Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha az utolsó meccsen nyerni kell,akkor nem a 85. perctől nyomom az offenzívát....nooormális?Az elején meghúzni,beverni kettőt,aztán lehet alibizni.Fordítva ültünk a lovon.Azért kíváncsi lennék,ha nem ez a korlátolt taktika van érvényben,mire lett volna képes a csapat.Remélhetőleg mindenki értékeli magában a helyzetet,vezető,játékos egyaránt.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

A hétközi BL forduló megmutatta azt is, hogy mi miért vagyunk teljesen esélytelenek a bajnoki címre is. A Juve kezdő Pirlostul ide vagy oda, amikor kellett, akkor 3-0ra nyert Barcelonaban, mi meg a 12 milliós Contéval nyertünk 1 meccset a 6ból.
De legalább tavaly kisírta magának, hogy őt nem lehet kritizálni, tessék, itt az eredménye.
Viszont mostantól lehet nyugodtan, felszabadultan játszani a bajnokságban, mert nekem ne mondja senki, hogy ettől a csapattól Contestul bárki is reálisan várná el, hogy bajnok legyen a Juve előtt mondjuk.
Továbbjutó a Juve, Atalanta, Lazio, kieső az Inter...SZÉGYEN!!!

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Tombi1986 írta: 2020.12.09. 23:06 Valahol éreztem, hogy nem fogunk nyerni. Conte egyszerűen kevés a BL-hez, több helyen is megmutatta.
Ettől függetlenül ha Eriksen, Sanchez kezdő akkor szerintem ma nyerünk. Kettő legfontosabb játékost aki akarta becserélni.
Többi játékos pedig selejt. Pont. Nem véletlenül akarjuk eladni őket.
Sajnos a keret semmivel sem erősebb, mint tavaly. Annak örülök, hogy EL nincsen.
Bajnokság végén távozni fog, ebben biztos vagyok.
Mikor muszály volt kockáztatni lehozta Lautarot és bent volt helyette Perisic.
Sensi meg 10 percet nem bírna.
Hiába volt nálunk a labda a betömörülő ukránok ellen elég lett volna 1-gól,de nem bírtuk el a nyomást.
2018,2019,2020 csak nyerni kellett volna az utolsó BL meccsen,de nem és nem.

Conte marad aztán marad a bajnokság meg a kupa .Sok nekünk a 3 front.
Nyáron meglátjuk ki jön.Pocchetino a Realba megy majd marad Allegri.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Fú gyerekek, nem is tudom mit írjak. Nem tudok annyi cigit elszívni, hogy megnyugodjak... elképesztő ezt 3. évben átélni, ilyen kibaszott balfékek a világon nincsnek, mint ez a csapat Contéstól mindenestől. Olyan, mintha csak olyan játékosokat tudnánk igazolni, akik összetörnek egy cseppnyi nyomástól is. Sajnos ez mindenkire igaz, csak valaki e mellett még focizni sem tud.
Szörnyű, szégyen...
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

mike írta: 2020.12.09. 23:13
Nerazzurri írta: 2020.12.09. 23:06
CsaSzi9294 írta: 2020.12.09. 23:01 Conte, kérlek állj fel a padról!
Komoly meccsekre alkalmatlan vagy. Ugyan ezt láttuk tavaly is és az EL döntőn is. Hazai pályán nem tudtunk gólt lőni, a szezon eddigi legfontosabb meccsén, egy (nem lenézendő) ukrán csapatnak. És még csak nem is a Bayern Münchennek... szégyen, hogy egyáltalán itt vagy.
És akkor mi lesz? Young, Perisics, Gag megtanul focizni? Brozovic előre játszik nem hátra és nem adja el a labdákat? Lautaro újra tud gólt lőni? Komolyan kérdezem?
Elképzelhető hogy egy jó edzőnél jobbak lesznek. Nekem ne mondja senki hogy Eriksrn 5 perces csere, vagy hogy Gag Inter szintű játékos.
Egyedül ez a gyökér hiszi ezt.

Jelenleg rombolás folyik, visszafejlődés.
Mennyi bizonyíték kell még erre ? :roll:
Nem is értem, hogy van akinek még nem világos, hogy nem fejlődik a csapat. Megverjük a kis-közép csapatokat.. na és? Aztán jönnek a külföldi csapat akik ellen nagy többségben felsülünk. Nem csak a Bologna ellen kell tudni teljesíteni. Az meg hogy Gagliardini egy ilyen fontos BL meccsen a kezdőben kap helyet és 80 percig ott is van, számomra a érthetetlen.
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Azt se értem, hogy Sanchez atom jó formában az utóbbi időben erre kap 15 percet.. Mikor kb. kezdenie kellett volna. Nem baj a srácok majd nyomnak egy PS partyt amit Lukaku vett nekik, Fifaban hátha továbbjutnak.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Én szerintem ott volt a gond h Martinezt lehozta én Lukakut hoztam volna le sajnos nagyon gyengén játszott
Ez van az utóbbi évek tapasztalata alapján az lett volna meglepő ha továbbmegyünk most elég lesz a bajnokságra koncentrálni hátra van 28 meccsünk a szezonból és Contéból...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ha nyáron kivágtuk volna, hátrébb semmiképp sem lennénk. Rengeteg pénzt, koefficienst buktunk el.
Semmi mást nem tudok elfogadni, csak Conte távozását. Ez a projekt megbukott.

Már kinevezni is szégyen volt egy juventínót.
Meg is tette amit meg kellett, mostmár takarodhat innen.

Borzasztó érzés ez, szánalmasok vagyunk....
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Gondolom Conte maradását csak a bajnoki cím megnyerése biztosítaná. A BL hely elérése szerintem kevés. Ha nincs bajnoki cím Conte biztos nem maradhat.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Azt gondolom, hogy mi nem akartunk ma nyerni. Miért? Továbbjutunk akkor sem lett volna több körünk. Az összes ellenfél erősebb nálunk, talán a Dortmund lett volna 50-50%.
Mai meccset fiúk meg akartak volna nyerni akkor győztünk is volna. Az utolsó előtti körben megadtuk az esélyt, hogy ne lehessen egyből mindenkit máglyára vetni, mintha a mai x előre meg lett volna beszélve.
A nyáron nagy takarítás kell, nem is kérdés mert rengeteg selejt játékos van a keretben.
Conte pedig a bajnoki címet akarja behúzni. Reméljük sikerülni neki és utána szépen feláll a kispadról és jön egy olyan edző aki tudja használni Eriksent.
Érdekes, de nagyon hasonló pályát futunk Manchester Uniteddel, bár ők jövőre a TOP 4-ben sem lesznek. Jobbnál jobb játékosok vannak ott is padon a kezdő csapat meg full tré...
CsaSzi9294

Nerazzurri írta: 2020.12.09. 23:16
CsaSzi9294 írta: 2020.12.09. 23:07
Nerazzurri írta: 2020.12.09. 23:06

És akkor mi lesz? Young, Perisics, Gag megtanul focizni? Brozovic előre játszik nem hátra és nem adja el a labdákat? Lautaro újra tud gólt lőni? Komolyan kérdezem?
Talán nem lesz 352! Nem lesz beívelgetés, mert Hakimin kívül senki nem tud. Talán Gag a kezdő közelébe sem kerül. Lesz időben csere és nem a 80.ba. Soroljam még???
Ezt értem. El is fogadom. De ez a meccs nehogy már csak conte hibája legyen? Ide nagytakarítás kell gyerekek, ezeket a hitvány olcsó Jánosokat ki kell baszni. Ilyen mentalitású és tudású “focistákkal” senki nem fog itt nyerni semmit.
Ezt meg én értem. :thumbup:
Viszont az már Conte hibája, hogy miért ezek a 0 tudású vagy veterán játékosok alkotják hétről hétre a kezdő csapatot egy olyan taktikával ami egyszerűen nem működik csak a kis csapatok ellen. Young egy nagy 0 volt, bejött Perisic, aki 10ből 11szer szar beadást adott. Vagyis a 0 Young helyett bejött egy dupla 0 Perisic. Az agyon szidott Eriksen is többet tett a szokásos kis 10 percében, mint Gag összesen.
Egyet értek, hogy ki kell baszni a nullákat, de elsősorban a fejétől bűzlik a hal. Conte a legnagyobb olcsó János ebben a csapatban. Szégyellem magam, hogy ez a fafejű dilettáns majom az edzőnk.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

mike írta: 2020.12.09. 23:23 Ha nyáron kivágtuk volna, hátrébb semmiképp sem lennénk. Rengeteg pénzt, koefficienst buktunk el.
Semmi mást nem tudok elfogadni, csak Conte távozását. Ez a projekt megbukott.

Már kinevezni is szégyen volt egy juventínót.
Meg is tette amit meg kellett, mostmár takarodhat innen.

Borzasztó érzés ez, szánalmasok vagyunk....
Mi buktunk pénzt de ő ugyanúgy felveszi az évi 12 milliót.....
Totál égés.....ennyire szarul és letörtnek rég éreztem magam meccs után.....ez valami hatalmas szégyen....
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Inter is coming.. Ja nem. :?
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Atosz írta: 2020.12.09. 23:19 Fú gyerekek, nem is tudom mit írjak. Nem tudok annyi cigit elszívni, hogy megnyugodjak... elképesztő ezt 3. évben átélni, ilyen kibaszott balfékek a világon nincsnek, mint ez a csapat Contéstól mindenestől. Olyan, mintha csak olyan játékosokat tudnánk igazolni, akik összetörnek egy cseppnyi nyomástól is. Sajnos ez mindenkire igaz, csak valaki e mellett még focizni sem tud.
Szörnyű, szégyen...
Én bedobok egy frontint mert már az orrom vére is megeredt az idegtől! Komolyan! Egyszerűen szégyen és gyalázat amit megint leművelt a csapat és ez a Juve bérenc! Ezt nem tudom hogy fogom megemészteni illetve tudom...sehogy! Hihetetlen dühös és csalódott vagyok most...sírni tudnék! Gondolom sokan vagyunk most így! Amúgy a csapat tele van beszari töketlen zsoldossal akiknek az Inter mez semmit nem jelent! Kocogás és sétamatyi volt egész meccsen! Vérlázító! Conte meg elmegy a ........anyjába! Eriksen többet csinált 5 perc alatt mint az egész középpályás sor! De ő is menni fog a majom miatt! Cserébe nézhetjük a balfasz embereit majd!
CsaSzi9294

Cupi írta: 2020.12.09. 23:27
mike írta: 2020.12.09. 23:23
Totál égés.....ennyire szarul és letörtnek rég éreztem magam meccs után.....ez valami hatalmas szégyen....
Én talán a PSV elleni hazai döntetlenkor éreztem hasonlót. Ráadásul élőben néztem... nagyon szar érzés volt.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Nem tudom, hogy itt ki (volt) élsportoló és ki nem, ki focizik(ott) magasabb szinten esetleg. Én fiatal koromban elég magas szinten fociztam. Mi akkor elsődlegesen magunkért küzdöttünk kiélezett helyzetben, teljesen mindegy volt, hogy ki mit ugat a pálya széléről. Egyszerűen nem engedhettük meg magunknak, hogy ilyen szégyen érjen bennünket.
Ezeknek (1-2 kivétel mellett) semmit nem jelent az INTER, mert ha jelentene, akkor ma meghaltak volna a pályán!! Teljesen mindegy, hogy az a bohóc Conte mit akart vagy nem akart. Ez nem csapat, ez egy összekukázott valami. Szégyen és szánalom.
Festa

tomika431 írta: 2020.12.09. 23:23 Gondolom Conte maradását csak a bajnoki cím megnyerése biztosítaná. A BL hely elérése szerintem kevés. Ha nincs bajnoki cím Conte biztos nem maradhat.
A játékosokkal akikkel jóban van bírják,de taktikailag borzasztóan könnyű kiismerhető.
Most amikor tudtuk,hogy nyerni kellett volna sem kockáztattuk meg,hogy Sánchez,Lukaku,Lautaro egyszerre legyen a palyán????

Mondjuk ezeket a Conteoutokat csak feszültség levezetésnek jó leírni.
Nem fogják elküldeni ez biztos.A játékosok nyerni akartak,de közben Conte utasításait is bekell tartani.

Conte alatt a 6 hazai BL meccsből egyetlen egy meccset tudtunk megnyerni.
Ebből vonja le mindenki a megfelelő következtetést.

A BL hely mert nekünk csak 1 meccsünk lesz tavasszal ,de a komolyabb olasz csapatoknak meg 2.
Kérdés a mai kudarcra,hogy reagálnak a játékosok .
Festa

Kenji írta: 2020.12.09. 23:29 Inter is coming.. Ja nem. :?
Csoportból való továbbjutás?
Not for everyone ;) :(
Cupi

Atosz írta: 2020.12.09. 23:19 Fú gyerekek, nem is tudom mit írjak. Nem tudok annyi cigit elszívni, hogy megnyugodjak... elképesztő ezt 3. évben átélni, ilyen kibaszott balfékek a világon nincsnek, mint ez a csapat Contéstól mindenestől. Olyan, mintha csak olyan játékosokat tudnánk igazolni, akik összetörnek egy cseppnyi nyomástól is. Sajnos ez mindenkire igaz, csak valaki e mellett még focizni sem tud.
Szörnyű, szégyen...
Jól írod....látom előre majd 2 körül talán elalszom....
Játékosok is szégyellhetik a pofájukat....
Cupi

Festa írta: 2020.12.09. 23:33

Inkább Not for Inter.....3. éve ugyanúgy kiesni....
mike

Festa írta: 2020.12.09. 23:32 Mondjuk ezeket a Conteoutokat csak feszültség levezetésnek jó leírni.
Nem fogják elküldeni ez biztos. .
Ilyen alapon bármit is teljesen felesleges leírni, mert Zhangék úgysem olvassák el:)

Normális klubnál minimum felmerülne a menesztése.....rengeteg kárt okozott már.
CsaSzi9294

Nerazzurri írta: 2020.12.09. 23:31 Nem tudom, hogy itt ki (volt) élsportoló és ki nem, ki focizik(ott) magasabb szinten esetleg. Én fiatal koromban elég magas szinten fociztam. Mi akkor elsődlegesen magunkért küzdöttünk kiélezett helyzetben, teljesen mindegy volt, hogy ki mit ugat a pálya széléről. Egyszerűen nem engedhettük meg magunknak, hogy ilyen szégyen érjen bennünket.
Ezeknek (1-2 kivétel mellett) semmit nem jelent az INTER, mert ha jelentene, akkor ma meghaltak volna a pályán!! Teljesen mindegy, hogy az a bohóc Conte mit akart vagy nem akart. Ez nem csapat, ez egy összekukázott valami. Szégyen és szánalom.
Teljesen igazad van. Tudom, lerágott csont a 2010-es csapattal jönni, de összehasonlítva, az akkori nem csak tudásban volt több. Materazzinak be kellene menni most az öltözőbe és mindenkit felpofozni.
Egyébként ez az állapot a Moratti időkben nem fordult volna elő. Úgy halkan megjegyzem...
Nerazzurri

CsaSzi9294 írta: 2020.12.09. 23:25
Nerazzurri írta: 2020.12.09. 23:16
CsaSzi9294 írta: 2020.12.09. 23:07

Talán nem lesz 352! Nem lesz beívelgetés, mert Hakimin kívül senki nem tud. Talán Gag a kezdő közelébe sem kerül. Lesz időben csere és nem a 80.ba. Soroljam még???
Ezt értem. El is fogadom. De ez a meccs nehogy már csak conte hibája legyen? Ide nagytakarítás kell gyerekek, ezeket a hitvány olcsó Jánosokat ki kell baszni. Ilyen mentalitású és tudású “focistákkal” senki nem fog itt nyerni semmit.
Ezt meg én értem. :thumbup:
Viszont az már Conte hibája, hogy miért ezek a 0 tudású vagy veterán játékosok alkotják hétről hétre a kezdő csapatot egy olyan taktikával ami egyszerűen nem működik csak a kis csapatok ellen. Young egy nagy 0 volt, bejött Perisic, aki 10ből 11szer szar beadást adott. Vagyis a 0 Young helyett bejött egy dupla 0 Perisic. Az agyon szidott Eriksen is többet tett a szokásos kis 10 percében, mint Gag összesen.
Egyet értek, hogy ki kell baszni a nullákat, de elsősorban a fejétől bűzlik a hal. Conte a legnagyobb olcsó János ebben a csapatban. Szégyellem magam, hogy ez a fafejű dilettáns majom az edzőnk.
Szerintem Young a kancsal tuti ötlete volt, ő imádja az ingyenes megoldásokat. Perisic meg a kutyának nem kellett, itt maradt, pedig jobban tette volna, ha hazaköltözött volna zimmer ferizni. A többivel egyetértek. :thumbup:
lucky0

Cupi írta: 2020.12.09. 23:36
Festa írta: 2020.12.09. 23:33

Inkább Not for Inter.....3. éve ugyanúgy kiesni....
Vagy Mission Impossible!
Talán ha ma Chuck Norris az egyik csatár akkor körbepörgőrúgással bevert volna egyet!
Cupi

Nerazzurri írta: 2020.12.09. 23:31 Nem tudom, hogy itt ki (volt) élsportoló és ki nem, ki focizik(ott) magasabb szinten esetleg. Én fiatal koromban elég magas szinten fociztam. Mi akkor elsődlegesen magunkért küzdöttünk kiélezett helyzetben, teljesen mindegy volt, hogy ki mit ugat a pálya széléről. Egyszerűen nem engedhettük meg magunknak, hogy ilyen szégyen érjen bennünket.
Jogos. Ezért is vagyok kibukva a játékosokra is. :cry:
Nerazzurri

CsaSzi9294 írta: 2020.12.09. 23:37
Teljesen igazad van. Tudom, lerágott csont a 2010-es csapattal jönni, de összehasonlítva, az akkori nem csak tudásban volt több. Materazzinak be kellene menni most az öltözőbe és mindenkit felpofozni.
Egyébként ez az állapot a Moratti időkben nem fordult volna elő. Úgy halkan megjegyzem...
Na pont ezek a karakterek nincsenek meg a mai keretben. A jó öreg Mátrix, pedig mekkora favágó volt, de megdöglött volna a csapatért.
lucky0

mike írta: 2020.12.09. 23:37
Festa írta: 2020.12.09. 23:32 Mondjuk ezeket a Conteoutokat csak feszültség levezetésnek jó leírni.
Ilyen alapon bármit is teljesen felesleges leírni, mert Zhangék úgysem olvassák el:)

A sárgáknak ez üzlet! Moratti papa már kibaszta volna az Ukrajnai dönci után ez a papagájt! Neki szívügye volt a csapat!Ez a különbség sajnos! A játékosokon is látszik! Bele szarnak! Úgy sem lesz következmény!
Nerazzurri

lucky0 írta: 2020.12.09. 23:29
Szörnyű, szégyen...
Én bedobok egy frontint mert már az orrom vére is megeredt az idegtől! Komolyan! Egyszerűen szégyen és gyalázat amit megint leművelt a csapat és ez a Juve bérenc! Ezt nem tudom hogy fogom megemészteni illetve tudom...sehogy! Hihetetlen dühös és csalódott vagyok most...sírni tudnék! Gondolom sokan vagyunk most így! Amúgy a csapat tele van beszari töketlen zsoldossal akiknek az Inter mez semmit nem jelent! Kocogás és sétamatyi volt egész meccsen! Vérlázító! Conte meg elmegy a ........anyjába! Eriksen többet csinált 5 perc alatt mint az egész középpályás sor! De ő is menni fog a majom miatt! Cserébe nézhetjük a balfasz embereit majd!
Ez a frontin dolog lehet jó ötlet, szetbasz az ideg. :) :thumbup:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Már a bírókat savazza épp 🤣🙈
Mindig valakit, csak ő nem hibás sosem...

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... tri-355573
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Cupi írta: 2020.12.09. 23:34
Szörnyű, szégyen...
Jól írod....látom előre majd 2 körül talán elalszom....
Játékosok is szégyellhetik a pofájukat....
Jó nektek, hogy még hisztek a csapatban. Sajnos én már beletörődtem, hogy amíg ez a juvés majom az edzőnk, megfejelve Perisic, Kolarov, Gag, Young szintű selejtekkel, semmit sem fogunk elérni.
Mindenkinek további jó meccsnézést a szezon további részére, nekem ennyi volt a Conte-korszak. Nem hiányzik, hogy szétbasszon az ideg a meccsek alatt. Remélem a szezon végén megszabadulunk a juventinótól.
Festa

Ok,csak magunkat idegeljük vele.
Hiába írják Aleggrit nem fogják lecserélni max ha kiesőhelyen lennénk.
Az,hogy cserélni nem tud tudtuk,de 1 gólra voltunk a továbbjutástól és lehozta Lautarot amikor már mindegy alapon kéne rohamozni.A bombacserék meg D’ambrosio meg Darmian????
Mi van??

Ebben a kiesésben 90%-ban Conte a felelős és 10%-ban pedig a játékosok.
Ami komoly szégyen,hogy a másik 3 olasz csapat meg tovább ment köztük a 2 kisebb költségvetésű Lazio meg Atalanta.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

PellerG írta: 2020.12.09. 23:50

Kibaszott irritáló pofája van. Valaki fejbebas*hatná egy szívlapáttal. ;)
mike

lucky0 írta: 2020.12.09. 23:43
A sárgáknak ez üzlet! Moratti papa már kibaszta volna az Ukrajnai dönci után ez a papagájt! Neki szívügye volt a csapat!Ez a különbség sajnos! A játékosokon is látszik! Bele szarnak! Úgy sem lesz következmény!
Értelek, de ez már nem kifogás, mert ez már üzletileg is hatalmas bukta.

A fizetésének többszörösét buktuk már el a kieséssel, és az elmaradt koeff pontokkal a következő évek szereplését is veszélyeztetjük.

Szerintem sokkal több van ebben a csapatban, sajnos így sose fog kiderülni...
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Festa írta: 2020.12.09. 23:53
Az,hogy cserélni nem tud tudtuk,de 1 gólra voltunk a továbbjutástól és lehozta Lautarot amikor már mindegy alapon kéne rohamozni.A bombacserék meg D’ambrosio meg Darmian????
Mi van??

Ami komoly szégyen,hogy a másik 3 olasz csapat meg tovább ment köztük a 2 kisebb költségvetésű Lazio meg Atalanta.
Lautaro legyintett is rá...
Amúgy én megvédem a játékosokat, mert szerintem ők küzdenek de a faszuk tele van már a parókással... kicsit nyernek is de ha nem jön a gól úgyis jó csak szabaduljanak ettől a szerencsétlentől.

Ui.: mikor jött Conte bele írtam mindenféle új regisztrációkor az ő nevét is a jelszavaimba... holnap kezdem a jelszóváltoztatásokat :D :D :D
mike

Én épp az idegemet vezetem le azzal, hogy leirom: conte takarodj te mocskos buzi :D

A 90%-ban egyetértek, itt ő a leggyengébb lancszem.
Sokan látjuk ezt hónapok óta, lassan mindenkinek világos lesz.
Csak lépjenek Marottáék, mielőtt minden elúszik.
Cupi

Most nem lesz a BL miatt plusz terhelés, pihentebbek lehetünk mint több riválisunk. Ha ezek után nem teszik magukat oda és nem akarjuk az Olasz kupát is simán behúzni akkor tényleg egyiküknek sem jelent semmit a klub. :(
Conte úgyis marad sajna de akkor feküdjünk rá a bajnokságra és tegyenek meg mindent, hogy nyerjük meg!!!! Nem lesz 3 naponta meccs meg hasonlók. Nincs kifogás!
Nyáron pedig az edző mellett legalább 5-6 játékostól köszönjünk el. Akár ingyen húzzanak el.
Perisic jelenléte is = szerencsétlenkedés és zero tituli.....szabaduljunk meg az ilyen arcoktól. Elég volt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Portiere32 írta: 2020.12.09. 23:59
Mi van??

Amúgy én megvédem a játékosokat, mert szerintem ők küzdenek de a faszuk tele van már a parókással... kicsit nyernek is de ha nem jön a gól úgyis jó csak szabaduljanak ettől a szerencsétlentől.

Ui.: mikor jött Conte bele írtam mindenféle új regisztrációkor az ő nevét is a jelszavaimba... holnap kezdem a jelszóváltoztatásokat :D :D :D
Írd át #Conteout 20201210-re 🤣
Van benne kis-nagybetű, szám, spec karakter, de lehet már foglalt lesz.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Nagyon sajnálom azon szurkoló társaimat akik még mindig elhiszik, hogy ezek után majd a bajnokságot behúzzuk ezzel a kóklerrel. Még így sem, hogy ennyivel kevesebb lesz a terhelés számomra. Már most megmondom, hogy a bajnokságban is minden komolyabb csapat ellen felfogunk sülni az egysíkú teljesen kiismerhető taktikánk miatt. Semmit nem fejlődtünk a kopasz óta bárki bármit mond és mindezt havi 12 millióért. Nem kellene nekem Inter meccset néznem amíg ez a kókler az edző, de sajnos tudom, hogy úgy is fogok...
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

PellerG írta: 2020.12.10. 00:05
Portiere32 írta: 2020.12.09. 23:59
Mi van??

Írd át #Conteout 20201210-re 🤣
Van benne kis-nagybetű, szám, spec karakter, de lehet már foglalt lesz.
Te hülye :clap: :lol: :D
Festa

mike írta: 2020.12.10. 00:02

Én épp az idegemet vezetem le azzal, hogy leirom: conte takarodj te mocskos buzi :D

A 90%-ban egyetértek, itt ő a leggyengébb lancszem.
Sokan látjuk ezt hónapok óta, lassan mindenkinek világos lesz.
Csak lépjenek Marottáék, mielőtt minden elúszik.
Ok ha ez segít akkor írd le még párszor.:)
Nyilván lehetett reménykedni,mert csak 1 gól kellett a célhoz,de most ezt nem tudtuk megugrani.
Egy ilyen helyzetben is D,ambrosio ,Darmian meg Perisic cserékkel mit akartunk??
Sensi meg végig nézte a meccset a padon a meccset.

Olyan edző kell aki ért az Inter szellemét.
Ok,Cambiassonak meg nincs tapasztalata,de Sztankovics már a Crena Zvezda edzője is a fia is a keret tagja.Lehetne ő akire a “volt játékos legyen az edző projektet “ építhetnénk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nem érdemeltünk továbbjutást. Nem csak az egész teljesítményt figyelembe véve a csoportkörbe, hanem a mai miatt sem. Neki kellett volna menni az ukránoknak és szétszedni őket.
Barella Brozovic Gagliardini, vagyis egy totál védekező csapat lett felrakva. Conte agyontaktikázza a meccseket ahelyett, hogy megnyerné őket.
Ezen a meccsen iszonyat szar érzékkel nyúlt bele és hihetetlen, hogy a nyolcanvalahanyadik percig várt egy kreatívabb játékos behozatalával.
Jó lett volna továbbmenni, de akkor hamisan azt éreznék kint, hogy minden rendben. Ehelyett most láthatják, hogy egy amúgy is gazdaságilag 0 évhez mennyit bukunk ezzel a kieséssel úgy, hogy az igazat megvallva minimum 12 pontot kellett volna hozni könnyedén. Ehelyett lett 6. Vicc.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a kiesés milyen hatással lesz a lehetőségekre igazolás téren, valamint a csapat moráljára és persze Contéra nézve. Pes
Persze az elküldésével még nagyobb mínuszt csinálnánk ezért ez nem biztos, hogy opció. Mindenesetre komolyan el kellene beszélgetni a fiúkkal, mert az egy dolog, hogy ezekben a viszontagságos időkben belefér a szar teljesítmény, de az alázat nélküli játék sosem. És ma ez nem igazán volt meg. Ezért szégyen...
mike

g.e.r.a írta: 2020.12.10. 00:10 Semmit nem fejlődtünk a kopasz óta bárki bármit mond és mindezt havi 12 millióért.

Nem kellene nekem Inter meccset néznem amíg ez a kókler az edző, de sajnos tudom, hogy úgy is fogok...
Aludva egyet erre a borzalomra, ugyanúgy fáj a lelkem mint este :cry:
Többen írtátok már, és én is elgondolkoztam azon, hogy amíg ez a juvés gyökér az edző, addig nem nézek meccset, de úgysem tudnám betartani:(

Az erősítések ellenére semmit sem fejlődtünk, a kopasszal már előrébb lennénk, pedig ő sem nagy szaki.
Szerencséje van a baromnak, hogy nézők nélküli meccsek voltak. A Nord szétszedte volna.
Meddig hagyják még Zhangék ezt a nyomorultat rombolni???

A kirúgása kb akkora öröm lenne, mintha tovabbjutottunk volna.
Pezsgőt bontanék ha eltakarodna innen.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Sajnos aludva ra sem lehet ezt felfogni.
Teljes sokk volt az egesz, azt hiszem a tobbiek leirtak mindent elottem.
Elkepeszto meretu szegyen es gyalazat ami tortent, ebbol a csoportbol sem sikerult tovabbjutni.
Conteval 6 hazai BL meccs = 0 gyozelem.
Ez valami elkepeszto.
De sajnos a teljes BL merlegre is ijeszto ranezni.
12 meccs = 3 GY 4X 5 vereseg.
Rettenet.

Ami szinten elkepeszto fajdalom, min 15m eurot buktunk ezzel a BL kiesessel.
Koef pontok szinten tragikus, ezert jovore marad a 3-4.kalap.

Teljes dobbenet az egesz, megint rajtunk rohog a vilag, es megint minket ert ez a megalaztatas.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok!
Az alábbi játékosokat 2021 őszén nem akarom a keretben látni:
Kolarov, Perisic, Darmian, Gagliardini, Nainggolan.
Akik maradjanak még egy évig edző mellett: Ranocchia, Vidal, Eriksen

Összesen 8 játékos aki idén vagy nincs formában, szarok, itt sem akarnak lenni.
Tehát bő keret továbbra sincs.
Van egy beképzelt majom edzőnk, aki rengeteg gondol magáról....

Lukaku-t lehet szidni, hogy tegnap rosszkor volt rossz helyen, illetve nem rúgott gólt. De!!! Nem is kapott labdákat...
Ukránok meg egy beszari banda, simán tovább mehettek volna ők is, de nekik meg elég volt az El. Semmit sem ér a Real legyőzése...
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Sky:

Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Sanchez 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Barella 6
Eriksen 6
Hakimi 5,5
Darmian 5,5
Martinez 5,5
Gagliardini 5
Young 5
Lukaku 4,5
Perisic 4,5

- FcInternews:

Skriniar 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Hakimi 6
Barella 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Martinez 6
Eriksen 6
Gagliardini 5
Young 5
Perisic 5
Lukaku 5

- SM:

Skriniar 6,5
Bastoni 6,5
Handanovic 6
DeVrij 6
Barella 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Eriksen 6
Hakimi 5,5
Darmian 5,5
Martinez 5,5
Gagliardini 5
Young 5
Perisic 5
Lukaku 5

- FcInter1908:

Skriniar 7
Bastoni 7
Eriksen 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Hakimi 6
Martinez 6
Sanchez 6
Brozovic 5,5
Gagliardini 5
Young 5
Lukaku 5
Perisic 5

- Calciomercato.com:

Bastoni 6,5
Barella 6,5
Sanchez 6,5
Handanovic 6
Skriniar 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Martinez 6
Hakimi 5
Gagliardini 5
Young 5
Perisic 5
Lukaku 4

- Tuttomercato:

Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Handanovic 6
Bastoni 6
Hakimi 6
Brozovic 6
Eriksen 6
Sanchez 6
Gagliardini 5,5
Martinez 5,5
Lukaku 5
Young 5
Perisic 5
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

A többiekhez hasonlóan kezdem. Aludva rá egyet...

Az első félidő még csak-csak vállalható volt. Nem mondom, hogy nem lehetett volna támadóbb a felfogás, viszont így is törte a háló a Shaktart.

A második félidőre már agresszívebben küldtem volna pályára a csapatot, de azt mondom, hogy ok, meg ott is voltak helyzetecskék.

Na de az 55-60 perc tájékán váltani kellett volna.
- egyrészt mert nyerni KELL
- már lehetett érezni, hogy a csapat mind fizikailag, mind mentálisan fáradt
- mert bőven van lehetőség támadóbbá alakítani a csapatot
- mert minőségi játékosok ülnek a cserepadon
- no és végül: mert nincs veszíteni való

Én emiatt haragszom Contéra. Egyszerűen nem értem, hogy miért így és ilyen későn cserél és vált szerkezetet.

Szerintem a játékosok odatették magukat. Van, akinek nem ment ma (Lautaro, Lukaku, Hakimi illetve szerintem Barella se remekelt) és van, aki csak ennyit tud (Gag, Young).

A felelősségvállalásba a ~90-10%-os aránnyal egyetértek. De kár már ezen keseregni, nézzünk előre és bízunk abban, hogy innentől már nem Conte szava lesz a döntő az átigazolásikban és oda szólnak Neki, hogy Eriksent és Sensit (ha rotálva is, de) játszatni KELL.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem meg Conte változni nem fog!
Sírni fog Kante ért, ugyanígy fog meccselni és a kezdő is állandóan ugyanaz lesz! Csapágyasra fogja hajtani a kulcs játékosokat még nemzetközi kupa nélkül is!
Ez a csapat(???) nem bajnok csapat, sajnos! Conteval meg pláne nem!!
Sajnálom az összes Inter szurkolót hogy ilyen edzoket kell elviselni!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Conte also discusses with Fabio Capello, who asks him why Inter never have a plan B. "Of course I have plan B. We have it but we don't want to make it public, otherwise the opponents also prepare themselves for what".

Mindenki, de tényleg MINDENKI látja, hogy ezeken a meccseken (és úgy általában is) 80-85 percig játszuk UGYANAZT a játékot, ami nem vezetetett már eredményre előtte az egész a meccsen, minden ellenfél a 70-80. percre csukott szemmel tudja, hogy mi fog következni, de Ő nem változtat, csak azért sem!!! Aztán várja, hogy az utolsó 5 percben csoda történjen, amikor már annyira szét van tördelve a meccs, hogy kb. 1,5 percnyi tiszta játék marad.

Ráadásul úgy csinál, mintha valami hatalmas fegyver lenne a kezében, mint B terv, de igazából ez annyit jelent, hogy behozza 15 percre Sanchezt, aki egyszer csak berúgja a védők mögött Hakiminek, aki középre ad. Ez egy nagyszerű megoldás, egészen addig, amíg az ellenfél, aki ha csak egy Inter meccset megnéz, rá nem jön és nagyon egyszerűen levédekezi. Nekünk ennyi a B tervünk, ezt nem szeretné, ha más is megtudná! :D Mert ez tényleg csodafegyver!

Ok, egy taktikát be kell gyakorolni, ha nincs neki csak egy az első félévben, az valahol elfogadható, de hogy ennyi idő alatt tényleg semmi mást ne tudjunk játszani, az nevetséges.

Idén a BL hely is necces lesz a bajnokságban, bár őszintén szólva, így igazából nincs is sok értelme... Nem akarom senkinek elvenni a kedvét (nyilván nem is tudnám), de bajnoki címről beszélni teljesen értelmetlen. Ahogy valaki írta korábban, a bajnokságban a rangadókon ugyanez fog történni, és egyszerűen nincs az a Juve, aki ellenünk legalább annyira ne szedné össze magát, hogy bármi esélyünk legyen ellene.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2020.12.10. 07:58-kor.
mike

Tombi1986 írta: 2020.12.10. 07:02 Ukránok meg egy beszari banda
Ezt egyrészt adom, de ők valóban megverték kétszer a Realt, van mit kitenniük az ablakba, nekünk ennyi sincs...
Conte 12 BL meccsünkön 13 pontot szerzett, ez egyszerűen szánalmas.

- BL-ben szánalmas produkció
- Nyilvánvalóan értékes futballistákat épít le
- A focija egy kalap szart sem ér
- Durván beleszállt a vezetőségbe, legalább kétszer.
- A szurkolók felé is voltak burkolt kritikái
- gyuventino

Vállalhatatlan figura, már a kinevezése is a szurkolók szembeköpése volt.
Nem lehet már "nem kirúgását" a 12 milliós fizura fogni, arról nem is beszélve hogy ennek többszörösét buktuk el miatta.
A klub becsülete érjen már többet ennél !
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

PellerG írta: 2020.12.09. 23:50

na ez mindennek a legalja. talán a madrid elleni meccs az, amit fel lehet róni a bírónak (nem mintha a srácok amúgy jól játszottak volna). De könyörgöm, ezzel a kerettel egyszer sem tudta megverni a Donyecket? Ez a a lényeg.
Válasz küldése