SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

Cupi

Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

JustyINTER írta: 2025.02.06. 12:23

Igen, betette kepet. Csak ez nem a golnal keszult, ahogy a cikk sem irja.
Összefoglalóban valóban nincs benne de én a Net4+ on néztem élőben tegnap és ott bevágtak erről egy képet.
Felmentem a az oldalukra a videótárba és visszanéztem a 3. góltól és ott van. Miután mutatja az újját a szája elé rakva, hogy csönd utána azt is mutatja menjetek aludni. :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ez az amin a Serie A-nak surgossen meg kellene indulni felfele, ezt emeltek ki Marottaek is 100X, hogy az Olasz futballt eladhatova kell tenni, es az emberek szamara erdekesse.

Serie A TV jogdij bevetel: 1072m
Premier League TV jogdij bevetel: 3698m

Serie A bajnok 1. Inter TV jogdij bevetel: 101m
Premier League utolso 20. Sheffield bevetele: 142m

https://www.calcioefinanza.it/2025/02/0 ... refresh_ce

Egyebkent sajnos a Spanyol bajnoksag is elozi az Olaszt boven, Spanyoloknal olyan 1400m.
Sot meg a 18 csapatos Bundesliga is elozi a Serie A-t, ott kb 1110m a eves TV jogdij bevetel.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ok, hogyan? (Irónia). A PL-t hagyjuk, más kávéház (irreális). A némettel egy a szint, ok, a spanyolokat nehéz lenne beérni, kemény húzónevek a real/barca, bár nincsenek annyira távol.
Mi a gond? Kérdés, miért eladhatatlanabb, kevésbé értékesíthető az olasz foci, mint a... a számok tükrében mondjuk, ez sem biztos, hogy megállja a helyét.
interfan

Kolo Muani 3 meccs = 5 gol

Ennyit szamit van e egy tamadod vagy nincs.
Juventusnak januarig kozepcsatar nem volt, most mar van, es ennyit szamit.
Ezeket a meccseket a Juventus altalaban X-el hozta csatar nelkul, most meg egy csatarral aki kepes golt rugni nyerik.

Es ez a Kolo Muani 3,6m euro kiadas volt nekik...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ha nem pocsolunk mint a fio ellen, ezt a juvet verni kell
tnap is nagyon gyengek voltak, plusz a comonak volt egy velemenyes 11-es

fiot es juvet kotelezni verni kulonben kiszallunk a bulibol
interfan

P-Inter írta: 2025.02.07. 23:22 Ok, hogyan? (Irónia). A PL-t hagyjuk, más kávéház (irreális). A némettel egy a szint, ok, a spanyolokat nehéz lenne beérni, kemény húzónevek a real/barca, bár nincsenek annyira távol.
Mi a gond? Kérdés, miért eladhatatlanabb, kevésbé értékesíthető az olasz foci, mint a... a számok tükrében mondjuk, ez sem biztos, hogy megállja a helyét.
Az a baj ezzel, hogy ez csak a TV jogdij resz amiben mar szinten nagy a lemaradas.
PL a Bundeshez is kepest nagy, mivel ott 18 csapat kap tobb penzt, mint Olaszorszagban 20 csapat.
Nyugtathatjuk magunkat, hogy a Spanyolokkal szemben is "csak" 400m a lemaradas, de ez rengeteg penz, es ez a lemaradas evrol-evre csak no folyamatosan.
Par eve meg "csak" 200m volt a lemaradas, most mar 400m.
Sot tizeneve meg boven-boven eloztuk a Spanyolokat, Nemeteket, most meg mar finomam szolva is ok elozik az Olasz bajnoksagot.

Na de visszaterve, ott van meg millio meg egy tenyezo amiben szinten hatalmas a lemaradas.
Itt vanank a kovetkezok:

Stadion kihasznaltsag mutatok a teljes 2023/24-es szezonban a top 5 bajnoksagot nezve:

1. Premier League: 97,6%
2. Bundesliga: 96,4%
3. Ligue 1: 85,4%
4. Serie A: 82,8%
5. La Liga: 81,4%

Ebbol eredoen a jegybevetelek a meccsnapokbol az osszes csapatot es teljes bajnoksagot nezve:

1.Premier League: 900m
2.La Liga: 432m
3.Bundesliga: 301m
4.Serie A: 218m

Ott van egy olyan temakor is mint a mezeladas es egyeb merchandise eladasok.
Vilagvezeto klubjai itt 100-200m kozotti osszegekkel vannak.
Olaszorszagbol egyedul a Juventus eri el a 74m-t, Milan 47m, Inter 26m.
26m euronkal megeloz minket olyan csapatok is mint a Leeds, Fenerbache, Frankfurt, Celtic, Galatasaray, Ajax.
Itt megint tobb szaz, de akar ezer millios kulonbsegek is kijonnek, nyilvan PL az ezer millios kulonbseg, es a tobb szaz a La Liga, es a Bundes eves szinten.

Szponzoracio megint egy olyan tema, ahol a PL-hez kepest ezer millios, a La Liga, Bundes sorhoz meg 4-500 millios lemaradasok vannak eves szinten.

Most ilyen "Social Media" jelenletet, eleresek, koveto szamokat megint inkabb hagyjunk, mert ebben is szaz millios lemaradasok vannak, ami ha nem is konkret penz, de gazdasagilag, nepszeruseg teren ez is szamit.

Egyszoval irod, hogy "számok tükrében mondjuk, ez sem biztos, hogy megállja a helyét."
Pont ezaz, hogy nagyon is megallja a helyet, mert ahogy irod "a némettel egy a szint, ok, a spanyolok nincsenek annyira távol", egyszeruen nem igaz.
Ha minden temakort, beveteli reszt vegunk nezunk, akkor a kezdeti 100-400m lemaradasbol nagyon de nagyon gyorsan lesz egy 1000-2000 millios lemaradasa az Olasz bajnoksagnak eves szinten egy Spanyol vagy Nemet bajnoksaghoz kepest, PL-t hagyjuk is.

Szoval teljesen igaza van Marottaeknak, a teljes Olasz klubok vezetesenek, az Olasz szovetsegenek, amikor arrol beszelnek, hogy az Olasz futballt nepszeruve, eladhatova, erdekesse, es moderne kell tenni, amit az emberek szeretnenek nezni es erdekli oket.
Cupi

interfan írta: 2025.02.08. 06:25 Kolo Muani 3 meccs = 5 gol

Ezeket a meccseket a Juventus altalaban X-el hozta csatar nelkul, most meg egy csatarral aki kepes golt rugni nyerik.

Néztem tegnap a meccsüket és szokásos gyengék voltak, bemákolták a végén a 11-essel. Ha nincs a 11-es marad a szokásos X.
Alapból semennyire nem kéne tartanunk tőlük de ugye tudjuk, hogy ellenünk BL döntőben képzelik majd magukat és mindenki 1000%-on pörög majd. :?
Na meg persze ha úgy játszunk mint a Fio ellen csütörtökön akkor kb. senki ellen nem lenne esélyünk. :)
interfan

Cupi írta: 2025.02.08. 08:54
interfan írta: 2025.02.08. 06:25 Kolo Muani 3 meccs = 5 gol

Néztem tegnap a meccsüket és szokásos gyengék voltak, bemákolták a végén a 11-essel. Ha nincs a 11-es marad a szokásos X.
Alapból semennyire nem kéne tartanunk tőlük de ugye tudjuk, hogy ellenünk BL döntőben képzelik majd magukat és mindenki 1000%-on pörög majd. :?
Na meg persze ha úgy játszunk mint a Fio ellen csütörtökön akkor kb. senki ellen nem lenne esélyünk. :)
Ha nincs Kolo Muani ezt a meccset el is veszitek.
Ennyit szamit az, hogy van e a keretben 1db golkepes tamadod.
Eddig nem volt, jott is a millio meg egy X, most hogy van (Kolo Muani), mar jonnek is a gyozelmek.
3 meccs 5 gol, tegnap duplazott, Empoli ellen duplazott, gyakorlatilag egymaga hozta a Juventus utolso 2 gyozelmet.

Mindezt 3,6m-ert...
Cupi

interfan írta: 2025.02.08. 09:04

Ha nincs Kolo Muani ezt a meccset el is veszitek.

Mindezt 3,6m-ert...
Jó de nekünk nincs szükségünk csatárra. Így ingyen sem kéne. :D Mindig elmondják a vezetők, edző, hogy 5 nagyszerű támadónk van így nem is nézelődünk csatár poszton. ;)
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

interfan írta: 2025.02.08. 08:04
P-Inter írta: 2025.02.07. 23:22 Ok, hogyan? (Irónia). A PL-t hagyjuk, más kávéház (irreális). A némettel egy a szint, ok, a spanyolokat nehéz lenne beérni, kemény húzónevek a real/barca, bár nincsenek annyira távol.
Egyszoval irod, hogy "számok tükrében mondjuk, ez sem biztos, hogy megállja a helyét."
Pont ezaz, hogy nagyon is megallja a helyet, mert ahogy irod "a némettel egy a szint, ok, a spanyolok nincsenek annyira távol", egyszeruen nem igaz.

Ha minden temakort, beveteli reszt vegunk nezunk, akkor a kezdeti 100-400m lemaradasbol nagyon de nagyon gyorsan lesz egy 1000-2000 millios lemaradasa az Olasz bajnoksagnak eves szinten egy Spanyol vagy Nemet bajnoksaghoz kepest, PL-t hagyjuk is.

Szoval teljesen igaza van Marottaeknak, a teljes Olasz klubok vezetesenek, az Olasz szovetsegenek, amikor arrol beszelnek, hogy az Olasz futballt nepszeruve, eladhatova, erdekesse, es moderne kell tenni, amit az emberek szeretnenek nezni es erdekli oket.
Mivel a tv-s jogdíjakat írtad, erre tudtam reagálni, és egy okos üzlettel lehetne közelíteni a spanyolokhoz ezen a téren, a némettől meg távolodni. A többi területről nem volt szó, azzal, hogy behoztad, nem cáfoltad a tv-s jogdíjas észrevételemet.
Persze, ha az összképet nézzük, fontos a többi szám is, és persze, igaza van Marottának meg a többi nagyokosnak, hogy mit kéne elérni, csak ők se tudják, hogyan. Az olló meg tovább nyílik (azt meg nem hiszem, hogy általánosságban a spanyol, német, angol foci "érdekesebb" lenne az olasznál). Ott is tömegesen lehet meccsekkel vallatni. Kapszkodni kell és nem lecsúszni a portugál/francia liga szintjére.
interfan

P-Inter írta: 2025.02.08. 15:31
interfan írta: 2025.02.08. 08:04

Mivel a tv-s jogdíjakat írtad, erre tudtam reagálni, és egy okos üzlettel lehetne közelíteni a spanyolokhoz ezen a téren, a némettől meg távolodni. A többi területről nem volt szó, azzal, hogy behoztad, nem cáfoltad a tv-s jogdíjas észrevételemet.
Persze, ha az összképet nézzük, fontos a többi szám is, és persze, igaza van Marottának meg a többi nagyokosnak, hogy mit kéne elérni, csak ők se tudják, hogyan. Az olló meg tovább nyílik (azt meg nem hiszem, hogy általánosságban a spanyol, német, angol foci "érdekesebb" lenne az olasznál). Ott is tömegesen lehet meccsekkel vallatni. Kapszkodni kell és nem lecsúszni a portugál/francia liga szintjére.
Pont ez a baj, hogy nem "kozelit" az Olasz futball, meg "kapaszkodik", hanem ervrol egyre nagyobb a lemaradas, a szakadek es minden a Nemet es a Spanyol bajnoksaghoz kepest.
(Angolokat hagyjuk)

Sulyos 1000-2000 millios lemaradas evente, ezzel nyilvan kezdeni kellene valamit, errol beszel az osszes "nagyokos", mert ez a lemaradas evrol evre csak novekszik.
interfan

Retegui mesterharmas 45 perc alatt...
Vegul 4 golt rugott.

22 Serie A meccs = 20 gol,

Es nekunk ez a jatekos nem kellett 20m-ert.
Jobban megerte ugyanugy 20m-ert a Josep + Palacios paros...

Mondjuk nem csak 2024 nyararol erdemes beszelni, hanem 2023 nyararol is, amikor 15m-ert nem kellett nekunk Retegui.
Jobban megerte akkor is a 34 eves kivenhet roncs Arnautovic 11m-ert...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.02.08. 16:54-kor.
Cupi

interfan írta: 2025.02.08. 15:47 Retegui mesterharmas 45 perc alatt...

22 Serie A meccs = 19 gol.

Mondjuk nem csak 2024 nyararol erdemes beszelni, hanem 2023 nyararol is, amikor 15m-ert nem kellett nekunk Retegui.
Ha már új érkező. Nekik bejött de nekünk meg van Taremi. Lehet a statja kicsit szarabb de a miénk. ;)
17/1
interfan

Cupi írta: 2025.02.08. 16:54
interfan írta: 2025.02.08. 15:47 Retegui mesterharmas 45 perc alatt...
4 golt rugott vegul.

22 Serie A meccs = 20 gol.

Ha már új érkező. Nekik bejött de nekünk meg van Taremi. Lehet a statja kicsit szarabb de a miénk. ;)
17/1
Akciogol szamok a cserecsataroktol a bajnoksagban:

Taremi: 0
Arnautovic: 0
Correa: 1
Cupi

interfan írta: 2025.02.08. 16:56

MIndig kiemeled de ilyen stat nincs hogy úgy adnak meg egy játékos gólszámát levonják a 11-es gólt...nem is értem ezt miért emeled ki mindig. Ha valaki gólkirály de van 8 11-es gólja akkor le kéne vonni mert az csak 11-es?
Ha bepasszolják neked önzetlenűl és te az üres kapura begurítod 1 méterről az is akció gól de az könnyebb volt sokkal mint belőni egy 11-est szembe a kapussal....akkor miért van értelme ezt kiemelni? ;)
Felesleges levonni. Az is gól és annak is megvan a nehésége...pl. Martinez erről tudna mesélni mert többször is nem sikerült meglépnie ezt. ;)

Természetesen attól még szar a statisztikája Tareminek nagyon. Fentieket általánosságban írtam, hogy nem értem miért vonogatod le. :)
interfan

Cupi írta: 2025.02.08. 17:10
interfan írta: 2025.02.08. 16:56

MIndig kiemeled de ilyen stat nincs hogy úgy adnak meg egy játékos gólszámát levonják a 11-es gólt...nem is értem ezt miért emeled ki mindig. Ha valaki gólkirály de van 8 11-es gólja akkor le kéne vonni mert az csak 11-es?
Ha bepasszolják neked önzetlenűl és te az üres kapura begurítod 1 méterről az is akció gól de az könnyebb volt sokkal mint belőni egy 11-est szembe a kapussal....akkor miért van értelme ezt kiemelni? ;)
Felesleges levonni. Az is gól és annak is megvan a nehésége...pl. Martinez erről tudna mesélni mert többször is nem sikerült meglépnie ezt. ;)

Természetesen attól még szar a statisztikája Tareminek nagyon. Fentieket általánosságban írtam, hogy nem értem miért vonogatod le. :)
Calhanoglu elmondta tobbszor, hogy azert o a vilag legjobb KP-ja, mert mennyi golja van, es ezert jobb mindenkitol.

Ez gyonyoru, de ezek a golok 99%-a tizenegyes gol.
Ennyi erovel a kapus is lohetne, es jobb csatar lenne a kapus mint XY mert tobb golja van.

Na nekem ezert nem szamit ugyannyit a tizenegyes, mintha valaki akciogolt rug.
Gol az gol, ez vilagos, de a tizenegyes gol nalam nem akciogol.
Cupi

interfan írta: 2025.02.08. 17:31

Persze, hogy nem akció gól de attól még szerintem értelmetlen levonni ha kiemeljük ki mennyi gólt szerzett az adott sorozatban vagy az egész szezonban. ;) Szabadrúgás gólt is le lehetne vonni mert az sem akció gól.
Ráadásul azt tartom, hogy amikor van tét igenis nehéz 11-est is belőni. Senki érdeméből én nem vonnám le.
interfan

Cupi írta: 2025.02.08. 17:39
interfan írta: 2025.02.08. 17:31

Calhanoglu elmondta tobbszor, hogy azert o a vilag legjobb KP-ja, mert mennyi golja van, es ezert jobb mindenkitol.

Ez gyonyoru, de ezek a golok 99%-a tizenegyes gol.
Ennyi erovel a kapus is lohetne, es jobb csatar lenne a kapus mint XY mert tobb golja van.

Na nekem ezert nem szamit ugyannyit a tizenegyes, mintha valaki akciogolt rug.
Persze, hogy nem akció gól de attól még szerintem értelmetlen levonni ha kiemeljük ki mennyi gólt szerzett az adott sorozatban vagy az egész szezonban. ;) Szabadrúgás gólt is le lehetne vonni mert az sem akció gól.
Ráadásul azt tartom, hogy amikor van tét igenis nehéz 11-est is belőni. Senki érdeméből én nem vonnám le.
Rogerio Ceni is rugott eleteben kb 60 tizenegyes golt, megsem lett emiatt jobb kapus mint mindenki, es nem lett jobb KP/csatar mint olysok jatekos, aki egesz eleteben nem rugott 60 golt.

Nekem a tizenegyes nem szamit ugyannyit, pont a fenti peldak miatt.
Ettol fuggetlenul teljesen megertem ha neked ugyannyit szamit, nekem latod nem, ezert szep a vilag, ki igy latja, ki ugy, ettol szep es jo a vilag,
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

De őszintén , f.szt hergeled magad ?

Szarok, Marotta is benne van , hogy ezek itt lehetnek .
Szerintem Inzaghi is , hogy egyikből sem tud kihozni egy negyed Julio Cruzt .
Arnan kívül azért nem hiszem , hogy Correa , Taremi mindenhol ennyire 0 lenne . Itt biztos, hogy edzővel is baj van . Lazionál jobbak voltak a 3. ,4. számú támadók ?
Következő meccsen is ez lesz , lehet áprilisban is .
Hiába írtad azt is , hogy mi voltunk a fő esélyesek.
Nem kell jósnak lenni , hogy számíts a Napolira Conteval , heti 1 meccsel .

Komolyan nem értem mire jó ez az állandó szájbarágás , hergelés. Mérgező !
Marhára nem fog változni itt semmi attól , hogy feldobod a csipeszbimbót , 175x is újrakezded a boncolgatását a szarnak .

Szar az olasz foci , nincs pénzünk . Csúcsra van járatva a csapat , BL döntő , scudetto óta nem jött igazán extra , max Thuram Lukaku helyett . Azóta öregedett a keret .
Keret értéke is nagy kaland . Az Interé, ha így marad csökken, Napolié ugrásszerűen megnőhet.

Nem lehet tartani ezt a szintet pénz nélkül .
Szaladunk a sors elől .
Elmúlt pár év miatt elismerést érdemel a vezetőség .
Gond az , ha Martinez, Barella kikerül a gépezetből, nekünk annyi .
interfan

hvmetal írta: 2025.02.08. 17:53 Arnan kívül azért nem hiszem , hogy Correa , Taremi mindenhol ennyire 0 lenne . Itt biztos, hogy edzővel is baj van . Lazionál jobbak voltak a 3. ,4. számú támadók ?
Következő meccsen is ez lesz , lehet áprilisban is .
Hiába írtad azt is , hogy mi voltunk a fő esélyesek.
Nem kell jósnak lenni , hogy számíts a Napolira Conteval , heti 1 meccsel .
En nem hinnem, hogy az Inzaghi hibaja, hogy Correa 2 evig golkeptelen csatar letere.
Sok mindenert felelosse lehet tenni Inzaghit, de ilyenek miatt En nem tennem.

Tartom, szerintem jobb csapat vagyunk mint a Napoli, es bajnokok leszunk, en hiszek benne.
Aztan lehet tevedek, es a Napoli lesz a bajnok...
Remelem nem igy lesz, ez a csapat kepes arra, hogy hozza a bajnoki cimet.
hvmetal

Szerintem az nem normális, hogy bárki jön 3. vagy 4. számúunak , marha balf.sz lesz , majd szarik bele , úgyis kapja a pénzt .
Gondolom volt beleszólása az igazolásokba .
Correanál fejben vannak gondok .

Mourinhonál egy PANDEV hasznos tudott lenni .
Szerintem ez is egy korlát Inzaghinál .
(Én abszolút nem váltanám le , minek , kire , miből , mihez ? )
Ő tud 11-13 játékossal dolgozni , és ennyi .
Cupi

hvmetal írta: 2025.02.08. 17:53
Nem lehet tartani ezt a szintet pénz nélkül .
Szaladunk a sors elől .
Elmúlt pár év miatt elismerést érdemel a vezetőség .
Gond az , ha Martinez, Barella kikerül a gépezetből, nekünk annyi .
Teljesen egyetértek.....bravúr volt eddigis, hogy 0 pénzből kupákat nyertünk de sajnos ez nem fog menni már sokáig.
Ott van Acerbi....tavaly még sokat játszott /még ha tudjuk tavasszal beinjekciózva/ és hasznos is volt de most már 3 hónapja nincs....Mikhy is egyre szarabbul bírja a terhelést. Darmian és De Vrij sem lesz fiatalabb...Sommer még nagyon jó de láthattuk Handa esetén, hogy elég látványosan vissza tud esni kiváló kapus teljesítménye is egy bizonyos kor felett.

Nyáron nagyon kellene frissíteni és fiatalítani a kereten de pénz nélkül ez nagyon nehéz lesz....ha meg ezt megoldjuk középszerekkel akkor meg az nem sokat ér.

Jó lenne már egy olyan tulaj aki be is fektetne a klubba és nem csak a BL nagy bevételeit számolgatja. Nem nem nem vágyom én 200 milliós mercato költekezésre de azért ha Marotta kapna némi pénzt és nem a kölcsön + opciókkal meg a lejárt szerződésű játékosokkal kellene operálnia akkor egész jól erősíthetnénk. Azért vicc, hogy mi egy ilyen Gimenez csávót nem tudnánk megvenni 35 millióért mert ez is egy álom összeg már....
hvmetal

Viszont az negatívum, hogy nekünk az Atalanta , Bologna féle halászás nem megy .
Kicsit olyan , mintha váltogatnánk a korszakokat :
Marotta előtti keveredik a Marotta időszakkal.
Szarból ő sem tud várat építeni. Lehet nála is van egy szűklátótér. Gondolok itt a csak olasz edző fétishére .
interfan

Kivancsi vagyok mi lesz vegul ebbol az Ancelotti-Roma storybol.
Realnal mar lassan kozellenseg lett Ancelotti, annyira utaljak a szurkolok, es kovetelik a kirugasat.
Azok a szurkolok akik par honapja mint a vilag valaha elt legjobb es legcsodalatosabb edzojenek tartottak Ancelottit.

Ancelotti maga is beszelt mar a Romarol.
Kozben a Spanyol lapok szerint a Roma tulajdonosa mar targyalt is Ancelottival, Perez pedig a vegkielegitesrol targyalt mar vele a nyari menesztese miatt.

Romanal allitolag mindent feltesznek ra.
Masik lehetoseg Ancelotti szamara a Brazil valogatott, ami szinten mar regota csabitja.
Cupi

Sajna szerintem ez a Gimenez gyerek be fog válni a milannak. 2x csereként lépett csak pályára és 1 gól 1 gólpassz a mérlege. :? Tegnap is úgy betekerte ballal ahogy Morata kb. soha nem rúgta volna be.

Persze azt tudom náluk egy Piatek is szépen berobbant aztán meg.....
interfan

Cupi írta: 2025.02.09. 11:45 Persze azt tudom náluk egy Piatek is szépen berobbant aztán meg.....
Tenyleg, rola mar meg is feledkeztem, pedig mekkora aszkent es csodakent volt o anno beharangozva.
Mondjuk most megtalalta a sajat szintjet a Milan bukas, es Hertha bukas utan, Torokbe csak ugy lovi a golokat. :D

Amugy mennyi ilyen hatalmas "igeret es messias" csatar volt az Olasz futballban akikbol hat az lett ami...

- Piatek
- Shick, nyilvan o a Leverkusenbe egybe van, de a Juventusnal bukott orvosi, majd Romas kaland ha finomam szolva sem lett egy diadalmenet.
- Vlahovic, na o sem eppen azt hozza amit egy 85m tamadotol kellene, nem veletlenul szabadulna tole a Juventus.
- Chiesa
- Bernardechi
- Andre Silva
- Raspadori
- Scamacca
- Zaza
- Zarate
- Pellegri
- Cutrone
- Giovinco
- Matri
- Balotelli

Es meg sorolhatnank...
hvmetal

Ancelottira mi is igényt tarthatnánk .
( Annak ellenére, hogy Inzaghiban benne lehet egy BL győzelem egy megfelelő háttérrel )
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Köszönjük Udine!
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.02.09. 22:42 Köszönjük Udine!
Holnap nem kéne elcseszni....ha valamit még akarunk kötelező lenne visszavágni a liláknak. ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.02.09. 22:42
CsaSzi9294 írta: 2025.02.09. 22:42 Köszönjük Udine!
Holnap nem kéne elcseszni....ha valamit még akarunk kötelező lenne visszavágni a liláknak. ;)
Én még az anyósom is rárakom a H-ra. Ha esetleg nem nyernénk, ennyi örömöm legyen.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2025.02.09. 22:46

Én még az anyósom is rárakom a H-ra. Ha esetleg nem nyernénk, ennyi örömöm legyen.
Nem nagy kockáztatás az anyóst felrakni. :D ;)
hvmetal

Ha az úriember írásai eltűnnek egy időre , tudjuk, hogy a drága mama is olvassa a fórumot . :wave:

(Egy jó anyós mindenhol kísért)
CsaSzi9294

hvmetal írta: 2025.02.10. 08:21 Ha az úriember írásai eltűnnek egy időre , tudjuk, hogy a drága mama is olvassa a fórumot . :wave:

(Egy jó anyós mindenhol kísért)
Jogos jogos. De nyerünk ma. 😀
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

Juve meccs birojat eltiltottak, mert "benezte", hogy a juve ellen tizit kellett volna fujni
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

JustyINTER írta: 2025.02.10. 18:48 Juve meccs birojat eltiltottak, mert "benezte", hogy a juve ellen tizit kellett volna fujni
Kíváncsi vagyok hogy aki a miénket fújta tegnap, mit kap
Cupi

Stankov írta: 2025.02.11. 17:38
JustyINTER írta: 2025.02.10. 18:48 Juve meccs birojat eltiltottak, mert "benezte", hogy a juve ellen tizit kellett volna fujni
Kíváncsi vagyok hogy aki a miénket fújta tegnap, mit kap
Empoli - Milan meccs bíróját is eltiltják. Nem is értem a VAR megléte esetén, hogy lehet ennyit hibázni...ott a csávó brutál módon megtaposta Walkert. Oké a bíró vakon volt éppen de ilyenkor a VAR szoba, hogy hogy nem szól neki? Láttam azt a videót, elég egyértelmű volt....
Cupi

Azt tudtátok J. Félixet mi is megkerestük? Ő nyilatkozta a napokban, hogy az Inter is kereste de ő akkor már a milannal komoly tárgyalásban volt. :D Erről kb. semmilyen pletykát nem olvastam.
interfan

Cupi írta: 2025.02.11. 19:46 Azt tudtátok J. Félixet mi is megkerestük? Ő nyilatkozta a napokban, hogy az Inter is kereste de ő akkor már a milannal komoly tárgyalásban volt. :D Erről kb. semmilyen pletykát nem olvastam.
Sky lehozta ezt par hete, hogy Asensio volt a fo celpont, de alternativakent felmerult Felix es Rashford is.
Vegul mivel nem sikerult sem Correat, sem Arnautovicot kitenni, igy a fo celpont Ansensiorol is lemondtunk, es az alternativa Felix-Rashford parosrol is.

Sky szerint Asensio nyaron ujra komoly celpont lehet, ha az Aston Villa nem veszi meg vegleg.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ebben a J.Felixben nem tudom mit látunk, szerintem nagyon nem az olasz ligába passzol (hozzánk szerkezetben végképp nem), de úgy általában sehova sem eddig.
Cupi

PellerG írta: 2025.02.11. 23:51 Ebben a J.Felixben nem tudom mit látunk, szerintem nagyon nem az olasz ligába passzol (hozzánk szerkezetben végképp nem), de úgy általában sehova sem eddig.
Én leginkább semmit. :D Nagyon nem is szimpatikus az arc és ha jól olvastam sehol nem siratták meg a szurkolók amikor elment....
interfan

https://www.calciomercato.com/news/rank ... -5-s-95967

Ezert is lenne nagyon fontos, hogy az Olasz csapatok tovabbjussanak.
Veszesen kozelitnek a Spanyolok, es konnyen elozhetnek, ezaltal a Serie A elvesziteni a 5. hely BL kvalifikaciot.

Jelenlegi allas:

1. Angol bajnoksag: 20892
2. Olasz bajnoksag: 17562
3. Spanyol bajnoksag: 17464
4. Nemet bajnoksag: 15171
5. Portugal bajnoksag: 15150
6. Francia bajnoksag: 14214
7. Belga bajnoksag: 13550
8. Holland bajnoksag: 12249

Angolokat nehez lesz barkinek befogni, ott van fixen 3 csapatuk a 16 kozott a BL-ben, EL-ben szinten 2 csapatuk fixen, es meg a Konferenciaba is ott a Chelsea.

Viszont a Spanyolok kozelitese nem jo.
Olaszoktol csak az Inter van egyenesen agon a BL-ben a 16 kozott, Spanyoloknal ellenben ott a Barcelona, Atletico is, es jo esellyel ott lesz a Real.
Egyszoval itt nagyon fontos lesz, hogy az Atalanta es a Milan is forditson es tovabbjusson.
EL-ben es a Konferenciaban ugyanaz a helyzet a Spanyolokkal.
EL-ben 1-1 csapat egyenes agon, 2 meg playoffban van.

Jaa es akkor meg a Nemetek is ott vannak, akiknel szinten egyenes agon ott a Leverkusen, szinten biztosan a Bayern es Dortmund is csatlakozik a 16 koze a BL-ben.

Frissites:

Azota sajnos a Spanyolok eloztek is:

1. Angol bajnoksag: 20892
2. Spanyol bajnoksag: 18034
3. Olasz bajnoksag: 17687
4. Nemet bajnoksag: 15421

https://www.calciomercato.com/news/rank ... -5-s-95967
CsaSzi9294

Jó lenne ha ma a Lazio legalább egy X-et le tudna hozni a Nápoly ellen, mert az extra motivációt adna a holnapi meccsel kapcsolatban.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2025.02.15. 09:45 Jó lenne ha ma a Lazio legalább egy X-et le tudna hozni a Nápoly ellen, mert az extra motivációt adna a holnapi meccsel kapcsolatban.
Persze nagyon jò lenne nyerni,de Motta nagyon megakarja mutatni,hogy nem olyan szar edző ő és ellenünk nem is kell motiválni a csapatát. A tippem,hogy mind két meccs iksz lesz és marad - 1 pont.
interfan

Azert ez az Atalanta is kemeny...
Utolso 13 meccsuk merlege
3 gyozelem
6X
4 vereseg

Es azt a 3 gyozelmet is egy Como, Strum Graz, Verona ellen sikerult.

Ha velunk tortent volna egy fele ilyen, mar Inzaghit kb 5X kivegezte volna a teljes Olasz media....

Utolso 8 bajnoki az Atalantanal:
2 gyozelem
4X
3 vereseg

24 pontbol 10 szerzett pont.
Azert maradjunk annyiban, hogy akik Olaszorszagban az Atalantara mint Scudetto eselyes csapat beszeltek, haat azok nem igazan voltak a realitasok talajan....
Cupi

interfan írta: 2025.02.15. 16:56 Azert ez az Atalanta is kemeny...
Utolso 13 meccsuk merlege
3 gyozelem
6X
4 vereseg

Holnap ezért is jó lenne valahogy nyerni. Hátrafelé már nem nagyon kellene nézegetni mert a 3. Atalanta is tisztes távolságba kerülne. ;)
Cupi

Ezt a mákos Napoli golt.....
Remélem az x meglesz valahogy a Lazionak.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2025.02.15. 19:28 Ezt a mákos Napoli golt.....
Megvan😁
interfan

Cupi írta: 2025.02.15. 19:28 Ezt a mákos Napoli golt.....
En tartom amit irtam, ha ez a Napoli ezzel a kerettel bajnok lesz, az egy csoda, edesmindegy heti hany meccsuk van vagy nincs.
Olyan szintu kozepszerek vannak a kezdobe, nem a kispadon, hanem a kezdobe, hogy ez a keret semmivel nem tobb mint egy Roma kerete.

Belehetett makolni itt az 1 golos gyozelmeket, de ez elobb utobb kipukkad ha nincs mogotte minoseg, mert orokke nem lesz szerencsed.
Ebben a Napoliban meg sok minden van, de minoseg az kb 0.

Elkepzelni nem tudom, hogy ez a Napoli bajnok legyen.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

2.felidőt néztem,semmivel se volt jobb a Napoli,még az iksznek is örülhetnek..ez a Marusic már akkor is egy balfek volt,mikor még láttak benne valamit pislákolni :lol:

Itt az esély előzni, holnap be kell venni a zebraistállót!! :twisted:
CsaSzi9294

Mit vergődik ez a kókadt Milán, hogy végre össze színészkedjen egy büntetőt ez ellen a veretes Verona ellen. 😂
Válasz küldése