Festa írta: ↑2021.01.13. 18:17
CsaSzi9294 írta: ↑2021.01.13. 17:40
Festa írta: ↑2021.01.13. 17:33
Lukaku nélkül nem megy!!!
Ezt most megint megtanulhattuk,
Gyenge a második sor. Felejtsük el a meccset.Aztán reménykedjünk,hogy a Juve csak annyit nyújt mint a Fradi ellen.
Pezsgőt fogok bontani, ha Conte elmegy. Utoljára a kopasznál mondtam ezt, az Inter-PSV BL meccs után ( azon egyébként együtt voltunk kint

). De most vissza sírom az öreget.
Meccsek óta 0 a mutatott játék, és igen, ha nincs Lukaku nincsenek győzelmek. Ez nagyon nagy probléma.
A Psv elleni meccsen én is kint voltam.
Nagy csalódás volt,mert sok helyzetünk volt.
Spaletti a múlt.Lezárul és nem rivális csapatoktól kell edzőt szerzni hanem olyat aki tudja:
Inter not for everyone:)
Továbbmentünk ez tény,de most már az év meccsére készülehettünk.
Tavaly mind2 Juve meccsen elhasaltunk.Viszonylag simán.
Ha Conte most nem tudja feltüzelni volt csapata ellen a fiókat akkor elszállhat a bajnokság.
Eriksen meg most megkapta a lehetőséget,de mindegy hogy hátul volt vagy a Fio kapuja elől ,egy nagyon önbizalmát vesztett ember benyomását keltette.
Tudom, együtt utaztunk!

Sőt egymás mellett pizzáztunk a di Gennaroban.
Conte már egy éve nem tudja feltüzelni a játékosokat. A hétvégi meccs véleményem szerint azon fog leginkább múlni, hogy a meghatározó játékosaink milyen napot fognak ki, illetve Conte kiket fog becserélni. Viszont ez a mai 120 perc semmiképpen sem tett/tehetett jót.
Ez a csapat eddig az egyéni teljesítmények alapján tart a 2. helyen. Ha a Barella, Hakimi, Lukaku hármas jó napot fognak ki, meg lehet a meccs. Illetve hátul nem lesz komolyabb hiba. Mert azt Ronaldo simán meg fogja bosszulni.
Én bízom a csapatban, de sajnos olyan elképzelés nélkül játszunk, hogy ez az utóbbi évek leggyengébb Juventusa ellen is kevesek lehetünk. Ők tudnak rangadót játszani, mi nem. Ez a nagy különbség sajnos.
Eriksen résszel egyet értek, én a mai napig bízom a “feltámadásban”, és tartom magam ahhoz, hogy játszatni kell, de nem is csoda ha az önbizalma kuka, lényegében azt Conte jó mélyre elásta. Pedig Gagliardini vagy Vidal helyett is játszhatna, még ha nem is az a posztja, mert a két szerencsecsomag nem hoz olyan teljesítményt, amit ne tudna a dán is. De ez csak az én véleményem.