Zhang úgy nyomja, mintha zseton nélkül dugni akarna egy kupiban..lehet megfoghat pár segget vagy didkót, de a vége úgyis az lesz, hogy kivágják, mint kinai macskát szarni

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Az Internek ez egy csodszezon.
Az Empoli meg akkor is jobban jatszott csapatkent, amikor 11-11 ellen volt.
Az Inter ugy lepett palyara, hogy ugyis ok az erosebb, es 3-0 lesz.
Ha nincs jatekod, nem gondolhatod hogy majd mindig 1 jatekos megoldja.
Az Inter ilyen, csod az egesz szezon.
Az Intere es a Juvee a legerosebb keret, megis semmifele jatek nincs.
Tegnap Inzaghi emberhatranyba kerult, erre levett egy tamadot, es 5 vedovel vedekezett, ahelyett hogy elhagyta volna a 3 vedos rendszeret, es 4 vedore valtott volna pl egy 4-3-2-re, ezaltal megprobalt volna nyerni.
A vegen az Inter taktika 5-1-3 volt, ez teljes abszurd.
Inzaghi felfoghatatlan dolgokat muvelt, oriasi csod volt az egesz, a Scudettonak mar reg vege.
Azt mondjak, Pioli van valsagban, de akkor mivan Inzaghival?
Inzaghibql 3x erosebb csapata van, erre mit lehet mondani?
Ez a szezon is egy kudarc.
Tavaly elbukta a bajnoksagot a vegen, most pedig 13 pontos hatranyuk van, katasztrofa amit Inzaghi csinal.
Az Internek a szezon vegen edzot kell valtania.
A Szuperkupa semmit nem er, baromsag azt mondani, hogy mekkora nehez lett volna a tavalyi bajnoki cim, az idei szezon pedig meg nagyobb katasztrofa.
Amikor Inzaghi megerkezett, a csapat teljes sebessegel haladt elore, ez Conte munkajanak koszonhetoen volt meg.
Amikor ez mar eltunt, es Inzaghi a sajat munkajat kellett volna mutatni, eldobtak a vegen a bajnoki cimet, iden pedig meg rosszabb minden.
100%-ig igaza van!interfan írta: ↑2023.01.24. 13:28 Cassano:
Tegnap Inzaghi emberhatranyba kerult, erre levett egy tamadot, es 5 vedovel vedekezett, ahelyett hogy elhagyta volna a 3 vedos rendszeret, es 4 vedore valtott volna pl egy 4-3-2-re, ezaltal megprobalt volna nyerni.
Inzaghi felfoghatatlan dolgokat muvelt, oriasi csod volt az egesz, a Scudettonak mar reg vege.
Tavaly elbukta a bajnoksagot a vegen, most pedig 13 pontos hatranyuk van, katasztrofa amit Inzaghi csinal.
A Szuperkupa semmit nem er, baromsag azt mondani, hogy mekkora nehez lett volna a tavalyi bajnoki cim, az idei szezon pedig meg nagyobb katasztrofa.
Amikor Inzaghi megerkezett, a csapat teljes sebessegel haladt elore, ez Conte munkajanak koszonhetoen volt meg.
Amikor ez mar eltunt, es Inzaghi a sajat munkajat kellett volna mutatni, eldobtak a vegen a bajnoki cimet, iden pedig meg rosszabb minden.
Ezt hol olvastad,hogy nem játszik?CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 12:22 Visszatérve a tegnapi meccsre, Barella sárgája szinte biztos, hogy tervezett volt, így összejött neki egy pihenő. Jön a nyeretlen Cremonese, akit talán nélküle is verünk, majd a Milán. Csak edzésen se sérüljön meg...
Fb/ AzzurriFesta írta: ↑2023.01.24. 13:48Ezt hol olvastad,hogy nem játszik?CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 12:22 Visszatérve a tegnapi meccsre, Barella sárgája szinte biztos, hogy tervezett volt, így összejött neki egy pihenő. Jön a nyeretlen Cremonese, akit talán nélküle is verünk, majd a Milán. Csak edzésen se sérüljön meg...
Szerintem nem volt sárga veszélyben.
Kár érte.Barella nélkül meg a Cremonese meccs is húzós lehet.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 13:50Fb/ AzzurriFesta írta: ↑2023.01.24. 13:48Ezt hol olvastad,hogy nem játszik?CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 12:22 Visszatérve a tegnapi meccsre, Barella sárgája szinte biztos, hogy tervezett volt, így összejött neki egy pihenő. Jön a nyeretlen Cremonese, akit talán nélküle is verünk, majd a Milán. Csak edzésen se sérüljön meg...
Szerintem nem volt sárga veszélyben.
Szép lenne, ha a nyeretlen Cremoneset 1-0 (vagy annyira se) vernénk nélküle. Legalább rápihen a derbire.
Hát a múlt heti edzőváltás óta:CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 15:02Szép lenne, ha a nyeretlen Cremoneset 1-0 (vagy annyira se) vernénk nélküle. Legalább rápihen a derbire.![]()
Azért csak nem kell beszarnunk egy kupa meg egy Bologna elleni meccs eredményétől..PellerG írta: ↑2023.01.24. 15:17Hát a múlt heti edzőváltás óta:CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 15:02Szép lenne, ha a nyeretlen Cremoneset 1-0 (vagy annyira se) vernénk nélküle. Legalább rápihen a derbire.![]()
Napoli-Cremonese 2-3
Bologna-Cremonese 1-1
Cassano nagy megmondó ember lett és sokszor beszél hülyeségeket de ezzel nehéz vitatkozni.....interfan írta: ↑2023.01.24. 13:28 Cassano:
Én ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem szeretem mikor itt előre osztogatják páran a 3/4-0-ákat.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 15:24Azért csak nem kell beszarnunk egy kupa meg egy Bologna elleni meccs eredményétől..PellerG írta: ↑2023.01.24. 15:17Hát a múlt heti edzőváltás óta:CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 15:02
Szép lenne, ha a nyeretlen Cremoneset 1-0 (vagy annyira se) vernénk nélküle. Legalább rápihen a derbire.![]()
Napoli-Cremonese 2-3
Bologna-Cremonese 1-1![]()
![]()
Bár lehet most túl pozitív vagyok.![]()
![]()
Arról nem beszélve, hogy idegenben a Cremonese-t a Milan sem tudta megverni, a Juve meg egy utolsó percben lőtt szabadrúgásgóllal nyert. Nyilván, az a csapat, amelyik megveri a Barcelonat, a Napolit meg a Milant, annak nem kéne, hogy gondot okozzon a hétvégi ellenfél, de annak már igen, aki kikap az Udinese-től, Empolitól és nem tudja megverni a Monzát. És sajnos a kezdő 11et tekintve, inkább az utóbbi lesz, mint az előbbi.PellerG írta: ↑2023.01.24. 15:58Én ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem szeretem mikor itt előre osztogatják páran a 3/4-0-ákat.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 15:24Azért csak nem kell beszarnunk egy kupa meg egy Bologna elleni meccs eredményétől..![]()
![]()
![]()
Minden meccset le kell játszani.
Jó példa a tegnapi csörténk.
Ne haragudj, de hol mondtam én azt, hogy sima meccs lesz? Nekem egy könnyed 2-0 is tökéletesen megfelel HA normális játékkal hozzuk. Nem várok gálát, nem lenézem az ellenfelet, de mikor ha nem most legyek pozitívabb és reálisabb egy meccsel kapcsolatban?PellerG írta: ↑2023.01.24. 15:58Én ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem szeretem mikor itt előre osztogatják páran a 3/4-0-ákat.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 15:24Azért csak nem kell beszarnunk egy kupa meg egy Bologna elleni meccs eredményétől..![]()
![]()
![]()
Minden meccset le kell játszani.
Jó példa a tegnapi csörténk.
Kupa kapcsan egyetertek, viszont a BL kapcsan nem.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 09:46Teljes mértékben egyet értek Veled.Baggio85 írta: ↑2023.01.24. 09:26 Az alap, hogy az Atalanta ellen a kupában a Derby előtt kb. a C csapatot kell játszatni. Továbbá azt is mérlegelni kell, hogy a Porto elleni továbbjutás, vagy a jövő évi BL indulás ér e többet. Mivel pénzügyileg is valószínűleg az utóbbi, ezért az kell, hogy legyen a prioritás, még a Porto meccsek vonatkozásában is!
Nekünk a jelenlegi helyzetünkben létszükséglet, hogy a 4 között végezzünk a bajnokságban!!!
Én a Porto meccset elengedném (mármint továbbjutás ügyileg, otthon azért küzdjünk..csúnya, de ez van), mert úgy fogunk járni, mint tavaly a Pool ellen, ami miatt egyértelműen elment a bajnokság. Kevés a keret és az edző is ahhoz, hogy mindenhol a győzelem legyen az elvárt.
Mindig megkrökönyödöm azon, mikor azt írja valaki, hogy engedjük el a BL-t.interfan írta: ↑2023.01.25. 07:45Kupa kapcsan egyetertek, viszont a BL kapcsan nem.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 09:46Teljes mértékben egyet értek Veled.Baggio85 írta: ↑2023.01.24. 09:26 Az alap, hogy az Atalanta ellen a kupában a Derby előtt kb. a C csapatot kell játszatni. Továbbá azt is mérlegelni kell, hogy a Porto elleni továbbjutás, vagy a jövő évi BL indulás ér e többet. Mivel pénzügyileg is valószínűleg az utóbbi, ezért az kell, hogy legyen a prioritás, még a Porto meccsek vonatkozásában is!
Nekünk a jelenlegi helyzetünkben létszükséglet, hogy a 4 között végezzünk a bajnokságban!!!
Én a Porto meccset elengedném (mármint továbbjutás ügyileg, otthon azért küzdjünk..csúnya, de ez van), mert úgy fogunk járni, mint tavaly a Pool ellen, ami miatt egyértelműen elment a bajnokság. Kevés a keret és az edző is ahhoz, hogy mindenhol a győzelem legyen az elvárt.
Vegre volt egy adag szerencsenk a sorsolasnal, rank fert mar, es ezer ev utan most eloszor van realis eselyunk egy BL 8-ra.
Sot mi tobb, mi vagyunk az eselyesek.
Mikor volt ilyen utoljara?
Sot tovabbmegyek, latva a sorsolast, es sok BL csapatot, meg egy nagy adag szerencsevel egy BL elodonto sem kizart.
Persze vannak gondok, stb, de egy Di Francesco is megcsinalta par eve a BL elodontot a Romaval.
Szoval ha sikerul a Porto, ahol mi vagyunk az eselyek, es jon meg egy adag szerencse, akkor kitudja...
Persze ilyen City, PSG/Bayern, Real/Pool harmast hagyjunk.
De pl egy Chelsea/Dortmund paros ellen, vagy egy Benfica/Brugge, sot egy Milan/Spurs, de meg egy Napoli/Frankfurt tovabbjuto ellen is lehetne esely.
Nem azt mondom, hogy kotelezo, de egyaltalan nem latnam irrealisnak a dolgot.
Nagyon nagyon reg volt mar ilyen, hogy eselyesek vagyunk egy BL 8-ra.
Sot meg egy adag szerencsevel, meg akar tobbre is.
En emiatt a BL-t biztosan nem engednem el.
Én ezzel nem értek egyet, de nem is vagyunk egyformák.interfan írta: ↑2023.01.25. 07:45Kupa kapcsan egyetertek, viszont a BL kapcsan nem.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 09:46Teljes mértékben egyet értek Veled.Baggio85 írta: ↑2023.01.24. 09:26 Az alap, hogy az Atalanta ellen a kupában a Derby előtt kb. a C csapatot kell játszatni. Továbbá azt is mérlegelni kell, hogy a Porto elleni továbbjutás, vagy a jövő évi BL indulás ér e többet. Mivel pénzügyileg is valószínűleg az utóbbi, ezért az kell, hogy legyen a prioritás, még a Porto meccsek vonatkozásában is!
Vegre volt egy adag szerencsenk a sorsolasnal, rank fert mar, es ezer ev utan most eloszor van realis eselyunk egy BL 8-ra.
Sot tovabbmegyek, latva a sorsolast, es sok BL csapatot, meg egy nagy adag szerencsevel egy BL elodonto sem kizart.
Persze vannak gondok, stb, de egy Di Francesco is megcsinalta par eve a BL elodontot a Romaval.
Szoval ha sikerul a Porto, ahol mi vagyunk az eselyek, es jon meg egy adag szerencse, akkor kitudja...
De pl egy Chelsea/Dortmund paros ellen, vagy egy Benfica/Brugge, sot egy Milan/Spurs, de meg egy Napoli/Frankfurt tovabbjuto ellen is lehetne esely.
Valoban nem vagyunk egyformak, es teljesen mashogy latjuk Csaszi.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.25. 08:22Én ezzel nem értek egyet, de nem is vagyunk egyformák.interfan írta: ↑2023.01.25. 07:45Kupa kapcsan egyetertek, viszont a BL kapcsan nem.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.24. 09:46
Teljes mértékben egyet értek Veled.
Így is baromi szoros a bajnokság, én 100%-ig azt tenném előre, az a prioritás. Széthajtjuk magunkat a Porto ellen oda-vissza, kockáztatjuk a kulcsjátékosokat, a pad meg olyan amilyen. Nem azt mondom, hogy felemelt kézzel mennyünk ki, szó sincs róla!!!! Hazai meccsen játszunk úgy, ahogy kell, de amennyiben nem olyan eredmény születik, biztos, hogy idegenben a kulcsjátékosokat én pihentetném, mert a bajnokságnak mindenképpen előnyt kell élveznie, mert a pakliba benne van, hogy Inzaghival idén nem lesz meg a 4. hely, ami még ennél is nagyobb katasztrófához vezetne. Hiába a rutin meg a jobb keret, sajnos ez a helyzet, mert eddig a rangadókon szenvedtünk, most már a kicsik ellen is. És biztosan lesz még veresége Inzaghinak.
Erről beszéltem októberben, hogy én akkor elküldtem volna őt, mert hosszú távon (értsd: bajnokság végéig) új edzővel, impulzusokkal, jobban jártunk volna, mivel elfogyott a Conte álltal hagyott lendület és motiváció. Persze még nincs akkora gáz, de az utolsó két bajnokin szerzett 1 pont két alsóházi csapattal szemben (Empoli ellen ráadásul 1 kapura lövéssel) nem kicsit aggasztó. Úgy gondolom, amennyiben a BL-re nagy energiákat fogunk fektetni, meg fogjuk szívni, és még csak az se garancia, hogy a Portót kiejtjük, mivel nem rossz csapat, a mi teljesítményünk pedig hullámzó.
Felhozzuk állandóan Inzaghi mellett, hogy de a vezetőség, de Skriniar, de a pénz hiánya, stb...persze ez nyilván nem tesz jót a csapatnak és az eredményeknek. De akkor ne is legyen elvárás a BL és a jó szereplés. Győzelem esetén is ugyan ilyen szar a csapat helyzete. Ez a keret igen is alkalmas arra, hogy ne kelljen a BL-től félni és remegni, hogy ott legyünk a 4. helyen. Nekünk most mégis félnünk kell. Egyszerűen az edzőnk egy barom, nem tud más taktikát, mint ami van, nem tud cserélni, Correát erőlteti. Az Empoli ellen hátrányból 1 azaz 1 középpályással játszottunk 513-as felállással. Mi ez ha nem őrültség?
Ennyi.
Hát szerintem bőven lehet...Cupi írta: ↑2023.01.24. 15:37Cassano nagy megmondó ember lett és sokszor beszél hülyeségeket de ezzel nehéz vitatkozni.....interfan írta: ↑2023.01.24. 13:28 Cassano:
Amikor ez mar eltunt, es Inzaghi a sajat munkajat kellett volna mutatni, eldobtak a vegen a bajnoki cimet, iden pedig meg rosszabb minden.![]()
Én ezt tenném fel:interfan írta: ↑2023.01.26. 16:05 Cremonese ellen visszaterhet a kezdobe Dumfries.
Az eltiltott Skriniart es Barellat a jelenlegi hirek szerint D'Ambrosio es Gagliardini helyetesitheti.
Brozovic tovabbra sem lesz.
Varhato kezdo:
Onana
D'Ambrosio-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Gagliardini-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Martinez
D'Ambrosio nekem nem hianyzik, kifejezetten bizonytalan mostanaban, szoval nalam Darmian ok.
És hosszabbít 2030-ig.
Már 2017 óta itt van.Hihetetlen,hogy nem tudunk megszabadulni tőle.interfan írta: ↑2023.01.28. 16:58 Sajnos nincs meglepetes, bejott ami varhato volt, ujra Gagliardini jatszik es nem Asllani.
Ez van, de ezt a Cremoneset meg Gagliardinivel is verni kell, hozni kell a kotelezot.
El kell kezdeni egy gyozelmi szeriat kiepiteni most a kovetkezo meccseken, hogy a BL hely stabil legyen.
Már tudjuk a receptet ahhoz, hogy életed gólját lődd: Játssz az Inter ellen!
Az Martinez.
Az igen. Ne nézd le az ellenfelet…
Na akkor a "csak pozitivan" szemleletet atgondolom gyorsan.
De ki jon helyette?
Tudom, de döbbenet! Semmi kreativitás, semmi ötlet, mindig ugyanaz!
Nehez azzal vitatkozni amit leirtal, egyetertek, es foleg Olaszorszagra jellemzo ez de nagyon.Inter101 írta: ↑2023.01.28. 18:45Tudom, de döbbenet! Semmi kreativitás, semmi ötlet, mindig ugyanaz!
Hihetetlen hogy valamiben amiben annyi pénz van mint a labdarúgás nem kap teret a tehetség!! Mert ezek az edzők messze nem tehetségesek!!!