Premier league (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Premier league (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Sajnalom a Liverpoolt, FA kupa lehetett volna meg hazai teren ahol valamit mutathatnak ebben a szezonban.
Elso par percet leszamitva, ez viszont sajnos kivegzes volt, minden teren kivegezte oket a City.
Csunya volt, rossz erzes volt ezt nezni.
Maradt a BL, szerdan nyerni kell.
Elso par percet leszamitva, ez viszont sajnos kivegzes volt, minden teren kivegezte oket a City.
- tomika431
Én meg nem sajnálom őket azt kapták amit érdemeltek a nagy arcú bohóc Szopival az élen. Sztárolva van a kis hülye gyerek Dominik akinek csak az arca nagy, alázat sehol....sosem lesz egy világklasszis azt meg kell mondani!!!interfan írta: ↑2026.04.04. 15:43 Sajnalom a Liverpoolt, FA kupa lehetett volna meg hazai teren ahol valamit mutathatnak ebben a szezonban.
-
matyinter
Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Már most világklasszis, nem kell azzá válnia.
Édes faszom...
Lehet szeretni, nem szeretni, de Détári óta nem volt ilyen magas szintű játékosunk, és még a kozelében sem.
Édes faszom...
Lehet szeretni, nem szeretni, de Détári óta nem volt ilyen magas szintű játékosunk, és még a kozelében sem.
- interfan
Orok klasszikust idezve: Minden szavaddal egyetertek.matyinter írta: ↑2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
- tomika431
matyinter írta: ↑2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
-
matyinter
Na és aztán, mi volt benne a vicces?tomika431 írta: ↑2026.04.04. 20:39matyinter írta: ↑2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
Lehet szeretni, nem szeretni, de Détári óta nem volt ilyen magas szintű játékosunk, és még a kozelében sem.![]()
![]()
Feldobtad az estémet ezzel, most jót nevettem
Nézz értékelést, vagy meccset, vagy bármit, ne magyart. Tényleg abban igazat adok, sok a divatszurkoló, és túl van hypeolva a médiában, már az is fontos milyen szinűt szart reggel, de te meg "mindenszarista" vagy úgy látszik.
- interfan
Hat ez nem az en napom az FA kupaban, a Pool utan az Arsenal is kiesett...
Nekem ez nagyon nagy csalodas, 2.osztalyu Southampton ellen kiesni, haat kinos.
Bajnoksagot be kell huzni.
PL gyoztes Arsenal, BL gyoztes Liverpool, es akkor karpotolva is leszek az ilyen maihoz hasonlo nagy csalodasokert.
Nekem ez nagyon nagy csalodas, 2.osztalyu Southampton ellen kiesni, haat kinos.
Bajnoksagot be kell huzni.
PL gyoztes Arsenal, BL gyoztes Liverpool, es akkor karpotolva is leszek az ilyen maihoz hasonlo nagy csalodasokert.
-
cuchu11
Szerintem Szoboszlai már most magasabb polcon van, mint amelyiken Détári volt valaha is.matyinter írta: ↑2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Bene / Albert / Farkas / Mészöly korszak
óta nem volt ilyen magas szinten jegyzett játékosunk.
Én vagyok az utolsó, aki "magyarkodni" szokott, de örüljünk,
hogy végre van egy magyar játékos, aki nemzetközi szinten is a legjobbak között van.
- tomika431
cuchu11 írta: ↑2026.04.05. 09:55Szerintem Szoboszlai már most magasabb polcon van, mint amelyiken Détári volt valaha is.matyinter írta: ↑2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
hogy végre van egy magyar játékos, aki nemzetközi szinten is a legjobbak között van.
- tabi.csaba
tomika431 írta: ↑2026.04.05. 10:35cuchu11 írta: ↑2026.04.05. 09:55Szerintem Szoboszlai már most magasabb polcon van, mint amelyiken Détári volt valaha is.matyinter írta: ↑2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
hogy végre van egy magyar játékos, aki nemzetközi szinten is a legjobbak között van.![]()
![]()
Jó vicc..azokat akiket felsoroltál a cipőjüket nem köthetné be ez a bohóc Szopi...egy arrogáns,pökhendi takony
[/quot
Détári gyengébbik lába,tehát a bal lába is jobb volt Szoboszlainál!
-
matyinter
Ez a stílus, amit képviselsz a "Szopi" kifejezéseddel szerintem vállalhatatlan.tomika431 írta: ↑2026.04.05. 10:35cuchu11 írta: ↑2026.04.05. 09:55Szerintem Szoboszlai már most magasabb polcon van, mint amelyiken Détári volt valaha is.matyinter írta: ↑2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
hogy végre van egy magyar játékos, aki nemzetközi szinten is a legjobbak között van.![]()
![]()
Jó vicc..azokat akiket felsoroltál a cipőjüket nem köthetné be ez a bohóc Szopi...egy arrogáns,pökhendi takony
Mondom, lehet nem szeretni, de, hogy nagyon régóta nem volt ilyen játékosunk, az tény. Amiket először leírtam, azok is tények. Pökhendi? Sztárallűrök? Mai fociban ki nem beképzelt? De nézd meg egy válogatott meccs végén, teljesen példamutató viselkedés. És egy élcsapat (még, ha idén döcög a szekér) legjobb játékosa, 100 milliós értékkel.
Mindegy a falhoz beszélni felesleges, én részemről lezártam.
- vaskalap
Nem tudom mi akasztott ki így,a futball tudását nem lehet vitatni,az meg,hogy a mai fiatal generáció ilyen stílust nyom az más kérdés,bár szerintem ő ebben nincs az élen,engem Vini jobban irritál,ő egy igazi bohóc.matyinter írta: ↑2026.04.05. 11:53Ez a stílus, amit képviselsz a "Szopi" kifejezéseddel szerintem vállalhatatlan.tomika431 írta: ↑2026.04.05. 10:35cuchu11 írta: ↑2026.04.05. 09:55
Szerintem Szoboszlai már most magasabb polcon van, mint amelyiken Détári volt valaha is.
![]()
Mondom, lehet nem szeretni, de, hogy nagyon régóta nem volt ilyen játékosunk, az tény. Amiket először leírtam, azok is tények. Pökhendi? Sztárallűrök? Mai fociban ki nem beképzelt? De nézd meg egy válogatott meccs végén, teljesen példamutató viselkedés. És egy élcsapat (még, ha idén döcög a szekér) legjobb játékosa, 100 milliós értékkel.
Mindegy a falhoz beszélni felesleges, én részemről lezártam.
- interfan
Nagyon fajo pont volt ez az Arsenal vereseg hazai palyan.
Persze meg igyis szerencsere sajat kezukben a sorsuk, de hetvegen City-Arsenal, ez a bajnoksagot dontheti el.
Ha nem kap ki az Arsenal, akkor nem igazan lehet mar szerencsere ezt elvesziteni.
Viszont ha ne adja eg kikapnak, es nyer a City, akiknek -1 meccsuk is van, akkor sajnos beerhetik az Arsenalt.
Remelem kicsit osszeszedik magukat, es legalabb egy X, de meg jobb esetben Arsenal gyozelem lesz, es lezarjak a bajnoksagot, tobb mint 20 ev utan Arsenal PL gyozelemmel.
Persze meg igyis szerencsere sajat kezukben a sorsuk, de hetvegen City-Arsenal, ez a bajnoksagot dontheti el.
Ha nem kap ki az Arsenal, akkor nem igazan lehet mar szerencsere ezt elvesziteni.
Viszont ha ne adja eg kikapnak, es nyer a City, akiknek -1 meccsuk is van, akkor sajnos beerhetik az Arsenalt.
Remelem kicsit osszeszedik magukat, es legalabb egy X, de meg jobb esetben Arsenal gyozelem lesz, es lezarjak a bajnoksagot, tobb mint 20 ev utan Arsenal PL gyozelemmel.
-
Francesco
Azért az nagyon kemény, hogy az Arsenal ilyen költségvetéssel és kerettel amivel évek óta rendelkezik nem tudja megnyerni a PL-t. Minden évben azt mondjuk, hogy ha most nem akkor mikor és az év végére mindig elfogynak. Most az a szerencséjük, hogy a City és főleg a Liverpool nagyon a szintje alatt van, mert idén sem lennének bajnokok. Szép futballt játszanak, de valahogy az igazi vezérek és egyéniségek hiányoznak ebből a csapatból. Össze sem lehet hasonlítani egy Bergkamp, Ljungberg, Pires, Vieira, Henry sorral a maiakat és akkor csak pár játékost emeltem ki. Ha idén is képesek elbukni a címet, akkor Arteta-t falhoz állítják szerintem. Persze ez az Arsenal, nem biztos.
- interfan
Nyilvan nem all olyan kozel hozzam az Arsenal mint a MU, de meg annyira sem mint a Pool, viszont regota drukkolok nekik legyenek vegre bajnokok.Francesco írta: ↑2026.04.14. 08:27 Azért az nagyon kemény, hogy az Arsenal ilyen költségvetéssel és kerettel amivel évek óta rendelkezik nem tudja megnyerni a PL-t. Minden évben azt mondjuk, hogy ha most nem akkor mikor és az év végére mindig elfogynak. Most az a szerencséjük, hogy a City és főleg a Liverpool nagyon a szintje alatt van, mert idén sem lennének bajnokok. Szép futballt játszanak, de valahogy az igazi vezérek és egyéniségek hiányoznak ebből a csapatból. Össze sem lehet hasonlítani egy Bergkamp, Ljungberg, Pires, Vieira, Henry sorral a maiakat és akkor csak pár játékost emeltem ki. Ha idén is képesek elbukni a címet, akkor Arteta-t falhoz állítják szerintem. Persze ez az Arsenal, nem biztos.
Igen, ez egy jogos erv, marmint a koltsegvetes.
Mivel ha a legutolso akar 15, akar 10, akar 5 evet nezzuk, a Chelsea meg a MU utan a legnagyobb minuszban a mercaton az Arsenal zart, azaz ott koltottek a 3. legtobbet a keretre.
Ehhez kepest az eredmenyek eddig sajnos elmaradtak, nezhetunk akar 15, akar 10, akar 5 evet.
De hogy valoban milyen a futball, az ideitol volt mar sokkal jobb Arsenal is, megis iden nyerhetnek igazan komoly trofeat, akar BL-t is, na meg a PL-t 22 ev utan.
Ez megmutatja azert a sportot, futballt, hogy nem mindig akkor nyersz trofeakat, akkor ugymond a "legjobb" a sajat csapatod magahoz kepest.
Ha nem kapnak ki a City ellen (amit nagyon remelek), akkor a PL meglesz.
BL-ben pedig oriasi eselyuk van a gyengebb ag miatt, ha ezt hasznaljak ki es jatszanak dontot, akkor azert az eleg nagy hiba lesz.
Ha meg eljutnak a dontobe, ott mar barmi lehet.
Szoval hiaba nem iden a legjobb az Arsenal az elmult evekhez kepest, iden realis eselyuk van tortenelmuk legjobb eredmenyere egy BL gyozelem + PL gyozelemre.
Ettol fuggetlenul lehet megint odaernek, hogy semmit nem nyernek, ami azert nagyon de nagyon csunya lenne.
- vaskalap
Sokat költöttek,de a Chelsea,mu duó többet,és látjuk hol tartanak.Ennek tükrében még jobban állnak.Tegnao a Leeds oktatta a vörös ördögöket hazai pályán a rózsák rangadóján.interfan írta: ↑2026.04.14. 08:58Nyilvan nem all olyan kozel hozzam az Arsenal mint a MU, de meg annyira sem mint a Pool, viszont regota drukkolok nekik legyenek vegre bajnokok.Francesco írta: ↑2026.04.14. 08:27 Azért az nagyon kemény, hogy az Arsenal ilyen költségvetéssel és kerettel amivel évek óta rendelkezik nem tudja megnyerni a PL-t. Minden évben azt mondjuk, hogy ha most nem akkor mikor és az év végére mindig elfogynak. Most az a szerencséjük, hogy a City és főleg a Liverpool nagyon a szintje alatt van, mert idén sem lennének bajnokok. Szép futballt játszanak, de valahogy az igazi vezérek és egyéniségek hiányoznak ebből a csapatból. Össze sem lehet hasonlítani egy Bergkamp, Ljungberg, Pires, Vieira, Henry sorral a maiakat és akkor csak pár játékost emeltem ki. Ha idén is képesek elbukni a címet, akkor Arteta-t falhoz állítják szerintem. Persze ez az Arsenal, nem biztos.
Igen, ez egy jogos erv, marmint a koltsegvetes.
Mivel ha a legutolso akar 15, akar 10, akar 5 evet nezzuk, a Chelsea meg a MU utan a legnagyobb minuszban a mercaton az Arsenal zart, azaz ott koltottek a 3. legtobbet a keretre.
Ehhez kepest az eredmenyek eddig sajnos elmaradtak, nezhetunk akar 15, akar 10, akar 5 evet.
De hogy valoban milyen a futball, az ideitol volt mar sokkal jobb Arsenal is, megis iden nyerhetnek igazan komoly trofeat, akar BL-t is, na meg a PL-t 22 ev utan.
Ez megmutatja azert a sportot, futballt, hogy nem mindig akkor nyersz trofeakat, akkor ugymond a "legjobb" a sajat csapatod magahoz kepest.
Ha nem kapnak ki a City ellen (amit nagyon remelek), akkor a PL meglesz.
BL-ben pedig oriasi eselyuk van a gyengebb ag miatt, ha ezt hasznaljak ki es jatszanak dontot, akkor azert az eleg nagy hiba lesz.
Ha meg eljutnak a dontobe, ott mar barmi lehet.
Szoval hiaba nem iden a legjobb az Arsenal az elmult evekhez kepest, iden realis eselyuk van tortenelmuk legjobb eredmenyere egy BL gyozelem + PL gyozelemre.
Ettol fuggetlenul lehet megint odaernek, hogy semmit nem nyernek, ami azert nagyon de nagyon csunya lenne.
- interfan
Nagy oromomre a MU nyert tegnap, egyre kozelebb a BL hely, ami a tavalyi majdnem kieses utan oriasi eredmeny lenne.
Chelsea meg is erdemli a sorsat, talaltuk a romhalmazok es kaosz utan egy ertelmes edzot, Marescat.
Majd csak azert mert nem bologat mindenhez a tulajdonosnak, kiteszik.
Meg is erdemlik ha nem erik el a BL-t...
Ahogy az UEFA buntetest is megerdemeltek a vilagtortenelem legnagyobb es soha nem latott penzszorasa utan.
Ma meg PL "donto", nagyon varom, es nagyon szurkolok az Arsenalnak.
Ha nem kapnak ki (amit en hiszek, es bizok benne), akkor 22 ev utan meglehet a PL.
Tobbszor kiemeltem mar, nem ez az elmult evek legjobb Arsenalja, megis ez az Arsenal vihet veghez tortenelmi sikert, es akar egy PL + BL duplat.
Hajra, nagyon orulnek neki.
Viszont ha ma ne adja eg kikapnak (amire gondolni sem akarok), akkor borulhat sajnos minden, es akar ezt a mar 100X megnyert PL-t is elbukhatjak.
Ezt nagyon nem szabad, es ma meg kell mutatni.
Chelsea meg is erdemli a sorsat, talaltuk a romhalmazok es kaosz utan egy ertelmes edzot, Marescat.
Majd csak azert mert nem bologat mindenhez a tulajdonosnak, kiteszik.
Meg is erdemlik ha nem erik el a BL-t...
Ahogy az UEFA buntetest is megerdemeltek a vilagtortenelem legnagyobb es soha nem latott penzszorasa utan.
Ma meg PL "donto", nagyon varom, es nagyon szurkolok az Arsenalnak.
Ha nem kapnak ki (amit en hiszek, es bizok benne), akkor 22 ev utan meglehet a PL.
Tobbszor kiemeltem mar, nem ez az elmult evek legjobb Arsenalja, megis ez az Arsenal vihet veghez tortenelmi sikert, es akar egy PL + BL duplat.
Hajra, nagyon orulnek neki.
Viszont ha ma ne adja eg kikapnak (amire gondolni sem akarok), akkor borulhat sajnos minden, es akar ezt a mar 100X megnyert PL-t is elbukhatjak.
Ezt nagyon nem szabad, es ma meg kell mutatni.
- vaskalap
Tottenham viszont nagy melegben van,tegnap is csak x-eltek