PellerG írta: ↑2025.05.08. 09:13
interfan írta: ↑2025.05.08. 09:07
Olasz media, olasz Interes szurkolok egyontetuen arrol beszelnek, Aranyladba Lautaro Martinez.
Sot mar Zanetti is elmondta, az Aranylabdat Lautaro Martineznek kell kapnia.
Igen, mert belőtte üres kapura Dumfries gólpasszát.
A jelenléte nagyon fontos ez tény, főleg mert Correa, Arnautovic, Taremi hármas vár a helyén bevetésre...
De amíg ilyen féléveket produkál mint ősszel (minden évben előjön ez nála), addig nehogy már aranylabdáról beszéljünk, én így gondolom.
Persze ez ertheto, en sem gondoltam, hogy Martinez a vilag legjobbja, de az Aranylabda nem is errol szol.
Te PellerG kinek adnak az Aranylabdat?
Jelenleg ez lista a legnagyobb eselyesekrol:
1. Dembele
2. Yamal
3. Donnarumma
4. Raphinha
5. Salah
6. Martinez
7. Pedri
8. Kvaratskhelia
9. Lewandowski
Nyilvan Yamal mindenki szerint a vilag legjobbja es fenomen, ez oke, de a Barcelona iden BL-t biztosan nem nyer.
Nyilvan duplazhatnak, de az hogy a top 9-be 4 Barcelona jatekos van, nekem az azert tulzas.
Nyilvan ha a PSG triplazik, amit csak a MU, Barcelona, Inter, Bayern, City sor csinalt csak a tortenelem soran, akkor a valaha volt legnagyobbakhoz csatlakoznak Parizsban, es nem kerdes, PSG jatekosnak kell kapnia az Aranyladbat.
De...
Ha mi nyerunk akkor kinek kellene kapni?
Persze lehet mi "csak" BL-t nyerunk, es nem duplazunk (ha sikerul nekik) mint a Barcelona, de mi ezt a Barcelonat kiutottuk.
Egyszoval ha BL-t nyerunk, akkor miert erdemelne meg barmelyik Barcelona jatekos az Aranyladbat, mint tolunk Martinez?
Azon kivul, hogy az a La Liga, ez meg a Serie A, es nagyon de nagyon nem szokas Serie A jatekosnak adni az Aranylabdat.