Premier league (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Premier league (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: interfan »

vaskalap írta: 2025.02.17. 18:29 Ezt az Amorimot pedig úgy várták,mint a messiást.Megverte a Cityt,és azt hitték itt a kánaán.
Hat amit tegnap is muveltek, azt hiszem mar nincs lejjebb.
Szegeny Sir Alexet amikor mutattak, mindent elarult...
En elkepzelni nem tudtam, hogy sullyedhet ennyire melyre egy MU, de ehhez kepest meg a Ten Hag korszak is "kanaan" volt.
16. hely, 2 helyre vannak a kiesestol, ezt leirni is felelmetes.

Rettentoen sajnalom oket, surgosen el kellene kuldeni az edzot, a szakmai vezetest, es kellene egy MU-hoz melto tulajdonos.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

kikellene esniuk ugy olcsobban meglehetne venni :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

R9. írta: 2025.02.23. 08:57 kikellene esniuk ugy olcsobban meglehetne venni :D
:thumbup:
interfan

Amit Szobo ma is muvel az valami egeszen rendkivuli, nem tulzas azt allitani, vilagklasszis.

Pool ma kb meg is nyerheti a PL-t, en tavaly is nagyon szurkoltam nekik, de Kloppal mar elfaradt az egesz.
Viszont Slot erkezesevel amilyen szintre kerult ez a Pool az csodalatos.

PL cim mellett mekkora lenne egy BL gyozelem is, remelem ott is alkotnak majd.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.02.23. 18:39 Amit Szobo ma is muvel az valami egeszen rendkivuli, nem tulzas azt allitani, vilagklasszis.

Pool ma kb meg is nyerheti a PL-t, en tavaly is nagyon szurkoltam nekik, de Kloppal mar elfaradt az egesz.
Viszont Slot erkezesevel amilyen szintre kerult ez a Pool az csodalatos.

PL cim mellett mekkora lenne egy BL gyozelem is, remelem ott is alkotnak majd.
Idő kérdése, hogy a Madrid mikor jelentkezik be érte. Gól+gólpassz. Nem hittem volna, hogy ennyire fekszik majd neki a PL.
interfan

interfan írta: 2025.02.23. 08:03
vaskalap írta: 2025.02.17. 18:29 Ezt az Amorimot pedig úgy várták,mint a messiást.Megverte a Cityt,és azt hitték itt a kánaán.
En elkepzelni nem tudtam, hogy sullyedhet ennyire melyre egy MU, de ehhez kepest meg a Ten Hag korszak is "kanaan" volt.

Rettentoen sajnalom oket, surgosen el kellene kuldeni az edzot, a szakmai vezetest, es kellene egy MU-hoz melto tulajdonos.
En nem tudom meddig lehet meg sullyedni, es mennyi megalaztatast kell meg megelni ennek a MU-nak.
Most egy Fulhamel szemben kieses az FA Kupabol is.
Nem tudom ennek a remalomnak egyszer vege lesz e...
vaskalap

interfan írta: 2025.03.02. 20:30
interfan írta: 2025.02.23. 08:03

En nem tudom meddig lehet meg sullyedni, es mennyi megalaztatast kell meg megelni ennek a MU-nak.
Most egy Fulhamel szemben kieses az FA Kupabol is.
Nem tudom ennek a remalomnak egyszer vege lesz e...
Sajnos Angliában sem lehet megélni a történelemből,meg a média által tolt eröltetésbòl.Csak az számít mit teszel ki a pályára.
interfan

Csak par dobbenetes idezet:

"
Nagy a baj a Manchester Unitednél: bejelentették, hogy spórolás miatt innetől kezdve nem kapnak ebédet a klubnál dolgozók.
"

"A Manchester United „értékeit, kultúráját és hagyományait” támogató The 1958 szurkolói csoport nagyszabású demonstrációt szervez a csapat következő bajnoki mérkőzésére, március 9-én, az Arsenal ellen. Az 1958-as csoport az eseményt „a Glazer család és a klub szurkolói kultúrája elleni szándékos támadás elleni tiltakozásként”

"A drukkereket arra kérik, hogy hozzanak „meleget, zajt és szenvedélyt”. Emellett felhívják a figyelmüket, hogy feketébe öltözzenek, szimbolizálva ezzel, hogy a klub lassan haldoklik az adósságok, a hibás vezetés és a szurkolók kizsákmányolása miatt”.

Steve Crompton, a The 1958 csoport szóvivője így nyilatkozott: „A klub a szemünk előtt haldoklik, a pályán és azon kívül is, és a felelősség kizárólag a jelenlegi tulajdonosi modellé. Sok szempontból ez a legnagyobb válság, amivel a United szembesül a müncheni légikatasztrófa óta, amelyről a [csoportunk] a nevét kapta. A klub pénzügyi apokalipszissel néz szembe. Az adósságok a romlás felé vezető út. Sir Matt Busby forog a sírjában, látva a világ egyik legnagyobb futballintézményének jelenlegi helyzetét, ahogy térdre kényszerül, és sok tekintetben a gúnyolódás tárgyává válik.”

"A klub helyzete egyre rosszabb, és várhatóan még tovább súlyosbodik majd. A szurkolókat arra kérik, hogy álljanak ki, egyesüljenek, és csatlakozzanak hozzájuk vasárnap 15:00-kor a stadionhoz vezető vonulásban és a Glazer család elleni tiltakozásban, amely a szurkolói kultúra elleni szándékos támadásra válaszul szükséges. A tiltakozás Sir Jim Ratcliffe, a klub új kisebbségi tulajdonosának megszorító intézkedései miatt robbant ki. A Manchester United több száz alkalmazottat bocsátott el, megszüntette Sir Alex Ferguson legendás edző nagyköveti nyugdíját, és a jegyárak is emelkedtek a szezon közepén. A legújabb hír pedig az, hogy a dolgozók innentől nem kapnak ebédet sem a klubtól. "

https://mandiner.hu/sport/2025/03/a-szu ... -eltemetik
vaskalap

interfan írta: 2025.03.05. 08:02 Csak par dobbenetes idezet:

"
Nagy a baj a Manchester Unitednél: bejelentették, hogy spórolás miatt innetől kezdve nem kapnak ebédet a klubnál dolgozók.
"

"A Manchester United „értékeit, kultúráját és hagyományait” támogató The 1958 szurkolói csoport nagyszabású demonstrációt szervez a csapat következő bajnoki mérkőzésére, március 9-én, az Arsenal ellen. Az 1958-as csoport az eseményt „a Glazer család és a klub szurkolói kultúrája elleni szándékos támadás elleni tiltakozásként”

"A drukkereket arra kérik, hogy hozzanak „meleget, zajt és szenvedélyt”. Emellett felhívják a figyelmüket, hogy feketébe öltözzenek, szimbolizálva ezzel, hogy a klub lassan haldoklik az adósságok, a hibás vezetés és a szurkolók kizsákmányolása miatt”.

Steve Crompton, a The 1958 csoport szóvivője így nyilatkozott: „A klub a szemünk előtt haldoklik, a pályán és azon kívül is, és a felelősség kizárólag a jelenlegi tulajdonosi modellé. Sok szempontból ez a legnagyobb válság, amivel a United szembesül a müncheni légikatasztrófa óta, amelyről a [csoportunk] a nevét kapta. A klub pénzügyi apokalipszissel néz szembe. Az adósságok a romlás felé vezető út. Sir Matt Busby forog a sírjában, látva a világ egyik legnagyobb futballintézményének jelenlegi helyzetét, ahogy térdre kényszerül, és sok tekintetben a gúnyolódás tárgyává válik.”

"A klub helyzete egyre rosszabb, és várhatóan még tovább súlyosbodik majd. A szurkolókat arra kérik, hogy álljanak ki, egyesüljenek, és csatlakozzanak hozzájuk vasárnap 15:00-kor a stadionhoz vezető vonulásban és a Glazer család elleni tiltakozásban, amely a szurkolói kultúra elleni szándékos támadásra válaszul szükséges. A tiltakozás Sir Jim Ratcliffe, a klub új kisebbségi tulajdonosának megszorító intézkedései miatt robbant ki. A Manchester United több száz alkalmazottat bocsátott el, megszüntette Sir Alex Ferguson legendás edző nagyköveti nyugdíját, és a jegyárak is emelkedtek a szezon közepén. A legújabb hír pedig az, hogy a dolgozók innentől nem kapnak ebédet sem a klubtól. "

Kész röhej,ez már a legalja.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2025.03.05. 08:02 Csak par dobbenetes idezet:

"
"

Én azt nem értem miért nem úgy tiltakoznak, hogy nem vesznek jegyet és nem mennek ki? Arcon köpik folyamatosan a drukkereket ezek meg ennek ellenére mennek a meccsre és telt ház van meg gondolom veszik az erdeti mezeket 80 fontért....tipik idióta angolok. Hosszú évek óta szar a csapatuk, rajtuk röhög a világ de ennek ellenére veszik a 100-150 fontos jegyeket és mennek ki a meccsre.....
Megnézném a Glazerék fejét ha a az egyik hazain szinte üres lelátok lennének.....
interfan

Sajnalom a Liverpoolt, ma is szurkoltam nekik, de nem sikerult a Ligakupa siker.
Nem a Pool hete volt ez sajnos.
Nem baj a PL meglesz, az vigasztal.

Jobb volt ma sokkal a Newcastle.
Poolnak szurkoltam, de a Newcastle is megerdemli, kiemelkedo es elismerendo munka folyik itt minden teren.

1955 utan eloszor nyert elso osztalyban trofeat a Newcastle.
70 ev, nem semmi.
vaskalap

interfan írta: 2025.03.16. 19:48 Sajnalom a Liverpoolt, ma is szurkoltam nekik, de nem sikerult a Ligakupa siker.

Poolnak szurkoltam, de a Newcastle is megerdemli, kiemelkedo es elismerendo munka folyik itt minden teren.

70 ev, nem semmi.
Tudom utólag okoskodás,de én biztos voltam a szarkák győzelmében,valahogy a Pool kezd fáradni,nyílván a PL meglesz nekik,és lehet ünnepelni,de a Newcastle sokkal motiváltabb volt.
interfan

vaskalap írta: 2025.03.16. 20:40
interfan írta: 2025.03.16. 19:48 Sajnalom a Liverpoolt, ma is szurkoltam nekik, de nem sikerult a Ligakupa siker.

70 ev, nem semmi.
Tudom utólag okoskodás,de én biztos voltam a szarkák győzelmében,valahogy a Pool kezd fáradni,nyílván a PL meglesz nekik,és lehet ünnepelni,de a Newcastle sokkal motiváltabb volt.
Valoban oriasit ment a Newcastle.
Ahogy kuzdottek, akartak, es latszott rajtuk az elkepeszto tuz.
Szurkolok pedig valami pokoli hangulatot csinaltak.
En a Poolnak szurkoltam, de ettol fuggetlenul minden elismeres a Newcastletnek es gratulacio, megerdemeltek.
Mint ahogy a Newcastle szurkoloi is, hogy vegre legyen egy melto hatter ami altal csapatuk.
Zsenialis szakmai munka is megy.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

vaskalap írta: 2025.03.16. 20:40 Tudom utólag okoskodás,de én biztos voltam a szarkák győzelmében,valahogy a Pool kezd fáradni,nyílván a PL meglesz nekik,és lehet ünnepelni,de a Newcastle sokkal motiváltabb volt.
Nem bírják a többfrontos terhelést.
Nem úgy, mint a fiatalos Inter! :lol:
vaskalap

cuchu11 írta: 2025.03.17. 12:48
vaskalap írta: 2025.03.16. 20:40 Tudom utólag okoskodás,de én biztos voltam a szarkák győzelmében,valahogy a Pool kezd fáradni,nyílván a PL meglesz nekik,és lehet ünnepelni,de a Newcastle sokkal motiváltabb volt.
Bezzeg ha lenne egy jó Correa a csapatban,összefogná a gárdát grillezés közben.
cuchu11

vaskalap írta: 2025.03.17. 14:14
cuchu11 írta: 2025.03.17. 12:48
Bezzeg ha lenne egy jó Correa a csapatban,összefogná a gárdát grillezés közben.
Na, ugye-ugye, hogy megérte anno az a zsenge 32 milla érte. ;)
De halkan, mert ezek a butuska angolok még nem jöttek rá a titokra. :silent:
interfan

Chelsea tovabbra sem fogja vissza magat.
Hivatalosan is megvettek:
- A 17 eves Geovany Quenda 52m-ert
- A 20 eves Essugo 22m-ert

Laza 74m most hirtelen igy szezon kozben mikozben nincs is mercato.
Hat na, a Chelsea. :D :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Juric 14 PL meccsen összehozta a 12. vereséget is, ki is estek 7 fordulóval a vége előtt 🙈
Nagy mágus a mester.
Cupi

Onana-val mi van? Nagyon ekézik kint. Szurkolók mellett volt játékosok is. Olyat is olvastam az MU történetének legrosszabb kapusának nevezik. :shock:
interfan

Cupi írta: 2025.04.11. 11:11 Onana-val mi van? Nagyon ekézik kint. Szurkolók mellett volt játékosok is. Olyat is olvastam az MU történetének legrosszabb kapusának nevezik. :shock:
Nekem ez mindig olyan, hogy ha valaki jo, arrol nem beszel senki, mert termeszetesnek van veve.
Ellenben ha valaki hibazik parat, akkor egybol tema, egybol o a problema, stb.

Mikozben azert Onana meg ebben a tortenelmi melysegben levo, darabokra eso MU-ban meg mindig a jobbak koze tartozik iden is.

Tavaly meg pl a MU egyik legjobbja volt, sot a teljes PL egyik legjobb kapusa, es hat akkor arrol veletlenul sem beszelt igazan senki.

Ha a MU-nal Onana lenne a legnagyobb problema, akkor most kb BL elodontore keszulnenek.
Sokkal inkabb erdemes a tulajdonosok, a szakmai vezetes, a stab teljes alkalmatlansagat es fogalmatlansaganal keresni a gondot.
Cupi

interfan írta: 2025.04.11. 12:16
Nekem ez mindig olyan, hogy ha valaki jo, arrol nem beszel senki, mert termeszetesnek van veve.
Ellenben ha valaki hibazik parat, akkor egybol tema, egybol o a problema, stb.

Mikozben azert Onana meg ebben a tortenelmi melysegben levo, darabokra eso MU-ban meg mindig a jobbak koze tartozik iden is.

Én nem nézek MU meccseket de sokszor jönnek elő a mémek is vele kapcsolatban. Tegnap is benézte csúnyán az egyik kapott gólt. Persze én sem gondolom, hogy ő az MU fő problémája. Padlón van szerintem ő is eléggé.
interfan

Elkepesztoen megalazo es szegyen ami ezzel a MU-val tortenik.
Tenyleg elertek olyan melyre amit kb soha senki nem gondolt volna.
Felfoghatatlan, hogy a Ten Hag korszak ehhez kepest egy "aranykor" volt.
Szornyu...
Amorim mar most a MU tortenelmenek legrosszabb pontatlagu edzoje.
Szegyen tenyleg nincs erre jobb szo.
1.1 pontos pontatlag a PL-ben, ilyen a vilagon nem letezik, de megis.
21 PL meccs = 6 gyozelem, 5X, 10 vereseg.
3db pontra vannak a 17. utolso bentmarado helytol, egy MU, ez tenyleg a legalja...

Viszont a Newcastle elott le a kalappal.
Fantasztikus munka megy ott, mind szakmailag, mind hatter, mind a palyan, es azon kivul.
Par ev alatt okosan, tudatosan, es profin epitettek fel oket a kieso helyekrol.
Minden teren elismeres nekik, bamulatos az egesz.
interfan

Mai sok negativ eredmeny utan, (mi is buktunk, es a MU is ujra lebogott) legalabb van egy nagy oromom is, a Pool bajnok lett.

Le a kalappal a szezonuk elott, amit iden ez a Liverpool nyujtott az nagyon rendben volt.
Klopp utan mindenki azt hitte veguk, ehhez kepest jobbak lettek mint Klopp alatt, kellett ez a megujulas, es amit ahogy Slot ezt a csapatot osszerakta az gyonyoru.
Le a kalappal Slot elott is.
Hatalmas gratula a Nemzetunk buszkessegenek Szoboszlainak is, aki ennek a Poolnak az egyik legjobbja volt egesz idenyben.

Nagyon megerdemli ezt a Liverpool, minden elismeresem, es orom vegre a Liverpoolt latni a PL tronjan.
Gratula, jovore remelem folyt kov.
interfan

Valami egeszen felelmetes es dobbenetes ami a MU-val iden tortent.
PL tortenelmuk kiemelkedoen leggyengebb szezonjat produkaltak, es minden letezo negativ rekordot megdontottek.

Eddigi negativ rekord a 8.hely volt, 14 vereseggel, es 60 ponttal.
Na most az uj rekord ezt olyan szinten tulszarnyalta, hogy ezt legrosszabb remalmaiban sem gondolta az eletben senki.
1 forduloval a vege elott, 16.hely (megegyszer 16. hely) 39 pont, es 18 vereseg.
Ha ez valami meseben lenne sem hinne el az ember, nem hogy a valosagban.

Amorim pedig szinten olyan szinten megdontott minden letezo negativ rekordot, es o lett a MU PL tortenelmenek valaha volt leggyengebb edzoje minden teren.

Leggyengyebb pontatlagok a MU PL tortenelemeben:

1. Amorim: 0,96 pont
2. Ragnick: 1,54 pont
3. Moyes: 1,68 pont
4. Ten Hag: 1,72 pont
5. Van Gaal: 1,79 pont

Ez valami egeszen hatborzongato, 0.96 pontatlag a PL-ben...
Ez meg egy remalomtol is rosszabb.
Az is egeszen elkepeszto, hogy egy emberkent sirjak vissza Ten Hagot a MU szurkoloi a padra.

Remelem legalabb az EL meglesz a MU-nak, mert ezt a gyalazatot, megalaztatast meg azzal sem lehet elfedni, de legalabb egy minimalis sebbtapasz lenne.

Jovore pedig szebb jovot, egy ertelmes tulajdonossal, szakmai vezetessel, edzovel, es irannyal, mert ez a jelenlegi a legalja minden teren, ettol lejjebb mar nem lehet kerulni.
Cupi

interfan írta: 2025.05.17. 07:06

Remelem legalabb az EL meglesz a MU-nak, mert ezt a gyalazatot, megalaztatast meg azzal sem lehet elfedni, de legalabb egy minimalis sebbtapasz lenne.
Én meg remélem nem. Ilyen mocskosul gyenge csapat európai kupát nyerhet majd elindulhat a BL-be.....szánalom. Ja a másikra is igaz ez. Szóval inkább maradjon el és ne osszák ki senkinek. :D ;)
interfan

Cupi írta: 2025.05.17. 08:21
interfan írta: 2025.05.17. 07:06

Én meg remélem nem. Ilyen mocskosul gyenge csapat európai kupát nyerhet majd elindulhat a BL-be.....szánalom. Ja a másikra is igaz ez. Szóval inkább maradjon el és ne osszák ki senkinek. :D ;)
Ez azert valahol az EL szegyene, hogy a PL tortenelme legszarabb szezonjat produkalo, es valaha volt legszarabb edzojevel rendelkezo MU, es egy legalabb ekkora fos Spurs jatssza az EL dontot.
Premier League 16. es 17. helyezett, mindent elmond ez.
Cupi

interfan írta: 2025.05.17. 08:29
Ez azert valahol az EL szegyene, hogy a PL tortenelme legszarabb szezonjat produkalo, es valaha volt legszarabb edzojevel rendelkezo MU, es egy legalabb ekkora fos Spurs jatssza az EL dontot.
Premier League 16. es 17. helyezett, mindent elmond ez.
Legfájdalmasabb az egyik indulási jogot nyer a BL-re.....
interfan

Cupi írta: 2025.05.17. 08:32 Legfájdalmasabb az egyik indulási jogot nyer a BL-re.....
Uj BL hatalmas siker, hatalmas talalmany volt az UEFA-tol minden teren.
Sokan a modern futball valaha volt legnagyobb innovaciojanak, es fejlesztesenek tartjak,
Sportszakmai, penzugyi, es ugy eleve valami elkepeszto szorakoztato lett az egesz a sorozat, extra nagy otlet az egesz, es hasit minden teren.

Nyilvan sajnos, vagy nem sajnos, azzal, hogy nincs kieses a BL-bol az EL-be, azzal az EL szinvonala csokken.
Nyilvan ott a masik oldal, hogy kevesbe eros csapatok nyerhetnek EL-t.
Ennek meg ez a hatulutoje, hogy ilyen csapatok nyerhetnek BL indulast is.
interfan

MU 80m-ert viszi Cunhat.
Az a Cunha aki anno nalunk is felmerult jopar eve.

Nyilvan nem egy fogalmatlan valaki, de a Wolverhamptonban 90 meccs 33 gol, en nem biztos, hogy 80m-t fizetnek erte.
Persze valljon be, orulnek ha vegre ertelmes igazolasok lennenek a MU-nal, haat kivancsi leszek.
interfan

Wirtz kozben megy a Liverpoolba 150m euroert.

https://www.calciomercato.com/news/live ... euro-20214

150m euro, azert ez mar nagyon komoly osszeg...

Frimpong 40m, Wirtz 150m, eladas eddig alig, bekezdtek Liverpoolba egy laza majdnem -180m euros mercatoval.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.06.11. 05:42 Wirtz kozben megy a Liverpoolba 150m euroert.

Frimpong 40m, Wirtz 150m, eladas eddig alig, bekezdtek Liverpoolba egy laza majdnem -180m euros mercatoval.
Mondták is előre, ez egy komoly átigazolási időszak lesz most ott.
Kerkez is hivatalos lesz maholnap 45-ért.
interfan

PellerG írta: 2025.06.11. 06:25

Az ugy mar foleg nagyon extrem lesz.
Boven -200m felett lesznek...

Jelenleg a szokasos "csucstarto" Chelsea-Realt is elozi akik "csak" -150m korul jarnak...
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2025.06.11. 07:02
PellerG írta: 2025.06.11. 06:25

Az ugy mar foleg nagyon extrem lesz.
Boven -200m felett lesznek...

Jelenleg a szokasos "csucstarto" Chelsea-Realt is elozi akik "csak" -150m korul jarnak...
Szoboszlainak sem túl jó hír a német leigazolása, bár nem féltem.
Továbbra is tartom, hogy irreális összegek vannak az angol bajnokságban. Mindenestre az mindent elárul, hogy aki feljut a PM-be több pénzt kap, mint aki megnyeri a Seria A-t..
interfan

A 100m euros Mudryk november ota felvan fuggesztve doppingvetseg gyanuja miatt.
Most az FA tovabbi 4 evre tilthatja el.

https://www.calciomercato.com/news/chel ... 4-an-74903
interfan

Wirtz kozben hivatalos, 150m lett a vege, sot tovabbi bonuszokkal elerheti a 160m eurot.
Premier League tortenelmenek valaha volt legdragabb igazolasa lett Wirtz.

https://www.calciomercato.com/news/live ... lacq-71952
interfan

INTER-1908 írta: 2025.06.28. 23:28 Kerkezért 45 millio Font! Fizetett a Pool!
Es hat na reméljük hogy megallja a helyét de egy angol kozepcsapatbol ment oda...
Liverpool eddig nagyon kemeny penzkoltest csinal.

Wirtz 150m
Kerkez 47m
Frimpong 40m
Pecsi 2m

Allnak egy laza -210m euroval a mercaton.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Szörnyű, ami Jotával történt. Felfoghatatlan. :(
cuchu11

CsaSzi9294 írta: 2025.07.03. 12:15 Szörnyű, ami Jotával történt. Felfoghatatlan. :(
Valóban szörnyű. 3 kisgyerek maradt félárván.
Mondjuk a családon ezen nem fog segíteni,
de szerintem azok is felelősek a tragédiában, akik hagyják, hogy ezekre
a versenypályára való sportautókra rendszámtábla kerüljön...
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.03. 12:15 Szörnyű, ami Jotával történt. Felfoghatatlan. :(
Elkepeszto tragedia, nyugodjon bekeben.
interfan

Chelsea iden sem fogja vissza magat:

Most lett meg nekik Jamie Gittens 65m-ert.

Rajta kivul:

- Joao Pedro 64m
- Quenda 52m
- Delap 35m
- Essugo 22m
- Sarr 14m
- Paez 10m
- Denner 10m

Laza 272m euro elkoltott penz.
Mikozben eladasuk osszvissz volt 22m.
Egy enyhe -250m euros mercato eddig...
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2025.07.04. 12:11 Chelsea iden sem fogja vissza magat:

Rajta kivul:

- Joao Pedro 64m
- Quenda 52m
- Delap 35m
- Essugo 22m
- Sarr 14m
- Paez 10m
- Denner 10m

Lehet onnan kellene szemezgetni. Nagyobb a keretük mint a fradinak, tiszta vicc...
Ennyi játékost nem fognak tudni játszatni, szóval megint mennek a kölcsönadások. Tele vannak tehetséges fiatalokkal, hozni kell onnan.
interfan

MLK írta: 2025.07.04. 15:21

Rajta kivul:

- Joao Pedro 64m
- Quenda 52m
- Delap 35m
- Essugo 22m
- Sarr 14m
- Paez 10m
- Denner 10m

Lehet onnan kellene szemezgetni. Nagyobb a keretük mint a fradinak, tiszta vicc...
Ennyi játékost nem fognak tudni játszatni, szóval megint mennek a kölcsönadások. Tele vannak tehetséges fiatalokkal, hozni kell onnan.
Hat na, mindossze 45 fos a Chelsea kerete. :D :D

Valami egeszen elkepeszto es felfoghatatlan agyatlansag ami ott megy amiota ezek az idiota Amerikaiak megerkeztek...
Elkoltottek 3 ev alatt majdnem 2 milliard eurot jatekosvasarlasra, ez valami egeszen felfoghatatlan.
3 ev = majdnem 2 milliard euro csak jatekosra.

3 ev alatt allnak a egy majdnem -1.5 milliard euros merleggel a mercaton.
Ez nem hogy peldanelkuli a futball vilagaban, ez mar az amire szavakat sem lehet talalni...
interfan

interfan írta: 2025.07.04. 15:39
MLK írta: 2025.07.04. 15:21

Rajta kivul:

- Joao Pedro 64m
- Quenda 52m
- Delap 35m
- Essugo 22m
- Sarr 14m
- Paez 10m
- Denner 10m

Hat na, mindossze 45 fos a Chelsea kerete. :D :D

Valami egeszen elkepeszto es felfoghatatlan agyatlansag ami ott megy amiota ezek az idiota Amerikaiak megerkeztek...
Elkoltottek 3 ev alatt majdnem 2 milliard eurot jatekosvasarlasra, ez valami egeszen felfoghatatlan.
3 ev = majdnem 2 milliard euro csak jatekosra.

3 ev alatt allnak a egy majdnem -1.5 milliard euros merleggel a mercaton.
Ez nem hogy peldanelkuli a futball vilagaban, ez mar az amire szavakat sem lehet talalni...
Ha mar Chelsea, meg is kaptak a mindennel jobban megerdemelt UEFA birsagot.
30m euro azonnal, es tovabbi 60m.
Ezen felul 4 even keresztul korlatozasok az UEFA nevezesi listat illetoen.
Ennek ertelmeben annyiert nevezhetnek be uj jatekost, amennyiert el is adnak.

https://www.reuters.com/sports/soccer/c ... 025-07-04/

https://www.uefa.com/news-media/news/02 ... financial/
interfan

Onbizalom (vagy nagykepuseg) az van.

Gyokeres:
Egyértelműen Harry Kane, Robert Lewandowski és Erling Haaland mellett van a helyem.
Meggyőződésem, hogy amit a Sportingnál elértem, arra bárhol képes vagyok. A legjobb Gyökerest még nem láttátok”
https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... n-a-helyem

Egyebkent az egesz story szep, es bemutatja a mai jatekos vilagot, hogy bizony en tavozni akarok, akkor engedjenek el, kulonben durci lesz, meg ez, meg az.
Gyokeres latjuk mar Sporting edzesekre sem megy...

"
Svéd támadó elmondta, hogy mindenképpen váltani szeretne, ennek érdekében hajlandó a nyár végéig kivárni, és akkor egy kölcsönszerződést aláírni, de már nem szeretne többet a Sportingban pályára lépni.

Ezt támasztja alá az is, hogy Gyökeres nem jelent meg a Sporting edzőtáborában, írja a Bola. A sajtóértesülést később a klubelnök is megerősítette, Frederico Varandas továbbá dicsérte azt, hogy a klub kiáll a saját érdekei mellett. „Nyugodtak vagyunk, minden meg fog oldódni, ha vége az átigazolási piacnak, Gyökeres kap egy nagy büntetést és bocsánatot kér” – nyilatkozta a Sporting CP klubelnöke a LUSA oldalának. Varandas korábban kijelentette, hogy a portugálok már nincsenek olyan helyzetben, hogy el kell adniuk értékeiket.
Nem fognak a piaci áron alul megválni labdarúgójuktól.
Senki sem áll a klub érdekei felett.

"

Ket kiemelt resz szerintem nagyon fontos, es legalabb ennyire igaz.
Azert mert egy jatekos tavozni akar, egyszeruen nem zsarolhatja ki a klubjanal, hogy engedjetek el, mert ez meg az.
Vicc hogy ezt megteheti barki, hogy ezzel probalaklzik, es meg edzesekre sem jelentkezik.
Sajnos ezert van az manapsag ami, 100% jatekosuralom, es 0% tisztelet, es hat alazat is annyi amennnyi, cserebe arc az van nem is kicsi...

https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... ozalasarol
vaskalap

interfan írta: 2025.07.13. 08:13 Onbizalom (vagy nagykepuseg) az van.

Gyokeres:
Egyértelműen Harry Kane, Robert Lewandowski és Erling Haaland mellett van a helyem.
Meggyőződésem, hogy amit a Sportingnál elértem, arra bárhol képes vagyok. A legjobb Gyökerest még nem láttátok”
https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... n-a-helyem

Egyebkent az egesz story szep, es bemutatja a mai jatekos vilagot, hogy bizony en tavozni akarok, akkor engedjenek el, kulonben durci lesz, meg ez, meg az.
Gyokeres latjuk mar Sporting edzesekre sem megy...

"
Svéd támadó elmondta, hogy mindenképpen váltani szeretne, ennek érdekében hajlandó a nyár végéig kivárni, és akkor egy kölcsönszerződést aláírni, de már nem szeretne többet a Sportingban pályára lépni.

Ezt támasztja alá az is, hogy Gyökeres nem jelent meg a Sporting edzőtáborában, írja a Bola. A sajtóértesülést később a klubelnök is megerősítette, Frederico Varandas továbbá dicsérte azt, hogy a klub kiáll a saját érdekei mellett. „Nyugodtak vagyunk, minden meg fog oldódni, ha vége az átigazolási piacnak, Gyökeres kap egy nagy büntetést és bocsánatot kér” – nyilatkozta a Sporting CP klubelnöke a LUSA oldalának. Varandas korábban kijelentette, hogy a portugálok már nincsenek olyan helyzetben, hogy el kell adniuk értékeiket.
Nem fognak a piaci áron alul megválni labdarúgójuktól.
Senki sem áll a klub érdekei felett.

"

Ket kiemelt resz szerintem nagyon fontos, es legalabb ennyire igaz.
Azert mert egy jatekos tavozni akar, egyszeruen nem zsarolhatja ki a klubjanal, hogy engedjetek el, mert ez meg az.
Vicc hogy ezt megteheti barki, hogy ezzel probalaklzik, es meg edzesekre sem jelentkezik.
Sajnos ezert van az manapsag ami, 100% jatekosuralom, es 0% tisztelet, es hat alazat is annyi amennnyi, cserebe arc az van nem is kicsi...

https://www.nemzetisport.hu/minden-mas- ... ozalasarol
Totál igaz,alázat,tisztelet a játék iránt,zéró,ego az persze van.1 szezonos játékosokból lesznek a legnagyobb bukások.Sajnos ez a mostani világ ilyen irányba megy,ami a játéknak sem tesz jót.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Jó, ilyen történetek voltak korábban is és aki az igazából "hibás" az az egyik az UEFA (vagy FIFA, részletkérdés), a másik pedig a klub, amelyik még ezután is érdeklődik iránta.
Az UEFA-nak szép kis pénzbűntetést meg eltiltást kellene az ilyen játékosokra kiszabni, a köv. majd 2x átgondolná, hogy megcsinálja e.
De jelen esetben az Arsenalnak is azt kellene mondani, hogy "ja, bocs, így hozzánk se gyere"!
Mert lehet mondani, hogy most ők ezzel jól járnak, de ez a játékos lesz az, aki majd pár év múlva az Arsenal edzésén sem jelenik meg, ha a Real vagy City stb. hívja...
interfan

Baggio85 írta: 2025.07.13. 09:26 Jó, ilyen történetek voltak korábban is és aki az igazából "hibás" az az egyik az UEFA (vagy FIFA, részletkérdés), a másik pedig a klub, amelyik még ezután is érdeklődik iránta.
Az UEFA-nak szép kis pénzbűntetést meg eltiltást kellene az ilyen játékosokra kiszabni, a köv. majd 2x átgondolná, hogy megcsinálja e.
De jelen esetben az Arsenalnak is azt kellene mondani, hogy "ja, bocs, így hozzánk se gyere"!
Mert lehet mondani, hogy most ők ezzel jól járnak, de ez a játékos lesz az, aki majd pár év múlva az Arsenal edzésén sem jelenik meg, ha a Real vagy City stb. hívja...
UEFA nem tud barmilyen buntest is kiszabni, mivel ez nem az o hataskoruk.
Barki aki buntetest kiszabhatna az az adott orszag szovetsege.
De az orszagok szovetsegei annyira foglalkoznak ezzel amennyire....

Es hat igazan ok sem tudnak ebbe belemenni, mivel ilyen meg olyan jatekszervezet egybol feljelente oket az Unios vagy Nemzetkozi sportbirosagoknal, akik meg (mint mindig) a jatekosok es szemelyiseg jogok oldalara allnak.

Itt sajnos a jatekosok azok akik "hibasak", vagyis azok a jatekosok akik ezt az undorito dolgot vegig csinaljak....
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2025.07.13. 09:32
Baggio85 írta: 2025.07.13. 09:26 Jó, ilyen történetek voltak korábban is és aki az igazából "hibás" az az egyik az UEFA (vagy FIFA, részletkérdés), a másik pedig a klub, amelyik még ezután is érdeklődik iránta.

Es hat igazan ok sem tudnak ebbe belemenni, mivel ilyen meg olyan jatekszervezet egybol feljelente oket az Unios vagy Nemzetkozi sportbirosagoknal, akik meg (mint mindig) a jatekosok es szemelyiseg jogok oldalara allnak.

Itt sajnos a jatekosok azok akik "hibasak", vagyis azok a jatekosok akik ezt az undorito dolgot vegig csinaljak....
Jó, hát ezt most így nagyon kihegyezted egy dologra. Maradjunk annyiban, hogy munkaszerződése van a játékosnak. Ebben a munkaszerződésben az is benne van, hogy elfogadja azoknak az eseményeknek a részvételi szabályait, ahol az adott csapat elindul. Ha nem megy be dolgozni (nem megy edzésre), akkor szerződést szeg. Nincs olyan Unios vagy Nemzetkozi sportbíróság, ami ilyen esetben a játékosnak adna igazat.
Ahogy írtam, részletkérdés, hogy melyik szervező szövetség kontrollálná ezt, mert ugye a Sporting és az Arsenal is BL résztvevő, tehát mondhatná, hogy Gyökeres nem játszhat a köv. X BL meccsen.
Az viszont igaz, hogy egyelőre valaki(k)nek ez nem érdeke, hogy felügyelve legyen, mert akkor már rég megoldották volna.
interfan

Baggio85 írta: 2025.07.13. 10:13
interfan írta: 2025.07.13. 09:32

Jó, hát ezt most így nagyon kihegyezted egy dologra. Maradjunk annyiban, hogy munkaszerződése van a játékosnak. Ebben a munkaszerződésben az is benne van, hogy elfogadja azoknak az eseményeknek a részvételi szabályait, ahol az adott csapat elindul. Ha nem megy be dolgozni (nem megy edzésre), akkor szerződést szeg. Nincs olyan Unios vagy Nemzetkozi sportbíróság, ami ilyen esetben a játékosnak adna igazat.
Ahogy írtam, részletkérdés, hogy melyik szervező szövetség kontrollálná ezt, mert ugye a Sporting és az Arsenal is BL résztvevő, tehát mondhatná, hogy Gyökeres nem játszhat a köv. X BL meccsen.
Az viszont igaz, hogy egyelőre valaki(k)nek ez nem érdeke, hogy felügyelve legyen, mert akkor már rég megoldották volna.
Sajnos, vagy nem sajnos, de ezeknek a Nemzetkozi es Unios sportbirosagoknak kellene itt kontralni a dolgokat, es dontest hozni.
Ellenben nem tesznek semmit, es mindenfele jogaszkodassal kihozzak a vegen, hogy szegeny jatekos igy, szegeny jatekos ugy, es a vege mindig ugyanaz...

Ez a mai futball, es a mai sportbirosagi gyakorlat.
interfan

interfan írta: 2025.06.29. 06:47 Liverpool eddig nagyon kemeny penzkoltest csinal.

Wirtz 150m
Kerkez 47m
Frimpong 40m
Pecsi 2m

Allnak egy laza -210m euroval a mercaton.
-176m most a merleguk, de ugynezki leallni semmikeppen nem akarnak.

Isak kapcsan 140m eurot ajanlottak a Newcastlenek.
A Newcastle ezt visszautasitotta, es abban az esetben fogadja el, ha Isak a tavozasat keri.

Alternativa Ekitike akiert 90m korul fizetnenek.

Egyebkent ez az Isak is mekkora zsenialis huzas volt a Newcastletol.
Megvettek 3 eve 70m-ert.
Azota csak a PL-ben:
86 meccs
54 gol
10 golpassz

Tobbszor honap jatekosa, a PL egyik legjobb jatekosa, folyamatosan brutalis mutatok.
Most meg a Pool vinne 140m-ert.
Válasz küldése