amúgy tényleg jó, mert legalább úgy is tudom mi kerül egy autóra, hogy a közvetítést kéne hallgatni

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Főleg hogy az ezüst és a fehér egy 300-al repesztő kocsinál megkülönböztethetetlen lesz.Tommy írta:Palik meg a Czollner sztem nem tud megjegyezni ennyi gumifélét, lesznek majd kavarodások a versenyen.
hvmetal írta:jó pár év után eszembe jutott,hogy lehet,hogy fent van Schumi visszavonulása előtti utolsó futam.Még Ferraris ként,mikor defekt után szopatta a mezőnyt![]()
nem tudja valaki,hogy le lehet e még szedni és honnan? nagyon kéne
DSanton39 írta:végre egy izgalmas futam, a hátsószárnyas dolog itt működött![]()
de azért ezek a technikai cuccok... Webbernek nem volt KERS-e, Vettelnek menetközben ment el, majd visszajött, Alonsonak nem nyílt ki a hátsószárny, Hamiltonnak pedig fogalmam sincs mi baja volt, de ott se volt kerek vmi az tuti
Ha a cikázást tiltják oké, de ez az egyszer válthatsz irányt, ha véded a pozíciód, jó nagy marhaság.DSanton39 írta:a felügyelő bizottság már a versenyen is hozott érdekes döntést (Buemi gyorshajtás a boxban->áthajtásos bünti helyett stop and go) de ez hogy Hamilton és Alonso 20-20 mp-es büntetést kaptak vicc. tavaly Hamilton Petrov előtt 4-szer váltott irányt és gyakorlatilag semmi, Alonso meg hát... ilyen is hányszor van hogy bedarálják az első szárnyat a hátsó keréken, és? ez egy autóverseny könyörgöm
DSanton39 írta:a felügyelő bizottság már a versenyen is hozott érdekes döntést (Buemi gyorshajtás a boxban->áthajtásos bünti helyett stop and go) de ez hogy Hamilton és Alonso 20-20 mp-es büntetést kaptak vicc. tavaly Hamilton Petrov előtt 4-szer váltott irányt és gyakorlatilag semmi, Alonso meg hát... ilyen is hányszor van hogy bedarálják az első szárnyat a hátsó keréken, és? ez egy autóverseny könyörgöm
Azt azért tegyük hozzá, hogy ostoba szabályok is közre játszanak ebben. Egy ilyen széles pályán az elől haladó szinte teljesen ki van szolgáltatva a mögötte haladónak. Ha lenne több lehetősége a védekezésre akkor a DRS+KERSel érkező autó belerongyolna az előtte lévőbe. Wéber a futam közbe mondta, hogy aki az utolsó körbe ÍGY előz az nyeri a pozíciót. Ha egyszer a futamgyőzelem múlik majd rajta, akkor lesznek bonyodalmak.DSanton39 írta:a futam pedig lehet az év versenye volt, ennyi előzést nagyon, nagyon rég láttam
hvmetal írta:vagy nekem szépült meg nagyon,vagy rosszul látom,de azért a Schumacher vs Hakkinen csaták,Coulthardokkal,Irvineokkal sokkal jobbak voltak.
DSanton39 írta:én is szerettem Schumachert fénykorában, de most ne mondja nekem azt senki hogy azok a futamok ahol 20-25 mp-es előnnyel nyerte a versenyt Schumi, érdekesek, izgalmasak voltak. (mert nem) az a dominancia másképp volt demoralizáló, mint most a RB-é, itt az RB edzésen érinthetetlen, de versenyen meg lehet őket verni. taktikailag ma a McLaren megtette igaz ez végső győzelmet nem ért.
Komax írta:Hát igen az idő megszépíti a dolgokat, volt olyan amikor Sumi már a francia nagydíjon világbajnok lett, amit júniusban rendeztek.![]()
Komax írta:Massanak volt egy kiemelkedő éve a Forma 1ben, ez volt a 2008as. Akkor fejben nagyon összerakták a gyereket. Azt jött a lejtmenet, kb. 20mp-ig volt világbajnoki pozícióban. Látni lehetett hogy nehezen dolgozza fel a történteket. Utána jött a balesete, ahol majdnem ottmaradt. Ő nem világklasszis pilóta. Alonso, Schumacher, Vettel, Hamilton, Button, Ők igen.
Annak idején mindig Button mentette meg a Honda becsületét, a csapattársai sehol nem voltak.Marco írta:Komax írta:Massanak volt egy kiemelkedő éve a Forma 1ben, ez volt a 2008as. Akkor fejben nagyon összerakták a gyereket. Azt jött a lejtmenet, kb. 20mp-ig volt világbajnoki pozícióban. Látni lehetett hogy nehezen dolgozza fel a történteket. Utána jött a balesete, ahol majdnem ottmaradt. Ő nem világklasszis pilóta. Alonso, Schumacher, Vettel, Hamilton, Button, Ők igen.
Sztem Button se, de amúgy egyetértek. Ő is csak azért lett világbajnok, mert akkor a Brown GP volt olyan előnyben mint most a RedBull. De itt meg Hamilton szinte mindig elveri.