Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2021.04.26. 09:31 Nektek mi az elméletetek a Lautaro-Lukaku párosról akik a hátukon vittéka csapatot?
21+14 gól aztán Cagliari,Napoli,Spezia,Verona meccsek 0 gól a ettől a párostól.
Elfelejtettek focizni??? Lukaku visszatért a Hawaii pizzához?

Lukaku mikor játszott hányszor volt lecserélve nem sokszor.
Utolsó 6 meccsen 8 kapufánk volt ami lehet szerencse meglehet a koncentráció hiánya is.
Görcsösség is közrejátszik. Én tegnap leírtam és azt tartom ha olyan játékosokkal kerülsz egy megnyerhető trófea közelébe akik soha nem nyertek semmit ott bizony előjön az idegeskedés és görcsösség a bajnokság ezen szakaszán. Ez pszichológia. Mindenképpen meg akarják már nyerni de elcseszni sem szeretnék.

Tartom ha megnyerjük onnantól kezdve felszabadult lesz a társaság és egész más focit fogunk nyomni. ;) És ez igaz lehet a következő szezonra is. Játékosok sokkal magabiztosabbak lesznek mert tudják már sikerült, bajnokok, sikerülhet többször is. ;)
Az alapból jó és tehetséges játékosaink /Barella, Hakimi, Lukaku, Martinez, Bastoni, Sensi, Skriniar stb./ jövőre még kapnak egy adag magabiztosságot és még jobbak lesznek. :) Ezért is lenne jó ha nem leépteni kellene a csapatot hanem tudnánk tovább erősíteni a keretet. De ez ugye már egy másik topic.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta: 2021.04.26. 09:31 Nektek mi az elméletetek a Lautaro-Lukaku párosról akik a hátukon vittéka csapatot?
Elfelejtettek focizni???
Ahogy írtad a hátukon vitték a csapatot, főleg Lukaku. Nem lehet minden meccsen golt szerezni. Lukaku tegnap nem is látta az ellenfél kapuját, szinte végig háttal állt neki.
A játékunk finoman szolva sem kedvez nekik.
Szerencsére mindig van aki betalál akár a semmiből is. Meglesz az az 5-6 pont ami kell a scudettóhoz, csak szenvedés kivárni :D
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Cupi írta: 2021.04.26. 09:56 Görcsösség is közrejátszik. Én tegnap leírtam és azt tartom ha olyan játékosokkal kerülsz egy megnyerhető trófea közelébe akik soha nem nyertek semmit ott bizony előjön az idegeskedés és görcsösség a bajnokság ezen szakaszán. Ez pszichológia. Mindenképpen meg akarják már nyerni de elcseszni sem szeretnék.

Tartom ha megnyerjük onnantól kezdve felszabadult lesz a társaság és egész más focit fogunk nyomni. ;) És ez igaz lehet a következő szezonra is. Játékosok sokkal magabiztosabbak lesznek mert tudják már sikerült, bajnokok, sikerülhet többször is. ;)
Az alapból jó és tehetséges játékosaink /Barella, Hakimi, Lukaku, Martinez, Bastoni, Sensi, Skriniar stb./ jövőre még kapnak egy adag magabiztosságot és még jobbak lesznek. :) Ezért is lenne jó ha nem leépteni kellene a csapatot hanem tudnánk tovább erősíteni a keretet. De ez ugye már egy másik topic.
Csak a gólörömöket kell megnézni, az többet mond mindennél... Mintha BL döntöbe rúgnánk a győztes gólt olyan öröm és összeborulás van. Máskor a kis csapatok ellen rúgott gólnál a 3 legközelebbi ember lepacsizik egymással aztán kész.
Hatalmas a feszkó a fiúkban!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Elfelejtettek focizni??? Lukaku visszatért a Hawaii pizzához?

Lukaku mikor játszott hányszor volt lecserélve nem sokszor.
Utolsó 6 meccsen 8 kapufánk volt ami lehet szerencse meglehet a koncentráció hiánya is.
Általában arról szól a támadásunk, hogy a kp vagy a védők ívelik Lukakunak a félpályára a labdát, ő meg a meginduló Hakiminek teszi ki szélre illetve ha LM odaér középre és helyzetbe tud kerülni, akkor neki.
Na már most a kiscsapatok (pl Cagliari, Spezia, Verona...) leveszik, aprítják Lukakut meg is hal a támadásunk nagy része. Arról nem is beszélve, hogy beállnak a csapatbusszal a kapuba.

Ezért kellene a jó távoli lövőktől (Eriksen, Brozo, Barella, Hakimi) több lövés, mert a vak is tudja a taktikánkat. A kiscsapatok csak ki nem akarnak kapni, ezért meg se próbálnak igazán támadni, mi meg erőltetjük a szélről beívelős hülyeséget úgy, hogy 11 ember van csak az ellenféltől 16 méteren belül a meccs 70%ban.

Szóval szerintem azért lőtt a LaLu kettős ennyit az utóbbi időben, mert esélyük sincs gólhelyzetbe kerülni. Amikor meg még is azt szimplán elbsszák a szezon végi fáradtságnak, illetve a csapat miatt kialakult gondoknak köszönhetően..nincsenek ott fejben...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egyébként hihetetlen mekkora különbség van a mostani és a legutóbbi bajnokcsapat minősége között. Nem tudom ki férne be. Egy jó formában lévő Barella és Lukaku talán, de a belga is leginkább Pandev-et tudná csak kiszorítani, mert Milito akkor...
És lehet hogy ott is szenvedve nyertünk sokszor de az a csapat mégis brutális volt...
Cupi

Portiere32 írta: 2021.04.26. 10:33

Csak a gólörömöket kell megnézni, az többet mond mindennél... Mintha BL döntöbe rúgnánk a győztes gólt olyan öröm és összeborulás van. Máskor a kis csapatok ellen rúgott gólnál a 3 legközelebbi ember lepacsizik egymással aztán kész.
Hatalmas a feszkó a fiúkban!
Pontosan. Hatalmas a feszkó és hatalmas a nyomás is. Amihez nincsenek szokva a legtöbben a keretben. Senki nem akar hibázni. Szerintem nem csak Conte kéri tőlük menjenek a tutira hanem látszik ők is arra törekednek.
Hatalmas felszabadulás és eufória lesz itt ha végre bajnokok leszünk. Nem csak a játékosok terén, szurkolók esetében is. Hetek óta feszült vagyok mint állat. :D
mike

Francesco írta: 2021.04.26. 10:42 Egyébként hihetetlen mekkora különbség van a mostani és a legutóbbi bajnokcsapat minősége között. Nem tudom ki férne be
Szerintem tudásban nincs akkora különbség.
Csak akkor tele voltunk vezéralkatú játékosokkal, most nincs igazán ilyen.

Handa, DV, Skrini, Bastoni, Hakimi, Barella, Lukaku, Lautaro, Eriksen mind olyan, akik majdnem bárhova beférnének. Handa valóban kopik, de az elmúlt 7-8 évben a legszűkebb elithez tartozott.

A BL győztes csapathoz nem lenne fair hasonlítani, onnan majdnem mindenkiért rajongtam, már a triplete szezon előtt is:)
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Szerintem Handa sosem tartozott a "legszűkebb elit" hez. Persze nagyon jó kapus, de vetődni sosem szeretett az utóbbi 2 évben ez nagyon látszott. Idén bakizik is sokat persze öregszik a folyamat természetes de már bőven ideje lenne mögé nevelgetni a kapusunkat. Nem véletlenül öregedett meg nálunk azért ez beszédes sztem.
Nálam még Martinez is ilyen egyébként. Nagyon jó csatár de az elithez nem sorolnám. Kor szempontjából a másik oldal ő meg fiatal és sokat fejlődhet de kicsit azt érzem, hogy ha nálunk marad nem fogja kiaknázni azt a potenciált ami benne van.

Abban egyébként igazad van szerinte mis hogy tudásban nincs olyan sok különbség. Inkább mentalitásban van talán, kicsit fura is mert azért a 2010 es csapatban is voltak bomlasztó arcok de ez ne mvolt érezhető a csapat teljesítményén.
Francesco

Meg persze az is igaz, hogy óriási nemzetközi rutinjuk volt együtt és külön külön is:
Lucio - Bayern
Samuel - Real
Cambiasso - Real
Motta - Barcelona
Sneijder - Real
Eto'o - Barcelona
Pandev - Lazio
Chivu - Roma
Plusz ugye mindegyik már benne volt a korban rendesen és akiket nem említettem ők, meg nálunk értek be és lettek korszakos zsenik.
Valamint a világ legjobb mestere ült a padon.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Francesco írta: 2021.04.26. 10:42 Egyébként hihetetlen mekkora különbség van a mostani és a legutóbbi bajnokcsapat minősége között. Nem tudom ki férne be. Egy jó formában lévő Barella és Lukaku talán, de a belga is leginkább Pandev-et tudná csak kiszorítani, mert Milito akkor...
És lehet hogy ott is szenvedve nyertünk sokszor de az a csapat mégis brutális volt...
Igen teljesen egyetértek.
Az akkori gárda világverő volt
a mostani ,,csak a legjobb" olasz csapat.
De CSAPAT! Egységesnek látom őket és valóban óriási a feszültség.
Lám a Verona elleni gólnál azt a hatalmas felszabadult örömöt....
Hah jöjjön az a 19. bajnoki arany!!!!
Így se tudok aludni már régóta rendesen!
(na jó ebben a 2 hetes Covidom is rendesen benne van :cry:

Szóval
FORZA INTER !!!
Cupi

Francesco írta: 2021.04.26. 14:36 Meg persze az is igaz, hogy óriási nemzetközi rutinjuk volt együtt és külön külön is:
Lucio - Bayern
Samuel - Real
Cambiasso - Real
Motta - Barcelona
Sneijder - Real
Eto'o - Barcelona
Pandev - Lazio
Chivu - Roma
Plusz ugye mindegyik már benne volt a korban rendesen és akiket nem említettem ők, meg nálunk értek be és lettek korszakos zsenik.
Na igen. Erről beszélt Conte is. Ha nyerni akarsz trófeákat kell a rutin és a tapasztalat is. Ezek a játékosok mérföldekre vannak a mostaniaktól rutin terén. Többen is egy csomó mindent nyertek már a korábbi csapataikba /vagy épp az Interbe/ a triplázás előtt is. ;) Hiába mondjátok többen is ez csak duma, Conte hülyesége, hogy kellenek a rutinos olyan arcok akik tudják, hogy kell nyerni. Ez tény. Nézzétek végig a fenti listát Mou kikkel nyert......
Az egy más kérdés nem a kiégett Kolarov vagy Vidal kellett volna ide de szerintem ha több zseton van nem is ők jönnek. Ok Vidal lehet mert a szerelme de Kolarov szerintem tuti nem jött volna. ;)
BL kiesés fáj és kellemetlen most is de szerintem nagy szó ha a jelenlegi fiatal kerettel megnyerjük a bajnokságot. Ezek a srácok jövőre még magabiztosabbak lesznek. ;)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2021.04.26. 16:57
Francesco írta: 2021.04.26. 14:36 Meg persze az is igaz, hogy óriási nemzetközi rutinjuk volt együtt és külön külön is:
Lucio - Bayern
Samuel - Real
Cambiasso - Real
Motta - Barcelona
Sneijder - Real
Eto'o - Barcelona
Pandev - Lazio
Chivu - Roma
Na igen. Erről beszélt Conte is. Ha nyerni akarsz trófeákat kell a rutin és a tapasztalat is. Ezek a játékosok mérföldekre vannak a mostaniaktól rutin terén. Többen is egy csomó mindent nyertek már a korábbi csapataikba /vagy épp az Interbe/ a triplázás előtt is. ;) Hiába mondjátok többen is ez csak duma, Conte hülyesége, hogy kellenek a rutinos olyan arcok akik tudják, hogy kell nyerni. Ez tény. Nézzétek végig a fenti listát Mou kikkel nyert......
Az egy más kérdés nem a kiégett Kolarov vagy Vidal kellett volna ide de szerintem ha több zseton van nem is ők jönnek. Ok Vidal lehet mert a szerelme de Kolarov szerintem tuti nem jött volna. ;)
BL kiesés fáj és kellemetlen most is de szerintem nagy szó ha a jelenlegi fiatal kerettel megnyerjük a bajnokságot. Ezek a srácok jövőre még magabiztosabbak lesznek. ;)
Cupi latom beragadt ez a lemez.
Keresd vissza, mar amikor megjott Conte volt DiMarzio hir, sot kb osszes forras hir, hogy Kolarovot akarja Conte.
De ez tegyuk is felre, ha nem vilagos aug 25 utan 100%-ban Conte akarta ervenyesult, akkor en erre nem tudok tobbet mondani.

Kell a "rutin es gyoztes".
De jelenleg melyik rutin es gyoztes vissza az Inter?
Masik oldalon, melyik rutin es gyoztes egett be es bukott hatalmasat?

Megint masik oldal, melyik fiatal laba remegett meg a szezonban?
Akar most a szezon vegen?
Melyik fiatal esett vissza latvanyosan?

Ellenben a gyoztes bajnok rutin Vidal mit muvel egesz szezonban, mit muvelt a Real, Gladbach ellen, Kolarov mit muvelt a Milan ellen meg ugy eleve egy vicc, Perisicet meg megint hagyjuk inkabb...
Nainggolan meg akit majd Conte megnevel, es majd most megmutatja, 5 percet nem birt kondiba.
mike

Janicsár írta: 2021.04.26. 12:58 Szerintem Handa sosem tartozott a "legszűkebb elit" hez. Persze nagyon jó kapus, de vetődni sosem szeretett az utóbbi 2 évben ez nagyon látszott.
Sok évig ő tartott minket elfogadható szinten.
Szerintem top 10 kapus, az elmúlt 7-8 évben. Minimum.

Ezt a vetődést egyszer valaki leírta, azóta ezt olvasom.....pedig tengernyi földöntúli bravúrt mutatott be az összes szezonban.

Mindegy, nem kampányolok mellette, mindenki ismeri:)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Szerintem kapus poszton mindig jol sikerult igazolni
toldo, julio, handa
most eljott egy ujabb valtas
CsaSzi9294

interfan írta: 2021.04.26. 17:12
Francesco írta: 2021.04.26. 14:36
Keresd vissza, mar amikor megjott Conte volt DiMarzio hir, sot kb osszes forras hir, hogy Kolarovot akarja Conte.
De ez tegyuk is felre, ha nem vilagos aug 25 utan 100%-ban Conte akarta ervenyesult, akkor en erre nem tudok tobbet mondani.

Ellenben a gyoztes bajnok rutin Vidal mit muvel egesz szezonban, mit muvelt a Real, Gladbach ellen, Kolarov mit muvelt a Milan ellen meg ugy eleve egy vicc, Perisicet meg megint hagyjuk inkabb...
Nainggolan meg akit majd Conte megnevel, es majd most megmutatja, 5 percet nem birt kondiba.
Nem akarok védeni illetve támadni senkit, de lemez nálad is sokszor be szokott ragadni. (Semmi személyes...)

Conte kérésére jött Lukaku, Kolarov, Vidal, Darmian, Moses (ennyi ugrik be). Ezek közül úgy gondolom nem is kérdés, hogy Lukaku, Darmian bevált, Moses is úgy ahogy (már más, hogy nem maradt amit én sajnálok) míg Vidal abszolút besült, míg Kolarov szintén, a pályán...

Na de Kolarov szerepe, ahogy a hírek mondják hatalmas az öltözőben, lehet, hogy neki is köszönhetjük a Scudettot. Hiába nem játszik, de oktat, ami nem is árt a fiataloknak. Nem tudhatod, mit tesz, ami úgymond nélkülözhetetlen. Ami bajnokhoz méltó. Vagyis ezzel Conte mondhatjuk úgy is, “azt vette, amit akart”.

A másik meg, honnan tudjuk valójában mennyi pénz állt Conte rendelkezésére Lukaku után? Nem igazán volt mit költeni, abból meg rutint akart hozni. Értelem szerűen ezt csak kiöregedő játékossal tudta megtenni... Az egyik Kolarov a másik a szerelme, aki Juvés korszakában tényleg jó játékos volt. De még szerintem a Barcában is mutatott valamit.

Szóval azzal egyet értek, hogy a 2010es csapat bajnokokból állt, de ezt el kellene már felejteni és a mostani csapatra koncentrálni. Hamarosan ez a csapat is bajnokokból fog állni.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2021.04.26. 17:46

Nem akarok védeni illetve támadni senkit, de lemez nálad is sokszor be szokott ragadni. (Semmi személyes...)

Conte kérésére jött Lukaku, Kolarov, Vidal, Darmian, Moses (ennyi ugrik be). Ezek közül úgy gondolom nem is kérdés, hogy Lukaku, Darmian bevált, Moses is úgy ahogy (már más, hogy nem maradt amit én sajnálok) míg Vidal abszolút besült, míg Kolarov szintén, a pályán...

Na de Kolarov szerepe, ahogy a hírek mondják hatalmas az öltözőben, lehet, hogy neki is köszönhetjük a Scudettot. Hiába nem játszik, de oktat, ami nem is árt a fiataloknak. Nem tudhatod, mit tesz, ami úgymond nélkülözhetetlen. Ami bajnokhoz méltó. Vagyis ezzel Conte mondhatjuk úgy is, “azt vette, amit akart”.

A másik meg, honnan tudjuk valójában mennyi pénz állt Conte rendelkezésére Lukaku után? Nem igazán volt mit költeni, abból meg rutint akart hozni. Értelem szerűen ezt csak kiöregedő játékossal tudta megtenni... Az egyik Kolarov a másik a szerelme, aki Juvés korszakában tényleg jó játékos volt. De még szerintem a Barcában is mutatott valamit.

Szóval azzal egyet értek, hogy a 2010es csapat bajnokokból állt, de ezt el kellene már felejteni és a mostani csapatra koncentrálni. Hamarosan ez a csapat is bajnokokból fog állni.
Semmi baj nincs amig van egy elkepzelesunk addig, amig be nem igazolodik az ellenkezoje.
Ne legyunk mar naivak Csaszi, "oltozobe mekkora szerepe van".
Jaja, meg a portasnak is oriasi. :D
Evekig ezt hallottuk Nagatomorol, majd Bernirol, es hat Ranocchiat se felejtsuk el.
Megis mennyit hasznaltak....
Egy igazan fiatal KH van, Bastoni.
Tavaly eset kelt, iden meg klasszis, bocsi nem, tavaly is kiemelkedo volt Kolarov nelkul, es iden is az Kolarovval egyutt.

Perisic is Conte miatt maradt, mint ahogy Young is az o kerese volt.
Nainggolan kapcsan Marotta vilagosan kimondta, nem szabad olyan jatekost megtartani aki nem akar itt jatszani.
Majd Zhang nem adta sima kolcsonnel a Cagliariba, mert Conte szamitott ra.
Es sose felejtsuk Conte miket mondott a Marotta fiatalokrol tavaly, akik tavaly is, es iden is a legjobbak kozt vannak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2021.04.26. 18:03-kor.
Cupi

Milyen lemez? Nézd már meg azt a névsort....abba nem volt csupa olyan arc akik már sokszor átéltek nagy győzelmeket és nem nyertek többen is már egy csomó mindent? Mostani keretben ki ilyen? Van 2 -3ilyen ember talán? Akiből az egyik Vidal aki nem jött be....Szerintem mindegy, hogy pörögsz ezen igenis számít egy csapatban vannak e ilyen játékosok. ;) A rutinos alatt nálad meg az ragadt be az csak olyan lehet mint Kolarov vagy Vidal. Mást el nem tudsz képzelni. :D
Csaszival is egyetértek, biztos, hogy lehet annak is jelentősége van olyan az ötözőbe aki hozzá tud tenni és tudja motiválni a többieket.
Szerintem eismerésre méltó ha a tehetséges de nyeretlen fiatalokból bajnokot farag Conte. Mondom ezt úgy én is szidtam eleget és van amikor kiborít a hülyeségeivel. ;)
interfan

Cupi írta: 2021.04.26. 18:02

Milyen lemez? Nézd már meg azt a névsort....abba nem volt csupa olyan arc akik már sokszor átéltek nagy győzelmeket és nem nyertek többen is már egy csomó mindent? Mostani keretben ki ilyen? Van 2 -3ilyen ember talán? Akiből az egyik Vidal aki nem jött be....Szerintem mindegy, hogy pörögsz ezen igenis számít egy csapatban vannak e ilyen játékosok. ;) A rutinos alatt nálad meg az ragadt be az csak olyan lehet mint Kolarov vagy Vidal. Mást el nem tudsz képzelni. :D
Csaszival is egyetértek, biztos, hogy lehet annak is jelentősége van olyan az ötözőbe aki hozzá tud tenni és tudja motiválni a többieket.
Szerintem eismerésre méltó ha a tehetséges de nyeretlen fiatalokból bajnokot farag Conte. Mondom ezt úgy én is szidtam eleget és van amikor kiborít a hülyeségeivel. ;)
Persze szep pelda a 2010-es Inter, meg akar a Realokat is felehet hozni.
De nezd meg pl a Klopp fele Poolt, akik vegig vertek a vilagot, ki nyerte halalra magat?
Vagy akar a Cityket is, iden sem Aguero viszi a Cityt.

Fiatalok kapcsan meg csak ennyi a kerdesem tovabbra is:
Melyik fiatal laba remegett meg a szezonban?

Oltozoi szerep mint Nagatomo, Berni, es Ranocchia.
Nekik is hatalmas oltozoi szerepe volt, lattuk is.
Cupi

interfan írta: 2021.04.26. 18:05
De nezd meg pl a Klopp fele Poolt, akik vegig vertek a vilagot, ki nyerte halalra magat?

Nem írtam visszaesett a teljesítménye. Azt írtam látszik idegesebbek és görcsösebbek. Egy nagy győzelem kapujába vannak ami sokaknak az első lesz. /szinte mindenkinek a keretben/
Érződik feszültek. Mint írtam még nem nyertek semmit, ez lehet az első, ez természetes is. Erre mondtam azok a játékosok akik már több mindent nyertek sokkal higgadtabbak és magabiztosak mert tudják meglesz, nekik már többször sikerült.
Erre gondoltam. Hibák is adódhatnak ebből is.
Rutinos játékosok alatt meg nem 34-35 éves kiégett arcokat érttettem. Eto'o, Sneijder, Motta, Milito vagy Cambiasso sem volt öreg amikor tripláztunk de mindannyian jól tudták milyen trófeákat nyerni. Biztos, hogy nem izgulták túl. Ha vannak ilyen játékosaid könnyebb dolgod van. Ez szerintem tény.
Öltözői szerepről meg annyit nem vagyunk ott, nem tudhatjuk de ilyen kiélezett szituban mint a mostani igenis számíthat. Egy apró mondat, motivációs beszéd, bármi.
interfan

Cupi írta: 2021.04.26. 18:15
interfan írta: 2021.04.26. 18:05

Nem írtam visszaesett a teljesítménye. Azt írtam látszik idegesebbek és görcsösebbek. Egy nagy győzelem kapujába vannak ami sokaknak az első lesz. /szinte mindenkinek a keretben/
Érződik feszültek. Mint írtam még nem nyertek semmit, ez lehet az első, ez természetes is. Erre mondtam azok a játékosok akik már több mindent nyertek sokkal higgadtabbak és magabiztosak mert tudják meglesz, nekik már többször sikerült.
Erre gondoltam. Hibák is adódhatnak ebből is.
Rutinos játékosok alatt meg nem 34-35 éves kiégett arcokat érttettem. Eto'o, Sneijder, Motta, Milito vagy Cambiasso sem volt öreg amikor tripláztunk de mindannyian jól tudták milyen trófeákat nyerni. Biztos, hogy nem izgulták túl. Ha vannak ilyen játékosaid könnyebb dolgod van. Ez szerintem tény.
Öltözői szerepről meg annyit nem vagyunk ott, nem tudhatjuk de ilyen kiélezett szituban mint a mostani igenis számíthat. Egy apró mondat, motivációs beszéd, bármi.
Mivel semelyik Inter legjobbjai kozt fiatal teljesitmenye nem esett vissza, ezert en egyaltalan nem latom a "remego labakat".
Sot mi tobb, tovabbra is ezek a fiatalok hozzak a legjobb teljesitmenyt.
Conte era jateka ez mar lassan 1,5 eve, ezt nem a helyzet hozza, hanem a rendszer.
A gyomoszoles erofoci.
Ismetlem a Pool jatekosai sem nyertek semmit, megis vegig vertek a vilagot.
Oltozoi szerepre hozzuk vissza akkor Zanettit, esetleg Materazzit, biztosan szivesen mondanak motivacios beszedeket evi 5m euroert. :D
CsaSzi9294

OFF
A Milán kezd a reális helyére kerülni. Már ötödikek. ;)
ON
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2021.04.26. 22:28 OFF
ON
4 pontot kell igy mar csak szerezni 5 meccsen....ez meg Stramaccionival is mennie kellene. :D Remelem ebbol 3 szombaton meglesz.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

CsaSzi9294 írta: 2021.04.26. 22:28 OFF
ON
És ez így is maradt a végén is. Hogy is néz ki a pontkülönbség?
Inter - 79p
Atalanta - 68p
Napoli, Juve, Milan - 66p
Lazio - 61p

5 meccs, 11 pont előny. Matematikailag meg behozható, de ilyenkor válik el az elmélet és a gyakorlat. Ez már zsebben van. 👍
Cupi

drtie írta: 2021.04.26. 22:43

És ez így is maradt a végén is. Hogy is néz ki a pontkülönbség?
Inter - 79p
Atalanta - 68p
Napoli, Juve, Milan - 66p
Lazio - 61p

5 meccs, 11 pont előny. Matematikailag meg behozható, de ilyenkor válik el az elmélet és a gyakorlat. Ez már zsebben van. 👍
Ha a Crotone ellen nyerunk szombaton akkor mindenki kiszall a bulibol matematikailag is az Atalantan kivul.😉 De ha ők masnap nem nyernek akkor ők is.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta: 2021.04.26. 17:17
Janicsár írta: 2021.04.26. 12:58 Szerintem Handa sosem tartozott a "legszűkebb elit" hez. Persze nagyon jó kapus, de vetődni sosem szeretett az utóbbi 2 évben ez nagyon látszott.
Sok évig ő tartott minket elfogadható szinten.
Szerintem top 10 kapus, az elmúlt 7-8 évben. Minimum.

Ezt a vetődést egyszer valaki leírta, azóta ezt olvasom.....pedig tengernyi földöntúli bravúrt mutatott be az összes szezonban.

Mindegy, nem kampányolok mellette, mindenki ismeri:)
Jogos.Sajnos a Napoli ellen nagyot hibázott.
A Spezia ellen meg egyetlen kapuralőves volt amit sajnos bevédett.
A Milán ellen meg ha nem repked Ibra fejesénél akkor lehet meg se nyerjük a meccset.

Én amúgy Mussora teszem a voksom.
interfan

Mar csak egy kerdes maradt, majus 2 vagy majus 8 lesz a Scudetto unneples napja.
Lehet tippelni.
mike

Köszi Lazio:)

4 pont kell 5 meccsen.
Valahogy csak behúzzuk :)
Cupi

interfan írta: 2021.04.27. 06:39 Mar csak egy kerdes maradt, majus 2 vagy majus 8 lesz a Scudetto unneples napja.
Lehet tippelni.
Május 8-at mondanék. Atalanta elég felszabadultan nyomja, szerintem nem fognak hibázni.
De, hogy őszinte legyek a pályán lefújás után jobb is lenne ünnepelni mint vasárnap délután egy másik meccs végeredménye után. ;) Jó az is igaz 11 év után már ez is mind1 csak legyünk bajnokok végre. :)
interfan

Cupi írta: 2021.04.27. 08:11
interfan írta: 2021.04.27. 06:39 Mar csak egy kerdes maradt, majus 2 vagy majus 8 lesz a Scudetto unneples napja.
Lehet tippelni.
Május 8-at mondanék. Atalanta elég felszabadultan nyomja, szerintem nem fognak hibázni.
De, hogy őszinte legyek a pályán lefújás után jobb is lenne ünnepelni mint vasárnap délután egy másik meccs végeredménye után. ;) Jó az is igaz 11 év után már ez is mind1 csak legyünk bajnokok végre. :)
Egyetertek, jobb lenne a palyan unnepelni.

De szerintem mar most vasarnap meglehet.
Azert ezt a Crotonet hagyjuk, pontosan az ilyen csapatok miatt felesleges a 20 csapatos Seria A.
Sass meg azert egy dontetlen siman hozhat.
Sokat elmond az idei bajnoksagrol, hogy az Atalanta a legfobb rivalisunk.
Milant kicsit sajnalom a tegnapi miatt, inkabb ok mennenek a BL-be mint a Juve...
Cupi

interfan írta: 2021.04.27. 08:58

De szerintem mar most vasarnap meglehet.
Azert ezt a Crotonet hagyjuk, pontosan az ilyen csapatok miatt felesleges a 20 csapatos Seria A.
Sass meg azert egy dontetlen siman hozhat.
Sokat elmond az idei bajnoksagrol, hogy az Atalanta a legfobb rivalisunk.
Milant kicsit sajnalom a tegnapi miatt, inkabb ok mennenek a BL-be mint a Juve...
Igazad van de a Spezia meccs előtt is ezt gondoltuk.....aztán ugye 1-1 lett.

Mondjuk a csutka utolsó ellen akik -41-es gólkülönbséggel vannak nem nyerünk simán akkor kb senki ellen. :D
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Ha formát nézzük a Sas utoljára tőlünk kapott ki de szerintem ettől függetlenül az Atalanta győzni fog és szerintem mi is
Samp ellen meglehet a bajnoki cím de elcsúszhat akár a Roma meccsig is
interfan

Vidal es Kolarov tovabbra is serult, kulon edzenek.
Igy a Crotone elleni keretben sem lesznek.
Cupi

interfan írta: 2021.04.29. 21:01 Vidal es Kolarov tovabbra is serult, kulon edzenek.
Igy a Crotone elleni keretben sem lesznek.
Ez jó hír. Sérülésből gyógyuljanak fel természetesen de, hogy nem lesznek a keretben az jó hír. :D

Én Sensit kezdetném holnap.

Nálam ez lenne:

Handa - Skriniar - DeVrij - Bastoni, Hakimi - Barella - Brozo - Sensi - Darmian, Lukaku - Martinez
Portiere32

https://www.youtube.com/watch?v=Cz-sif8-_Go

Az új himnuszunk lesz ha minden igaz. Szerintem nagyon jó lett, van egy kis diadalittas beütése.
Kicsit a C'e solo l'inter olyan volt meccsek előtt mint a magyar himnusz. Mire felocsodunk belőle már 2:0 az ellenfélnek. :lol:
Festa

Portiere32 írta: 2021.04.30. 10:15 https://www.youtube.com/watch?v=Cz-sif8-_Go

Az új himnuszunk lesz ha minden igaz. Szerintem nagyon jó lett, van egy kis diadalittas beütése.
Kicsit a C'e solo l'inter olyan volt meccsek előtt mint a magyar himnusz. Mire felocsodunk belőle már 2:0 az ellenfélnek. :lol:
Elsőre húztam a számat,de harmadikra már azt mondtam,hogy ezt nahyon jó lehet egy teltházas Meazában.
Iam INTER iam INTER!!!! ;)
Portiere32

Festa írta: 2021.04.30. 13:27

Elsőre húztam a számat,de harmadikra már azt mondtam,hogy ezt nahyon jó lehet egy teltházas Meazában.
SIAMO NOOI...SIAMO NOOI....LA SQUAADRA DI MILAANO SIAMO NOOI....OOOOH....OOOOH.... YES I M....YES I M....
Máris érzed Festa, ahogy egymás mellett állunk a curva nord-ba??? :D
Festa

Portiere32 írta: 2021.04.30. 13:36
Festa írta: 2021.04.30. 13:27

SIAMO NOOI...SIAMO NOOI....LA SQUAADRA DI MILAANO SIAMO NOOI....OOOOH....OOOOH.... YES I M....YES I M....
Máris érzed Festa, ahogy egymás mellett állunk a curva nord-ba??? :D
Nagyon nem jön be a dal .kb 24szer hallgattam meg ;)
SEMPRE ÉS SOLO FORZA INTER!!!!!
Cupi

Nekem is bejön de az angol részek nem. Nem illenek oda. ;) Persze értem a koncepciót de az nem jön be. Majd megszokom. :D
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

Cupi írta: 2021.04.30. 14:43

Nekem is bejön de az angol részek nem. Nem illenek oda. ;) Persze értem a koncepciót de az nem jön be. Majd megszokom. :D
Én sokkal rosszabbra számítottam, de egész tűrhető. Mondjuk nálam a Pazza Inter az örökdarab, vártam, hogy készül majd belőle egy új verzió a tripla után, de sajnos eléggé feledésbe merült már azóta.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Neeekem teszik.
interfan

Varjunk azert meg ezzel...
interfan

Hirek szerint Sensi kezdhet ma Eriksen helyett.
Tobbi poszton az alap varhato:

Handanovic
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-Sensi-Darmian
Lukaku-Martinez
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Semmi másra nem szabad ma gondolni csak a mai meccsre és NYERNI KELL!!!
Remélem az utolsó Crotone ellen nem kell szívrohamot kapni és az utolsó 10 percet már nyugodtabban nézhetjük, de ha 1-0ra nyerünk 85 percnyi védekezéssel, ma azt is elnézem Conténak, csak NYERJÜNK!!! :D
Francesco

interfan írta: 2021.05.01. 08:16

Varjunk azert meg ezzel...
Miért megvétózzák majd a szurkolók ezt is, mint a szuperligát? Vicces lenne, bár a MU-nál lassan ott tartanak. 😁
Amúgy a tegnapi Gazzetta print edisön írta meg ezt.
interfan

Francesco írta: 2021.05.01. 08:49
Miért megvétózzák majd a szurkolók ezt is, mint a szuperligát? Vicces lenne, bár a MU-nál lassan ott tartanak. 😁
Amúgy a tegnapi Gazzetta print edisön írta meg ezt.
Ami meg nincsen azt nem lehet megvetozni. ;)
R9.

Cupi írta: 2021.04.30. 14:43

en adom ezt az uj himnuszt :D 2 napja ez szol a kocsiban
remelem jovo vasarnap is szolni fog a dom teren haha
interfan

R9. írta: 2021.05.01. 09:55
en adom ezt az uj himnuszt :D 2 napja ez szol a kocsiban
remelem jovo vasarnap is szolni fog a dom teren haha
Tovabbra is azt mondom, varjunk meg ezzel mielott mar tenykent kezeljuk az "uj himnuszt".

Itt az eredeti cikk is:

https://www.calcioefinanza.it/2021/04/2 ... ali-audio/

Ebben leirjak, hogy az Inter fontolgatja egy uj himnusz bevezeteset, es varjak a javaslatokat.
Tobb eloadoval is felvettek a kapcsolatot, koztuk Giusepppe Povia, Claudio Ceccheto, Max Pezzali, Mirko Mengozzi.
A Youtubera rajongok altal feltoltott Pezzali dal az o javaslata.
Jelenleg nincs datum es fix dolog, hogy lesz e uj himnusz.
R9.

nyugodtan varj, addig azert hallgatjuk :D
interfan

R9. írta: 2021.05.01. 12:36 nyugodtan varj, addig azert hallgatjuk :D
Felolem azt hallgatsz amit akarsz. ;)

En csak leirtam, hogy ez meg nem a "hivatalos uj himnusz". ;)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Gyerekek.

Valaki tud adni telorol működő (regisztrálás nélküli) linket a mai meccshez?

Fontos lenne

Köszönöm szépen
Válasz küldése