Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

20recoba

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Süti írta:
szabinho91 írta:Azt én sem értem, hogy miért nem Santon játszik Chivu helyett, a román azon kívül, hogy kapott egy sárgát semmit nem csinált, és már meccsek óta ez megy.

Sem Chivu sem pedig Maicon nem mehet fel a támadásoknál, mert a feltolt védekezésnél ez nem fér bele, ezért Santon sem kezdhet, minek, szóval én ebben (is) látom Maicon visszaesését.

ebben bizony nagy igazság van
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Süti írta:
szabinho91 írta:Azt én sem értem, hogy miért nem Santon játszik Chivu helyett, a román azon kívül, hogy kapott egy sárgát semmit nem csinált, és már meccsek óta ez megy.

Sem Chivu sem pedig Maicon nem mehet fel a támadásoknál, mert a feltolt védekezésnél ez nem fér bele, ezért Santon sem kezdhet, minek, szóval én ebben (is) látom Maicon visszaesését.

Valszeg ez az oka, de ez megint önmagunk tökönrúgása, miazhogy egy Maicon nem mehet fel, az utóbbi években a góljaink felében kulcsszerepe volt.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Dehogy kell Maicont elküldeni....nem értem mi a baj, de sajnos Benítez keze alatt több játékos is gyengélkedik szerintem nem találja a helyüket!
De, ha ez így folytatódik felőlem is mehet, mert meccsek óta alig van helyzetünk ahhoz képest, h ő támadó focit játszat.
Chivu meg nagy kedvence lehet, mert ő is meccsek óta átlagon alul nyújt ideje megérteni Rafának, h nem balhátvéd úgy látszik Santon csak dísznek van meg se lepődnék, ha megelégelné és elakarna húzni.
Ideje lenne most már kitalálni vmit.....
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

mike írta:Ez a labdatartós taktika sztem öngól, ezzel azt érjük el hogy betömörödik az ellenfél és lekontráz minket, ezt nem igaz hogy Rafa nem látja.

A tavalyi taktikánkkal vertek meg minket.

Benitez valamit változtathatna, mert ez így kurva gyenge.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én azt vettem észre hogy elől olyan össze visszaság van hogy hihetetlen...helyezkedés 0, összeszokottság is
sérülések miatt mindig más kezd elől
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Bale komolyan mondom doppingol vagy Maicon szed altatót, de hogy még a 90. percben is ilyen sprintet levág, és pontosan bead, nem semmi :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

R9. írta:tavaly mourinhoval szarabbul áltunk a bl-ben tegyük hozzá

és tottanhem jó csapat meg milyen középpályánk volt?
rendes csapattal teljesen más lett volna

csak a bajnokságban sem megy.. hülyeség az idény eleji forma,meg a sérülések.nézzük már meg mennyi hibázik a Juve,Milán mégis a nyakunkon. eddig mondhattuk,hogy ment legalább a BL-ben és valahogy behúzzuk a scudettot.
a gond,ha kikapjuk a Realt,Barcat,Arsenalt nem lesz esélyünk.ez a csapat védekésre lett kitalálva ami egy mesterlövésszel,egy gyilkossal és egy busmannal bárkinek képes 5paszból bevenni a kapuját.(+ egy titkos fegyver,jobboldal)
erre a tök lassu védőinkkel,a lassú szélsőinkkel megverjük magunkat,mert felkínáljuk a kontra lehetőségét.
ha tetszik ha nem,a keret fele nem alkalmas Rafa taktikájára.se chivu,se santon,se sneijder,se maicon.. Capitano,Eto'o kivétel
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

bazsi írta:jólvan kikaptunk. :evil: :evil:
benitez papa pakolhat és elhúzhat az első repülőgéppel és viheti magával maicont meg chivut is. :cry: :cry: :evil: .

Azért Muntarit se hagyja itt! :D
Süti

DSanton39 írta:Bale nem semmi :D

Tavalyi évben José Lionel Messi-t leszedte a pályáról, igaz három ember kellett hozzá, de akkor is.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nem csak e mérkőzés alapján:
Lució és Samuel már öreg. Maicon és Chivu pedig (és elnézést) egy kalap xar.
Most látszik igazán miért kellett volna Mascherano a nyáron. Biabiany és Coutinho még könnyű ehhez a szinthez. Sneijder nincs formában (nem is fog aranylabdát kapni...) Eto'o pedig egyedül nem tud minden meccset megnyerni. Kispadunk nincs. "Sokat erősítettünk nyáron, mert együtt maradt a keret", amelyik a BL győzelmet követően totálisan motiválatlan. Hiszen Maicon menni akart a csapat öregebb része pedig biztos lehet benne, hogy több BL-t nem nyer.
Benitezben sajnos én sem bízom. Nem azért mert nem jönnek az eredmények, mert nem játszunk szépen, mert védekezni is elfelejtettünk és nem támadunk jobban, mert nem igazolt (bár erről nem ő tehet) senkit. Hanem azért, mert nem érzem azt amit Mourinhonál éreztem. Nem érzem, hogy 1000 fokon ég, küzd a csapatért, hogy sajátjának érzi a gárdát. Mintha csak ott állna az oldalvonalon. Semmi tűz, érzelem stb. Ezért nem bízom benne. Részemről egy darabig nem hiszem, hogy Inter meccset fogok nézni, hiszen itthon nincs digi és ezért a játékért nem fogok átmenni a nagymamámhoz. Elég ide a szaggató net is. Azért fel a fejjel srácok!
És továbbra is: Forza Inter!
U.i: még egy érdekesség:
35-30-33-33-30-37-26-26-22-27-30
Ennyi idősek (kerekítve) a mai kezdők. Ez majdnem 30 éves átlag. Ha Milito játszik, akkor majdnem 31. Kicsit öreg a csapatunk és a fiatalabbak nagy része pedig nem szint (egyelőre). Ám ez volt az ára, hogy Bl-t nyerjünk. Csak épp most el kellett volna kezdeni építkezni, persze ésszel.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Most idegesek és csalódottak vagyunk, de ne akarjuk már elküldeni Benítezt az elő BL vereség után. Tényleg szarok voltunk és tényleg Rafa is hülye volt, de azért rengeteg dolog van még itt. Pl, hogy 5 középpályás sérült, ebből 2 alap kezdő lenne, húzó emberek formán kivűl vannak, na meg azt se felejtsük, hogy tavaly tripláztunk, ilyenkor sajna kissé jóllakott lesz a csapat és nehezen és lassan kezdenek újra megszakadni a pályán. Na meg Benítez megtartott azt a rossz tulajdonságát, hogy ragaszkodik pár olyan játékoshoz akiről mindenki látja, hogy nem jók és vagy padoztatni kellene Őket vagy más poszton bevetni (Chivu, Biabiany)
Na meg az se elhanyagolható, hogy nyáron Moratti átigazolási stopot rendelt el és nem jött minőségi rutinos játékos.
Amíg esélyünk van a végső győzelmekre (akár BL akár bajnokság) addig bízom, még ha ezek a vereségek fájnak is. ;)
hvmetal

Audipower írta:
bazsi írta:jólvan kikaptunk. :evil: :evil:
benitez papa pakolhat és elhúzhat az első repülőgéppel és viheti magával maicont meg chivut is. :cry: :cry: :evil: .

Azért Muntarit se hagyja itt! :D

elmúlt 2meccsen nem rosszabb,mint a többi.plusz legalább látni benne tűzet.
ettől még egy köcsög
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

lúcio sztem meg kurva jó, ma is rengeteg labdát szedett
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ezt a feltolt védelmet nem szabad 1 Lucio-Samuel védőkettőssel erőltetni, nagyon jól helyezkednek, de mindketten-nem kicsit-lassúak.
Ez a csapat pont abban (volt) jó, hogy visszahúzódik, kivár, átadja a területet, és lekontráz! Ehhez ért! Ehhez vannak játékosai! Nem lehet ebből egy Barcelona stílusú játékot kreálni....bármennyire is szeretné. De még hasonló labdatartós-járatósat sem.
Olasz bajnokságban edződik a csapat, nem az angolban, Mourinho is 1 az egyben Chelsea taktikát akart megvalósítani, de belátta, hogy nem megy, és folyamatosan alakítgatta a csapatot, úgymond alkalmazkodott a lehetőségekhez.
De Benítez egyszerűen még meccs közben sem változtat, nem hogy nem hoz be egy hátrányban egy 4. támadót, hanem én úgy látom, senki nem hagyhatja el az eredeti posztját ebben a 4-2-3-1-ben. Egész meccseken ez van végig! Kötött posztok, tavaly nem egyszer-Sneijderrel együtt-5 elől lévő emberrel támadtunk.
Csak posztra cserél, semmi extra bevállalás.
Annyi mindent írnék....Még nem akarom leírni őt, de már nyáron írtam h nem tartom jó edzőnek, de persze még bízom benne, az INTER sikere a legfontosabb.
De pl. miért nem Chivut vitte feljebb 1 sorral és jött a helyére Santon, miért a 0. meccses Obioranak kellett hanyatt vágódnia 2x is a gólok előtt.
Ez a mai ez KO, még úgy is hogy a fél kezdőnk sérült.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha mindenki ép lenne, hogy állna fel, Chivu úgy is beférne kezdő balbekknek?! Vagy akkor talán végre padozna? Zanetti mehetne a helyére? Ááá, kész. Militot hétvégén már kezdőbe raknám. Pandev önző, és lassú is, eddig a Milan elleni szabi gól, és a Chelsea meccseken nyújtott védekezés a pozitívum tőle, semmi más-nálam.
mike

Francesco írta: Lució és Samuel már öreg.

Fél éve még nem voltak öregek ? A világ legjobb bekkpárja voltak :)
A taktika a szar, nem az embereink felejtettek el focizni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ha csak a mai mérkőzésről beszélünk, azt azért ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag nem volt aki megfelelő színvonalon védekezzen a középpályán, maximum Capitano. Muntari le, helyette Nwankwo be. Ez kb. mindent elmond a lehetőségeinkről.
Tényleg pocsék meccs volt, de azért még ne kongassunk vészharangot!

FORZA INTER!!!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hatalmas igazság van benne hogy josé tavaly leszedte messit a pályáról.Ha messit sikerült nehogy már bale-t ne sikerüljön.Tavasszal a barcátol oda-vissza kaptunk 2gólt,most meg a tottemhamtol oda-vissza 6gólt.Kicsit elgondolkodtató ez nekem.Benitez meg végleg felejtse már el ezt a feltolt védelmet.
Süti

interfan írta:Tavasszal a barcátol oda-vissza kaptunk 2gólt,most meg a tottemhamtol oda-vissza 6gólt.

Ez az.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nagyon csalódott vagyok.Már rég vártam,hogy a tv-ben láthassam csapatom meccsét.
3 jó klaszis önmagában kevés....Eto'o,Sneijder és Zanetti.Sneijder nem felejtettt focizni lásd a gólpaszát,de látszik,hogy az amit Benitez kér tőle az nagyon más ahhoz képest amit Mourinho mondott neki.
Van ami Benitez hibája és van ami nem.
Ami az ő hibája,hogy nem tud hatna a játéksokra,nincs tekintálye,de ez már mások is leírták ellötem.
Azt a luxust nem engedhetjünk meg magunknak ,hogy olyan bizonyos játékoskat folyamatosan nem a posztjukon játszatunk.
Lásd Chivu balbekk vagy Pandev középpályás.
Bale egyedül megvert minket pedig tudhatuk volna,hogy tőle kell igazán tartani.
Hasonló volt a helyzet a Bl döntöben Robben esetében is,de ott megtudtuk oldani.

A meccsnek két pozitivuma volt.

-Eto'o gólja valamint, wesley aszisztja
-Kassa hibátlan játékvezetése.Én nem hiszem ,hogy elfogult lennék,de ritka határozott sípmester a mi viktorunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2010.11.02. 23:05-kor.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Pandevre egyértelműen igaz a köv.mondás: "olcsó húsnak híg a leve". Nulla. Lassú, körülményes, technikailag is gyenge.

Obi barátunk pedig még egész nyugodtan eltölthet egy szezont a Primaverában.

Biabiany szerintem nem olyan rossz. Martinsra emlékeztet egy kicsit.
hvmetal

Cupi írta:Most idegesek és csalódottak vagyunk, de ne akarjuk már elküldeni Benítezt az elő BL vereség után. Tényleg szarok voltunk és tényleg Rafa is hülye volt, de azért rengeteg dolog van még itt. Pl, hogy 5 középpályás sérült, ebből 2 alap kezdő lenne, húzó emberek formán kivűl vannak, na meg azt se felejtsük, hogy tavaly tripláztunk, ilyenkor sajna kissé jóllakott lesz a csapat és nehezen és lassan kezdenek újra megszakadni a pályán. Na meg Benítez megtartott azt a rossz tulajdonságát, hogy ragaszkodik pár olyan játékoshoz akiről mindenki látja, hogy nem jók és vagy padoztatni kellene Őket vagy más poszton bevetni (Chivu, Biabiany)
Na meg az se elhanyagolható, hogy nyáron Moratti átigazolási stopot rendelt el és nem jött minőségi rutinos játékos.
Amíg esélyünk van a végső győzelmekre (akár BL akár bajnokság) addig bízom, még ha ezek a vereségek fájnak is. ;)

durva lenne ha mind Sneijder,mind Maicon,mind Cambiasso és sorolhatnánk,szóval ezek mind formán kívül ennének.
sajnos kezd beigazolódni,hogy nem érzik a posztjukat a tavalyi húzóemberek.ezek közül,hogy teljes legyen a csapat egy sem lehet szar formába.képzeld el a tavalyi Intert például a Chelsea 2.meccsen Sneijder nélkül,vagy Milito nélkül az 1. Barca meccsen.tavaly inkább a tökéletes védekezésre helyeztük a hangsúlyt.ebben nem kell se Zanettinek,se Lcuiónak,se Samuelnek szélvész gyorsnak lenni.a labdaszerzés nagyon fontos,Cambiasso,Zanetti,Motta,Stanko feladata.gyors ellen támadásokhoz minden adott,Eto'o szélvész gyors Milito ritkán hibázik.Sneijder pedig olyan labdákat ad,mint kevesen.
most felörlik a támadásainkat mivel nincs terület,Sneijdernek a lábára nem lehet építeni,Militonak sincs területe.3védő ellen még Messi is kevés.Eto'o nagy formában van,rá lehet építeni.de sok helyzetkialakításból tudunk eljutni a gólig.a hátvédsor elől van,szélsőink lassúak.elég ha egy meccsen párszor tudnak kontrázni ott a baj.(Most vagy pl Samp ellen.)
örülnék ha Rafa sikeres lenne.de ha csak Moratti nem költ sokat ezzel a taktikával nem lesz.
sorger=giallo

Cupi írta:Amíg esélyünk van a végső győzelmekre (akár BL akár bajnokság) addig bízom, még ha ezek a vereségek fájnak is. ;)
Így igaz!

FORZA INTER!!!
g.e.r.a

Jó oké rendben ne kongassuk a vészharangot még adjunk neki 2 hónapot hátha belendül a csapat, de én ebben nem bízom....mindig van mire fognia egyeseknek, h miért szar a csapat!
Nekünk vannak sérülteink ez tény a Tottenhamnek is vannak sérültjei ez is tény ettől függetlenül leletünk játszva a pályáról!
Védekezésünk ettől függetlenül katasztrófa a támadójáték megint katasztrófa, ha nincs Eto'o halottak vagyunk ennyi ezen azért el kéne gondolkodni....egyszerűen kevés ziccer kevés és lassú támadások jellemeznek minket.
Ne haragudjatok, ha ez a fajta játék nekem nem tetszik.
De ettől függetlenül még Rafa képtelen érdemben belenyúlni a meccsbe és azt sem veszi észre, h ez a taktika nem fog működni nem illik hozzánk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára g.e.r.a 2010.11.02. 23:17-kor.
sorger=giallo

g.e.r.a írta: hallottak vagyunk
Bocs, de az milyen? ;)

FORZA INTER!!!
g.e.r.a

sorger=giallo írta:
Bocs, de az milyen? ;)

FORZA INTER!!!

Halottak:) Bocs, h félreírtam, de neked egyből belém kell kötni!
Remélem ettől jobban alszol.

Forza Inter!!
mike

Festa írta:A meccsnek két pozitivuma volt.

-Kassa hibátlan játékvezetése.Én nem hiszem ,hogy elfogult lennék,de ritka határozott sípmester a mi viktorunk.

Számomra volt egy harmadik is, méghozzá hogy Milito végre visszatért - sok pontot fog hozni nekünk idén is. Így legalább nem csak egy ember van fennt aki gólt tud szerezni.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Na erről a meccsről csak annyit írnék, hogy Eto'o-n kívül nem volt értékelhető teljesítmény a csapatban. Chivu még mindig egy rémálom, már előre félek, amikor a szélen felé viszik a labdát.

Pandev ma sem értem, minek játszott, megint önző volt és alibizett. Sztem nem lenne ez annyira gáz, ha Santon játszana Chivu helyett, Pandev helyett meg Milito.
Mikor Milito bejött, 5 perc alatt többet csinált, mint Pandev az addigi 70 alatt.

Sztem egyértelmű, hogy Milito-nak és Coutinho-nak a kezdőben a helye.
Azért, ha elől így álltunk volna fel,-Coutinho,Sneijder,Eto'o- Milito akkor nem így nézett volna ki ez a meccs sem. Mondjuk az is igaz, hogy Milito még nincs 100%-os.

A védelemről meg csak annyit, hogy Lúció volt, aki mutatott valamit, mondjuk az előreszaladgálásaival felhagyhatna, mert eléggé idegesítő. Maicon alibizett, Chivu alapból balfék, Samuel és Zanetti lemaradt egy-egy gólnál, Muntari meg nem kapott pirosat. :)

A legnagyobb baj viszont az, hogy Benítez sztem nagyon messze áll Mou papától. Mindig rosszul cserél, nem mer belenyúlni a meccsbe, ha az kellene és motiválni sem tudja a játékosokat.
Na és a másik, hogy miért minden edzőnek Chivu a kedvence?

Eddig csak Muntari-t utáltam a csapatban, de Chivu felnőtt hozzá.

Na mind1. Erről a meccsről ennyit.

Jó éjt mindenkinek!

Forza Inter!!!
sorger=giallo

mike írta:
Festa írta:A meccsnek két pozitivuma volt.

Számomra volt egy harmadik is, méghozzá hogy Milito végre visszatért - sok pontot fog hozni nekünk idén is. Így legalább nem csak egy ember van fennt aki gólt tud szerezni.
Kassai Viktor tényleg jól teljesített és így helyes, tessék a lehetőségekhez mérten pozitívan tekinteni a jövőbe!
Viszlát legközelebb!

FORZA INTER!!!
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Hát igen, ez szomorú látvány volt. Az eredmény is, de a játék is. Sajnos ez nem az az Inter, amihez hozzászoktunk az elmúlt években, bár az állomány alig változott, csak a név ugyanaz. Volt egy összerakott, jól működő, kész csapat, amihez alkalmazkodnia kellett volna az edzőnek, de ehelyett ostoba, nem ehhez a kerethez alkalmazható taktikát akar erőltetni. Ami látványosan nem működik. Soha nem tartozott Benitez a kedvenc és elismert edzőim közé, nem is voltam boldog már akkor sem, amikor a neve felmerült, de most már eltelt annyi idő, hogy valami pozitívumnak is látszania kellene. Az, hogy egy-egy meccsen kijön a lépés, nem rajta múlik. Az már sokkal inkább, hogy fel tudunk támasztani egy Tottenhamet - nem lebecsülve őket - 4:0-ról. Ma láthattuk is az eredményét, elhitték, hogy megverhetnek minket és voltak olyan udvariatlanok, hogy meg is tették.
Gyengék voltunk ma, jobb volt a Spurs, csapatként játszottak velünk ellentétben, ezt el kell ismerni. A szélső védőinkre kár szót pazarolni, talán csak ezért kapnak majd osztályzatot, mert a pályán voltak. A középpályánk átjáróház volt, elöl meg egyedül Eto'o nyújtotta azt, ami tőle elvárható. Ez nagyon sovány a BL-ben egy olyan masszív csapat ellen, mint a Spurs. De még otthon is az lesz a bajnokságban.
Na ez egy kicsit letargikusra sikerült, de nem lett jó a kedvem a meccstől. Megyek is, meghallgatom inkább a Pazza Inter!-t.
hvmetal

Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

hvmetal írta:http://www.youtube.com/watch?v=O44AHP4NlAc&feature=related
!!!!

Jó hát ez a legnagyobb probléma Maiconnal kapcsolatban! És amikor tavaly elmondtam párszor, hogy nem védő akkor a legtöbben leszóltak. Egy JÓ VÉDŐ-nek: SZERELNIE KELL TUDNIA (főleg 1 az 1-ben) és HELYEZKEDNI!!! Ezen a videon is az látszik, amit José mondott róla: Maicon egy játékos akit a védelembe beraktak. De ettől még NEM VÉDŐ! Nagyon jó támadó szellemű játékos, de amint, nem lő gólokat, nem ad gólpasszokat, rögtön visszaesik egy néző számára a teljesítménye, mert védekezésben semmi extrát nem mutat. Nem bántani akarom, de ez az igazság.

Jó, az is igaz, hogy lehet, hogy Bale ilyen helyzetben ha így felkínálják, akkor a világon bárkit megver a futással, ezért kellett volna besegíteni mindig egy embernek Maicon mögött. De ettől még Maiconról senkinek sem a fontos szerelések meg mentések jutnak eszébe, hanem pl. az ilyen videókon szereplő dolgok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2010.11.02. 23:56-kor.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Véletlenül sem akarom kongatni a vészharangot, de én már Benitezben a legelején sem láttam méltó utódot, sőt. A Bresciát és a Milánt tessék irgalmatlanul megcsapni! :)
hvmetal

Baggio85 írta:
hvmetal írta:http://www.youtube.com/watch?v=O44AHP4NlAc&feature=related
!!!!

Jó hát ez a legnagyobb probléma Maiconnal kapcsolatban! És amikor tavaly elmondtam párszor, hogy nem védő akkor a legtöbben leszóltak. Egy JÓ VÉDŐ-nek: SZERELNIE KELL TUDNIA (főleg 1 az 1-ben) és HELYEZKEDNI!!! Ezen a videon is az látszik, amit José mondott róla: Maicon egy játékos akit a védelembe beraktak. De ettől még NEM VÉDŐ! Nagyon jó támadó szellemű játékos, de amint, nem lő gólokat, nem ad gólpasszokat, rögtön visszaesik egy néző számára a teljesítménye, mert védekezésben semmi extrát nem mutat. Nem bántani akarom, de ez az igazság.

hát ha vennénk egy normális gyors balszélsőt én benne vagyok egy Maicon jobbszél mögötte Santon jobbhátvéd dologban.Capitanot meg toljuk fel csatárnak :D
(szerintem 5gólt lőne legalább)
hvmetal

Esti Kornél írta:Véletlenül sem akarom kongatni a vészharangot, de én már Benitezben a legelején sem láttam méltó utódot, sőt. A Bresciát és a Milánt tessék irgalmatlanul megcsapni! :)

Brescia ellen jön a 4gól,milán ellen az impotencia.
ne legyen így
sorger=giallo

g.e.r.a írta:
sorger=giallo írta:
Bocs, de az milyen? ;)

FORZA INTER!!!

Halottak:) Bocs, h félreírtam, de neked egyből belém kell kötni!
Remélem ettől jobban alszol.

Forza Inter!!
Mondom: bocs és még ;) is volt.

FORZA INTER!!!
Baggio85

hvmetal írta:
Esti Kornél írta:Véletlenül sem akarom kongatni a vészharangot, de én már Benitezben a legelején sem láttam méltó utódot, sőt. A Bresciát és a Milánt tessék irgalmatlanul megcsapni! :)

Brescia ellen jön a 4gól,milán ellen az impotencia.
ne legyen így

Jó, azért Cambiassoval, Miltioval meg Stanko-val más lesz. Remélem :) Meg talán előbb-utóbb Maiconék is formába lendülnek Sneijderrel együtt.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

nomármost Chivunak Lennon jutott emberül,és többé-kevésbé megoldotta. Még ha sárgával is vagy olykor be is lépett mögé Samuel vagy Zanetti. Jobbról pár veszélyes beadás jött, jelentős következmény nélkül és Chivu elég sokszor ment fel, amíg a 4231 volt a játék és alapvetően jól játszotta meg a labdákat. nemigazán értek egyet a Chivufóbiásokkal, főleg úgy nem, hogy Benitez teszi oda őt és akkor is őt, ha kétszer olyan gyors emberrel találja magát szemben, nem Chivu gyengesége ez.

Maicon viszont ma katasztrófa volt. lehet hogy Biabiany zavarja, lehet hogy a taktika (én ugyan nem vettem észre hogy a szélsőink számára nem megengedett a felfutó játék) de azért beadni tudni kéne... Egyszerűen amíg Sneijder belepusztul hogy nem jönnek össze a dolgai, mindenkit leüvölt a pályáról, addig Maiconon valahogy nem sok temperamentum jön át. Ettől függetlenül lehet hogy pont ugyanannyira elégedetlen és pont ugyanannyira küzd ahogy Sneijder is, csaképp kevésbé látványosan.

Sajnos Biabiany nem képes hozni a csapat többi játékosnak szintjét. Egyszerűen teljesen más ritmusban játszott ma sajnos. Pandev lehet hogy nem sokat csinált, de amikor támadásban felé járt a labda, szépen folyatta tovább a játékot. nagyjából a 2. félidő 3. percében lehetett látni hogy Biabianynak több nem is lesz, persze Rafa lehet hogy meg akarta adni az esélyt neki, hátha belendül. És ez végülis novemberben egy sorsdöntőnek annyira nem tűnő meccs kapcsán elfogadható hozzáállás az ő részéről is.

Sajnos Obi még nagyon messze van bármilyen Inter szinttől, sajnos én sem tudom pontosan hogy is gondolta hogy leszereli majd Bale-t a gól előtt, de látványos kudarcba fulladt a dolog anélkül, hogy akár szerelési kísérletre lett volna esélye. Ettől függetlenül 30 perc játék után egy nem könnyű helyzetben, talán korai lenne ítéletet hirdetni felette.

Muntari harcos volt, de azért a Cambiasso Zanetti páros úgy vélem nagyobb középpályás stabilitást adott volna, és talán még pontosabb, ritmusosabb összjátékot. Cambiasso tanári focija mellett Zanetti is sokkal összeszedetteb lehetett volna. Ma sokszor kellett Muntari rohangálásaira reagálnia.
Detto Lúcioéira. De Lúcio sem véletlenül rohangál, próbálja megadni a támadások ritmusát, dinamikáját.

Talán ez lehetett a mai vereség oka, Rafa egy nagyon penge ritmusú játékot próbál megvalósítani, ami kétségkívül roppant kecsegtető lenne, ha lennének hozzá játékosok:
Ha az elmúlt pár hetet nézem, Maicon helyén egyértelműen játszhatna Zanetti vagy Santon. a középpályán Cambiasso mellett Stanko és talán Motta is remekül tudna bekapcsolódni a támadásépítésbe. Előre pedig Sneijder Etoo egyértelmű. Countinho azért zseniálisan tolja, de talán kezdőként hasznosabb. Ma egy picit a beállása után úgy tűnt, hogy túl lelkes is, nem nagyon találta meg a posztját, mindenhol akart lenni. Ebbe mondjuk belejátszhat a Milito csere is, amikor oldalt kellett váltania. Nem volt lehetősége kiegyensúlyozott teljesítmény elérésére.
Milito és Pandev szerintem tudják hozni azt amit Benitez elvár a csapatjátékban tőlük, de számomra még mindig nagy talány, hogy lesz a pályán Milito, ha Etoo a kapu előtt termeli a gólokat.

Amint kidől egykét ember ebből az ideálisnak tűnő csapatból, máris borul minden. Nem azért mert a következő ember annyira gyenge, hanem mert más típusu focista, akinek más játékelemek az erősségei.
Lásd mondjuk Biabiany hiába gyors és viszonylag képes túljutni egykét védőn is, ha 10 emberrel védekeznek vele szemben, akkor mindenegyes alkalommal elveszítjük a labdát, amikor neki kéne megjátaszania azt.

Érdekes, szórakoztató, tanulságos meccs volt. Nem nagyon feküdt nekünk Kassai nagyvonalú játékvezetése sem. de amondó vagyok, hogy Maicon akire bátran lehet mondani hogy a világ legjobb jobbszélsője, nem képes megálítani egyazegyben egy kétségtelenül tehetséges Gareth Balte-t, akkor oda hiába minden taktika. Nem lehet túlbiztosítani mindent és mindenkit. a kontrajátékuk alapját pedig főleg a jobbszélünkön elrontott támadások adták.
Taktikai megközelítésből vélheteőn Pandevvel azon az oldalon labdabiztosabbak lettünk volna, ugyanakkor Redknapp is tudta hogy az ő baloldalukon, ha labdát szereznek, akkor kapuig gyalogolnak.

Én ugyan kétségtelenül lojálisabb felfogású vagyok, de nem teljesen értem, hogy mi okunk van Benitezt kritizálni azon kívül, hogy ő miért nem Mourinho. úgyértem, onnantól kezdve, hogy elfogadjuk azt a tényt, hogy ő nem Mourinho, mindazt szükségszerűen el kell fogadni, hogy ő Benitez. Lassan cserél mert bízik a fentlevő játékosokban. Kevésbé rotál, mert többször szereti látni ha egy játékos kezdőként bizonyít. Labdatartásos játékot próbál kialakítani mert szerinte ez a célravezető. stb stb

Meglehet hogy januárban kicsit átkéne variálni a csapatot, hogy a cserepadon is olyan emberek üljenek akik beleillenek a Benitez féle puzzle-ba. Ettől függetlenül továbbra is van arra esélyt hogy beválik Benitez elképzelése, kétségtelen ugyanakkor, hogy ez kevésbé valószínű, mint annak a valószínűsége tavaly ilyenkor, ahogy végül a Mourinho-csapat összeállást tavaszra.

na, asszem ilyenkor szokták mások írni, hogy bocs, hogy kicsit hosszú lett :)
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Sokan leszóljátok a Tottenham-et,de..Aki látta végig a meccset,az láthatta azt is,hogy milyen jó volt tegnap a Spurs.Életük meccsét játszották,ebben biztos vagyok,így is készültek erre.Amikor védekezni kellett,mind a 10-en visszazártak,amikor támadni,naon gyorsan felértek a kapunk elé,Bale világklasszis,nem fog sokáig a Tottenham-ben játszani.Szal nagy napot fogott ki tegnap ez a Spurs,ezzel a játékkal,még a nagy barcát is megfogták vna sztem..hihetetlen motíváltak,és pontosak voltak.Persze emellett mi is szarok voltunk,azért volt ilyen sima a meccs!

FORZA INTER!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Nagyon-nagyon jó és nézhető meccs volt a tegnapi megállás nélkül.Iszonyat élveztem,bár az X-ben reménykedtem a Tottenham ellen.Nagyon jó kis csapat.És komolyan számolni kell velük.
A másik pozitívum Milito.Micsoda lövései voltak.Remélem ez a régi helyes ösvény már nála.

Ami felhúzott az a csere Muntari helyett.Már akkor küldeni kellett volna Militot,sokkal jobb volt vele a játék.Benítez mindig túl óvatos.De 1-0-nál már nem szabad annak lenni.Nem tudom valószínű az én hibám és túl Mourinho függő vagyok,de engem ez a Benítez mindig felhúz.
Engem nem a gólszerzők nyűgöztek le,mert azokat a helyzeteket a nagyim is belőtte volna.Hanem a gólpasszok,frenetikusak voltak.Bale apám,úgy hagyta ott Maicont labdástól 5 méteres hátrányból(kis túlzással),ahogy azt még tanítani sem lehet.Iszonyat gyenge volt az az oldalunk.Maicon csak futkározott össze-vissza.Nagyon idegesített,de lehet ezt a kiskölyököt senki sem bírná tartani :)Most lehet azt mondanám,hogy hol kell aláíratni vele :)

Az itt a baj a fórumon,hogy ti lebecsültök mindenkit,pedig egyik sem piskóta én hangsúlyoztam az elején.Ezek mind-mind kemény hajtós meccsek.De 1 győzelem hazai pályán és 1 döntetlen és még szerintem az is első hely,remélem.

FORZA INTER

Nagyon jó meccs volt eddig az idény meccse,csak kár az eredményért,e megérdemelte a Tottenham.Lefociztak minket,de igaz ami igaz nekünk nem is volt középpályánk.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Télen jó lenne egy edzőváltás és pár igazolás mindenképp! Benitez bebizonyitotta , hogy nagy meccseken alkalmatlan a feladatra. Lásd : Atl.Madrid,Roma,Juventus,Tottenham oda -vissza , 5 rangadóból 4 pont ez szégyen mellette a mutatott játék pedig katasztrófa. Semmi elképzelés . Egy picit megértem a játékosokat ,mert olyan érzésük lehet mikor a Ferrari után beülsz egy Opelbe. Így lehetnek Mourinho után Benítezzel. Nem rossz edző , de nem tudja motiválni a csapatot , nincs meg az a tűz ami mindig jellemzett bennünket a rangadókon és nagyon tartok tőle,hogyha ez így folytatódik kikapunk a Milántól is.Pedig azt nem szívesen nézném a helyszínen.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Egyszerűen nem értem, hogy miért erőlteti Benitez annyira Biabianyt, sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz. Maicon meg katasztrófa volt -megint-. Bale 1v1-ben simán verte. Sneijder a szabadrúgásán kívül túl sok hasznosat nem produkált. Eto'o megszerezte a szokásosnak mondható gólját, aminek azért örülök. Milito nagyon kellemes csalódás volt számomra, remélem összeszedi magát végre és láthatunk tőle valami olyat ami a tavalyihoz hasonlítható. Izgalmas meccs volt, de kizárólag azért mert magunknak tettük izgalmassá. X-re jó lett volna hozni....

A Tottenham megérdemelte a sikert, sokkal-sokkal jobbak voltak! :(
Süti

versenyszellem írta:Sajnos Biabiany nem képes hozni a csapat többi játékosnak szintjét. Sajnos

Ha az elmúlt pár hetet nézem, Maicon helyén egyértelműen játszhatna Zanetti vagy Santon.

Maicon akire bátran lehet mondani hogy a világ legjobb jobbszélsője, nem képes megálítani egyazegyben egy kétségtelenül tehetséges Gareth Balte-t, akkor oda hiába minden taktika. Nem lehet túlbiztosítani mindent és mindenkit.

Redknapp is tudta hogy az ő baloldalukon, ha labdát szereznek, akkor kapuig gyalogolnak.

Én ugyan kétségtelenül lojálisabb felfogású vagyok, de nem teljesen értem, hogy mi okunk van Benitezt kritizálni azon kívül, hogy ő miért nem Mourinho.

1.:Biabiany nem lóg ki szerintem a jelenlegi Interből, ahogy te is írtad, 10 emberrel ő sem tud mit kezdeni.

2.: Igen, ha Maicon helyére beteszi Santont, vagy Capitano-t, akkor a brazilt nyugodtan feltolhatná a középpályára.

3.:Ezt már írtam: tavaly Messit hárman őrizték, meg is lett az eredménye. Helyzete alig volt, Bale meg gyakorlatilag egyedül vert minket szarrá. És ez baj...

4.:Redknapp tudta, sőt a második félidőben mindenki tudta, hogy Bale kivégez minket, ha otthagyjuk egy az egyben akárkivel. Hasonló történt az első meccsen is.

5.: Két kísértetisesen hasonló mérkőzés, és már első is felért egy vereséggel, amit nem tudok másnak tulajdonítani, csak annak, hogy Benitez egyszerűen nem tanul a hibáiból.
Nem kell Mourinho-nak lennie, én ezt nem várom el tőle, de ezeket a kamikaze taktikákat hanyagolhatná.
Baggio85

Én eddig minden meccsen megvédtem Benitezt, még akkor is, ha nem nyertünk. A tegnapi meccs viszont úgy érzem, hogy miatta is ment el. Nagyon jól tudta mindenki, hogy Bale milyen gyors, mégis hagyta 1 az 1-ben játszani és ez még akkor is igaz, ha nyílván ennél azért nem csak ő, de minden Inter-es többet várt Maicontól. Egy félidőn keresztül 9 emberrel játszottunk azzal, hogy Pandev és Biabiany semmit nem védekeztek. Pandev még támadásban sem tett sokat hozzá... Bale ellen Biabiany-nak kellett volna megkezdenie a védekezést és mögött biztosítani Maiconnak! Ehelyett volt, hogy Biabiany még a felfutó bal hátvéddel sem jött vissza... Ehhez hozzá véve a felforgatott, hiányzókkal teli középpályát, nincs csapat a világon, aki megfelelő eredményt tudott volna elérni a tegnapi Tottenham ellen. És azt is észre kell venni, hogy öregszik a védelem, ami önmagában nem lenne baj, de az olyan helyzetekben, mint a tegnapiak, a sebességi hátrányt a rutinnal kéne ellensúlyozniuk ezeknek a játékosnak. Mert ahogy láttuk gyorsasággal már nem nagyon tudják megoldani.

Nincs egyébként katasztrófa, tanulni kell a hibákból, ennyi. Talán Maicon önbecsülésének is jót tett kicsit abból a szempontból, hogy már csak azért is megmutatja... Nem tudjuk azt sem, hogy Benitez milyen edzéseket vezényel. Lehet még fáradtak a játékosok, mert nagyon megedzi őket, hogy végigbírjuk a szezont.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Milyen meccset nézett Rafa? Vagy csak a régi Maicon-ról beszélt? :shock:

„Valóban, Bale-nek nagyon sok területe volt ma este, mi pedig nem tudtuk megállítani, de talán az emberek túl kritikusak Maiconnal szemben. Voltak ugyan gondjai a védekezéssel, de támadásban mindig remekül teljesít."
(nso.hu)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

sorger=giallo írta: Muntari le, helyette Nwankwo be. Ez kb. mindent elmond a lehetőségeinkről.
Ennyi, jelenleg a középpályánk tetszhalott, a húzóembereink keresik önmagukat (kiv.Eto).
Egyszerűen kijött a két liga közti különbség. Az angoloknál sokat futnak, az olaszoknál kevesebbet. Kellett vagy 20perc mire erre rájöttünk, addigra már vezettek. Gyakorlatilag rájött Európa, ha szétfutják az olasz csapatokat akkor verhetőek.
Mourinho már a múlt, jó lenne ezt elfogadni.

Már a sorsolásnál lehetett érezni, hogy Londonban akár pontvesztés is benne van. A Twentenek otthagyott pontokat jobban sajnálom, hisz a csoportelsősségünk múlhat rajta, azt megint beszophatunk topcsapatokat.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

A téli edzőváltás,óriási hülyeség lenne,teljes mértékben egyet értek azzal,hogy maradjon rafa nyárig.Hátha tanul a hibáiból,bajnokságot valahogy bekel húzni,bl-t meg nem hiszem hogy nyerünk.Benitez nem mourinho és ezt elkel fogadni mindenkinek,és egyszerűen nincs edző,akit a helyére lehetne hozni.Mou úgyse jön vissza,capello mozdíthatatlan.Várjuk meg hátha belejönnek a kulcs játékosaink,és akkor jönnek majd a győzelmek.Télen kell 1-2 új játékos,akik felpörgetik a játékot.Ha megnyerjük a bajnokságot,már elégedett leszek rafaval,nyáron pedig meglátjuk mi lesz vele.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Eléggé úgy fest, hogy a nyári átigazolási szezonból nem éppen a legfényesebben jöttünk ki. Maicon-t az eddigi teljesítménye alapján simán el lehetett volna engedni 25 millióért. Abból a pénzből meg lehetett volna venni Mascherano-t. Zanetti simán lehozta volna Maicon posztját. 10-15 millióért meg tudtuk volna szerezni Bale-t. Most meg szinte biztosan nem fog eligazolni, legalábbis hozzánk. Tulajdonképpen így is kihozhattuk volna plusz 20 millióval az átigazolási szezont. Így azonban érdekes lesz, hogy milyen minőségi játékosokat fogunk tudni venni a télen, mert meglepne, ha bárki is idejönne szezon közben a nagyobb nevek közül. Másrészt a legtöbbje nem is játszhatna a BL-ben. Kicsit úgy érzem, hogy elvesztegetett a csapat egy évet, ami az építkezést illeti. Nem kellett volna annyira mereven ragaszkodni az olyan játékosokhoz, aki menni akartak. Nyilván Benitez is ludas, hogy például Maicon nem mehet fel annyit a széleken, de a védekezés... Szóval lényeg a lényeg szerintem el kellett volna kezdeni a jövő csapatát építeni, hiszen idős a kezdőcsapat. Így, hogy nem vettünk senkit csak azt értük el, hogy télen sem lehet minőséget idecsábítani, főleg nem annyiért amennyiért nyáron lehetett volna, így pedig (de ne legyen igazam) nem hogy beljebb nem vagyunk az építkezéssel, de állunk egy helyben. Maicon és Balotelli eladásával 0 szaldóra ki lehetett volna jönni egy ilyen csapattal:
Cesar-Zanetti-Lúcio-Samuel-Santon-Mascherano-Cambiasso-Sneijder-Bastos-Bale-Eto'o.
Mindjárt nyúlhatott volna Benitez a kedvenc fegyveréhez a rotáláshoz, de így...
Forza Inter!
Süti

Baggio85 írta:Talán Maicon önbecsülésének is jót tett kicsit abból a szempontból, hogy már csak azért is megmutatja...

Maicon mit és hogyan mutasson meg, amikor tegnap is valószínüleg ki volt neki adva a taktikai utasítás, hogy ő biztosít egyes egyedül Gareth Bale-lel szemben. :?
hvmetal

tavaly nem Baresi volt Mourinho vezető tanácsadója? látom már Carboni és Beppe technikai asszisztens.
szólhatna a spanyolnak,hogy változtasson,mert ez így bukta lesz. a taktika továbbra is szokatlan a keretnek és nem is lehet elvárni,hogy az idősebb játékosok fel vegyék a versenyt Baleval.nem Maicont védem,de ha te állsz egy adott pozícióban,másik játékos(PL:Bale) megtolja a labdát és már sprintel,mire te megfordulsz és felgyorsulsz már rég ott hagytak.akkor is ha vagy olyan gyors,mint Bale. a walesit úgy lehet semlegesíteni,hogy nem kap elég teret a gyorsuláshoz,vagy legalább valaki még besegít a brazilnak.1 az 1-be hagyni.oké,hogy új edző új taktika,de Benitez van akkora edző,hogy készülhetett volna erre.a csapat nem felejtett el úgy focizni,mint tavaly.edzői zsenialitásnak is nevezhettük volna.ehelyett szinte minden meccsen mindenki ellen ugyanúgy játszunk.legalább 5évet Angliában edzősködött,tudhatta,hogy a szélekre koncentrálnak erre nem mer lépni.persze Cambiasso hiányzott.nem lebecsülve a Spurst,de a szélsők kiiktatásával verhetőek.kár ezen keseregni,de Beniteznek lassan lépni kell valamit.ha arra vár,hogy majd összeáll a játék,a sérültek meggyógyulnak ott leszünk,hogy a bajnokság elmehet.inkább próbálna valami köztest kitalálni a tavalyi Inter és az ő Interéhez.nem egyből ekkora radikális változtatást tenni,holott tudja olaszban is sokan kontráznak,BL-ben is sok gyorsabb csapat van nálunk.
nem hiszem,hogy Moratti nem kezd majd berágni,ha tavasszal sem javul fel a csapat.
nem a BL-ről beszélek,ott tőlem a negyeddöntőben ki is eshetünk,majd jövőre ;) de a bajnokság.. kb az újonc Allegri mérlegével dicsekedhet a rangadókon. nekünk 5meccsből 4pont(Juve ellen x,Milánóban 3 pont a zsidók ellen vereség a Roma,Madrid,Spurs ellen)
nem vagyok híve az edző kirúgásában idényközben,remélem nem is kívánja majd senki tavasszal,de ahhoz amit Benitez akar új játékosok kellenek,frissebbek,gyorsabbak,fiatalok.ő ezek nélkül ugrik fejest
Baggio85

Süti írta:
Baggio85 írta:Talán Maicon önbecsülésének is jót tett kicsit abból a szempontból, hogy már csak azért is megmutatja...

Maicon mit és hogyan mutasson meg, amikor tegnap is valószínüleg ki volt neki adva a taktikai utasítás, hogy ő biztosít egyes egyedül Gareth Bale-lel szemben. :?

Itt a legnagyobb probléma az volt tegnap, hogy nem hogy nem tudta Maicon (vagy bárki) felvenni a versenyt vagy lefutni Bale-t, hanem, hogy odáig nem jutottunk el, hogy fellökjük, vagy szabálytalankodjunk ellene!!! És ez ezen a szinten azért eléggé kellemetlen...
Válasz küldése