Cupi írta: ↑2022.05.18. 10:47
lucky0 írta: ↑2022.05.18. 10:14
Bastonit és Barellát nem adnám el soha senkinek semmi pénzért! Hol van ilyenkor a made in Italy? Végre vannak világklasszis potenciállal megáldott fiatal olaszaink erre eladjuk őket mert van rájuk vevő és mert kell a pénz! Idegbajt kapok!
Hányok már ettől az egésztől meg a buzi sárgáktól és a keselyűktől is! Jövőre majd lesz új tulaj? Aham! Majd megint felvesznek egy újabb hitelt vagy módosítják a szerződést ahogy tették azt most is! Én nem hiszek ebben az egészben! Valamiért a kínaiak nagyon ragaszkodnak ahhoz hogy amit felépítettek itt azt lerombolják és aztán távozzanak!
Én is idegbajt kapok ennek a gondolatától is. De várjuk meg a nyár végét. Mondjuk sajna tavaly is ezt mondtuk amikor jöttek a hírek az eladásokról, hogy nem kell még aggódni aztán eladtuk Hakimit majd Lukakut is.....

Agymenés....
En ezt ertem, de nezzuk meg tavaly 100m felett kellett, es lett belole 120m.
Iden kell 60m mondjuk.
Ez azert csak a fele.
Arrol nem is beszelve, hogy mi a cel?
A "Szintentartas, a jelenlegi szintet akarjuk megtartani".
Ahogy ugye Steven baratunk elmondta...
Nezhetjuk barhonnan, de a jelenlegi szintet nem annyira nehez megtartani...
Es szinten arrol nem is beszelve, hogy ezt a bizonyos mondjuk 60m pluszt, akar a "nagy negyes" aldozat nelkul is osszelehet hozni.
Hisz miert ne lehetne?
Foleg ha kb csak "ingyen" nevek jonnek.
0 eurobol kijon egy ilyen kezdo:
Onana
DeVrij-Skriniar-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Dybala-Martinez
Pad:
Handanovic, Cordaz
Dimarco, D'Ambrosio, Ranocchia
Darmian, Gosens
Asllani, Gagliardini, Hjulmand
Dzeko, Belotti
Mindezt kb 0 eurobol, ugy hogy eladunk 60-70m-ert, es meg is van a pluszos mercato.
En nem azt mondom, hogy ez mekkora szintlepes.
De mint hallottuk, nem is a "szintlepes" a cel, hanem a "szintentartas".
Nagyon nem mindegy.
Es en barhonnan kozelitek, ez nekem nem szintentartas, hanem meg elorelepes is, de ha nagyon pesszimista is vagyok, min meglenne a "szintentartas":
Radu vs Onana
Vecino vs Asllani
Vidal vs Agoume
Correa vs Dybala
Sanchez vs Belotti
Talan az utolso ami nem elorelepes, de a tobbi 4 poszt rosszabb semmikkepen nem lenne, sot szerintem meg jobb is lenne.
Egyszoval a cel "szintentartas" siman kivitelezheto ugyis, hogy nem adunk el senkit a "nagy negyesbol".