Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- Baggio85
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Amíg idényenkét két címet nyerünk és harcban vagyunk a bajnoki címért, addig a szurkolókat sem fogja ez különösebben izgatni.
Értem a problémát, én is hajlamos voltam az utóbbi években "panaszkodni" már júniusban az előrevetített igazolások (hiánya) miatt, de most idén valahogy azt érzem, hogy Inzaghi és Marottáék kiérdemelték, hogy feltétel nélkül bízzunk bennük.
Lehet most Acerbit elővenni, de egyrészt azt senki sem tagadhatja, hogy ő valóban a védelem vezére lett. Hogy ez kitart-e jövőre is azt nem tudom, azt viszont igen, hogy mögötte ott van Pavard, Bastoni, Bisseck, hogy csak a fiatalabbak említsem és azért a 32 évével De Vrij is kb. a legjobb korban van egy védő tekintetében.
Másrészt azért tegyük fel, hogy ok, kell valaki még a védelembe, egy fiatalabb játékos, akit azért be is lehet vetni. Mondjatok egy ilyet, aki idejönne most 5-6-7. számú védőnek??? Úgy, hogy Darmian és Carlos Augusto is simán eljátszik a 3 védős rendszerben 4-5 meccsenként 1x.
Mkhitaryan mögött is ott van az Asllani, Frattesi kettős, plusz az új Zieliński, akiben simán lehet még 2-3 jó év.
Ha valahol, akkor én elől érzem a problémát, ha így marad a keret, de azért biztos vagyok benne, hogy augusztus végéig még Marottáék fognak meglepetést húzni.
Szerintem nagyobb kérdés lesz az, hogy az ellenfelek hogyan tudnak majd erősíteni, az fogja majd meghatározni, hogy mekkora verseny lesz a Scudetto-ért jövőre. A Juve úgy néz ki, hogy ebben élen jár jelenleg.
Értem a problémát, én is hajlamos voltam az utóbbi években "panaszkodni" már júniusban az előrevetített igazolások (hiánya) miatt, de most idén valahogy azt érzem, hogy Inzaghi és Marottáék kiérdemelték, hogy feltétel nélkül bízzunk bennük.
Lehet most Acerbit elővenni, de egyrészt azt senki sem tagadhatja, hogy ő valóban a védelem vezére lett. Hogy ez kitart-e jövőre is azt nem tudom, azt viszont igen, hogy mögötte ott van Pavard, Bastoni, Bisseck, hogy csak a fiatalabbak említsem és azért a 32 évével De Vrij is kb. a legjobb korban van egy védő tekintetében.
Másrészt azért tegyük fel, hogy ok, kell valaki még a védelembe, egy fiatalabb játékos, akit azért be is lehet vetni. Mondjatok egy ilyet, aki idejönne most 5-6-7. számú védőnek??? Úgy, hogy Darmian és Carlos Augusto is simán eljátszik a 3 védős rendszerben 4-5 meccsenként 1x.
Mkhitaryan mögött is ott van az Asllani, Frattesi kettős, plusz az új Zieliński, akiben simán lehet még 2-3 jó év.
Ha valahol, akkor én elől érzem a problémát, ha így marad a keret, de azért biztos vagyok benne, hogy augusztus végéig még Marottáék fognak meglepetést húzni.
Szerintem nagyobb kérdés lesz az, hogy az ellenfelek hogyan tudnak majd erősíteni, az fogja majd meghatározni, hogy mekkora verseny lesz a Scudetto-ért jövőre. A Juve úgy néz ki, hogy ebben élen jár jelenleg.
- interfan
Ez igy van ahogy irod.
Mar irja is a Gazzetta amit az elobb irtam en is a Marotta nyilatkozat kapcsan, hogy a "keretben micsoda lehetosegek vannak", magyarul hogy az eredetileg bal WB C.Augusto visszakerul oda amig Buchanan felepul, es 3 honapig inkabb bal WB lesz C.Augusto es nem KH ahol Inzaghi szereti jatszatni.
Szerintem ez igy alapvetoen teljessen rendben van, hisz C.Augusto egy bal WB, es nem pedig KH.
Nem is ertem Inzaghit ezzel, hogy o nala KH C.Augusto.
Mi a jo eg szukseg van egy kivenhet, klubnelkuli, sehova nem kello, 100 eves M.Alonso szintre?
Semmi...
Ott van C.Augusto, ez az eredeti posztja, jatsszon ott, es kesz is a bal WB poszt, Buchanan serulese ide vagy oda.
Viszont En a KH poszton mindenkeppen csinalnek valamit.
C.Augusto nem KH, nem is valo annak.
Acerbi 37 eves lesz, nem lehet egy 37 eves jatekosra epiteni egy Inter vedelmet, Inzaghi hiaba mondja el, es hiaba gyogyszerezik meg injekciozzak be.
Es hat DeVrij sem lesz fiatalabb, iden tolti a 33-at.
Kellene oda valaki, nem tudom ki, de ha tavaly is talaltunk egy Bissecket 7m-ert, iden is kellene oda keresni valaki hasonlot.
Sokkal nyugodtabb lennek, ha erkezne oda valaki, mert finomam szolva is erzek kockazatot hatul.
- interfan
Spanyol forrasok szerint a Real uj KH posztjara nem csak Calafiori jelolt Olaszorszagbol, hanem Bisseck is.
Spanyol forrask es szakertok kiemelik, Ancelotti es a Real egyertelmuen a Serie A fele fordult, es a ket nyari fo celpont Rabiot es T.Hernadez mellett, a KH poszton is Olaszorszagbol szeretnek megoldani.
Spanyol forrask es szakertok kiemelik, Ancelotti es a Real egyertelmuen a Serie A fele fordult, es a ket nyari fo celpont Rabiot es T.Hernadez mellett, a KH poszton is Olaszorszagbol szeretnek megoldani.
- PellerG
Nem akarja inkább Acerbit vagy De Vrijt vinni?interfan írta: ↑2024.07.04. 11:41 Spanyol forrasok szerint a Real uj KH posztjara nem csak Calafiori jelolt Olaszorszagbol, hanem Bisseck is.
Annyira jó lenne hátul középen kicsit fiatalítani.
-
Alex Perez-ről írnak hogy jön a Betisből. U18-as spanyol válogatott belső védő. 1 év kölcsön utána 3 millióért végleg.
- interfan
Igen rola mar volt szo sokszor, az Ifibe igazoljuk le.
O egy Ifi jatekos, a Betis ifibol jon, 0 meccse van a Betis felnott 1.osztalyu csapataban, meg csak kerettag sem volt soha.
- interfan
Romano is megerositi, az Internel nem is tema, es nem is lehetseges Cancelo neve a gazdasagi oldala miatt.
Ha erkezik barki bal WB-nek, csakis ingyen lehet, de kozep sem biztos hogy lesz oda erkezo.
Szinten kiemeli Romano, uj csatar abban az egy esetben erkezhet az Interhez, ha Arnautovicot eladtudja adni a klub.
Josep Martinez ma sikeresen atesett az orvosin, mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik.
Ha erkezik barki bal WB-nek, csakis ingyen lehet, de kozep sem biztos hogy lesz oda erkezo.
Szinten kiemeli Romano, uj csatar abban az egy esetben erkezhet az Interhez, ha Arnautovicot eladtudja adni a klub.
Josep Martinez ma sikeresen atesett az orvosin, mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik.
-
Lehet a MU-ból el kellene hozni Varane-t, mondjuk eléggé sérülékeny
Osztrákot valahogy el kellene küldeni, osztrák-török meccs után is az Unibeten elmondták, hogy azért is kaptak ki a sógorok, mivel a zseniális Arna-t tilos lecserélni
Osztrákot valahogy el kellene küldeni, osztrák-török meccs után is az Unibeten elmondták, hogy azért is kaptak ki a sógorok, mivel a zseniális Arna-t tilos lecserélni
- interfan
Varanek nincs csapata, jelenleg klubnelkuli. MU nem hosszabbitott vele, kitettek.
Como targyal vele, de o inkabb a Szaudi ligaba menne.
Viszont a Szaudiaktol egyelore nem kapott ajanlatot.
Az a baj, hogy Arnautovicot ajanlgatjuk mindenhova, de sehova nem kell.
Olasz csapatoknak sem, Szaudi csapatoknak sem, sot meg Torok csapatoknak sem.
Es akkor meg ott a jo magas fizetese, amit egy Olasz kozep vagy kiscsapat keptelen kifizetni.
- interfan
Nyilvan Serie B-ben jatszott, ami mas totalisan szinvonal.mike írta: ↑2024.07.04. 06:08Néztem ezt a Tessmannt, hát azonnal el kell hozni.interfan írta: ↑2024.07.03. 05:21 Most mar Romanohoz is eljutott az Inter-Tessmann uzlet.
Romano is megerositi, ennek ertelmeben szerinte is Oristianio a Venezia, Tessmann pedig az Inter jatekosa lesz.
Viszont az elsodleges hireket megerositve, Tessmann maradhat egy evet kolcson a Veneziaban, hacsak nem lesz valtozas.
Igazi középpályás tank, aki ráadásul jól cselez, és a szabadrúgásokat is jól lövi.
Nagy fogás lehetne, később már lehet nem tudnánk megszerezni.
De fiatal, most lesz 23 eves, szoval hatha fejlodne.
Oristaniot elveszitjuk erte, remeljuk megeri majd ez a "csere".
- PellerG
Egy nehéz kérdés...
Ha választani kéne, ki maradjon inkább, Arnautovic vagy Correa?
Mindkettőt nem is írom, az világvége lenne
Ha választani kéne, ki maradjon inkább, Arnautovic vagy Correa?
Mindkettőt nem is írom, az világvége lenne
- CsaSzi9294
Az Inter érdeklődést mutat Alessandro Buongiorno iránt. A védő ma este találkozik az ügynökével, Beppe Risoval, hogy eldöntsék érdemes-e várni az Interre, akiknek először el kellene adniuk valakit ahhoz, hogy mozdulni tudjanak.
Stefan De Vrij lehet az akit feláldoznának, de a klubnak időre van szüksége.
Gianluca Di Marzio
Fb/ Il B. H.
Stefan De Vrij lehet az akit feláldoznának, de a klubnak időre van szüksége.
Gianluca Di Marzio
Fb/ Il B. H.
- interfan
Elorehalodott targyalasokat folytatunk a Szaudi Al Ittihad csapataval DeVrij kapcsan.
Ezt megerositi a Sky, Di Marzio, Biasin, Marchetti,Tuttomercatoweb, Calciomercato, FcInternews sajat forrasai, FcInter1908 sajat forrasai, valamint Szaudi forrasok.
DeVrij mar megegyezett veluk es elfogadta az Al Ittihad ajanlatat, oda szeretne igazolni.
Az Inter 15m eurot ker.
Buongiorno tegnap este szinten Milanoban volt, viszont nem az Interrel, hanem a Napoli sportigazgatojaval Mannaval targyalt.
Buongiorno elfogadta a Napoli ajanlatat, mindenben megegyeztek a felek.
A Torinoval meg nincs meg a megallapodas, a Napoli 35m + 5m-t ajanlott, a Torino egyben 40m-t ker.
Az Inter Risoval folyatatott targyalason, aki Frattesi es Oristanio ugynoke is, felmerte a lehetoseget Buongiorno kapcsan, van meg esely ra.
Kerdojeles ez ugyben a helyzet, mivel Buongiorno mar elfogadta a Napoli ajanlatat, az Internek pedig nincs 40m euroja, meg akkor sem, ha DeVrijt eladjuk 15m-ert.
Viszont a Szaudi penzt egyaltalan lehetoseget adhat barmire, es emiatt felmerulhetett ujra Buongiorno neve.
Ha az Oaktree engedelyezne plusz befektest, es ez kiegeszulne a DeVrij eladasabol szarmozo penzzel a Szaudiaktol, valamint Buongiorno megsem irna ala a Napolihoz, akkor akar realitas is lehetne.
DAZN szerint az Inter megprobal egy utolso kiserletet Hermoso kapcsan, aki ingyen igazolhato.
Vegul az Aston Villa nem tett ajanlatot nekik, ellenben a Napoli igen.
DeVrij tavozasa eseten komoly lehetoseg lehet az ingyen Hermoso.
Nekem DeVrij egy nagyon szimpatikus jatekos, szerintem sokkal alultertekeltebb volt mindig Nemzetkozileg mint kellene.
Pl szerintem semmivel nem rosszabb jatekos mint a vagy 180m-t eurot "ero" DeLigt, akiert a Juve es a Bayern adott ossz kb ennyit.
Szurkolok is a Hollandoknak, nyerjenek EB-t.
Viszont pont ezt irtam, hatha iden is kisegitenek minket a Szaudiak, mint tavaly Brozovic kapcsan.
Nem veletlenul beszelt arrol Marotta is, hogy nekunk a Szaudi futball mekkora lehetosege.
Brozovicert sem kaptunk volna soha annyi penzt mastol, es DeVrijert sem kapnak ilyen 15m-t mar az biztos.
Szoval En eladnam, foleg ha DeVrij is akar menni, amirol a hirek is szolnak.
Nyilvan Hermoso ingyen azert egy kerdojeles nev, dehat Buongiorno is az lenne 40m-ert.
De lehetoseg mindenkeppen van, es En tartom, a KH poszton muszaj lenne fiatalitani.
Ezt megerositi a Sky, Di Marzio, Biasin, Marchetti,Tuttomercatoweb, Calciomercato, FcInternews sajat forrasai, FcInter1908 sajat forrasai, valamint Szaudi forrasok.
DeVrij mar megegyezett veluk es elfogadta az Al Ittihad ajanlatat, oda szeretne igazolni.
Az Inter 15m eurot ker.
Buongiorno tegnap este szinten Milanoban volt, viszont nem az Interrel, hanem a Napoli sportigazgatojaval Mannaval targyalt.
Buongiorno elfogadta a Napoli ajanlatat, mindenben megegyeztek a felek.
A Torinoval meg nincs meg a megallapodas, a Napoli 35m + 5m-t ajanlott, a Torino egyben 40m-t ker.
Az Inter Risoval folyatatott targyalason, aki Frattesi es Oristanio ugynoke is, felmerte a lehetoseget Buongiorno kapcsan, van meg esely ra.
Kerdojeles ez ugyben a helyzet, mivel Buongiorno mar elfogadta a Napoli ajanlatat, az Internek pedig nincs 40m euroja, meg akkor sem, ha DeVrijt eladjuk 15m-ert.
Viszont a Szaudi penzt egyaltalan lehetoseget adhat barmire, es emiatt felmerulhetett ujra Buongiorno neve.
Ha az Oaktree engedelyezne plusz befektest, es ez kiegeszulne a DeVrij eladasabol szarmozo penzzel a Szaudiaktol, valamint Buongiorno megsem irna ala a Napolihoz, akkor akar realitas is lehetne.
DAZN szerint az Inter megprobal egy utolso kiserletet Hermoso kapcsan, aki ingyen igazolhato.
Vegul az Aston Villa nem tett ajanlatot nekik, ellenben a Napoli igen.
DeVrij tavozasa eseten komoly lehetoseg lehet az ingyen Hermoso.
Nekem DeVrij egy nagyon szimpatikus jatekos, szerintem sokkal alultertekeltebb volt mindig Nemzetkozileg mint kellene.
Pl szerintem semmivel nem rosszabb jatekos mint a vagy 180m-t eurot "ero" DeLigt, akiert a Juve es a Bayern adott ossz kb ennyit.
Szurkolok is a Hollandoknak, nyerjenek EB-t.
Viszont pont ezt irtam, hatha iden is kisegitenek minket a Szaudiak, mint tavaly Brozovic kapcsan.
Nem veletlenul beszelt arrol Marotta is, hogy nekunk a Szaudi futball mekkora lehetosege.
Brozovicert sem kaptunk volna soha annyi penzt mastol, es DeVrijert sem kapnak ilyen 15m-t mar az biztos.
Szoval En eladnam, foleg ha DeVrij is akar menni, amirol a hirek is szolnak.
Nyilvan Hermoso ingyen azert egy kerdojeles nev, dehat Buongiorno is az lenne 40m-ert.
De lehetoseg mindenkeppen van, es En tartom, a KH poszton muszaj lenne fiatalitani.
- PellerG
Én nagyon bírom De Vrijt, de az előttünk álló szezonban már a 33. évét tölti majd.
Ha 15 milliót fizetnek érte az arabok, nincs kérdés.
Főleg, ha abból nem megint ilyen Smalling nevek merülnek majd fel, hanem ne adj' Isten egy jó korban lévő jó befektetésnek számító belső védő.
Ha 15 milliót fizetnek érte az arabok, nincs kérdés.
Főleg, ha abból nem megint ilyen Smalling nevek merülnek majd fel, hanem ne adj' Isten egy jó korban lévő jó befektetésnek számító belső védő.
- interfan
Sky, Di Marzio, TMW is bejelentette, Buongiorno alairta a szerzodeset a Napolival, valamint kesz a Napoli-Torino megallapodas is 40m ertekben.
Orvosi majd hivatalos bejelentes.
Orvosi majd hivatalos bejelentes.
-
Arról lehet tudni valamit, hogy kapusposztra miért nem merült fel nálunk Di Gregorio? Simán megoszthatták volna a kapusposztot Sommerrel, gondolom ki is szorította volna a svájcit. Csak azért kérdezem, mert ilyen 15-20 millió EUR körüli összegeket írnak vele kapcsolatban, kb. ennyit beleöltünk a Martinez bizniszbe is, annak ellenére, hogy az olasz jobb statokat hozott, és saját nevelésnek minősül.
- interfan
Egyertelmuen sokkal jobb minden teren Di Gregorio mint Josep Martinez.chester0921 írta: ↑2024.07.05. 10:48 Arról lehet tudni valamit, hogy kapusposztra miért nem merült fel nálunk Di Gregorio? Simán megoszthatták volna a kapusposztot Sommerrel, gondolom ki is szorította volna a svájcit. Csak azért kérdezem, mert ilyen 15-20 millió EUR körüli összegeket írnak vele kapcsolatban, kb. ennyit beleöltünk a Martinez bizniszbe is, annak ellenére, hogy az olasz jobb statokat hozott, és saját nevelésnek minősül.
Di Gregorio egy kiemelkedo a teljes Olasz bajnoksagot nezve, Josep Martinez pedig egy totalis atlag.
Sot iden barkitol jobb volt a teljes Serie A mezonyt nezve Di Gregorio, ez teny.
20m + 5m-ert megy a Juveba mint uj 1.szamu kapus.
Itt a megoldas ott van, hogy "1.szamu kapus"
J.Martinez 13m + 2m-ert jon hozzank a padra Sommer moge.
Bento egyik kepviseloje mondta el, hogy az Inter nem akart uj 1.szamu kapust, mivel Inzaghi tovabbra is Sommere epit, ezert nem lett Bento az Inter kapusa.
Na a valasz kb ugyanez Di Gregorio esetben is.
Nalunk egyaltalan tema, es nem is merult fel mint lehetoseg Sommer utodlasa.
Jon 13/15m-ert ez a totalisan kozepes mutatokat, atlagokat hozo Josep Martinez.
Aztan ha fejlodik, es lesz nala valami drasztikus elorelepes, akkor orulunk.
Ha meg nem, akkor majd 2-3 ev mulva lesz tema Sommer potlasa
Lasd Handanovic is 38 eves koraig Inter 1.szamu kapus volt...
- interfan
Egyre tobb forras erositi meg az Inter-Hermoso ajanlatot.
Jelenleg DeVrij helyzetere es jovojere var mindenki, jatekos allitolag elfogadta az Al Ittihad ajanlatat, viszont az Inter egyelore nem kapta meg a vart 15m euros ajanlatot a Szaudiaktol.
Bisseck kapcsan Spanyol forrasok szerint 30m-t ker az Inter a Realtol.
Realnal jelenleg tobbedik opcio csak Bisseck, elotte van a sorban peldaul Calafiori es Yoro is.
Jelenleg DeVrij helyzetere es jovojere var mindenki, jatekos allitolag elfogadta az Al Ittihad ajanlatat, viszont az Inter egyelore nem kapta meg a vart 15m euros ajanlatot a Szaudiaktol.
Realnal jelenleg tobbedik opcio csak Bisseck, elotte van a sorban peldaul Calafiori es Yoro is.
- Festa
A Napolinál meg miből van pénz? Se BL se EL..Az egész tavalyi idényük egy nagy csalódás.
Jó volt a srác,de önmagában kevés lesz a Napoli felrántásához.
- interfan
-
Hermoso rendben lenne.interfan írta: ↑2024.07.05. 12:19 Egyre tobb forras erositi meg az Inter-Hermoso ajanlatot.
Real-nak pedig Bisseck minimum 50-60 millió, de inkább maradjon.
- interfan
Kozben Romano is bejelentette, Buongiorno a Napoli jatekosa 38m-ert, jovoheten lesz hivatalos bejelentes.Tombi1986 írta: ↑2024.07.05. 14:10Hermoso rendben lenne.interfan írta: ↑2024.07.05. 12:19 Egyre tobb forras erositi meg az Inter-Hermoso ajanlatot.
Sportmediaset szerint Hermoso az Internel a KH jelolt, ha DeVrij tavozik.
FcInter1908 sajat forrasai szerint 10-15m koruli osszeget kerunk az Al Ittihad csapatatol DeVrijert.
Szinten az FcInter1908 sajat forrasai szerint nem csak Hermoso jelolt ha tavozik DeVrij, hanem ott van az Osztrak valogatott Kevin Danso neve is mint lehetoseg.
- PellerG
Őt már korábban is hírbe hozták velünk.interfan írta: ↑2024.07.05. 14:29Kozben Romano is bejelentette, Buongiorno a Napoli jatekosa 38m-ert, jovoheten lesz hivatalos bejelentes.Tombi1986 írta: ↑2024.07.05. 14:10Hermoso rendben lenne.interfan írta: ↑2024.07.05. 12:19 Egyre tobb forras erositi meg az Inter-Hermoso ajanlatot.
FcInter1908 sajat forrasai szerint 10-15m koruli osszeget kerunk az Al Ittihad csapatatol DeVrijert.
Szinten az FcInter1908 sajat forrasai szerint nem csak Hermoso jelolt ha tavozik DeVrij, hanem ott van az Osztrak valogatott Kevin Danso neve is mint lehetoseg.
Jó korban van (25), jó felépítésű, nem tudom mennyire ügyes labdával (labdakihozatalok).
De szimpatikusabb lenne, mint a lassan 30 éves Hermoso.
A lényeg, ne megint a Romától nagy eséllyel távozó Smalling kerüljön megint képbe, ahogy korábban már 2x is.
- interfan
Ausilio:
Csapatunk kesz van Taremi, Zielinski, es J.Martinez erkezesvel, viszont Buchanan serulese nem jott jol.
Meglatjuk tudunk e kreativ megoldast talalni.
Erkezik valaki a helyere?
Az edzovel megallapodtunk, egy ballabas KH-t keresunk, aki a baloldalon tud jatszani a KH harmasban.
A neveket megtartjuk magunknak, meglatjuk tudunk e valakit talalni ket honap alatt.
Buongiorno megy a Napoliba?
Mi soha nem emlitettuk az o nevet, aki beszelt rola az Inter nem alkalmazott.
DeVrij Szaudi ajanlat?
Amikor ilyen dolgok tortennek, fel kell merni milyen lehetosegek vannak, es van e valosag alapjuk.
Jelenleg nincs, mivel nem erkezett ajanlat erte.
DeVrij egy kivalo jatekos, mindig fontos az Internek.
Ha adodik mas lehetoseg szamara mint az Inter, akkor mi itt vagyunk es keszek vagyunk targyalni.
Jelenleg meg a jatekosunk, mi szamitunk ra, minden mas az o dontese.
Barmi mas cel a mercaton?
Nincs, 22 mezonyjatekosunk es 3 kapusunk lesz.
- mike
-
Szerintem Hermoso jobban illene a rendszerbe, de az osztrák sem lenne rossz választásPellerG írta: ↑2024.07.05. 14:33Őt már korábban is hírbe hozták velünk.interfan írta: ↑2024.07.05. 14:29Kozben Romano is bejelentette, Buongiorno a Napoli jatekosa 38m-ert, jovoheten lesz hivatalos bejelentes.
Jó korban van (25), jó felépítésű, nem tudom mennyire ügyes labdával (labdakihozatalok).
De szimpatikusabb lenne, mint a lassan 30 éves Hermoso.
A lényeg, ne megint a Romától nagy eséllyel távozó Smalling kerüljön megint képbe, ahogy korábban már 2x is.
- interfan
En ebben nem vagyok olyan biztos.
Nyilvan DeVrij 33 eves lesz, es hat lathatjuk, o mar nem felfele megy.
Ettol fuggetlenul a most lezarult szezonra nagyon szepen osszekapta magat.
Pl szerintem semmivel nem volt gyengebb mint Acerbi.
Nyilvan fiatalabb nem lesz, de azert eddig (a 22/23-as szezont leszamitva), vegig tudott egy stabil szintet, meg ha nem is kiemelkedo, de nem is gyenge.
Es akkor itt ez a Hermoso.
Sosem volt egy kiemelkedo jatekos az Atleticoba.
Sot totalis kozepes, vagy tobbszor a gyengek koze tartozott. Azt se felejtsuk, hogy o is a 30. eletevebe lepett.
Az sem veletlen, hogy egesz eletben 5db valogatott meccse van, azon is 360 perc.
Utoljara 2019-ben volt valogatott.
Valamint az sem veletlen, hogy hiaba ajanlgatta magat a PL-be, vegul egy Villa sem ajanlott neki szerzodest.
Nyilvan ingyen, padra, a jelenlegi keretet kiegeszitve, nem horror fizuval ok.
De egyaltalan nem vagyok benne biztos, hogy barmivel is jobb lenne o mint DeVrij, sot...
Ha DeVrij menni akar a Szaudiakhoz, menjen, o dontese. De ha megy, en biztos nem 1db Hermosot hoznek a KH posztra.
Sky, Di Marzio, Gazzetta is megerositi, Hermoso a cel a vedelemben.
Az Oaktree 3 lehetoseget vazolt fel, egy fiatal 22-25 eves KH olcson, egy ingyen kolcson KH, vagy egy klubnelkuli ingyen igazolhato KH.
Sky szerint Inzaghi, Marotta, Ausilio a kozos megoldasnak Hermosot talaltak.
Gazzetta is kiemeli es megerositi amit korabban Romano, Di Marzio, a Sky, Biasin, SportItalis, Pedulla is, csak akkor erkezhet csatar az Interhez, ha Arnautovic es Correa is tavozik.
Correat miutan sikertelenul ajanlottuk a Szaudiaknak es a Torokoknek, most az Argentin es Gorog bajnoksagba ajanljuk.
Correa magas fizetese az akadaly, amit sem a River, sem a Gorog AEK nem tud kifizetni.
Arnautovic kapcsan a helyzet ugyanez, a Szaudiakat nem erdekli, volt nemi erdeklodes a Besiktas es a Galata reszerol, de egyikuk sem tudja Arnautovic magas fizeteset megadni neki, ezert Arnautovic nemet mondott.
- PellerG
A Juve a hírek szerint kölcsön + opcióval megy Kiwiorért (Motta ex Speziás játékosa).
Egy ilyen kombóval futnék egy kört a lengyelért, mivel ahogy Ausilio elmondta, Buchanan kiesése után bal lábas belső védőt keresünk, C.Augusto meg ismét bal WB lesz.
Calafiori után felesleges lesz Kiwior az Arsenalnál.
Egy ilyen kombóval futnék egy kört a lengyelért, mivel ahogy Ausilio elmondta, Buchanan kiesése után bal lábas belső védőt keresünk, C.Augusto meg ismét bal WB lesz.
- interfan
Gazzetta ujra bedobta Kim nevet, ha DeVrij tavozna.
Bayern nem szamit Kimre, elakarjak adni, mar leigazoltak 25m-ert Itot, de akarnak meg egy KH-t aki Tah, Kimtol pedig szabadulni akarnak.
Gazzetta kiter arra, nyilvan az Inter ajanlata megkozeliteni nem tudja azt az 50m euros osszeget, amennyiert a Bayern tavaly leigazolta Kimet, az a 10-15m euro ami DeVrij esetleges eladasabol bejon, kerdes eleg lenne e.
Valamint Kim fizetese is problemas lenne, mivel 6,5m eurot keres, amit az Inter egyertelmuen nem tud kifizetni.
DeVrij kozben elmondta, 1 + 1 eves szerzodese van az Internel, boldog Milanoba, es egyelore tovabbra is az Internel latja meg magat.
Napoli kozben Buongiorno utan ujabb KH-t akar, 4m euros fizetesi ajanlatott tettek Hermosonak.
Az Inter nem tud ekkora fizetest ajanlani Hermosonak, csak abban az esetben, ha DeVrij tavozik, es szabadul fel fizetes, vagy az Oaktree engedelyt ad az amugy is megemelt fizeteskeret tovabbi emelesere.
En megmondom oszinten Kimnek orulnek.
A jatekostemeto Realbol is milyen jokat tudtunk kukazni regen, lasd Samuel, Cambiasso, Sneijder akik a tripla csapat alapjai voltak.
Nyilvan Kim nem vallt be a Bayernbe, de Olaszorszagban bizonyitott, es azert 28 lesz, szoval korban is rendben van.
Kim-re "lecserelnem" DeVrijt, ellenben Hermosora nem.
Nyilvan nem tudja meg a Gazzetta sem mibol fizetnenk ki mert a DeVrij penz keves lenne, nyilvan nem tudja senki a fizetese is mibol lenne meg, dehat hatha...
Es azert ha jonne egy Kim, csak nem lenne akkora szegyen, hogy a padra jon.
Mondjuk a kezdobe is kerdes hova, az Inzaghi elmondasa szerint "Inter vedelem vezer" Acerbi helyere, vagy Bastoni, esetleg Pavard helyere?
Eleg zavaros story.
Bayern nem szamit Kimre, elakarjak adni, mar leigazoltak 25m-ert Itot, de akarnak meg egy KH-t aki Tah, Kimtol pedig szabadulni akarnak.
Gazzetta kiter arra, nyilvan az Inter ajanlata megkozeliteni nem tudja azt az 50m euros osszeget, amennyiert a Bayern tavaly leigazolta Kimet, az a 10-15m euro ami DeVrij esetleges eladasabol bejon, kerdes eleg lenne e.
Valamint Kim fizetese is problemas lenne, mivel 6,5m eurot keres, amit az Inter egyertelmuen nem tud kifizetni.
DeVrij kozben elmondta, 1 + 1 eves szerzodese van az Internel, boldog Milanoba, es egyelore tovabbra is az Internel latja meg magat.
Napoli kozben Buongiorno utan ujabb KH-t akar, 4m euros fizetesi ajanlatott tettek Hermosonak.
Az Inter nem tud ekkora fizetest ajanlani Hermosonak, csak abban az esetben, ha DeVrij tavozik, es szabadul fel fizetes, vagy az Oaktree engedelyt ad az amugy is megemelt fizeteskeret tovabbi emelesere.
En megmondom oszinten Kimnek orulnek.
A jatekostemeto Realbol is milyen jokat tudtunk kukazni regen, lasd Samuel, Cambiasso, Sneijder akik a tripla csapat alapjai voltak.
Nyilvan Kim nem vallt be a Bayernbe, de Olaszorszagban bizonyitott, es azert 28 lesz, szoval korban is rendben van.
Kim-re "lecserelnem" DeVrijt, ellenben Hermosora nem.
Nyilvan nem tudja meg a Gazzetta sem mibol fizetnenk ki mert a DeVrij penz keves lenne, nyilvan nem tudja senki a fizetese is mibol lenne meg, dehat hatha...
Es azert ha jonne egy Kim, csak nem lenne akkora szegyen, hogy a padra jon.
Mondjuk a kezdobe is kerdes hova, az Inzaghi elmondasa szerint "Inter vedelem vezer" Acerbi helyere, vagy Bastoni, esetleg Pavard helyere?
Eleg zavaros story.
- interfan
Gazzetta kiter arra, hogy Kimre csak akkor van esely, ha DeVrij tavozik, es a Bayern nyitott a kolcson + sima opcios uzletre, valamint Kim a fizeteset is hajlando csokkenteni.
Hermoso szinten 4-5m koruli fizetest ker, amit a Napoli megadna, igy az Intertol o is tavolodik.
Ket uj nevet dobtak be, akik megfelelo low-cost alternativakat lehetnek:
Jaka Bijol (Udinese), Johan Vasquez (Genoa).
Hermoso szinten 4-5m koruli fizetest ker, amit a Napoli megadna, igy az Intertol o is tavolodik.
Ket uj nevet dobtak be, akik megfelelo low-cost alternativakat lehetnek:
Jaka Bijol (Udinese), Johan Vasquez (Genoa).
- Cupi
Azért ő nem lenne rossz. Mondjuk jöhetne kölcsön + a City fizetné a fele fizuját.
https://sempreinter.com/2024/07/07/man- ... -juventus/
- interfan
Hat igen, csak ezzel van par "gond".Cupi írta: ↑2024.07.07. 19:48 Azért ő nem lenne rossz. Mondjuk jöhetne kölcsön + a City fizetné a fele fizuját.
Forras eleve a La Stampa.
De sajnos az elmult napokban:
"Sky szerint nehany ora erejeig felmerult Cancelo neve, de az otlet pillanatok alatt osszeomlott, ahogy Di Marzio fogalmaz, halva szuletett kiserlet volt.
Az oka pedig az, hogy olyan koltsegei lennenek az uzletnek, ami az Inter szamara lehetetlen.
Sky szerint az Inter vizsgalja a lehetosegeket, csakis ingyen jatekos merulhet fel.
"
"
Romano is megerositi, az Internel nem is tema, es nem is lehetseges Cancelo neve a gazdasagi oldala miatt.
Ha erkezik barki bal WB-nek, csakis ingyen lehet, de kozel sem biztos hogy lesz oda erkezo.
"
Es akkor ha ez sem lenne eleg, Ausilio szavai is ott vannak:
"
Erkezik valaki Buchanan helyere?
Az edzovel megallapodtunk, egy ballabas KH-t keresunk, aki a baloldalon tud jatszani a KH harmasban.
A neveket megtartjuk magunknak, meglatjuk tudunk e valakit talalni ket honap alatt.
A bal WB posztra visszakerulhet C.Augusto.
"
Cancelo egyebkent oriasi a mai napig, 25m-t ker erte a City, nem penz, de a Barcaba ingyen kolcson volt 5m fizetessel volt.
- interfan
Pedulla es a SportItalia szerint nem csak a Juve es a Milan, hanem az Inter is erdeklodik Kiwior kapcsan.PellerG írta: ↑2024.07.06. 23:38 A Juve a hírek szerint kölcsön + opcióval megy Kiwiorért (Motta ex Speziás játékosa).
Kolcson + sima opcio.
Arsenal szabadulni akar tole, nem szamit ra egyaltalan.
- interfan
Gazzetta szerint DeVrij az Interes 4m euros fizetesehez kepest, 8m euros fizetesi ajanlatott kapott a Szaudiaktol, amire tovabbra is nyitott.
Ellenben az Inter tovabbra sem kapott hivatalos ajanlatot a Szaudi csapatoktol (10-15m kozott kerunk).
Gazzetta kiter arra, Kim csak akkor erkezhet, ha a Bayern nyitott a kolcson + sima opciora.
A Bayern nem szamit ra, szabadulni akar tole, az Inter pedig ha sikerul DeVrij eladasa, egy 10m koruli kolcson + sima opcios ajanlatot tehet Kim kapcsan.
Nemet Sky, es a Bayern temakban jartas Florian Plettenberg beszamol rola, Kimnek esze agaban sincs elhagynia a Bayernt, maradni akar, es egyaltalan nem erdekli az Inter.
Valamint teljesen alaptalanok a Kim pletykak.
Felmerult alternativakent Pirola neve is KH posztra, akit 2 eve adtunk el.
Eddig nevek:
Kolcson + sima opcio: Kim, Kiwior
Ingyen: Hermoso
Low-cost: Pirola, Bijol, Vasquez
Marseille tovabbra is erdeklodik Carboni kapcsan.
Az Inter dontese egyertelmu, nincs kolcson, csakis vegleges eladas, 25-30m-t kerunk erte.
Ellenben az Inter tovabbra sem kapott hivatalos ajanlatot a Szaudi csapatoktol (10-15m kozott kerunk).
Gazzetta kiter arra, Kim csak akkor erkezhet, ha a Bayern nyitott a kolcson + sima opciora.
A Bayern nem szamit ra, szabadulni akar tole, az Inter pedig ha sikerul DeVrij eladasa, egy 10m koruli kolcson + sima opcios ajanlatot tehet Kim kapcsan.
Nemet Sky, es a Bayern temakban jartas Florian Plettenberg beszamol rola, Kimnek esze agaban sincs elhagynia a Bayernt, maradni akar, es egyaltalan nem erdekli az Inter.
Valamint teljesen alaptalanok a Kim pletykak.
Felmerult alternativakent Pirola neve is KH posztra, akit 2 eve adtunk el.
Eddig nevek:
Kolcson + sima opcio: Kim, Kiwior
Ingyen: Hermoso
Low-cost: Pirola, Bijol, Vasquez
Marseille tovabbra is erdeklodik Carboni kapcsan.
Az Inter dontese egyertelmu, nincs kolcson, csakis vegleges eladas, 25-30m-t kerunk erte.
-
Mondjuk ha a Carboni-De Vrij kettősből ki lehetne hozni egy Kim-et, az nem lenne rossz!
- interfan
Sky es Di Marzio szerint a legujabb nev a klubnelkuli Ricardo Rodriguez.
Ingyen elerheto, megfelelo rutinnal rendelkezik, ismeri az Olasz bajnoksagot, es sokat jatszik a 3 vedos rendszerben bal KH poszton.
Kiwior csakis sima opcios kolcsonnel johet szoba, amire nem vevo az Arsenal.
Hermoso fizetesi igenye tul magas, es a inkabb a Napoliba igazolna nem az Interbe.
Bijol, Vasquez, Pirola pedig nem gyozte meg az Intert.
Ezert merult fel mint komoly lehetoseg ingyen R.Rodriguez.
Napokban az Inter ajanlatot is tehet neki.
Ingyen elerheto, megfelelo rutinnal rendelkezik, ismeri az Olasz bajnoksagot, es sokat jatszik a 3 vedos rendszerben bal KH poszton.
Hermoso fizetesi igenye tul magas, es a inkabb a Napoliba igazolna nem az Interbe.
- CsaSzi9294
Jézusom…remélem ez csak egy rossz vicc.interfan írta: ↑2024.07.09. 05:57 Sky es Di Marzio szerint a legujabb nev a klubnelkuli Ricardo Rodriguez.
Bírom Inzaghit, de ez a rutin marhaság néha kiidegel. Még ha ingyen is lenne, persze 100 évesen ajánljunk neki szerződést, csak mert ismeri a ligát.
- interfan
Szerintem abszolult realis lehet.CsaSzi9294 írta: ↑2024.07.09. 07:55Jézusom…remélem ez csak egy rossz vicc.interfan írta: ↑2024.07.09. 05:57 Sky es Di Marzio szerint a legujabb nev a klubnelkuli Ricardo Rodriguez.
Bírom Inzaghit, de ez a rutin marhaság néha kiidegel. Még ha ingyen is lenne, persze 100 évesen ajánljunk neki szerződést, csak mert ismeri a ligát.
Ahogy Biasin fogalmaz, Kim 0% esely, nem orulnek meg a Bayernel teljesen, es o sem akar jonni.
Hermoso 4m koruli fizetest ker, ez a jelenlegi berkeretbe nem fer bele, az Oaktree hozzajarulasa kellene, de ok nem akarjak ezt megadni.
Na es Hermoso is inkabb a Napoliba akar menni.
Kiwior elakarja adni vegleg az Arsenal, sima opcios kolcson nem johet szoba jelenleg.
Bijol, Vasquez senkit nem gyozott, Pirola meg hiaba sajat neveles 22 eves, Inzaghi nem akar ilyen jatekost nyilvanvaloan.
R.Rodrigueznek csapata sincs, ingyen van, fizetese minimalis, rutinos, ismeri a ligat, ismeri a 3 vedos rendszert KH poszton.
Egyszoval teljesen realis nev, mind penzugyileg a klubnak, mind Inzaghi kriteriumai szerint.
Gazzetta szerint Dumfries elfogadta az Inter ajanlat, kesz a hosszabbitas.
2028-ig irhat ala, es evenkenti 4m fix + 1m bonusz fizetest kaphat, ez pedig kozel van a Dumfries altal kert 5,5m fizeteshez.
Gazzetta szerint mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik, ami az EB utan erkezhet meg Dumfries hosszabbitasa kapcsan.
- mike
Teljesen védhető opció, elsősorban cserének kellene, DeVrij is az volt.
Kim nem is értem hogy merülhetett fel, 50 milliót adott érte a Bayern egy éve, a Serie A egyik legjobb bekkje volt.
De azért szomorú hogy még mindig ez a low-cost irány a mérvadó nálunk
-
Ricardo Rodriguez azért elsődleges opció, mert ingyen van és alig kér fizut! A többi felmerült névnél csak “púder”, hogy nem győzték meg a vezetőséget! Ez van és kész, nincs egy vasunk se, hiába lett új tulaj az Oaktree!
- interfan
Hivatalos:
Josep Martinez az Inter jatekosa, 13m eurot + 2m euro bonuszokat fizettunk erte.
2028-ig irt ala, evenkenti 1,5m euros fizetest kap.
Josep Martinez az Inter jatekosa, 13m eurot + 2m euro bonuszokat fizettunk erte.
2028-ig irt ala, evenkenti 1,5m euros fizetest kap.
- interfan
Biasin, Sportmediaset, SportItalia, Corsera is megerositi, Ricardo Rodriguez elso helyre kerult az Internel a jeloltek kozott.
Hermoso fizetesi igenye tul magas, es inkabb a Napoliba menne, a tobbi nev pedig vagy nem eleheto, vagy nem gyozte meg Inzaghit vagy a vezetoket.
Gazzetta is megerositi, Ricardo Rodriguez nagyon komoly opcio a baloldali KH posztra, az Inter lepeseket tesz a megszerzese erdekeben.
1 eves szerzodest ajanlhat neki az Inter a Gazzetta szerint, mint tette azt tavaly Cuadrado eseteben is.
Sky es Di Marzio szerint eladjuk a F.Stankovic, Oristanio parost a Venezianak.
Hermoso fizetesi igenye tul magas, es inkabb a Napoliba menne, a tobbi nev pedig vagy nem eleheto, vagy nem gyozte meg Inzaghit vagy a vezetoket.
Gazzetta is megerositi, Ricardo Rodriguez nagyon komoly opcio a baloldali KH posztra, az Inter lepeseket tesz a megszerzese erdekeben.
1 eves szerzodest ajanlhat neki az Inter a Gazzetta szerint, mint tette azt tavaly Cuadrado eseteben is.
- PellerG
Hermoso lassan 30, fix csere lenne Bastoni mögött, 4 misi fizetéssel azért ez luxus.interfan írta: ↑2024.07.10. 07:58 Biasin, Sportmediaset, SportItalia, Corsera is megerositi, Ricardo Rodriguez elso helyre kerult az Internel a jeloltek kozott.
R.Rodríguez egyszer már bukott Milánóban, hiába low-cost, nekem itt megint Kolarov-feelingem van.
- hvmetal
Baromi suta . Igazi zs kategória .
- internaZIOnaLe
Egy ifi is ulhetne ennyi erővel basto mögött Rodriguez helyett
- PellerG
Egy másik edzőnél valóban.internaZIOnaLe írta: ↑2024.07.10. 11:16 Egy ifi is ulhetne ennyi erővel basto mögött Rodriguez helyett
Inzaghinál biztos hogy nem.
- interfan
Na ez az ami Inzaghinal soha nem fog megtortenni.internaZIOnaLe írta: ↑2024.07.10. 11:16 Egy ifi is ulhetne ennyi erővel basto mögött Rodriguez helyett
Most hogy ez jo, vagy nem jo, mindenki sajat belatasa szerint latja.
- interfan
1,7m euros eves fizetes, es 1 eves szerzodes (opcioval a 2.evre) ez lehet az ajanlat a hirek szerint Ricardo Rodriguez ugyben.
Schira szerint Zanotti a Luganoba tavozik, ingyen kolcson + sima opcio.
Ugyanigy ingyen kolcson + sima opcioval mehet az Empoliba S.Esposito.
F.Stankovic es Oristanio pedig vegleges eladassal mehet a Veneziaba.
Ezeket az uzleteket akarjuk a heten lezarni.
Schira szerint Zanotti a Luganoba tavozik, ingyen kolcson + sima opcio.
Ugyanigy ingyen kolcson + sima opcioval mehet az Empoliba S.Esposito.
F.Stankovic es Oristanio pedig vegleges eladassal mehet a Veneziaba.
Ezeket az uzleteket akarjuk a heten lezarni.
-
Szerintem RR érthető döntés ha megy de Vrij akkor is ott van Bastoni Pavard Darmian Acerbi C.Augosto...
Ingyen jön válogatott védő ismeri a bajnokságot fizu ezen a szinten apró 5-6. vedőnek meccsenkent 15-20 percre...
Azért Hermoso 4m sok lett volna
Ha de Vrij valóban megy akkor az a 10-15M mehet csatára főleg ha valahogy Correa is eltakarodik...
Ingyen jön válogatott védő ismeri a bajnokságot fizu ezen a szinten apró 5-6. vedőnek meccsenkent 15-20 percre...
Azért Hermoso 4m sok lett volna
Ha de Vrij valóban megy akkor az a 10-15M mehet csatára főleg ha valahogy Correa is eltakarodik...
-
Most a Lazio-Sevilla kettőst irjàk Correaért. 7-8 milliot kér az Inter de kurva sokat keres ahhoz képest hogy milyen balfasz. Nem tudom ki fog érte fizetni