Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hat ez a tegnapi valami egeszen elkepeszto urfutball volt.
Dobbenet milyen szinten van ez a ket csapat, teljesen mindegy ki nyeri a BL-t, a vilag magasan ket legjobb csapata jatszott tegnap.
Raadasul egy olyan szinvonalu meccset, ami valami egeszen fenomenalis volt.
Olyan tempo es iram volt, ilyet az ember az eletben nagyon keveszer lat, ha lat egyaltalan.
Ahogy a PSG egyerintozve atment a teljes palyan, haaat az ember szavakat nem talal.
Ez volt a BL donto, ez volt a futball unnepe, es a topfutball csucsa.
Mindket csapatrol csakis szupelativuszokban lehet beszelni.
PSG egyebkent vilagrekordot is csinalt, meg soha senki nem lott 5 golt egy BL elodonto elso meccsen.

Es meg mi csodalkoztunk, hogy 5 golt kaptunk ettol a PSG-tol...
Ezt az 5 golt megkapta most a Bayern is.
Negyeddontbe Liverpool 2 meccsen 4-et, es lehetett volna 8 is.
Chelsea ket meccsen 8-at kapott.
Real 4-et, Atletico 4-et, City 4-et, Tottenham 5-ot, Leverkusen 7-et.
Brutalis...

Minden letezo rekordot megdontottek, es soha nem latott ujabb vilagrekordot allitottak fel.
Egy ev alatt megvertek:
-Cityt
-Liverpoolt negybol haromszor
-Arsenalt kettobol ketszer
-Intert
-Atleticot
-Realt
-Bayernt harombol ketszer
-Tottenhamet kettobol ketszer
-Chelseat harombol ketszer
-Barcelonat

Magyarul az osszes letezo "top" csapatot megvertek 1 ev leforgasa alatt, tobbseget agyba fobe.
19 meccs "csucs" csapatok ellen:
17 gyozelem
50 rugott gol

Szurrealis...
Soha senki nem csinalt meg csak hasonlot sem.
Remelem a visszavago is hasonlo szinvonalat hoz, barki is esik ki, nagyon fogom sajnalni, mert egyik csapat sem erdemel kiesest, mindket csapat BL dontot erdemelne.

Mai meccs lehet mas "szinvonal" lesz.
Nem tagadom, amiota a Liverpool nagy sajnaltomra kiesett, az Arsenal BL sikerert szurkolok.
De sajnos annyira rosszul jatszanak tavaszra, hogy akar benne van, hogy ettol a Simeone ideje alatt egyik legrosszabb szezonjat, es legrosszabb sorozatat (8 meccs 7 vereseg) Atleticotol is kiesnek.
Remelem nem igy lesz, es remelem nem az elmult honapok fasult, gorcsos, gyenge Arsenaljat latjuk ma.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2026.04.29. 05:45 Hat ez a tegnapi valami egeszen elkepeszto urfutball volt.
Az a vicces, hogy senki nem lepődött meg szerintem, mert mindenki ezt várta kb. gólok tekintetében. Ez a két csapat egyszerűen nem tud úgy kimenni a pályára, hogy a védekezés "eszébe jusson". Mindkettő felvállalta, hogy itt rohanni kell elől, hátul, mert óriási területek voltak a feltolt védelmek mögött. Ráadásul, ahogy várható volt, rengeteg kiemelkedő teljesítmény volt. Olise pl. szó szerint lefutballozta Mendest, aki egyébként jelenleg talán a legjobb balhátvéd a világon (természetesen Dima után :) ).
Visszavágón is ugyanez várható, mert védekezni "nem tud", de nem is akar egyik sem. :)
interfan

Egy par olasz velemeny a tegnappal
kapcsolatban:

Costacurta:
Szamomra nem kerdes, L.Enrique a valaha elt legjobb edzo.
Guardiola is szorosan ott van mogotte, de szamomra L.Enrique meg ot is felulmulta.
Sok meccset lattam eletembe, de ilyen magas szinvonalat, ilyen minoseget meg soha.
Hiaba volt 9 gol, nem voltak vedelemi hibak.
Egyszeruen a tamadok olyan szinten jatszottak, es olyan felfoghatatlan szintu csapatjatek volt amivel nem lehet mit kezdeni senkinek.
Capello:
Elkepeszto hogy csinalt csapatot L.Enrique a PSG-bol, es milyen szintet hoz ki jatekosokbol.
Kvaratskhelia a Napoliba is jo jatekos volt, de a PSG-be vilagklasszis lett, es Aranylabda szinvonalon jatszik.
Jelenleg L.Enrique a vilag legjobb edzoje.
Kitette a csapatbol a sztarokat, Mbappet, Messit, Neymart, es egy alazatos, egymasert kuzdo, a palyan meghalni akaro csapatot epitett, tortenelem konyvekbe vonul majd ez a PSG es L.Enrique.
Nagyon nagy csata lesz az Aranyladba kapcsan iden, tegnap legalabb 10-12 jatekos volt a palyan akik Aranylabdat erdemelnenek.
Ez a meccs tulsagosan szep volt ahhoz, hogy igaz legyen, megis az volt.
Ha valaki megakarja szeretni a futballt, ezt a meccset kell neznie.
Olyan hatekonysaggal tamadtak a csapatok ami nem evilagi.
Olise, Kane, Diaz, Doue, Kvara, Dembele, J.Neves, Vitinha, zsenik.
Del Piero:
L.Enrique mindig kiall es oszinten tud beszelni.
Vakon megbiznak benne a jatekosai, barmit megadnanak erte, ezt hivjak csapatnak, mi ez ha nem a vilag legjobbja szint.
Mindket csapat tamadott, es ez volt a futball csucsa.
Ennyi csel, ennyi kreativitas, ilyen tempo es iram az amitol nincs mar feljebb.
Mindket csapat olyan gyors jatekot jatszik, amit korabban elkepzelni sem lehetett, foleg nekunk Olaszorszagban.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Értem Enrique felszopását,de a világ legjobb edzőjének titulálni,az elég erős.
interfan

Szo volt arrol feljebb, hogy a tegnapi BL elodonto es a PSG az elmult 1 evben mennyi tortenelmi rekordott megdontott es felallitott.
Es itt van meg egy ujabb tortenelmi rekord ami megdolhet.
Barcelona tartja a BL tortenelmeben a valaha volt legtobb rugott golt, 45 golt.
Jelenleg a PSG 43 golt rugott, a Bayern pedig 42 golt.
Egy lepesre van attol mindket csapat, hogy ujabb BL tortenelmet irjon.
Egeszen elkepeszto a 15 meccsen 43 gol, es ebbol a 43 golbol 20 gol a Barcelona, Chelsea, Liverpool, Bayern sor ellen.

Di Marzio:
Ott voltam tegnap este a Parc de Princes stadionba, es meg mindig nem tudok magamhoz terni.
Ma reggel meg sem ittam a kavemat, nehogy felebredjek abbol az alombol amit tegnap lattam.
A BL tortenelem valaha volt legmagasabb szinvonalu meccse volt, sot megkockaztatom a futball tortenelem valaha volt legmagasabb szinvonalu meccset lathattuk.
Eloben hihetetlen volt, ahogy az egesz stadion remegett.
A jatekosok fenysebessegel futottak, olyan iram es tempo volt a palyan, mintha nem
ezen a bolygon lenne ez a ket csapat.
Ez mar nem is latvanyossag, es sportszorakoztas volt, hanem egy muakoltas, a futball tortenelem valaha volt legszebb alkotasa.
Egeszen felfoghatatlan, hogy a PSG 5-2-nel sem allt le, es nem gondoltak arra, hogy visszabbvesznek.
Kaptak 2 golt, de rughattak is volna meg ennyit.
Ez az egesz tegnap egy uzenet volt, ez a tegnapi volt a modern futball manifesztuma, amit L.Enrique es Kompany mindazoknak szant akik a jovo futballjat keresik.
Nem voltak gyenge vedelmek, nem voltak vedelemi hibak, cserebe voltak olyan szintu tamadasepitesek amit meg soha az eletemben nem lattam.
Nem tudom nekunk olaszoknak megadadik e az eletben, hogy ilyenszintu futballt jatszunk, szerintem az en eletemben mar nem.
Szuksegunk van olyan korszakos zsenikre, olyan fenomen szellemoriasokra, olyan egyszeri es megismetelhetlen geniuszokra mint L.Enrique.
Olasz futballban ebbol kell erot meriteni, es meglatni az a fenysugarat a sotetben, inspiraciot meriteni, valamint rengeteget tanulni, hogy egyszer, talan az unokaink, deunokaink eleteben, egyszer mi is ilyen tipusu csapatokat epitsunk fel, es ilyen futball legyunk kepesek jatszani.
Baggio85

interfan írta: 2026.04.29. 13:05
Di Marzio:
Olasz futballban ebbol kell erot meriteni, es meglatni az a fenysugarat a sotetben, inspiraciot meriteni, valamint rengeteget tanulni, hogy egyszer, talan az unokaink, deunokaink eleteben, egyszer mi is ilyen tipusu csapatokat epitsunk fel, es ilyen futball legyunk kepesek jatszani.
Megmondom őszintén, az olasz futball ezért is van jelenleg ilyen helyzetben, mert elfelejtették a saját tradíciójukat, a saját jellemvonásaikat, a saját stílusukat. Szép és jó ez, hogy a két tegnapi csapathoz akarják hasonlítani magukat, csak ők sosem voltak ilyenek, soha nem ez volt jellemző rájuk, ez nem a sajátjuk. Mégis vb-ket, eb-ket, BL-eket nyertek!
Vagy megtalálják a mai futballban a saját helyüket, felhasználva hozzá a saját történelmi erényeiket vagy úgy fognak járni mint mi.
interfan

De piszok gyenge meccs volt ez az Atletico-Arsenal.
Amilyen urfoci volt a tegnap, ez cserebe annyira kiabrandito.
Ket tizenegyes, es kalap kabat ennyit viszontlatas.

Az Atletico hogy ilyen az tizeneve ismert, na de hogy az Arsenal folyamatosan ekkora 0 amit letesz az asztalra, haaat nekem ez valami oriasi csalodas.
Egesz tavaly valami irgalmatlan gyengere sikeredik, es egesz egyszeruen nezhetetlen amit csinalnak.
Pedig a szezon elejen, az elmult evekben, az Arsenal vegig egy kreativ, jo jatekot jatszatott, es nem ezt a nezhetetlen semmit.
Nagyon sokszor irtam, ez az Arsenal megerdemelne egy igazan nagy siker vegre, es szurkolok is nekik.
Haat latva az elmult idoszakot, nem tudom mit is "erdemelne" ez az Arsenal igazan.
matyinter
It’s my birthday

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Egyértelműen a "BL döntő" az a másik párharc, de ez előre is tudható volt nagyjából.
Baggio85

matyinter írta: 2026.04.30. 00:15 Egyértelműen a "BL döntő" az a másik párharc, de ez előre is tudható volt nagyjából.
Nem vagyok ebben olyan 100%ig biztos. Fog kelleni egy frissebb Arsenal a döntőben (ha ők jutnak oda), de láttuk, hogy a Chelsea pl. esélyt sem nagyon adott nyáron a PSG-nek azzal, hogy olyan angolosan bedarálták őket.
Persze ez nem ugyanaz a meccs lesz, még tényleg mindkettőnek el kell jutnia egyáltalán oda és a bajnoki versenyfutásban lehet, hogy az Arsenal is elfogy, ahogyan mi tavaly, de szerintem az Arsenal tudna úgy játszani a PSG ellen, ami nem biztos, hogy feküdne nekik.
Ettől függetlenül az esélyesebb tényleg a másik elődöntőből jön.
interfan

Baggio85 írta: 2026.04.30. 08:33
matyinter írta: 2026.04.30. 00:15 Egyértelműen a "BL döntő" az a másik párharc, de ez előre is tudható volt nagyjából.
szerintem az Arsenal tudna úgy játszani a PSG ellen, ami nem biztos, hogy feküdne nekik.
Ettől függetlenül az esélyesebb tényleg a másik elődöntőből jön.
Ja es tavaly odavissza vertek oket.

Arsenal-PSG: 0-1
PSG-Arsenal: 2-1

Egyebkent Mourinhonak van teljesen igaza:

"
Ki nyeri a BL-t?

PSG olyan szinten van, hogy olyan szinten nem tudom lattam e valaha csapatot.
Mindenki nezze oket, es elvezze a futballt, mert nem tudom mikor lesz hasonlora pelda, elo tortenelem.
De nem mindig a legjobb csapat nyer, BL gyozelemhez szerencse is kell.
Bayern is kimagaslo, es nagyon erosek.
De ahogy mondtam, egy kis szerencse is kell, igy a masik agrol is lehet befuto.
"
interfan

matyinter írta: 2026.04.16. 19:04
Cupi írta: 2026.04.16. 16:32
interfan írta: 2026.04.16. 15:43 Opta szerinti eselyek:

- Bayern-PSG: 62%-38%

- Arsenal-Atletico: 73%-27%
Ez azért vicc. PSG sokkal jobb csapat mint a Real. Ez a meccs nálam 50-50%. ;)
Pontosan hasonlóan gondolnám, sőt, ha választani kellene, talán a PSG-t mondanám, de nagyon határeset.
De amúgy azt nem értem, hogy miért van sokszor a PSG downgrade-elve (szépen magyarosan) a fogadóirodák által, talán a francia ligában lévő kisebb előnyük miatt. Azért tavalyi BL győztesek, és nagyon úgy tűnik, hogy a formaidőzítés kiváló.
De egyébként nálam ez a BL döntő.
R9. írta: 2026.04.16. 19:50 kar h nem a dontoben talalkoznak
bomba mind a ketto, de nalam is a psg
Arsenal kapcsan nem, de a PSG-Bayern kapcsan az Optanal ugynezki megfordult a vilag.
Jelenlegi Opta szerinti BL donto eselyek:

- Bayern-PSG: 39%-61%
- Arsenal-Atletico: 76%-24%

Optanal nagy favorit az Arsenal a BL gyozelemre:

Arsenal: 39%
PSG: 31%
Bayern: 22%
Atletico: 8%

Bukiknal pedig igy nezett ki az elso meccs elott BL gyozelemre oddsok:

Bayern: 2,8X
Arsenal: 3,3X
PSG: 3,8X
Atletico: 8,5X

Mara pedig ez igy, es tovabbra is a Bayern a favorit:

Bayern: 3,1X
PSG: 3,3X
Arsenal: 3,4X
Atletico: 10X
interfan

Nagyon simara varjak a mai:
Opta: Arsenal-Atletico: 76%-24%
(Opta szerint az Arsenal kimagaslo eselyes a BL gyozelemre is)
Bukik is eleg egyertelmuek:
Arsenal: 1.3X
Atletico: 3.4X

Legyen igy, en nagyon orulnek neki.
Bajnoksag most mar talan hala a jo egnek meglesz az Arsenalnak, City botlott, innen mar csak be kell setalni az Arsenalnak.

Viszont ez a BL donto, es BL gyozelem szerintem meg nem lefutott az Arsenalnak.
Nem titok en nekik szurkolok, de amit az utobbi idoben mutatnak, haat az tobb mint kijozanito.
Persze mas legyen a korabbi evek Arsenalja, egy oromfoci, es magabiztos gyozelem.
De ha ez nem jon, es marad az az egeszen elkepeszto szenvedes ami megy hetek, sot honapok ota, akkor nem hogy a BL gyozelem, hanem a BL donto is komoly veszelybe kerul.

En kozel sem vennem ennyire simara ezt a mait.
Nem azert mert az Atletico annyira jo, kozel sem. Sot bajnoksagban talan az egyik leggyengebb szezont futjak amiota Simeone az edzo.
Sokkal inkabb azert, mert ez az Arsenal kepes barmire, es mar az elozo fordulokban is csak a szenvedes ment, aminek a vege majdnem a kieses lett, es leginkabb csak a szerencse vitte oket tovabb.
Atletico meg nem a Sporting.
Ha nem mutat valamit az Arsenal, arra szerintem sajnos akar konnyen ra is fazhat.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2026.05.05. 06:30 Nagyon simara varjak a mai:

Bajnoksag most mar talan hala a jo egnek meglesz az Arsenalnak, City botlott, innen mar csak be kell setalni az Arsenalnak.

Nem titok en nekik szurkolok, de amit az utobbi idoben mutatnak, haat az tobb mint kijozanito.
Persze mas legyen a korabbi evek Arsenalja, egy oromfoci, es magabiztos gyozelem.
De ha ez nem jon, es marad az az egeszen elkepeszto szenvedes ami megy hetek, sot honapok ota, akkor nem hogy a BL gyozelem, hanem a BL donto is komoly veszelybe kerul.

Nem azert mert az Atletico annyira jo, kozel sem. Sot bajnoksagban talan az egyik leggyengebb szezont futjak amiota Simeone az edzo.
Sokkal inkabb azert, mert ez az Arsenal kepes barmire, es mar az elozo fordulokban is csak a szenvedes ment, aminek a vege majdnem a kieses lett, es leginkabb csak a szerencse vitte oket tovabb.
Ha nem mutat valamit az Arsenal, arra szerintem sajnos akar konnyen ra is fazhat.
Én bízom az Atletiben és abban, hogy képesek meglepetést okozni idegenben is. Ettől még azt gondolom, hogy a másik ágról jön majd a győztes.
interfan

möszi írta: 2026.05.05. 10:21

Én bízom az Atletiben és abban, hogy képesek meglepetést okozni idegenben is. Ettől még azt gondolom, hogy a másik ágról jön majd a győztes.
Egy meccsen barmi lehet.
Csapatkent, egyenenkent, egysegkent, jatekban, tudasban, egyertelmuen a PSG es a Bayern a vilag ket kimagasloan legjobb csapata. Elkepeszto milyen szinten vannak.
De nem mindig a legjobb csapat nyeri a BL-t.
BL gyoztes tudott lenni egy Di Matteo is aki utanna eltunt a sullyesztoben.
Valamint egy Avram Grant is majdnem az lett, akirol
mar sokan azt sem tudjuk hogy letezett, csak egy tizenegyesparbaj valasztotta el a BL gyozelemtol.

Egyebkent en nem gondolnam, hogy az Arsenal ekkora BL gyoztes eselyes mint az Opta irja.
Ahogy a fogadiorodak szerinti Bayern sikert sem vennen keszpenznek.
Nyilvan vannak eselyek, de nalam nagyon hasonloak.
Dontobe meg barki is jut (lehet meglepetes lesz es nem Bayern-Arsenal donto, de az is lehet bejon amire szamitanak es az lesz) nekem total 50-50, mivel egy meccs.

Kicsit rossz szajizzel mert nem mi jatszuk iden a dontot, de lesz szerencsem eloben a Puskasban nemzetunk fovarosban latni a dontot, ha mar mi nem vagyunk ott, remelem jo meccs lesz barki is jut oda, es meg mindig az Arsenal sikernek szoritok.
(Remelem tesznek is erte, es nem az elmult honapok kritikan aluli teljesitmenyt folytatjak)
interfan

Hat kiszenvedte az Arsenal, de szo szerint kiszenvedte.
Nem jatszottak most sem jol, sem magabiztosan, sem szepen, de kiszenvedtek.
Ha az Atletico nem gyengebb es rosszabb meg toluk is, meg ez a Sorloth kepes lett volna focistara emlekezteto dolgokat tenni, akkor ki is eshettek volna. (Mondjuk Gyokeres balfaszodkodasa sem volt kutya)
Atletico szezonja igy nagy kudarc.
Arsenal meg akarmilyen szenvedos, akarmennyire is nem megy nekik, komoly eselyuk van a PL + BL gyozelemre.
möszi

interfan írta: 2026.05.05. 10:50

Egy meccsen barmi lehet.
Csapatkent, egyenenkent, egysegkent, jatekban, tudasban, egyertelmuen a PSG es a Bayern a vilag ket kimagasloan legjobb csapata. Elkepeszto milyen szinten vannak.
mar sokan azt sem tudjuk hogy letezett, csak egy tizenegyesparbaj valasztotta el a BL gyozelemtol.

Egyebkent en nem gondolnam, hogy az Arsenal ekkora BL gyoztes eselyes mint az Opta irja.
Dontobe meg barki is jut (lehet meglepetes lesz es nem Bayern-Arsenal donto, de az is lehet bejon amire szamitanak es az lesz) nekem total 50-50, mivel egy meccs.

Kicsit rossz szajizzel mert nem mi jatszuk iden a dontot, de lesz szerencsem eloben a Puskasban nemzetunk fovarosban latni a dontot, ha mar mi nem vagyunk ott, remelem jo meccs lesz barki is jut oda, es meg mindig az Arsenal sikernek szoritok.
(Remelem tesznek is erte, es nem az elmult honapok kritikan aluli teljesitmenyt folytatjak)
Kíváncsi vagyok mi lesz pesten. Ez az Arsenal ma sem volt valami acélos. Összességében egy szavuk sem lehetett volna, ha nem jutnak döntőbe. Szerintem amúgy a Bayern lesz az ellenfél.
interfan

möszi írta: 2026.05.05. 22:56
interfan írta: 2026.05.05. 10:50

Egy meccsen barmi lehet.

Kíváncsi vagyok mi lesz pesten. Ez az Arsenal ma sem volt valami acélos. Összességében egy szavuk sem lehetett volna, ha nem jutnak döntőbe.
Hat jok nem voltak ma sem az biztos.
De az Atletico meg toluk is gyengebb volt...
interfan

Atleticonal talalkozo lesz a vezetoseg es Simeone kozott, egyes hirek szerint egy szerzodesbontas lesz a tema.
Vezetoseg szeretne uj impulzust, egy uj iranyt, uj utat.
Simeonenak meg egy evig van szerzodese, fizetese eleri a majdnem 40m eurot, ezt kell a feleknek megoldania.
Ha nem sikerul, akkor maradhat, ha megegyezenek felbonthatjak a szerzodeset.

Egyebkent ezzel en egyetertek.
Ez a ciklus veget ert.
Idei szezon is osszesegeben egy csalodas.
Kiszamolva mennyi elkepeszto penz elment, eredmenyek meg nem igazan evek hosszu evek ota, mindket fel jobban jarna egy valtassal.
Elfaradt ez a kapcsolat de nagyon, ennyi ev utan nem is csoda.
Na meg ami a legnagyobb baj, Simeone nem tudott megujulni.
Ugyanazt jatsza, csinalja, erolteti amit 10-12 eve is.
Es hat ha nem tudsz megujulni, akkor elobb-utobb megesz az ido.
Igy jart Simeone is.
Hosszu-hosszu ideje mar nem szep ez az Atletico story, foleg ennyi tomerdek penzbol.

Nem tudom Simeone megtud e ujulni barhol, vagy szepen megragad a multban, es az lesz ami az elmult sok-sok evben, hogy az ido csunyan eljart felette, es nem szep az egesz.
Azt sem tudom Simeone hol kap majd lehetoseget a megujulasra, akar iden, akar jovore, mert haat a 40 millios fizetesrol nem hinnem, hogy konnyen lemond, szoval siman benne van, hogy nem tudjak iden sem kitenni.

Nemetorszag, Franciaorszag kilove, kisebb csapatokhoz lasd Dortmund, Leverkusen, Lyon, Marseille, es tarsaik meg minek menne.
Anglia kerdojel, de ott is kerdes ki, nyilvan egy edzotemeto Chelsea, de tobbiek azert erosen kerdojelesek.
Spanyolba mashova nem fog menni.
Olaszorszag lenne, ugye sokszor elmondta, hogy ex csapatai, azaz az Inter es a Lazio edzoje is szeretne lenni egy napon.
Nalunk Chivu hosszabbit, ilyen Lazioba meg 40m euros fizetes utan 2m-ert meglepo lenne ha elmenne.
Nyilvan Napoli leultetne, dehat ok sem nagyon tudnanak 7-8m-nal tobbet adni.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2026.05.06. 06:43 Atleticonal talalkozo lesz a vezetoseg es Simeone kozott, egyes hirek szerint egy szerzodesbontas lesz a tema.
Simeonenak meg egy evig van szerzodese, fizetese eleri a majdnem 40m eurot, ezt kell a feleknek megoldania.

Ez a ciklus veget ert.
Kiszamolva mennyi elkepeszto penz elment, eredmenyek meg nem igazan evek hosszu evek ota, mindket fel jobban jarna egy valtassal.
Igy jart Simeone is.
Hosszu-hosszu ideje mar nem szep ez az Atletico story, foleg ennyi tomerdek penzbol.

Nem tudom Simeone megtud e ujulni barhol, vagy szepen megragad a multban, es az lesz ami az elmult sok-sok evben, hogy az ido csunyan eljart felette, es nem szep az egesz.
Azt sem tudom Simeone hol kap majd lehetoseget a megujulasra, akar iden, akar jovore, mert haat a 40 millios fizetesrol nem hinnem, hogy konnyen lemond, szoval siman benne van, hogy nem tudjak iden sem kitenni.

Nemetorszag, Franciaorszag kilove, kisebb csapatokhoz lasd Dortmund, Leverkusen, Lyon, Marseille, es tarsaik meg minek menne.
Anglia kerdojel, de ott is kerdes ki, nyilvan egy edzotemeto Chelsea, de tobbiek azert erosen kerdojelesek.
Olaszorszag lenne, ugye sokszor elmondta, hogy ex csapatai, azaz az Inter es a Lazio edzoje is szeretne lenni egy napon.
Nalunk Chivu hosszabbit, ilyen Lazioba meg 40m euros fizetes utan 2m-ert meglepo lenne ha elmenne.
Probléma ott kezdődik, hogy a fizetése messze nem a piaci átlag.
Engedni fog belőle, csapatot pedig fog találni.
interfan

Tombi1986 írta: 2026.05.06. 07:08
interfan írta: 2026.05.06. 06:43 Atleticonal talalkozo lesz a vezetoseg es Simeone kozott, egyes hirek szerint egy szerzodesbontas lesz a tema.

Ez a ciklus veget ert.
Igy jart Simeone is.

Nyilvan ilyen vilag idiotai Chelsea ok, de mashol?
Tombi1986

interfan írta: 2026.05.06. 07:19

Ez a ciklus veget ert.
Igy jart Simeone is.

Az a kérdés mit akar. Dolgozni vagy befejezi a pályafutását.
Egyértelmű, hogy jóval kevesebb lesz a fizetése. Örülhet ha megkapja a 10-t, de még az is felsőkategória.
Lehet, hogy hívja majd valamelyik Arab klub, ahol no para a bére.
Európában marad akkor Chelsea, Manchester United (nekik is mindig kell új edző), Lazio-t tudom elképzelni.
Örülhet, hogy ilyen sokáig Madridban volt, eredmények miatt nem nagyon szolgált rá.
interfan

Tombi1986 írta: 2026.05.06. 07:29

Egyértelmű, hogy jóval kevesebb lesz a fizetése. Örülhet ha megkapja a 10-t, de még az is felsőkategória.
Európában marad akkor Chelsea, Manchester United (nekik is mindig kell új edző), Lazio-t tudom elképzelni.
Örülhet, hogy ilyen sokáig Madridban volt, eredmények miatt nem nagyon szolgált rá.
Ez abszolult igy van, az utobbi hosszu-hosszu evek nagyon nem sikerultek jol, es viszonyitva a penzkolteshez, meg rosszabb az osszkep.

MU azert most nagyon rendben van Carrickel.

Chelseanel nyilvan szokasos oskaosz es tragikus helyzet, ok biztos opcio lennenek.
De nem tudom ki akar ekkora kaoszba menni...

Laziot persze mondta, de nem tudom elkepzelni, hogy majd 2m euros fizetesert alair.
interfan

Opta szerinti eselyek ma:

Bayern: 53%
PSG: 26%
X: 21%

Bukik szerinti oddsok:

Bayern gyozelem: 1,6X
X: 5,3X
PSG gyozelem: 4,1X

Bayern tovabbjutas: 1,78X
PSG tovabbjutas: 2,00X

Ezeket elnezve, nincs kerdes, es a Bayern jut ma tovabb.
interfan

Angol csapatok dominacija nagyon kemeny.

BL dontoben fixen ott egy angol, EL dontoben detto 100% hogy az egyik resztvevo angol, es jo esellyel a Konferencia dontoben is lesz egy angol csapat.
Mindharom Europai sorozat dontojeben lehet egy angol csapat.
6/3 angol.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2026.05.06. 07:35
Tombi1986 írta: 2026.05.06. 07:29

Ez abszolult igy van, az utobbi hosszu-hosszu evek nagyon nem sikerultek jol, es viszonyitva a penzkolteshez, meg rosszabb az osszkep.

MU azert most nagyon rendben van Carrickel.

Chelseanel nyilvan szokasos oskaosz es tragikus helyzet, ok biztos opcio lennenek.
De nem tudom ki akar ekkora kaoszba menni...

Laziot persze mondta, de nem tudom elkepzelni, hogy majd 2m euros fizetesert alair.
Scalonit több klubcsapat is csábítja.
Ha ő megy, szerintem benne van, hogy Simeone átveszi a válogatottat.
Rájuk is mondta már, hogy "majd egy napon".
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.05.06. 09:20 Opta szerinti eselyek ma:

Bukik szerinti oddsok:

Nem tudom. Furák ezek az odds-ok és esélyek. Bayern-nek nyerni kell, PSG-nek jó az x-is. Ha kitámadnak akkor a gyors és könyörtelen PSG támadók tuti lőnek gólokat. Ráadásul a védelme nem olyan acélos a németeknek. ;) Támadóik viszont brutál erősek.
Nálam ez full 50-50%. Egy petákot nem mernék tenni egyikre sem. :D Totál kétesélyes.
interfan

Cupi írta: 2026.05.06. 15:25
interfan írta: 2026.05.06. 09:20 Opta szerinti eselyek ma:

Bukik szerinti oddsok:

Nem tudom. Furák ezek az odds-ok és esélyek. Bayern-nek nyerni kell, PSG-nek jó az x-is. Ha kitámadnak akkor a gyors és könyörtelen PSG támadók tuti lőnek gólokat. Ráadásul a védelme nem olyan acélos a németeknek. ;) Támadóik viszont brutál erősek.
Nálam ez full 50-50%. Egy petákot nem mernék tenni egyikre sem. :D Totál kétesélyes.
Igen, es nezd meg mi volt a parharcok elott tovabbjutasi eselyek:

- Bayern-PSG: 62%-38%

- Arsenal-Atletico: 73%-27%

Na most ehhez kepest az Arsenal epphogy tovabbjutott, a Bayern pedig meg nincs a dontobe.
Nyilvan lehet ma 5-0 lesz a Bayernek, barmi benne van, de azert kozel sem annyira sima ez a ket elodonto ahogy azt vartak.
Egy biztos, a vilag ket magasan legjobb csapata jatszik ma egymassal ujra, nekunk csak elvezni kell ezt a fantasztikus csatat, meg ha a sokak szerinti futball tortenelem valaha volt "legjobb meccse" (PSG-Bayern 5-4) ma nem is ismetlodik meg annyira extra magas szinten ujra.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Szerintem a PSG simán fog továbbjutni!
interfan

VInter101 írta: 2026.05.06. 18:37 Szerintem a PSG simán fog továbbjutni!
Hat erre raereztel.
Nagyon benezte ezt az Opta, es a bukik is.

Egeszen felelmetes ez a PSG.
Ahogy Mourinho mondta, nem latott meg ilyen szinten csapatot.
Dobbenetes tenyleg.
Nem hogy az elmult evek kimagasloan legjobb csapata a vilagon, hanem tenyleg ahogy sokan fogalmaznak, a vilagtortenelem valaha volt egyik legjobb csapata.
(Fuggetlenul attol, hogy siman nyerhet az Arsenal a dontobe, egy meccs, barmi megtortenhet)

Zsenialis parharc volt, es ket egeszen elkepeszto csapat, a sors megmutatta ujra, ki is a vilag legjobbja.
(Fuggetlenul attol ki nyeri a BL dontot)
Ujra Mourinhot idezve:
"Mindenki nezze oket, es elvezze a futballt, mert nem tudom mikor lesz hasonlora pelda, elo tortenelem."
möszi

Azért brutális mennyire belenyúlt a játékvezetés a mai elődöntőbe (is). Egyértelmű büntetőt, még csak vissza sem néztek. UEFA szinten nincsen bírói csalás, csak olaszéknál? Igazából egyik csapattal sem szimpatizálok, de ez után az eset után örültem volna ha a Bayern jut a döntőbe.
interfan

möszi írta: 2026.05.06. 23:03 Azért brutális mennyire belenyúlt a játékvezetés a mai elődöntőbe (is). Egyértelmű büntetőt, még csak vissza sem néztek. UEFA szinten nincsen bírói csalás, csak olaszéknál? Igazából egyik csapattal sem szimpatizálok, de ez után az eset után örültem volna ha a Bayern jut a döntőbe.
Teljesen jogosan nem itelt tizenegyest a biro.

https://www.footballrules.com/offences- ... /handball/
vaskalap

möszi írta: 2026.05.06. 23:03 Azért brutális mennyire belenyúlt a játékvezetés a mai elődöntőbe (is). Egyértelmű büntetőt, még csak vissza sem néztek. UEFA szinten nincsen bírói csalás, csak olaszéknál? Igazából egyik csapattal sem szimpatizálok, de ez után az eset után örültem volna ha a Bayern jut a döntőbe.
Abszolute egyetértek,csúnyán belenyúltak a meccsbe,totál másként is alakulhatott volna.
interfan

vaskalap írta: 2026.05.06. 23:09
Abszolute egyetértek,csúnyán belenyúltak a meccsbe,totál másként is alakulhatott volna.
Szabalykonyv szerint jart el a biro, helyesen, mivel ez alapjan nem volt tizenegyes.

Bayernek igazabol eselye nem volt hazai palyan, ez mindent elarul.
Es nem ez a Bayern gyengesege, nagyon nem.

Ez a ket parharc volt a csucsok csucsa, a vilag teteje.
Mindket csapat csakis elismerest erdemel, de volt egy jobb a legjobbak kozott is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.05.06. 23:21-kor.
vaskalap

interfan írta: 2026.05.06. 23:13
Szabalykonyv szerint jart el a biro, helyesen, mivel ez alapjan nem volt tizenegyes.

Mindket csapat csakis elismerest erdemel, de volt egy jobb a legjobbak kozott is.
A szabálykönyvet hagyjuk,mert nem minden esetben olyan ítélet születik,ahogyan az le van oda írva.A PSG játékos 2.sárgája is elmaradt kezezés miatt.Így teljes az összkép!Szerintem belenyúltak rendesen.
interfan

vaskalap írta: 2026.05.06. 23:19

A szabálykönyvet hagyjuk,mert nem minden esetben olyan ítélet születik,ahogyan az le van oda írva.A PSG játékos 2.sárgája is elmaradt kezezés miatt.Így teljes az összkép!Szerintem belenyúltak rendesen.
Szabalykonyv akkor is ezt irja, es ez a szabalyok szerint sem nem tizenegyes, se nem lap.
Magyarul a biro helyesen itelt.

Idegenben levedekezni az eddig 51 meccsen majdnem 180 golt rugo Bayernt, ugy hogy igazabol helyzetunk nincs, azert egeszen elkepeszto.
Tombi1986

interfan írta: 2026.05.06. 23:20

Szabalykonyv akkor is ezt irja, es ez a szabalyok szerint sem nem tizenegyes, se nem lap.

Idegenben levedekezni az eddig 51 meccsen majdnem 180 golt rugo Bayernt, ugy hogy igazabol helyzetunk nincs, azert egeszen elkepeszto.
Akkor jó lenbe mindig ennek megfelelően döntést hozni. Ahány bíró annyi fújás.
Mbappe mit gondolhat magában? Eljött azóta semmi sikere a Real Madriddal, közben a PSG….
Kane “átok” is úgy néz ki. Mióta Münchenben van, nem voltak BL döntőben.
möszi

interfan írta: 2026.05.06. 23:07
Teljesen jogosan nem itelt tizenegyest a biro.

Miért is? Nem fogom most elolvasni a szabálykönyvet, de nehezen érthető…
interfan

Tombi1986 írta: 2026.05.07. 07:21 Mbappe mit gondolhat magában? Eljött azóta semmi sikere a Real Madriddal, közben a PSG….
Csakis a tortenelem ismetli onmagat.

Ibrahimovic is elment az Interbol BL-t nyerni a Barcelona, mert az Interrel soha nem fog.

Mbappe is elment a PSG-bol a Realba BL-t nyerni es Aranylabdat, mert a PSG soha nem fog.

Hat ez bejott. :D :D
möszi

interfan írta: 2026.05.06. 23:20

Tizi: touches the ball with their hand/arm when it is in a position that makes their body unnaturally bigger and that position is not the result of their body moving fairly as part of play

Nem tizi (amire gondolom hivatkozol): is hit on the hand/arm by the ball which has been played by a team-mate (unless the ball goes directly into the opponents’ goal or the player scores immediately afterwards, in which case a direct free kick is awarded to the other team

Ellentmondásos, maradjunk annyiban. Ráadásul itt nem játékostárs által “megjátszott” labdáról, hanem felszabadításról volt szó. Nem értek egyet. Pláne, hogy ezzel tizenhatoson belül blokkolta a labdát, ami így nem juthatott el a bajorokhoz.

Mindegy is, ha PSG-ről van szó, akkor te állva élvezel el. :D A tavalyi BL-döntő kapcsán is kértem, hogy menjél át a párizsi fórumra, mert olyan ömlengést csináltál itt, mintha mindenkinek az lett volna itt a vágya, hogy az Inter megalázó vereséget szenvedjen… Akkor nagyon haragudtam Rád, most csak nevetek rajtad, mert ez már tényleg túlzás amit leművelsz PSG imádat kapcsán. Egy amúgy Internazionale szurkolói fórumon.
interfan

Barmi is lesz a BL donto vege, az biztos hogy tortenelem irodik.

Az Arsenal soha nem nyert meg BL-t, ez lehet az elso BL gyozelmuk, es termeszetesen soha nem nyertek meg bajnoksagot + BL-t egy szezonban.
Raadasul a tortenelem 3. angol csapata lehet a MU es a City utan aki egy szezonon belul megnyeri a PL-t es a BL-t is.

PSG pedig a vilag tortenelem elso csapata lehet, aki triplazas utani evben bajnoksagot + BL-t nyer.
Soha nem nyert meg csapat egymast koveto ket evben bajnoksagot + BL.
BL 1992 ota levo tortenelmeben soha nem sikerult ez senkinek.
Valamint a 2.csapat lehet a BL 1992 ota levo tortenelmeben aki valaha BL cimet ved.

Regota irom, ha nem a Liverpool (sajnos kiestek), akkor remelem az Arsenal nyer.
Donto megvan, igaz azert extra nehez dolguk nem volt, most kell megmutatni, es tudjuk egy meccsen barmi lehet.
Megerdemelnek ennyi szornyu ev utan, es Arteta csatlakozhatna a vilag legjobbjai koze.
Remelem az elmult evek Arsenaljat lathatom a dontobe, mert akkor sikerulhet, es nem az elmult honapok szenvedeset toluk, mert akkor konnyen bukas lehet a vege.
interfan

Nagyon sok szakerto, ex jatekos, edzo, stb arrol beszel, hogy Kvaratskhelia Aranylabdas formaban van, es megerdemelne.
Szerintem is zsenialis az ember.
Ha a 16 eves testvereben csak 10% ennyi van, azonnal le kell igazolnunk, lasd masik topic.

BL-ben van Kvaranak 10 golja es 6 golpassza, ami a legtobb gol hozzajarulas az idei BL-ben.
(0db tizenegyes)
Raadasul pont a szezon legfontosabb reszen a legnagyobb meccseken.

- Elodonto Bayern ellen:

6 golbol ove 2 gol + 1 golpassz

- 8 kozott a Pool ellen:
4 golbol ove 1 gol + 1 golpassz

- 16 kozott Chelsea ellen:
8 golbol ove 3 gol + 1 golpassz

Bayern, Liverpool, Chelsea sor ellen:
6 meccs: 6 gol 3 golpassz

Raadasul vedekeze is kivalo, ahogy a 90. percben vagy azutan is sprintel hatra es olyan elannal vedekezik hajt, hogy azt mutogatni kell.

Valamint egy vilagrekordot is felallitott:
"
A gólpasszt adó Kvaratskhelia az első játékos, aki egy BL-idényen belül sorozatban hét egyenes kiesés mérkőzésen gólt vagy gólpasszt jegyez
"

Szerintem o egy peldakep lehet mindenkinek, hogy ilyen kis orszagbol mint Gruzia futhat be valaki ekkora karriert.
Nem csak mindig az agyonsztarolt brazilok/angolok vannak.
Mindemelle egy vegtelenul szereny, alazatos ember, aki a legnagyobb betuvel irva is csapatjatekos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.05.07. 11:34-kor.
Baggio85

What is a handball offence in football/soccer?

"touches the ball with their hand/arm when it is in a position that makes their body unnaturally bigger and that position is not the result of their body moving fairly as part of play"

Ez alapján (is) ez inkább egy elmaradt 11es és N.Mendes 2. sárgájával ez már egy elég komoly bírói "belenyúlás" a meccsbe (részletkérdés, hogy szándékosan vagy sem).

Egyébként az UEFA-ra jellemző, hogy szívesen adnak támadási felületet, mert egy portugál bírót küldeni, amikor az egyik csapatban 3 kezdő is portugál, több mint meggondolatlan, finoman fogalmazva. És mit ad az élet: pont 3 portugál játékos hozza össze a legvitatottabb helyzeteket.

Ettől függetlenül a 11es meg a kiállítás sem garantált volna Bayern továbbjutást, de így azért joggal van hiányérzetük a bajorkoknak. Pláne a párizsi 11es után...
interfan

Baggio85 írta: 2026.05.07. 08:44 What is a handball offence in football/soccer?

"touches the ball with their hand/arm when it is in a position that makes their body unnaturally bigger and that position is not the result of their body moving fairly as part of play"

Ettől függetlenül a 11es meg a kiállítás sem garantált volna Bayern továbbjutást, de így azért joggal van hiányérzetük a bajorkoknak. Pláne a párizsi 11es után...
Ez alapjan pedig nem volt tizenegyes a szabalykonyv szerint:

"What is not a handball offence in football/soccer?
- is hit on the hand/arm by the ball which has been played by a team-mate (unless the ball goes directly into the opponents’ goal or the player scores immediately afterwards, in which case a direct free kick is awarded to the other team)"

Egyebkent a Bayernek sincs nagy "hianyerzete".
Egyik jatekos, egyik nyilatkozat sem hianyolja a tizenegyest.
Kompany es Neuer is gratulalt, ahogy mondtak a jobb csapat nyert, es Kompany elmondta van meg hova fejlodniuk, hogy ok legyenek a legjobbak.
Bayern szurkolok nagyresze is csak buszke a csapatara, es gratulalt az ellenfelnek.

https://www.nemzetisport.hu/bajnokok-li ... s-kezezese
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.05.07. 11:22-kor.
Baggio85

interfan írta: 2026.05.07. 08:48
Baggio85 írta: 2026.05.07. 08:44 What is a handball offence in football/soccer?

Az ott egy más kultúra, más mentalitással.
interfan

Baggio85 írta: 2026.05.07. 08:50
Kompany es Neuer is gratulalt, ahogy mondtak a jobb csapat nyert, es Kompany elmondta van meg hova fejlodniuk, hogy ok legyenek a legjobbak.
Bayern szurkolok nagyresze is csak buszke a csapatara, es gratulalt az ellenfelnek.
Ooo dehogynem.
Kompany pl meg az idei szezonban is arrol beszelt, hogy tavaly az Intertol csakis a balszerencse miatt estek ki, sokkal jobbak voltak mint az Inter meg ugyis, hogy hianyzott a fel csapat.
Stb...
Baggio85

Nyilván a kézre 100 éve nem tudnak egy normális, egyértelmű szabályt hozni, nem is mondom, hogy könnyű, de ezek a megfogalmazások mind a bíró megítélésére hagyják, hogy kéz vagy nem kéz. Ami sajnos már régen rossz, mint látjuk.
Én egész egyszerűen vagy azt mondanám, hogy minden kéz, ami hozzá ér egy védő kezéhez, kivéve, ha a teste mellett lóg a keze (tudom, h*lyén hangzik, meg nem természetes, de ezzel legalább egyértelmű lenne) vagy csak a közvetlen gólba tartó labda esetén lenne 11es, egyébként közvetlen szabadrúgás.

De ettől függetlenül a tegnapi eset szerintem már csak azért is 11es, mert Neves már a labda elrúgása után emeli fel oda a kezét, nem pedig alapból ott volt. Akkor még lehetne azt mondani, hogy közelről jött és eltalálta. De így...
Baggio85

interfan írta: 2026.05.07. 08:55
Ooo dehogynem.
Kompany pl meg az idei szezonban is arrol beszelt, hogy tavaly az Intertol csakis a balszerencse miatt estek ki, sokkal jobbak voltak mint az Inter meg ugyis, hogy hianyzott a fel csapat.
Stb...
Tehát magyarul nem a bíróra fogta.
interfan

Baggio85 írta: 2026.05.07. 08:58
interfan írta: 2026.05.07. 08:55

Ooo dehogynem.
Stb...
Tehát magyarul nem a bíróra fogta.
Haaat nem tudom melyikkel izlesesebb panaszkodni, a biroval, vagy azzal hogy mi voltunk a jobbak es az ellenfelnek csak szerencseje volt....

Egyszoval azert felteni nem kell oket sem.
interfan

Par Bayernes nyilatkozat:

Kompany:
Nem vagyok olyan típus, aki sokáig keseregne. Persze, rosszulesik a búcsú, elvesztettünk egy nagyon szoros párharcot. Gratulálok a PSG-nek, elképesztően védekezett, nekünk pedig elöl pontosabbnak kellett volna lennünk, de nem voltunk, így a BL-idény számunkra véget ért. Lesz még esélyünk megnyerni a sorozatot, s ez motivál.
Ötször játszottunk PSG ellen – kétszer nyertünk, kétszer kikaptunk, és egyszer döntetlent játszottunk, ami a mai meccs volt. Mindent megpróbáltunk. Az első félidőnk jól sikerült. Azonban a PSG hihetetlenül jól védekezett a beadásoknál. A lepattanó labdákat is mindig nagyon jól kezelték. Nagyon aktívak voltak, és még ha veszélyes helyzetekbe is kerültünk, akkor is gondoskodtak arról, hogy ne tudjuk leadni az utolsó lövést.
tette hozzá Vincent Kompany, kihangsúlyozva, hogy szívesen játszana még a PSG ellen, mert a legjobb csapatok ellen szeretne versenyezni.
Neuer:
Ők gyilkosok voltak. Voltak lehetőségeink, de igazán nagy helyzeteink nem. Hiányzott a kulcspillanat, támadásban nem voltunk gyilkosok. A gólunk egyértelműen későn jött, már nem volt időnk egyenlíteni.
Szurkolóink odatették magukat, mi voltunk kevesek, főleg a PSG tizenhatosán belül.
Kimmich:
A saját teljesítményünkről szeretnék beszélni, nem a játékvezetőről. Túl sok hibát követtünk el a döntő pillanatokban” – magyarázta a középpályás a mérkőzés után a Sky Germanynek adott interjújában. „A Bayernnél töltött tizenegy évem alatt ez volt eddig a legerősebb idényünk. Az is tény, hogy három vereséget szenvedtünk: az Arsenal, az Augsburg és a Paris ellen az első mérkőzésen. Ez már önmagában is azt mutatja, hogy nagyon-nagyon kiegyensúlyozottan, jó szinten teljesítettünk.
Az idény eddig nagyon-nagyon intenzív volt. Rengeteg kiváló meccsünk volt, és ilyen évek, ilyen idények nem jönnek túl gyakran. A Bayernnél töltött tizenegy esztendőm alatt ez volt eddig a legerősebb évünk, erősebb, mint az akkori triplázós idény.
Tah:
Megérdemelték, hogy bejussanak a döntőbe, el kell ismerni az érdemüket. Mindkét mérkőzés szoros volt, de két különböző mérkőzés volt. Nagyon gyorsan vezetést szereztek, aztán hosszú percekig remekül védekeztek. Mi nem gyakoroltunk elég nyomást a védelmükre. Jelenleg nagyon csalódott vagyok. Ahhoz, hogy sikeres legyél, meg kell birkóznod a nehéz pillanatokkal. Nem lehetsz mindig a győztes oldalon. Büszkék lehetünk arra, ahogyan viselkedtünk, és mindent beleadtunk. Jó meccs lesz a döntő, de nem arra a mérkőzésre koncentrálok.
Egyebkent Kimmichnek mennyire igaza van ezzel a mondattal:
"Bayernnél töltött tizenegy esztendőm alatt ez volt eddig a legerősebb évünk, erősebb, mint az akkori triplázós idény. "

Abszolult, ez az idei Bayern erosebb volt mint a Heynckes fele triplazos.
Brutalis szinten vannak.
Egy pechuk van, volt egy toluk is magasabb szinten levo csapat.

Kompany elott is le a kalappal, senki nem hitt benne csak a mestere, a peldakepe, az ember akitol mindent tanult, aki miatt a Bayern edzoje lett.
Ha igy folytatja, lesz meg BL gyoztes edzo Kompany.
Ahogy o is fogalmazott, akar meg a PSG-vel jatszani, mert a legjobbaktol lehet tanulni es fejlodni.
Tanulhat, fejlodhet, a potencial extra nagy benne, es talan jovore, vagy hamarosan o is a legmagasabb szintre erhet.

Egy par PSG nyilatkozat:

Luis Enrique:
Rendkívül intenzív, nehéz párharc volt, a futball legmagasabb szintje, de megmutattuk, mire vagyunk képesek, egy ilyen csapat ellen, mint a Bayern München. Hasonló a két együttes, a magas letámadás a repertoár alapja, de most mi jöttünk ki jobban a párharcból.
Boldog vagyok, hogy egymás után másodszor is ott vagyunk a BL-fináléban. Az ellenfél az Arsenal lesz, edzője, Mikelito (Mikel – a szerk.) Arteta munkáját becsülöm. Még csapattársak is voltunk gyerekként... Rendkívül jó munkát végez az Arsenalnál.
Doue:
Meg fogjuk ünnepelni ezt a továbbjutást, de szerénynek kell maradnunk. Újra döntőben vagyunk, ez volt a cél... Mindannyian ilyen meccsekről álmodoztunk gyerekként.
Marquinhos:
Ma megmutattuk, hogy védekezni is tudunk. Őrület, hogyan vívtuk meg a párharcainkat.
Kvaratskhelia:
Nagyon boldogok vagyunk. Tudjuk, nehéz dolgunk lesz az Arsenal ellen, de ez még a jövő zenéje. A Bayern a legjobb csapatok egyike, nehéz volt ellene, de megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek ilyen gárdákkal szemben.
Vegul egy kis Nemzetkozi sajtoszemle:

RMC:
RMC: Izgalmas és hősies – a PSG ismét bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Nyolc nappal a Parc des Princes-ben játszott fantasztikus első mérkőzésen aratott győzelem után a PSG a visszavágón hősies és hihetetlenül harcias teljesítményt nyújtott, ezzel fontos döntetlent ért el. Párizs így tovább írja a történelmet, és május 30-án Budapesten az Arsenal ellen lép pályára a döntőben.
Marca:
Luis Enrique ismét szent földdé tette Münchent a PSG számára.
AS:
Már nem a Bayern München, hanem a PSG a mumus.
Guardian:
Paris Saint-Germain lép pályára az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája döntőjében, mert komolyan vették a dolgot, semlegesítették a gyengélkedő bajorokat, és miután az első mérkőzésen kiépítették előnyüket, alig remegett meg a lábuk a visszavágón.
Sun:
címvédő nyert. Az első mérkőzésen játszott kilencgólos gólparádé után a Paris Saint-Germain a visszavágón is teljes gőzzel támadta a bajorok kapuját, a Bayern München szánalmas vereséget szenvedett a párharcban. A PSG a Liverpool és a Chelsea után a döntőben újabb angol csapatra mérhet vereséget.
Gazzetta:
A címvédő teljes mértékben megérdemelte, hogy második alkalommal is bejusson a döntőbe, ahol az Arsenal lesz az ellenfele – és egyértelmű esélyesként lép pályára. A Bayernnek nem sikerült ugyanolyan stabil védekezést felmutatnia, mint ellenfelének. Valójában többször is Manuel Neuernek köszönhették, hogy nem kerültek hátrányba, de a legfontosabb, hogy a PSG hatékonyan elfojtotta a bajor támadások lángoló tüzét.
Republica:
PSG ismét bejutott a döntőbe – ezúttal azonban teljesen más taktikával: csupán egyetlen gólt szerzett (Dembélé), és csak egyet kapott (Kane) – méghozzá a 94. percben – egy olyan Bayern ellen, amely ebben az idényben már 175 gólt szerzett. Ez a másik oldala az éremnek, amely mindkét oldalán egyformán ragyog: a védekezés látványossága – sőt, amikor a helyzet megkövetelte, egyenesen védekező csatába is bocsátkoztak. Luis Enrique bebizonyította, hogy az a feltételezés, miszerint közömbös számára a védekezés – vagy hogy csapata egyszerűen képtelen rá –, egyszerűen téves; valójában éppen a védekező stratégiái döntötték el végül az elődöntő visszavágóját.
Kronenzeitung:
A PSG ünnepel, a Bayern pedig a könnyek völgyébe zuhant. A Vincent Kompany vezette német bajnok számára idő előtt véget ért a triplázás álma. Kane és társai támadásban nem találták meg a módját, hogy veszélybe sodorják a szorosan védekező vendégeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.05.07. 11:43-kor.
interfan

Shaktar meglepodnek ha 2 golos hatranybol felallna.
Szoval ott szerintem a Palace behuzza, es ezzel 3/3 angol csapat lesz a 3 europai kupasorozat dontojeben.

Masik meccsen a Strasbourgot irjak eselyesnek, de valahogy en orulnek a kis Vallecano sikerenek.
Válasz küldése