Lattuk a szinten tapasztalt 33 eves Luciot es Vidicet is sajnos.
Ettol fuggetlenul mivel nincs Bastoni, Godinnak kellene jatszania es nem D'Ambrosionak.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Lattuk a szinten tapasztalt 33 eves Luciot es Vidicet is sajnos.
Eddig az volt a baj hogy nem tudunk fiatalokat beépíteni! Most végre vannak tehetséges fiatal olaszaink a keretben, kezdőben hát most ez a probléma! Igen benne van a hiba Bastoniban is de pl. Godinról kaptuk a gólt a Camp Nouban amikor Suarez egy testcsellel megetette! Pedig micsoda rutinos játékos évi 7 millióért! Játszon csak többet Bastoni övé a jövő és csak fejlődni fog! Godin is csak êpp visszafelé!
Ez a dolog úgy tűnik főleg itt örök ellentmondás lesz.lucky0 írta: ↑2020.02.04. 12:56Eddig az volt a baj hogy nem tudunk fiatalokat beépíteni! Most végre vannak tehetséges fiatal olaszaink a keretben, kezdőben hát most ez a probléma! Igen benne van a hiba Bastoniban is de pl. Godinról kaptuk a gólt a Camp Nouban amikor Suarez egy testcsellel megetette! Pedig micsoda rutinos játékos évi 7 millióért! Játszon csak többet Bastoni övé a jövő és csak fejlődni fog! Godin is csak êpp visszafelé!
Minden szavaddal egyetertek.lucky0 írta: ↑2020.02.04. 12:56Eddig az volt a baj hogy nem tudunk fiatalokat beépíteni! Most végre vannak tehetséges fiatal olaszaink a keretben, kezdőben hát most ez a probléma! Igen benne van a hiba Bastoniban is de pl. Godinról kaptuk a gólt a Camp Nouban amikor Suarez egy testcsellel megetette! Pedig micsoda rutinos játékos évi 7 millióért! Játszon csak többet Bastoni övé a jövő és csak fejlődni fog! Godin is csak êpp visszafelé!
Pontosan igy van.PellerG írta: ↑2020.02.04. 13:03Ez a dolog úgy tűnik főleg itt örök ellentmondás lesz.lucky0 írta: ↑2020.02.04. 12:56Eddig az volt a baj hogy nem tudunk fiatalokat beépíteni! Most végre vannak tehetséges fiatal olaszaink a keretben, kezdőben hát most ez a probléma! Igen benne van a hiba Bastoniban is de pl. Godinról kaptuk a gólt a Camp Nouban amikor Suarez egy testcsellel megetette! Pedig micsoda rutinos játékos évi 7 millióért! Játszon csak többet Bastoni övé a jövő és csak fejlődni fog! Godin is csak êpp visszafelé!
Mindig az kell, ami nincs, ha megvan amit szerettünk volna, akkor meg nem kell, nincs türelem.
Ez nem így működik.
Persze vannak szerencsések, akiknél a fiatal tehetség egyből berobban (Mbappe, Ansu Fati, stb-stb), de nálunk hiába van egy eredményes utánpótlás alap, ez melósabb ügy.
Türelem és bizalom kéne hozzájuk, de se a vezetők, se a szurkolók részéről (tobbségben) nincs ez meg sajnos.
Pedig nem mondhatni, hogy túl sűrűn bukna elő egy-egy fiatal tehetség nálunk...
Emlékszem nem egyszer volt itt leírva, hogy "játsszanak a fiatalok, ettől rosszabb nem lehet, álljunk ki Primaverásokkal, sokkal szívesebben néznénk őket."
De aztán ha csak egy is előkerül, rögtön el is van üldözve.
Én biztos, hogy szívesebben nézném a 17 éves Esposito beépítési folyamatát, minthogy ilyen Slimani, Llorente, stb-féle nevekre pénzt költsünk.
Így van, Deki fia:CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.04. 14:15 Egyébként a primavera kapusunk milyen játékos? Tudja valaki?
Jól tudom, hogy Deki fia?
Sajna egyik sem egy nagy eresztés. Radu eszméletlen hullámzó. Képes nagyon jól védeni aztán meg lehoz egy meccset több nagy hibával. Nem képes egyenletes jó teljesítményre. Persze tudom a padra nem fog klasszis kapus jönni, ez egyértelmű.PellerG írta: ↑2020.02.04. 14:33
Hírek szerint a jelenleg a Parmának kölcsönadott Radu vagy az Udinese-s Musso lehet képben, mint a jövő évi vice-Handanovic.
https://www.transfermarkt.de/juan-musso ... ler/242359
Ha már szeretünk Manchesterből hozni játékost, De Geat is meg lehetne próbálni.Cupi írta: ↑2020.02.04. 14:42Sajna egyik sem egy nagy eresztés. Radu eszméletlen hullámzó. Képes nagyon jól védeni aztán meg lehoz egy meccset több nagy hibával. Nem képes egyenletes jó teljesítményre. Persze tudom a padra nem fog klasszis kapus jönni, ez egyértelmű.PellerG írta: ↑2020.02.04. 14:33
Hírek szerint a jelenleg a Parmának kölcsönadott Radu vagy az Udinese-s Musso lehet képben, mint a jövő évi vice-Handanovic.
Szerintem Musso nem rossz megoldas.Cupi írta: ↑2020.02.04. 14:42Sajna egyik sem egy nagy eresztés. Radu eszméletlen hullámzó. Képes nagyon jól védeni aztán meg lehoz egy meccset több nagy hibával. Nem képes egyenletes jó teljesítményre. Persze tudom a padra nem fog klasszis kapus jönni, ez egyértelmű.PellerG írta: ↑2020.02.04. 14:33
Fabiansky nagyon jó ,eltudnám nálunk képzelni!!!
Csak mert idén már a szlovén 36 éves lesz! A hírek amúgy is arról szóltak hogy a következő szezonban még felváltva védene Handa és pl. Musso, Radu vagy akárki!
Én örülnék, ha találnánk mellé-mögé valakit, akivel kicsit lehetne rotálni.
Igen itt ez a gond, beszélhetünk arról ne ekézzük Padellit de tök mind1 mi mit mondunk Conte nem igazán bízik benne. 2 kupa meccs volt hazai pályán és egyiken sem ő védett...vajon miért?
Valoszinu latja edzesen...
Brazao nem ezért érkezett?
Senkit se szabad temetni a fiatalok kozul.drtie írta: ↑2020.02.05. 20:19Brazao nem ezért érkezett?
https://www.transfermarkt.com/gabriel-b ... ler/371247
A hét elején még Espositot írták a kezdőbe.
Az a 10% meg legyen az, hogy mégis Handa kezd.
Hirek szerint mar nem.Cupi írta: ↑2020.02.06. 08:54Az a 10% meg legyen az, hogy mégis Handa kezd.![]()
Sensivel mi a helyzet? Kedden volt vele egy cikk amiben azt mondta az edzőtől függ játszik e a Derbyn. Akkor már nem sérült?
Nincs játékban, sérült volt 1.5 hónapig, most meg nincs játékperc a lábában.
Ez az egyik.
Én sem örülnék, játsszon csak 2 csatár, Alexist oda kell tenni Lukaku mellé.
De miért a Derbyn próbálgatunk meg kísérletezünk?? Ne már. Sanchez játsszon akkor elől és ezt a balfasz Vecino-t felejtsük már el.interfan írta: ↑2020.02.08. 09:03 Gazzetta, Sky, es a Corriere szerint, Conte uj taktikat probal a Derbyre.
Ennek ertelmeben 3-5-1-1 lenne, es Eriksen lenne Lukaku mogott.
Handanovic
Godin/D'Ambro-DeVrij-Skriniar
Moses/Cand-Barella-Brozo-Vecino-Young
Eriksen
Lukaku
Hat en megmondom oszinten, egyaltalan nem orulnek ha ez lenne.
A Mazzarri fele 3-6-1 remalmok jutnak eszembe errol.
Vecino, csak 1 csatar, hat szamomra ez nagyon nem...
Egyetertek, nagyon nehez meccs lesz.Cupi írta: ↑2020.02.08. 10:55De miért a Derbyn próbálgatunk meg kísérletezünk?? Ne már. Sanchez játsszon akkor elől és ezt a balfasz Vecino-t felejtsük már el.interfan írta: ↑2020.02.08. 09:03 Gazzetta, Sky, es a Corriere szerint, Conte uj taktikat probal a Derbyre.
Ennek ertelmeben 3-5-1-1 lenne, es Eriksen lenne Lukaku mogott.
Handanovic
Godin/D'Ambro-DeVrij-Skriniar
Moses/Cand-Barella-Brozo-Vecino-Young
Eriksen
Lukaku
Hat en megmondom oszinten, egyaltalan nem orulnek ha ez lenne.
A Mazzarri fele 3-6-1 remalmok jutnak eszembe errol.
Vecino, csak 1 csatar, hat szamomra ez nagyon nem...![]()
Hiába szar ez a mostani milan én nem számítok könnyű meccsre. Derby az derby.
Sanchez nem tudom mennyit bírna, nyár óta itt van, az Udine ellen szembeötlő volt, mikor pályára került. Eriksen még kis túlzással a társakat sem ismeri, szoknia kell a közeget és a posztját, inkább kezdetném és váltanám Sanchezre/Espositora, mintsem majd tőle várjuk a 70. perctől a megváltást.
A 70. Percben már 3-0 leszbodimiki7 írta: ↑2020.02.08. 13:56Sanchez nem tudom mennyit bírna, nyár óta itt van, az Udine ellen szembeötlő volt, mikor pályára került. Eriksen még kis túlzással a társakat sem ismeri, szoknia kell a közeget és a posztját, inkább kezdetném és váltanám Sanchezre/Espositora, mintsem majd tőle várjuk a 70. perctől a megváltást.
Szerintem 2-1 lesz,de a Milánnak nem sok esélye lesz.CsaSzi9294 írta: ↑2020.02.08. 14:02A 70. Percben már 3-0 leszbodimiki7 írta: ↑2020.02.08. 13:56Sanchez nem tudom mennyit bírna, nyár óta itt van, az Udine ellen szembeötlő volt, mikor pályára került. Eriksen még kis túlzással a társakat sem ismeri, szoknia kell a közeget és a posztját, inkább kezdetném és váltanám Sanchezre/Espositora, mintsem majd tőle várjuk a 70. perctől a megváltást.![]()