Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Tombi1986
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Sensinek sincs túl sok jó megmozdulása. Kolarov amúgy nem jatszik olyan rosszul...
- vaskalap
Amikor hevesen reklamált a fél csapat,valahogy nen ismételték meg. 
- Don Vittorio
Fejben ma nagyon nem vagyunk ott. Lukaku is mintha elfáradt volna mentálisan, ma inkább a manchesteri formáját idézte. Ez van
-
Tombi1986
Amúgy a döntő inkább az első meccsen ment el. Juventus ellen nem fér bele, hogy kettő gólt is ajándékba adunk.
Legyen bármelyire gyenge a Juve az idei évben, gólt azért nem adnak ajándékba...
Legyen bármelyire gyenge a Juve az idei évben, gólt azért nem adnak ajándékba...
- Kenji
Ezeket a kis szögleteket jól begyakoroltuk. Ja nem..
- Don Vittorio
Így van, sajnos eu luxus, főleg a köcsög juve ellen...
Sajnálom azt is, hogy nem jutottunk a döntőbe, de azt is, hogy már a bajnokságbab elszenvedett vereség után látszott, hogy összesuedték magukat a rabok, ezeg még egy plusz lökést adhat nekik
-
Janicsár
Leírnám a véleményem de ez a "csapat" nem érdemel még annyit sem. Totál egyszerű a képlet, nem fogunk meccset meg kupákat nyerni ameddig nem akarjuk megnyerni....
-
ibrahimovics
Hát néztem a meccset. Minden egyes másodpercet kinkeserves volt nézni. Ez a mai csapat egy serie c utolsó helyezettnek sem lőtt volna gólt a jövőhétre se. Szép udvarias alibi volt mindenkitől. Perisic 89. Perc tanadunk oda oasszolja simán az ellenfélnek és ez a legjobb amit tudok mondani. Mármint ezen tudtam csak nevetni.
- CsaSzi9294
Na az utolsó két percre pont beértem. Úgy látom sokról nem maradtam le.
Az első meccs után mindegy is, koncentrálhatunk a bajnokságra. Innentől aztán tényleg nem lehet kifogás. Hétvégén Lazio, utána Milán. Ezek a meccsek jelenleg sokkal fontosabbak, mint az olasz kupa (persze jó lett volna az is). Forza Inter!
Az első meccs után mindegy is, koncentrálhatunk a bajnokságra. Innentől aztán tényleg nem lehet kifogás. Hétvégén Lazio, utána Milán. Ezek a meccsek jelenleg sokkal fontosabbak, mint az olasz kupa (persze jó lett volna az is). Forza Inter!
-
INTER-1908
Pontosan így látom és ezt is írtam a meccs előtt ez a párharc már az odavágón eldőlt. Számomra egyértelmű hogy a Juve a bajnokság toronymagas esélyese a második helyért megyünk a MilannalDon Vittorio írta: ↑2021.02.09. 22:40Így van, sajnos eu luxus, főleg a köcsög juve ellen...
Sajnálom azt is, hogy nem jutottunk a döntőbe, de azt is, hogy már a bajnokságbab elszenvedett vereség után látszott, hogy összesuedték magukat a rabok, ezeg még egy plusz lökést adhat nekik![]()
-
Tsal Ahmade
... A bíráskodásra nem lehet panasz ma. A 0-0 alapvetően nem rossz eredmény torinóban egy juve ellen, igazságos is lett szerintem, az első félidőben az inter-nek volt több nagy helyzete, a másodikban a juvénak. A danilo-demiral-de ligt nagy védősor már most, de ha együtt maradnak évekig, nagyon brutális lesz.
Az inter szerintem mentálisan fáradt, mindig van olyan csapatrész, ami tényleg szépen és jól játszik, de mint csapat nem tudnak egyszerűen... Ma végre jó volt a kapus és úgy ahogy a védelem is, erre a kp kevésbé, a csatárok meg mondjuk meccsek óta nem találják a formát, a helyzet pedig megvan minden meccsen, egyszerűen itt szerintem fejben vannak a gondok. Nagyon ellenszenves, ahogy Lautaro játszik és színészkedik, mindig a sumákságot keresi, ahelyett, hogy szimplán bebaszná, amit bekell... Eriksennt jó ideig nem látjuk megint, majd csak percekig, igazából szűk is a keret. Ha új befektetőt akarunk, akkor azért mutatós játékot kéne felmutatni, egy kis akaratot, szívet, lelket. Pénz nincs, pénzt nem sok mindenkiből lehet csinsálni, szóval érdekes a jövőkép. Én akivel elégedett vagyok nagyon össszeségében, az Hakimi, Barella, túl sok a koros középszer, úgy látom kicsit megvagyunk rogyva mentálisan és az öregek fizikálisan is. Az edző meg ennyit tud, ki ismerhető, bármi van bármikor, egy dolgot tud Conte, azt azért úgy ahogy jól, de nagyon egy sikú, egy taktikás, ő ennyit tud. Annyit azért elért, hogy utálják a juvésok is és az interesek is már
Az inter szerintem mentálisan fáradt, mindig van olyan csapatrész, ami tényleg szépen és jól játszik, de mint csapat nem tudnak egyszerűen... Ma végre jó volt a kapus és úgy ahogy a védelem is, erre a kp kevésbé, a csatárok meg mondjuk meccsek óta nem találják a formát, a helyzet pedig megvan minden meccsen, egyszerűen itt szerintem fejben vannak a gondok. Nagyon ellenszenves, ahogy Lautaro játszik és színészkedik, mindig a sumákságot keresi, ahelyett, hogy szimplán bebaszná, amit bekell... Eriksennt jó ideig nem látjuk megint, majd csak percekig, igazából szűk is a keret. Ha új befektetőt akarunk, akkor azért mutatós játékot kéne felmutatni, egy kis akaratot, szívet, lelket. Pénz nincs, pénzt nem sok mindenkiből lehet csinsálni, szóval érdekes a jövőkép. Én akivel elégedett vagyok nagyon össszeségében, az Hakimi, Barella, túl sok a koros középszer, úgy látom kicsit megvagyunk rogyva mentálisan és az öregek fizikálisan is. Az edző meg ennyit tud, ki ismerhető, bármi van bármikor, egy dolgot tud Conte, azt azért úgy ahogy jól, de nagyon egy sikú, egy taktikás, ő ennyit tud. Annyit azért elért, hogy utálják a juvésok is és az interesek is már
- vaskalap
Szerintem a mai rendben volt,kivéve,hogy nem tudtunk gólt lőni.Lukaku ma árnyéka volt önmagának,ahogy Lautaro is.A kapu elött sorra rossz döntések születtek,ez vezetett a gólképtelenséghez.Mezőnyben jól játszottunk,lefociztuk a púposokat,az más kérdés,hogy ez semmire nem volt elég.Én nem élem meg tragédiának az estét,persze jobb lett volna tovább menni.
- Festa
Sajnos ma gyengék voltunk.Pedig hibáztak is néha ,de mindenki botladozott.
A Juve most még megsem izzadt.Ráadásul Handának kösznönhettük,hogy egyáltalán meccsben maradhattunk.
Lukakut leszedték a pályáról más meg nem tud a helyébe kerülni.
Persze ha mi nyerünk az első meccsen 2-1-re akkor az egész meccs másképp alakult volna.
Ez van.tovább kell lépni.
Jöhet a kökemény formában lévő Lazio.
A Juve most még megsem izzadt.Ráadásul Handának kösznönhettük,hogy egyáltalán meccsben maradhattunk.
Lukakut leszedték a pályáról más meg nem tud a helyébe kerülni.
Persze ha mi nyerünk az első meccsen 2-1-re akkor az egész meccs másképp alakult volna.
Ez van.tovább kell lépni.
Jöhet a kökemény formában lévő Lazio.
- CsaSzi9294
Ezt egy kicsit erősnek érzem, de mindenkinek meg van a véleménye!INTER-1908 írta: ↑2021.02.09. 22:43Számomra egyértelmű hogy a Juve a bajnokság toronymagas esélyese a második helyért megyünk a MilannalDon Vittorio írta: ↑2021.02.09. 22:40Így van, sajnos eu luxus, főleg a köcsög juve ellen...
Sajnálom azt is, hogy nem jutottunk a döntőbe, de azt is, hogy már a bajnokságbab elszenvedett vereség után látszott, hogy összesuedték magukat a rabok, ezeg még egy plusz lökést adhat nekik![]()
Egyáltalán nem olyan nagy szám ez a juve a bajnokságban, mint az elsőre látszik. Kapura lövésünk se sok van a meccseken. Ettől még ők is esélyesek, na de, hogy toronymagasan...azt nem hiszem. Ez pedig az én véleményem!
-
Tsal Ahmade
Szerintem 3 csapat is esélyes, idén bármi lehet.
A juvénak akkor még ott egy kupa döntő, a bajnokság és a bl is. Remélhetőleg nem bírják mind a hármat és a bajnokságban fog ez kimutatkozni.
Internél a bl el lett kúrva, a bajnokság szerintem teljesen jó, olasz kupában elődöntőbe estünk ki egy juve ellen. Igazából nem rossz szezon ez eddig, még kisülhet belőle bármi.
A milan meg milan, no penalty, no party, tolva vannak nagyon, elég gáz, ügyesek, de azért ja...
Én örülök, hogy ilyen szoros és izgalmas a bajnokság, ami engem aggaszt, hogy nem látszik csapaton és taktikán belül a fejlődés, elvagyunk, mindig ott vagyunk a tűz közelében, de nem látom a fejlődést és ha valami nem lesz kitalálva, akkor attól tartok a szinten tartás is nehéz lesz, mert azért a többi olasz csapat is látványosan fejlődik.
A mai meccset meg azért fél gőzzel is lehozta a juve, szerencséjük is volt, de látszott, hogy nagyon lassítják a játékot és rohadtul nem akarnak focizni, mi meg a pár kihagyott helyzet után asszisztáltunk hozzá és lélekben feladtuk.
A juvénak akkor még ott egy kupa döntő, a bajnokság és a bl is. Remélhetőleg nem bírják mind a hármat és a bajnokságban fog ez kimutatkozni.
Internél a bl el lett kúrva, a bajnokság szerintem teljesen jó, olasz kupában elődöntőbe estünk ki egy juve ellen. Igazából nem rossz szezon ez eddig, még kisülhet belőle bármi.
A milan meg milan, no penalty, no party, tolva vannak nagyon, elég gáz, ügyesek, de azért ja...
Én örülök, hogy ilyen szoros és izgalmas a bajnokság, ami engem aggaszt, hogy nem látszik csapaton és taktikán belül a fejlődés, elvagyunk, mindig ott vagyunk a tűz közelében, de nem látom a fejlődést és ha valami nem lesz kitalálva, akkor attól tartok a szinten tartás is nehéz lesz, mert azért a többi olasz csapat is látványosan fejlődik.
A mai meccset meg azért fél gőzzel is lehozta a juve, szerencséjük is volt, de látszott, hogy nagyon lassítják a játékot és rohadtul nem akarnak focizni, mi meg a pár kihagyott helyzet után asszisztáltunk hozzá és lélekben feladtuk.
-
kovacs_ata
Csak az a baj, hogy ez a lesajnált, Pirlós, kapura alig lövős Juve sajnos még mindenhol áll, míg mi már csak a bajnokságban. Ezért sem gondolom, hogy erős lenne a kijelentés...CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.09. 22:48Ezt egy kicsit erősnek érzem, de mindenkinek meg van a véleménye!INTER-1908 írta: ↑2021.02.09. 22:43Számomra egyértelmű hogy a Juve a bajnokság toronymagas esélyese a második helyért megyünk a MilannalDon Vittorio írta: ↑2021.02.09. 22:40
Így van, sajnos eu luxus, főleg a köcsög juve ellen...
![]()
Egyáltalán nem olyan nagy szám ez a juve a bajnokságban, mint az elsőre látszik. Kapura lövésünk se sok van a meccseken. Ettől még ők is esélyesek, na de, hogy toronymagasan...azt nem hiszem. Ez pedig az én véleményem!![]()
- bodimiki7
Picit meddő volt a fölény, olyan jól tömörültek, hogy még átlövéssel sem lett volna esélyünk nyerni, mert 5-6 ember volt szinte végig a 16oson belül. Az első félidőben lendületesek voltunk, akkor lehetett volna gólt szerezni, aztán visszaálltak, mi meg elfáradtunk. Plusz felállt védelem ellen nagyon nehezen tudunk bármit is kezdeni. Több játékosunk eltűnt a második félidőben, nekik jó lett volna a csere, de az meg nem mindenkinek van. Ez van, nekem összességében tetszett, hogy az Udine kontrázott hazai pályán csak.vaskalap írta: ↑2021.02.09. 22:46 Szerintem a mai rendben volt,kivéve,hogy nem tudtunk gólt lőni.Lukaku ma árnyéka volt önmagának,ahogy Lautaro is.A kapu elött sorra rossz döntések születtek,ez vezetett a gólképtelenséghez.Mezőnyben jól játszottunk,lefociztuk a púposokat,az más kérdés,hogy ez semmire nem volt elég.Én nem élem meg tragédiának az estét,persze jobb lett volna tovább menni.
Jól védekeztek, mert mást nem kellett csinálniuk, elől meg odaadták Ronaldonak és csináljon valamit. Meglátjuk majd milyen, ha a támadójátékuk nem csak annyiban merül ki, hogy egy ember csináljon valamit.
- CsaSzi9294
Nekem ebben a kérdésben az a legmérvadóbb, amit a bajnokságban láttam a két csapat között, és ott simán lefociztunk és 2-0lal haza is küldtük őket. Ott akartunk nyerni! Nekem is fájó az olasz kupa kiesés, de úgy gondolom, tovább sem akartunk jutni.kovacs_ata írta: ↑2021.02.09. 22:53Csak az a baj, hogy ez a lesajnált, Pirlós, kapura alig lövős Juve sajnos még mindenhol áll, míg mi már csak a bajnokságban. Ezért sem gondolom, hogy erős lenne a kijelentés...CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.09. 22:48Ezt egy kicsit erősnek érzem, de mindenkinek meg van a véleménye!INTER-1908 írta: ↑2021.02.09. 22:43
Számomra egyértelmű hogy a Juve a bajnokság toronymagas esélyese a második helyért megyünk a Milannal![]()
Egyáltalán nem olyan nagy szám ez a juve a bajnokságban, mint az elsőre látszik. Kapura lövésünk se sok van a meccseken. Ettől még ők is esélyesek, na de, hogy toronymagasan...azt nem hiszem. Ez pedig az én véleményem!![]()
- Festa
Ilyenkor ki ütközik,hogy van egy stabíl kezdőnk,de nem tudunk igazán erősíteni a padról.
Sajnos most még Sensi is önbizalomhiányosnak tűnik a pályán.Perisictől meg Kolarovtól meg nem is vár az ember semmit.
Amenniyben nem lesz komoly sérültünk és Lautaro is jobban koncentrálna akkor lenn esélyünk.
Jövő héten már kezdődik a nemzeközi kupa.A többieknek heti 2 meccs lesz nekünk meg csak egy.
Persze kérdés ki meddig marad talpon,de ez az egy fronotos küzdelem lehet az esélyünk.
Csalódás,hogy nem jutottunk be a döntőbe,de ez 2 meccses küzdelem.
Amennyiben az első meccs 2-1 lett volna úgy ez a meccs is teljesen másképp alakult volna.
Ennyire védekező juvéra nem is emlékszem az elmúlt időszakban.
Marad a bajnokság ahol minden meccs lehet döntő.
Sajnos most még Sensi is önbizalomhiányosnak tűnik a pályán.Perisictől meg Kolarovtól meg nem is vár az ember semmit.
Amenniyben nem lesz komoly sérültünk és Lautaro is jobban koncentrálna akkor lenn esélyünk.
Jövő héten már kezdődik a nemzeközi kupa.A többieknek heti 2 meccs lesz nekünk meg csak egy.
Persze kérdés ki meddig marad talpon,de ez az egy fronotos küzdelem lehet az esélyünk.
Csalódás,hogy nem jutottunk be a döntőbe,de ez 2 meccses küzdelem.
Amennyiben az első meccs 2-1 lett volna úgy ez a meccs is teljesen másképp alakult volna.
Ennyire védekező juvéra nem is emlékszem az elmúlt időszakban.
Marad a bajnokság ahol minden meccs lehet döntő.
- CsaSzi9294
Eriksen hogy játszott ma?
- Cupi
Nem a kupa kiesés miatt vagyok csalódott hanem, hogy egyrészt hogyan /ajándék gólok,2 mecscen rengeteg kihagyot helyzet/ a másik meg, hogy pont a csalók ellen és most hozzá segítettük őket ahhoz, hogy ismét jó eséllyel nyerjenek valamit.
Hozzászólásokba már írják micsoda lúzerek vagyunk és igazából az a baj ha visszanézem az elmúlt 10 évet akkor sajnos tényleg azok vagyunk.....
Olyan jó lenne ezt már megszakítani és nyerni valamit.....
A másik amit em értek mi hogy a tökömbe hagyunk ki annyi helyzetet minden meccsen??? Lehet itt mondani szar a taktika meg Conte nem jól cserél de könyörgöm a nagy helyzeteket lőjjük már be.....én lennék az edző most maradna mindenki a pályán 1 órán keresztül és helyzetek kihasználását gyakorolnák.....vicc amit nyomunk idén ilyen téren.
Bajnokságot meg nyerjük meg. Igyanak vért vagy nem tudom de valahogy húzzuk be.
Hozzászólásokba már írják micsoda lúzerek vagyunk és igazából az a baj ha visszanézem az elmúlt 10 évet akkor sajnos tényleg azok vagyunk.....
A másik amit em értek mi hogy a tökömbe hagyunk ki annyi helyzetet minden meccsen??? Lehet itt mondani szar a taktika meg Conte nem jól cserél de könyörgöm a nagy helyzeteket lőjjük már be.....én lennék az edző most maradna mindenki a pályán 1 órán keresztül és helyzetek kihasználását gyakorolnák.....vicc amit nyomunk idén ilyen téren.
Bajnokságot meg nyerjük meg. Igyanak vért vagy nem tudom de valahogy húzzuk be.
-
ibrahimovics
Az az érzésem én egy teljesen másik meccset néztem, mint amit ti?
Én egyáltalán nem láttam semmi pozítívumot sem.
Egy nulla Juventus volt ma az ellenfél, de ha ők nullák mi -1 vagyunk
Semmi tűz a játékosokban. Nem is akarnak nyerni.
-
kovacs_ata
Valakinek az a mérvadó meccs, ahol az ellenfél fontos játékosai hiányoznak, ráadásul pont azok, akik ma egyébként leiskolázták a támadóinkat. Én ezt el is fogadom, csak akkor megint ott vagyunk, hogy kizárjuk a realitást és károsan elfogultak vagyunk. Pont ugyanúgy, amikor elhitetjük magunkkal, hogy hű de elképesztő egy keretünk van. Például kit tudunk behozni a padról? És nem is kell a padig menni, elég csak megnézni a kezdőt. Olyan nulla játékintelligenciával rendelkező játékosokkal akarunk bármit is nyerni, mint Brozovic vagy Lautaro? El tudod őket képzelni, miközben éppen felemelik a Scudettót vagy bármilyen kupát? Mert én nehezen. A Conte-faktorról pedig már ne is beszéljünk, hiszen annyiszor kitárgyaltuk már a fórumon. Nincs mese, fel kell ébredni és a helyén kezelni a csapatot. Ez jelenleg maximum egy kupa elődöntő és egy dobogós helyezés a bajnokságban. Egyelőre semmi több.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.09. 23:02Nekem ebben a kérdésben az a legmérvadóbb, amit a bajnokságban láttam a két csapat között, és ott simán lefociztunk és 2-0lal haza is küldtük őket. Ott akartunk nyerni! Nekem is fájó az olasz kupa kiesés, de úgy gondolom, tovább sem akartunk jutni.kovacs_ata írta: ↑2021.02.09. 22:53Csak az a baj, hogy ez a lesajnált, Pirlós, kapura alig lövős Juve sajnos még mindenhol áll, míg mi már csak a bajnokságban. Ezért sem gondolom, hogy erős lenne a kijelentés...
- Festa
Pont annyira akartak nyerni mint amikor 2-0-ra nyertek.ibrahimovics írta: ↑2021.02.09. 23:24 Az az érzésem én egy teljesen másik meccset néztem, mint amit ti?![]()
Csak ott a juve nyiltabban játszott. Itt nem volt terület.Hakimit meg nem tudtuk megjátszani .
Az akarás önmagában kevés.
-
Janicsár
Nekem is ez a véleményem. Szerintem pont az akarás amivel nagyon sok dolgot lehetne ellensúlyozni de még ez sincs meg. Ha hátul akarunk labdázgatni arra nyugodtan ki lehetett volna küldeni az ifi csapatot, kiesni ők is ki tudtak volna. Nem rosszból mondom de nagyon kíváncsi leszek az itteni kommentekre is a szezon végén ha esetleg idén sem nyerünk semmit. Mert ezzel a juveval lehetett volna meccselni egy 2-1 et aztán a 11esekre bizni magunkat. És nem azon a 30perc plusszon vagy a kupadöntő meccsen ment volna el a bajnokság szerintem.ibrahimovics írta: ↑2021.02.09. 23:24 Az az érzésem én egy teljesen másik meccset néztem, mint amit ti?![]()
Őszintén remélem hogy az itteni többségnek lesz igaza és megérte beáldozni ezt.
A másik dolog a cserékkel.. Persze hogy nem tud plusszt hozni a meccsbe egyetlen cserénk sem mert totál esetleges az egész. Eriksennek volt egy jo meccse? A kovin kap 5percet. Sensi csereként sem all be 5percnel tobbre? Legyen ő a megváltó a juve ellen. Nem vagyok szakember de ezek a huzasok pont olyan semmiterok mintha most berakta volna pinamontit lukaku helyere az utolso 2percre.
- interfan
Ertekelesek:
-Sky:
Handanovic 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Hakimi 6,5
Barella 6,5
Skriniar 6
Eriksen 6
Darmian 5,5
Sensi 5,5
Kolarov 5,5
Brozovic 5
Perisic 5
Lukaku 5
Martinez 4,5
-Tuttomercatoweb.com:
Handanovic 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Hakimi 6,5
Barella 6
Eriksen 6
Perisic 6
Darmian 5,5
Kolarov 5,5
Sensi 5,5
Lukaku 5,5
Brozovic 5
Martinez 5
-Calciomercato.com:
Handanovic 7
DeVrij 7
Kolarov 6,5
Hakimi 6,5
Bastoni 6
Skriniar 6
Barella 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Darmian 6
Sensi 5
Perisic 5
Lukaku 5
Martinez 4,5
-FcInter1908:
Hakimi 7,5
Handanovic 7
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Bastoni 6
Sensi 6
Kolarov 6
Eriksen 5,5
Brozovic 5,5
Darmian 5,5
Perisic 5,5
Lukaku 5
Martinez 5
-Sky:
Handanovic 6,5
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Hakimi 6,5
Barella 6,5
Skriniar 6
Eriksen 6
Darmian 5,5
Sensi 5,5
Kolarov 5,5
Brozovic 5
Perisic 5
Lukaku 5
Martinez 4,5
-Tuttomercatoweb.com:
Handanovic 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Hakimi 6,5
Barella 6
Eriksen 6
Perisic 6
Darmian 5,5
Kolarov 5,5
Sensi 5,5
Lukaku 5,5
Brozovic 5
Martinez 5
-Calciomercato.com:
Handanovic 7
DeVrij 7
Kolarov 6,5
Hakimi 6,5
Bastoni 6
Skriniar 6
Barella 6
Eriksen 6
Brozovic 6
Darmian 6
Sensi 5
Perisic 5
Lukaku 5
Martinez 4,5
-FcInter1908:
Hakimi 7,5
Handanovic 7
Skriniar 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Bastoni 6
Sensi 6
Kolarov 6
Eriksen 5,5
Brozovic 5,5
Darmian 5,5
Perisic 5,5
Lukaku 5
Martinez 5
- interfan
Conte a 45.percben bemutatott a Juventus lelaton ulo vezetoi fele.
https://m.calciomercato.com/news/agnell ... a-di-10673
Majd a meccs vegen Agnelli keresetlen szavakat kiabalt Conte fele a lelatorol.
https://m.calciomercato.com/news/juve-i ... tta--86275
Mint tudjuk Conte 2014-es viharos tavozasa gyakorlatilag haborut inditott Conte es Agnelli kozott.
Azota nem beszeltek, es ugynezki a hatalmas feszultseg meg mindig megvan koztuk.
https://m.calciomercato.com/news/agnell ... a-di-10673
Majd a meccs vegen Agnelli keresetlen szavakat kiabalt Conte fele a lelatorol.
https://m.calciomercato.com/news/juve-i ... tta--86275
Mint tudjuk Conte 2014-es viharos tavozasa gyakorlatilag haborut inditott Conte es Agnelli kozott.
Azota nem beszeltek, es ugynezki a hatalmas feszultseg meg mindig megvan koztuk.
- sorger=giallo
Cicaharc a pályán kívül...
Szerintem ez a szezon is trófea nélkül telik el az Internél. A csapat nem képes stabilan hozni az eredményeket, a fontos meccseken nincs elég fókusz. Örvendezünk, hogy a zebrák így még 3 frontos terhelést kapnak (ugyan már...), de azt érzem, hogy ebben a szezonban sem kerül újabb trófea a kék-fekete vitrinbe. A pályán kívüli problémákról nem is beszélve. Persze ne legyen igazam...
FORZA INTER!!!
Szerintem ez a szezon is trófea nélkül telik el az Internél. A csapat nem képes stabilan hozni az eredményeket, a fontos meccseken nincs elég fókusz. Örvendezünk, hogy a zebrák így még 3 frontos terhelést kapnak (ugyan már...), de azt érzem, hogy ebben a szezonban sem kerül újabb trófea a kék-fekete vitrinbe. A pályán kívüli problémákról nem is beszélve. Persze ne legyen igazam...
FORZA INTER!!!
- Inter101
Szerintem nyerni akartunk! Én nem láttam senkin hogy ne tette volna oda magát!
Ne felejtsük a túloldalon is játszik egy csapat!
Vállalható volt, jó lett volna nyerni de nem sikerült.
Conte az 1 meccs/hét specialista, mindig ugyanazzal a 13-14 játékossal. Van esélyünk nyerni ez tény, de én is azzal a hozzászoloval értek egyet aki nehezen tudja elképzelni hogy ez a csapat behuzza a bajnokságot. Kétségtelen hogy van rá esély, de a csataroknak valahogy össze kell szedniük magukat! Halkan jegyzem meg hogy nyilván minden csapat rajott hogy Lukakut le kell szedni a pályáról és az már egy fél siker....... Conte kiismerheto és van olyan csapat amely ki tudja ezt használni.
Forza INTER!
Ne felejtsük a túloldalon is játszik egy csapat!
Vállalható volt, jó lett volna nyerni de nem sikerült.
Conte az 1 meccs/hét specialista, mindig ugyanazzal a 13-14 játékossal. Van esélyünk nyerni ez tény, de én is azzal a hozzászoloval értek egyet aki nehezen tudja elképzelni hogy ez a csapat behuzza a bajnokságot. Kétségtelen hogy van rá esély, de a csataroknak valahogy össze kell szedniük magukat! Halkan jegyzem meg hogy nyilván minden csapat rajott hogy Lukakut le kell szedni a pályáról és az már egy fél siker....... Conte kiismerheto és van olyan csapat amely ki tudja ezt használni.
Forza INTER!
- Mazzola
Nem célom összeesküvés elméleteket gyártani, de én úgy gondolom, hogy Lukaku teljesítménye az Ibrahimovic féle affér után esett ilyen látványosan vissza. A svéd pontosan tudta, hogy mivel tud a mi nagy emberünk hatalmas lelkébe gázolni, előre készült rá, és meg is tette. Ha az volt Ibra célja, hogy Lukakut fejben küldje padlóra , akkor láthatóan elérte célját mert azóta csak kóvályog a pályán, helyzetbe is csak nagyon ritkán tud kerülni. Persze ő már régen túl tette magát a dolgon, változatlanul termeli a fontos gólokat. Bízom benne, hogy a hamarosan következő találkozásukig Lukaku is lerendezi magában a dolgot, mert az csúnya lenne ha ez a két fickó a pályán ( akár csak szóban is ) ismét egymásnak feszülne. 
- alwin91
szerintem kicsit többet láttok ebbe az egészbe, mint ami valójában történt. Ez az egész az első meccsen ment el, ahol 2 gólt ajándékoztunk. Egy zártan beálló Juvénak 2 gólt rúgni kapott nélkül, hát hajrá. A mutatott játék se most, se az előző meccsen nem volt rossz, azt ne felejtse el senki, hogy az utóbbi években nem csak megvertek minket, hanem le is fociztak általában. A mostani 3 meccsen viszont egyszer sem fociztak le minket, mi lőttünk nekik 3 gólt, ők meg 2-t (azt is mi ajándékoztuk nekik). Fájó a kiesés, de ha a teljes képet nézzük, nincs szégyenkeznivaló.
Szerintem Scudettora esélyünk akkor lehet, ha Lautaro elkezdi belőni az ajtó-ablak helyzeteket.
Szerintem Scudettora esélyünk akkor lehet, ha Lautaro elkezdi belőni az ajtó-ablak helyzeteket.
- Cupi
Ezzel van most a legnagyobb gond. Védekezésünk szerintem rendben van /ajándékozásról még le kell szokniuk de az már ritka/
de az a sok helyzet ami kimarad.
Most lenne jó ha egy Cruz szintű gólerős /ezt azért jegyzem meg mert hiába küzd Sanchez sajna nem az/ csatár is ülne a padon....
- Festa
Lautora kulcsember lehetne ha berúgná a helyzeteit,de ahhoz nem elég hidegvérű.alwin91 írta: ↑2021.02.10. 08:57 szerintem kicsit többet láttok ebbe az egészbe, mint ami valójában történt. Ez az egész az első meccsen ment el, ahol 2 gólt ajándékoztunk. Egy zártan beálló Juvénak 2 gólt rúgni kapott nélkül, hát hajrá. A mutatott játék se most, se az előző meccsen nem volt rossz, azt ne felejtse el senki, hogy az utóbbi években nem csak megvertek minket, hanem le is fociztak általában. A mostani 3 meccsen viszont egyszer sem fociztak le minket, mi lőttünk nekik 3 gólt, ők meg 2-t (azt is mi ajándékoztuk nekik). Fájó a kiesés, de ha a teljes képet nézzük, nincs szégyenkeznivaló.
Nem tudom,hogy ezt mennyire lehet kinőni.
3 frontot nem lehet végig vinni 13 -14 emberrel.
A cserékkel mi csak gyengültünk.Mig a Juvénél is volt jópár hiányzó.
Meglátjuk a többiekből mennyit vesz ki a szerda -szombat ritmus.
Lukakut tegnap semlgesítették,de ez kisebb gond lenne ha lenne egy gólszerzők a középpályán.
Szép Barella 3 találata,de rá sem számíthatunk ilyen tekintetben.
Van még rengeteg forduló és rengeteg rangadó,
Meglátjuk,hogy bír el heti 1 meccsel Conte.
- internaZIOnaLe
Nekem a tegnapi sahtar 2.0 volt.
Viszonylag tűrhetoen játszottunk, de impotensek vagyunk a kapu előtt.
Értékelem hogy vegre jatszogat Eriksen, de ez hogy sokszor majdcsak utolsó ember leghatul... Így a betomorulo csapatok ellen atlovesek esélyét pláne lenullazzuk. Persze nem csak ő lehetne ebben is jó, de ennyi erővel lukakut is tegyük hátra vidal helyére és pislogjunk hogy gyenge a belga...
Nem az a drukker vagyok akinek semmi se jó, de ez is kiveri nálam a biztosítékot.
Nem elég hogy szar helyzetbe vagyunk, még tökön is veri magát conte ilyenekkel.
Azok táborát erősítem akik szerint ebből nem lesz scudetto idén.
Ha a Lazio es Milan párost nem verjük meg (nem x meg bármi egyéb), akkor szerintem a scudettorol is lemondhatunk végleg
Viszonylag tűrhetoen játszottunk, de impotensek vagyunk a kapu előtt.
Értékelem hogy vegre jatszogat Eriksen, de ez hogy sokszor majdcsak utolsó ember leghatul... Így a betomorulo csapatok ellen atlovesek esélyét pláne lenullazzuk. Persze nem csak ő lehetne ebben is jó, de ennyi erővel lukakut is tegyük hátra vidal helyére és pislogjunk hogy gyenge a belga...
Nem az a drukker vagyok akinek semmi se jó, de ez is kiveri nálam a biztosítékot.
Nem elég hogy szar helyzetbe vagyunk, még tökön is veri magát conte ilyenekkel.
Azok táborát erősítem akik szerint ebből nem lesz scudetto idén.
Ha a Lazio es Milan párost nem verjük meg (nem x meg bármi egyéb), akkor szerintem a scudettorol is lemondhatunk végleg
- interfan
Tavalyi szezont es az ideit figyelembe veve 7 sorozatban indultunk.
Ebbol 7/6 nem ertunk el gyozelmet es semmilyen trofeat.
Ez annak tukreben nem eppen jo eredmeny, hogy az elmult 2 szezonban, majdnem 300m eurot koltottunk uj jatekosokra, es majdnem 90m-t az o fizetesukre, edzo fizetese szinten ott van.
A pontos szamok:
- Igazolasi dij: 284,5m euro
- Uj jatekosok fizetese: 88,5m euro
- Edzo fizetese: 24m euro
Ez osszesegeben majdnem 400m euro.
Ennek fenyeben a 7 sorozatbol 6x semmi...
Nem BL gyozelmet kellett volna hozni, de ebbol az idei csoportbol minimum tovabb kellett volna jutni.
Nem csak presztizbe, hanem anyagilag is nagy eges volt a BL.
-20m euro bevetel kiesest jelentett a 4.helyen bucsu.
Tavalyi EL dontot szinten illet volna behuzni.
Tavaly a Kupaban a Gattuso fele Napoli ejtett ki, es vegul ok nyertek meg a Kupat. Kis odafigyelessel siman nyerhettuk volna.
Most pedig ez a Juve ejtett ki minket, akiket iden szinten meglehetett volna fogni.
Az a + 1 meccs a Kupadonto semmit nem szamitott volna a bajnoksagban.
Mennyivel mashogy mutatnak a fenti 400m, ha egy EL gyozelem, Kupa gyozelem, BL tovabbjutas, es iden egy Kupadonto mar a vitrinben lenne.
Ebbol 7/6 nem ertunk el gyozelmet es semmilyen trofeat.
Ez annak tukreben nem eppen jo eredmeny, hogy az elmult 2 szezonban, majdnem 300m eurot koltottunk uj jatekosokra, es majdnem 90m-t az o fizetesukre, edzo fizetese szinten ott van.
A pontos szamok:
- Igazolasi dij: 284,5m euro
- Uj jatekosok fizetese: 88,5m euro
- Edzo fizetese: 24m euro
Ez osszesegeben majdnem 400m euro.
Ennek fenyeben a 7 sorozatbol 6x semmi...
Nem BL gyozelmet kellett volna hozni, de ebbol az idei csoportbol minimum tovabb kellett volna jutni.
Nem csak presztizbe, hanem anyagilag is nagy eges volt a BL.
-20m euro bevetel kiesest jelentett a 4.helyen bucsu.
Tavalyi EL dontot szinten illet volna behuzni.
Tavaly a Kupaban a Gattuso fele Napoli ejtett ki, es vegul ok nyertek meg a Kupat. Kis odafigyelessel siman nyerhettuk volna.
Most pedig ez a Juve ejtett ki minket, akiket iden szinten meglehetett volna fogni.
Az a + 1 meccs a Kupadonto semmit nem szamitott volna a bajnoksagban.
Mennyivel mashogy mutatnak a fenti 400m, ha egy EL gyozelem, Kupa gyozelem, BL tovabbjutas, es iden egy Kupadonto mar a vitrinben lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2021.02.10. 09:18-kor.
-
ibrahimovics
Továbbra sem értem azokat, akik azt mondják a tovább jutás az előző meccsen ment el. Itt volt 94 perc javítani. Úgy kellett volna kimenni a pályára, mint akik vért ittak és megmutatni, hogy igen ők a jobbak és legalább nyerni.
A 16-os környékén senkinek lövése nincs mit csináljon. De még a két csatárnak sincs. Spaletti taktika két ékkel. Ezt láttam csak annyi, hogy a tegnapi meccsen minden labda fel lett lőve az égbe és majd le esik valahol címzetteknek ment. Semmi kreativitás, semmi motiváció. Tehát vagy az van, hogy valójában hatalmas pénzekkel tartoznak játékosoknak és aggódnak a pénzük miatt vagy 12 Mikiért ezt tudja conte. Mindezek mellett nem látok a pályán vezért, aki biztatna vagyza hátára venné a csapatot. Lukaku egy hisztis gyerek már egy ideje. Lautaro fejben nincs is a pályán. Kolarov fent van ugyan, de minek?
A 16-os környékén senkinek lövése nincs mit csináljon. De még a két csatárnak sincs. Spaletti taktika két ékkel. Ezt láttam csak annyi, hogy a tegnapi meccsen minden labda fel lett lőve az égbe és majd le esik valahol címzetteknek ment. Semmi kreativitás, semmi motiváció. Tehát vagy az van, hogy valójában hatalmas pénzekkel tartoznak játékosoknak és aggódnak a pénzük miatt vagy 12 Mikiért ezt tudja conte. Mindezek mellett nem látok a pályán vezért, aki biztatna vagyza hátára venné a csapatot. Lukaku egy hisztis gyerek már egy ideje. Lautaro fejben nincs is a pályán. Kolarov fent van ugyan, de minek?
-
Tsal Ahmade
Csodálkozol? Tudod te mit élt át ott Lukaku?Mazzola írta: ↑2021.02.10. 08:51 Nem célom összeesküvés elméleteket gyártani, de én úgy gondolom, hogy Lukaku teljesítménye az Ibrahimovic féle affér után esett ilyen látványosan vissza. A svéd pontosan tudta, hogy mivel tud a mi nagy emberünk hatalmas lelkébe gázolni, előre készült rá, és meg is tette. Ha az volt Ibra célja, hogy Lukakut fejben küldje padlóra , akkor láthatóan elérte célját mert azóta csak kóvályog a pályán, helyzetbe is csak nagyon ritkán tud kerülni. Persze ő már régen túl tette magát a dolgon, változatlanul termeli a fontos gólokat. Bízom benne, hogy a hamarosan következő találkozásukig Lukaku is lerendezi magában a dolgot, mert az csúnya lenne ha ez a két fickó a pályán ( akár csak szóban is ) ismét egymásnak feszülne.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=WN2Rdl9ik5I
A küzdeni akarással nincs gond, a játékosokkal nincs gond, nagyszerű játékosok alkotják az intert, az edző nem tudja összerakni őket egységes csapattá, ennyi a dolog. Tegnap is akartak győzni, mindig akarnak, profi játékosokról beszélünk. Ennyire tellett. Azért ne keverjük a szezont a fazonnal, amikor otthon nyertünk 2-0-ra, a fél csapat hiányzott a juvéból kb. Most ők is felálltak és még így is bőven van esély ellenük, de már sokkal nehezebb. Még mindig hiányzott tőlük egy Morata, egy Dybala és a bal oldalt hülyén is rakták fel ellenünk. Igazából nem sokon múlt, ahogy az első meccsen sem, ez van. Sorozatosan eljutunk az elődöntőig a kupában, ami azért nem rossz, az inter újra komoly tényező és az egyik legnehezebb ellenfél itáliában és lassan európában is. Halad a történet csak lassan és az tény, hogy más edzővel szerintem előrébb tarthatnánk, ha nem is eredményekben még, de a játék képét illetően.
- Cupi
Conte tegnap esti nyilatkozata:
https://www.football-italia.net/166137/ ... -first-leg
Kiemelném azt amikor arról beszél tanulunk a hibákból és megyünk tovább.
Tavaly is és most is az elődöntőbe estünk ki a kupából, szinte pont ugyanazzal a forgatókönnyvel /hazai veresék, idegenben x/
BL csoportból se tavaly se most nem jutottunk tovább, sőt az idei szezonban az EL hely sem lett meg egy gyengébb csoportban
Bajnokségban 2.-ok vagyunk ahogy tavaly /itt még van remény, hogy előrébb végezzünk/
Kérdezném tőle, hogy hogyan tanulunk a hibákból ha az eredmények terán semmit nem léptünk előre? Ő hogyan tanul a hibáiból?
Ha a bajnokségot nem nyerjük meg totál kudarc ez a szezon is. Ezen nincs mit szépíteni sajnos.
Egyébként én még hiszek a bajnoki címben. Nem nem azért mert olyan jók vagyunk hanem mert ha tényleg akarják a játékosok is /nagyon remélem/ akkor idén meg lehet csinálni. Na meg egyszer már csak végeszakad ennek a 10 éve tartó trófea mentes időszaknak.....
https://www.football-italia.net/166137/ ... -first-leg
Kiemelném azt amikor arról beszél tanulunk a hibákból és megyünk tovább.
Tavaly is és most is az elődöntőbe estünk ki a kupából, szinte pont ugyanazzal a forgatókönnyvel /hazai veresék, idegenben x/
BL csoportból se tavaly se most nem jutottunk tovább, sőt az idei szezonban az EL hely sem lett meg egy gyengébb csoportban
Bajnokségban 2.-ok vagyunk ahogy tavaly /itt még van remény, hogy előrébb végezzünk/
Kérdezném tőle, hogy hogyan tanulunk a hibákból ha az eredmények terán semmit nem léptünk előre? Ő hogyan tanul a hibáiból?
Ha a bajnokségot nem nyerjük meg totál kudarc ez a szezon is. Ezen nincs mit szépíteni sajnos.
Egyébként én még hiszek a bajnoki címben. Nem nem azért mert olyan jók vagyunk hanem mert ha tényleg akarják a játékosok is /nagyon remélem/ akkor idén meg lehet csinálni. Na meg egyszer már csak végeszakad ennek a 10 éve tartó trófea mentes időszaknak.....
- bodimiki7
Tavalyi meccsekkel összevetve az idei kép bízatóbb. Most nem olyan volt a játék képe, hogy a saját térfelünkről nem tudtuk kihozni a labdát, próbáltunk dominálni, jelen helyzetben ez ennyire elég. Gyakorlatilag olyan kis területre szűkítette a Juve a játékot (főleg a második félidőben), hogy semmi rés nem volt. Ezzel Hakimit, aki az első félidőben a legjobb volt ki is vették a játékból.alwin91 írta: ↑2021.02.10. 08:57 szerintem kicsit többet láttok ebbe az egészbe, mint ami valójában történt. Ez az egész az első meccsen ment el, ahol 2 gólt ajándékoztunk. Egy zártan beálló Juvénak 2 gólt rúgni kapott nélkül, hát hajrá. A mutatott játék se most, se az előző meccsen nem volt rossz, azt ne felejtse el senki, hogy az utóbbi években nem csak megvertek minket, hanem le is fociztak általában. A mostani 3 meccsen viszont egyszer sem fociztak le minket, mi lőttünk nekik 3 gólt, ők meg 2-t (azt is mi ajándékoztuk nekik). Fájó a kiesés, de ha a teljes képet nézzük, nincs szégyenkeznivaló.
Martinezben tavaly ősszel nagyon beleláttam, hogy Ő lesz majd nagy meccseken a csatárunk. Lukaku nálam olyan, mint Ibrahimovic. Nagy meccseket nem fog eldönteni, ahhoz hiányzik belőle valami plusz. Martineznek meg fellángolása volt a tavaly ősz. Kis tulzással az üres kaput nem találja ma el, pláne nem tétmeccsen.
Következő szintre elértünk. A ligában senki ellen nem játszunk alárendelt szerepet, a továbbiakban ezt a dominanciát valahogy illene kihasználni. Ugyanakkor idegennek érzem a csapattól ezt a "játszani" próbálást. Azt a potenciált nem érzem bennünk, hogy az ellenfél kapuja előtt letanyázva sorba alakítsuk ki a veszélyes helyzeteket. (Ebben pont Conte a hibás, hogy semmi kreativitást nem enged a játékosoknak.) Kevésbé lenne talán feltűnő, ha helyzeteket felismerő, labdaügyes játékosok lennének a középpálya közepén, mint Sensi vagy Eriksen. Egyébként a Dán nem volt rossz, a második félidőre kicsit Valeros lett, de ilyen meccshiánnyal érthető és az ellenfél meg nem a Benevento volt.
Még mindig azt érzem, hogy ennek a klubnak az áll jól, ha a nagyobb csapatok ellen labda nélkül kontrollálja a mérkőzést.
Scudettot nem várok, az minden évben csak egy lehetőség. Idén eddig úgy néz ki, hogy az esélyünk megvan, de a következő két meccs nagyon fontos lesz.
- Baggio85
Én is azok táborába tartozom, akik szerint az első meccsen ment el a továbbjutás. Ott 1-0ig a Juvénak köze nem volt a meccshez, ezután a szó legszorosabb értelmében rúgattunk velük két gólt.
Biztos volt, hogy a Juve nem fogja erőltetni a támadást a visszavágón hazai pályán, és ha igazi tétmeccsen a Shakhtar meg tudta csinálni, hogy lehozza ellenünk gól nélkül, akkor biztos volt, hogy ez a Juvenak is sikerülni fog, ha erre állnak be.
Innentől kezdve lehet mondani, hogy azért nem mert gyengén játszottunk, meg tűz nélkül, de azért minden csapat annyit játszik, amennyit az ellenfél hagyja.
Persze nyilván az is igaz, hogy megint nem volt B terv, és minden ellenfél kívülről fújja a taktikánkat, de azt gondolom a tegnapi meccs azt hozta, amit várni lehetett. Azért az nem gyakran fordul elő, hogy egy csapat 2-3 gólt rúgva nyer Torinoban. Jelenleg nálunk előrébb tartó csapatoknak sem nagyon sikerült a közelmúltban.
Nehéz ezt leírni, de a Juve összeszokottságban, tapasztalatban és mentális erőben is sokkal előrébb tart nálunk. Mondjuk ezért is nagy szó, hogy a bajnokságban legyőztük őket.
Szerintem sokkal nagyobb baj egyébként az, ami most a klub körül történik. Nem tudom ebből hogyan fogunk tudni jól kijönni.
Biztos volt, hogy a Juve nem fogja erőltetni a támadást a visszavágón hazai pályán, és ha igazi tétmeccsen a Shakhtar meg tudta csinálni, hogy lehozza ellenünk gól nélkül, akkor biztos volt, hogy ez a Juvenak is sikerülni fog, ha erre állnak be.
Innentől kezdve lehet mondani, hogy azért nem mert gyengén játszottunk, meg tűz nélkül, de azért minden csapat annyit játszik, amennyit az ellenfél hagyja.
Persze nyilván az is igaz, hogy megint nem volt B terv, és minden ellenfél kívülről fújja a taktikánkat, de azt gondolom a tegnapi meccs azt hozta, amit várni lehetett. Azért az nem gyakran fordul elő, hogy egy csapat 2-3 gólt rúgva nyer Torinoban. Jelenleg nálunk előrébb tartó csapatoknak sem nagyon sikerült a közelmúltban.
Nehéz ezt leírni, de a Juve összeszokottságban, tapasztalatban és mentális erőben is sokkal előrébb tart nálunk. Mondjuk ezért is nagy szó, hogy a bajnokságban legyőztük őket.
Szerintem sokkal nagyobb baj egyébként az, ami most a klub körül történik. Nem tudom ebből hogyan fogunk tudni jól kijönni.
- Portiere32
Páran itt a Juvét hirtelen a bajnokság fő esélyesének kiáltották ki.
Hát nem tudom, szerintem tegnap egy Lecce szerű kis csapatként játszottak, sablon 4-4-2 bunker focival 1-1 kósza kontrával. Számukra ez a meccs mindenre csak nem bizakodásra ad okot. (A Roma ellen ugyan ezt csinálták, csak találtak egy gólt...)
Persze be lehet nyomni a Joker kártyát, hogy célfutball, de pontosan tudjuk, mikor mi is ezt mondtuk, akkor általában kurva szarok voltunk, csak nyertük az adott meccset
Hát nem tudom, szerintem tegnap egy Lecce szerű kis csapatként játszottak, sablon 4-4-2 bunker focival 1-1 kósza kontrával. Számukra ez a meccs mindenre csak nem bizakodásra ad okot. (A Roma ellen ugyan ezt csinálták, csak találtak egy gólt...)
Persze be lehet nyomni a Joker kártyát, hogy célfutball, de pontosan tudjuk, mikor mi is ezt mondtuk, akkor általában kurva szarok voltunk, csak nyertük az adott meccset
- interfan
Egyetertek, ez a jelenlegi Juve minden csak nem eros.Portiere32 írta: ↑2021.02.10. 11:52 Páran itt a Juvét hirtelen a bajnokság fő esélyesének kiáltották ki.
Persze be lehet nyomni a Joker kártyát, hogy célfutball, de pontosan tudjuk, mikor mi is ezt mondtuk, akkor általában kurva szarok voltunk, csak nyertük az adott meccset![]()
- Baggio85
Én a Juve tegnap mutatott játékából nem indulnék ki (más meccsüket meg nem láttam).
Ők tudták hogyan akarnak továbbjutni, ennek eléréséhez nem akartak sem többet, sem kevesebbet kiadni magukból, mint amit láttunk. Ezt elérték, igen, célfutballal. A tripzlázó Inter rengeteg meccset nyert célfutballal.
Elmondhatjuk minden egyes évben, minden egyes héten, hogy ez a Juve egyébként ilyen, vagy olyan sz*r, a tények azok, hogy rendre nyerik a bajnokságot, rendre bejutnak az olasz kupa döntőjébe, és rendre elég sokáig jutnak a BL-ben, függetlenül attól, hogy ki az edző.
Ettől függetlenül a bajnokságot tekintve, szerintem mi már kihoztuk a maximumot a velük való versengésben azzal, hogy megvertük őket "ősszel". Egymás elleni eredményeket tekintve már nem tudnak hozni rajtunk.
Akkor fog igazán kiderülni, hogy a két csapat "mit tud", ha a tavaszi meccsnek még lesz tétje. Ahhoz meg nekünk hozni kell a kötelezőket, amihez semmi köze annak, hogy a Juve milyen csapat...
Csak ehhez tényleg az kell, hogy főleg mostantól, egy olyan csapatot lássunk hétről hétre a bajnokságban, aki tényleg AKAR bajnok lenni és ez a pályán is látszik az első perctől kezdve. Mert jelenleg nem mindig egy ilyen csapatot látok.
Ők tudták hogyan akarnak továbbjutni, ennek eléréséhez nem akartak sem többet, sem kevesebbet kiadni magukból, mint amit láttunk. Ezt elérték, igen, célfutballal. A tripzlázó Inter rengeteg meccset nyert célfutballal.
Elmondhatjuk minden egyes évben, minden egyes héten, hogy ez a Juve egyébként ilyen, vagy olyan sz*r, a tények azok, hogy rendre nyerik a bajnokságot, rendre bejutnak az olasz kupa döntőjébe, és rendre elég sokáig jutnak a BL-ben, függetlenül attól, hogy ki az edző.
Ettől függetlenül a bajnokságot tekintve, szerintem mi már kihoztuk a maximumot a velük való versengésben azzal, hogy megvertük őket "ősszel". Egymás elleni eredményeket tekintve már nem tudnak hozni rajtunk.
Akkor fog igazán kiderülni, hogy a két csapat "mit tud", ha a tavaszi meccsnek még lesz tétje. Ahhoz meg nekünk hozni kell a kötelezőket, amihez semmi köze annak, hogy a Juve milyen csapat...
Csak ehhez tényleg az kell, hogy főleg mostantól, egy olyan csapatot lássunk hétről hétre a bajnokságban, aki tényleg AKAR bajnok lenni és ez a pályán is látszik az első perctől kezdve. Mert jelenleg nem mindig egy ilyen csapatot látok.
-
valentino
Pirlónak ugye ez volt az első kétmeccses párharca edzőként? 3 félidőt akart megúszni kapott gól nélkül, így lett. Conténak Gladbach, Donyeck, kupakiesés, az állandó feszkózás Eriksennel, Vidal is hülye. Ettől még a bajnokságot megnyerhetjük, de ősztől rémes lenne újrakezdeni vele ezt az izzadt gyömöszölést.
- CsaSzi9294
Nagyon várom a hétvégi meccset, szerintem előzni fogunk. Győzelmet várok és nem tudom miért, de úgy érzem, hazai pályán a Spezia meg fogja lepni a Milánt.
- Cupi
Az a baj én minden fordulóban ebben reménykedek aztán a vége az simán nyer a milan.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.12. 14:32 Nagyon várom a hétvégi meccset, szerintem előzni fogunk. Győzelmet várok és nem tudom miért, de úgy érzem, hazai pályán a Spezia meg fogja lepni a Milánt.
- interfan
Milan mar a Bologna ellen is szenvedett, naluk benne van a botlas.CsaSzi9294 írta: ↑2021.02.12. 14:32 Nagyon várom a hétvégi meccset, szerintem előzni fogunk. Győzelmet várok és nem tudom miért, de úgy érzem, hazai pályán a Spezia meg fogja lepni a Milánt.
Viszont a Gattuso fele Napoli nagyon szetesni latszik, ezert siman benne van hogy a Juve a Roma-Napoli kettost 6/6 ponttal lehozza.
Lazio az utolso 6 bajnokijat nyerte, nagyon nehez lesz nyerni.
De nalam fontosabb hogy a Milant verjuk, mint a Laziot.
Persze jo lenne mindket meccset nyerni, de inkabb most fer bele egy X, a Milant verni kell barhogyan is.
6/6 pont lenne a legjobb, de a 6/4 pontot varom Milan veressel.
- mike
Conte eddig egyértelmű melléfogás.
Méregdrága edző, tavaly BL csoportban kiesés, bajnokságban esélyünk sem volt.
Idén is mindenhonnan kizúgtunk ahonnan lehetett. Szégyenteljes BL kiesés, kupa kiesés, egyedül a bajnokság maradt.....
Idehozatott nagy fizetésű veteránokat, akik szépen sorban befuccsoltak.
Kb mindenhol utálják a palit, a juvénál, a cselszkinél, az Interesek körében is minimum kétséges a megítélése, de nyugodtan mondhatjuk hogy nagyrészt elzavarnánk.
Nem vagyok túl optimista, a gyuve kezd összeállni, a bilan sem lenézhető ellenfél, mi meg bármit-bármikor képesek vagyunk elbaltázni.
Nyerjük meg a scudettót, de nyártól nagyon remélem hogy új útra lépünk, egy gazdag tulajjal és jobb edzővel.
- interfan
Gazzetta szerint egy kerdes van holnapra, Vidal tudja e vallalni a jatekot kezdokent.
Amennyiben igen, akkor o kezd.
Viszont ha nem, akkor Gagliardini kerulhet a kezdobe.
Gazzetta szerinti varhato kezdo:
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Vidal/Gag-Young
Lukaku-Martinez
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez
- internaZIOnaLe
Lefosom a bokám hogy ezt a böte gagot még mindig hamarabb tenné be mint Eriksent.interfan írta: ↑2021.02.13. 10:07 Gazzetta szerint egy kerdes van holnapra, Vidal tudja e vallalni a jatekot kezdokent.
Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Lukaku-Martinez
Brozo is dupla nulla volt az utóbbi két meccsen... F.szert ilyen korlatolt barom a púpos hogy ezt csinálja