20recoba írta:A 3pont a lényeg tény, de azért remélem ebből végre okulnak ebből a srácok.. Benítez remélem leb**asza őket
Valakinek Benitezt is seggbe kell rúgnia. Itt nem fog 6 évig faxt verni.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
20recoba írta:A 3pont a lényeg tény, de azért remélem ebből végre okulnak ebből a srácok.. Benítez remélem leb**asza őket
DSanton39 írta:Nerazzurri írta:ilyen idiótán cserélni.....
ja, még véletlen se posztra, taktikát is vagy ezerszer változtatta a második félidőben. Stanko-Santon? miért nem egyből Chivu helyére, utána Pandev-Chivu??? én ennél a lépésnél éreztem hogy megszívhatjuk ha ember hátrányban is lekontráznak, aztán Biabiany-Cordoba? ötödik védő helyett inkább Muntarit hoztam volna Zanetti mellé, hogy legyen ki szűrjön. barom rafa
Baggio85 írta:Ennek semmi köze ahhoz, hogy Benítez, hogy cserélt!!! 4-0 után Maicon elfelejtette, hogy ő egyébként védő, úgy szaladtak át a jobb oldalunkon, ahogy akartak, Julio meg a 2. félidőre szabadságot vett ki. Szerintem Santon is várhat rá most pár meccset, hogy újra játszon. Az a baj, hogy ez már nem az első, de még csak nem is a második meccsünk, ahol így leadjuk a több gólos előnyt. Ez koncentráció kérdése, nem pedig, hogy Rafa, hogy cserélt.
Ezzel együtt ebben a Bale-ben van fantázia: rettenet gyors (ez onnan látszott, hogy az egyébként szintén nem lassú, friss Cordóbát, labdával lefutotta), és ahogy kirúgta a hosszút 3x... El tudnám képzelni a csapatban.
Azért kár ez, mert ez az idegenben lőtt 3 gól még sokat érhet a a Spurs-nek.
FORZA INTER!!!
DSanton39 írta:Baggio85 írta:Ennek semmi köze ahhoz, hogy Benítez, hogy cserélt!!! 4-0 után Maicon elfelejtette, hogy ő egyébként védő, úgy szaladtak át a jobb oldalunkon, ahogy akartak, Julio meg a 2. félidőre szabadságot vett ki. Szerintem Santon is várhat rá most pár meccset, hogy újra játszon. Az a baj, hogy ez már nem az első, de még csak nem is a második meccsünk, ahol így leadjuk a több gólos előnyt. Ez koncentráció kérdése, nem pedig, hogy Rafa, hogy cserélt.
Ezzel együtt ebben a Bale-ben van fantázia: rettenet gyors (ez onnan látszott, hogy az egyébként szintén nem lassú, friss Cordóbát, labdával lefutotta), és ahogy kirúgta a hosszút 3x... El tudnám képzelni a csapatban.
FORZA INTER!!!
Mourinhonál ilyen koncentrációs problémák nem voltak, úgyhogy ne mond nekem hogy ez nem Rafa sara
az hogy Santon hibázott egyet pech hogy gólt lett belőle, de mikor beállt majdnem góllal nyitott, Chivu mit csinál minden meccsen, az elején felrúg vkit sárgát kap, azt azon kell reménykedni hogy ki ne állítsák, emellett az futja le aki akarja. Bale pedig tényleg jó srác, jöhetne akár ő is télen.
DSanton39 írta:Baggio85 írta:Ennek semmi köze ahhoz, hogy Benítez, hogy cserélt!!! 4-0 után Maicon elfelejtette, hogy ő egyébként védő, úgy szaladtak át a jobb oldalunkon, ahogy akartak, Julio meg a 2. félidőre szabadságot vett ki. Szerintem Santon is várhat rá most pár meccset, hogy újra játszon. Az a baj, hogy ez már nem az első, de még csak nem is a második meccsünk, ahol így leadjuk a több gólos előnyt. Ez koncentráció kérdése, nem pedig, hogy Rafa, hogy cserélt.
FORZA INTER!!!
Mourinhonál ilyen koncentrációs problémák nem voltak, úgyhogy ne mond nekem hogy ez nem Rafa sara
az hogy Santon hibázott egyet pech hogy gólt lett belőle, de mikor beállt majdnem góllal nyitott, Chivu mit csinál minden meccsen, az elején felrúg vkit sárgát kap, azt azon kell reménykedni hogy ki ne állítsák, emellett az futja le aki akarja. Bale pedig tényleg jó srác, jöhetne akár ő is télen.
DSanton39 írta:Mourinhonál ilyen koncentrációs problémák nem voltak, úgyhogy ne mond nekem hogy ez nem Rafa sara
Tommy írta:Dehogynem voltak.
Palermo ellen ugyanezt megcsináltuk tavaly a bajnokságban, 4-0-ról 4-3, aztán végén rugott Milito egyet és 5-3 lett. Sajnos a csapatra mindig is jellemző volt, hogy ha vezetnek pár góllal akkor ráülnek az eredményre és csak albizgetnek, főleg Mancini idejében volt ez így. Ez nem Benitez hibája volt, nyilván nem azt mondta a félidőben a fiúknak, hogy álljanak le, ennyi elég volt..
PellerG írta:Bale-t inkább kp-nak nézem, tehát nálunk Coutinho mai posztján képzelném el.
Védőként nem tudom mennyire lenne faja.
Össze vissza cserélt már megint....Mint Rómában....
Oké, benne volt az is h Deki kiesett, de logikátlanokat lépett....
DSanton39 írta:igazatok van, Chievo, Palermo ellen, bár ezeknél nem az utolsó percekben jöttek vissza, hanem lépésről lépésre ellenünk. viszont Beníteznél a Roma ellen is az utolsó percben kaptunk gólt, és most is ekkor volt a villanyoltás, kétszer is, azért ez se semmi teljesítményPellerG írta:Bale-t inkább kp-nak nézem, tehát nálunk Coutinho mai posztján képzelném el.
Védőként nem tudom mennyire lenne faja.
Össze vissza cserélt már megint....Mint Rómában....
Oké, benne volt az is h Deki kiesett, de logikátlanokat lépett....
amilyen gólerős Bale, jó lenne Coutinho helyett is, bár én inkább elnézném ott a brazil fiúcska cseleit, nagyon tetszik a játéka, és egyre jobban beilleszkedik.
ma is mutogatott kifele,nem tudom,hogy a nézőknek vagy Beniteznek
Cupi írta:Maicon egyik gólnál sem volt hátul pedig az Ő oldalán futott le mindenkit Bale 3x is...
Süti írta:Cupi írta:Maicon egyik gólnál sem volt hátul pedig az Ő oldalán futott le mindenkit Bale 3x is..
Na végre valaki kimondja hogy nem új keletű dolog ez a csapatnálTommy írta:Dehogynem voltak.
Palermo ellen ugyanezt megcsináltuk tavaly a bajnokságban, 4-0-ról 4-3, aztán végén rugott Milito egyet és 5-3 lett. Sajnos a csapatra mindig is jellemző volt, hogy ha vezetnek pár góllal akkor ráülnek az eredményre és csak albizgetnek, főleg Mancini idejében volt ez így. Ez nem Benitez hibája volt, nyilván nem azt mondta a félidőben a fiúknak, hogy álljanak le, ennyi elég volt..
Süti írta:Cupi írta:Maicon egyik gólnál sem volt hátul pedig az Ő oldalán futott le mindenkit Bale 3x is...
Maicon tényleg gyengén játszik előrefele, de amit védekezésben nyújt az egy nagy nulla.
Nem tudom mi lehet vele. 29 éves, elvileg még van 3-4 jó éve. Lehet hogy menni szeretne.
Tavaly sem volt az igazi, de volt 3-4 sorsdöntő meccse.
Én 4-1-nél elkapcsoltam, ezért meglepett ez a kiengedés.
Komax írta:Na végre valaki kimondja hogy nem új keletű dolog ez a csapatnálTommy írta:Dehogynem voltak.
Palermo ellen ugyanezt megcsináltuk tavaly a bajnokságban, 4-0-ról 4-3, aztán végén rugott Milito egyet és 5-3 lett. Sajnos a csapatra mindig is jellemző volt, hogy ha vezetnek pár góllal akkor ráülnek az eredményre és csak albizgetnek, főleg Mancini idejében volt ez így. Ez nem Benitez hibája volt, nyilván nem azt mondta a félidőben a fiúknak, hogy álljanak le, ennyi elég volt..![]()
A meccs tele volt pozitívumokkal arról senki nem beszél, csak arról, hogy a végén kaptunk 2 gólt. Nem értek vele semmit, mint ahogy Bale mesterhármasa sem ér semmit. Volt itt labdatartás, kombinatív játék, a két fiatalunk szárnyal, a jelenleg világ legjobb csatára nálunk játszik. Szerintem nagyon is jó úton haladunk Benítezel.
Azért becsüljük meg mert 3 bl csoportkör meccset tvben látni az nagy szó.Festa írta:Komax írta:TV2 honlapja szerint november 2-án élőben közvetítik a Tottenham - Inter meccset.
Végre egy jó hír. Azért a Bl címvédőnek a meccsét adni nem olyan nagy szám.
Komax írta:Na végre valaki kimondja hogy nem új keletű dolog ez a csapatnálTommy írta:Dehogynem voltak.
Palermo ellen ugyanezt megcsináltuk tavaly a bajnokságban, 4-0-ról 4-3, aztán végén rugott Milito egyet és 5-3 lett. Sajnos a csapatra mindig is jellemző volt, hogy ha vezetnek pár góllal akkor ráülnek az eredményre és csak albizgetnek, főleg Mancini idejében volt ez így. Ez nem Benitez hibája volt, nyilván nem azt mondta a félidőben a fiúknak, hogy álljanak le, ennyi elég volt..![]()
A meccs tele volt pozitívumokkal arról senki nem beszél, csak arról, hogy a végén kaptunk 2 gólt. Nem értek vele semmit, mint ahogy Bale mesterhármasa sem ér semmit. Volt itt labdatartás, kombinatív játék, a két fiatalunk szárnyal, a jelenleg világ legjobb csatára nálunk játszik. Szerintem nagyon is jó úton haladunk Benítezel.
Na pont egy ellenpélda a tegnapira, ha jól emlékszem mi voltuk 9-en a pályán Sampnak szinte helyzete sem volt. Ez a gáz a Sampra nézve. Eto meg kihagyta akkor meccs helyzetét.Cupi írta:Samp ellen viszont jó lenne nyerni, tavaly nem tudtuk őket legyőzni 1x sem, sőt idegenben ki is kaptunk. (1-0,0-0)
Süti írta:Én azt látom, hogy sokszor nem azt nyújtják 90 percen keresztül a játékosok, amit Rafa elvárna tőlük, és ebbe a taktikába nem fér bele 10-15 perc kihagyás.
sorger=giallo írta:Többek között hasonló hibákból eredően...
FORZA INTER!!!
R9. írta:abból a 3 kapott gólból cesar 2-t nyugodtan megfoghatott volna, sajna már nem olyan mint anno volt
gyuszi írta:R9. írta:abból a 3 kapott gólból cesar 2-t nyugodtan megfoghatott volna, sajna már nem olyan mint anno volt
Hibázott egy meccsen ami köszönhetően az első félidőnek nem került sokba, 7végén meg 3 pontot értek a védései a Cagliari ellen. Én nem cserélném le egy ideig senkire. 2-3 év és Viviano
Fan Gusto írta:Cesar hibázott? ezeket a lövéseket alighanem senki sem tudta volna
DettóLombardini írta:Én most lehet, hogy egyszemélyes hadseregként fogok kiállni Benitez mellett, de most ugyanazt csináljátok mint Mourinho első évében. Emlékszem abban az évben mikor José idejött és elkezdte a 4-3-3-at és rendre befuccsolt, azt írtátok sokan, hogy mi a fenéért nem veszi észre Mou, hogy ez itt nem megy. Hogy a hülye angol játéka itt nem fog menni? Sőt volt aki visszazavarta volna Angliába. Aztán lám végül csak elhozta a csodát. Én nem azt mondom, hogy Benitez lesz valaha is olyan edző mint Mou, de kiállok amellett, hogy igenis lesz itt csapat és jó úton haladunk, sőt Barcelonát megszégyenítő szép játék irányába haladunk. A fegyelmezetlenség, az el lazáskodás a nagy előny birtokában sajnos mindig a csapat része volt bárki is volt az edző. Ez van. Én decemberre mondtam, hogy ki fog alakulni a csapat arculata, és most is tartom ezt!
Lombardini írta:Én most lehet, hogy egyszemélyes hadseregként fogok kiállni Benitez mellett, de most ugyanazt csináljátok mint Mourinho első évében. Emlékszem abban az évben mikor José idejött és elkezdte a 4-3-3-at és rendre befuccsolt, azt írtátok sokan, hogy mi a fenéért nem veszi észre Mou, hogy ez itt nem megy. Hogy a hülye angol játéka itt nem fog menni? Sőt volt aki visszazavarta volna Angliába. Aztán lám végül csak elhozta a csodát. Én nem azt mondom, hogy Benitez lesz valaha is olyan edző mint Mou, de kiállok amellett, hogy igenis lesz itt csapat és jó úton haladunk, sőt Barcelonát megszégyenítő szép játék irányába haladunk. A fegyelmezetlenség, az el lazáskodás a nagy előny birtokában sajnos mindig a csapat része volt bárki is volt az edző. Ez van. Én decemberre mondtam, hogy ki fog alakulni a csapat arculata, és most is tartom ezt!