Chivu kezdeni fog a milan ellen is sajnos.
Ha netán tényleg sokat égünk és év közbe lesz edző váltás akkor jöjjön Giuseppe Baresi, Ő legaklább tanult valamit Mourinho mellett, ideiglenesen jó lenne nyárig.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Bombastico írta:Ezeknek a szar eredményeknek is meg van a pozitívuma. Benitez repülni fog. Csak adja az ég!!! Könyörgöm!!! Vigye a potrohát máshova süttetni. Fúú! Sosem kedveltem ezt a nulla edzőt. Igenis kapjunk ki a Milantól ha az kell az edző leváltásához. Na meg Moratti most már biztos csapkodja a fejét, h nyáron olyan smucig volt.
hvmetal írta:egy nevet tudnék hirtelen aki megszerezhető talán: Zeman...
Süti írta:hvmetal írta:egy nevet tudnék hirtelen aki megszerezhető talán: Zeman...
Ha Moratti váltani szeretne, akkor: Gian Piero Gasperini.
Most menesztették a Genoa-tól, és tavaly José is csak méltatta...
Ahhh, ezt azért ne!Bombastico írta:Igenis kapjunk ki a Milantól ha az kell az edző leváltásához.
Komax írta:Pato és Inzaghi sem játszhat a milánói derbin.
nso
Festa írta:Komax írta:Pato és Inzaghi sem játszhat a milánói derbin.
nso
Végre valami jó hír.Ne csak nálunk hiányozanak alapemberek
Pancho írta:Sziasztok:)
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a vasárnap esti Inter-Milan meccsre, hol lehet jegyet venni, akár Budapesten, akár Milánóban a holnapi napon?
intertomega írta:Pancho írta:Sziasztok:)
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a vasárnap esti Inter-Milan meccsre, hol lehet jegyet venni, akár Budapesten, akár Milánóban a holnapi napon?
Szia !
Milánóban már csak a jegyüzéreknél lehet kapni pl. a stadion közelében vagy a Viktor Emánuel galériában v. előtte.
Anno 2 hónappal a meccs előtt rendeltem 48 jegyet Milánóból. Hála Istennek a 2007-es derbiről írtam , hogy mennyi nehézség merült fel de a lényeg , hogy összejött. Akkor már 1 héttel a rangadó előtt elfogyott az összes és nem is voltak nyitva a pénztárak sem.
Szóval drukkolok , hogy tudj szerezni de hát erre az esély ...![]()
FORZA INTER !!!
Pancho írta:Sziasztok:)
Baggio85 írta:intertomega írta:Pancho írta:Sziasztok:)
Szia !
Milánóban már csak a jegyüzéreknél lehet kapni pl. a stadion közelében vagy a Viktor Emánuel galériában v. előtte.
Anno 2 hónappal a meccs előtt rendeltem 48 jegyet Milánóból. Hála Istennek a 2007-es derbiről írtam , hogy mennyi nehézség merült fel de a lényeg , hogy összejött. Akkor már 1 héttel a rangadó előtt elfogyott az összes és nem is voltak nyitva a pénztárak sem.
Szóval drukkolok , hogy tudj szerezni de hát erre az esély ...![]()
FORZA INTER !!!
Szia intertomega!
Lenne egy kérdésem hozzád, mert úgy vettem észre, hogy Te eléggé járatos vagy a "témában".Persze lehet, hogy más is tudja a választ. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a San Siro megépülése előtt (1925) hol játszottuk a hazai meccseinket, ill. hát a Milan is?
Köszi előre is a választ és bocsi az OFF-ért!
hvmetal írta:később én a Porto edzőjét javasolnám,de először nyerjen a Portoval majd a Chelsea-vel is bajnokságot
intertomega írta:Szia Pancho ! Boccs egy kicsit későn . Szóval az Inter törijében egy Via Goldoni -n található aréna van jelezve és itt volt a régi pálya. Ez nincs nagyon messze a centrumtól , attól úgy kb. 3 km-re keletre.
De szerintem a pálya már nincs meg.
PellerG írta:
A hír viszont az, h Benítez Cordobát teszi jobb oldalra, és Materazzi fogja majd Ibrát
ebben érzek egy kis hangulat keltéstPellerG írta:Materazzi fogja majd Ibrát
intertomega írta:Optimista drukker hozzáállása a tegnapiról meg az előttünk állókhoz :
- Gyerekek ! Nincs semmi vész. Milito megvillant és Pandev majdnem gólt rúgott.
Vezettünk csak hát nem volt szerencsénk. Lucio milyen ügyesen játszott és de jó volt hallani
az Inter szurkolóinak énekét. Rafa tudja mit csinál . Altat , most mindenki azt hiszi ,hogy sebezhető a csapat pedig egy marék frászt. Erős a bajnok és BL győztes gárda.
Most épülnek fel sérültjeink és a Benitez által gyakoroltatott titkos figurák lesznek bedobva a Milán ellen és kb. 4 . 0 -ra kiütjük őket és már mindenki csak dicshimnuszokat fog énekelni újra a csapatról !! Stako újra a régi ! Ja és jön Csucsu ! Meg lesz a BL. védés is a 19. bajnoki címmel együtt. Olasz kupa ? Talán azt most hagyjuk.
Pesszimista hang:
- Gyerekek ! Tegnap IS alig volt egy épkézláb megoldásunk. A Lecce vagy az Inter volt a BL győztes ? Vagy melyik is a bajnok csapat ? A játékképe alapján?
Játék ? Ócska meccs volt tele eladott labdákkal , pocsék passzokkal elképzelés nélküli ide-oda futásokkal. Csatáraink 1 kivételével mindent kihagytak az edzőnk pedig a cserékkel még rosszabb helyzetet teremtett. Benitez egy ZTE -t talán el tudna irányítgatni de egy INTERT ? A Milán ki fog ütni minket . KO- ra ! A sajtó hónapokg ezn fog csámcsogni. Bl cím védés ? Bajnoki cím ? Ugyan már! Az a dicső múlt ! 5 évi siker ! Ennyi volt ! Kb. a 5-10.hely.
Realista (?) hang : - Gyerekek nagy baj van . Akadnak küzdők aki hajtanak de a csapat nagyobbik része padlón van . Amennyiben nyerünk a derbin az egy akkora csoda lenne
, hogy térden állva adhatnánk érte hálát. De mint tudjuk vannak csodák. És ha fanatikus hittel készül a gárda és elhiszi , hogy van esély akkor talán meg lesz a győzelem. Sérültjeink felépülnek és talán...vége a mélyrepülésnek ! Ja és a lényeg : FORZA INTER !!!Örökké !
( BL vagy bajnoki cím ? Alighanem csak az egyik. A 19. Scudetto !)
interfan írta:Megvan a kezdő, 4-3-1-2, Inter: 12 Castellazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Obi; 10 Sneijder, 22 Milito, 9 Eto'o.
A disposizione: 1 Julio Cesar, 19 Cambiasso, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon, 40 Nwankwo, 88 Biabiany, .
Komax írta:Cuchuék nyilván nem bírnak még 90percet. Nézzük úgy, hogy legalább van csere.![]()
Szélső játékunk elégé passzívnak látszik elsőre, középen kell majd ügyeskedni.
milan kezdőjét tudjuk??