Épphogy nem derült ki, mert ezt tényekkel megcáfoltam.
A többit Ricsinter épp most írta le.
Engedjük ezt el, mert lehet hogy egy reaktivált Burdisso fog érkezni

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Vegyuk le Hummelst 3x, es igy marad 18/9, azaz 50%.
Nézzétek végig azt a 18 meccset elejétől a végéiginterfan írta: ↑2022.01.06. 11:13
Vegyuk le Hummelst 3x, es igy marad 18/9, azaz 50%.
Idei szezonban meg 30%.
Lapozzunk valoban.
En is tevedtem mert nem "szinte csakis" ott jatszott.
De te is, mert a "talan soha" sem igaz.
Igazsagos dontetlen.
Es legalabb jol utanneztunk Ginternek, es mindenki okosabb lett.
Egy jo oreg Burdisso, esetleg Silvestre, vagy Rivas.![]()
Pontosan.
észre se veszi hogy az egyik szavával üti a másikat, valószínű a való életben senki nem veszi észre ezért próbál görcsösen az internazionale.hu weboldal szószólója pozicíóját felvenni holott erre senki nem kérte. Egyetérteni senkivel nem fog 100 százalékosan az előbb leírt dolgok miatt, itt az "álarc" miatt úgy érzi hogy ő valaki és biztos, hogy ha valakivel teljes mértékben egyet is ért írásban ki fogja javítani mert kényszert érez rá. de hogy ne legyen annyira off, én ebben a fórumban interfan átigazolását kívánom a legjobban. egy zsák krumplit se ér mondjuk de az acmilan.hu-ra ingyen lehet regisztálni. nem érdekel esetleg?ricsinter írta: ↑2022.01.06. 10:43 Az a baj teljesen elbeszélsz Mike mellett, először azt írod, hogy világéletében kh volt, mikor ez abszolút nem helyt álló, aztán azt, hogy most nem a válogatottbeli számaival foglalkozol, hanem a Gladbachban mit játszott, ahol szinte amúgy mindig a kh sor szélén játszik, majd most megint a válogatottat írod. Abban igazad van, hogy középen is játszott jó párszor és ott is megállja a helyét, de az látszik, hogy inkább szélen számolnak vele 3 védőnél és most a mi esetünkben csak ez lényeges, mivel ezt alkalmazzuk.
De tényleg felesleges egyelőre ezen gondolkodni, mert lehet nem is jön és Inzaghi fejébe nem látunk bele, csak hamis infókat azért ne jelentsünk már ki ténynek.
k.tomika880421 mar lapoztunk, minden meglett normalisan es vilagosan beszelve.
Tielemans és Guerreiro rendelve, azért ezek már nem Caicedo féle nevek.interfan írta: ↑2022.01.06. 12:43 De hogy ebben a meccseket erinto kaoszban valami pozitiv is legyen, a Gazzetta szerint Marotta mar vizsgalja a "top" es egyeb KP erkezeseket nyarra uj tulajdonos eseten.
F.Ruiz, Tielemans, Aourar, Guerreiro a felmerult nevek.
Mindegyik szerzodese jelen allas szerint 2023 nyaran lejar, ezert ha nem hosszabbitanak 2022 nyaran piaci aruk alatt megszerezhetoek.
Egyetertek, Tielemans nalam is oriasi dobas lenne.mike írta: ↑2022.01.06. 14:22Tielemans és Guerreiro rendelve, azért ezek már nem Caicedo féle nevek.interfan írta: ↑2022.01.06. 12:43 De hogy ebben a meccseket erinto kaoszban valami pozitiv is legyen, a Gazzetta szerint Marotta mar vizsgalja a "top" es egyeb KP erkezeseket nyarra uj tulajdonos eseten.
Mindegyik szerzodese jelen allas szerint 2023 nyaran lejar, ezert ha nem hosszabbitanak 2022 nyaran piaci aruk alatt megszerezhetoek.
Ehhez persze pénz kellene, nyilván a kínaiak már nem fognak adni.
Hátha nyárig lesz egy új, és remélhetőleg gazdag tulajunk.
A legjobb ezekben a nevemben,hogy mind 26 év alatti játékosok akikben van potenciál.interfan írta: ↑2022.01.06. 14:39Egyetertek, Tielemans nalam is oriasi dobas lenne.mike írta: ↑2022.01.06. 14:22Tielemans és Guerreiro rendelve, azért ezek már nem Caicedo féle nevek.interfan írta: ↑2022.01.06. 12:43 De hogy ebben a meccseket erinto kaoszban valami pozitiv is legyen, a Gazzetta szerint Marotta mar vizsgalja a "top" es egyeb KP erkezeseket nyarra uj tulajdonos eseten.
Ehhez persze pénz kellene, nyilván a kínaiak már nem fognak adni.
Hátha nyárig lesz egy új, és remélhetőleg gazdag tulajunk.
Anno meg Sabatini ideje alatt figyeltuk, de vegul a Monacoba ment.
Leicester amit muvel az brutalis.
130 meccs = 22 gol 22 golpassz, mindezt ugy hogy a Leicester legjobbja minden teren.
Sot a PL legjobb KP statjait hozza evek ota, mindossze 24 evesen.
Persze uj tulajdonos kapcsan vannak ezek a nevek, de azert jo ezeket a neveket olvasni:
KH: Ginter, Bremer, Kehrer
KH2: Luiz Felipe
KP: Tielemans
KP2: Frattesi
Bal WB: Digne, Kostic
Center1: Vlahovic, J.David
Center2: Scamacca, Alvarez
Center 3: Lazacette, Origi, Belotti
Ginter, L.Felipe, Tielemans, Frattesi, Kostic, Vlahovic, Scamacca + egy jobb WB es johet is a kovetkezo szezon.
+ ugye a mar meglevo Onana
Esetleg egy ingyen Lazacette
Jon a Bridge Sports es mehetunk is.
En nagyon pozitiv vagyok a nyarat illetoen.
Brutalis lenne, es DeVrij eladasabol bejovo 30m meg mehetne mas posztokra.matrix23 írta: ↑2022.01.06. 20:40 Azért az elég komoly lenne, ha konkrétan 0€-ból sikerülne megerősíteni a védelmet, sőt DeVrij eladásából még pluszosan is.
Így nézhetnénk ki jövőre:
Kapusok:
Onana, Handa, Cordaz
Védők:
Skrini, Christensen, Bastoni
Ginter, Felipe Luiz/Ranocchia, Dimarco/D'Ambrosio
Lenne 4 kezdő szintű védőnk, plusz Felipe Luiz és Dimarco meg az öregek.
Két éve figyelem kb. miatta nézek Fior meccseket meg amúgy imádom a Serie A-t! A csávóban iszonyat nagy potenciál van és már a második erős szezonja! Piatek a cipőjét nem boxolhatja! Nekem is elsőszámú opció lenne ő ha lenne új tulaj illetve zsé! De egyenlőre mindkét dolog esetében csak egy fikció! Amelyik csapatba megy az nagyot nyerve azt gondolom!
Oké ez így piszok jól nézne ki, de jelen helyzetünkben ez még nagyon távoli.interfan írta: ↑2022.01.06. 18:36 Ugynezki nem csak Cupi, hanem en is beszelgetopartnere vagyok Marottanak.![]()
Regota emlegetem Christenset, hogy nalam o lenne a befuto, de sajnos nem merult fel.
Gazzetta legfrisebb hire, miszerint Marotta felvette a kapcsolatot a jatekossal.
5m euros fizetest ajanlunk neki, ez kb ugyanaz amit a Chelseanel keres.
Oriasi lenne.
Onana erkezese csak a kezdet volt.
Valami nagyon keszul itt nyartol az uj tulajdonossal.
Christensen, Tielemans, Vlahovic, te jo eg.
Orom olvasni ezeket a neveket az uj tulajdonos erkezesevel.![]()
Pletyka az mindig mindenkivel kapcsolatban van.internaZIOnaLe írta: ↑2022.01.06. 21:43 Vlahovicrol mikor írtak velünk kapcsolatban..?
Mert max annyit írhattak ha volt is ilyen..hogy álom kategória nekünk és nincs rá pénz.
Nekem semmi egyéb nem rémlik...mint ahogy te itt fantazialsz róla fan.
Oké hogy jó lenne stb..de volt egy kósza pletyka legalább róla hogy megpróbáljuk...?
Persze igazad van, a jelen helyzet meg valoban nagyon mas vilag.mike írta: ↑2022.01.07. 05:25Oké ez így piszok jól nézne ki, de jelen helyzetünkben ez még nagyon távoli.interfan írta: ↑2022.01.06. 18:36 Ugynezki nem csak Cupi, hanem en is beszelgetopartnere vagyok Marottanak.![]()
Regota emlegetem Christenset, hogy nalam o lenne a befuto, de sajnos nem merult fel.
Gazzetta legfrisebb hire, miszerint Marotta felvette a kapcsolatot a jatekossal.
5m euros fizetest ajanlunk neki, ez kb ugyanaz amit a Chelseanel keres.
Oriasi lenne.
Onana erkezese csak a kezdet volt.
Valami nagyon keszul itt nyartol az uj tulajdonossal.
Christensen, Tielemans, Vlahovic, te jo eg.
Orom olvasni ezeket a neveket az uj tulajdonos erkezesevel.![]()
Most úgy állunk, hogy keselyűk kezében van a klub egy része, így ezeket tényleg kezeljük kellő mértékletességgel.
Én egyelőre Brozo hosszabbítását várom, most még az kemény dió nekünk:(
Vlahovic amúgy szerintem is extra.
Detto.lucky0 írta: ↑2022.01.06. 23:07Két éve figyelem kb. miatta nézek Fior meccseket meg amúgy imádom a Serie A-t! A csávóban iszonyat nagy potenciál van és már a második erős szezonja! Piatek a cipőjét nem boxolhatja! Nekem is elsőszámú opció lenne ő ha lenne új tulaj illetve zsé! De egyenlőre mindkét dolog esetében csak egy fikció! Amelyik csapatba megy az nagyot nyerve azt gondolom!
Szerintem a Bayernben teljesen vállalhatóan játszott. Nyílván 100 millióért ők nem vették meg, nem szokásuk ennyit kiperkálni senkinek sem.
Lucas Hernandez azért beteg deal volt 80-ért...
1-1 kivétel van persze.PellerG írta: ↑2022.01.07. 13:42Lucas Hernandez azért beteg deal volt 80-ért...
https://www.transfermarkt.de/lucas-hern ... ler/281963
Ez jól hangzik, így legyen:)
Én is így voltam vele, eleinte kimondottan nem bírtam, amikor meg lett találva a helye és jól kezdett játszani akkor sem, aztán szépen fokozatosan megkedveltem, főleg miután élőben is többször volt szerencsém látni, hogy mit lemelózik minden egyes alkalommal, úgy még feltűnőbb volt számomra
Konkrétan az egész Bundesligát kifosztják.Festa írta: ↑2022.01.07. 13:11 A Bayern úgy a világ legjobb csapata,hogy 50-60 millónál senkire nem költenek többet.
Talán ilyen Sané meg James-ekre.Viszont jó a játéksomegigyelő hálozatuk és ugy ott van még a riválisok Dortmund+Lipcse kifosztása is.Egyszóval okosan csinálják.Perisic élete formájában játszott náluk mégis visszaküldték mivel már 30 fölött van.
Ha van jatekos akit a mai napig egyszeruen utalok, es rosszul vagyok ha meglatom, az Brozovic.ricsinter írta: ↑2022.01.07. 15:44Én is így voltam vele, eleinte kimondottan nem bírtam, amikor meg lett találva a helye és jól kezdett játszani akkor sem, aztán szépen fokozatosan megkedveltem, főleg miután élőben is többször volt szerencsém látni, hogy mit lemelózik minden egyes alkalommal, úgy még feltűnőbb volt számomra![]()
A ManCity is pontosan igy kezdte! Dragan vettek nagy fizuval sokszor nem a legjobb korban levo jatekosokat! Jelen pillanatban bent akarjak tartani a csapatot, kesobb meg majd durrantanak!
pontosan, nagyon fontos lenne az o hosszabbitasainterfan írta: ↑2022.01.07. 17:04Csak igy tovabb, johet Skriniar hosszabbitasa.ricsinter írta: ↑2022.01.07. 15:44Én is így voltam vele, eleinte kimondottan nem bírtam, amikor meg lett találva a helye és jól kezdett játszani akkor sem, aztán szépen fokozatosan megkedveltem, főleg miután élőben is többször volt szerencsém látni, hogy mit lemelózik minden egyes alkalommal, úgy még feltűnőbb volt számomra![]()
![]()
Szabó Peetéknek volt egy belső védőket rangsoroló műsora, és ebben Skriniart a 3. helyre tették. Csak Van Dijk és Marquinhost rakták elé.
Ez igy van, nagyon keves jobb KH van tole, ha egyaltalan van.
Öööööö. Kolarov és Vidal fizujat is Marotta írta alá/intézte!interfan írta: ↑2022.01.08. 08:18Ez igy van, nagyon keves jobb KH van tole, ha egyaltalan van.
Vegre elkezdtuk azoknak adni ertelmezheto fizetest, akik megerdemlik, es raszolgaltak.
Ahogy ezt nyaron Marotta is elmondta, hogy ezeket a jatekokat kell megbecsulni.
Azert valljuk be, vegre.
Tavaly a fizetesek teren ez volt a helyzet.
Kolarov + Vidal = Martinez, Skriniar, Barella, Brozovic.
Ez azert felfoghatatlan a mai napig...
De most vegre van "esz" es ertelmes dontesek szuletnek.
Az elnok irja ala a szerzodeseket.Inter101 írta: ↑2022.01.08. 12:31Öööööö. Kolarov és Vidal fizujat is Marotta írta alá/intézte!interfan írta: ↑2022.01.08. 08:18Ez igy van, nagyon keves jobb KH van tole, ha egyaltalan van.
Vegre elkezdtuk azoknak adni ertelmezheto fizetest, akik megerdemlik, es raszolgaltak.
Ahogy ezt nyaron Marotta is elmondta, hogy ezeket a jatekokat kell megbecsulni.
Azert valljuk be, vegre.
Tavaly a fizetesek teren ez volt a helyzet.
Kolarov + Vidal = Martinez, Skriniar, Barella, Brozovic.
Ez azert felfoghatatlan a mai napig...
De most vegre van "esz" es ertelmes dontesek szuletnek.
Scamacca 45-50Minterfan írta: ↑2022.01.08. 09:48 Scamacca ara miatt tobb hirforras szerint is Julian Alvarez ugyben probalunk elorelepni a nyarat illetoen.
20m euro a kivasarlasi ara, es ugynoke a napokban Milanoba lesz hogy targyaljon Marottaval.
Scamacca arat illetoen a Sassuolo elnoke mar 45-50m-rol beszel es ker erte, ezert ennyit mi biztosan nem fizetunk erte.
Scamacca ára meg 45-50 millió körül az év vicce
Elfelejtettem, mert szerintem már volt szó róla, meddig tart a mercato?
Onana nyaron csatlakozik ingyen, mar volt is orvosin Milanoba par napja.CsaSzi9294 írta: ↑2022.01.09. 15:03Elfelejtettem, mert szerintem már volt szó róla, meddig tart a mercato?