Mindenki ezen van felháborodva,tudom off és sokan nem kedvelik,de a Cityt évek óta nyomják a bírók BL meccsen.Haza beszélek,de a bíró egész véletlen az volt,aki tavaly is közreműködött a Monaco ellen.Ez is rátett a kiesésre.
Lahoz?
Mondjuk azt a nem lest hogy lehetett benezni, az rejtely, jo lenne ilyen esetek utan valami UEFA biroi team kozlemeny, hogy, megis hogy tortenhetett meg egy ennyire magasra ertekelt biroi csapat eseten (Kassait bőven vallalhatobb dontesek utan is szetszedtek).
Mert így csak az marad hogy volt egy [tetszoleges szervezet által] preferalt csapat...
Az UEFA megbüntette a Milant,az FFP szabályainak megszegése miatt,2021 nyaráig a nálunk is ismert szankciók lépnek életbe,tehát csak annyit költhetnek,amennyit eladnak.Plusz 12 millt kell befizetniük.Ez azt jelenti,hogy komolyabb igazolások nem várhatók náluk,marad a varázslás kölcsön+opciókkal,hacsak nem tudnak valakit szuper áron értékesíteni.
A PSG,City párost mindenki pellengérre állítja,pedig egyáltalán nem az UEFA kegyeltjei.Tény,hogy sokat költenek,de pénzügyi húzásokkal meg tudják oldani,amit más klubok nem.Beszélhetnénk a mu,Real,Barca,gyuve négyesről is,akik kiskedvencek,és senki nem baszogatja őket a sok költés miatt.
Nem vagyok naiv ebben a témában. Felháborítónak tartom, hogy amit rajtunk bevasalnak, vagy amit a Milanon bevasalnak a jövőben, azt más csapatok simán leszarják.
Itt nem kijátszották a szabályokat, hanem miután kiderült, hogy nem tartják be, egyszerűen leszarták, és bezsarolták az UEFA-t.
Nagyrészt az FFP-s Thohir alku miatt tartunk ott ahol az igazolások terén. 2010 után ez kőkeményen befolyásolta a klub jövőjét, és zavar amikor azt látom, hogy más klubok 200 millióért vesznek játékosokat, és egyértelműen nem tartják be a szabályokat.
Értem én a problémádat,a PSG vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni,viszont a City a másik kedvencem(19 éve),és tudom honnan indult el a klub,hogy elérje a mai szintjét.Ehhez persze sok sok pénz kell,ami nyilván költséget generál,amit a tulaj áll,mégha ezt bujtatott szponzori pénzek közé is kell rejteni.Ez esetben jóval nagyobb összeget kell beruházni,hogy egy brandet felépíts.Na pont ez szúrja sokak szemét,főleg azokét,akik a "régebbi"top csapatoknál tevékenykednek,vagy nekik szurkolnak.Nem csak az első csapatot építették fel,hanem komoly utánpótlás centrumot hoztak létre(beleértve a női csapatot is),és nem pár évre terveznek.Profi gépezet működik,nevezzük modern labdarúgásnak ha tetszik.Ennek ellenére-mégha a kezembe is harapok-nekem se tetszik amerre a futball világ tart,mert egyre kevesebben lesznek akik fel tudják venni a versenyt,és szűkül a kör.Ez véleményem szerint a futball végét is jelentheti.Ami az Intert illeti,itt pont az volt a baj,hogy kifarolt a pénzeszsák(nem véletlen)és nem sikerült a kieső pénzt pótolni.Hitelfelvétel,pénzügyi feltételek vállalása következett.A többi már ismert,és hát a szabályt valakin be kell tartatni,ez a gyengébben(pénzügyileg) fog bekövetkezni.
Érdekes amit írsz, mert Moratti-érában tipikusan ez ment.
Nekem a kettős mércével van bajom, és azzal, hogy ennek köszönhetően labdába se rúghattunk a BL-ben.
Vagy mindenki ész nélkül szórhassa a pénzt, és azt hiszem mindenki ezt várta Thohir megjelenésekor, és még a kínai befektetők megjelenésekor is, vagy mindenki tartsa be az FFP-t.
Nem tudom nézte e valaki a juve-ajax meccset,én csak a 2. félidőt láttam,de amit az Ajax ott levágott,nem volt piskóta.19-22 éves gyerekek lefocizták a tanácstalan zebra hordát.Nagy élmény volt látni a játékukat,no meg égni a rabruhásokat.Gyanítom többen a kövi szezonban már nem Ajax mezben futnak majd ki.
Hát igen, nagy volt látni a juvét szopni. Végre a munkahelyen én is kárörvendhettem, nem csak a rabruhás szurkolók rajtunk. Spal és Ajax, ez ebből a szempontból jó lett, mentek is a súrolószeres beszólogatások.
Viszont ez az Ajax tényleg tehetséges egy gárda, idegenben kiejteni a reált és a dzsuvát nem kis teljesítmény.
Már csak a liverpoolnak kell kiejtenie a barcát és lesz végre egy izgalmas döntő, ahol egy agyonsztárolt csapat sem lesz.
Az Európa Ligában ha jól értem a továbbiakban a párharcok egy meccsen dőlnek el, beleértve az elmaradt (Inter vs Getafe, Sevilla vs Roma) mérkőzéseket is. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy négy meccset kellene behúzni az El győzelemhez, én ezt nem tartom lehetetlen küldetésnek, jó lenne végre valami trófeát nyerni
A Juve idén sem fog BL-t nyerni.
A Bayern-Barca sem lesz rossz a következő körben.
RB Leipzig (német)–Atlético Madrid (spanyol)
Atalanta (olasz)–Paris Saint-Germain (francia)
Real Madrid (spanyol)/Manchester City (angol)–Lyon (francia)/Juventus (olasz)
Napoli (olasz)/Barcelona (spanyol)–Chelsea (angol)/Bayern München (német)
Nézve ezt az Atalantát egyenlőre sokkal jobb mint a PSG. Neymar részemről egy túlértékelt színész, és ezt ma is bizonyítja eddig. Hajrá Atalanta!
és vezetnek is! A meccset nézve nem érzem, hogy Icardi hiányozna (ha csak a pályán nyújtott teljesítményre fokuszálunk sem), Lukakuhoz képest nagyon kevés, alig van játékban. Jó cserét csinált vele a csapat!
Nézve ezt az Atalantát egyenlőre sokkal jobb mint a PSG. Neymar részemről egy túlértékelt színész, és ezt ma is bizonyítja eddig. Hajrá Atalanta!
és vezetnek is! A meccset nézve nem érzem, hogy Icardi hiányozna (ha csak a pályán nyújtott teljesítményre fokuszálunk sem), Lukakuhoz képest nagyon kevés, alig van játékban. Jó cserét csinált vele a csapat!
Én is így gondolom, Lukaku ugyan olyan gólerős, és még csapat játékos is. És emberileg is 100x több.
Ha így marad a meccs képe, nem csak Sarri lesz munka nélkül, hanem Tuschel is.
Nagyon sajnálom , hogy vesztett és kiesett a BL.-ből az Atalanta.
Le a kalappal az egész évi teljesítményük előtt ! Tudja esetleg valaki, hogy milyen személyes ok miatt nem volt a pályán Ilicic ?
Le a kalappal az egész évi teljesítményük előtt ! Tudja esetleg valaki, hogy milyen személyes ok miatt nem volt a pályán Ilicic ?
Hűtlen volt az asszony, ő meg magánéleti válságba került ezt követően.
Hűtlen volt az asszony, ő meg magánéleti válságba került ezt követően.
Köszönöm a választ!
Nagyon szerezem Ilicic játékát, nagy kár, hogy nem volt ott tegnap a pályán. Pedig ha Ö kifogott volna egy igazán jó napot, akkor talán ma egész Párizs mély gyászban lenne.
ez az mbappe hihetetlen h mennyire nem tud golt loni
elso felidoben kettot lohetett volna
Ja Sokszor elhangzik itt a fórumon, hogy Mbappe, Neymar "szintek". Neymar a BL kieséses szakaszában egy gólt nem tudott lőni, Mbappen meg kb. elment a döntő. Jó játékosok ettől persze, nem ez dönti el, de csak a Ligue 1-ben akkora istenek, mint ahogy elő van adva.