Juve X a Veronaval, Milan X az Udinevel, nem lennek az o szurkoloik helyeben.
De jo erzes hogy vegre nem rajtunk rohog a vilag.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Én DeVrij helyett játszatnám Ranot. Nem azért mert lebecsülöm a Parma-t de az Atalanta ellen keményebb lesz és DeVrij se sokat pihen. 4 nap lesz a következő fordulóig.
5 gól azért meglepne. Én egy mostanában szokásos 3-0-al is kiegyeznék.interfan írta: ↑2021.03.04. 19:48
Parma ebben a szezonban tragikus, de az uj edzovel se semmi a merleg.
9 meccs = 0 gyozelem 3X 6 vereseg, 7 rugott 18 kapott gol.
Itt a lehetoseg golkulonbseget tovabbjavitani.
Atalanta ugyis utolert rugott golok tekinteteben, szoval egy jo otost ma vaghatnak cserebe.
Lukaku meg elozze meg CR-t az 1.helyen a gollolovistan.
Én megelégszek egy sima győzelemmel is (Lukaku, Sanchez/Hakimi, illetve Eriksen góllal), ha senki se sérül meg és kerül eltiltásra.Cupi írta: ↑2021.03.04. 20:325 gól azért meglepne. Én egy mostanában szokásos 3-0-al is kiegyeznék.interfan írta: ↑2021.03.04. 19:48
Parma ebben a szezonban tragikus, de az uj edzovel se semmi a merleg.
9 meccs = 0 gyozelem 3X 6 vereseg, 7 rugott 18 kapott gol.
Itt a lehetoseg golkulonbseget tovabbjavitani.
Atalanta ugyis utolert rugott golok tekinteteben, szoval egy jo otost ma vaghatnak cserebe.
Lukaku meg elozze meg CR-t az 1.helyen a gollolovistan.![]()
Nyerni kell.
Elég jóllakottnak tűnik a csapat. Eriksen rettentő tompa most. Remélem felpörögnek a Srácok!CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.04. 20:56 Hát Srácok, szerintem nem lesz ez egy sima meccs.
0-1et tippelek, vért izzadva.
Eléggé harap ez a Parma. Minél előbb kellene egy gól, mert akár még egy X is elég erősen benne lehet.drtie írta: ↑2021.03.04. 21:04Elég jóllakottnak tűnik a csapat. Eriksen rettentő tompa most. Remélem felpörögnek a Srácok!CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.04. 20:56 Hát Srácok, szerintem nem lesz ez egy sima meccs.
0-1et tippelek, vért izzadva.
75. percben azt mondtam hogy ha le tudjuk hozni a meccset akkor beszélhetünk arról hogy van esély a bajnoki címre. Tavaly ilyen meccsekből sokat X hoztunk vagy kikaptunk most nyertünk és ez egy nagyon fontos győzelem volt! Bár az Eriksen Vidal cserét nem értettem (én Brozót hoztam volna le ) de rendben volt a meccs és valójában a második félidőben a gólon kívül nem volt helyzete a Parmanak
Egyetértünk Eriksen sem játszott jól illetve Brozo és Barella is gyengébb volt ma bárkit lehozhatott volna középről de mivel Brozo és Nicoló veszélyeztetett volt hogy kisárgázzák esetleg magukat illetve csumára is voltak hajtva én is a horvátot vittem volna le illetve adtam volna pár percet a lordnak Barella helyett...vagy inkább mégsem! Utóbbit visszavonom ha lehet!INTER-1908 írta: ↑2021.03.04. 22:4875. percben azt mondtam hogy ha le tudjuk hozni a meccset akkor beszélhetünk arról hogy van esély a bajnoki címre. Tavaly ilyen meccsekből sokat X hoztunk vagy kikaptunk most nyertünk és ez egy nagyon fontos győzelem volt! Bár az Eriksen Vidal cserét nem értettem (én Brozót hoztam volna le ) de rendben volt a meccs és valójában a második félidőben a gólon kívül nem volt helyzete a Parmanak
Juvéval szemben 10 pont előnyünk van.
Rohadt num lock, a 10-es szám kimaradt
Tehát akkor nem te vagy az Ibra, mert ő a 11-est hagyja ki mindigmike írta: ↑2021.03.05. 15:18Rohadt num lock, a 10-es szám kimaradt![]()
interfan írta: ↑2021.03.05. 08:53 Sokszor lehetett hallani nyilatkozatokat az Intertol, mar a tavalyi ujraindulas utan, hogy Sanchez edzesmunkaja peldamutato, es mindeki szamara peldakep lehet a hozzaallasa, es a fizikuma.
Tavaly a csapat legtobb golpasszat adta, sot a Seria A 2. legtobb golpasszat adta a 2020-as naptari evben.
Conte tegnap szinten elmondta, Sanchez a legjobb formaban van.
Edzesmunkajat es hozzallasat szinten dicserte.
Elmult 2 meccsen 3 golt rugott.
Legutobbi 6 meccsbol 4x az atlaga 7 vagy afeletti volt.
Tegnap osszesegeben mindenki szurkebb volt, de szerencsere Sanchez nem, es bebizonyitotta Conte szavait.
Mekkora szukseg is van ra ez jol megmutatja.
Taktika es edzo fuggo is ez.Festa írta: ↑2021.03.05. 19:39interfan írta: ↑2021.03.05. 08:53 Sokszor lehetett hallani nyilatkozatokat az Intertol, mar a tavalyi ujraindulas utan, hogy Sanchez edzesmunkaja peldamutato, es mindeki szamara peldakep lehet a hozzaallasa, es a fizikuma.
Tavaly a csapat legtobb golpasszat adta, sot a Seria A 2. legtobb golpasszat adta a 2020-as naptari evben.
Conte tegnap szinten elmondta, Sanchez a legjobb formaban van.
Edzesmunkajat es hozzallasat szinten dicserte.
Elmult 2 meccsen 3 golt rugott.
Legutobbi 6 meccsbol 4x az atlaga 7 vagy afeletti volt.
Tegnap osszesegeben mindenki szurkebb volt, de szerencsere Sanchez nem, es bebizonyitotta Conte szavait.
Mekkora szukseg is van ra ez jol megmutatja.
Sánchez jó és már kezd az Arsenalos Sánchezre hasonlítani viszont fiatalabb nem lesz.
Lehet a 2 padra tartott csatárból maradhat,de kell egy 30 alatti is aki nem Pinamonti.
A hasonlítgatás is sértőPortiere32 írta: ↑2021.03.05. 15:25Tehát akkor nem te vagy az Ibra, mert ő a 11-est hagyja ki mindig![]()
Ezért az észrevehetetlenség miatt van Eriksen alulértékelve. Mondjuk nem ez volt a legjobb meccse, de azért néznék egy statisztikát, hogy mióta kezdő, mennyi kulcspassza volt, mennyit passzolt összesen előre/oldalra/hátra, mennyi szerelése volt, mert volt az is.mike írta: ↑2021.03.06. 10:46A hasonlítgatás is sértőPortiere32 írta: ↑2021.03.05. 15:25Tehát akkor nem te vagy az Ibra, mert ő a 11-est hagyja ki mindig![]()
Megnéztem újra Alexis góljait.
Azon kívül hogy Lukaku állati, a második gól előtti Eriksen kulcspassz Lukakunak alig észrevehető, pedig nagyon kellett.
Azt Gag, a tarajos vagy bárki más is hátrapasszolta volna. Ezért kell a dán, mert először előre néz, nem azonnal hátrafelé keresi a megoldást.
Peet-ék erről is beszélnek (25 perctől a serie-a blokk, 30-tól az Inter)drtie írta: ↑2021.03.06. 11:20Ezért az észrevehetetlenség miatt van Eriksen alulértékelve. Mondjuk nem ez volt a legjobb meccse, de azért néznék egy statisztikát, hogy mióta kezdő, mennyi kulcspassza volt, mennyit passzolt összesen előre/oldalra/hátra, mennyi szerelése volt, mert volt az is.
Aztán jöhetne az összehasonlítás Vidal/Gag , vagy más játékossal.
Én megmondom őszintén ha nyer a juve annak is örülök, mert így a Milánon még jobban rajta lenne a nyomás, amivel úgy látom nehezen birkóznak meg. Szóval nekem mindegy, hogy ki nyer, X ne legyen.
Juvesok megadtak mar a valaszt, idezem:
Ezt nem osztom.A Juve pontvesztése mindig öröm.Remélem nem nyernek.CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.06. 21:28Én megmondom őszintén ha nyer a juve annak is örülök, mert így a Milánon még jobban rajta lenne a nyomás, amivel úgy látom nehezen birkóznak meg. Szóval nekem mindegy, hogy ki nyer, X ne legyen.
Persze nekem is mindig nagy öröm egy merda vereség.Festa írta: ↑2021.03.06. 21:37Ezt nem osztom.A Juve pontvesztése mindig öröm.Remélem nem nyernek.CsaSzi9294 írta: ↑2021.03.06. 21:28Én megmondom őszintén ha nyer a juve annak is örülök, mert így a Milánon még jobban rajta lenne a nyomás, amivel úgy látom nehezen birkóznak meg. Szóval nekem mindegy, hogy ki nyer, X ne legyen.
Nekünk egy iksz belekell,hogy férjen az Atalanta ellen.Aztán mehetünk tovább.