Csak azt ne! A monacoi GP-be, egy jó dolog van, a jachtokon pezsgőző tangás csajok.Cupi írta: Bár ha esni fog szombaton akkor borul minden

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Csak azt ne! A monacoi GP-be, egy jó dolog van, a jachtokon pezsgőző tangás csajok.Cupi írta: Bár ha esni fog szombaton akkor borul minden
Komax írta:Csak azt ne! A monacoi GP-be, egy jó dolog van, a jachtokon pezsgőző tangás csajok.
Egy-két gokartos csíra egymásnak megy, vagy balesetet szenved, jön az SC...pozíciókat lehet fogni. Ha simán lemegy a futam, akkor osztom.DSanton39 írta: esélytelen Alonso a pontszerzésre.
Komax írta:Ha simán lemegy a futam.
Komax írta:Egy-két gokartos csíra egymásnak megy, vagy balesetet szenved, jön az SC...pozíciókat lehet fogni. Ha simán lemegy a futam, akkor osztom.DSanton39 írta: esélytelen Alonso a pontszerzésre.
kiscivis írta:Meg is büntették Schumit.
Komax írta:Massa 2012.ig hosszabbított...A jelenlévő Massa-fanok miatt inkább nem mondok semmit.
Marco írta:Komax írta:Massa 2012.ig hosszabbított...A jelenlévő Massa-fanok miatt inkább nem mondok semmit.
Vannak itt Massa-fanok?Én azt figyeltem meg h legtöbben a Ferrarinak szurkolnak és azon belül főleg Alonsoval szimpatizálnak. De lehet tévedek és sokan szeretik a brazilt.
Vissza a 107%-os szabály, ezeket a gokartokat ki kell vezetni a F1-ből. Alonso futamgyőztes is lehetett volna.Cupi írta:Tudom a sportban nincs HA, de azért ha az a pár feltartás ami miatt Alonso szívott nem lett volna.....áááá
versenyszellem írta:Azért ezt a safety cart leelőzöm, majd jót röhögve kimegyek a boxba, mert semmit sem számít dolgot át kéne gondolni ott az illetékeseknek, mert akárhogyis, de egy szabály megszegésével szerzett előny köszönőviszonyban sem volt a büntetés okozta hátránnyal.
Ha alonso is beelőzi a SC-t és előrehúz hogy még mindenki előtt cseréljen kereket, majd megbüntetik, pont ugyanolyan simán lett volna 3, ahogy hamilton így lett 2. Miközben szabályszerűen vezetve 9.
ez így tényleg unfair a szabályosan játszó versenyzővel/kkel szemben, ugyanakkor egyáltalán nem szükségszerű hogy Hamiltont vagy a mekit terhelje minden felelősség.
Komax írta:Az atomtudós RB jól kicseszett a haverjával, hogy tudta ezt így elszámolni??!
Erre próbáltam utalni én is, hogy, nem látták azt, hogy a kerékcsere alatt odaér a mezőny?!versenyszellem írta:Komax írta:Az atomtudós RB jól kicseszett a haverjával, hogy tudta ezt így elszámolni??!
úgy számolták hogy kerékcsere után nem lesz piros a boxlámpa és visszajön 3. helyre.
Komax írta:Erre próbáltam utalni én is, hogy, nem látták azt, hogy a kerékcsere alatt odaér a mezőny?!versenyszellem írta:Komax írta:Az atomtudós RB jól kicseszett a haverjával, hogy tudta ezt így elszámolni??!
úgy számolták hogy kerékcsere után nem lesz piros a boxlámpa és visszajön 3. helyre.
Nyilván azért lett utolsó, mert míg tartott a kerékcsere és mire visszaért volna a pályára odaért a mezőny. Mível a mezőny (SC, Vettel, Hami és a többiekversenyszellem írta:miért? ott volt? nekem annyira nem tűnt fel a mezőny, csak annyi hogy Schumi áll a boxban.
meg ugye mi számít mezőnynek? az SC mögötte Vettellel és Hamivel már mezőny?
Komax írta:Nyilván azért lett utolsó, mert míg tartott a kerékcsere és mire visszaért volna a pályára odaért a mezőny. Mível a mezőny (SC, Vettel, Hami és a többiekversenyszellem írta:miért? ott volt? nekem annyira nem tűnt fel a mezőny, csak annyi hogy Schumi áll a boxban.
meg ugye mi számít mezőnynek? az SC mögötte Vettellel és Hamivel már mezőny?) odaért a célegyeneshez, ezért lezárták a boxutcát.