Nincs játékunk, vagy egy sablon játékunk van, amit mindenki ismer?
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- bodimiki7
- Cupi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Szerintem ez több dologból tevődik össze. Nem lehet csak egyre fogni az egészet.
Conte is benne van igen de azt mondani itt mindenről ő tehet az szerintem butaság.
Covid-os esetekkel most eléggé beszívtuk. Kulcsjátékosok dőltek ki pont egy Derby előtt tegnap meg az egyik legjobbunk 4-5 órával a kezdés előtt....arról meg már ne is beszéljünk, hogy Sensi-nek izomfáradtsága lesz attól, hogy a padról nézi a meccseket.
Na meg ahogy írtátok a bíráskodás....VAR-is ott van mégis beszívjuk....Derby-n ha kiállítják Kessiet ahogy kellett volna szinte biztos nem kapunk ki és a mi és a csapat lelkiállapota is jobb lett volna.....Lukaku 11-essről meg ne is beszéljünk....szerencsénk sincs, ez is tény....ha kapufát lövünk az mostanába kifelé pattan....vagy ha van a végén egy nagy helyzetünk az éppen mellé megy vagy a kapus véd hatalmasat....
Szóval amit írni akartam az az, hogy kicsit most gödörbe vagyunk és szerintem nem lehet ezt csak egy okra visszavezetni. Most több minden összejött. Mivel edzőváltás nem lesz ezért nincs más mint bízni abba sikerül kimászni ebből a szar helyzetből és újra elkezdünk nyerni ami tuti a csapat mentális erejét/önbizalmát is növelni fogja.
- interfan
Nem is tudom melyik a rosszabb es kiabranditobb.
- bodimiki7
- interfan
Milan ellen ez volt az atlageletkor a kezdoknek:
Milan: 25
Inter: 29
Most a Gladbach ellen:
Gladbach: 26,09
Inter: 30,36
Milan: 25
Inter: 29
Most a Gladbach ellen:
Gladbach: 26,09
Inter: 30,36
- PellerG
Én adom a hiányzó szerencsefaktort is.alwin91 írta: ↑2020.10.22. 08:31 tegnap nagyon ideges voltam, de így hogy aludtam rá egyet, kicsit sikerült lenyugodni. Sajnos minden ellenünk játszik most szerencse szempontból. A bekapott gólok (10-ből 9-szer eddig mi adtuk a gólt az ellenfélnek, nem ők rúgták), a sérülések és a Covid jelenleg tényleg mind rohadtul súlyt minket. A kapufáról is fixen minden kifelé pattan és a VAR is minden alkalommal ellenünk játszik. Nem tudom elhinni, hogy ez nem fog egyszer megfordulni, mindig nem lehetünk szerencsétlenek.
De...
- Hiába van meg elől a sokak által vágyott 2 csatáros felállás, semmi másból nem áll a dolog, mint hogy Lukaku valahogy brusztolja ki magának a labdát a védőjével szemben, majd tegye le Lautaronak vagy az egyik felfutó középpályásnak, akinek még utána át kéne verekednie magát 2-3 védőn...
Ez a 2 csatáros dolog ennyiben merül ki, és egy meccsen akár 12x is eljátsszuk.
- Én értem Conte rutin iránti vágyát, de most komolyan képes lesz Vidalt minden meccsen kezdetni?! Már hétvégén is volt pár lemaradás miatti mészáros megmozdulása, tegnap a buta 11-es. Szét van hajtva a csávó a dél-amerikai utak miatt.
- Eriksen végre tudott mutatni dolgokat úgy 60 percen keresztül, fogadok, hogy hétvégén megint pados lesz és jön a Barella-Vidal-Brozovic kezdő hármas, természetesen Brozovic mint box-to-box.
- Tavaly ősszel volt játékunk! Szépen játszottunk, olyan labdakihozatalaink voltak, hogy kb az ellenfél is tapsolt (Dortmund, Barca, stb).
De ezt kiismerték, és azóta kb idegölő nézni, hogy milyen hajmeresztő dolgokat szeretne viszontlátni Conte meccsről-meccsre.
Gondolok itt a kirúgásnál előálló helyzetekre, mikor a két szélső középhátvéd az ötös oldalvonalán áll, Handa kipasszolja nekik, mi ezzel jól magunkra húzzuk az ellenfelet, viszont az ellenfél térfeléig sem jutunk el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.10.22. 09:56-kor.
- alwin91
Értem én, hogy mindenki azt hiányolja, hogy nincs szépen felépített játékunk. Tavaly sem volt, a gólok mégis jöttek valahogy.
Most sem az a baj, hogy nincs gólunk, mert minden egyes meccsen rúgunk minimum egyet. A baj az, hogy gyakorlatilag 4-t kell rúgnunk ahhoz, hogy elég legyen a fos bekapott gólok miatt.
Most sem az a baj, hogy nincs gólunk, mert minden egyes meccsen rúgunk minimum egyet. A baj az, hogy gyakorlatilag 4-t kell rúgnunk ahhoz, hogy elég legyen a fos bekapott gólok miatt.
- Festa
Ezzel a játékkal lettünk másodikok és jutottunk EL döntőbe.
Marad is a 3-5-2.A mercato kockázatai már kijöttek.
Perisic kényszerből egy olyan poszton játszik amiben finoman szólva is nem komfortos.
A Wing-back posztra amit a leggyengébb poszt lett volna tavaly egy igazi topjatékos érkezett Hakimi és tegnap ő is kiesett.A Covidosok közük nyilván Gagliardini meg Radu kevésbé hiányzik,de Young meg Bastoni annál jobban hiányzott.Az olasz tegnap fejjel adott is egy gólpasszt,de a vékezése 20eves korára sokkal érettebb mint Kolarové.
Tehát van Contének is sara ebben,de a Covid helyzet más nagy csapatnál is hozhat nagy eredményt pl
Aston Villa 7 gólt rúg a Poolnak vagy a Bayern 4 gólt kap.
Az a tudat,hogy bármikor bármelyik játékost elveszithetjük a Covid miatt.
Közben olvasom,hogy Sánchez is megsérült tegnap.
Hirtelen már nem is olyan mély ez a keret.
- interfan
Gazzetta ertekeles:
Lukaku 7,5
Martinez 7
Darmian 6,5
D'Ambrosio 6
Bastoni 6
Kolarov 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Handanovic 5,5
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Sanchez 5,5
Vidal 5
Perisic 5
Lukaku 7,5
Martinez 7
Darmian 6,5
D'Ambrosio 6
Bastoni 6
Kolarov 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Handanovic 5,5
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Sanchez 5,5
Vidal 5
Perisic 5
- mike
Jo kérdés
Viszont bármelyik is igaz, az eredmény ugyanaz, amit látunk is.
- Cupi
- interfan
De legalabb Vidal amig jarni tud o is a kezdobe lesz.
Ez vigasztal.
Es ha igazan nagy szerencsenk van, akkor Perisic es Kolarov is.
- Cupi
Egyetértek. Vidal küzd és hajt de tegnap látszott, hogy a koncentrációja nem az igazi. Fáradtságnak egyértelműen betudható a sok lemaradás is. Tuti nem játszatnám hétvégén. Doneck ellen nyerni kéne kedden és jó lenne ha frissebb lenne.PellerG írta: ↑2020.10.22. 09:38
- Én értem Conte rutin iránti vágyát, de most komolyan képes lesz Vidalt minden meccsen kezdetni?! Már hétvégén is volt pár lemaradás miatti mészáros megmozdulása, tegnap a buta 11-es. Szét van hajtva a csávó a dél-amerikai utak miatt.
- Eriksen végre tudott mutatni dolgokat úgy 60 percen keresztül, fogadok, hogy hétvégén megint pados lesz és jön a Barella-Vidal-Brozovic kezdő hármas, természetesen Brozovic mint box-to-box.
Eriksen meg valóban játszhatna de szerintem sem fog.
- zsizsi14
Az a baj, hogy Conte teljesen rugalmatlan.
Összességében a csapat leggyengébb pontjai a szélsők (egyedül Hakimi jó). Erre kiesik Hakimi és továbbra is erőlteti ezt a 3-5-2-t... Látszik, hogy a csapat nem tud mást. Nincs 3 normális középső védőnk, erre egyszerre akar 3-at a pályán. Ha átállt volna egy 4 védős rendszerre, akkor egyből nem kellene annyi KH, illetve nem a szélsőkön múlik a dicsőség. Ezt egy jó csapat, jó edzővel simán meg tudja lépni (akár meccs előtt pár órával).
Simán el lehetett volna képzelni egy Handa-Darmian-De Vrij-Bastoni-Kolarov-Brozo-Barella-Vidal-Eriksen-Lukaku-Lautaro/Sanchez (4-1-2-1-2)
Se játékunk, se variálás. Jah és ne mondja Conte, hogy tavaly az EL-ben volt irányító mert ez teljesen kamu szerintem. Barella ott játszott Gag mellet...
Összességében a csapat leggyengébb pontjai a szélsők (egyedül Hakimi jó). Erre kiesik Hakimi és továbbra is erőlteti ezt a 3-5-2-t... Látszik, hogy a csapat nem tud mást. Nincs 3 normális középső védőnk, erre egyszerre akar 3-at a pályán. Ha átállt volna egy 4 védős rendszerre, akkor egyből nem kellene annyi KH, illetve nem a szélsőkön múlik a dicsőség. Ezt egy jó csapat, jó edzővel simán meg tudja lépni (akár meccs előtt pár órával).
Simán el lehetett volna képzelni egy Handa-Darmian-De Vrij-Bastoni-Kolarov-Brozo-Barella-Vidal-Eriksen-Lukaku-Lautaro/Sanchez (4-1-2-1-2)
Se játékunk, se variálás. Jah és ne mondja Conte, hogy tavaly az EL-ben volt irányító mert ez teljesen kamu szerintem. Barella ott játszott Gag mellet...
- mike
Úgy szeretnék már egy olyan edzőt aki képes váltani, képes meglepetést okozni, újítani, vagy legalább követni az új trendeket.zsizsi14 írta: ↑2020.10.22. 10:45 Az a baj, hogy Conte teljesen rugalmatlan.
Látható mekkora hatást gyakorolhat egy jó szakember, Klopp varázsütésre nyerő csapatot csinált Liverpoolban, Flick egy omladozó Bayernnél hetek alatt megfordította a trendet.
A baj hogy Pirlóban is látom ezt, van víziója a futballról, nem fogja könnyen adni a scudettót, nekünk kellene jobbnak lenni - de finoman szólva sem erre tartunk.
Tudom hogy nem lesz edzőváltás, így marad ez a xar.
Mikor játszottunk utoljára jól?
Még az EL "menetelés" alatt is nézhetetlenek voltunk, szerencsére csak gyenge ellenfelek jöttek szembe. A döntőben meg hülyére szopatták az edzőnket...ott látszott legjobban, mennyire képtelen változtatni.
- internaZIOnaLe
Eriksen tegnapi játékarol mi a velemenyetek?
Szerintem nem volt rossz.. Barella es Vidal mogotte tette a dolgat, de még így is volt szerelese a dannak is... Nem mondom hogy csillogott, de egész elfogadható produktummal rukkolt elo (végre).
Persze tuti balf.sz Conte megint nem fogja játszani ezek után..
Darmian??
Ő is egész jó volt.... Nem beszelve arról hogy majdnem gólt is fejelt...
Kellemes meglepetés volt.
Szerintem nem volt rossz.. Barella es Vidal mogotte tette a dolgat, de még így is volt szerelese a dannak is... Nem mondom hogy csillogott, de egész elfogadható produktummal rukkolt elo (végre).
Darmian??
- interfan
Ilyenkor faj az a bizonyos augusztus 25.mike írta: ↑2020.10.22. 11:00Úgy szeretnék már egy olyan edzőt aki képes váltani, képes meglepetést okozni, újítani, vagy legalább követni az új trendeket.zsizsi14 írta: ↑2020.10.22. 10:45 Az a baj, hogy Conte teljesen rugalmatlan.
Látható mekkora hatást gyakorolhat egy jó szakember, Klopp varázsütésre nyerő csapatot csinált Liverpoolban, Flick egy omladozó Bayernnél hetek alatt megfordította a trendet.
A baj hogy Pirlóban is látom ezt, van víziója a futballról, nem fogja könnyen adni a scudettót, nekünk kellene jobbnak lenni - de finoman szólva sem erre tartunk.
Tudom hogy nem lesz edzőváltás, így marad ez a xar.
Mikor játszottunk utoljára jól?
Még az EL "menetelés" alatt is nézhetetlenek voltunk, szerencsére csak gyenge ellenfelek jöttek szembe. A döntőben meg hülyére szopatták az edzőnket...ott látszott legjobban, mennyire képtelen változtatni.
Es akkor meg a jovobeli kovetkezmenyek, es hatasokra ki sem terunk.
- PellerG
Szerintem meg is válaszoltad a kérdést.internaZIOnaLe írta: ↑2020.10.22. 11:11 Eriksen tegnapi játékarol mi a velemenyetek?
Darmian??
60-75 percekkel kéne Eriksent "feléleszteni", integrálni, nem meccs végi 5-10 percekkel, ahol aztán mindenki gólpasszt vagy gólt várna tőle...
De szerintem is ez lesz a forgatókönyv, hétvégén padozni fog Genovában (ha ma nem derül ki 12 új Covid esetünk, és lesz meccs...).
Darmian jó volt, nálam mindenképp Perisic előtt lenne a baloldalon, védekezésben tudna hozzá tenni, de tegnap támadásban is egész aktív volt.
Ő egy kiegészítő játékos, de még így is több WB poszton, mint a horvát.
- Cupi
De azt nem értem, hogy Conte korlátait, hisztijeit, hátrányait, makacskodását az egytlen kedvenc 3-5-2-es taktikájához, mindenki hibás és hülye csak én nem elméleteit, sajtón keresztül üzengetéseit, már tavaly májusban is köztudott volt. Főleg Marotta előtt aki dolgozott vele majd össze is balhéztak.....akkor miért hoztuk el úgy, hogy még egy vagyont /12 millió/ is fizettünk neki? Miért kellett mindenáron ő?
Ő teljesn hozza azt amilyen. Hozza azt amit tudtunk is, hogy hozni fog. Mind viselkedésbe, mint taktikába. Tavaly nyáron is írtam mik a gyengeségei és ezek láthatóak is. Én akkor is azt írtam, hogy jobb mint a kopasz és örülök az érkezésének de félek a fentebb említett hátrányaitól...
Olaszokat nézve TOP3-as edző, világ viszonlyatban viszont nálam TOP10-ben éppen beférne az utolsó helyeken. És nem csak most gondolom így, hogy szarul állunk és vannak gondok.
Pont ma beszéltem egy juvés kollégámmal a tegnapi meccsről meg a helyzetünkről és csak annyit mondott pont ezek miatt nem szeretné vissza soha Contet..../pedig velük nyert 3 bajnoki címet/
Kirúgva év közben szerintem csak akkor lesz ha nagyon elindulunk lefelé azon a bizonyos lejtőn. Remélem ilyen nem lesz és elkezdünk nyerni mert ha szeretem Conte-t ha nem nekem a csapat sikere az első és drukkolok annak összekapjuk magunkat és legyen a körülményekhez képest egy jó szezonunk. Május végén aztán majd el lehet gondolkodni a hogyan továbbon.
Ő teljesn hozza azt amilyen. Hozza azt amit tudtunk is, hogy hozni fog. Mind viselkedésbe, mint taktikába. Tavaly nyáron is írtam mik a gyengeségei és ezek láthatóak is. Én akkor is azt írtam, hogy jobb mint a kopasz és örülök az érkezésének de félek a fentebb említett hátrányaitól...
Olaszokat nézve TOP3-as edző, világ viszonlyatban viszont nálam TOP10-ben éppen beférne az utolsó helyeken. És nem csak most gondolom így, hogy szarul állunk és vannak gondok.
Pont ma beszéltem egy juvés kollégámmal a tegnapi meccsről meg a helyzetünkről és csak annyit mondott pont ezek miatt nem szeretné vissza soha Contet..../pedig velük nyert 3 bajnoki címet/
Kirúgva év közben szerintem csak akkor lesz ha nagyon elindulunk lefelé azon a bizonyos lejtőn. Remélem ilyen nem lesz és elkezdünk nyerni mert ha szeretem Conte-t ha nem nekem a csapat sikere az első és drukkolok annak összekapjuk magunkat és legyen a körülményekhez képest egy jó szezonunk. Május végén aztán majd el lehet gondolkodni a hogyan továbbon.
- versenyszellem
nem letezik hogy egy VAR 4 azaz NEGY teljes percig elemezzen egy leshelyzetet, ami a teljes objektivitasa miatt a videozas első szamu terulete.
83:56-nal gurult at a golvonalon a labda
87:54-nel kezdtunk kozepet
teljes nonszensz.
valoszinuleg nem a vonalzot keresték harom es fel percig, hanem probaltak egyreszt kitalalni, hogy a nemet tamado beleert-e a melysegi passzba, es mivel VAR megerositest a jatekosok helyezkedeserol az ő beleeresenek a pillanatabol nem kaptunk kepet, igy valoszinuleg megint az elemezgethettek, hogy a labda rapattant a nemetre vagy tudatosan ert hozza, iranyitani akarta-e azt
Ugyhogy nagyon remelem, ahogy a kezeses eseteben megtortent, itt is objektivizalni fogjak az erinteseket, a tamado altaliakat egyertelmuen:
beleert a tamado es elorebb tartozkodik a passzt kapo = les
beleert a vedo a labdaba, tehat a passz nem sajat embertol erkezik* = nincs les
(*) itt nem tudom pontosan, de neha szoktak olyat fujni a sporik, hogy a védő azert er labdaba hogy ne jusson el a lesen allo csatarhoz a passz, akkor behuzzak lesnek ugyanugy, tehat ezt a vedos reszt persze finomitani kene meg...
83:56-nal gurult at a golvonalon a labda
87:54-nel kezdtunk kozepet
teljes nonszensz.
valoszinuleg nem a vonalzot keresték harom es fel percig, hanem probaltak egyreszt kitalalni, hogy a nemet tamado beleert-e a melysegi passzba, es mivel VAR megerositest a jatekosok helyezkedeserol az ő beleeresenek a pillanatabol nem kaptunk kepet, igy valoszinuleg megint az elemezgethettek, hogy a labda rapattant a nemetre vagy tudatosan ert hozza, iranyitani akarta-e azt
Ugyhogy nagyon remelem, ahogy a kezeses eseteben megtortent, itt is objektivizalni fogjak az erinteseket, a tamado altaliakat egyertelmuen:
beleert a tamado es elorebb tartozkodik a passzt kapo = les
beleert a vedo a labdaba, tehat a passz nem sajat embertol erkezik* = nincs les
(*) itt nem tudom pontosan, de neha szoktak olyat fujni a sporik, hogy a védő azert er labdaba hogy ne jusson el a lesen allo csatarhoz a passz, akkor behuzzak lesnek ugyanugy, tehat ezt a vedos reszt persze finomitani kene meg...
- Portiere32
Érdekes ez a Gazzetta értékelés.
91%-os passz pontosság
10 megnyert párharc
3 nyert légi párharc
6 labdaszerzés
7 szerelés
100%-os sikeres csel mutató
2 sikeres hosszú indítás
1 kulcspassz
Tudom, hogy a statisztika meg a látott kép nem mindig fedi egymást, de azért ezek nem olyan szar mutatók.
- interfan
Kezdem a vegevel.Cupi írta: ↑2020.10.22. 11:38 De azt nem értem, hogy Conte korlátait, hisztijeit, hátrányait, makacskodását az egytlen kedvenc 3-5-2-es taktikájához, mindenki hibás és hülye csak én nem elméleteit, sajtón keresztül üzengetéseit, már tavaly májusban is köztudott volt. Főleg Marotta előtt aki dolgozott vele majd össze is balhéztak.....akkor miért hoztuk el úgy, hogy még egy vagyont /12 millió/ is fizettünk neki? Miért kellett mindenáron ő?
Kirúgva év közben szerintem csak akkor lesz ha nagyon elindulunk lefelé azon a bizonyos lejtőn. Remélem ilyen nem lesz és elkezdünk nyerni mert ha szeretem Conte-t ha nem nekem a csapat sikere az első és drukkolok annak összekapjuk magunkat és legyen a körülményekhez képest egy jó szezonunk. Május végén aztán majd el lehet gondolkodni a hogyan továbbon.![]()
Eredmenytol teljesen fuggetlenul Contenak meg kell koszonni ezt 2021 nyaran.
Jovokep teljes KO vele, es koszonjuk boven eleg volt belole ennyi.
Lehet itt Scudetto is, akkor is.
Es akkor az elejere a valasz.
Miert kellett ennyire Conte?
Mert Zhang szerelmes bele, eleg megnezni miket mondott mar regen is rola.
2017-ben is elmondta, Conte a vilag legjobb edzoje, hiszunk a csodaban es megprobaljuk idehozni.
Amiutan megerkezett szinten a vilag egyik legjobbjanak nevezte.
O teljesen odavan erte, es benne lat mindent.
Egyaltalan nem veletlen hogy 12m-s fizut adtak neki.
Es egyaltalan nem veletlen, hogy a tavozasatol felve, inkabb teljesen Conte kezebe adta az iranyitast, es 110%-ban az o mercatojat valositottuk meg a nyaron.
- Festa
Tegnap nem volt olyan rossz,de ennyi idő alatt adhatott volna gòlpassz vagy rúghatott volna gólt.PellerG írta: ↑2020.10.22. 11:29Szerintem meg is válaszoltad a kérdést.internaZIOnaLe írta: ↑2020.10.22. 11:11 Eriksen tegnapi játékarol mi a velemenyetek?
Darmian??
60-75 percekkel kéne Eriksent "feléleszteni", integrálni, nem meccs végi 5-10 percekkel, ahol aztán mindenki gólpasszt vagy gólt várna tőle...
De szerintem is ez lesz a forgatókönyv, hétvégén padozni fog Genovában (ha ma nem derül ki 12 új Covid esetünk, és lesz meccs...).
Darmian jó volt, nálam mindenképp Perisic előtt lenne a baloldalon, védekezésben tudna hozzá tenni, de tegnap támadásban is egész aktív volt.
Ő egy kiegészítő játékos, de még így is több WB poszton, mint a horvát.
Egy ideig én is Így voltam vele,de ő csere nem akar lenne(nyilatkozata) kulcsembernek meg kevés.
Hakimi első tétmeccsén gólpasszt adott a másodikon meg gól és megint gólpasszt.
Akit topjátékos annak nem kell sok idő.Eriksen is lehet az volt,de az utolsó Spursos időszakában már csak csere volt.Gondolom ennek is megvolt az oka.
-
Fan Gusto
A tizenegyest eredményező hibájáig nálam Vidal volt a legjobbunk, utána viszont teljesen összezuhant. Az 5-ös értékelés furcsa, különösen annak tükrében, hogy még az utóbbi idők egyik leggyengébb teljesítményét nyújtó Barella is 5,5-öst kapott (magához viszonyítva leggyengébb).Portiere32 írta: ↑2020.10.22. 11:45Érdekes ez a Gazzetta értékelés.
91%-os passz pontosság
10 megnyert párharc
3 nyert légi párharc
6 labdaszerzés
7 szerelés
2 sikeres hosszú indítás
1 kulcspassz
Tudom, hogy a statisztika meg a látott kép nem mindig fedi egymást, de azért ezek nem olyan szar mutatók.
-
Fan Gusto
Közben a CdS szerint Sanchez nem játszhat hétvégén és a jövő heti BL meccsen sem combsérülése miatt. :/
- interfan
Azert Barella kb mindenhol mashol 6-ost kapott.Fan Gusto írta: ↑2020.10.22. 12:20A tizenegyest eredményező hibájáig nálam Vidal volt a legjobbunk, utána viszont teljesen összezuhant. Az 5-ös értékelés furcsa, különösen annak tükrében, hogy még az utóbbi idők egyik leggyengébb teljesítményét nyújtó Barella is 5,5-öst kapott (magához viszonyítva leggyengébb).Portiere32 írta: ↑2020.10.22. 11:45Érdekes ez a Gazzetta értékelés.
91%-os passz pontosság
10 megnyert párharc
3 nyert légi párharc
6 labdaszerzés
7 szerelés
2 sikeres hosszú indítás
1 kulcspassz
Osszesegben nezve az osszes lapot, o azert boven 6-os lett atlagba.
Vidal meg egyertelmuen az idiota tizenegyes miatt, es az utanna valo osszezuhanas miatt lett 5-os, sot sok helyen 4, 4.5-eseket kapott.
- Inter101
Utóbbi! Mindenki pontosan tudja hogyan szeretnénk nyerni! Tudja az ellenfél, tudjuk mi is! Konkrétan a minőséggel szeretnénk nyerni!
Eriksen nem volt jó, önmagához képest kb 60%ot nyújt, ennek is megvan az oka, mint ahogy Brozovic és Skriniar visszaesésének is.
Conte nyárig biztosan marad, ha ekkora a szerelem iránta lehet hogy tovább is, de véleményem szerint a tavalyi év volt a csúcs nála, nem leszünk vele előrébb. Sajnos!!
Modern edzőre vágyunk? Németországban kell keresgélni! Esetleg Pocche! Teljesen mindegy Conte marad még.
Irtózatosan módon idegesít a hülyeség, és sajnos azt kell mondjam hogy az Inter amit művel jelenleg(is) az oltári nagy hülyeség!! Igen azzal kezdve hogy Contet hozták ide, a többi már borítékolható!
Forza INTER!!
- interfan
Erdemes megnezni a 32 BL csapat kezdojenek atlageletkorat:
Inter: 30.3
Basaksehir: 29.7
Olympiakos: 29.4
Sevilla: 29.1
Lokomotiv: 28.3
PSG: 28.3
Marseille: 27.9
Atalanta: 27.8
Juventus: 27.8
Zenit: 27.6
Atletico: 27.4
Dortmund: 27.4
Lazio: 27.3
Bayern: 27.1
Liverpool: 27.0
Porto: 26.8
Fradi: 26.6
City: 26.4
Krasnodar: 26.3
Barcelona: 26.1
Gladbach: 26.1
Real: 25.8
Rennes: 25.7
Mdtjyland: 25.4
Lipcse: 25.4
Brugge: 25.2
Chelsea: 25.1
MU: 24.8
Salzburg: 24.7
Kiev: 24.3
Ajax: 24.1
Shaktar: 23.3
Osszes csapatot nezve az atlag 26.7.
Legidosebb: Inter 30.3
Legfiatalabb: Shaktar 23.3
Inter: 30.3
Basaksehir: 29.7
Olympiakos: 29.4
Sevilla: 29.1
Lokomotiv: 28.3
PSG: 28.3
Marseille: 27.9
Atalanta: 27.8
Juventus: 27.8
Zenit: 27.6
Atletico: 27.4
Dortmund: 27.4
Lazio: 27.3
Bayern: 27.1
Liverpool: 27.0
Porto: 26.8
Fradi: 26.6
City: 26.4
Krasnodar: 26.3
Barcelona: 26.1
Gladbach: 26.1
Real: 25.8
Rennes: 25.7
Mdtjyland: 25.4
Lipcse: 25.4
Brugge: 25.2
Chelsea: 25.1
MU: 24.8
Salzburg: 24.7
Kiev: 24.3
Ajax: 24.1
Shaktar: 23.3
Osszes csapatot nezve az atlag 26.7.
Legidosebb: Inter 30.3
Legfiatalabb: Shaktar 23.3
- Inter101
Mondjuk engem nem különösebben érdekel az atlageletkor! Ha jól emlékszem a Bl-t nyerő INTER sem volt fiatal!
- interfan
- Inter101
Azt Moratti rontotta el, nagy oromeben meghosszabitotta majdnem mindenki szerzodeset, bajnoki fizuval, ahelyett hogy eladott volna par jatekost es hagyta volna ugy a szerzodeseket ahogy volt. Utana egybol jott a FFP, ugyhogy a legjobb idozites volt.......
- interfan
Moratti rontotta el igen, de pontosan ezert extra veszelyes a nem eppen fiatal keret.
Tobbszor irtam mar, de jovore kell min 4 uj jatekos a kezdobe.
Valamint 6-7-8 a padra.
Lesz ra penz?
Hat nem valoszinu...
Mindezt azert mert feltettunk mindent egy lapra, egy szezonra, es egy darab Scudettoert.
- Inter101
A kezdonk azert volt ennyire idos, mert Lautaro, Hakimi es Bastoni helyett joval idosebbek kezdtek!! Azert ha nincs a Covid Hakimi biztos kezdo es valljuk be Sanchez sem fix kezdo a csapatban.interfan írta: ↑2020.10.22. 18:51Moratti rontotta el igen, de pontosan ezert extra veszelyes a nem eppen fiatal keret.
Tobbszor irtam mar, de jovore kell min 4 uj jatekos a kezdobe.
Valamint 6-7-8 a padra.
Lesz ra penz?
Hat nem valoszinu...
Mindezt azert mert feltettunk mindent egy lapra, egy szezonra, es egy darab Scudettoert.
En nem latom ennyire tragikusnak a keret helyzetet! Te ugy latod kell 4 uj kezdo, de ez nem feltetlenul jelenti azt hogy valoban kell!!
Szerintem senki nem tett fel semmit sehova egyszeruen az elet ugy hozta hogy nincs annyi penz iden mint normal esetben lett volna. A kinaiak maskepp gondolkoznak mint az olaszok es mint a magyarok. Ok raernek!! Pont az ellenkezoje mint amiket az olaszok ossze vissza tippelgetnek.
Szerintem aug.ban szepen megfenyegettek Contet hogy fejezze be a vezetoseg elleni kirohanasait mert igy meg lehet szuntetni a szerzodeset, azert volt ott ugyved is. Nem akartak elkuldeni, ha akartak volna nem targyalnak.
De mindegy, Conte maradt. Nyerje meg a Scudettot es akkor felolem kitoltheti a szerzodeset is!! Ugy gondolom egyik sem fog megvalosulni.
- interfan
Milan ellen volt Hakimi es Martinez is, 29.0 volt.
Nehez ezt barhonnan kozeliteni.
Az meg hogy kell 4 jatekos a kezdobe jovore, az a minimum mert ugy szamolok az alapbol senki nem megy el.
Padrol nem is beszelek.
Contenak meg eredmenytol fuggetlenul nincs itt jovoje szerintem veled ellentetben.
Nehez ezt barhonnan kozeliteni.
Az meg hogy kell 4 jatekos a kezdobe jovore, az a minimum mert ugy szamolok az alapbol senki nem megy el.
Padrol nem is beszelek.
Contenak meg eredmenytol fuggetlenul nincs itt jovoje szerintem veled ellentetben.
- vaskalap
Egyértelmű,hogy Conte a gyors eredmény miatt jött.2021 nyaráig,ha nem nyer semmit,el kell küldeni.Egy fiatal koncepciós edzőt hozni,és várni a sikert,az több év.Valaki írta Kloppot,hát neki is kellett 4 év a BL győzelemig,és az átvett keret is alapból erősebb volt,mint a milyenk.Nem olyan egyszerű megtalálni az optimális trénert,és valahol minden klub azt keresi,és csak keveseknek sikerül megtalálni.Nyilván a szűk kínálat miatt.
-
segogabor
Conte gyors eredményei el fognak maradni. Ami csak a saját makacssága miatt lesz. Ordít keretről, hogy a 4 védős rendszert kéne játszania.Kolarov kint a szélen közel se borzasztó és Younggal nem kéne megváltaniuk a világot, mint most. Skriniar és Bastoni felváltva játszhatna De Vrij mellett. Jobb oldalon pedig Hakimi, Darmian, D'Ambrosio. Allegrivel és Pochettinoval is a helyes úton maradhattunk volna,ahova elinditott bennünket Marotta, aki nem véletlenül háttérbe húzodott, láthatóan nem adja a nevét ehhez a szarhoz. Télen szerintem váltani fogunk, mert ez foshalom sehogy se fog összeragadni amit Conte összetákolt.
Ui.: Ami továbbra is szembetűnő, az Conte önkritikájának teljes hiánya. Rendkívül irritáló.
Ui.: Ami továbbra is szembetűnő, az Conte önkritikájának teljes hiánya. Rendkívül irritáló.
- mike
Persze, mert az öltozőben, a mágnestábla mellett ő mindig megnyeri a meccseket, Várhidinél is jobb rajzoló
A pályán meg ha nem úgy alakul valami akkor már képtelen változtatni.
Ő mindent jól csinál, tökéletes taktika stb, a többitől már nem tehet.
Igen, irritáló.
Közben meg remek edzők ülnek otthon....
- interfan
Csak meddig ulnek otthon azok a remek edzok.mike írta: ↑2020.10.23. 09:06Persze, mert az öltozőben, a mágnestábla mellett ő mindig megnyeri a meccseket, Várhidinél is jobb rajzoló
A pályán meg ha nem úgy alakul valami akkor már képtelen változtatni.
Ő mindent jól csinál, tökéletes taktika stb, a többitől már nem tehet.
Igen, irritáló.
Közben meg remek edzők ülnek otthon....
Ez az igazan szornyu.
Amugy abszolult igazatok van, az onkritika teljes hianya az egesz.
Keptelen valtoztatni es ezt belatni.
- interfan
Sanchez serulese miatt biztosan kihagyja a Genoa elleni meccset, viszont Sensi mar a padon ott lehet.
Corriere szerint Bastoni visszater a kezdobe a roppant gyenge Kolarov helyett.
Valamint lapok szerint Brozovic is visszakerul Eriksen helyere.
Varhato kezdo:
Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Bastoni
Darmian-Brozovic-Vidal-Perisic
Barella
Lukaku-Martinez
Varhato kezdo:
Handanovic
Barella
Lukaku-Martinez
- interfan
Young hivatalosan is negativ.
Valamint nincsen uj pozitiv eset a csapatban.
Delutan indul a keret Genoaba.
Valamint nincsen uj pozitiv eset a csapatban.
Delutan indul a keret Genoaba.
- alwin91
Conte elmondta, hogy boldog mindennel amit a pályán lát, ezeket a védekezési hibákat ki kell javítani, de látja a fejlődést és egy stabil csapat vagyunk. Hát igen, most gáz lenne panaszkodnia tekintve, hogy megkapott mindenkit.
Egyébként én Pinamontit kezdetném, Lukakut sem lehet minden egyes meccsen játszatni.
Egyébként én Pinamontit kezdetném, Lukakut sem lehet minden egyes meccsen játszatni.
- CsaSzi9294
Nehogy Eriksen egymás után a kezdőbe legyen... még a végén elkapná a fonalat. Hozzá teszem a BMG ellen jól játszott, nem értem mi az oka, hogy nem kapja meg a kezdés lehetőségét, helyette Barellát teszi irányítani? Brozo nem kéne a kezdőbe. De ez az én véleményem.interfan írta: ↑2020.10.23. 09:29 Sanchez serulese miatt biztosan kihagyja a Genoa elleni meccset, viszont Sensi mar a padon ott lehet.
Varhato kezdo:
Handanovic
Barella
Lukaku-Martinez
Na nem baj, majd a 78.ba elküldi melegíteni.
- drtie
Hakimi tesztje negatív. Ezek a COVID tesztek elég megbízhatatlanok...
https://app.football-italia.net/?referr ... u=news-all
- interfan
Mindent elmond az egeszrol hogy Hakimi ugy csinalt vegig mindenfele problema es tunet nelkul ket intenziv 90 perces edzest, hogy kozben pozitiv volt.drtie írta: ↑2020.10.23. 16:48 Hakimi tesztje negatív. Ezek a COVID tesztek elég megbízhatatlanok...
Egy darab pozitiv jatekosunk nem volt meg, akinek barmifele tunete lett volna, konkretan semmi.
- Stankov
Off:drtie írta: ↑2020.10.23. 16:48 Hakimi tesztje negatív. Ezek a COVID tesztek elég megbízhatatlanok...
Feleségem egészségügyis. Egy vicc amúgy,meg még elég sok minden az.
On: akkor most játszhat holnap Hakimi?
- alwin91
Sajnos sok fals eredmény születik, ez tény. Mondjuk azt nehéz lenne elhinni, hogy minden játékosunk esetében tévedés történt.interfan írta: ↑2020.10.23. 17:00Mindent elmond az egeszrol hogy Hakimi ugy csinalt vegig mindenfele problema es tunet nelkul ket intenziv 90 perces edzest, hogy kozben pozitiv volt.drtie írta: ↑2020.10.23. 16:48 Hakimi tesztje negatív. Ezek a COVID tesztek elég megbízhatatlanok...
Egy darab pozitiv jatekosunk nem volt meg, akinek barmifele tunete lett volna, konkretan semmi.
- interfan
Komolytalan az egesz.Stankov írta: ↑2020.10.23. 17:07Off:drtie írta: ↑2020.10.23. 16:48 Hakimi tesztje negatív. Ezek a COVID tesztek elég megbízhatatlanok...
Tunetmentes mindenki, raadasul ket darab 90 perces intenziv edzest vegig nyom mikozben pozitiv, es semmi de semmi jele a betegsegnek.
Vicc...
Kell meg egy negativ, akkor jatszhat csak.
Kerdes mikor jon meg annak az eredmenye.
Valoszinubb hogy a Shaktar ellen lesz majd bevetheto.
- CsaSzi9294
Ennyit számít Pintus és az erőnléti edzései..interfan írta: ↑2020.10.23. 17:13Komolytalan az egesz.Stankov írta: ↑2020.10.23. 17:07Off:drtie írta: ↑2020.10.23. 16:48 Hakimi tesztje negatív. Ezek a COVID tesztek elég megbízhatatlanok...
Tunetmentes mindenki, raadasul ket darab 90 perces intenziv edzest vegig nyom mikozben pozitiv, es semmi de semmi jele a betegsegnek.
Vicc...
Egy korona nem fog kifogni rajtunk.
- interfan
Ugy latszik akkor Pintus masodallasban minden mas csapatnal eronleti edzo, mert valahogy senkin nem fog ki.CsaSzi9294 írta: ↑2020.10.23. 17:18Ennyit számít Pintus és az erőnléti edzései..![]()
Egy korona nem fog kifogni rajtunk.
- Festa
A Genoát Hakimit nélkül is verni kell.interfan írta: ↑2020.10.23. 17:13Komolytalan az egesz.Stankov írta: ↑2020.10.23. 17:07Off:drtie írta: ↑2020.10.23. 16:48 Hakimi tesztje negatív. Ezek a COVID tesztek elég megbízhatatlanok...
Vicc...
Kell meg egy negativ, akkor jatszhat csak.
Kerdes mikor jon meg annak az eredmenye.
Valoszinubb hogy a Shaktar ellen lesz majd bevetheto.
A Sahtar is a Real ellen viszont létkérdés hogy a pályán legyen.
Young és Hakimi akik alkalmasak a 3-5-2-ben alklamasak a Wing back szerepre és Perisic meg nem.
Sensi is nagyon kéne,hogy legalább csereként játszani tudjon.
A bajnokságban most 2 nyerhető meccs Genoa és Parma .6 kéne mert utána Atalanta.