Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Srácok jó úton járunk de 2-0-ról nem szabadott volna kikapni. Ezt kár magyarázni pozitívnak. :D Ez gáz volt és pont.
De nézzük a jó oldalát. Ha a meccsek 45 percig tartanának tegnap meglett volna a sima továbbjutás. :D ;)
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

mike írta: ↑2019.11.06. 09:59
bodimiki7 írta: ↑2019.11.06. 09:17 Mennyivel jobb is píszíbb volt Spalletti nyilatkozatait olvasni.
Epp ez ugrott be nekem is.
Nincs annal rosszabb mikor egy halveru edzo magyarazkodik.
Reszemrol nem banom hogy olyan edzonk van aki nem tud, es nem akar vesziteni, es aki lathatoan belepusztul a kudarcokba.
Ilyen volt Jose is, ilyen Simeone, es ilyen Conte is.
Nekem feludules a Spalletti fele vonal utan. Meg ugy is ha talan tulzottan is "idegallapotban" nyilatkozik.
Nincs azzal baj, ha valaki nem beszél félre a vereségek után, nem a röhejes sablonszövegeket nyomja, de ez a csak Godin van bajnok játékosunk és mit lehet egy volt Cagliaris-Sassuolos, Barella-Sensi párossal ilyen szituációkban kezdeni, szerintem iszonyat gáz kijelentés volt. Amellett, hogy kifogásnak is nagyon gyenge, mert pl a Dortmundban sincs Hummelsen kívül ilyen játékos, még ha igaz lenne sem illene ilyet mondani, nem túl morálépítő kijelentés.
Cupi

ricsinter írta: ↑2019.11.06. 10:14
Nincs azzal baj, ha valaki nem beszél félre a vereségek után, nem a röhejes sablonszövegeket nyomja, de ez a csak Godin van bajnok játékosunk és mit lehet egy volt Cagliaris-Sassuolos, Barella-Sensi párossal ilyen szituációkban kezdeni, szerintem iszonyat gáz kijelentés volt. Amellett, hogy kifogásnak is nagyon gyenge, mert pl a Dortmundban sincs Hummelsen kívül ilyen játékos, még ha igaz lenne sem illene ilyet mondani, nem túl morálépítő kijelentés.
Ez a játékosoknak is szarul eshet....ez erős. Ráadásul pont a jobb játékosainkat hozza fel példának? :o
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta: ↑2019.11.06. 10:18
Ez a játékosoknak is szarul eshet....ez erős. Ráadásul pont a jobb játékosainkat hozza fel példának? :o
Ertelek titeket, de ezt az oltozoben kb 2 perc alatt megbeszelhettek.
Nekem ugy tunik hogy a jatekosok tuzbe mennek Conte alatt, 10 eve nem latott csapategyseg van.
Ez a vezetoknek volt egy burkolt SOS, hogy nem eleg a keret minosege.
Ami abszolut igaz is.
Orulok jogy maximalista edzonk van, aki tobbet, jobbat akar. Kerdes Marottaek mit szolnak ehhez :D
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Baggio85 írta: ↑2019.11.06. 08:56
1. Ki tehet arról a menedzsmentből (Zhang, Marotta, Ausilio), hogy Sanchez, Sensi, D'Ambrosio, Asamoah pont egyszerre sérültek? Hogy Lazaro az egész felkészülést kihagyta szinte sérülés miatt? MIt szeretne Conte, vegyünk 3 klasszist novemberben??? Azután, hogy egyébként elköltöttünk kb. 200 milliót a nyáron?!

Ki mondta Conte-nak, hogy Politanot ilyen kevésszer játszassa? Ki mondta neki, hogy Borja Valero nem játszhat egy félidőt otthon a Parma ellen, egy agyilag teljesen kikészült Brozo helyett? Senki!!!

b. ha tudom, hogy a csapatom egy félidőt bír, mert a játékosaim fáradtak, akkor nem hajtatom ki őket az első félidőben... Ennyi! Ha az az ára egy első félidős Barca és Dortmund elleni vezetésnek, hogy utána a z 50. percben mindenki kifullad, akkor nem erőltetem, gyorsítom a játékot, hanem kivárok. Főleg úgy, hogy egyébként nekünk jó az X is.

Mindent egybevéve én azt gondolom, jelenleg ott vagyunk, ahol lennünk kell, sőt sokkal előrébb tartunk! De ha ezt Conte (a személyiségéből fakadóan) elb****a, akkor lelke rajta.
Én Baggio kollegával értek egyet:ok,hogy szűk a keret, de egyrészt senki se tehet arról,hogy egyszerre 4 ember sérült, másrészt, vannak emberek akik nem sérültek és perceket(se) kapnak..szóval értem én,hogy könnyebb másra mutogatni, de néha azért magába is nézhetne Conte, hiszen akkor sem rotált,mikor lehetett volna és csak egy taktikát játszunk folyamat. A keretet meg gondolom együtt rakták össze,két hónap után már a vezetőségre mutogat...ha jól rémlik ugyanezt nyomta a csalóknál és Chelseanél is,mindig a keret volt kevés és a vezetőség volt a hibás,ő semmiben. Én is azt gondolom, hogy bőven előrébb tartunk,mint vártuk, de ezekkel a hisztikkel nem vagyok kibékülve...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brecsinho 2019.11.06. 10:41-kor.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

mike írta: ↑2019.11.06. 10:25
Cupi írta: ↑2019.11.06. 10:18
Ertelek titeket, de ezt az oltozoben kb 2 perc alatt megbeszelhettek.
Nekem ugy tunik hogy a jatekosok tuzbe mennek Conte alatt, 10 eve nem latott csapategyseg van.
Ez a vezetoknek volt egy burkolt SOS, hogy nem eleg a keret minosege.
Ami abszolut igaz is.
Orulok jogy maximalista edzonk van, aki tobbet, jobbat akar. Kerdes Marottaek mit szolnak ehhez :D
Azt azért ne felejtsük el, hogy a Chelseanél ennek az lett a vége, hogy a végén megutálták a játékosok Contét... Szerintem túltolta most...
Cupi

Azért reménykedem, hogy nem az lesz nálunk is, hogy Conte elkezdi szidni a vezetőket meg a játékosok képességeit. Nem vezetne jóra. :?
Juvés kollégám pont most mondta, hogy náluk is nyomta ezt a mindenki hibás csak ő nem dolgot. Főleg a BL terén mert a bajnoki címek ellenére ott ők sem voltak akkor tényezők.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Cupi írta: ↑2019.11.06. 11:16 Azért reménykedem, hogy nem az lesz nálunk is, hogy Conte elkezdi szidni a vezetőket meg a játékosok képességeit. Nem vezetne jóra. :?
Juvés kollégám pont most mondta, hogy náluk is nyomta ezt a mindenki hibás csak ő nem dolgot. Főleg a BL terén mert a bajnoki címek ellenére ott ők sem voltak akkor tényezők.
A Slavia ellen szimpatikus volt amit nyilatkozott, akkor valami olyasmit mondott, hogy a felelősség az övé, ne a játékosait kritizálják stb. Erre most a saját játékosainak a képességeit kérdőjelezi meg, (Barella, Sensi), ráadásul pont azokét akik szerintem előrefelé lógnak ki nem is kicsit. Továbbá megkérdőjelezte a vezetőség igazolásait, koncepcióját is! Akkor most hogy is van ez? Lehet, hogy pl. Radjaval számolt volna, viszont vezetői nyomásra,utasításra kellett tovább adnia, lemondania róla? Mindenesetre nagyon kíváncsi lennék mi jár a fejében valójában és arra is kinek mennyire van sara (Conte vs vezetőség) a keret építésében,kialakításában, mert az nyilvánvaló hogy rosszul lett felmérve szezon elején.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Contének igaza van,de lehet kicsit túl őszinte.1-1 játékos kiesése nem kéne ,hogy ekkora gondot okozzon.Szerintem a keretünk alapján ha azt nézzük,hogy ki ilyen B csapatot tud kiállítani akkor szerintem a hatban sem lennénk.A sérülések száma normális,de most az lesz a helyzet,hogy gyakorlatilag csatárként a 17 éves Espositot tudjuk leültetni a padra!!!
Cupi

lucky0 írta: ↑2019.11.06. 13:31
A Slavia ellen szimpatikus volt amit nyilatkozott, akkor valami olyasmit mondott, hogy a felelősség az övé, ne a játékosait kritizálják stb. Erre most a saját játékosainak a képességeit kérdőjelezi meg, (Barella, Sensi), ráadásul pont azokét akik szerintem előrefelé lógnak ki nem is kicsit. Továbbá megkérdőjelezte a vezetőség igazolásait, koncepcióját is! Akkor most hogy is van ez? Lehet, hogy pl. Radjaval számolt volna, viszont vezetői nyomásra,utasításra kellett tovább adnia, lemondania róla? Mindenesetre nagyon kíváncsi lennék mi jár a fejében valójában és arra is kinek mennyire van sara (Conte vs vezetőség) a keret építésében,kialakításában, mert az nyilvánvaló hogy rosszul lett felmérve szezon elején.
Ez is erős. Kíváncsi lennék ilyenkor Marotta fejére. :O

„Néhány komoly hiba történt a tervezés időszakában, ilyen szűk kerettel nem tudunk két fronton megfelelően szerepelni” – mondta a korábban a Juventusszal olasz és a Chelsea-vel angol bajnok szakember, aki szerint a nem túl mély merítési lehetőség mellett további probléma, hogy legtöbb futballistája nem elég tapasztalt ehhez a szinthez.

Conte feldúlt nyilatkozatában egyértelműen célzott arra, hogy a klubvezetőknek is magyarázatot kell adniuk a kamerák előtt és nem csak neki.

„Belefáradtam már abba, hogy folyton ugyanazt ismételgessem, talán nekik kellene idejönniük és mondani valamit” – nyilatkozta az 50 éves edző, aki szerint játékosai mindent kiadtak magukból Dortmundban.

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2731043

Most elmentek a balhés játékosok, most meg azért esünk vissza mert az edző balhézik? Remélem ezt átbeszélik.
Festa

Cupi írta: ↑2019.11.06. 11:16 Azért reménykedem, hogy nem az lesz nálunk is, hogy Conte elkezdi szidni a vezetőket meg a játékosok képességeit. Nem vezetne jóra. :?
Szerintem ez félreértés.Nem Barella és Sensi képességét kritizálta hanem azt mondta,hogy egy Cagliairiból vagy egy Sassuloból nehezebb felvenni a BL ritmusát .Godin spanyol bajnok és BL döntős volt az Atléticoval.Elismerem,hogy félreérthető a nyilatkozata,de érthető,hogy feszült mivel a csapata 2-0 után bukta el a meccset.Bízom benne,hogy a Veronában ütjük és akkor mindenki túljut ezen a dolgon.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cupi írta: ↑2019.11.06. 13:50

„Néhány komoly hiba történt a tervezés időszakában, ilyen szűk kerettel nem tudunk két fronton megfelelően szerepelni” – mondta a korábban a Juventusszal olasz és a Chelsea-vel angol bajnok szakember, aki szerint a nem túl mély merítési lehetőség mellett további probléma, hogy legtöbb futballistája nem elég tapasztalt ehhez a szinthez.

Conte feldúlt nyilatkozatában egyértelműen célzott arra, hogy a klubvezetőknek is magyarázatot kell adniuk a kamerák előtt és nem csak neki.

„Belefáradtam már abba, hogy folyton ugyanazt ismételgessem, talán nekik kellene idejönniük és mondani valamit” – nyilatkozta az 50 éves edző, aki szerint játékosai mindent kiadtak magukból Dortmundban.

Most elmentek a balhés játékosok, most meg azért esünk vissza mert az edző balhézik? Remélem ezt átbeszélik.
Én is, de remélem nem úgy, hogy akkor "jólvan, eléd toljuk Vidalt"...
lucky0

Cupi írta: ↑2019.11.06. 13:50

Nem is értem Conte ezt hogy gondolta!!! Neki kellene nyugalmat, magabiztosságot sugároznia kifelé illetve a csapat felé, még akkor is ha esetleg nem úgy van vagy nem úgy gondolja. Nagyon erősnek és korainak érzem ezt a kirohanást!
PellerG

Csak mielőtt itt az amúgy indokoltnál jobban behergelődnének néhányan:
Conte nem azt mondta, hogy Barella és Sensi ..ar játékosok, hanem hogy olyan játékosokkal kéne továbbjutnia a csapatnak a Barcelonás, Dortmundos BL csoportból, akik tavaly még a Cagliariban, Sassuoloban edződtek.

Nem védeni akarom, egyáltalán nem.
Leírtam, ez a stílus nagyon nincsen rendben.
De itt nem személyekre, játékosokra irányult a kritikája, hanem általánosságban utalt (üzent a vezetőségnek), hogy rutinosabb, többet tapasztalt játékosokra (is) lenne szüksége.

Viszont továbbra is remélem, nem tojják össze magukat a vezetőink, és nem fogják Conte alá tolni a Vidal-féle neveit...
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Festa írta: ↑2019.11.06. 13:55 Szerintem ez félreértés.Nem Barella és Sensi képességét kritizálta hanem azt mondta,hogy egy Cagliairiból vagy egy Sassuloból nehezebb felvenni a BL ritmusát .Godin spanyol bajnok és BL döntős volt az Atléticoval.Elismerem,hogy félreérthető a nyilatkozata,de érthető,hogy feszült mivel a csapata 2-0 után bukta el a meccset.Bízom benne,hogy a Veronában ütjük és akkor mindenki túljut ezen a dolgon.
Pontosan. Nem Sensivel és Barellával van gondja, szerintem is kicsit félre lett értve. Ők a csapat motorjai, bennük van a jövő és Conte ezt tudja jól. Viszont teljesen jogos hogy az ilyen meccsek eldöntéséhez a rutin is kell, ami nekik még hiányzik. Majd ha a padról rutin címszó alatt nem egy Valero tud beszállni, hanem egy olyan aki már sokat volt BL kieséses szakaszban, necces szituációkban (ezért hozta Godint példának), akkor elégedett lesz.

Igen, más kérdés hogy a Radja dolog kérdéseket vet fel, de számomra is szimpatikusabb azt látni, hogy nagyon egybe van az öltöző. Lesz ez még sokkal jobb is.
mike

2 golos vezetesrol kikapni, az eleg nehezen feldolgozhato.
Nem Barellat es Sensit biralta, ez szerintem nyilvanvalo.
Szerintem felnagyitjuk itt a problemat, arra se vennek merget hogy ezeket igy nyilatkozta szo szerint....

Haladunk szepen elorefele, Conte kicsit turelmetlen, aminek bizonyos szempontbol orulnunk kell;)
Telen igazolni kell, ezt szerintem mindegyik fel igy latja.
PellerG

mike írta: ↑2019.11.06. 14:27 2 golos vezetesrol kikapni, az eleg nehezen feldolgozhato.
Szerintem felnagyitjuk itt a problemat, arra se vennek merget hogy ezeket igy nyilatkozta szo szerint....

Haladunk szepen elorefele, Conte kicsit turelmetlen, aminek bizonyos szempontbol orulnunk kell;)
Aztán nyártól jöhet ez a kezdő:

Handanovic
Godin-De Vrij-Skriniar
Meunier-Kroos-Brozovic-Sensi-Kostic
Lautaro-Lukaku
lucky0

PellerG írta: ↑2019.11.06. 14:35
mike írta: ↑2019.11.06. 14:27 2 golos vezetesrol kikapni, az eleg nehezen feldolgozhato.

Handanovic
Godin-De Vrij-Skriniar
Lautaro-Lukaku

Brozovicot kivéve adnám!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Megértem én mindenki dühét,egy ilyen meccs után nem is csoda.Alapvetően én nem csak a játékosokban látom a hibát,hanem a 2. félidei játékban.Tény,hogy egyéni hibák is kellettek a gólokhoz,de annyira olvasható a Dortmund játéka,hogy egy szervezettebb védelem hozhatta volna.Aztán lehet,hogy megkapták mit kell csinálni,csak nem tudták kivitelezni.A lényeg:az elmúlt 9 év után senki ne várja azt,hogy egy csapásra BL nyolcaddöntős csapatunk lesz.Magyarul,az első lépések nyáron megtörténtek,de még hosszú az út.
Festa

PellerG írta: ↑2019.11.06. 14:35

Handanovic
Godin-De Vrij-Skriniar
Lautaro-Lukaku
Meunier és Kostic már illenének a 3-5-2-be.
Kosticért már állítólag érdeklődünk.Hétvégén is gólt rúgott a Bayernnek és vannak támadó kvalitásai.
Barellát nem cserélném le az öregedő Kroosra.Amúgy nem a kezdőbe hanem a padra kell az igazi változtatás.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Azért azt ne feledjük, hogy nem teljesen üres kézzel távoztunk Dortmundból. Az egymás elleni mérlegünk jobb, így ha az utolsó két körben győzünk (Slavia idegenben, Barca otthon), akkor a 16 között vagyunk! Addig is jó lenne pár energiatakarékos, sima győzelem a bajnokságban.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

cuchu11 írta: ↑2019.11.06. 20:59 Azért azt ne feledjük, hogy nem teljesen üres kézzel távoztunk Dortmundból. Az egymás elleni mérlegünk jobb, így ha az utolsó két körben győzünk (Slavia idegenben, Barca otthon), akkor a 16 között vagyunk! Addig is jó lenne pár energiatakarékos, sima győzelem a bajnokságban.
vegulis mindegy hogy a vegen a Barcat v a Dortmundot elozzuk meg :)

(ha utjuk itthon a Barcat, akkor csak ugy marad elottunk, ha elotte nyert a Dortmund ellen, viszont akkor a nemeteket elozzuk az egymas elleni miatt, okos ;) )
Cupi

vaskalap írta: ↑2019.11.06. 18:43 Megértem én mindenki dühét,egy ilyen meccs után nem is csoda.Alapvetően én nem csak a játékosokban látom a hibát,hanem a 2. félidei játékban.Tény,hogy egyéni hibák is kellettek a gólokhoz,de annyira olvasható a Dortmund játéka,hogy egy szervezettebb védelem hozhatta volna.Aztán lehet,hogy megkapták mit kell csinálni,csak nem tudták kivitelezni.A lényeg:az elmúlt 9 év után senki ne várja azt,hogy egy csapásra BL nyolcaddöntős csapatunk lesz.Magyarul,az első lépések nyáron megtörténtek,de még hosszú az út.
Én pl. nem azt várom BL nyolcaddöntős csapatunk legyen hanem azt egy ilyen első félidő után 2-0-ás vezetésnél ne essünk már össze és ajándékozzunk amatőr módon gólokat az ellenfélnek majd kapjunk ki.... :? Én ezt még ma sem tudtam feldolgozni és nagyon csalódott vagyok. :roll:
Első félidei játék után én nem tudom ezeket a kifogásokat elfogadni, hogy fáradt a csapat meg nincs BL rutinja sokaknak. /Conte ugye Sensit és Barellat említette elsősorban/
Szóval a sok magyarázkodás, hogy épülünk meg minden szép és minden jó az ilyen igazi magyaros.....ugye hozzászoktunk, hogy mi a vereségeket is meg tudjuk magyarázni. :D
Az a minimum, hogy elverjék a Veronát ezek után. Főleg hazai pályán. ;)
Conte kirohanásának tartalmát megértem de könyörgöm ezt nyáron innen a monitor elől én is meg sokunk is tudta, hogy ez a pad rohadt gyenge....akkor most november elején kifakad mi lesz? Ha az asztalt veri sem fog senkit kapni januárnál előbb...
Nekem a bajnokság fontosabb, szóval én a helyébe a BL-t pihentetésre használnám és játszanak a padról a klasszisok. ;)
mike

cuchu11 írta: ↑2019.11.06. 20:59ha az utolsó két körben győzünk (Slavia idegenben, Barca otthon), akkor a 16 között vagyunk!
Kerdes, elhiszi-e vki hogy 2 ilyen sorsdonto meccset be tudunk huzni.
Conte biztosan hiszi, de a barca nem lesz egyszeru, meg akkor sem ha mar biztos tovabbjuto.
A praga meg pont olyan stilusu, ami nem fekszik nekunk.

Ha itthon vertuk a dortmundot, es utjuk a barcat, meg fogjuk erdemelni a tovabbjutast - legyen ugy;)
Cupi

Azért arra kíváncsi lennék a 18!! éves Rodrygo gyereknek a real-ban honnan volt BL rutinja, hogy mesterhármast szerezzen tegnap? :D Conte sem vágná ezt. :D :D ;)
lucky0

Cupi írta: ↑2019.11.07. 08:23 Azért arra kíváncsi lennék a 18!! éves Rodrygo gyereknek a real-ban honnan volt BL rutinja, hogy mesterhármast szerezzen tegnap? :D Conte sem vágná ezt. :D :D ;)
Ott a pont! De lehetne még említeni Haalandot, vagy az egész tavalyi Ajaxot, akik csapatszinten nyújtottak extrát!
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Cupi írta: ↑2019.11.07. 08:23 Azért arra kíváncsi lennék a 18!! éves Rodrygo gyereknek a real-ban honnan volt BL rutinja, hogy mesterhármast szerezzen tegnap? :D Conte sem vágná ezt. :D :D ;)
Nem összehasonlítható szerintem... Rodrygo most "talált" 3 gólt, Sensi és Barella meg végig robotolt idáig a szezonban 15-16 meccset középpályásként. Egy kis pihenővel egészen más játékot tudnának játszani, főleg a rangadókon. És szerintem Conte is erre gondolt.
Cupi

Portiere32 írta: ↑2019.11.07. 10:35
Nem összehasonlítható szerintem... Rodrygo most "talált" 3 gólt, Sensi és Barella meg végig robotolt idáig a szezonban 15-16 meccset középpályásként. Egy kis pihenővel egészen más játékot tudnának játszani, főleg a rangadókon. És szerintem Conte is erre gondolt.
Ironikus megjegyzés volt Conte kirohanására. ;) Mindkét játékos nagy erősítés és jövőre még jobbak lesznek szerintem.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Nalunk sem a tamadojatekkal volt gond, hanem hogy engedtunk hogy a Dortmunt lojon harom olyan golt, amit siman elkerulhettunk volna, ha...

De amugy ez benne van, a tanulopenzt meg kell fizetni, a 2010-es csapatnak is oke hogy kijott a lepes abban az evben, de elotte minden evben stabilan ott voltunk a kieses szakaszban, ami azert nagyon sokat erhetett vegul a tobbi tenyezo mellett persze
8-)
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Cupi írta: ↑2019.11.07. 10:39
Portiere32 írta: ↑2019.11.07. 10:35
Ironikus megjegyzés volt Conte kirohanására. ;) Mindkét játékos nagy erősítés és jövőre még jobbak lesznek szerintem.
Ja bocsi... :D Amúgy én se kötekedni akartam, csak úgy pötyögni egyet :D
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Huh, ez vicces, mert pikírt, de ha komolyan veszem, akkor sikerült két olyan dolgot összehasonlítani, ami között semmi összefüggés nincs. :lol: Az a Galata volt az ellenfél, ahol annak a Nagatomonak az embere volt Rodrygo, akit elég sokáig csodálhattunk, hogy a középmezőnybe tartozó keretből is képes volt lefelé kilógni, az már csak egy kis plusz hogy az elmúlt 4 évben a Real 3× nyerte meg a nagyfülűt a jelenlegi edzőjükkel, a csapatnak van egy győztes mentalitása, még akkor is, ha a keretben volt változás és egy erős lejtmenet az edzőváltás miatt. Ehhez könnyebb adaptálni egy fiatalt, aki egy kicsit érettebbnek tűnik, mint a mi csodabrazilunk. ;)
PellerG

Conte megint sípolni fog, Politano is kiesett legalább egy hónapra a bokaaláfordulós eset miatt.
Így Esposito maradt, mint cserecsatár.
Remélem tud élni a lehetőséggel és befut nálunk.
alwin91

PellerG írta: ↑2019.11.07. 11:17 Conte megint sípolni fog, Politano is kiesett legalább egy hónapra a bokaaláfordulós eset miatt.
Ezt azért kár lenne a vezetőség nyakára varrni, mert valljuk be rohadt szerencsétlenek vagyunk a sérülések miatt. 2 posztra van 4 emberünk elől plusz egy ifi. Mégis hány csatárt kellett volna még előre igazolni?
Cupi

PellerG írta: ↑2019.11.07. 11:17 Conte megint sípolni fog, Politano is kiesett legalább egy hónapra a bokaaláfordulós eset miatt.
Ez a november - december kemény lesz így. :shock:
Cupi

alwin91 írta: ↑2019.11.07. 11:23

Ezt azért kár lenne a vezetőség nyakára varrni, mert valljuk be rohadt szerencsétlenek vagyunk a sérülések miatt. 2 posztra van 4 emberünk elől plusz egy ifi. Mégis hány csatárt kellett volna még előre igazolni?
Ha 2 csatát mindig a pályán van a taktika miatt és 3 fronton nyomjuk akkor a 4 csatár kevés. ;) Ezért akartak még valakit /Dzeko, Matri, Llorente/ de nem jött össze.
PellerG

Cupi írta: ↑2019.11.07. 11:30
alwin91 írta: ↑2019.11.07. 11:23

Ha 2 csatát mindig a pályán van a taktika miatt és 3 fronton nyomjuk akkor a 4 csatár kevés. ;) Ezért akartak még valakit /Dzeko, Matri, Llorente/ de nem jött össze.
De ilyen nevek szerintem ne is jöjjenek.
Akkor inkább hallgatom ahogy szenved Espositoval.
Interissimo

Hozzászólás Szerző: Interissimo »

Cupi írta: ↑2019.11.07. 11:30
Akkor jött Sanchez. 4+1 fiatal normál esetben elég kell, hogy legyen, Most ketten egyszerre nem elérhetőek, ez pech. Túl nagy kerettel sem szerencsés dolgozni, mert akkor meg abból lesz lázadás, hogy X vagy Y nem játszik, illetve akkor jelen esetben Esposito nem fejlődne nálunk. Nem fogunk továbbjutni a BL-ből és nem fogjuk meg a Juvét sem idén, de legalább épül valami, piszok nagy potenciál van a keretben és hírek szerint ez az irány. Évek óta először érzem, hogy végre a jövő fontosabb, mint a jelen. Nem egy évben kell megszorongatni a juventust.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

http://m.nemzetisport.hu/olasz_labdarug ... ir-2731205

Ez jól is jönne ilyen sok meccsnél, viszont játékos is kellene hozzá a padra.
Emperor10

Hozzászólás Szerző: Emperor10 »

CsaSzi9294 írta: ↑2019.11.07. 17:01 http://m.nemzetisport.hu/olasz_labdarug ... ir-2731205

Ez jól is jönne ilyen sok meccsnél, viszont játékos is kellene hozzá a padra.
Ez most sajnos megint a juvet hozna lepeselonybe minden teren. Nekik van minden posztra majdnemhogy hasonlo kaliberu jatekosaik..
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Interissimo írta: ↑2019.11.07. 11:47Nem fogunk továbbjutni a BL-ből és nem fogjuk meg a Juvét sem idén, de legalább épül valami, piszok nagy potenciál van a keretben és hírek szerint ez az irány. Évek óta először érzem, hogy végre a jövő fontosabb, mint a jelen. Nem egy évben kell megszorongatni a juventust.
A Juve zsinórban a 9. bajnoki címére készül.

Idén is behúzzák, és már nagyon unom a "valami épül" dumákat.

Ha idén nem leszünk bajnokok semmi garancia nincs rá, hogy jövőre közelebb kerülünk hozzá.

Lassan 10 éve nem nyert a klub semmit. Ez szégyen. De belenyugodott már mindenki.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Süti írta: ↑2019.11.09. 08:56 ...és már nagyon unom a "valami épül" dumákat.
Ha idén nem leszünk bajnokok semmi garancia nincs rá, hogy jövőre közelebb kerülünk hozzá.
Lassan 10 éve nem nyert a klub semmit. Ez szégyen. De belenyugodott már mindenki.
Ebbe a gondolatba most beleszállok, mert az elmúlt napokban ismét olyan negatív lett a fórum hangulata, hogy fájó olvasni azt. :(

Azt adom, hogy közel 10 éve csalódás, amit látunk, De erről a jelenlegi tulajdonos tehet? Vagy a jelenlegi vezetés tehet róla? Esetleg az edző?

Most úgy őszintén. Azt valaki komolyan gondolja, hogy pl. egy vállalkozás élére új vezető kerül és egyik napról a másikra sikeressé válik a vállalkozás? De maradjunk a focinál. Melyik most épp top-top-top klub volt mindig a csúcson? Ha volt hullámvölgye, akkor abból mennyi ideig tartott kikecmeregnie? 0,5-1 év, vagy akár 5-10 év?

Vannak megkérdőjelezhető döntések (pl. Radja), melyek megosztják a szurkolókat. No de még ha hibázott is a vezetőség... Mennyi jó döntésük volt és mennyi hiba? Ha hibát követtek el, vagy akár önmagunk ha hibát követünk el, akkor azonnal szar minden? Komolyan ilyen szar minden a csapat háza táján, vagy a borús őszi idő árnyékolja be a jó dolgokat is?

Nyissuk ki végre a szemünket és lássuk meg azokat a pozitív dolgokat, amik igenis ott vannak a csapat körül/körülöttünk! Enjoy your life! ;)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

drtie írta: ↑2019.11.09. 09:12
Ebbe a gondolatba most beleszállok, mert az elmúlt napokban ismét olyan negatív lett a fórum hangulata, hogy fájó olvasni azt. :(

Most úgy őszintén. Azt valaki komolyan gondolja, hogy pl. egy vállalkozás élére új vezető kerül és egyik napról a másikra sikeressé válik a vállalkozás? De maradjunk a focinál. Melyik most épp top-top-top klub volt mindig a csúcson? Ha volt hullámvölgye, akkor abból mennyi ideig tartott kikecmeregnie? 0,5-1 év, vagy akár 5-10 év?

Vannak megkérdőjelezhető döntések (pl. Radja), melyek megosztják a szurkolókat. No de még ha hibázott is a vezetőség... Mennyi jó döntésük volt és mennyi hiba? Ha hibát követtek el, vagy akár önmagunk ha hibát követünk el, akkor azonnal szar minden? Komolyan ilyen szar minden a csapat háza táján, vagy a borús őszi idő árnyékolja be a jó dolgokat is?

Nyissuk ki végre a szemünket és lássuk meg azokat a pozitív dolgokat, amik igenis ott vannak a csapat körül/körülöttünk! Enjoy your life! ;)
Teljes joggal lett negatív a hangulat, mert a Juve ellen az derült ki, hogy nem leszünk bajnokok, a Dortmund ellen meg az, hogy a BL-ben sem megyünk tovább.

Erre mit írjak? Fejlődtünk tavalyhoz képest? A BL történetében kizárólag tavaly nem sikerült, és idén nem sikerülhet a BL csoportkörből a továbbjutás.
(Utána amit művelt a csapat az EL-ben meg felejtsük szintén el!)

Ezidáig mindig továbbment a klub a csoportból az elmúlt több mint 100 éve alatt, mi ez, ha nem mélypont?

10 éve nem vagyunk a csúcs közelében, egy ekkora klubnak ez a szégyen kategória, bár a legjobb 16 csapat nem a csúcs a BL-ben.

A sikert meg trófeákban mérik egy ekkora klubnál! Ennyi.
mike

Süti írta: ↑2019.11.09. 09:28
Teljes joggal lett negatív a hangulat, mert a Juve ellen az derült ki, hogy nem leszünk bajnokok, a Dortmund ellen meg az, hogy a BL-ben sem megyünk tovább.
Bocsi, de kijavítanálak ;)
Semmi sem derült ki, lehetünk még bajnokok, és a BL csoportból is továbbmehetünk.
Ezekre kb ugyanannyi esélyt látok, mint a bajnokság és a csoportkör megkezdése előtt.

Jó irányba haladunk, ezt azért ne vitassuk, az elmúlt 2,5 évben Skriniar, DeVrij, Godin, Barella, Sensi, Alexis, Lautaro, Lukaku féle nevek jöttek, a többi nem megy azonnal.
Én is szeretnék scudettót, de sajnos (és az egész olasz foci szégyene) a juve minden szempontból monopol helyzetben volt az elmúlt 8 évben. Ezt kell most megtörni, ha nekünk nem sikerül, akkor senkinek sem fog.

Ez a keret jelenleg csak egy frontra tud rámozdulni, vagy a scudettóra vagy a Bl meccsekre kell rámenni, vagy ha mindkettőt akarjuk akkor télen legalább 3 azonnal bevethető játékost hozni kell.
Én is türelmetlen vagyok, de hiszem hogy most végre tényleg jó az irány.
Cupi

Ezt a mondatot az elmúlt 9 évben sokszor lehetett olvasni aztán azóta sem győzzük számolni a megnyert trófeákat és a BL-ben szerzett pontokat. :D
Egyébként én veled is egyetértek mert most talán látni tényleg a fejlődést de Süti kollégának is igazat adok abban, hogy a tények makacs dolgok és sajnos 9 éve csak az ígérgetés meg a majd jövőre mondatok mennek.
Lehet mondani, hogy egy csapat eltűnik pár /akár 3-4/ évre mert épül, nagy változásokon megy át esetleg elcsesztek valamit de 9 év? Szerintem az ciki egy Inter szintű tradíciókkal rendelkező klubnál. Ezt lehet így meg lehet úgy magyarázni de a tény az tény, ez sok idő és ez alatt a sok idő alatt egy nyomoronc olasz kupát sem nyertünk. Conte-nak igaza volt, hogy Godin-on kívül nincsenek bajnokaink, ebben a csapatban nem nyert szinte senki semmit.
Én is bizakodóbb vagyok most és tényleg remélem, hogy a helyes úton vagyunk mert jövő ilyenkor is arról beszélni, hogy na majd jövőre azt már szerintem senki nem fogja tudni megmagyarázni. ;)
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

A várható kezdő:

Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Lazaro, Vecino, Brozovic, Barella, Candreva; Lukaku, Lautaro
rEEzuh

Hozzászólás Szerző: rEEzuh »

Süti írta: ↑2019.11.09. 09:28
...
...
Azt halkan jegyzem meg hogy az utóbbi években egy Juve elleni rangadónál fel sem merült, hogy ez arról dönthet hogy bajnokok leszünk-e vagy sem. Szerintem a nagy negativitás mellett észre sem veszik sokan, hogy önmagában a tét is megváltozott. Már az szignifikáns előrelépés hogy a scudetto lehetőségéről lehet beszélni, illetve hogy Barca-t és Dortmund-ot szorongatunk a BL-ben, és nem a Hapoel Be'er Sheva -t az EL-ben.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Cupi írta: ↑2019.11.09. 10:26
Ezt a mondatot az elmúlt 9 évben sokszor lehetett olvasni aztán azóta sem győzzük számolni a megnyert trófeákat és a BL-ben szerzett pontokat. :D
Az elmúlt 9 év halmozottan hátrányos döntéseiért okolható Zhang, Marotta, Conte?

Nem azért írom, hogy lássuk meg a pozitív dolgokat, mert szemellenzővel járok. Hanem azért, mert mindenkinek (Így a Zhang, Marotta, Conte) triónak is megadom az esélyt. Az én elképzeléseim teljesültek, amikor egy elv (not for everyone) meg lett határozva és a döntések ez alapján születtek meg (Icardi, Perisic, Radja*)- Illetve az újak is az elv alapján érkeztek. Véleményem szerint ez be is vált, mert tényleg eltűntek a felhangok a csapat háza tájáról.

Mindamellett a befektetéseket is érdemes megnézni, hogy 108Mio mínusszal zárult az átigazolási piac.
https://www.transfermarkt.com/inter-mai ... /verein/46

Kellett volna még vkit venni a középpályára? IGEN
Kellett volna még vkit venni a WB pozíciókba? IGEN

Na de mindent egyszerre? Ha vesz vki nívós helyen egy házat, akkor eldöntheti, hogy a legjobb 3 ház közül választ és megfizeti, kerül amibe kerül. Vagy vesz egy nagyon szép múlttal rendelkező házat és felújítja. Az első esetben egyből várható az "érzés", a másodikban pedig meg kell dolgozni érte, ami időbe kerül. Viszont annál szebb lesz, amikor a cél teljesül. ;)

Ma estére győzelmet kívánok! Forza Inter!

* Nainggolannal kapcsolatban sokadik cikk jelent meg, hogy a Cagliari-ba akart visszamenni, így a nullás bevétel ennek köszönhető.
https://www.football-italia.net/146236/ ... olan-talks
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Salcedo a kezdőben!
alwin91

ezt csak én láttam fantomtizinek?
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Egy használható linket tud valaki küldeni a meccshez? Köszi.
Válasz küldése