Vannak negatív és pozitív dolgok .PellerG írta: ↑2021.01.04. 13:58R9, az előre überpozitivizmus mennyivel jobb?R9. írta: ↑2021.01.04. 13:51teljesen igazad van, folyamat omlik a negativizmusDM22 írta: ↑2021.01.04. 13:28 Én csak azt nem értem, hogy 8 meccses győzelmi széria után , hogy lehet minden fos. Mindenki szar , Conte szar , Vidal szar, juvés köcsögök, öregek, Sensi mindig sérült , egyedül Barella és Lukaku jó. Eriksen is csak Conte miatt szar nem azért mert 1 év alatt nem volt hajlandó 10 milliós fizu mellett megtanulni perfekt olaszul vagy azért mert életében először játszik más komolyabb csapatban a spursön kívül egy másik bajnokságban.
Komolyan ilyenkor örülnék ha a következő meccsen a Guarin , Kuzmanovic , Schelotto kp menne ki játszani Benitezzel a padon..
Hogy lehet ennyire erőltetni azt hogy egy kis pozitivumot sem akarunk meglátni a csapatban. Nem védem Conte-t , sem a csapatot, sem az öregeket, nem is örülök hogy ex Juve-s van a padon. De többet csinált mint Pioli amikor nálunk volt, pedig most Pioli van istenítve a túloldalon.
Gyerekek, no offenz de egy kicsit több bizakodást és pozitivumot mert lassan már csak bőgni jár ide az ember.![]()
"Vidallal bajnokok lettünk volna."
Valahol félúton van a megoldás.
Én attól vagyok rosszul, ha valaki indokolatlanul tolja ezerrel a pozitív oldalt (miközben a meccseinkkel vallatni lehet, magyarázni kell, hogy x-y játékos Conte miatt került ide, hogy Conte rendszere szab gátat itt sok mindennek, stb).
Más meg attól, ha valaki ezeken nem tud túllépni, és nem csak 2-3 jól sikerült meccs alapján ítél, és nem érzi azt egy BL kiesés vs Torino, Spezia, Crotone verés párhuzam kapcsán, hogy jó az irány.
Részemről ennyi.
Kérdés melyikre helyezzük a hangsúlyt.
Lautaro mesterhármas mellett is igaz,hogy Kolarov meg Vidal Flop.
Most hoztunk egy szép sorozatot,de most jön a Roma meg a Juve meccs.
A Bl kiesés komoly tüske,de amíg van esély a scudettora addig van miért nézni a meccseinket.
Ezek már komolyabb szintfelmérők lesznek.