Majdnem 80m-ert az ember tobbet varna...
Kimagasloan az Inter tortenelmenk legdragabb jatekosa.
Ettol tobb kell...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
El fogja ő még kapni,szerintem nem lesz vele baja...Legfeljebb a többiek megtanulják úgy lőni rá a labdát,hogy a kapuba pattanjon
Nekem is egyre jobban piszkálja a csőröm Lukaku játéka mert lassú , körülményes, és mintha fejben sem lenne minden rendben nála..!
Mentségére szóljon,hogy a Barca ellen nem játszottMazzola írta: ↑2019.10.07. 13:12Nekem is egyre jobban piszkálja a csőröm Lukaku játéka mert lassú , körülményes, és mintha fejben sem lenne minden rendben nála..!
A klubrekord átigazolási díja, a kiemelkedően magas fizetése eddig köszönő viszonyban sincs a pályán mutatott teljesítményével. Egy ilyen kaliberű " sztártól " éppen a Barcelona és Juventus elleni rangadók alkalmával lenne elvárható a kiemelkedően jó játék, na és persze a mérkőzéseket a javunkra eldöntő gól.
Szerintem vele azért más a helyzet.
Kicsit jobb kondiban volt.Erre van Pintus a csapatnál.ibrahimovics írta: ↑2019.10.08. 14:54 A 25-ből 2 a citynek, 1 a spursnek. A többi kis csapatnak![]()
Amúgy a mozgása teljesen más, mint most. Könnyed, laza.
Jól beszélsz kolléga úr!!!Baggio85 írta: ↑2019.10.07. 17:31 Én egy kalap alá venném a Barcelona és a Juve elleni meccset: ahogyan nem voltam úgy elájulva a Barca elleni meccstől, mint sokan, úgy nem vagyok annyira kétségbe esve a tegnapi meccs láttán, mint sokan. Igazából a Barca elleni meccsnek volt sok pozitívuma, meg volt pár negatívuma és a Barca elleni meccs sajnos nagy befolyással volt a Juve ellenire.
Ami a Barca ellen pozitívum volt az az első 30 perc vagy inkább az első félidő. Nagyszerűen játszottunk egy nagyon nehéz ellenfél ellen, sokat futottunk, helyzeteket alakítottunk ki, vezettünk és ha még pontosobbak vagyunk, akkor az X minimum meglett volna.
Viszont azt nem teljesen értem, hogy állítólag az erőnléti edző, aki nyáron a Madridtól jött, az egyik legjobb a szakmában, aki állítólag "megkínozza" a játékosokat a felkészülés alatt. Akkor mégis hogyan lehet az, hogy a szezon 8. meccsén 60 perc után olyan volt, mintha kihúzták volna alólunk a szőnyeget?! Már az első félidőben is igaz volt, de aztán a másodikban meg egyértelműen lehetett látni, hogy rengeteg labdát adtunk el, még olyankor is, amikor egyébként senki nem zavarta a játékosokat. Tehát nekem ebből a szempontból csalódás volt a Barca meccs. Értem, hogy a Barca ellen idegenben nem könnyű, értem, hogy letámadnak, de sokkal többet kellett volna kihozni egy-egy támadás felépítésből, mint ami lett belőle a második félidőben, amikor a Barca kitámadott.
És hát a tegnapi meccs miatt pedig azért nem esek kétségbe, mert az első perctől lehetett látni, hogy a Juve sokkal frissebb, és Sensi kiválása meg is pecsételte a sorsunkat.
Én nagyon örültem, mikor kiderült, hogy az erőnlét is fontos szerepet fog kapni Conténál, de ez a két meccs, nem azt bizonyítja, hogy mi ebben előreléptünk. Ami azért is kár, mert ezt a Juvét CSAK úgy lehet legyőzni, ahogyan tavaly az Ajax tette: 90 percig futtatni kell őket!! Ebben a már jó pár éve megszokott olasz (európai élvonal szintjén) lagymatag iramban nem fogja legyőzni őket senki és ahogyan tegnap látszott, mi sem.
Szóval nekem az utóbbi egy hét nagy csalódás az erőnlét hiánya és a rendkívül sok eladott labda miatt.
A pozitívum viszont az, hogy azért a játékunkra lehet építeni és nem is kell majd minden héten a Juve meg a Barca ellen játszanunk... Nekünk először a Parmat, Sassuolot, Bolognat kell megvernünk, hogy előre tudjunk lépni!
FORZA INTER!!!
Nyaron irtam de jo,hogy Candreva fejet nezegethetjuk megint erre megkaptam talan Interfantol,hogy nyugi mert ugyis csak 3.szamu csere lesz...INTER-1908 írta: ↑2019.10.16. 17:31 Jó hogy megvettük Lazzarot sikerült újra hasznosan elkölteni 20 misit (még Candreva is előtte van) kb akkor fog játszani ha már a szertáros is off
Azert ne temessuk meg annyira...INTER-1908 írta: ↑2019.10.16. 17:31 Jó hogy megvettük Lazzarot sikerült újra hasznosan elkölteni 20 misit (még Candreva is előtte van) kb akkor fog játszani ha már a szertáros is off
7-0ra, és kétszer:INTER-1908 írta: ↑2019.10.20. 12:10 már egy X -is jó óriási mumus. Egyszer vertük meg őket 7-1 re azóta is azt nyögjük
Kód: Egész kijelölése
2014/2015 Inter - Sassuolo Calcio 7:0 (4:0)
2013/2014 Inter - Sassuolo Calcio 1:0 (0:0)
2013/2014 Sassuolo Calcio - Inter 0:7 (0:3) jogos bocsi ettől függetlenül nem szokott kedvezni nekünk az utóbbi időben ez a párharc viszont most szerencsére úgy néz ki ez ma változni fog. Reméljük lehozzuk a második félidőt és hozzuk a 3 pontot nagyon fontos lennerEEzuh írta: ↑2019.10.20. 12:577-0ra, és kétszer:INTER-1908 írta: ↑2019.10.20. 12:10 már egy X -is jó óriási mumus. Egyszer vertük meg őket 7-1 re azóta is azt nyögjükKód: Egész kijelölése
2014/2015 Inter - Sassuolo Calcio 7:0 (4:0) 2013/2014 Inter - Sassuolo Calcio 1:0 (0:0) 2013/2014 Sassuolo Calcio - Inter 0:7 (0:3)
Semmi gond :] A mai meccset (eddig) leszámítva tényleg mumus, ha már ott jártam megnéztem: a 7-0-ák óta 7 vereség, 1 győzelem, 1 döntetlen. Nem lennék szomorú ha ma javítanánk ezen a statisztikán :]INTER-1908 írta: ↑2019.10.20. 13:26jogos bocsi ettől függetlenül nem szokott kedvezni nekünk az utóbbi időben ez a párharc viszont most szerencsére úgy néz ki ez ma változni fog. Reméljük lehozzuk a második félidőt és hozzuk a 3 pontot nagyon fontos lennerEEzuh írta: ↑2019.10.20. 12:577-0ra, és kétszer:INTER-1908 írta: ↑2019.10.20. 12:10 már egy X -is jó óriási mumus. Egyszer vertük meg őket 7-1 re azóta is azt nyögjükKód: Egész kijelölése
2014/2015 Inter - Sassuolo Calcio 7:0 (4:0) 2013/2014 Inter - Sassuolo Calcio 1:0 (0:0) 2013/2014 Sassuolo Calcio - Inter 0:7 (0:3)
Lazaro.. Inter! Not for everyone