Ez is jogos. Ezért is írtam megértem a logikát.

Mondjuk ezt a Gintert nem ismerem de jókat írtnak róla és 27 éves.
Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
De Vrijt nagyon bírom, szerintem rövidtávon bárki visszalépés lenne hozzá képest.
Transfermarkt szerint közel 10 mio-ért vettük...interfan írta: ↑2022.01.04. 19:26 A nyaron a nyakunkon maradt, majd az Ifibe sem kello, 0 perces Colidiot most sima 1 eves kolcsonnel kitudtuk selejtezni.
A Club Atletico Tigre jatekosa lett hivatalosan ingyen kolcson.
1m euroert akartuk eladni, vagy ugyanilyen osszegu kotelezo opciot.
Ez nem sikerult, csak az ingyen kolcson, viszont legalabb a nyarhoz kepest most sikerult kitenni.
Szerintem sajnos itt valoban voltunk ekkora okrok.PellerG írta: ↑2022.01.04. 19:46Transfermarkt szerint közel 10 mio-ért vettük...interfan írta: ↑2022.01.04. 19:26 A nyaron a nyakunkon maradt, majd az Ifibe sem kello, 0 perces Colidiot most sima 1 eves kolcsonnel kitudtuk selejtezni.
A Club Atletico Tigre jatekosa lett hivatalosan ingyen kolcson.
1m euroert akartuk eladni, vagy ugyanilyen osszegu kotelezo opciot.
Ez nem sikerult, csak az ingyen kolcson, viszont legalabb a nyarhoz kepest most sikerult kitenni.
Ezekre a papírokra is ránéznék a nyomozók helyében![]()
Kerlon a fóka
Nem gondolnám, hogy így is van. Szerintem rá erőltették, hogy ezt kell mondja. Na meg a pénzbüntetés is…interfan írta: ↑2022.01.05. 06:17 Nagyobb volt a fustje mint a langja...
Lukaku hivatalos videouzenetben kert elnezest a Chelseatol.
Elnézést kérek az általam okozott felfordulásért! – kezdte a belga. – Sokkal világosabban kellett volna fogalmaznom. Az interjú célja az volt, hogy méltóképpen elbúcsúzzak az Inter szurkolóitól, és nem az, hogy tiszteletlen legyek a Chelsea-vel, a menedzserével, a klub drukkereivel és a csapattársaimmal szemben. A vezetőség nagy erőfeszítést tett azért, hogy idehozzon, és vissza is akartam jönni. Megértem a rajongók mostani frusztrációját, szóval az a feladatom, hogy megmutassam, száz százalékig elkötelezett vagyok a csapat iránt.”
https://m.youtube.com/watch?v=q3FJqZC7dR0
Tuchel pedig ezt mondta:
Lukaku bocsánatot kért, és újra együtt edz velünk. Adtunk időt annak, hogy visszatekinthessünk a történtekre – idézte a mestert a BBC. – Nekem az volt a legfontosabb, hogy megértsem – és teljesen világosan megértsem –, nem volt szándékos, amit tett. Nem direkt csinálta, hogy ekkora port kavart egy ilyen nagy meccs előtt (a Chelsea vasárnap 2–2-es döntetlent játszott a Liverpool ellen – a szerk.). Felfogja azt, hogy mit okozott, és felelősséget érez az iránt, hogy »elpakolja a rendetlenséget«. Még mindig a mi játékosunk, jó okunk van rá, hogy ez így is maradjon, és meggyőzzük, hogy keményen küzdjön.”
A mai Chelsea-Spurs kupameccsen Lukaku mar akar a kezdobe is ott lehet.
Egyebkent meg a hivatalos interjuk elott, Angol es Olasz lapok is leirtak, a Lukaku-Tuchel talalkozon sikerult mindent tisztazni, es Lukaku hamarosan hivatalosan is bocsanatot fog kerni.
Par orara ra igy is tortent.
Azt hogy kire mit "eroltettek ra" azt sose tudjuk meg.CsaSzi9294 írta: ↑2022.01.05. 06:51Nem gondolnám, hogy így is van. Szerintem rá erőltették, hogy ezt kell mondja. Na meg a pénzbüntetés is…interfan írta: ↑2022.01.05. 06:17 Nagyobb volt a fustje mint a langja...
Lukaku hivatalos videouzenetben kert elnezest a Chelseatol.
Elnézést kérek az általam okozott felfordulásért! – kezdte a belga. – Sokkal világosabban kellett volna fogalmaznom. Az interjú célja az volt, hogy méltóképpen elbúcsúzzak az Inter szurkolóitól, és nem az, hogy tiszteletlen legyek a Chelsea-vel, a menedzserével, a klub drukkereivel és a csapattársaimmal szemben. A vezetőség nagy erőfeszítést tett azért, hogy idehozzon, és vissza is akartam jönni. Megértem a rajongók mostani frusztrációját, szóval az a feladatom, hogy megmutassam, száz százalékig elkötelezett vagyok a csapat iránt.”
https://m.youtube.com/watch?v=q3FJqZC7dR0
Tuchel pedig ezt mondta:
Lukaku bocsánatot kért, és újra együtt edz velünk. Adtunk időt annak, hogy visszatekinthessünk a történtekre – idézte a mestert a BBC. – Nekem az volt a legfontosabb, hogy megértsem – és teljesen világosan megértsem –, nem volt szándékos, amit tett. Nem direkt csinálta, hogy ekkora port kavart egy ilyen nagy meccs előtt (a Chelsea vasárnap 2–2-es döntetlent játszott a Liverpool ellen – a szerk.). Felfogja azt, hogy mit okozott, és felelősséget érez az iránt, hogy »elpakolja a rendetlenséget«. Még mindig a mi játékosunk, jó okunk van rá, hogy ez így is maradjon, és meggyőzzük, hogy keményen küzdjön.”
A mai Chelsea-Spurs kupameccsen Lukaku mar akar a kezdobe is ott lehet.
Egyebkent meg a hivatalos interjuk elott, Angol es Olasz lapok is leirtak, a Lukaku-Tuchel talalkozon sikerult mindent tisztazni, es Lukaku hamarosan hivatalosan is bocsanatot fog kerni.
Par orara ra igy is tortent.
Gondolom megmondta neki Tuchel és a vezetőség, hogy nem lesz eladva, akármennyire is hisztizik. Vagy beáll a sorba vagy megy az ifihez.
Conte is szította a tüzet a múltkor, tudta, hogy hogy lehet idegesíteni Lukakut, hogy nincs jól használva, szar a taktika, amiben szerepel, ergo gyenge idénye lesz. Erre elkezd hisztizni, hogy vissza akar menni oda, ahol képes jól teljesíteni és ahol imádják.
Nekem ez egyértelmű és nem arról szól, hogy majd egyszer. Ez nettó benyálas volt nekünk, hogy vissza akar jönni. Most.
Nem gondolnám, hogy nagyobb lett volna a füstje mint a lángja, egyszerűen a Chelsea nyomatékosan megértette vele, hogy nem megy sehova, kérjen bocsánatot, mert jobban jár.
Ugyanigy gondolom en is, Lukaku hatalmas klasszis volt az Interbe, az utobbi evek legjobb tamadoja nem is kerdes.Cupi írta: ↑2022.01.05. 08:28 Ha hülye Lukaku ha taktikázik nekem már nem kellene vissza. Imádtam de amit most lenyomott.....meg fél év után jut eszébe tisztázni a dolgokat az Inter drukkerekkel és pont akkor amikor szarul érzi magát....ha jól ment volna a szekér most sem akart volna semmit tisztázni velünk....szerintem ez az egész úgy gáz ahogy van. Idióta volt. Ha taktikázott ha ennyi esze van. Most meg szóltak neki öreg beszoptad és maradsz bármit is akarsz ezért kérj bocsánatot és húzzál be a szertárba a labdákért....
Majd visszatér nyáron, örülünk aztán Inzaghi nem úgy használja mint Conte és nálunk is sírni fog, hogy jaj de jó volt az élet Londonban? Hagyjuk.
Ahogy mondani szokták felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó.![]()
Vlahovic-al nyáron totál kiegyeznék.![]()
Igen, valahol én is.
Igen ez így van. Mondjuk én örülnék ha maradna még egy évet. Nem kicsit lennék nyugodt ha tudám Handa ül a padon és ő a beugró ha szükség van rá.
Innentol mar csak rajta mulik marad e.
Nem kicsit, nagyon:)
Csatlakozom.
Nyáron is ezt írtam, szerintem mi nagyon jól szálltunk ki belőle.vaskalap írta: ↑2022.01.05. 10:30Csatlakozom.
INTER-1908 írta: ↑2022.01.05. 12:00 Eléggé két elu fegyvernek érzem ezeket az igazolásokat ill nem hosszabbitasokat
Nem tudom mennyire fogja magát Handa megeroltetni tudva hogy jövőre simán padozni fog vagy lelép... Perisic kicsit más neki teperni kell mert jelenleg a kutyának nem kell...
[/quote
Handa esetében nincsenek kétségeim hogy odateszi magát ő a Csk és egy bajnok típus illetve utoljára nyerhetne még egy + bajnoki címet!Perisic pedig hajtani fog az uccsó nagy fizuért amit máshol megkaphat majd!
lucky0 írta: ↑2022.01.05. 12:36INTER-1908 írta: ↑2022.01.05. 12:00 Eléggé két elu fegyvernek érzem ezeket az igazolásokat ill nem hosszabbitasokat
Nem tudom mennyire fogja magát Handa megeroltetni tudva hogy jövőre simán padozni fog vagy lelép... Perisic kicsit más neki teperni kell mert jelenleg a kutyának nem kell...
[/quote
Handa esetében nincsenek kétségeim hogy odateszi magát ő a Csk és egy bajnok típus illetve utoljára nyerhetne még egy + bajnoki címet!Perisic pedig hajtani fog az uccsó nagy fizuért amit máshol megkaphat majd!
Handa nem olyan sértödős.Tiszteségesen végig fogja védeni ezt az idényt.
Onana pedig egy igazi fekete párduc.A színesbörű kapusok nagyon feljövőben vannak lásd Mendy,Maignan korábban pedig Mandanda.
És ő milyen? Azt nézem tavalyi szezonban bár van 7 gólja de 0 gólpassz. Persze ettőlmég lehet jó. Tényleg nem ismerem.interfan írta: ↑2022.01.06. 07:01 Sky es DiMarzio szerint nem Digne, es nem Kostic lesz az uj balhatved, hanem Bensebaini.
Digne kapcsan a jatekos hiaba jonne, az Everton nem nyitott a kolcson + sima opciora.
Kostic pedig mindig a hatterben volt csak, es nem volt eros jelolt.
Bensebaini kapcsan elorehaladottak a targyalasok DiMarzio szerint, mar akar most januarban erkezhet, mivel a Gladbach nyitott a kolcson + sima opcios ajanlatra.
Ezzel mar most megkaphatjuk a Perisic utodot, az uj bal WB-t.
Nekem olyan “Lazarósnak”tűnik csak a másik oldalra.Cupi írta: ↑2022.01.06. 08:00És ő milyen? Azt nézem tavalyi szezonban bár van 7 gólja de 0 gólpassz. Persze ettőlmég lehet jó. Tényleg nem ismerem.interfan írta: ↑2022.01.06. 07:01 Sky es DiMarzio szerint nem Digne, es nem Kostic lesz az uj balhatved, hanem Bensebaini.
Digne kapcsan a jatekos hiaba jonne, az Everton nem nyitott a kolcson + sima opciora.
Bensebaini kapcsan elorehaladottak a targyalasok DiMarzio szerint, mar akar most januarban erkezhet, mivel a Gladbach nyitott a kolcson + sima opcios ajanlatra.
En sem sok Gladbach meccset lattam, Bundesliga kapcsan valahogy a Gladbach meccsei kimaradnak nalam.Cupi írta: ↑2022.01.06. 08:00És ő milyen? Azt nézem tavalyi szezonban bár van 7 gólja de 0 gólpassz. Persze ettőlmég lehet jó. Tényleg nem ismerem.interfan írta: ↑2022.01.06. 07:01 Sky es DiMarzio szerint nem Digne, es nem Kostic lesz az uj balhatved, hanem Bensebaini.
37,5%
Akkor gondolom őt konkrétan Kolarov helyére, Bastoni mögé hoznánk. Így Dimarco maradna a wingback.interfan írta: ↑2022.01.06. 08:30 En sem sok Gladbach meccset lattam, Bundesliga kapcsan valahogy a Gladbach meccsei kimaradnak nalam.
Szoval csak a statokbol tudok en is kiindulni igazan.
Iden 1000 perc alatt 4 gol 1 gp.
Tavaly 7 gol.
Azelott 5 gol 5 GP.
Vedekezo es tamado statokban kb ugyanazt hozza.
Nem kiemelkedo, de mindkettoben eros.
A Gladbach jatekosai kozott a jok kozott van.
Stabil balhatved, nem WB.
KH-kent is sokszor jatszott es bevetheto.
Nem.matrix23 írta: ↑2022.01.06. 08:43Akkor gondolom őt konkrétan Kolarov helyére, Bastoni mögé hoznánk. Így Dimarco maradna a wingback.interfan írta: ↑2022.01.06. 08:30 En sem sok Gladbach meccset lattam, Bundesliga kapcsan valahogy a Gladbach meccsei kimaradnak nalam.
Tavaly 7 gol.
Azelott 5 gol 5 GP.
Hát ő inkább tűnik nekem bkh-nak mint bwb-nek. A németeknél legtöbbször bkh-t játszik, vagy ha 4 védővel játszanak, akkor balhátvéd, de játszott már 4 védős rendszerben kh-t is. Vagy már DeVrij távozását készítik elő, mert valahol azt olvastam, hogy akkor Bastoni fog középre húzódni.interfan írta: ↑2022.01.06. 08:44Nem.matrix23 írta: ↑2022.01.06. 08:43Akkor gondolom őt konkrétan Kolarov helyére, Bastoni mögé hoznánk. Így Dimarco maradna a wingback.interfan írta: ↑2022.01.06. 08:30 En sem sok Gladbach meccset lattam, Bundesliga kapcsan valahogy a Gladbach meccsei kimaradnak nalam.
Tavaly 7 gol.
Azelott 5 gol 5 GP.
O balhatved, nem pedig balKH.
Bal WB posztra hoznank mint Perisic utod, mint arrol a hirek is szoltak.
Ez sem igy van a hirek szerint.matrix23 írta: ↑2022.01.06. 09:02Hát ő inkább tűnik nekem bkh-nak mint bwb-nek. A németeknél legtöbbször bkh-t játszik, vagy ha 4 védővel játszanak, akkor balhátvéd, de játszott már 4 védős rendszerben kh-t is. Vagy már DeVrij távozását készítik elő, mert valahol azt olvastam, hogy akkor Bastoni fog középre húzódni.
Ginter 4 védőben nyilván belső védő, de 3 védősben talán soha nem is játszott De Vrij mostani helyén. A válogatottban és a klubjában sem. Szerintem Skriniar menne be középre, és Ginter + Bastoni lenne a két oldalán.
Olyannyira "soha" hogy a valogattotban szinte csakis a 3 vedos rendszer kozepen (azaz DeVrij helyen) jatszik.
Megnézhetjük, de szinte felesleges, mert úgyis mindig neked van igazad, általában a tények sem zavarnak ebben:)interfan írta: ↑2022.01.06. 09:49Olyannyira "soha" hogy a valogattotban szinte csakis a 3 vedos rendszer kozepen (azaz DeVrij helyen) jatszik.
Gladbacha pedig iden 17 meccsbol 7x is a 3 vedos rendszer kozepen jatszott (azaz DeVrij helyen).
Tavalyi meg azelotti szezonra nem mentem vissza, de megnezhetjuk azt is.
Erdemes a konkret meccset es kezdoket megnezni.mike írta: ↑2022.01.06. 10:01Megnézhetjük, de szinte felesleges, mert úgyis mindig neked van igazad, általában a tények sem zavarnak ebben:)interfan írta: ↑2022.01.06. 09:49Olyannyira "soha" hogy a valogattotban szinte csakis a 3 vedos rendszer kozepen (azaz DeVrij helyen) jatszik.
Gladbacha pedig iden 17 meccsbol 7x is a 3 vedos rendszer kozepen jatszott (azaz DeVrij helyen).
Tavalyi meg azelotti szezonra nem mentem vissza, de megnezhetjuk azt is.
Nem elég hogy megnézed hogy CB-t ír a transfermarkt, mert a 3 védős rendszerben 3 CB van.
Csak az EB-t nézve minden alkalommal Ginter-Hummels-Rudiger hármas védelemmel kezdett a fricc csapat, szted nem Hummels volt középen ?
De hagyjuk is, felesleges lufit hámozni, ha érkezik, majd Inzaghi megoldja.
Köszönöm, de én ezt tettem.
En nem az EB szamait irtam, hanem a Gladbach idei szamait.
Kb ez a helyzet.ricsinter írta: ↑2022.01.06. 10:14 Ginter pedig a jobbon volt, szóval az az állítás, hogy a német világéletében csakis középen játszott, az egyáltalán nem igaz, a Dortmundos időszakából emlékszem, hogy még jobbhátvéd is többször volt 4 védős rendszerben. Idén is ahogy gyorsan átfutottam, kb 7-szer volt a jobbon és 2-szer középen, amikor 3 védő volt.
Mike kedveert megneztem, Transfermarkt kulon meccs adatai.mike írta: ↑2022.01.06. 10:18Kb ez a helyzet.ricsinter írta: ↑2022.01.06. 10:14 Ginter pedig a jobbon volt, szóval az az állítás, hogy a német világéletében csakis középen játszott, az egyáltalán nem igaz, a Dortmundos időszakából emlékszem, hogy még jobbhátvéd is többször volt 4 védős rendszerben. Idén is ahogy gyorsan átfutottam, kb 7-szer volt a jobbon és 2-szer középen, amikor 3 védő volt.
De ahogy én, úgy Te sem tudhatod jól:)
Még ezt leírom és ezzel befejeztem a fing reszelését.interfan írta: ↑2022.01.06. 10:26Mike kedveert megneztem, Transfermarkt kulon meccs adatai.mike írta: ↑2022.01.06. 10:18Kb ez a helyzet.ricsinter írta: ↑2022.01.06. 10:14 Ginter pedig a jobbon volt, szóval az az állítás, hogy a német világéletében csakis középen játszott, az egyáltalán nem igaz, a Dortmundos időszakából emlékszem, hogy még jobbhátvéd is többször volt 4 védős rendszerben. Idén is ahogy gyorsan átfutottam, kb 7-szer volt a jobbon és 2-szer középen, amikor 3 védő volt.
De ahogy én, úgy Te sem tudhatod jól:)
A Nemet valogatottban 18 alkalommal kezdett 3 vedoben Ginter.
Ebbol a Transfermarkt adatai szerint 18/12x a KH 3-as kozepen jatszott.
(DeVrij poszt)
Szoval mindenkitol elnezest, nem "csakis" ott jatszott a valogattoban, hanem 66,66%-ban jatszott a KH harmas kozepen.
Viszont ez a 66,66% meg mindig kozelebb van a valosaghoz, mint a masik allitas, miszerint "talan soha" nem jatszott DeVrij posztjan.
En csak arra reagltam, hogy Ginter meg "talan soha" nem jatszott a KH harmas kozepen DeVrij helyen.ricsinter írta: ↑2022.01.06. 10:43 Az a baj teljesen elbeszélsz Mike mellett, először azt írod, hogy világéletében kh volt, mikor ez abszolút nem helyt álló, aztán azt, hogy most nem a válogatottbeli számaival foglalkozol, hanem a Gladbachban mit játszott, ahol szinte amúgy mindig a kh sor szélén játszik, majd most megint a válogatottat írod. Abban igazad van, hogy középen is játszott jó párszor és ott is megállja a helyét, de az látszik, hogy inkább szélen számolnak vele 3 védőnél és most a mi esetünkben csak ez lényeges, mivel ezt alkalmazzuk.
De tényleg felesleges egyelőre ezen gondolkodni, mert lehet tényleg nem is jön és Inzaghi fejébe nem látunk bele, csak hamis infókat azért ne jelentsünk már ki ténynek.
Részben igazad is van, mert a soha nem játszott ott valóban nem állja meg a helyét, bár amúgy Mike csak azt mondta talán, nem tényként állította be, viszont abban meg neki van igaza, hogy szélen többször számolnak vele 3 védőben, te meg ezzel szemben kijelentetted, hogy ő egyértelműen De Vrij poszt. A Transfermarktból felesleges kiindulni, mert a felállásban ott is sokszor össze-vissza írkálnak mindent, ha még tegyük fel nem is láttad az EB meccseket, szerinted logikus, hogy az alap Rudiger-Hummels-Ginter hármas minden meccsen máshogy lett felrakva? Mert a Transfermarktból kiindulva így kéne lennie, fel vannak cserélve különböző kombinációkban, de nyilván egyértelmű, hogy minden meccsen ugyanúgy állt fel a védelmük.interfan írta: ↑2022.01.06. 10:52
En csak arra reagltam, hogy Ginter meg "talan soha" nem jatszott a KH harmas kozepen DeVrij helyen.
Na most ez a Transfermarkt adatai alapjan kiderult, 18/12x, azaz 66,66%-ban ott jatszott.
Ezt is irtam az elobb, nem igaz amit irtam hogy "szinte csakis" ott jatszott, mert 66,66% az nem szinte csakis.
De felolem lehet ez 50% is ha ugy gondoljuk XY jatszott ott azokon a meccseken es nem YX.
Viszont ezek a szamok meg mindig kozelebb van a valosaghoz mint a "talan soha".
Gladbachos idei szamai, szinten Transfermarkt adatai:
10/3, azaz 30%-ban jatszott a KH kozepen 3 vedo eseteben.
De mint irtam, teljesen mindegy is 30%-ban, vagy 66%-ban, 50%-ban, vagy 100%-ban, vagy 0%-ban jatszott XY a KH harmas kozepen, fogalmunk sincs ki erkezik, es barki jon azt sem tudjuk Inzaghi hogy tervez.
Sot ne adj isten, XY uj edzo hogy tervez.
Az ido mindenre valaszt ad majd.