Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Gabosska
Kapcsolat:

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

számos jó edző szabad...Biesla, Antic...
Én Zemant hoznám ide :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Gabosska írta:számos jó edző szabad...

Gasperini.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

20recoba írta:Pedig szerintem jobb lenne ha visszajönne Mancini.... vagy mit tudom én de ez így nem maradhat tovább

Egyetértek. :(
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

10 ember ellen, hazai pályán...szégyen. De az a vicc és egyben szörnyű, hogy már nem idegesített fel....sajna nem lepett meg a vereség főleg a kezdőt meglátva. :cry:
Azokat is sajnálom akik kiutaztak, biztos voltak akiknek az első Inter - Milan meccsük volt, tényleg gáz. :cry:
Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de ez így nem mehet tovább, tényleg gáz lenne ha a 4. helyért csatáznánk..... :? Formán kívüli játékosok, szar taktika, sok sérült....persze ezeknek lehet Beni papa is az oka és a stábja.
Kitartok, szedjük össze magunkat és harcoljunk amíg lehet, ennél már csak jobb jöhet. ;)
Forza Inter
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én elismerem, tavaly év eleje körül én is írtam, h "Mourinhonak mennie kell", de az egyértelműen azért volt, mert egy zseninek tartottam, és sokkal többet vártam tőle játékban, és eredményben főképp, mint amit addig kaptam!
De most itt más a helyzet. Rafát sosem tartottam többre, nincs benne sztem semmi +, nem tudom elképzelni, hogy feltüzelné a csapatot!
Gabosska
Kapcsolat:

Süti írta:
Gabosska írta:számos jó edző szabad...

Gasperini.

nem juve bérenc? :roll:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

És jövő héten Chievo-Inter. Idén szinte minden esélyes ellen pontot loptak. Jól védekeznek, és Veronában midnig szenvedünk
Gabosska
Kapcsolat:

Paolillo most jelentette ki, hogy Benitez érinthetetlen...
Hát akkor sok sikert, remélem felszedi a földről ezt az ezer sebből vérző csapatot...
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

a dzsuve már gólaránnyal beelőzött, a románok is lassan beérnek

5. helyen a csapat
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ha belegondolunk akkor a 13 gól 12 meccsen nem is olyan rossz és Eto'o igy is gólkirály lesz! Komolyan mondom ugy érzem magam mint Mourinho előtt! Bár előtte azért voltak helyzeteink. El kell küldeni Benitezt ez igy nem mehet tovább, mintha mindenki jól lakott volna és/vagy egyesek nem ütik meg azt a szintet ami az elvárásainknak megfelelne. Vagy az is lehet hogy tavaly minden összejött lehet idén semmi sem fog. Én nem vártam semmit Beniteztől mindenféle előitélet nélkül követtem a csapat mérkőzéseit, de most már megvan a véleményem! Mennie KELL!!! Hogy ki jöjjön helyette fogalmam sincs, de ennél nem lehet rosszabb!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szégeny! Zavar a fejekben.Materazzi elöször a legfontosabb meccsen kezd az idényben.
Ha egy két játékos rossz formában van az lehet az ő hibájuk,de hogy az egész csapat az csak az edzőjé.
Szerintem már nincs emeber a fórumon aki ezt az autista pingvint védené...
Már a kispadon a szerencsétlen gesztusai is idegesitenek.A játéksokat meg nem tudja sem megnyugtatni sem feltűzelni...
Moratti szerintem nem fogja elküldeni. márcsak a klub világbanokság miatt sem.
Az,hogy egyetlen nagy csapat ellen semi nyertünk meccset(kivéve a Roma elleni szuperkupa döntöt) az nagyon elgondolkodtató.

Jelenleg egy nagyon mély gödörben zuhanunk aminek még nem látni a végét..... :cry:
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

nem örülök neki,hogy így lett,de a Bari meccs előtt mondtam,hogy nem lesz jó vége,hogy ennyire új a taktika.ennyire Eto'o-ra lehet számítani csak és,hogy tudatosan falakat állíttatunk magunk elé holott Sneijder a kontráink egyik esze volt és a befejező Milito.akkor még azt mondtam,hogy összekapja magát a csapat,de azóta jó pár meccs eltelt.nem a formája ennyire szar Militonak,Maiconnak,Sneijdernek,Cambiassonak és sajnos Capitanonak.(ő is sokkal többet hibázik,ha valaki nézi) a taktikába nem illenek bele.
Barcelona is sokkal verhetőbb,ha beállnak ellenük kontrázni.ahogy tettük tavaly.
Benitez olyan játékot vár el az olasz ligában Militotól,Sneijdertől,Eto'o-tól amit egy spanyol kis csapat ellen megtud csinálni Messi. csapategység 0.van egy elképzelés amihez ha nem tud alkalmazkodni valaki kikerül a csapatból ha van helyette más.nem tudom ki lenne jó ide.de ez nem fog változtatni.még Mancini ideje alatt is megtudtunk fordítani meccseket,kiharcolni helyzeteket.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Festa írta:Szégeny! Zavar a fejekben.Materazzi elöször a legfontosabb meccsen kezd az idényben.
Ha egy két játékos rossz formában van az lehet az ő hibájuk,de hogy az egész csapat az csak az edzőjé.
Szerintem már nincs emeber a fórumon aki ezt az autista pingvint védené...
Már a kispadon a szerencsétlen gesztusai is idegesitenek.A játéksokat meg nem tudja sem megnyugtatni sem feltűzelni...
Moratti szerintem nem fogja elküldeni. márcsak a klub világbanokság miatt sem.
Az,hogy egyetlen nagy csapat ellen semi nyertünk meccset(kivéve a Roma elleni szuperkupa döntöt) az nagyon elgondolkodtató.

Jelenleg egy nagyon mély gödörben zuhanunk aminek még nem látni a végét..... :cry:

ha minden így folytatódik jövőre egy jó edzővel újra nemzetközi kupáért harcolhatunk,mert az EL-ben azért nem sok nagyobb csapat szokott lenni.
Moratti csak nem olyan hülye,hogy egy szar klub vb-ért hagyja elúszni a bajnokságot.
remélem nem nyerünk Veronába.bár lassan inkább számolhatunk az x-el,mint a győzelemmel.
november közepe van és még mindig gyenge,szar amit a csapat nyújt.meddig várjon 1 bl győztes? majd áprilisba hozzuk a 5-0ákat és meglesz a 4.hely?
mélypont és nem úgy tűnik,hogy a spanyollal kimászhatunk innen.nem 200milliókat(euro) kell költeni klasszisokra,hanem egy normális edzőt hozni.a keret az egyik legerősebb a világon
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Benitez védelmében:
- Az Inter egy nagy csapat s mint olyan nagyon sok edző dolgozik a kerettel. Azért nem Benitez a hibás, hogy a játékosok sorra dőlnek ki. Más kérdés, hogy nyilván ő is hozott magával edzőket, akik már inkább okolhatóak. Azonban, hogy a tavalyi erőltetett szezon e az oka, vagy valóban az edzők hozzá nem értése, arról kár lenne vitatokozni.

- Kész keretet kapott, azonban ezek a játékosok felértek pályafutásuk csúcsára. Volt, aki állítólag el is akart igazolni, kicsit a nagy sikerek miatt jóllakott lett a csapat és ez látszik is a teljesítményükön. Azt gondolom, hogy ez sem az ő hibája.

- mondhatjuk, hogy "Minek kellett egy jól működő csapatba belenyúlnia és megváltoztatni a taktikát és a felfogást", de gondoljunk csak bele: Adott egy régi edző és egy új. Nyilván az új edzőnek is megvannak a saját taktikai és technikai elképzelései és nem feltétlen illik hozzá a csapat addigi játéka. Nem is biztos, hogy sikeresen tudta volna folytatni a José féle vonalat.

- Nyilván szeretett volna igazolni játékosokat, de Morattiék valamiért nem teljesítették a kérését. Így a keret összetétele miatt sem okolható.

- Az esti mérkőzésről pedig annyit, hogy nem a védelemmel volt a gond, hanem azzal, hogy Sneijder, Pandev és Milito teljesen formán kívül van. Eto'o egymaga pedig ma kevés volt. Coutinho, Obi, Biabiany egyelőre nem szint, de valakit be kell rakni, hiszen más nincs. Rafa még ha talán csak a kényszer miatt, de próbált előre fele cserélni. Srácok! Ezek profi játékosok, Benitez nem lehet helyettük kreatív, nem lőhet helyettük pontosan.

Valami nem működik. Beniteznek meg kell keresnie az okát és azt megszüntetni. Amennyiben ez sikerül, akkor kijövünk a hullámvölgyből. Nem dolgozik soká a csapattal és ugyan eddig kiábrándító a teljesítmény, de bízom benne, hogy rátalál egymásra a keret és Benitez, valamint januárban beveszik a játékba Branca-t is.
Spanyol bajnoki cím (nem a Real, Barca kettőssel) Uefa kupa, 2 BL döntő, 1 Bl győzelem, angol kupák. Aki ilyenre képes az nem lehet rossz edző. Az viszont lehet, hogy nem illik a csapathoz. Ezt majd az idő eldönti.
Még valami: Dudek-Finnan-Carragher-Hyypia-Traore-XabiAlonso-LuisGarcia-Gerrard-Riise-Kewell-Baros
Ezzel a csapattal nyert BL-t, az akkor még bivaly erős Milannal szemben 0-3-ról. Nyílván motiválni is tud. A kérdés, hogy esetleg nem e olyan, mint Cúper, abból a tekintetből, hogy inkább csak a kevésbé sztár játékosokkal jó...
Forza Inter & Benitez!
Mourinho gyere vissza! :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Mondtam,hogy a meccshiányos Materazzinak nem kellene kezdeni,de legtöbben szerették volna.Benítez is olvashatna néha ha tud legalább ezt a fórumot.4 középső védővel (vagy én láttam rosszul?) nyomultunk hátul,mikor egy pl. Santon a padon volt.Érdekes ez az ürge.És engem nem érdekel,hogy Cambiasso most épült fel.Biztos egészséges ha ott volt és fele akkora meccshiánya nincs,mint Mátrixnak.A középpálya hetek óta kiáltozott érte.
Az meg bebizonyosodott számomra visszafordíthatatlanul,hogy Ibrapapa nem csak a focivilág kurvája,de még tahóságban megelőzi Tottit is.
Mourinho meg elment annak a korszaknak vége.És bár én nála jobb edzőt nem tudok a világon le kell zárni azt az érát.

Egyébként meg azért jobbak voltunk,mint az elmúlt hónapban(bár csak a 2.félidőre értem haza az elsőt a sürgősségin töltöttem:).És mi tudjuk fiúk a legjobban,hogy pontok jönnek mennek.Nemcsak 6 de még 10 is.Messze még a vége.

FORZA INTERNAZIONALE(most már felfele kellene biciklizni)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

A győztes mentalitást egy már mindent megnyert csapatba csak egy fanatikus edző képes megvalósítani aki fanatizálja a játékosokat. Ilyen Hiddink vagy Terim de Benitez nem.

A másik, hogy új arcok nélkül sem lehet. A Barca is minden évben hoz a kezdőbe 2-3 játékost, mert kellenek akik még nem nyertek semmit és nagy elánnal harcolnak és hajtják a keretet. Kellett volna vérfrissítés nyáron, viszont azt is megértem, hogy a pénzügyi fair-play miatt Morattinak rendezni kellett a klub anyagi helyzetét ami a kispad minőségén jelent meg leginkább. Ifikkel és Materazzival meg Cordobával ilyen szinten már nem lehet.
Süti

Francesco írta:Benitez védelmében:

- Kész keretet kapott, azonban ezek a játékosok felértek pályafutásuk csúcsára.kicsit a nagy sikerek miatt jóllakott lett a csapat
- Valami nem működik. Beniteznek meg kell keresnie az okát és azt megszüntetni.

Én nem értek veled egyet. Ez a "jóllaktak a fiúk" érv szerintem nem jogos, mert ezeknek a játékosoknak iszonyatosan fontos a saját egójuk. Egy bajnok, kupa és BL győztes a következő szezonban nem játszhat így, és ezt ők is tudják.

Valami nem működik?? Benitez az, aki nem úgy működik közre mint ahogy azt vártuk.

Sorozatosan óriási taktikai bakikat követ el, amire nem lenne rákényszerülve szvsz.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Moratti a tavalyi Interrel feljutott a csúcsra. elérte a kitűzött célt.
szerintem egész biztos tudott volna találni egy olyan "nem-sztár" edzőt, aki nem bántja Mourinho taktikáját, hanem azt tekinti kiindulási alapnak és maximum egy picit igazgatja, finomítgatja, ahogy lehetőségei, képességei engedik.
Ő viszont azt a célt tűzte ki, hogy jöjjön egy 'új Inter', új szemlélettel, fiatal saját nevelésű játékosokkal. Ehhez hozta Benitezt. Sajnos a dolog jelenleg nagyon nem működik, mivel a csapat teljes mértékben más szemléletre rendezkedett be tavaly. Sneijder a kulcs, ahogy tavaly ő volt akinek a sikereinklet köszönhettünk 75 vagy akármennyi százalékban, idén nagyon nagyon messze van attól. Fura hogy épp ő ájult el egy meccs szünetében, úgyértem, idénre valószínű nagyon kimerült. Ez tiszta sor, hogy nem lehet Benitez számlájára írni, hiszen tavaly egészen az idény legvégéig csúcsra volt járatva, - és hozta is a maximális teljesítményt, - majd jött a VB és ott is a hollandok legjobbja volt, maximális meccsszámmal, maximális teljesítménnyel.
Azért kevés ilyen év van egy játékos karrierjében. nem csoda ha idénre nagyon kipukkadt. és alig alig látni tőle olyan passzt, amivel helyzetbe kerülnénk. Hogy kisebb a területe, hogy Etoo van előtte, hogy lezárnak a védők? Naés? Oldja meg így, nem egy magyar focistáról van szó, hanem elviekben az aranylabda legfőbb várományosáról.

a tavalyi Sneijder nagyon hiányzik...
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Már szinte mindent leírtatok előttem,Materazzitól Benítezig,nem is akarok ezzel foglalkoni,egyet értek mindenkivel,rossz húzás volt Benitől Marco csatasorba állítása.Motivációs prolémák tényleg vannak,mert ha nem is megy úgy a játék,akkor legalább küzdök,hajtok,de még ezt sem lehet látni senkin 1-2 ember kivételével.Amit még nem írt le senki,az az,hogy azért igazán ilyen fájó ez a vereség,mert ez a Milan egy kalap szar volt tnap!!Nagyon gyengén játszottak,1-2 helyzetük volt,azok se olyan ordítóak.Szal engem ez idegesít igazán,mert,ha egy erős,jól játszó Milantól kikapunk,jól van,belefér,persze dühítő,de elfogadom.De ez... :oops: :oops:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tamas76 írta:
Komax írta:Azt hiszem most jön ki az előző szezon a csapaton. Nincs tűz, kulcsjátékosok indiszponáltak. Az edző kevés hogy felrázza őket. BL hagyjuk címvédés így totál esélytelen. Scudetto jelenleg távol, még szerencse hogy a szezon kb 2/3-a még vissza van. Van hova visszajönni. Szerintem egy edzőváltás nem oldani meg semmit. Mindenesetre elgondolkodtató hogy 3 bajnokin 2! pont.

Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet. Amikor a Barca, a ManU, de lehetne még sorolni nyerte meg a BL-t, akkor a következő évben is ugyanúgy hajtottak a meccseken. Igaz, ehhez az is kell, hogy valaki, akinek ez a feladata, motiválja, felrázza őket, nemcsak kidolgozza a hatásos és hatékony taktikát és megleleő formába hozza a játékosokat. Szerintem pont ez az edző munkája.
Végül is ugyan arról beszélünk. Az említett két csapatba ha jól emlékszem (ez nem biztos) érkezett 2-3 név is a BL siker után, hozzánk meg senki. Engem a jelenlegi helyzet a 2007-es BL győztes milanra emlékeztet. Hagyták a keretet úgy ahogy van, azt láttuk mi lett belőle. Remélem nem ilyen 2-3 év vár az Interre. Ha nem kapjuk össze magunkat karácsonyig akkor ez a szezon mehet a levesbe. Most 6pont a hátrány, ha ez 10 vagy a fölé kúszik akkor a Scudettot kölcsön kell adni. A bl meg lutri.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ha benitezt a héten nem rúgja ki akkor a szezon elúszott

akárki mondhat akármit, ennek a fasznak mennie kell azonnal
és nem azért mert nem megy a játék, hanem mert amilyen védelmet megint összerakott, új taktika a derby előtt
összevisszaság a pályán,a helyezkedés hátul.. rossz volt nézni

ja és a legjobb, 3 rangadón 0 rúgott gól, 1 pont, -2es gólkülönbség
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R9. 2010.11.15. 16:28-kor.
R9.

Nia írta:Egyébként meg azért jobbak voltunk,mint az elmúlt hónapban

0 kapura lövéssel, a 0 támadással, a 0 helyezkedéssel jobbak voltunk? 1 db veszélyes helyzet nem volt, semmi
egyre szarabb a csapat, nem pedig jobb
Nia

Ahogy írtam csak a 2. félidőt láttam és több volt az elképzelés,mint amire számítottam(a semminél).Legalább néha támadtunk. :lol:
Ez van.Lesz ez még így sem.Benítez marad még biztos vagyok benne,mert nincs jobb.És Moratti sem fog két edzőt fizetni.Mondhatnám,hogy én megmondtam,de ....

Ja és rúgjunk ki mindenkit! :lol: :twisted: :P
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

R9. írta:és nem azért mert nem megy a játék, hanem mert amilyen védelmet megint összerakott,

Az a baj, hogy 12 meccsen kaptunk 7 gólt. Szerintem ez nem olyan borzasztó. Főleg, hogy a vasárnapit is 11-esből, ami egyéni hiba volt, szerintem a meccs többi részében nem játszott rosszul a védelem, még Cordoba is elég jól megoldotta a jobb oldali védő posztját. Az más kérdés, hogy az első negyed órát eltekintve nagyon a Milan se tette próbára a védelmet. De az, hogy 12 meccsen 13 gólt rúgtunk.... Az viszont nagy baj! Főleg úgy, hogy tegnap pályán volt Sneijder, Milito, Etoo, Stanko.... Mert ha kapnánk minden meccsen 2-3 gólt, akkor azt lehetne arra fogni, hogy na igen, nincs Cambiasso, akivel a védekezésünk kezdődik, nincs Samuel, nincs Maicon, nincs JC, tehát majdnem a komplett védelem. De idén mégsem a védekezéssel van a legnagyobb probléma, akármennyi a sérültünk, akármilyen gyengén játszik Chivu, akármennyire "össze-vissza" állítja fel a védelmet Benitez. A támadó játékunk az ami nagyon kiszámíthatóvá vált, és ahol Etoo-n kívül formán kívüli játékosok sora van (Sneijder,Milito, Pandev). Ezen kell változtatnunk, mert különben tényleg baj lesz.
Süti

Nia írta:Benítez marad ,mert nincs jobb.

És Moratti sem fog két edzőt fizetni.

Nincs jobb??? Ne viccelj már, Mihajlovic vagy akárki többet hozott volna ki ebből az Interből idén mint Benitez.

Sokan a tavalyi eredményességgel meg terheltséggel magyarázzák a rossz eredményeket, de ilyen öngyilkos taktkával senki sem tudna nyerni az Interrel.

Ibra úgy indult el a 11-es előtt, hogy 8-an (!!!) voltunk fent az ellenfél térfelén, egyszerűen átívelték a kp fölött és szart sem ért a letámadós taktika.

Mouriho-nál éppen fordítva volt: minimum 8-an lettek volna a labda mögött.

Azt nem értem, hogyha egyszer mindenkinek teljesen világos miért nem működik a taktika, akkor Benitez ezt hogy a faszba nem képes észrevenni???

És Moratti már fizetett egyszerre két edzőt, nem is olyan rég. ;)
Gabosska
Kapcsolat:

Ütköznek a vélemények rendesen, ahogyan elnézem... a Bilány elleni meccsen nálam is kihúzta a gyufát, de szerintem kitenni vadbaromság lenne...bezzeg amikor a werdernek odamostunk, akkor mindenki el volt szállva...

Ez a csapat a mult szezonban triplázott...Mou tizen évek győzelmi vágyát hozta ki a csapatból. Fel tudjátok fogni, hogy mit jelent az, hogy motiválni a játékosokat? Én nem, mivel hasonló dolgom soha nem akadt. De azt tudom, hogy ha egyszer egy csapat mindent megnyert, ami lehetséges, akkor utána messze nincs meg az a nyerésszomj, nem ég senki a vágytól...

A motrot berúgni nagyon nehéz...és megkockáztatom: ha Mou lenne a padon, annyival járnánk előrébb, hogy a motiválatlanság, a fejben levő gondok mellett nem lennénk összezavarodva az új taktikai elemek miatt, de akkor sem lennénk a tabella élén -persze ez csak személyen meglátáson alapuló feltételezés-.

Hozni egy újabb edzőt, és ismét felrúgni egy elindított rendszert, újat felállítani szerintem még nagyobb homályt okozna...
Mou első szezonjában, valamint Van Gaal szezon elején hasonló teljesítményt nyújtott...
Én azt mondom, hagyjuk, hogy télen Benitez szabad akarata szerint igazoljon, és ha a szezon zártakor elrettentő a csapat helyzete, nyáron váltsunk (bár fejemet merném rá tenni, hogy az eddig látott Inter, ha nem fejlődik semmit -márpedig fog- képes lesz BL-es helyezést elérni... ;)
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Gabosska írta:Ütköznek a vélemények rendesen, ahogyan elnézem... a Bilány elleni meccsen nálam is kihúzta a gyufát, de szerintem kitenni vadbaromság lenne...bezzeg amikor a werdernek odamostunk, akkor mindenki el volt szállva...

Ez a csapat a mult szezonban triplázott...Mou tizen évek győzelmi vágyát hozta ki a csapatból. Fel tudjátok fogni, hogy mit jelent az, hogy motiválni a játékosokat? Én nem, mivel hasonló dolgom soha nem akadt. De azt tudom, hogy ha egyszer egy csapat mindent megnyert, ami lehetséges, akkor utána messze nincs meg az a nyerésszomj, nem ég senki a vágytól...

A motrot berúgni nagyon nehéz...és megkockáztatom: ha Mou lenne a padon, annyival járnánk előrébb, hogy a motiválatlanság, a fejben levő gondok mellett nem lennénk összezavarodva az új taktikai elemek miatt, de akkor sem lennénk a tabella élén -persze ez csak személyen meglátáson alapuló feltételezés-.

Hozni egy újabb edzőt, és ismét felrúgni egy elindított rendszert, újat felállítani szerintem még nagyobb homályt okozna...
Mou első szezonjában, valamint Van Gaal szezon elején hasonló teljesítményt nyújtott...
Én azt mondom, hagyjuk, hogy télen Benitez szabad akarata szerint igazoljon, és ha a szezon zártakor elrettentő a csapat helyzete, nyáron váltsunk (bár fejemet merném rá tenni, hogy az eddig látott Inter, ha nem fejlődik semmit -márpedig fog- képes lesz BL-es helyezést elérni... ;)

Annyira gyenge duma ez, h a csapat triplázott és a játékosok nem motiváltak....
Az edző dolga az, h motiválja a játékosokat, ha ez nem megy neki akkor nem végzi jól a feladatát ergo elbocsájtás jár érte.
Mert gondolom, ha te a melóhelyeden nem tudnád elvégezni a feladatod, hamar ajtót mutatnának!
Na már most nézzünk egy Barcelonát vagy nézzünk egy Manchester Unitedet.....BL-t nyertek, bajnokságot nyertek a következő szezonban mégsem esett vissza 50%-al a teljesítményük.
Jó nem is váltottak edzőt ez lehet ellenérv, de könyörgöm ez az ember kész csapatott kapott!
Mit mondott Mourinho?Az utódja jól jár, mert neki már csak le kell ülnie és learatnia a babért egy nyerő mentalitású csapattal.
Csak a pingvin egoja ezt annyira nem bírta el, h a feje tetejére állított mindent.
A rangadók közül csak 1-et nyert meg az olasz szuperkupát meggyőződésem szerint azért, mert addigra nem tudott olyan zseniálisan belenyúlni a taktikába és a keretbe, ahogy mostanában szokott.
Jó persze adjuk meg neki az esélyt tényleg, de meddig mondjátok ezt még?Amíg nem leszünk egy újabb Liverpool?
Amúgy véleményem szerint nem lesz váltás, de ez a szezon elfog úszni!
Sőt nem is az a felháborító, h kikaptunk a Milantól, hanem az, ahogyan kikaptunk!
Egy gyenge Milantól kapott ki egy harmat gyenge Inter, mert akárhogy is nézzük ez a Milan bőven verhető csapat kategóriájába tartozik.
Mind1 akármennyire is fáj sokunknak, amit látunk Forza Inter!!!
Gabosska
Kapcsolat:

A Barcelona meg a ManU nem Chivu kaliberű bekkekkel, meg Coutinho-Biabiany-Pandev kaliberű wingerekkel kellett folytassa a második szezont... a szűrő poszton sem egy 18 éves Obiiora vagy Obi állt... de még a játékmesterük sem szenvedett vérszegénységben...

Sokszor egy játékos hiánya nagyon látszik egy csapaton... Beniteznek meg túl sokszor nem adatott meg, hogy a teljes keret a rednelkezésére álljon (lásd: Motta egsyzer állt idáig pályára).
Ha a returban kiállunk a Bilán ellen úgy, hogy ott lesz Cambi, Motta, Maicon, Samu (?), Cesar és ezen körülmények között is szégyellnivaló lesz a teljesítményünk, hozzászólásod minden pontját aláírom...de amíg Biabianytól meg egy 50 kilós kisráctól várjuk, hogy akciót kreáljanak a Milán védelme ellen, addig nincs mért az edzőt hibáztatni...
Nerazzurri

[quote="versenyszellem" nem egy magyar focistáról van szó, hanem elviekben az aranylabda legfőbb várományosáról.

a tavalyi Sneijder nagyon hiányzik...[/quote]

sajnos szerintem mostanra már csak ex várományosáról..
Nia

Süti írta:
Nia írta:Benítez marad ,mert nincs jobb.

És Moratti sem fog két edzőt fizetni.

Nincs jobb??? Ne viccelj már, Mihajlovic vagy akárki többet hozott volna ki ebből az Interből idén mint Benitez.

Pont én vagyok az aki nem a fáradságra nyomul.Olvass vissza.
Ne érts félre utálom Benítezt.Utálom,hogy nincs taktika,hogy állandóan megsérül valaki.Utálom,hogy a meccsek többsége álmosító,hogy a hátvédsorunk szinte a középpályáig van feltolva(és nem esik le neki,hogy ez nem jó)Nem értem a cseréit pedig a number one-nak szint olvastam a gondolataiban.Gyakran küldöm vissza Liverpoolba meccs közben,meg még máshova is,de azt inkább nem írom le.
És tudod mit utálok még nagyon,hogy két és fél hónap alatt nemcsak az edzőt(az egy dolog én is gyakran teszem) de a játékosok több,mint felét is sokan elküldték a búsba(és még szépen fogalmaztam).Tisztelet a kivételnek.Ne legyünk már annyira naivak,hogy állandóan az Inter nyer.Hogy állandóan elégedettek leszünk a játékkal.Nem,minden csapatnál vannak mély gödrök és vannak fellegek.Volt felleg.Most gödör van.Kilábalunk belőle.Érdekesen változnak az emberi vélemények.

Nem tudom,hogy az lenne -e a megoldás,hogy elküldjük a francba Rafat.De rám lehet cáfolni és akkor fejet hajtok.És emlékszem,hogy Moratti fizetett két edzőt.De szerintem most nem fog.Inkább igazol januárban.

De egyvalami üzennék neki(Benítez) kár,hogy nem olvas ilyen oldalakat.José Mourinhotól olvastam:Nem a keretet kell a taktikához igazítani,hanem a taktikát a kerethez.

De én megértem a felháborodást.Mondom én sem vagyok mindig nyugodt,de optimista igen.És szeretem ezt a ku.va szarul játszó csapatot is,úgy ahogy van.bocs a nyers hangvételért.De ez az én véleményem.

ui.azzal viszont egyetértek,hogy az edzőnek illene motiválni a csapatot.

FORZA INTER
R9.

Baggio85 írta:
R9. írta:és nem azért mert nem megy a játék, hanem mert amilyen védelmet megint összerakott,

Az a baj, hogy 12 meccsen kaptunk 7 gólt. Szerintem ez nem olyan borzasztó. .

az lehet, de jobb oldalon támadásban cordoba 0, bal oldalon chivu meg mínusz
tehát h santont tette kispadra.. vicc

azonnal ki kell rúgni
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Nem láttam a meccset. De ahogy olvastam kritikán aluli volt. Én már belefáradtam itt Benit védeni. Biztos hogy jó edző. De nem érzem jelenleg benne azt hogy "kimotiválja" a csapatot a gödörből. Nem látok benne semmi tüzet. A nyilatkozataiban sem a megbánás tükröződik számomra.
Nem tudom mi lenne a jó megoldás de valamit változtatni kell a helyzeten. Az tuti!! Ha fejeknek kell hullnia akkor hulljanak! Ha motiválni kell akkor hajrá. Ugorjon neki akinek a dolga!!!
Teljesen mind1 hogy ki lett volna jobb nyáron Benitez helyett. Rafa van. Nekünk az a dolgunk hogy elfogadjuk őt és bízzunk abba hogy megoldja a problémát.
Rendesen szar kedvem van így hogy nem megy az internek. Néha ha nézelődöm a meccsel kapcsolatba rámjön a sírhatnék. Én nagyon nagy bajt érzek!!! :( én egy optimista ember vagyok de most úgyérzem végünk van/lesz. :shock:
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Hát azért még messze a szezon vége, de bízzunk Morattiba, hogy helyesen dönt akármit is csinál. Még le lehet dolgozni a hátrányt. Össze kell szedni a fiúkat, télen meg jöjjenek a friss emberek am. is sok a sérült. Benítez magával is "kibaszik" ha leépíti a csapatot, nagyon le menne a presztízse....nem mintha eddig az egekbe lett volna.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Persze rossz pont a milan ellen kikapni, de ez a milan tegnap nem játszott valami hatalmasat a legbosszantóbb, hogy így is nyertek, de fognak még ők is bukni, ahogy mindenki természetesen mi is. Még 26 forduló hátra van több mint az idény fele az azért sok.

A múltkor olvastam egy Zanetti interjút ahol mondta, hogy Rafa sokkal intenzívebb és hosszabb edzéseket tart, mint Mourinho. A sérülteket én ennek tudom be. Ezt már előttem is írták régebben. Ha így van, akkor reménykedem, hogy a tavasszal szenvedős X meccsek most erőből a csapat be fogja húzni.

Én az évvégéig bizalmat szavaznék Beníteznek, ha a januári átigazolásokkal se lesz jobb a csapat teljesítménye, akkor nyáron mehet. Az év közbeni edzőváltás többször rosszabb. Lásd tavaly a juve, Madrid, amely az évvégére kipukkadt.

Egy kis off: Egyik ismerősöm szerint Rafának hazahúz, a szíve és ő egy spanyol aranylabdást szeretne.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Rafanak megkel találni, hogy miért van ekkora baj a csapatnál. A feltolt védelmet elkel felejtenie, 6 pont nem a világ vége, ha rafa megtalálja a rossz forma okát felehet jönni. Nem egy senki edző ő, az eredményeit nem lehet vitatni, jelen pillanatban elküldeni hülyeség lenne. Télen érkezik pár új játékos, akivel hátha sikerül felpörgetni a játékot. Nagyon nem akarom hogy a scudettot ne mi nyerjük, de most nincs más mint bízni rafaba. Fel a fejjel, és Forza Inter!!!
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

Volt szerencsém élőben a san siroban megnézni a meccset,nem a szurkolók dolga a csapatot motiválni,mert ők megint ki tettek magukért,hanem ennek a szemüveges tengerimalacnak..ami láthatóan esélytelen...(cordoba jobb hátvéd,fájt,ha hozzá ért az ügyetlen lábával,ezt csak a szemüveges nem látja :geek:
Taktika,lelkesedés,ötlet,motiváció és elképzelés nélküli ki.ba.szott nagy nulla a játékunk...!! tili-toli totyogás kapura lövés és támadás nélkül,meglehet magyarázni a sok sérültel,mert sajnos sok van,de nincsen stílusa a csapatnak se igy,se ugy nem lenne..
Sajnos igazolás nélkül egyik csapatnak sem lehet esélye sehol,bárki van a csapatában...kell a frissités.hát ha ők lelkesebbek lesznek a román csobotáriú(utálják kinnt) helyet BASTOS,mascherano ,aki nekünk nem kellett,rájöttem ,h obi a megoldás :lol: :lol: ő csak egy gyenge argentin kapitány lett volna,de minek...
Pandev,Bibike kispad és csak idő huzó cserének akarnám látni...
Cordobának megköszönni a csodás éveket,de már nem ő a megoldás...Ranocchia nagyon jó igazolás lesz!! Magas ,erős,olasz válogatott...
az emlitett Bastoson kivül,kell ,Pastore,Cassano télen...Tevez,Torres szintű játékos nyáron..ez az INTER a bl győztes TRIPLÁZÓ milánóban és az egész világban imádott csapat...nem egy neve nincs középrendü euroligás csapat...de ugyérzem Moratti ,most tenni fog a csapatért,valahogy.... :!: :)

FORZA INTER!!!
Inter101

Azt nagyon birom amikor arról beszélünk hogy az edző motiválja a játékosokat, azokat a játékosokat akik euromilliokat keresnek évente és semmi mást nem kell csinálniuk az életben csak azt amit szeretnek(?). Nem akarom védeni Benitezt(szerintem is mennie kéne) de alapbol kéne felszántani a pályát a játékosoknak!! Az a kérdés hogy Maicon azért nem érkezik a kapuhoz mert nem akar vagy azért mert nem lehet neki(edzői utasitás)? Vagy Sneijdernek azért nincs kaput eltaláló lövése mert elképesztő fáradt vagy azért mert nem müködik a taktika(mondjuk ilyet én eddig még nem fedeztem fel). Szerintem mindenkinek igaza van!! Benitez kitalált valamit ami uj és nem müködik! A csapat lelke Sneijder támolyog a fáradtságtol, miközben a golvágonk(Milito) olyan mintha most játszana csatárt életében elöször! A játékosok többsége sérült(többé kevésbé) igy persze olyanok játszanak akik hmm hogy is mondjam nem ide valok!! Érdekes dolog hogy abban igazatok van hogy Biabiany, Pandev, Coutinho, Cordoba, Materazzi, Chivu féle játékosoktol ne akarjuk már elvárni hogy megverjék a jo formába lévő Milánt, a kérdés az hogy a sérülésekben mennyi szerepe van Beniteznek? Ha az angol edzésmodszereket hozta magával akkor 100% hogy az a baj. Ha az elözö hosszu szezon + a Vb miatt van akkor viszont nem lehet hibáztatni mert ilyen játékos keretböl nem lehet kihozni többet. Szoval összefoglalva amit akarok mondani hogy nem jo a taktika, a sérülésekből kifolyolag nincs mozgástere Beniteznek, és még ha játszanak azok a játékosok akiktől várnánk a jo teljesitményt ők is inkább lehuzzák az összképet. Persze ezt még tetézi Benitez érthetetlen döntései! Egy szó mint száz óriási a baj és én jelen pillanatban nem látom át hogyan lehet ebből kikeveredni, ha jön egy uj edző az sem tudja hirtelen megváltoztatni a dolgokat, a sérültek attol még sérültek maradnak, a Pandev és Biabiany szintü játékosok hirtelen nem fognak megtanulni játszani , valoszinü Sneijder és Milito, ide vehetjük Maicont is, sem fog egy kettöre formába lendülni(esetleg szerkezeti váltás jót tehetne nekik, ezt nem tudjuk hogy tényleg segitene-e). Cambiasso meg Zanetti és Lucio meg nem fognak nekünk meccseket nyerni, Eto'o -ra meg most már többen figyelnek. Jobban átgondolva biztos hogy váltani kell játékrendszert, felállást! Én elküldeném Benitezt, mert igenis nagy szerepe van abban hogy itt tart a csapat! Elnézéseteket kérem az össze-vissza csapongásért. Forza INTER!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sajnos nálam is elfogyott a türelem.Ezt nem lehet tovább nézni tétlenül,és megvárni,míg a csapat lecsúszik a8-9. hely valamelyikére.Bassza meg ez a csapat 4-5 éve uralja Itáliát,és nem lehet pár hónap alatt így leamortizálni.Nem tudom mi van a játékosokkal,vagy ki a felelős,de lépni kell!
Süti

Inter101 írta:Az a kérdés hogy Maicon azért nem érkezik a kapuhoz mert nem akar vagy azért mert nem lehet neki(edzői utasitás)?

ne akarjuk már elvárni hogy megverjék a jo formába lévő Milánt

Az elsőnél inkább az utóbbi működik.
Maicon deffenzívvé tételével kihúzták a támadásaink méregfogát, ez akkor volt igazán szembetűnő, amikor Cordoba játszott a helyén.

Ez a Milan nincs jó formában. De akkor mégis mit várjunk el??? Ezt a játékot??

A többivel meg egyetértek.
Inter101

Süti írta:
Inter101 írta:Az a kérdés hogy Maicon azért nem érkezik a kapuhoz mert nem akar vagy azért mert nem lehet neki(edzői utasitás)?

ne akarjuk már elvárni hogy megverjék a jo formába lévő Milánt

Az elsőnél inkább az utóbbi működik.
Maicon deffenzívvé tételével kihúzták a támadásaink méregfogát, ez akkor volt igazán szembetűnő, amikor Cordoba játszott a helyén.

Ez a Milan nincs jó formában. De akkor mégis mit várjunk el??? Ezt a játékot??

A többivel meg egyetértek.

Azért irtam 2 variáciot mert fogalmunk sincs róla, az biztos hogy feltűnő a változás, mint ahogy pl Lucio is többet megy előre mint tavaly. De még ha Benitez miatt nem megy előre akkor is megprobálhatna adott esetben szerelni(igaz ettől még nem fogunk hatékonyan támadni), az biztos hogy támadásban szinte semmit nem nyujtunk, üresbe senki nem idul be ha igen akkor meg nem jön a labda, attol még hogy körbejáratjuk a labdát attol még nincs helyzet. A Milan meg nincs rossz formában ha az elmult meccseket vesszük figyelembe, behuztak olyan meccseket amik elég rázosak szoktak lenni. Azt hogy a Derbyn igy játszottak az egy dolog, sajnos igy is nyertek, igaz ez nem függ össze a játékunkkal!
Süti

Inter101 írta:Lucio is többet megy előre mint tavaly.

Ez meg szerintem Lucio fegyelmezetlenségéből fakad, nincs edző aki arra biztatja a középső hátvédjét, hogy indulj csak meg nyugodtan egyedül a kapu felé.
És nem is hatékony, Lucio a szerelésben világelső nálam, rengeteg labdát szerez, idén is ő szerezte a legtöbbet.
Nerazzurri

Még véletlenül sem Benitez védelmében mondom, de ne felejtsük el a következőket.

A nyáron a bilán megerősítette az egyébként sem annyira gyenge (Pato, Ronaldinho, Inzaghi) támadó szekcióját egy ibrahimovic Robinho duóval. (Két vándorcigánnyal :D )
Míg mi meggyengítettük egy Balotelli eladással (tudom-tudom flegma kis kezelhetetlen köcsög, de azért egy Pandevnél többet ér), és az év igazolása nálunk Biabiany volt. Ezért ki a felelős? Moratti maga. Ezt ő baszta el.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Benitez jelen esetben védhetetlen.
A Juve kerete gyengébb mint az Interé?
-Igen.
A Milan kerete gyegnébb mint az Interé?
-Igen.
Papíron Benitez jobb edző mint Allegri és Delneri?
-Igen.
Ha egy gengéb képességű edző ugyanannyi vagy több pontot szerez egy gyengébb csapattal mint Benitez akkor ki a hülye?
-Benitez.

A sérülés hullám is több mint gyanús,rendben hosszú szezon volt a tavalyi de akkor a 19 éves Obi miért szenved ugyanolyan sérülést mint a tavaly állítólag széthajtott játékosok?

Julio Cesar soha a büdös életben nem volt sérült!

A Bari elleni 4-0 óta (4.forduló) egy értékelhető meccset sem játszott a csapat a Cagliari és a Genoa elleni győzelmek is vérlázítóak voltak.

A Milan és a Juve is döcögött év elején,de most már ráálltak a saját ösvényükre megtalálták a saját játékukat,ezzel szemben az Inter folyamatosan esik szét.
Benitez-nek 5 meccses ultimátumot kellett volna kapnia ez alatt min 3 győzelem és bíztató valamerre mutató játékot produkálni.

Erre én semmi esélyt nem látok,hogy rövid időn belül ez javulna egyáltalán bármelyest is,szóval Benitez-nek hamarosan mennie kell.

Ne vicceljünk már azzal,hogy jaunárban igazolni kell. A Milanban Seedorf emg Zambrotta emg Abate szintűa arcok kezdők a mai napig.
A Juve-nál emg De Ceglie,Grygera,Iaquinta...
ugyan már....

Ezzel a kerettel az átlagnál jobb olasz edzők zöme vezetné a bajnokságot.
Tavaly fárasztó szezon volt?
A Barcelona miért nem omlott össsze?
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Az első derbin vagyok túl, amit a helyszínen nézhettem végig. Kár az eredményért, a hangulat elképesztően fantasztikus volt.

FORZA INTER!!!
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

sorger=giallo,hol ültél?
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

dandyka! írta:sorger=giallo,hol ültél?
Második gyűrű, nem is túl messze a Nordtól. Valami fantasztikus élmény volt a vereség ellenére is, habár nyilván akkor lett volna igazi az eufória, ha nyerünk. Találkoztam magyar interistákkal is, nem messze tőlünk például egy kecskeméti pár szurkolta végig a találkozót, de összességében valami hihetetlen volt azt a tömeget egyben látni. Sajnos nem beszélek olaszul, de a meccs előtt sikerült angolul néhány szót váltani pár kinti interessel, úgy tűnik jelenleg még bíznak Benithezben. Kíváncsi vagyok, vajon a mérkőzés után mennyire változott a véleményük?

FORZA INTER!!!
Inter101

Süti írta:
Inter101 írta:Lucio is többet megy előre mint tavaly.

Ez meg szerintem Lucio fegyelmezetlenségéből fakad, nincs edző aki arra biztatja a középső hátvédjét, hogy indulj csak meg nyugodtan egyedül a kapu felé.
És nem is hatékony, Lucio a szerelésben világelső nálam, rengeteg labdát szerez, idén is ő szerezte a legtöbbet.

Bocs azt hiszem félreérthető voltam. Lucio természetesen nálunk világklasszis teljesítményt nyujt. A szerelni attól még kéne tudni mondatomat Maiconra értettem.
Forza INTER!!
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Gyerekek ! 5 éve hozzuk a meccseket és jöttek a szép eredmények.
Valószínűleg bele kell törődnünk abba , hogy a 2010/11 számunkra a 6. vagy 7. helyet fogja produkálni.
Amit produkált a csapat az előző években és pláne 2010 szeptemberéig, azelőtt le a kalappal ! Kész ennyi volt ! Szép volt , jó volt , igaz volt de ennyi volt.
Valljuk be megszoktuk a sikert !!!!
Most meg pocsék elfogadni egy szerencsétlen edző és fáradt , olykor motiválatlan sztárok valóságát. Talán a 4. hely de az sem lesz könnyű evvel az edzővel és a sérülékeny kerettel. Az a fiatal brazil srác is inkább kispályára de nea felnőttek közé ...áhhh :evil:
( Bár ne legyen igazam !!! És újra bajnokok leszünk ! ;) )
...lényeg : FORZA INTER !!!
Süti

horas írta:Ezzel a kerettel az átlagnál jobb olasz edzők zöme vezetné a bajnokságot.
Tavaly fárasztó szezon volt?
A Barcelona miért nem omlott össsze?

Detto.
Válasz küldése