Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

R9. írta: 2019.12.10. 12:50 fogadoirodaknal 1,65 van az interre 5,75 a barcara :D interfan tegyel fel mindent a barcara
Ezek szerint még sem 1% az esélyünk? :D
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

mike írta: 2019.12.10. 12:09
INTER-1908 írta: 2019.12.10. 10:17 Inkább Dortmundban nem kellett volna 0-2 ről kikapni akkor tényleg nem lenne miről beszélni...
Mindkettő igaz, de nekem a Prága meccs jobban fáj, azt teljesen elbaltáztuk. Egy egyértelműen sokkal gyengébb csapat szivatott meg minket.
A Dortmund ellen hoztunk egy lehengerlő félidőt, majd erőből lenyomtak minket, még 2 gólos hátrányból is akkorát váltottak amit nem tudtunk lekövetni.
Egy Slaviát itthon bármilyen körülmének között verni kellett volna, az a 2 pont már az elejétől hiányzik.

Ma nyerünk és kész, utána kit fog ez már érdekelni 8-)
Én úgy értettem hogy ha Dortmundban meg lett volna az X akkor már továbbjutottunk volna a mai meccstől függetlenül. Prága meccs fájó de ha nyertünk is volna még mindig kéne min egy X. Persze ha ma a 90. percben rúgjuk a győztes gólt azzal is bőven kiegyeznék csak csináljuk meg :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Az elore megjosolt 11 kezd.
Tartalekos kp, de muszaj nyerni, ez az ev meccse !!! Borja, Vecino, Dambro, Biraghi barmit benaztak eddig, egy jo mai meccsel most mindent elnezunk.

Nyerni kell.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

mike írta: 2019.12.10. 20:34 Az elore megjosolt 11 kezd.
Tartalekos kp, de muszaj nyerni, ez az ev meccse !!! Borja, Vecino, Dambro, Biraghi barmit benaztak eddig, egy jo mai meccsel most mindent elnezunk.

Nyerni kell.
Ez a beszéd! FORZA INTER!
Cupi

BARCELONA (4-3-3): 13 Neto; 16 Wague, 23 Umtiti, 15 Lenglet, 24 Junior Firpo; 4 Rakitic, 6 Todibo, 22 Vidal; 19 Alena, 17 Griezmann, 27 Perez.

Erre kezdőre ne mondja senki, hogy olyan félelmetes és verhetetlen. Mindent bele. :) Nyerni kell!!!!!
Forza Inter!!!!!
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

mike írta: 2019.12.10. 20:34 Az elore megjosolt 11 kezd.

Nyerni kell.
Nagyon félek az előbb említett négyestől így egyszerre, de remélem legalább fejben komolyan ott lesznek, ezzel kompenzálva a hiányosságokat.
Lautaronak a klasszis formáját kell hoznia, ez az amiben bízhatunk, valamint abban, hogy Lukaku is végre bizonyít egy nagy csapat ellen.

Én amúgy bízom a csapatban, ég és föld a mentalitás a tavalyihoz képest, úgy gondolom sikerülni fog!
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Ilyet baszdmeg, mit muvelunk
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Vezet a Barcelona... Fordítani kell!

FORZA INTER!!!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Godintól nem vagyok elájulva...benne van a hiba minden meccsen! Évi 7miskáért ez nagyon kevés!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

hat nem ugy nez ki, mintha akar vedekezesben, akar tamadasban lenne barmi eselyunk egy ilyen Barca B ellen

ennel sokkal tobb kell foleg a kozeppalyan, de elől se lenne rossz, ha picit tobb lenne az összjáték
mike

Semmi gond nem lenne ha berugnank a helyzeteket. Legalabb 3 gol maradt eddig bennunk

A barca gol nem volt les?
(csak ugy mellesleg kerdem)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Godin adta a gólpasszt így nem volt les, akarom mondani Godin szerelt szerencsétlenül így pattant oda a gól szerző elé......
versenyszellem

egy perc es hirtelen minden megfordult, kellett ez a gol nagyon, es bonuszkent a Slavia is egyenlitett!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

GÓÓÓÓÓLLLLLLLL, LUKAKU!!!!!!!!!

FORZA INTER!!!
mike

OTTVANBAZMEG :D
mike

Félidő, abszolút megvan az esélyünk.
Több helyzetünk van, kicsit jobb helyzetkihasználással 2 gól előny is lehetne.

Addig kell megnyomni míg a harapós suarezék pihiznek....
lucky0

Gyerünk gyerünk nyerni kell! Körmöm már nincs...muszáj kell!
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Valakinek esetleg nincs egy jó linkje a meccshez? Mert persze pont ma nincs az egész házban digi. Elöre is köszi!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

g.e.r.a írta: 2019.12.10. 21:53 Valakinek esetleg nincs egy jó linkje a meccshez? Mert persze pont ma nincs az egész házban digi. Elöre is köszi!
http://livetv.sx/enx/eventinfo/866993_i ... barcelona/
INTER-1908

Alena-t hozzuk el ne Vidalt nagyon ügyesen játszik és Perezben is sok van eddig ez kevés bármikor jöhet Suárez és a nagyobb játékosok amire mi Politano Candreva Lazzaro sorral tudunk válaszolni...
Kéne még egy gól valahogy be kéne húzni ( Martinez iszonyat kellemetlen játékos minden labdára rámegy jól fedezi gyors technikás nem szabad eladni)

Forza Inter!!!
ricsinter

Verhető ez a Barca, de sajna nagyon sok a gyenge teljesítmény. Èn Lazarot majd behoznàm, hátha a sebességével tudna egy kis zavart kelteni, akàr Biraghi, akár D’Ambro helyett, egy értelmes megmozdulásuk nem volt.
Martinez viszont zseniális, nagyon magára van hagyva, de gyönyörű megoldási vannak és nagyot harcol.
INTER-1908

ricsinter írta: 2019.12.10. 21:56 Verhető ez a Barca, de sajna nagyon sok a gyenge teljesítmény. Èn Lazarot majd behoznàm, hátha a sebességével tudna egy kis zavart kelteni, akàr Biraghi, akár D’Ambro helyett, egy értelmes megmozdulásuk nem volt.
Martinez viszont zseniális, nagyon magára van hagyva, de gyönyörű megoldási vannak és nagyot harcol.
Én Politanot próbálnám ki a szélen gyors technikás simán zavart tudna okozni a barca védelmében
mike

Biraghinak még nem volt egyetlen pontos beadása, de még lehet passza sem - bosszantó.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Luk két kimaradt ziccer.Pedig megint kell a gól.
vaskalap

Cesky dotoho!
versenyszellem

piros a dortmundnal, kozben jott Politano es Esposito...

csak nehogy a vegen ugy kapjunk ki, hogy kozben a Slavia is egyenlit... :?
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Nem hiszem el h nem tudunk nyerni, Lazaro full zero
vaskalap

A helyzetek megvoltak,be kellett volna rúgni.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Kenji írta: 2019.12.10. 22:45 Nem hiszem el h nem tudunk nyerni, Lazaro full zero
Totál dupla nulla a gyerek. Biraghi sem egy világsztár, de nem ennyire nem nulla basszameg. Lukaku egymaga lerendezhette volna ma ezt az egészet...
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Bújjon el mindenki, aki ma pályára lépett és *****ra szégyellje magát!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ennél sokkal jobb lett volna ha idejönnek full kerettel és kapunk 6-ot, mert ezt nem tudom, hogy fogják feldolgozni, hogy még a Barca C ellen sem sikerült pontot szereznünk.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Reálisan kell látni a dolgokat. A mai játékosok 75-80% nem BL szint. Alap kezdő csapatból hiányzik 3 játékos...
Nem beszélve Alexis sérüléséről is.
Lazaro úgy ahogy van katasztrófa, Politano is bizonyítja, hogy miért van olyan távol a kezdő csapattól.
Szerencsénk sem volt, sajnos csak lesgólokat sikerült szerezni.
Nem tudom elítélni a csapatot, sem Contet. Muszáj erősíteni, ha többet akarunk a Nemzetközi kupában...
Cupi

Én ma Lukakut utálom....ez főleg rajta ment el és nem a szar középpályán....mesterhármast minimum szerezhetett volna.....ilyen ziccereket kihagyni....
BL-ben második évben is szopóág...hiába fejlődtünk játékban, pontokban kevesebbet szereztünk mint tavaly a kopasszal. :?
Ezt a barca b-t hazai pályán ütni kellett volna és megvoltak a helyzetek is....szégyen
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Baggio85 írta: 2019.12.10. 22:54 Ennél sokkal jobb lett volna ha idejönnek full kerettel és kapunk 6-ot, mert ezt nem tudom, hogy fogják feldolgozni, hogy még a Barca C ellen sem sikerült pontot szereznünk.
Nekünk sem az A csapatunk állt ki, azért jegyezzük meg... Két kezdő középpályás és sérült valamint nincsen cserecsatár jóformán.
Lukaku szimpatikus arc, de nem klasszis csatár. Ellenben Lautaro és a hátsó alakzat világszínvonalú, erre kell építeni.
Meg kell nyerni az EL-t, ennyi év után az is gyönyörűen csillogna.
ricsinter

Hát ez nagyon fájó... :cry:
Lukaku is a gólja ide-oda iszonyat béna volt, illett volna valamelyik ziccerét még belőni.
Cupi

Tombi1986 írta: 2019.12.10. 22:56 Reálisan kell látni a dolgokat. A mai játékosok 75-80% nem BL szint. Alap kezdő csapatból hiányzik 3 játékos...
Lazaro úgy ahogy van katasztrófa, Politano is bizonyítja, hogy miért van olyan távol a kezdő csapattól.
Nem tudom elítélni a csapatot, sem Contet. Muszáj erősíteni, ha többet akarunk a Nemzetközi kupában...
De az a baj ezzel a gyengébb kerettel is nyerhettünk volna ha Lukaku csak egy picit pengébb a befejezéseknél....hatalmas ziccereket hagyott ki. :(
Barca B-t akiknek semmi tétje nem volt hazai pályán illett volna megverni egy olyan meccsen amire nálunk mindenki készült és fogadkozott....
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Sajnos nagyon nem volt elég használható ember. Vecino fel sem tűnt, hogy a pályán van, Borja feltűnt a hülyeségeivel, ő ennyit tud. Ez a Lazaro gyerek meg Schelotto magasságokban tolja...
Lautaro zseni, de egyszer sem hozták helyzetbe, csak saját magát tudta a zseni megoldásaival.
Közel volt, de mégis messze vagyunk még egy normális csapattól, egyszerűen egy kezdővel és NB 2-es cserékkel nem lehet lehozni egy szezont.
Tombi1986

Cupi írta: 2019.12.10. 22:59
Tombi1986 írta: 2019.12.10. 22:56 Reálisan kell látni a dolgokat. A mai játékosok 75-80% nem BL szint. Alap kezdő csapatból hiányzik 3 játékos...
De az a baj ezzel a gyengébb kerettel is nyerhettünk volna ha Lukaku csak egy picit pengébb a befejezéseknél....hatalmas ziccereket hagyott ki. :(
Barca B-t akiknek semmi tétje nem volt hazai pályán illett volna megverni egy olyan meccsen amire nálunk mindenki készült és fogadkozott....
Azért hagytak ki Ők is ziccert. A végén meg szerencsés gólt lőttek. Bejött aztán 1 percre rá gól lett.
Igen rúghatott volna gólt a belga csatárunk, nem vitatom. Azon múlt inkább, hogy hiába voltak cserék a kezdő játékosok alatt voltak tudásban és egyszerűen nem volt támadásunk az utolsó 15 percben.
Lazaro, Politano katasztrófa - télen meg kell tőlük szabadulni.
A továbbjutás inkább Dortmundban ment el szerintem.
Barcelona B kerete is jobb mint a mai Inter volt. Nézzük meg milyen tudatos nevelés zajlik az akadémián....
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Hagyjuk már ezt, hogy Lukakun ment el... meg, hogy nem klasszis. Ha belőtte volna, amit máskor be szokott, akkor már egy csapásra klasszis lett volna?? Amíg Vecino meg Valero (úr Isten...) emberektől várjuk, hogy labdát szerezzen az ellen a Barca B ellen akik bármelyike jobb, mint a két említett játékos, addig ne is várjunk semmit és ne azt a csatárt vegyük elő, aki egyenlített és aki végig, minden meccsen alázattal játszik. Már régen le kellett volna hozni ( sőt fel sem rakni), ezt a lassú, körülményes, ezer hibával játszó Valerot. Ha nincs oda ember, akkor Conte 3-4-1-2be is gondolkodhatott volna. Vagy mit tudom én, ő az edző, oldja meg, hamár nyáron nem hoztak a padra embert...
lucky0

Sajnos ma Lukaku rossz napot fogott ki és el is ment rajta a továbbjutás! Ha a két csatárunknak nem megy a góllövés akkor ez van sajnos! Ebből a Barca Cből néhány játékost elfogadnék azért, főleg Alenat! Szerencsétlenek vagyunk, voltunk nem kicsit de magunknak köszönhetjük a kiesést megint! Az El-t szerintem elfogjuk engedni és azt nagyon nem támogatom mert sajnos bajnokságot sem fogunk nyerni ebben biztos vagyok! Nagyon jó lenne pedig valami sikerélmény (olasz kupa vagy El mindegy) de mindent felfogni tenni a bajnoki címért és bukni fogunk!Most ezt érzem...ne legyen igazam!!! Kurvára szomorú és csalódott vagyok! (Bazi nagy sóhaj)😭😭
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Lukaku tenyleg egymaga eldönthette volna, de el kell fogadni, hogy ez a csapat még nincs azon a szinten, hogy BL kieséses szakaszban/szakaszért jatszon, ha nem a legerosebb 11-el áll fel - a középpálya nem könnyítete meg a dolgukat, a két csatárnak magának kellett a helyzeteket kialakitania, nem sok tamogatast kaptak.

Lazaro-t én nem tudom ki találta ki de nagyon rossz ötlet volt, lehet szidni Candreva-t, de klasszisokkal jobb mint az osztrák srác, aki megkockáztatom a leggyengébb a szélsőink közül még úgy is, hogy ilyen társakkal kell megküzdenie a helyéért.

Télen kell min 1 középpályás, és szélsőn is gondolkodni kellene, Biraghi és Lazaro nem Inter szint, és a többiek sem tudnak folyamatosan kiemelkedően játszani, pedig ennek a taktikának ők lennének az alapjai.
Nyáron pedig szélső fronton nagy takarítás kell, illetve tovább erősíteni minden csapatrészt.

EL-re nem tudom mennyire éri meg kikuldeni a legerősebb csapatot, lehet inkább a bajnokságra kell koncentrálni ennyi sérülttel (az erőnléti edzőnk elvileg az egyik legjobb, erre a csapat fele folyamatosan kórházban van)
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2019.12.10. 23:08 Hagyjuk már ezt, hogy Lukakun ment el... meg, hogy nem klasszis. Ha belőtte volna, amit máskor be szokott, akkor már egy csapásra klasszis lett volna?? Amíg V
Én nem mondtam nem klasszis, de igenis rajta is ment el a mai. Ha csatár vagy és kihagysz kb 3 hatalmas ziccert és nem nyertek akkor bizony benne vagy te is vastagon. Nem csak a védők meg a kapus a kapott gólok miatt.....
Arról meg nem tudom ki tehet, hogy ez a szerencsétlen Vecino még mindig itt lehet...tavaly is olyan statikat hozott le, hogy azt ha megnézte valaki szerintem elküldte volna inkább más foglalkozást űzni....
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nincs problémám a kieséssel. Meccs előtt is így gondoltam. Valóban sok a sérült (5 középpályásból 4). Csak ez a meccs , így, ebben a formában nem hiányzott, mert félek a bajnokságra ez rá fogja nyomni a bélyegét. Szerencsére már csak 2 meccs van idén. Azt túl kell még élni valahogy.

FORZA INTER!!!
versenyszellem

Lazaro nagyon pontatlan volt, kisebb csapatok ellen viszont ugyes volt eddig, nala ez lehet hogy inkabb fejben mulik..
Politanoval is az a baj, hogy nincs jatekban, majd Conte bekuldi, nyilvan hogy azzal a mentalissal, hogy harapja szet oket, persze hogy mindent tuleroltet, es semmi sem jön be neki.

Lukakuban maradt ket gol, de az is tanulságos, hogy azt a két gólt mi hogyan kaptuk, mert siman lehet, hogy egy nem teljesen kifacsart Brozoval es Sensivel, Barellaval mellette ezt a Barcat meg ennyire sem hagytuk volna ervenyesulni.

Szo ami szo, ez a meccs konnyeden billenhetett volna a mi oldalunkra is, ambar az igazi ziccer a dortmundi meccs volt, meg kellett volna tartani a dontetlent (á la T'ham tavaly), es ez s meccs tet nélküli lett volna mindenkinek.

Cserebe marad az EL, ami akkor is fontos, hogyha vegul mindent elbukunk miatta, mert jelenleg meg tul sok ket ilyen csapat a BL-ben, kell hogy noveljuk a koefficiens pontjainkat, hogy masodik kalap legyunk jövőre.

(Persze a bajnokok es az EL győztes is automatkusan első kalapos lenne ;) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára versenyszellem 2019.12.10. 23:18-kor.
ricsinter

Cupi írta:
Arról meg nem tudom ki tehet, hogy ez a szerencsétlen Vecino még mindig itt lehet...tavaly is olyan statikat hozott le, hogy azt ha megnézte valaki szerintem elküldte volna inkább más foglalkozást űzni....
Vecinoval már ott tartok, hogy ökölbe szorul a kezem ha látom...
Ilyen béna, kritikán aluli játékost ritkán látni komolyabb csapatban, konkrétan azzal meggyűlik a baja, ha egyenesen kell a labdát vezetnie :evil:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Letargia,de már hozzászoktunk.
Utolsó forduló hazai pályán a halálcsoportban.Kezünkben a döntés,de nem tudtuk megugrani a lécet.
Helyzetek maradtak ki és volt esély bőven,de persze az ilyen meccseken lő az ellenfél az első helyzetéből gòlt.
Lukaku rosszul döntőttt,de ha nincs a Prága meccs akkor nincs miről beszélni.
Nekem nincs kedvem most Borjázni,Biraghizni pláne nem Poltianozni.
Sajnos ez a keret nem bírja el egyszerre Barella és Sensi együttes hiányát.
Amikor a Nou Camp első félidejében támadtunk akkor abban ők kulcsfigurája voltak.

Nagyon bízom benne,hogy a Fio és a Genoa meccs nem megy rá ami kiesésre.
Bízom abban,hogy 2-3 játékossal is tudunk majd erősíteni,
Az EL-Ben meg játszhat majd Esposito meg ha egészséges lesz akkor Sánchez.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

versenyszellem írta: 2019.12.10. 23:15 Lazaro nagyon pontatlan volt, kisebb csapatok ellen viszont ugyes volt eddig, nala ez lehet hogy inkabb fejben mulik..
Politanoval is az a baj, hogy nincs jatekban, majd Conte bekuldi, nyilvan hogy azzal a mentalissal, hogy harapja szet oket, persze hogy mindent tuleroltet, es semmi sem jön be neki.

Lukakuban maradt ket gol, de az is tanulságos, hogy azt a két gólt mi hogyan kaptuk, mert siman lehet, hogy egy nem teljesen kifacsart Brozoval es Sensivel, Barellaval mellette ezt a Barcat meg ennyire sem hagytuk volna ervenyesulni.

Szo ami szo, ez a meccs konnyeden billenhetett volna a mi oldalunkra is, ambar az igazi ziccer a dortmundi meccs volt, meg kellett volna tartani a dontetlent (á la T'ham tavaly), es ez s meccs tet nélküli lett volna mindenkinek.

Cserebe marad az EL, ami akkor is fontos, hogyha vegul mindent elbukunk miatta, mert jelenleg meg tul sok ket ilyen csapat a BL-ben, kell hogy noveljuk a koefficiens pontjainkat, hogy masodik kalap legyunk jövőre.

(Persze a bajnokok es az EL győztes is automatkusan első kalapos lenne ;) )
Szerintem Barellával és Sensivel meglett volna a meccs.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Cupi írta: 2019.12.10. 23:11
CsaSzi9294 írta: 2019.12.10. 23:08 Hagyjuk már ezt, hogy Lukakun ment el... meg, hogy nem klasszis. Ha belőtte volna, amit máskor be szokott, akkor már egy csapásra klasszis lett volna?? Amíg V
Én nem mondtam nem klasszis, de igenis rajta is ment el a mai. Ha csatár vagy és kihagysz kb 3 hatalmas ziccert és nem nyertek akkor bizony benne vagy te is vastagon. Nem csak a védők meg a kapus a kapott gólok miatt.....
Egyet értek azzal, hogy belőhette volna. Nyilván, mert csatár. Engem csak az dühít fel, hogy egyből (nem te) lehúzzák, de ha meg berúgja, akkor Isten. Statok alapján messze a legjobb csatárunk hosszú évek óta és igen is klasszis. Ez ma neki így sikerült. Ahogy Lautaronak is, aki miután megcsinálta a gyönyörű esernyőt, nem rálövi, hanem lepasszolja, mondjuk a belgának, akkor nagy eséllyel gól.

Vecino is csak azért van pályán, mert nincs más. Biztos vagyok benne, nyáron le fog lépni. Valero szúrja nagyon a szemem már már Kuzmanovic szinten.
Cupi

Festa írta: 2019.12.10. 23:18
Nagyon bízom benne,hogy a Fio és a Genoa meccs nem megy rá ami kiesésre.
Bízom abban,hogy 2-3 játékossal is tudunk majd erősíteni,
Az EL-Ben meg játszhat majd Esposito meg ha egészséges lesz akkor Sánchez.
Azt én is remélem mert tavaly a kiesés után estünk össze. EL-t Conte tuti nem fogja feladni. Szerintem ott is a lehető legerősebb csapattal fog kiállni.
Ciki is ez a mai, már olvasni több helyen a Barca tartalék is nyert Milánóban, stb.....Megint egy döntő fontosságú meccs és ismét elbuktunk. :(
Én tartom ezt ezzel a középpályával is hozni kellett volna figyelembe véve a körülményeket. /ellenfélnek tétnélküli, teltház előtt játszunk, stb./
Csalódott vagyok mert én hittem benne, hogy ma nyerünk :(
Tombi1986

Valero, Vecino, Politano - tavaly azok játékosok voltak akik éppen hozták a BL-t. Úgy hogy több csapat is betlizett folyamatosan. Biraghi, Lazaro, Ambrosio a fenti listához tartozik. Idén kiemelkedik: Candreva, Asamoah amíg nem volt sérült, de a tudások alapján akik a fentiekhez van közelebb...
Na most velük kellett volna mai Barcelonát megverni ahol a fiatal védők labda biztosabbak.
Lukaku kihagyta a ziccereket de az egész őszi szezont kb csere nélkül nyomják együtt Martinezzel. Sajnos benne van a pakliban, hogy bizonyos helyzetekben nem annyira élesek, mint pár hete is voltak akár.
Sajnálom, hogy nem sikerült továbbjutni, de elfogadom, mivel a csapat aktuális állapota alapján nem alkalmas rá...
Válasz küldése