Materazzi:
Az Internek meg kell nyernie a Derbyt, ez a rivalisok szamara egy megemeszhetetlen gyozelem lenne, es egy nagyon kemeny csapas.
Teljesen ellentetes a ket csapat helyzete, az Inter szarnyal, a Milan szenved, jelent ez barmit
Hatrany igy egy Derbyt kezdeni, mert aki mindig nyer az rosszabb helyzetben van.
De most az Interrol beszelunk, egy olyan csapatrol aki hosszu evek ota kiemelkedoen a legerosebb Olaszorszagban.
Mit szeretsz a legjobban az Interben?
Az onbizalmat amely barmely ellenfel ellen ott van.
Nyugodt vagyok a Derbyt illetoen is.
Zielinski aki eddig nem is jatszott, ugy jatszott a City ellen mintha egesz eletben az Interben jatszott volna.
Martinez gol hianya?
Konyorgom mirol beszelunk?
Nem volt nyaron szabadsaga sem, a felkeszulesre is extra rovid ideje volt.
Martinez mindenhol nyer, Inter es Argentin valogatott, buszkek kell legyunk ra.
Golt szerez es majd jonnek sorban a golok ahogy tavaly is.
Bisseck?
Olyan rutinos jatekostol tanul mint a 34 eves Darmian es a 36 eves Acerbi.
Az Inter vedelme mindig a legmagasabb szinten van, es sosem adunk lejebb.
Ibrahimovic azt mondta o a fonok a Milannal o parancsol ott, mit gondolsz?
Engem nem erdekelnek a szavai, engem az Inter erdekel.
Ibrahimovic egy ilyen ember, a Milan soha nem epul fel amig Maldini vissza nem ter.
Mit varsz vasarnap?
Nem szabad gondolni a 6 egymast koveto Derby gyozelemre, ezt a meccset is meg kell nyerni.
A zsinorban 7.Derby gyozelemre gondolok, es mindenki tudja hogy ezt mit jelente.
Es akkor meg van egy masik szam is.
Milyen szam?
22-en jatszunk, ez jo jel az Inter szamara.
Kit kezdetnel a KP?
Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan
Barellarol mit gondolsz?
Elkepeszto milyen szinten van, vilagklasszis teljesitmenyt hozott a City ellen is.
Rodri a vilag legjobbja, de szerintem ha mas poszt is, Barella is ugyanazon a szinten van mint Rodri.
Di Canio:
A City nyerhette volna meg a meccset, egyertelmuen nekik volt 3 igazan nagy golszerzesi lehetosege, de ez nem von le semmit az Inter erdemeibol.
Egy nagyon szilard es eros csapat.
A Milannak jo eredmenyt kell elernie az Intert, de ez kulonosen nehez lesz.
Nem latom azt, hogy ne az Inter nyerje a Derbyt, sokkal erosebbek.
Neha a viragok is kinyilnak telen, de en szinte lehetetlenek latom, hogy a Milan barmi eredmenyt elerjen.
Padovan:
Nem ertem hogy gondoljak ez a Milan majd felveszi a versenyt az Interrel.
Az Inter egy csapat, a Milan nem.
Fonsecat le sem szabadott volna ultetni a Milan kispadra.
Briatore:
Az Inter a favorit a Scudettot illetoen, a Milan meg a leggyengebb lancszem.
A Juventus komolyan erositett, ahogy a Napoli is eros.
Gyerekkorom ota Juventus szurkolo vagyok, viszont amikor a Napoli bajnok lett egesz Olaszorszag boldog volt es orult, mert ok megerdemeltek igazan a Scudettot.
Vanni:
Ha a vilag legjobb edzoje Guardiola dicser es bokol neked, es mondja azt hogy az Inter a vilag egyik legjobb csapata es megnyerheri a BL-t az mindent elmond.
Ez a legnagyobb elismeres amit az Inter kaphat.
Ha az Inter jatekosai birjak, es elkerulik a City-Real, parost a dontoig, akkor akar valosag is lehet az Inter BL gyozelem, de ez nagyon sok mindennen mulik.
Derby?
A legroszabb Milan ez amit valaha lattam, ennyire gyenge BL meccset, es ennyire gyenge Milant meg sosem lattam.
Ellenben az Inter onbizalommal teli, egy nagyon eros csapat.
Az Inter egy milimeterre van a sorozatban 7.Derby gyozelemtol.
Costacurta:
Az Inter nem hogy Olaszorszag legerosebb csapata, hanem az egesz vilagon az egyik legjobb, es ott vannak a legjobbak kozott.
Salvini:
Nem is kerdes a Derby eredmenye.
Remelem nem tom ki minket az Inter, es 3-0 megall az eredmeny, semmi eselye a Milannak.
Zazzaroni:
Szamomra semmi kerdes nincs a Derby vegeredmenyt illetoen.
Az Inter legalabb 3 lepessel a Milan elott jar.
Pellegrini:
Remeljuk most nem jon be az a mondas, hogy a gyenge es eselytelen csapat lesz jobb a Derbyn.
Az Inter megnyerheti iden a BL-t is, ha a vilag legjobb csapata ellen a City ellen, es a vilag legjobb edzoje ellen Guardiola ellen, ilyen teljesitmenyre kepesek, akkor barki johet.
Az Inter jelenleg kozvetlenul ott van a vilag legjobb csapata szintjen a City mellett.
Pasqualin:
Nem talaltam egy embert se, aki ne azt mondana, hogy az Inter a Scudetto legnagyobb favoritja.
Paganini:
Guardiolanak igaza van, az Inter egyre erosebb evrol evre.
Ha a City ellen feltudtak venni a versenyt, akkor inenntol barki ellen kepes az Inter eselyeskent palyara lepni.
Sacchi:
Ez az Inter a BL egyik legnagyobb eselye is lehet.
Sabatini:
Nalam a BL gyozelem favoritja az Inter.
Cambiasso:
Az Inter nem azert ment Manchesterbe, hogy elkerulje a vereseget es dontetlenre jatsszon.
Ez a legnagyobb csapatokra vall.