g.e.r.a írta:Injoc írta:g.e.r.a írta:Nem mondom, h Benítezt el kell küldeni nem telt el annyi idő, h ezt meglehessen ítélni, de tény ennél csak jobb játékot lehetne várni ilyen játékos kerettel és egy kész csapattal....
Eddig csak annyit láttunk, h szétszedte a taktikát, de az ő elképzeléseire semmi jel nem utal....
Nem várom, h ennyi idő alatt tökéletesek legyünk, mert nem, de az eddigi játékunk alapján minden nagyobb csapat előrébb jár, mint mi!
Vajon ez miért van?Láttad tegnap a Milant?Ugyanúgy új edzővel vannak és egyszerűen hozzánk képest klasszis csapat benyomását keltették ez a szomorú....
és te láttad a juvét v a romat??? A milan teljesen más játékot játszik mint mi..de az új edzővel is ugyanazt mint eddig...nálunk meg az új edző más játékot akar játszani...és ez nem meg hipphopp..nekem se tetszik amit ma v az atletico ellen láttam..de azért az h szánalmas...még a milanra v juvéra is ritkán használjuk...főleg így 1.forduló után
Azért a Juvét egy tavalyi szezon után ne említsük egy lapon velünk plusz nekik nincs kész csapatuk sok új érkezőjük van velünk ellentétben....kész csapatot kapott Benítez nincs mentség gyengébbek vagyunk, mint kéne új taktika ide vagy oda!
De ha ennyire bántja a csőröd akkor nem szánalmasak voltunk, hanem nagyon gyengék....
Forza Inter!!
jó de a romat is írtam ami szintén egy fasza kis kész csapattal indult főleg h ők lettek az ezüstérmesek..és még erősödtek is...
én se azt mondom h öröm volt nézni a meccset csak h nem kell ennyire túlértékelni a mai történéseket...ha a következőkben sem fog változni a helyzet akkor az már megint más tészta...
na mind1
Forza Inter!