Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Komax
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Kár a bekapott gólért, Maxwellt nem vettük komolyan. De ettől függetlenül nem vagyunk rosszak. Meg kéne nyerni mindenféleképpen a meccset, mert kint pokol lesz.
- DSanton39
ha ebből egy 2-1-et kihozunk elégetett leszek, onnan még bármi lehet, ahogy a Chelsea ellen is, sikerülhet. 
- Komax
Az komoly lehetett, amikor 30 interista a farkát mutatta Ibranak. 
- Baggio85
DSanton39 írta:ha ebből egy 2-1-et kihozunk elégetett leszek, onnan még bármi lehet, ahogy a Chelsea ellen is, sikerülhet.
Legalább 2-vel kell nyernünk, hogy legalább esélyünk legyen a visszavágón. Dehát Milito...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
- Komax
Balotelli remélem beáll és gólokat lő. 
- PetR
- Kapcsolat:
MAICOOOOON!!!

- Riky11
- sorger=giallo
GGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLL!!!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Riky11
- Riky11
IGEN! IGEN! IGEN! IGEN!
KELL EZ A ROHADT SERLEG!!!

KELL EZ A ROHADT SERLEG!!!
- sorger=giallo
FANTASZTIKUS!!!!!!!! GGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLL!!!!
FORZA INTER!!! IIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNTTTTTEEEEEEEEERRRRRRRRR!!!!
FORZA INTER!!! IIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNTTTTTEEEEEEEEERRRRRRRRR!!!!
- PetR
- Kapcsolat:
3-1!! HERCEG!!! 
- sorger=giallo
Uhh, csak most kell majd nagyon figyelni, szerintem a Barcelona nem adja ennyire könnyen magát.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- sorger=giallo
Bevallom, erre nem számítottam. Szép volt fiúk!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Baggio85
ÓRIÁSI!!! Eséllyel megyünk Barcelonaba! De bármi lesz, ez hatalmas volt!!!
GRAZIE RAGAZZI!!! FORZA INTER!!!
GRAZIE RAGAZZI!!! FORZA INTER!!!
- DSanton39
INTER 3 - 1 BARCA
Balotelli takarodjon a ge.cibe, nem való az INTERbe !!!
Balotelli takarodjon a ge.cibe, nem való az INTERbe !!!
- PetR
- Kapcsolat:
HATALMAS GRAT A CSAPATNAK!, de az uccsó 10p nagyon rázós volt!!!
- Nia
Úristen.Esküszöm ezt nem hiszem el:)
Már azt mondom majdnem fél lábbal a mennyországban,de ahhoz még meg kell látogatni a poklok poklát.
Hogy nyomtak a végén,te jó ég.
Lehetett volna 11est adni Alvesnek,meg nem is.Szerintem nem ért hozzá.
Az biztos,hogy kemény lesz a visszavágó.Nagyon erős csapat a Barca.DE MI IS KU:VA ERŐSEK VAGYUNK
.Remélem Maiconnal semmi komoly.Milito végre megtalálta ismét góllövő csukáját.Őt akarták kihagyni 2 gólpassz is:)
Imádom ezt a csapatot,akárhogy is lesz.FORZA INTER
Már azt mondom majdnem fél lábbal a mennyországban,de ahhoz még meg kell látogatni a poklok poklát.
Hogy nyomtak a végén,te jó ég.
Lehetett volna 11est adni Alvesnek,meg nem is.Szerintem nem ért hozzá.
Az biztos,hogy kemény lesz a visszavágó.Nagyon erős csapat a Barca.DE MI IS KU:VA ERŐSEK VAGYUNK
.Remélem Maiconnal semmi komoly.Milito végre megtalálta ismét góllövő csukáját.Őt akarták kihagyni 2 gólpassz is:)
Imádom ezt a csapatot,akárhogy is lesz.FORZA INTER
- Komax
Óriási meccs, nagyszerű győzelem.
Maiconnak mintha a foga esett volna ki.
Szerintem nem volt 11-s a Wes féle szitu.
Akkor harmadszor is leírom: Továbbjutásra állunk, becsüljük meg!
Maiconnak mintha a foga esett volna ki.
Szerintem nem volt 11-s a Wes féle szitu.
Akkor harmadszor is leírom: Továbbjutásra állunk, becsüljük meg!
- benito92
Maiconnak jobbulást
Hatalmasat küzdött a csapat, FORZA INTER
Visszavágó durva lesz de őszintén, nemsokan gondolták hogy 2 gólos előnnyel utazunk ezekhez.
Hatalmasat küzdött a csapat, FORZA INTER
Visszavágó durva lesz de őszintén, nemsokan gondolták hogy 2 gólos előnnyel utazunk ezekhez.
- DSanton39
a bíró tevékenységéhez annyit, hogy a tizenegyest meg lehetett adni meg nem is, de azt se felejtsük el hogy Militot tévesen állították meg lesen, amikor 0-0 volt és 1 az 1-be mehetett volna Valdesre.
- sorger=giallo
Remélem Maicon sérülése nem komoly és hamarosan újra játszani fog! Hatalmas gratuláció a csapatnak, a stábnak és persze nekünk drukkereknek, he-he...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- csak is inter
benito92 írta:Maiconnak jobbulást
Hatalmasat küzdött a csapat, FORZA INTER![]()
ÉN 2:0 tippeltem.....majdnem bejött
ZANETTI levette Lionel Messit a pályáról....
CE SOLO INTER
- Tommy
Nem nagyon tudok most mit írni.. Óriási győzelem volt, rátettünk egy lapáttal Chelsea elleni produkciónkra, de a végére már nagyon elfáradtunk, kulcsfontosságú volt hogy ne 3-2 legyen a vége. Milito a 2 kihagyott helyzete után átkoztam, de aztán mindent jóva tett a Herceg!!
Óriási harcoltunk, küzdöttünk ez az ami hiányzott az elmult évekbeli interből, na meg egy ilyen zseni edző!! Balotellit eddig megvédtem de amit most csinált felháborító volt, de természetesen megint neki állt feljebb hihetetlen. A tizit nem tudom jól megítélni hogy az volt-e vagy nem, de olyan egyértelműen ahogy kijelentetet Hajdu B sztem túlzás volt, én ahogy láttam nem ért hozzá, de ha hozzá is ért akkor is éppen. Messit pedig tökéeltesen leradíroztuk mint ősszel csak akkor 0-0 lett.
Fantasztikus este, már sajnálom hogy nem mentem ki.
Ha a visszavágón ennek a felét hozzuk, akkor továbbjutunk! Hangulat meg pokoli volt..
GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!
Óriási harcoltunk, küzdöttünk ez az ami hiányzott az elmult évekbeli interből, na meg egy ilyen zseni edző!! Balotellit eddig megvédtem de amit most csinált felháborító volt, de természetesen megint neki állt feljebb hihetetlen. A tizit nem tudom jól megítélni hogy az volt-e vagy nem, de olyan egyértelműen ahogy kijelentetet Hajdu B sztem túlzás volt, én ahogy láttam nem ért hozzá, de ha hozzá is ért akkor is éppen. Messit pedig tökéeltesen leradíroztuk mint ősszel csak akkor 0-0 lett.
Fantasztikus este, már sajnálom hogy nem mentem ki.
GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!
-
marihuan
IGEEEEEN!!!!
Éreztem, hogy ma nagyot fogunk alakítani.. a vége azért rázós volt.. A kontrákkal felhagyhattunk, miután 2 kulcsember (Maicon, Mili) kiesett, ezért beálltunk védekezni. Nagyon magunkra húztuk őket, de megúsztuk szerencsésen
A 11-esnél és Lucio lökésénél meghűlt bennem a vér.. de sztem sem volt 11-es. A kommentárok hülyeséget beszéltek.. Alves felé irányult Sneijder lába, de megállt előtte, maximum hozzáért, de semmiképp sem járt érte 11-es.
Remélem Maiconnak semmi baja. 1 hét múlva nagy szükség lesz egy hasonlóan jó játékra
Militonak is max respekt!
Balotelli viszont.. áá.. ekkora gyíkot.. mít képzel magáról, hogy BL-elődöntőben egy Barca ellen ilyen mocsok?? Leszarja a csapat érdekeit.. sztem üres kapura se lett volna kedve berúgni a labdát. Mikor Dekit nem indította üresbe, azthittem felrúgom a tv-t.
Ibra nagyon gyenge volt.. Messit ügyesen kivonta Cambi,Capitano.. Xavi sem alkotott.. Tökéletes meccs volt :- ) felvettem, biztos visszanézem még párszor
Én is úgy láttam egyébként, hogy Maiconnak kirepült egy foga.. a fotókon nem lesz egy ideig százas mosolya, az tuti
FORZA INTER !!! Hú mekkora meccs volt
A bíróról annyit, hogy nem feltétlen fújt nekünk.. ha visszagondolunk a meccs elejére.. Militot lesen, míg Eto'o-t "szabálytalanság" miatt tévesen állította meg. Nem kicsit átkoztam akkor. A hajrában viszont törlesztett : P
Éreztem, hogy ma nagyot fogunk alakítani.. a vége azért rázós volt.. A kontrákkal felhagyhattunk, miután 2 kulcsember (Maicon, Mili) kiesett, ezért beálltunk védekezni. Nagyon magunkra húztuk őket, de megúsztuk szerencsésen
A 11-esnél és Lucio lökésénél meghűlt bennem a vér.. de sztem sem volt 11-es. A kommentárok hülyeséget beszéltek.. Alves felé irányult Sneijder lába, de megállt előtte, maximum hozzáért, de semmiképp sem járt érte 11-es.
Remélem Maiconnak semmi baja. 1 hét múlva nagy szükség lesz egy hasonlóan jó játékra
Balotelli viszont.. áá.. ekkora gyíkot.. mít képzel magáról, hogy BL-elődöntőben egy Barca ellen ilyen mocsok?? Leszarja a csapat érdekeit.. sztem üres kapura se lett volna kedve berúgni a labdát. Mikor Dekit nem indította üresbe, azthittem felrúgom a tv-t.
Ibra nagyon gyenge volt.. Messit ügyesen kivonta Cambi,Capitano.. Xavi sem alkotott.. Tökéletes meccs volt :- ) felvettem, biztos visszanézem még párszor
Én is úgy láttam egyébként, hogy Maiconnak kirepült egy foga.. a fotókon nem lesz egy ideig százas mosolya, az tuti
A bíróról annyit, hogy nem feltétlen fújt nekünk.. ha visszagondolunk a meccs elejére.. Militot lesen, míg Eto'o-t "szabálytalanság" miatt tévesen állította meg. Nem kicsit átkoztam akkor. A hajrában viszont törlesztett : P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marihuan 2010.04.20. 23:02-kor.
- Cupi
Nagyon szép győzelem, hihetetlen boldog vagyok még akkoris ha tudom lesz egy visszavágó és az még nehezebb lesz!
Eszméletlenül jól küzdöttünk, harcoltunk és hihetetlen taktikusan játszottunk! Mourinho előtt is le a kalappal!
Viszont Balotelli, eszméletlen idegesítő volt, nem is értem ezt az embert....egy ilyen meccsen sétálgat a társaknak kell buzdítani majd avégén a szurkolókkal veszekszik.....nem értem.....
Forza Inter
Eszméletlenül jól küzdöttünk, harcoltunk és hihetetlen taktikusan játszottunk! Mourinho előtt is le a kalappal!
Viszont Balotelli, eszméletlen idegesítő volt, nem is értem ezt az embert....egy ilyen meccsen sétálgat a társaknak kell buzdítani majd avégén a szurkolókkal veszekszik.....nem értem.....
Forza Inter
- intertomega
Mély meghajlás !!!!!!!!Ez Igen ! Ez csoda ! Tudom ,hogy vannak csodák !!!!!!!
FORZA INTER !!!
FORZA INTER !!!
- sorger=giallo
Mario akármekkora zseni, ez a produkció gyalázatos volt és ha marad is a csapatnál, szerintem örökre elásta magát a viselkedésével.
Szerintem ha lehet, el kell adni!
FORZA INTER!!!
Szerintem ha lehet, el kell adni!
FORZA INTER!!!
- Tamas76
Hú, ez nagyon komoly szülés volt! És még egy ilyen, ha nem nehezebb vár még a csapatra. Egy dolog miatt aggódok: a 70. perc után sokaknál elfogyott a kraft, és a Camp Nou sokkal szélesebb, nagyobb pálya, nehogy szétfussanak bennünket, mert ott van terület is rá, és nagyon úgy tűnik, hogy erőnlétileg is jóval előttünk járnak. A technikai és taktikai képességek miatt nem izgulok (annyira), azt a Lokomotív London elleni meccseken és ma is bebizonyították a fiúk, hogy nem ügyetlenek és focibuták. De ez a jövő heti program, ma nagyon örülök, hogy interesnek teremtett az Úr! 
-
R9.
ez nem csoda, ez INTER!!!!!!!!!!!!!!
hatalmas eredmény, innen nem szabad kiesni!
hatalmas eredmény, innen nem szabad kiesni!
- Baggio85
Még azt is ki fogják találni, hogy Moratti intézte el a vulkánkitörést!

- sorger=giallo
Baggio85 írta:Még azt is ki fogják találni, hogy Moratti intézte el a vulkánkitörést!![]()
Remek mérkőzés volt, viszlát mindenkinek!
FORZA INTER!!!
- Riky11
Nagyon lenyűgöztek a srácok!!
Fantasztikus ez a csapat!!
balotellire szót nem pazarlok! Ez mindent elmond: http://www.inter.it/aas/partita/mc?idpa ... gelle&L=it
FORZA INTER!!!

Fantasztikus ez a csapat!!
balotellire szót nem pazarlok! Ez mindent elmond: http://www.inter.it/aas/partita/mc?idpa ... gelle&L=it
FORZA INTER!!!
- Atosz
Hát ez egy csodálatos éjszaka.
Fantasztikus játék a csapattól, erről van szó.
Militora kicsit ideges voltam az elején, majdnem annyira mint a partjelzőre.
DE nagyon-nagyon sokat tett a győzelemért: 2 gólpassz, 1 gól, csodás.
Eto'o is nagyon-nagyon nagyot játszott, hihetetlen milyen lelkesedéssel robotolta végig a meccset.
Zanetti meg aztán elképesztő. Hogy tud ennyi idősen is ekkorát játszani? És a kis Messit leradírozni a pályáról? Elképesztő.
Azt hallottátok, hogy Ibra 200 méterrel futott többet mint Valdes?
Nagyon kemény.
Hát Balotellire én sem tudok sok jót mondani, az elején, miután bejött szép volt a megindulása, de utána, mikor ziccerben kellett volna indítania Stankot... Nem is tudom mit akart. Kapura lőni? Vagy indítani?... Kár érte. Meglehetett volna a pont az i-re.
Pandev végre levágta a haját, és jól játszott, majdnem olyan jól, mint a Milan elleni bajnokin. Egy ilyen Pandev majdnemhogy nélkülözhetetlen ebbe a csapatba.
Motta és Cambi meg nagyon szépen tartották Messit, Lucio életem mentésével a végén, emelem kalapom. Fantasztikus éjszakán egy fantasztikus győzelem. Köszönöm srácok!
FORZA INTER!
Fantasztikus játék a csapattól, erről van szó.
Militora kicsit ideges voltam az elején, majdnem annyira mint a partjelzőre.
DE nagyon-nagyon sokat tett a győzelemért: 2 gólpassz, 1 gól, csodás.
Eto'o is nagyon-nagyon nagyot játszott, hihetetlen milyen lelkesedéssel robotolta végig a meccset.
Zanetti meg aztán elképesztő. Hogy tud ennyi idősen is ekkorát játszani? És a kis Messit leradírozni a pályáról? Elképesztő.
Azt hallottátok, hogy Ibra 200 méterrel futott többet mint Valdes?
Hát Balotellire én sem tudok sok jót mondani, az elején, miután bejött szép volt a megindulása, de utána, mikor ziccerben kellett volna indítania Stankot... Nem is tudom mit akart. Kapura lőni? Vagy indítani?... Kár érte. Meglehetett volna a pont az i-re.
Pandev végre levágta a haját, és jól játszott, majdnem olyan jól, mint a Milan elleni bajnokin. Egy ilyen Pandev majdnemhogy nélkülözhetetlen ebbe a csapatba.
Motta és Cambi meg nagyon szépen tartották Messit, Lucio életem mentésével a végén, emelem kalapom. Fantasztikus éjszakán egy fantasztikus győzelem. Köszönöm srácok!
FORZA INTER!
- Crespo
Nem is tudok mit mondani... FORZA INTER!
Kijátszottunk mindent ami bennünk volt, a végére el is fáradtunk. Remélem Milito azért pihen a hétvégén...
Balotellit lehet szidni, de szerintem rossz helyre tette őt Mourinho, Eto'o helyére kellett volna rakni előre, a kamerunit általában legyűrte Puyol. Marionak fogalma nincs az emberfogásról, nem arról van szó, hogy ennyire lusta lenne. Vannak ilyen játékosok, ennyi. Az aranylabdás Ronaldinho mit tett volna ugyanebben a helyzetben?
Kijátszottunk mindent ami bennünk volt, a végére el is fáradtunk. Remélem Milito azért pihen a hétvégén...
Balotellit lehet szidni, de szerintem rossz helyre tette őt Mourinho, Eto'o helyére kellett volna rakni előre, a kamerunit általában legyűrte Puyol. Marionak fogalma nincs az emberfogásról, nem arról van szó, hogy ennyire lusta lenne. Vannak ilyen játékosok, ennyi. Az aranylabdás Ronaldinho mit tett volna ugyanebben a helyzetben?
- Festa
Fantasztikus este volt.A csapat fantaszikusan játszott,Mondanám,hogy ilyen meccs után akkor is büszke vagyok a csapatra ha nem jutunk be a döntöbe ,de az nem lenne igaz mert ez csak az első felvonás volt.
Lehet,hoyg egy hét múlva sírni fogunk( azaz szerdán),de most az érzem,hogy tovább tudunk jutni.
A legjobb teljesitményket leszámitva Zanettit mind "idei " igazolások" nyújtották.
Sneijder,Millito,Motta és Lucio.Mennyivel jobban sikerült ez az év ebből a szempontból ahol csak egy Mancini,Muntari és Quaresma jött össze.Ez a csapat mentálisan sokkal erősebb mint a tavalyi,
Mourinho tényleg kivételes edzői képességekkel van megáldva,Messi pedig hála Zenttinek Mottána a szezon eddigi leggyengébb teljesitményét nyújtotta.
Persze tudom,hogy a nou camp-ban körübelül arra lehet számitani,hogy az lesz majd mint itt az uccsó 15 percben azaz ők támadnak mi meg védekezünk,de azért én nagyon bizakodó vagyok abban,hogy kiharcoljuk a várva várt döntöt.
Lehet,hoyg egy hét múlva sírni fogunk( azaz szerdán),de most az érzem,hogy tovább tudunk jutni.
A legjobb teljesitményket leszámitva Zanettit mind "idei " igazolások" nyújtották.
Sneijder,Millito,Motta és Lucio.Mennyivel jobban sikerült ez az év ebből a szempontból ahol csak egy Mancini,Muntari és Quaresma jött össze.Ez a csapat mentálisan sokkal erősebb mint a tavalyi,
Mourinho tényleg kivételes edzői képességekkel van megáldva,Messi pedig hála Zenttinek Mottána a szezon eddigi leggyengébb teljesitményét nyújtotta.
Persze tudom,hogy a nou camp-ban körübelül arra lehet számitani,hogy az lesz majd mint itt az uccsó 15 percben azaz ők támadnak mi meg védekezünk,de azért én nagyon bizakodó vagyok abban,hogy kiharcoljuk a várva várt döntöt.
- nlllaci
Crespo írta:Nem is tudok mit mondani... FORZA INTER!
Teljesen egyet értek Balotelli semmi mást nem csinált mint amit szokott. Ő így játszik nem védő nem ért a védekezéshez ugyan így szokott sétálni a pályán mikor a goljait rugja.
FORZA INTER
- patyi65
Szép volt Fiúk
A mai hírek szerint Maiconnak nincs semmi komoly baja, csak kitört egy foga.
A mai hírek szerint Maiconnak nincs semmi komoly baja, csak kitört egy foga.
- interlaci
[quote]Nem is tudok mit mondani...FORZA INTER!
quote]
Azért ez nem ilyen egyszerű szvsz.Az egy dolog,hogy nem tud emberfogást játszani,meg védekezni,rendben.De az ,hogy 20 perc alatt egyetlen egy sprintet nem lehetett tőle látni,meg akarást az arcán,ez egy BL elődöntő volt,nem pedig egy Bologna elleni tötyi-lötyi..Átérezhette volna a helyzet fontosságát,és oda tehette volna magát,a szurkolók nem zárták a szívükbe,és meg is értem..Ez a 3-1 amúgy jó előjel,de nem szabad magunkra húzni a Barcát a Nou Camp-ban,úgy mint tegnap az utsó 10 percben,mert akkor gondban leszünk.Maicón sérülése reméljük nem súlyos,1 foggal kevesebb,majd csináltat egyet,talán a fizujából kitelik
.Most viszont újra bajnokság,és Atalanta,NYERNI KELL!!
FORZA INTER!!
quote]
Azért ez nem ilyen egyszerű szvsz.Az egy dolog,hogy nem tud emberfogást játszani,meg védekezni,rendben.De az ,hogy 20 perc alatt egyetlen egy sprintet nem lehetett tőle látni,meg akarást az arcán,ez egy BL elődöntő volt,nem pedig egy Bologna elleni tötyi-lötyi..Átérezhette volna a helyzet fontosságát,és oda tehette volna magát,a szurkolók nem zárták a szívükbe,és meg is értem..Ez a 3-1 amúgy jó előjel,de nem szabad magunkra húzni a Barcát a Nou Camp-ban,úgy mint tegnap az utsó 10 percben,mert akkor gondban leszünk.Maicón sérülése reméljük nem súlyos,1 foggal kevesebb,majd csináltat egyet,talán a fizujából kitelik
FORZA INTER!!
- Nia
Na akkor:)Ahogy írtam tegnap az a 11es kétes.Egyetértek Tommyval.Nem ért hozzá.max,ha talán egy kicsit belerúgott Sneijder combjába a sarkával.De én úgy látom nem ért hozzá:)akárhányszor nézem:)Militot az elején nem lesen állította meg.Hibák voltak itt is ott is.
Maxwell.Hát pedig bírtam őt:)
Egyébként érdekes azért a barca ellen még 3-1-nél is csak majdnem fél láb,nem tudom ha az Ororszok ellen játszottuk volna ezt:))))))
Na jó.Gyönyörű lenne így BL-t nyerni 1 Angol 2 Orosz,2szer Spanyol és Ukrán ellenfél.És ezekből hazájukban a legerősebb a bajnokok....Ááááá.Nem hiszem el...
Próbáltam kicsit lenyugodni és ezért nem fűztem Balotellihez semmit.Meg egyébként is győztünk.De most sokan fogtok támadni.
Egy ilyen nagyképű f.szkalap 20 éves takony aki SEMMIT nem rakott még le az asztalra...Cambiasso-aki valószínű a Juve meccs óta kis túlzással Messivel álmodott-,Sneijder,Pandev,Milito-aki annyira hajt egész idényben,mint egy gép-és Zanetti akinek tudására nincs jelző-megint ott hagyott egy Barca játékost-és 37 évesen hajt megy előre,mint egy traktor,és Motta....Szóval mindenki a lelkét kiteszi nehogy már ez a takonyjancsi nagyképűsködjön és sétálgasson nekem a pályán.És még neki álljon feljebb a kritika.Én sem szeretném most jelenleg többé látni őt.
Lehet,hogy le fogok kissé nyugodni és máshogy látom,és meghajolok majd egyszer a tudása előtt.De most így érzem.A 3-1 ellenére fel tudott rettentően idegesíteni.
Szerdán vár ránk a pokol,de lövünk ott is egy dermesztő gólt,és mi nem szoktunk csak úgy 3at négyet kapni.
És most egy kicsit elbízom magam egy percre.De tényleg mekkora lenne Robben(bár szeretném inkább a Lyont a döntőbe,csak mert utálom a Németeket)és Sneijder a Real szemetei a Real pályáján....
Nekem ez mindent adott.Gyönyörű foci volt 75 percig(bár egyesek szerint bekkeltünk,csak akkor nem értem a 3 akciógólt:))).Tényleg akárhogy is lesz imádom ezt a csapatot,ha lehet egyre jobban,és nagyon remélem(bár kevés az esély),hogy Mourinho innen megy nyugdíjba.FORZA INTER:)
Maxwell.Hát pedig bírtam őt:)
Egyébként érdekes azért a barca ellen még 3-1-nél is csak majdnem fél láb,nem tudom ha az Ororszok ellen játszottuk volna ezt:))))))
Na jó.Gyönyörű lenne így BL-t nyerni 1 Angol 2 Orosz,2szer Spanyol és Ukrán ellenfél.És ezekből hazájukban a legerősebb a bajnokok....Ááááá.Nem hiszem el...
Próbáltam kicsit lenyugodni és ezért nem fűztem Balotellihez semmit.Meg egyébként is győztünk.De most sokan fogtok támadni.
Egy ilyen nagyképű f.szkalap 20 éves takony aki SEMMIT nem rakott még le az asztalra...Cambiasso-aki valószínű a Juve meccs óta kis túlzással Messivel álmodott-,Sneijder,Pandev,Milito-aki annyira hajt egész idényben,mint egy gép-és Zanetti akinek tudására nincs jelző-megint ott hagyott egy Barca játékost-és 37 évesen hajt megy előre,mint egy traktor,és Motta....Szóval mindenki a lelkét kiteszi nehogy már ez a takonyjancsi nagyképűsködjön és sétálgasson nekem a pályán.És még neki álljon feljebb a kritika.Én sem szeretném most jelenleg többé látni őt.
Lehet,hogy le fogok kissé nyugodni és máshogy látom,és meghajolok majd egyszer a tudása előtt.De most így érzem.A 3-1 ellenére fel tudott rettentően idegesíteni.
Szerdán vár ránk a pokol,de lövünk ott is egy dermesztő gólt,és mi nem szoktunk csak úgy 3at négyet kapni.
És most egy kicsit elbízom magam egy percre.De tényleg mekkora lenne Robben(bár szeretném inkább a Lyont a döntőbe,csak mert utálom a Németeket)és Sneijder a Real szemetei a Real pályáján....
Nekem ez mindent adott.Gyönyörű foci volt 75 percig(bár egyesek szerint bekkeltünk,csak akkor nem értem a 3 akciógólt:))).Tényleg akárhogy is lesz imádom ezt a csapatot,ha lehet egyre jobban,és nagyon remélem(bár kevés az esély),hogy Mourinho innen megy nyugdíjba.FORZA INTER:)
- patyi65
Én Balotellit soha többé nem szeretném Inter mezben látni.
http://www.youtube.com/watch?v=f4_S5Nl-E2I
Azt hiszem ez magáért beszél!
- Nia
patyi65 írta:Én Balotellit soha többé nem szeretném Inter mezben látni.
ÁÁÁÁ.Nem kellett volna megnéznem még egyszer.Tegnap itt telt be a pohár,most már folyik belőle.Takarodjon innen.Takony jancsi...
- Cupi
Igen ez döbbenet volt, és ezt egy győztes meccs után csinálta...
Ráadásul Mátrix az öltözőfolyosón elkapta és állítólag összeveszett vele csúnyán! Megérdemli a kis hülye.....
Azok a játékosok akik kiálltak mellette és támogatták már azoknak is elég, mindenki bizalmával viszaél....
Jövőheti meccs meg nagyon nehéz lesz, nehezebb mint ez, de ha szereznénk egy gólt és ilyen jól védekeznénk akkor nem lehet gond!
- nlllaci
Most nem azért , hogy Ballotallit védjem ( mert nagy marhaságot csinált) te mitt tettél volna mikor érdemtelenül kifütyül annyi ember? Édekes módon amikor a Bologna ellen gólt rúgott és gólpaszt adott senki sem fütyült pdeig akkor semfutott sokkal többet.
- Komax
Tommy írta:Balotellit eddig megvédtem de amit most csinált felháborító volt, de természetesen megint neki állt feljebb hihetetlen.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ic-2025647
Balotellinek elment a maradék józan esze. Ebből lapát lesz előbb-utóbb.
Barcának meg remélem nagyon fáj a vereség. Legalább leszállnak a magas lóról. Remélem folytatjuk hagyományainkat és ismét kettős győzelemmel jutunk tovább.
- Nia
nlllaci írta: érdemtelenül kifütyül annyi ember?
Érdemtelenül???Na ne:)Szóval Milito és Sneijder majd meghal a pályán Cuchu még Messi lábméretét is tudja,Zanetti meg egy robot.Ő meg sétálgat mikor a fiúk alig tudnak menni...Érdemtelen???
Nekem sosem volt a szívem csücske ez a tökfilkó,de ez nem volt érdemtelen.Még jó,hogy napozóágyat nem kért...
Egyébként elviselem a kritikát,mert jogos és van hova fejlődnöm és még semmit nem raktm le az asztalra...
- Komax
És olyat ki látott már, hogy az eddigi év győzelme után valaki, mint egy hisztis picsa, sértődötten földhöz vágja a mezét. Szarul játszott, vállalja fel. Egy tipikus elkényeztettet buta néger labdarúgó. Sok van ilyen...nlllaci írta:Most nem azért , hogy Ballotallit védjem ( mert nagy marhaságot csinált) te mitt tettél volna mikor érdemtelenül kifütyül annyi ember? Édekes módon amikor a Bologna ellen gólt rúgott és gólpaszt adott senki sem fütyült pdeig akkor semfutott sokkal többet.
- Cupi
Azért a fütyülésnek megvolt az oka! Sétálgatott a pályán amikor a Barca ezerrel támadott és mindenki védekezett és vetődött bele a lövésekbve meg utolsó passzokba! Társak is ott mutogattak neki, hogy lépjen visza meg ilyenek Ő meg sétálgatott mintha a Váci utcábana kirakatokat nézegetné....
Bologna ellen amikor beállt és alázattal játszott senki nem fütyülte, akkor jól játszott
Már meg is akarták verni tegnap
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2025660
Bologna ellen amikor beállt és alázattal játszott senki nem fütyülte, akkor jól játszott
Már meg is akarták verni tegnap
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2025660
- mike
Sziasztok !
Végre sikerült visszaregelnem ide
Hatalmas sikert arattunk tegnap, nagyon régóta várok már ilyenre.
Mourinho nekem garancia arra hogy nem állunk be kint bekkelni, és akkor meglehet a hőn áhított BL döntő
Balotelli nálam azonnal repülne, egy ilyen semmi játékos nem teheti meg hogy az Inter szent mezét földhöz vágja telt ház előtt !!!
Nem tudom mit képzel magáról
Eto'o-nak nem volt rangon aluli hogy védekezzen 70 percig, ez a jó mentalitás
Végre sikerült visszaregelnem ide
Hatalmas sikert arattunk tegnap, nagyon régóta várok már ilyenre.
Mourinho nekem garancia arra hogy nem állunk be kint bekkelni, és akkor meglehet a hőn áhított BL döntő
Balotelli nálam azonnal repülne, egy ilyen semmi játékos nem teheti meg hogy az Inter szent mezét földhöz vágja telt ház előtt !!!
Nem tudom mit képzel magáról
Eto'o-nak nem volt rangon aluli hogy védekezzen 70 percig, ez a jó mentalitás
- patyi65
nlllaci írta:
Most nem azért , hogy Ballotallit védjem ( mert nagy marhaságot csinált) te mitt tettél volna mikor érdemtelenül kifütyül annyi ember? Édekes módon amikor a Bologna ellen gólt rúgott és gólpaszt adott senki sem fütyült pdeig akkor semfutott sokkal többet.
Érdemtelenül? Előttem már többen megadták a választ erre a kérdésre.Egy csapat kiteszi a lelkét és a tüdejét a pályán, erre ez a pöcs sétálgat és baszik az egészre. Én a csapattársai helyében ott helyben a pályán meccs alatt felpofoztam volna. 11 játékos helyett 10 voltunk a pályán. Ilyen emberre nincs szüksége a csapatnak. Földhöz vágni a mezt sértődöttségből? Erre nincs bocsánat. Ennyi erővel ki is törölhette volna seggét. Én ezek után mondjuk ezt is kinézném belőle. Takarodjon az ilyen ember a csapatból!!!