Te a fórum legvitatottabb tagja vagy, aki inkább rombolja, semmint építi ezt a vélt, vagy valós egységet, nem ritkán játszótérré degradálva azt. Semmi közöm hozzád!
FORZA INTER!!!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Te a fórum legvitatottabb tagja vagy, aki inkább rombolja, semmint építi ezt a vélt, vagy valós egységet, nem ritkán játszótérré degradálva azt. Semmi közöm hozzád!
Na igen, erdemes lenne a vezetoknek elgondolkozni, hogy biztos jo dontes e ez a Vicario 20 millios tortenet.INTER-1908 írta: ↑2026.05.13. 23:01 Nálam a jövőre nézve nem lenne kapuskerdes szerintem Martinez bizonyított. Ma is végig magabiztos volt.
Az valóban igazi brazilos, fineszes megoldás volt.HerfortBalazs írta: ↑2026.05.13. 23:00 A vegen Luis Henrique jol fejen rugta Pedrot. Meg is erdemelte egy igazi patkany a csavo.
Simán megtartanám a faszit, teljesen magabiztos.INTER-1908 írta: ↑2026.05.13. 23:01 Bravo ragazzi!
Megvan a duplazas szerintem egy sikeres jo szezont futottunk. Megérdemelten nyertünk Olaszban mindent!
Nálam a jövőre nézve nem lenne kapuskerdes szerintem Martinez bizonyított. Ma is végig magabiztos volt.
Marotta
Szerintem a 2006-2011 után ez egy újabb sikerkorszak.
Vegig hittunk a sikerekben, ambiciozusak voltunk, es motivaltak, sikerre ehes volt a keret.
Soha nem magatol ertendo a gyozelem, de mi mindig is hittunk benne sikerul.
Gratulalok a jatekosoknak, koszonom a szakmai vezetesnek, mindenki rengeteget dolgozott.
BL-ben ert minket egy keseru bucsu, ezen tudjuk javitani kell, es sokat kell fejlodni.
Nem a csucsra felerni a legnehezebb, hanem ott is maradni, meg ha ez csak Olaszorszagra is igaz.
Nem lesz konnyu dolgunk, de tovabbra is motivaltak vagyunk, es jovore szeretnek felejtetni az idei keseru es varatlan BL kiesest.
Hogy hosszu tavra tervezek e?
Futballban sosem lehet tudni, en mindig csak rovidtavon gondolkozok, mert nagyon hamar es konnyen megvaltozhatnak a dolgok.
Par rossz eredmeny, es minden borulhat, ami normalis is, hogy olyankor az edzo felelossege kerul elo.
De most ne a jovore gondoljunk, sokat fogunk dolgozni.
Az egyetlen nagy es komoly csalodasunk a BL kieses iden.
Az egy nagy fekete folt sajnos.
Viszont a bajnoki cim es a kupagyozelem nagy dolog, gratulalunk Chivunak es a teljes csapatnak, Ausilio es Baccin mindig is kimagaslo munkat vegeztek a mercaton.
A tulajdonos fele pedig hatalmas koszonet, nagyon sokat tett az Interert, es nagy szabadsagot ad nekunk a klub vezeteseben.
Jovore cel a cimvedesek, valamint az idei fekete folt kijavaitasa a BL-ben.
Megprobalok majd egy reszletes elmenybeszamoloval jelentkezni hetfon.
Biasin megmondta, 30 evig nem lesz Olasz csapat BL dontoben sem annyira messze vagyunk a top csapatoktol.
Hát ha ő megmondta, akkor már nem is nézek 30 évig BL-t!
Jol is teszed, ha Biasin megmondja, akkor az ugy is van.Baggio85 írta: ↑2026.05.14. 09:48Hát ha ő megmondta, akkor már nem is nézek 30 évig BL-t!![]()
Viccet félretéve, valóban nem mi leszünk a legnagyobb esélyesek, ha nem is a következő 30, de mondjuk 10 évben, de azért BL-t nem mindig a legesélyesebbek nyerik. Biztos, hogy ahhoz nagyon meg kell támogatni a csapatot erősítésekkel, de szerintem jövőre nem fogunk a BL meccseken tartalékolni, úgy kicsit más lesz majd helyzet. És szerintem a két döntő és az idei kiesés tapasztalatait is kamatoztatni tudjuk majd. Vagyis bízom benne!![]()
De ha jövőre is "csak" duplázunk Olaszországban, szomorú akkor sem leszek.
Ez így van, de azért a szerencsén is nagy hangsúly van, ahogy mondod. A City elleni döntőhöz a Bennfica, Porto, Milan soron kellett túljutni, idén a Bodo, Sporting legyőzésével már elődöntőt lehetett volna játszani, és ők azért (bár az eredmény sajnos nem ezt mutatta) nem járnak előttünk semmivel. Szóval kell szerencse is, meg valóban meg kell próbálni minél inkább szűkíteni a távolságot az európai élcsapatokkal. Mondjuk ez több okból sem lesz könnyű, az tény.interfan írta: ↑2026.05.14. 09:53Komolyra forditva rengeteget kell fejlodni, hogy barmilyen eselyunk is legyen a BL-ben, nem hogy gyozelemre, hanem akar egy elodontore is.Baggio85 írta: ↑2026.05.14. 09:48Hát ha ő megmondta, akkor már nem is nézek 30 évig BL-t!![]()
Viccet félretéve, valóban nem mi leszünk a legnagyobb esélyesek, ha nem is a következő 30, de mondjuk 10 évben, de azért BL-t nem mindig a legesélyesebbek nyerik. Biztos, hogy ahhoz nagyon meg kell támogatni a csapatot erősítésekkel, de szerintem jövőre nem fogunk a BL meccseken tartalékolni, úgy kicsit más lesz majd helyzet. És szerintem a két döntő és az idei kiesés tapasztalatait is kamatoztatni tudjuk majd. Vagyis bízom benne!![]()
Ilyenkor latszik azert mekkora eredmeny volt a 3 ev alatt 2 BL donto (meg ha az egyik konnyu ag is volt), na de a tavalyi az brutalis nehez.
Visszatérve a tegnapi meccsre .Vajon mit csinált volna Inzaghi amikor látja,hogy 2 védője azaz Bastoni és Bisseck is már sárgát kapott a 16.percben?interfan írta: ↑2026.05.14. 07:39Megprobalok majd egy reszletes elmenybeszamoloval jelentkezni hetfon.
Egyebkent igazad van, ez meg Inzaghi csapata is.
Viszont ez a jelenlegi Inter hiaba meg Inzaghi csapata is, jatekban mar kb semmiben nem hasonlit az Inzaghi erara.
Szoval Chivu szepen kialakitotta a sajat stilusat, sajat jatekat, es ez az Inter mar a legelejetol Chivu elkepezelest valositotta meg.
Hiaba ugyanaz a taktika mar 7 eve (3-5-2), megis mennyire mas stilusa/jateka volt az Internek a Conte, Inzaghi, Chivu korszakban.
Igazad van szerintem ez a csapat sokkal kivárósabb és jobban védekezik is mint SI Intere.interfan írta: ↑2026.05.14. 07:39Megprobalok majd egy reszletes elmenybeszamoloval jelentkezni hetfon.
Viszont ez a jelenlegi Inter hiaba meg Inzaghi csapata is, jatekban mar kb semmiben nem hasonlit az Inzaghi erara.
Szoval Chivu szepen kialakitotta a sajat stilusat, sajat jatekat, es ez az Inter mar a legelejetol Chivu elkepezelest valositotta meg.
Hiaba ugyanaz a taktika mar 7 eve (3-5-2), megis mennyire mas stilusa/jateka volt az Internek a Conte, Inzaghi, Chivu korszakban.
Nyilvan az, hogy egy BL dontohoz Porto, Benfica, Milan sor jojjon, haaat 20 evente ha 1x van ilyen.Baggio85 írta: ↑2026.05.14. 09:59Ez így van, de azért a szerencsén is nagy hangsúly van, ahogy mondod. A City elleni döntőhöz a Bennfica, Porto, Milan soron kellett túljutni, idén a Bodo, Sporting legyőzésével már elődöntőt lehetett volna játszani, és ők azért (bár az eredmény sajnos nem ezt mutatta) nem járnak előttünk semmivel. Szóval kell szerencse is, meg valóban meg kell próbálni minél inkább szűkíteni a távolságot az európai élcsapatokkal. Mondjuk ez több okból sem lesz könnyű, az tény.interfan írta: ↑2026.05.14. 09:53Komolyra forditva rengeteget kell fejlodni, hogy barmilyen eselyunk is legyen a BL-ben, nem hogy gyozelemre, hanem akar egy elodontore is.Baggio85 írta: ↑2026.05.14. 09:48
Hát ha ő megmondta, akkor már nem is nézek 30 évig BL-t!![]()
Ilyenkor latszik azert mekkora eredmeny volt a 3 ev alatt 2 BL donto (meg ha az egyik konnyu ag is volt), na de a tavalyi az brutalis nehez.
Na ez biztos.Festa írta: ↑2026.05.14. 10:04Ahol még szerintem az a pontrúgások és kifejezetten a szögletek illetve a boxon kívüli gólok(interfan majd hozza a statot)interfan írta: ↑2026.05.14. 07:39Megprobalok majd egy reszletes elmenybeszamoloval jelentkezni hetfon.
Ja tényleg, jogos!interfan írta: ↑2026.05.14. 10:058 koze jutas lehet egy realis cel, elodontot nem ert volna a Bodo + Sporting legyozese, csak 8 koze jutast.Baggio85 írta: ↑2026.05.14. 09:59Ez így van, de azért a szerencsén is nagy hangsúly van, ahogy mondod. A City elleni döntőhöz a Bennfica, Porto, Milan soron kellett túljutni, idén a Bodo, Sporting legyőzésével már elődöntőt lehetett volna játszani, és ők azért (bár az eredmény sajnos nem ezt mutatta) nem járnak előttünk semmivel. Szóval kell szerencse is, meg valóban meg kell próbálni minél inkább szűkíteni a távolságot az európai élcsapatokkal. Mondjuk ez több okból sem lesz könnyű, az tény.interfan írta: ↑2026.05.14. 09:53
Komolyra forditva rengeteget kell fejlodni, hogy barmilyen eselyunk is legyen a BL-ben, nem hogy gyozelemre, hanem akar egy elodontore is.
Ha mar kapott golokat emlitettel Festa.
Ez jò volt .Csaladi hangulat ,Buki meg haverok.
Én nem is aggódnék, ha Josep lenne az elsőszámú kapusunk, bár mondjuk Suzukit is bírnám