Szegény, nagyon hurka.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
- CsaSzi9294
-
sorger=giallo
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Úgy is nézhetjük, hogy van tőle egy gólpassz...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
Gála egy nem túl acélos Cremonese elllen. Kapott gólért kár, Diouf amilyen lelkesen szállt be (ma már legalább focistára emlékeztetett), el is kapkodta és összehozott 1-et az ellenfélnek, Olaszban az ilyet nagyon nem szeretik. Rajta és Henrique-n is látszik, hogy nem falábúak, de tapasztalat és önbizalom nagyon hiányzik belőlük. Mind2-nek szerintem jót tenne egy fél év kölcsön, egyetlen gond igazából az hogy mennyit költöttünk rájuk. Az a baj, hogy amennyi lehetőségre számíthatnak, az alapján nem lesznek egy hamar felépítve Serie A top csapat szintjére.
Bonny viszont hatalmas dicséretet érdemel, gól és 3 gólpassz, egyértelműen a meccs embere. Hihetetlen mennyire higgadt volt a passzai-nál (nyilván Cremonese védelem egy vicc, de voltak kapkodások nála érettebb játékosainktól). Azért mennyire más őt és a "kis" Pio-t nézni, mint a 3 falábú csodánkat tavalyról.
Miki-nek is jár a dicséret, ma is nagyot hajtott, tényleg csak a gól hiányzott.
Kötelezők megvoltak, válogatott szünet után jönnek a komolyabb erőpróbák. Remélhetőleg nem lesz sérülés, FORZA INTER!
Bonny viszont hatalmas dicséretet érdemel, gól és 3 gólpassz, egyértelműen a meccs embere. Hihetetlen mennyire higgadt volt a passzai-nál (nyilván Cremonese védelem egy vicc, de voltak kapkodások nála érettebb játékosainktól). Azért mennyire más őt és a "kis" Pio-t nézni, mint a 3 falábú csodánkat tavalyról.
Miki-nek is jár a dicséret, ma is nagyot hajtott, tényleg csak a gól hiányzott.
Kötelezők megvoltak, válogatott szünet után jönnek a komolyabb erőpróbák. Remélhetőleg nem lesz sérülés, FORZA INTER!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2025.10.04. 20:02-kor.
- interfan
Nekem ami ma is csalodas volt, az Frattesi es Henrique.
Frattesi kezdo, es ugyanazt hozza amit Inzaghi idejen, egy semmit.
Talan kezd kiderulni, hogy nem az edzovel volt a gond...
Henrique meg sajnos nagyon erosen halad a forumon sokak altal kikialtott uj Dalbert szint fele.
Diouf kapcsan is nehez mit mondani, persze 15 percet kapott, ami semmi, dehat nehez megmondani ki es mit latott benne 25m-ert.
Akiket dicserni lehet az Bastoni, klasszis.
Barella is nagyon nagyot ment regista poszton.
Dimarco kiemelkedo volt ujra.
Valamint Bonny is meggyozo teljesitmenyt nyujtott ma.
Volt 5 kotelezonk, ezek meglettek, igy legalabb nincs nagy problema.
Ez az 5 kotelezo gyozelem pedig remeljuk meghozza a kello onbizalmat, mert a szunet utan nagyon mas szintu meccsek jonnek.
Azon a 1,5 honapban eldolhet, hogy mire is leszunk iden elegek.
Henrique meg sajnos nagyon erosen halad a forumon sokak altal kikialtott uj Dalbert szint fele.
Diouf kapcsan is nehez mit mondani, persze 15 percet kapott, ami semmi, dehat nehez megmondani ki es mit latott benne 25m-ert.
Ez az 5 kotelezo gyozelem pedig remeljuk meghozza a kello onbizalmat, mert a szunet utan nagyon mas szintu meccsek jonnek.
- Atosz
Azon a végtelen butaságon - hogy visszajön a védelmi vonalba labdát kérni, majd elcselezi ott magát - kívül az is szembeötlő sajnos, hogy labdát is full vakon támad, folyamatosan elhozták mellette. Yaya Touré valószínűleg már nem lesz belőle sajna. Kár érte, mert a csapat védekezőmunkáját tekintve ez a meccs cleansheetért kiáltott, az átmeneteket is jól reagáltuk ma le.
Bonny, Barella, Bastoni, Dima extra volt ma, Lauti is hozta, amit kell. Frattesinek sem kellett sok a gólhoz. Mkhi a 2. félidőben is lőtt azért egyet…
Akanji kurvajó, nagyon kellett, de Vrij is tanárbácsi volt. Sommer megkapta a gólját a kapuralövésből, ahogy kell, persze nem tehetett róla. Extra volt mindenesetre a meccs ma, most is láthattuk, hogy Chivu Intere azért egyelőre pozitív irányban különbözik Inzaghiétól abból a szempontból, hogy nem hagyja a játékosait belealudni az 1-0ás, 2-0ás vezetésekbe, ami kurvajó, és remélem tartós is lesz.
Bonny, Barella, Bastoni, Dima extra volt ma, Lauti is hozta, amit kell. Frattesinek sem kellett sok a gólhoz. Mkhi a 2. félidőben is lőtt azért egyet…
Akanji kurvajó, nagyon kellett, de Vrij is tanárbácsi volt. Sommer megkapta a gólját a kapuralövésből, ahogy kell, persze nem tehetett róla. Extra volt mindenesetre a meccs ma, most is láthattuk, hogy Chivu Intere azért egyelőre pozitív irányban különbözik Inzaghiétól abból a szempontból, hogy nem hagyja a játékosait belealudni az 1-0ás, 2-0ás vezetésekbe, ami kurvajó, és remélem tartós is lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atosz 2025.10.04. 20:10-kor.
- interfan
Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Bonny 8
Dimarco 7,5
Akanji 6,5
Barella 6,5
Martinez 6,5
Sommer 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Mkhitaryan 6
Frattesi 6
Esposito 6
Dumfries 5,5
Augusto 5,5
Diouf 5,5
Henrique 5,5
Sucic 5
- Calciomercato.com:
Bonny 8
Dimarco 7,5
Akanji 6,5
Barella 6,5
Martinez 6,5
Sommer 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Mkhitaryan 6
Frattesi 6
Esposito 6
Dumfries 5,5
Augusto 5,5
Diouf 5,5
Henrique 5,5
Sucic 5
- vaskalap
Ezt vártam kb
- Atosz
Annyit viszont lehet mondani, hogy általában betlizni szokásunk a 4-5-6 nullás nagyarányú győzelmeink után, úgyhogy Diouf ilyen szempontból lehet megmentette a csapatot, válogatott szünet után kiderül. 
-
koviroland92
Szerintem Frattesi nem volt gáz. Tette a dolgát időnként meg is érkezett a kapuhoz. KP-n megcsinálta azt amit Mikhi is csak Mikhi az égbe lőtte az összes labdát. Ill. aki ma nem tetszett még az Sucic. Persze ott van még Luis Henrique is aki nem találja magát ill. Diouf is aki úgy játszik mint aki nem hisz abban, hogy egy ilyen csapatba elegendő lenne egyelőre. De a jó hír, hogy Chivu úgy látszik azért próbál játékperceket adni nekik, hogy önbizalmat szerezzenek Inzaghi ilyen meccsen se tette volna be Őket.interfan írta: ↑2025.10.04. 20:01 Nekem ami ma is csalodas volt, az Frattesi es Henrique.
- interfan
Valoban kemeny lesz.Dan-i-nter írta: ↑2025.10.04. 20:00 Kötelezők megvoltak, válogatott szünet után jönnek a komolyabb erőpróbák.
10 napon belul:
Roma-Inter
Napoli-Inter
Inter-Fiorentina
Itt Scudetto elsoszamu eselyese is elolephetunk, de kis tulzassal akar el is mehet az idei Scudetto.
Egyszoval fel kell kotni azt a bizonyos alsonemut, es kiderul hol is tartunk igazabol.
- interfan
Sucic kapcsan szerintem nagyobb volt azert a fustje, mint a langja.
Akkora "zseninek" kialtottak ki, es akkora "csodanak", hogy most meg jonnek a megleptesek, hogy haat egyelore nem eppen az.
Sokat kell meg fejlodnie, es akkor remelhetoleg lesz belole egy jo jatekos.
Meglatjuk, egyelore meglehetosen vegyes a kep.
- Dan-i-nter
Susic-hoz hozzátenném, hogy rúgták rendesen, meg arcba is kapott egy tenyeret a sárgája előtt, szóval nem feltétlen venném elő. Szerintem ma is jó intenzitással/mentalitással szállt be, de mikor szakadó esőben sz*rrá rúgnak, ott elő fordul, hogy összehoz egy ilyen belépőt az ember.
Henrique-hoz még annyit, hogy ma legalább volt pár tökösebb passza, meg tetszett, hogy a közönség is tapsolta a próbálkozásainál biztatás képpen, szóval még egyelőre nem annyira negatív a megítélése. Ez önbizalma szempontjából talán nem is árt.
Henrique-hoz még annyit, hogy ma legalább volt pár tökösebb passza, meg tetszett, hogy a közönség is tapsolta a próbálkozásainál biztatás képpen, szóval még egyelőre nem annyira negatív a megítélése. Ez önbizalma szempontjából talán nem is árt.
- Cupi
Nagyon meggyőző volt a játék és szép győzelem volt.
Én nem ekézek most senkit. Volt aki gyengébb volt de összességében szerintem senki nem lógott ki lefelé.
Bonny tényleg nagyot ment.
Azért ha tavaly a Correa/Arna/Taremi 3-as helyett lett volna egy Bonny és egy Esposito akkor esélyes nem zárjuk zero titulival a szezont....
Forza Inter!
Bonny tényleg nagyot ment.
Azért ha tavaly a Correa/Arna/Taremi 3-as helyett lett volna egy Bonny és egy Esposito akkor esélyes nem zárjuk zero titulival a szezont....
Forza Inter!
- interfan
Nyilvan eddig a Juventus leszamitva nem jatszottunk meg kb kozepcsapat ellen sem, de azert megis mennyire mashogy nez ki, hogy Bonny 2 gol + 3 golpassz, Esposito meg 1 gol.
Mikozben a tavalyi csodaharmasunk kis tulzassal egesz szezonban nem tudott osszehozni ennyi Serie A golt.
- CsaSzi9294
Szerintem el kéne felejteni ezeket a francia ligás kis-középcsapatos noname játékosokat. Csak lehúznak velük… Lajos még nincs veszve, de nagyon nem Inter szint, Diouf helyett meg Fabbian sokkal jobb és olcsóbb lett volna.interfan írta: ↑2025.10.04. 20:01 Nekem ami ma is csalodas volt, az Frattesi es Henrique.
- Festa
Majdnem egy tökéletesen uralt meccset játszottunk kár a gòlért.
Már amikor pont dicsérni kezdtem volna Dioufot a lelkesedéséért eladta a labdát,@minek gòl lett a vége.
Sucic a Prága ellen jò volt most viszont halványan szállt be a meccsbe,emiatt azért kár bele állni.
Rengeteg ideje van bizonyítani,ahogy sokan Bonny is szidták eddig,de ma azért megvillant.
A Cremonese ellen az első fordulòban a Milán bukott ,szòval ezeket az eredményeket is meg kell becsülni.
27 lövés illetve 3,58-as XG nagyjábòl ezt várjuk az ilyen csapatok ellen.
Már amikor pont dicsérni kezdtem volna Dioufot a lelkesedéséért eladta a labdát,@minek gòl lett a vége.
Sucic a Prága ellen jò volt most viszont halványan szállt be a meccsbe,emiatt azért kár bele állni.
Rengeteg ideje van bizonyítani,ahogy sokan Bonny is szidták eddig,de ma azért megvillant.
A Cremonese ellen az első fordulòban a Milán bukott ,szòval ezeket az eredményeket is meg kell becsülni.
27 lövés illetve 3,58-as XG nagyjábòl ezt várjuk az ilyen csapatok ellen.
-
cuchu11
- interfan
Francia bajnoksag sok esetben tud lenni egy aranybanya, elkepeszto minosegu jatekosok tudnak onnan jonni.CsaSzi9294 írta: ↑2025.10.04. 20:59 Szerintem el kéne felejteni ezeket a francia ligás kis-középcsapatos noname játékosokat. Csak lehúznak velük… Lajos még nincs veszve, de nagyon nem Inter szint, Diouf helyett meg Fabbian sokkal jobb és olcsóbb lett volna.
Viszont cserebe egy teljes penztemeto is tud lenni, mivel mindenki probalja a maga zsebet megtomni ebbol a lehetosegbol amit a bajnoksag fiataljai kinalnak.
Nyilvan Diouf kapcsan iteletet hozni 26 perc jatek utan meg felesleges.
(Az mar egy masik kerdes, hogy miert csak 26 percet kapott, ennek is biztosan van oka)
Viszont itt ez az Henrique, aki mar azert 300 percet mindezt a teljes homaly szinten.
En meg mindig nem Dalberteznem le fixen, dehat eddig nagyon ugynezki, hogy azok lattak jol itt nalunk is, akik "uj Dalbertet" emlegettek vele kapcsolatban.
Itt az alap problema az, hogy elkoltottuk nyaron kb 80m eurot, es ebbol 50m a Henrique-Diouf parosra ment.
Es hat mi nem vagyunk Real, Chelsea, MU, Liverpool, stb, hogy elkoltotunk 300-500m eurokat, es kit erdekeljen, hogy 50m elment ket ilyen jatekosra, mert nekik ez az osszeg az osszpenz 10-20%-a, nalunk meg 60%.
Nagyon nem mindegy...
Persze mi ne szoljunk egy szot sem az 50m euronkal, a Liverpoolnal a bonuszokkal 310m-ert vett Wirtz-Isak parost selejtezik, es megy a haborgas, hogy mennyire nem megy nekik, es mekkora mellenyulasok.
Nekunk a teljes keretunk nem kerult 310m euroba, a Poolba ez 2db jatekos volt.
Hogy pontosak legyunk:
-Inter jelenlegi teljes keret (25 fo): 270m
-Poolnal Wirtz + Isak (2 fo): 310m
-
matyinter
Szerintem LH tegnap egyáltalán nem volt olyan rossz, főleg, hogy Dumfries helyére jött, aki nem élete meccsét játszotta.
Ha Darmian jött volna, az lenne a baj, miért nem kapott játéklehetőséget.
Ha Darmian jött volna, az lenne a baj, miért nem kapott játéklehetőséget.
- hvmetal
Ne hasonlítgassuk már a Pool igazolásait Dioufékhoz !
Taremi haverodra emlékszel még ?
Taremi haverodra emlékszel még ?
- interfan
Nem errol van szo, csak hogy viszonyitaskent, mi egy Diouf-Henrique 50m paros miatt "sirunk", hogy gyengek, a Poolnal meg egy 310m euros Isak + Wirtz paros miatt, akik ketten tobbet kerultek mint a teljes 25 fos Inter keret osszesen.
-
sorger=giallo
- interfan
Koszonom szepen, pontosan erre gondoltam.sorger=giallo írta: ↑2025.10.05. 09:11Ez inkább gazdasági viszonyítás volt, nem sportszakmai, a lehetőségeket tekintve. Mint ilyen, szerintem értékelhető felvetés.
FORZA INTER!!!
- hvmetal
Igen , átjött .
Majd erre gondolok , ha jövő nyáron elhozzuk Diouf valamelyik rokonát .
(Azok a játékosok klasszis jelöltek, attól , hogy most még valami nem můkõdik )
Majd erre gondolok , ha jövő nyáron elhozzuk Diouf valamelyik rokonát .
(Azok a játékosok klasszis jelöltek, attól , hogy most még valami nem můkõdik )
-
MLK
Nem bánom azt az egy gólt a végén. Így legalább jogosan lehetett mondani, hogy azért ez csak a jó út kezdete, de még messze a tökéletestől. Csak, hogy ne szálljanak el a fejek.
Volt pár kiemelkedő játékosunk a meccsen, de azért az ellenfelet is nézni kell közben, hogy kihez, mihez képest voltak jók.
Igazándiból én pár embernél fejben látom a bajokat. Coach-ok nem foglalkoznak velük?
Sucicnak odapakoltak, és rögtön törlesztett. Mikhy kihagyja a kihagyhatatlanokat, majd gólt akar lőni messziről de kilövi a stadionból, LH-ben nem látok semmi önbizalmat, Diouf beszáll egy "sörmeccsbe" és egyből könnyelműsködik.
Bonny-ra, ha a helyzetkihasználása jobb lenne, tökéletest mondtam volna. Most tölti a 22-t, és nagyon jól kezdte az idényt, csak bikavér kell neki, más nem. Pio is jó lesz, remélem nem görcsöl rá a gólszerzésre mint Mikhy. Felüdülés őket látni a pályán Arnáékhoz képest.
A mai árak mellett ez a két srác, lehet hogy fejenként annyit fog érni év végén, mint ami a mercatóba lett téve.
Volt pár kiemelkedő játékosunk a meccsen, de azért az ellenfelet is nézni kell közben, hogy kihez, mihez képest voltak jók.
Igazándiból én pár embernél fejben látom a bajokat. Coach-ok nem foglalkoznak velük?
Sucicnak odapakoltak, és rögtön törlesztett. Mikhy kihagyja a kihagyhatatlanokat, majd gólt akar lőni messziről de kilövi a stadionból, LH-ben nem látok semmi önbizalmat, Diouf beszáll egy "sörmeccsbe" és egyből könnyelműsködik.
Bonny-ra, ha a helyzetkihasználása jobb lenne, tökéletest mondtam volna. Most tölti a 22-t, és nagyon jól kezdte az idényt, csak bikavér kell neki, más nem. Pio is jó lesz, remélem nem görcsöl rá a gólszerzésre mint Mikhy. Felüdülés őket látni a pályán Arnáékhoz képest.
A mai árak mellett ez a két srác, lehet hogy fejenként annyit fog érni év végén, mint ami a mercatóba lett téve.
-
INTER-1908
Szerintem várjunk meg Diuf es Herique vel egy kicsit, valóban drágák voltak es eddig nem túl acélos de például Carlos Augosto se volt egyből olyan akit ertettunk hogy mit látunk benne meg is egy nagyon hasznos kiegészítő játékos lett... értem en h olcsóbb volt de na várjunk meg egy kicsit.
A gólt Diuf nyakába varni szerintem erős vagy ha mindig gólt fogunk kapni abból ha vki 35m labdát veszít akkor azért idén sok mindenről ne almodozzunk...
A gólt Diuf nyakába varni szerintem erős vagy ha mindig gólt fogunk kapni abból ha vki 35m labdát veszít akkor azért idén sok mindenről ne almodozzunk...
-
cuchu11
Teljesen egyetértek. Vannak olyan játékosok, akiknek több idő kell, hogy beilleszkedjenek. Türelem emberek!INTER-1908 írta: ↑2025.10.05. 18:51 Szerintem várjunk meg Diuf es Herique vel egy kicsit, valóban drágák voltak es eddig nem túl acélos de például Carlos Augosto se volt egyből olyan akit ertettunk hogy mit látunk benne meg is egy nagyon hasznos kiegészítő játékos lett... értem en h olcsóbb volt de na várjunk meg egy kicsit.
-
P-Inter
Örömteli, hogy a peremen/kevés lehetőséget kapó játékosokra lehet számítani, legalább egy kieső, vagy onnan menekülő csapat ellen. Ennél csak feljebb van! Illetve Bonny szépen élt a lehetősséggel! Chivu meg rendesen cserélt, jár a pacsi.
- Festa
Ha első pár meccs alapján ítéljük meg a játékosokat akkor lehet itt Dalberetezni,de nézzük meg mit csinált Jonathan David a juventusban az idény eleje.Nem sok jò.Tegnap pl gòl helyzetben elesett a saját lábában.
A nálunk Lookman alternatíva Openda is eddig beragadt.Az olasz bajnokság más műfaj és szokni kell az új csapatot.Lehet flop lesz Diouf meg LH,de az is lehet jön egy jò meccs is átlendülnek.
A nálunk Lookman alternatíva Openda is eddig beragadt.Az olasz bajnokság más műfaj és szokni kell az új csapatot.Lehet flop lesz Diouf meg LH,de az is lehet jön egy jò meccs is átlendülnek.
- interfan
Igen, valahogy nalunk ezek a jatekosok meg csak a lehetoseget sem kaptak meg, pedig potencial megvolt.
Csak hogy aktualisak maradjunk, ott van A.Stankovic, akiert most meg epekedik az olasz media.
F.Stankovic kivagasat 1,5m-ert szinten.
Vagy ott van az altalad emlitett Fabbian.
De akar par evrol ezelottrol Casadei.
Szinten tavaly kivagtuk 2m-ert Zanottit, az a Zanotti aki kapcsan mar tema a valogatott is.
Regebbrol meg ott van Di Gregorio eladasa kemeny 4m euroert (Juventus amikor megvette kaptunk tovabbi 2m a viszonteladasi szazelek miatt) ami vicc kategoria.
Vagy Gnonto teljesen ingyen elengedese.
Nyilvan nem vilagklasszisokrol beszelunk, de ez a Di Gregorio, F.Stankovic, Zanotti, A.Stankovic, Casadei, Fabbian, Gnonto sor meg csak lehetoseget sem kapott Inter mezben, pedig ingyen lettek volna.
Mikozben mennyi penzt kifizettunk (alairasi penzekkel egyutt) az elmult evekben ilyen J.Martinez, Henrique, Zielinski, Asllani, Diouf, Arnautovic, Correa szintekert.
Leirni is fajdalmas, de ez az emlitett 7 jatekos tobb mint 120m euroba kerult.
Nyilvan nem lehetett tudni, es nem minden sajat fiatalbol lesz valaki, de legalabb lehetoseget kaphatnanak, ahelyett hogy veszunk helyettuk minden esetben mast.
Remelem Espositoval szepen megkezdodik egy gyokeres valtozas ezen a teren.
- internaZIOnaLe
Tudja valaki hánykor lesz ma az Atletico elleni barátságos meccs?
- matrix23
eredmenyek.com szerint 18:00.internaZIOnaLe írta: ↑2025.10.10. 08:12 Tudja valaki hánykor lesz ma az Atletico elleni barátságos meccs?
-
möszi
És azt hogy közvetíti-e valami?matrix23 írta: ↑2025.10.10. 08:31eredmenyek.com szerint 18:00.internaZIOnaLe írta: ↑2025.10.10. 08:12 Tudja valaki hánykor lesz ma az Atletico elleni barátságos meccs?
- matrix23
Egyik Facebook oldalon azt olvastam hogy az Inter TV és a DAZN élőben közveti.
-
möszi
-
R9.
erdekes helyen lesz a meccs
- interfan
- internaZIOnaLe
Linkeket dobjatok már plz!
- matrix23
-
sorger=giallo
Milyen lenne mondjuk egy olasz kupa meccs ezzel a kezdővel?
És Bisseck (Samuel után szabadon) néha előre mehetne csatárnak.
FORZA INTER!!!
És Bisseck (Samuel után szabadon) néha előre mehetne csatárnak.
FORZA INTER!!!
- interfan
Atletico szerzett vezetest Palacios toketlensege miatt.
Majd Bisseck egyenlitett fejes gollal szoglet utani beadasbol.
Vegul tizenegyesekkel nyert az Atletico, ahol Henrique es Acerbi tizenegyest rontottak.
Ertekelesek:
-LInterista:
J.Martinez 6,5
Kaczmarski 6,5
Bovo 6
Diouf 6
Bisseck 6
Acerbi 6
Bonny 6
Agbonifo 6
Darmian 5,5
Mkhitaryan 5,5
Henrique 5,5
Palacios 4,5
-SI:
Bisseck 6,5
J.Martinez 6
Acerbi 6
Bovo 6
Mkhitaryan 6
Spinacce 6
Darmian 5,5
Bonny 5,5
Diouf 5
Henrique 4,5
Palacios 4
Majd Bisseck egyenlitett fejes gollal szoglet utani beadasbol.
Vegul tizenegyesekkel nyert az Atletico, ahol Henrique es Acerbi tizenegyest rontottak.
Ertekelesek:
-LInterista:
J.Martinez 6,5
Kaczmarski 6,5
Bovo 6
Diouf 6
Bisseck 6
Acerbi 6
Bonny 6
Agbonifo 6
Darmian 5,5
Mkhitaryan 5,5
Henrique 5,5
Palacios 4,5
-SI:
Bisseck 6,5
J.Martinez 6
Acerbi 6
Bovo 6
Mkhitaryan 6
Spinacce 6
Darmian 5,5
Bonny 5,5
Diouf 5
Henrique 4,5
Palacios 4
- interfan
Meglepetes a hirek szerint nem varhato, a megszokott alapkezdo jatszhat, kiveve a serult Thuram aki helyen Bonny kezdhet.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Bonny-Martinez
Olasz media ugy harangozza be ezt a meccset, ahol eldolhet melyik csapat lesz Scudetto eselyes, es melyik nem.
En ettol kicsit ovatosabb vagyok, de ahogy Mkhitaryan mondta, ezzel a Roma-Napoli meccsekkel 1 heten belul kiderul, hogy kire lehetunk elegek iden.
Na ez maximalisan igy van.
Nagyon, de nagyon nem mindegy, hogy ezt a Roma, majd Napoli meccset, pl:
6/4 ponttal zarjuk
vagy ne adja a jo eg 6/2 ponttal
Ez most akar valoban "donto" tenyezo lehet, foleg annak tukreben, hogy utana is Fiorentina, Verona, Lazio, Milan sorozat jon a bajnoksagban.
Ebbol meg hat megint van minimum 2 nehez meccs.
En az olasz media, szurkolokkal ellentetben ugy fogalmeznek, hogy nem a kovetkezo 1 hetben, hanem a kovetkezo 1 honapban derul ki, hogy Scudettora alkalmas e ez az Inter, vagy mire is lesz kepes valoban.
Nehez lesz a mai, nagyon nehez, de jovoheten Napolyba talan meg nehezebb.
Valahogy, barhogy, akarhogy, de az egyiket be kellene huzni, a masikon meg nem kikapni.
Ha egy 6/4 ponttal kijovunk ebbol, es egyik rivalisunk se nyer ugymond rajtunk "6 pontot" (mi kikapunk, o meg nyer), akkor megalapozhatjuk az idei szezont, es el kell kezdeni velunk szamolni.
Viszont ha bukunk, inkabb hagyjuk is ezt a reszt, es ne is gondoljunk ra.
Hajra, nagyon fontos meccs kovetkezik.
Varhato kezdo:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Bonny-Martinez
Olasz media ugy harangozza be ezt a meccset, ahol eldolhet melyik csapat lesz Scudetto eselyes, es melyik nem.
En ettol kicsit ovatosabb vagyok, de ahogy Mkhitaryan mondta, ezzel a Roma-Napoli meccsekkel 1 heten belul kiderul, hogy kire lehetunk elegek iden.
Na ez maximalisan igy van.
Nagyon, de nagyon nem mindegy, hogy ezt a Roma, majd Napoli meccset, pl:
6/4 ponttal zarjuk
vagy ne adja a jo eg 6/2 ponttal
Ez most akar valoban "donto" tenyezo lehet, foleg annak tukreben, hogy utana is Fiorentina, Verona, Lazio, Milan sorozat jon a bajnoksagban.
Ebbol meg hat megint van minimum 2 nehez meccs.
En az olasz media, szurkolokkal ellentetben ugy fogalmeznek, hogy nem a kovetkezo 1 hetben, hanem a kovetkezo 1 honapban derul ki, hogy Scudettora alkalmas e ez az Inter, vagy mire is lesz kepes valoban.
Nehez lesz a mai, nagyon nehez, de jovoheten Napolyba talan meg nehezebb.
Valahogy, barhogy, akarhogy, de az egyiket be kellene huzni, a masikon meg nem kikapni.
Ha egy 6/4 ponttal kijovunk ebbol, es egyik rivalisunk se nyer ugymond rajtunk "6 pontot" (mi kikapunk, o meg nyer), akkor megalapozhatjuk az idei szezont, es el kell kezdeni velunk szamolni.
Viszont ha bukunk, inkabb hagyjuk is ezt a reszt, es ne is gondoljunk ra.
Hajra, nagyon fontos meccs kovetkezik.
- Cupi
Roma ellen idegenben jobban megy mint otthon.
Gasperini ellen is egész jó a mérlegünk így én most nyugodt vagyok. Nem nem gondolom, hogy könnyű lesz de szerintem nyerünk ma. 
- CsaSzi9294
Bravó Bonny!

- Dan-i-nter
Tipikus Gasp, ész nélkül előre, simán le lehet kontrázni. Gáz hogy erről a Romaról beszéltek mint bajnok esélyes.
Kapus is kellett hozzá, de szép volt Bonny-tól.
Kapus is kellett hozzá, de szép volt Bonny-tól.
- Dan-i-nter
Eléggé ráültünk erre az 1-0ra, kicsit több kell
- CsaSzi9294
Még egy kontra gól és le is zárjuk.
- lucky0
Mancininek 6 db szabálytalansága volt eddig a meccsen. Nincs sárgalapja. Nem értem. Miki nagyon jól futja be a területeket, de nagyon sok hibával játszik sajnos.
- Dan-i-nter
- Cupi
Első 30 percbe ha 3-0 nekünk egy szavuk nem lehetne....
Mondjuk Mikhy kapu előtti ténykedése az botrány. Nem lehetne megtiltani neki a kapura lövést pl.?
Mondjuk Mikhy kapu előtti ténykedése az botrány. Nem lehetne megtiltani neki a kapura lövést pl.?