Atalanta teljesen zavarodott hátul.
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Felkelt a család, akkorát kurjantottamCsaSzi9294 írta: ↑2024.08.30. 21:37 Igazából nincs nagyon mit mondani. Barella brutál gólt lőtt.Jól játszunk, még egy gól és lerendeztük őket.
![]()
Várjuk ki a véget, eddig nem túl kettő acélos csapatot győztek le. Persze van nálunk is öregek, de a rutin sem árt a csapatba, gerince meg pont a legideálisabb korban van.Rolinter írta: ↑2024.08.30. 23:42 4-0 Atalanta elleni győzelemnél nem illik kritizálni,nem is áll szándékomban. De én akkor sem tudok egy -két dolog felett szemet hunyni. Első. Aszongya. Ez az Arnautovic gyerek pont akkora belfék mint Correa. Rendre a rossz megoldásokat válassza, és a játékát nézni számomra felér egy tökönrúgással. Második. Inzaghi . Amennyire jó edző, pont annyira rossz is. Értem ez alatt, hogy felesleges ide milliókért bárkit is igazolni. Elég a szokásos kezdő 11. A cserepadunk a dobogóért küzdene , erre ő epizódokat ad játékosoknak. Sajnos ez előbb , utóbb, ki fog jönni. Vagy a szokásos kezdőknél a fáradság, vagy a cseréknél a meccs hiány. 10 percekkel nem lehet meccsben tartani játékosokat. Bírom a mestert ,és a játékát , de ő nem épít csapatot ! A félelmem ,hogy ez az év még kimegy valahogy , de a következő években le leszünk maradva, látva Mottát ahogy nyúl a fiatalokhoz. De amíg az eredmények igazolják, addig nincs okunk a panaszra.
Nagyon nehez lesz ujra megnyerni a bajnoksagot, rivalisaink hatalmas beruhazasokat es erositesetek csinaltak.
De nem adhatjuk fel, harcolni fogunk a vegsokig.
Nem akarok kiemelni senkit, meg kell nezni, rivalisaink rengeteg penzt fektetettek a mercatoba.
Köszi de ha tv-s meccseink lesznek azokat általában tudom nézni (regnalo bajnokot illik adni), így nem lenne kihasználva az előfizetés.HerfortBalazs írta: ↑2024.08.31. 01:02 A Net4+on visszatudod nezni, 3 ezer forint egy honapra
Nekem tökeletesen működik.
Igen Telekomos, ez volt első gondolatom nekem is .nemmindegyazneked írta: ↑2024.08.31. 10:15 Ha esetleg telekomos vagy, akkor az Archív tv-ben vissza lehet nézni pár napig amit a tv-ben leadnak. Ha nincs, akkor ezen az oldalon kb. biztosan. https(kettőspont)//soccerfullmatch(pont)com/
Nyilván az ilyen nyilatkozatoknál elég fontos a kontextus illetve a riporter is tud úgy kérdezni hogy provokatív legyen,ennek ellenére is azt mondom hogy azt remélem a Mister nem felejti el hogy az ő külön kérése volt hogy egyben maradjon a keret
En azert ezt 3 fordulo utan meg nem mondanam.Anonym alkesz írta: ↑2024.08.31. 13:51 Látva ezt a tegnapi Atalantát, hát velük sem kell nagyon számolni a szezonban....![]()
Minden szezont így kezdenek, aztán jön a brutál ősz és tavasz.Anonym alkesz írta: ↑2024.08.31. 13:51 Látva ezt a tegnapi Atalantát, hát velük sem kell nagyon számolni a szezonban....![]()
Az olaszok sajna nagyon kényelmesek...az volt a mondás majd a BL sorsolás után kiadnak fix időpontokat...igaz az múlthéten csütörtökön volt de mind1.chester0921 írta: ↑2024.09.03. 13:15Jó kérdés, pl. a Milan elleni derbire már megy a jegyértékesítés, de a meccs időpontja még nincs lefixálva, a későbbiekről meg ne is beszéljünk.
jo dragak lettek a jegyek...3. gyuru is 100 EUR volt most berlettel, ami akciosabb mint holnaptol lesz a klubkartyasoknakchester0921 írta: ↑2024.09.03. 13:15Jó kérdés, pl. a Milan elleni derbire már megy a jegyértékesítés, de a meccs időpontja még nincs lefixálva, a későbbiekről meg ne is beszéljünk.
Na tegnap megihletődött a liga,most már kint vannak a meccsidőpontok.Cupi írta: ↑2024.09.03. 13:43Az olaszok sajna nagyon kényelmesek...az volt a mondás majd a BL sorsolás után kiadnak fix időpontokat...igaz az múlthéten csütörtökön volt de mind1.chester0921 írta: ↑2024.09.03. 13:15Jó kérdés, pl. a Milan elleni derbire már megy a jegyértékesítés, de a meccs időpontja még nincs lefixálva, a későbbiekről meg ne is beszéljünk.![]()
Köszi, este én is láttam.chester0921 írta: ↑2024.09.05. 07:03
Na tegnap megihletődött a liga,most már kint vannak a meccsidőpontok.
Ha már méltattad Frattesit és Tonalit annyit még illik megjegyezni, hogy Dimarco valami bődületesen nagy gólt lőtt.interfan írta: ↑2024.09.07. 06:44 En nagyon orulnek ha Frattesit vegre beepitenenk a kezdobe.
Tegnap is kiemelkedo volt az Olasz KP-n, nyilvan Tonali meg nagyobb zseni volt, de ez mar egy masik tema.
20 valogatott meccs 6 gol Frattesitol, mondhatni stabil alapember a valogatottban.
Raadasul nem csak hogy Olasz valogatott alapember, kifejezetten jol jatszik mindig.
A 20 meccsen 6 golt pedig kis tulzassal barmelyik jelenlegi Olasz tamado megirigyelne.
Erdekesseg az is, hogy Spalletti mar tobbszor probalta es jatszatta Bastonit a 3 fos vedelem kozepen, ahol nalunk Acerbi jatszik.
Es Bastoni is tanar volt a 3 fos vedelem kozepso posztjan ami nalunk Acerbie.Cupi írta: ↑2024.09.07. 11:09Ha már méltattad Frattesit és Tonalit annyit még illik megjegyezni, hogy Dimarco valami bődületesen nagy gólt lőtt.interfan írta: ↑2024.09.07. 06:44 En nagyon orulnek ha Frattesit vegre beepitenenk a kezdobe.
Tegnap is kiemelkedo volt az Olasz KP-n, nyilvan Tonali meg nagyobb zseni volt, de ez mar egy masik tema.
20 valogatott meccs 6 gol Frattesitol, mondhatni stabil alapember a valogatottban.
Raadasul nem csak hogy Olasz valogatott alapember, kifejezetten jol jatszik mindig.
A 20 meccsen 6 golt pedig kis tulzassal barmelyik jelenlegi Olasz tamado megirigyelne.
Erdekesseg az is, hogy Spalletti mar tobbszor probalta es jatszatta Bastonit a 3 fos vedelem kozepen, ahol nalunk Acerbi jatszik.![]()
Nálam Frattesi, Zielinski, Bisseck, DeVrij tuti kezdene.interfan írta: ↑2024.09.09. 08:45 Barella felepult az orrmutet utan, es a napokban mar teljes erteku edzesmunkat vegezhet.
Viszont mivel ket "nagy" meccs jon a Monza utan (City + Milan), ahol az Inzaghi alapkezdo fog szerepet kapni, ezert a Monza ellen tobb Inzaghi alapember is pihenhet, es tobb cserejatekos is szerepet kaphat.
7 nap = 3 meccs
Monza-Inter szeptember 15
City-Inter szeptember 18
Inter-Milan szeptember 22
Nalam a City ellen kezdenenek, es a Milan ellen.Cupi írta: ↑2024.09.09. 09:56Nálam Frattesi, Zielinski, Bisseck, DeVrij tuti kezdene.interfan írta: ↑2024.09.09. 08:45 Barella felepult az orrmutet utan, es a napokban mar teljes erteku edzesmunkat vegezhet.
Viszont mivel ket "nagy" meccs jon a Monza utan (City + Milan), ahol az Inzaghi alapkezdo fog szerepet kapni, ezert a Monza ellen tobb Inzaghi alapember is pihenhet, es tobb cserejatekos is szerepet kaphat.
7 nap = 3 meccs
Monza-Inter szeptember 15
City-Inter szeptember 18
Inter-Milan szeptember 22![]()
Kisebb meccseken tavaly is rotalt, iden is kb ugyannanyit fog.
Várható volt, hogy ez lesz sajnos.
Én végül előfizettem net4+-ra. 3000 ft/hó… 3 sör ára egy pubban. Sajnos mai árak mellett ezt már nem nagyon veszed észre.
Nem ezzel az egy 3000-el van a baj.
Mindenki most emelt árat: Disney, YouTube, Netflix eddig sem volt olcsó
Nézd majd a gyakorlat eldönti megéri e.
Meglátjuk, igen. Mondjuk nekem baromira tetszik, hogy a Net4-en a meccset eredeti kommentárral adják. Kis nosztalgia.Cupi írta: ↑2024.09.11. 08:21Nézd majd a gyakorlat eldönti megéri e.RTL+ nekem csak a BL miatt kell, Fogalmam sincs mik vannak még fent de nem is izgat. Azt írják az összes BL meccs elérhető lesz ott és lehet válogatni mit szeretnél nézni. Persze ha jól tudom a Sportv is ad meccseket így simán lehet ezek közt az Inter meccs is ott lesz.
Közbe most nézem a Sporttv oldalát és jövőhéten kedden és szerdán is 4-4 BL meccset adnak. /18:30-tól meg 20:45-től/ Inter meccs nincs közte mondjuk.
![]()
Elég esélyes, hogy mivel most indul a BL és a streaming-et promózzák így kezdésnek egy City - Inter rangadót nem fogja adni a tv.möszi írta: ↑2024.09.11. 09:09 Ja még valami: ha jól tudom, az Rtl3 közvetít fordulónként egy meccset, ami most egy keddi lesz. Meglepő, hogy -bár az rtl az előválasztó- a sporttv-nek nem fér bele a szerdai meccsünk? Vagy lehet az előválasztás az Rtl+-ra is igaz, ahol amúgy is az összes meccset adják? Futa…