Curva Nord Milano 69 (Az ultrák birodalma)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: Curva Nord Milano 69 (Az ultrák birodalma)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

3 spurs szurkolt megkéseltek a meccs után.

Angoloknak nem érdemes külön mászkálni ha meccsre jönnek milánóba, tavalyelőtt ugyanígy 3 manchesterit késeltek meg. Biztos tiszta véletlenül, ok nélkül, romában detto megkéseltek anno manchesterieket, és arsenalosokat is.

Sőőt, nápolyban is megkéseltek 2 pool szurkolót.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Tommy írta:AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST!

Nagyon szép kép!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Tommy írta:Angoloknak nem érdemes külön mászkálni ha meccsre jönnek milánóba

Sosem kedvelték egymást az olasz és az angol szurkolók, de Heysel után csak romlott a helyzet.

De most a meccs előtt kint volt a Kop zászlója a CN-ban, és szolidaritásukat fejezték ki feléjük, utána meg megkéselnek két angolt, ez azért érdekes :roll: ...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Süti írta:De most a meccs előtt kint volt a Kop zászlója a CN-ban, és szolidaritásukat fejezték ki feléjük, utána meg megkéselnek két angolt, ez azért érdekes :roll: ...
Hadd ne írja le Tommy kolléga huszonötödjére, hogy nem kell összemosni az ultrákat a huligánokkal. :roll: ...
Tommy

Heysel csak a juve és pool szurkolókat érinti, többi bridágot nem érdekli ez az ellentét, tragédia. Sőőt a juve nagy riválisai még heyselezni is szoktak a juve ellen, hogy idegesítsek vele őket. Igazából az olasz ultrák és angolok között egyáltalán nincs ma már olyan nagy ellenséges kapcsolat mint régen. A Lazio jóba van a chelseavel, a Hellas szintén jóban van velük, a Torino a millwallal és mi a poolal.

A Kop 2 drapija pedig igen kint volt, és baráti kapcsolat is alakult velük ki, de nem is őket késelték meg hanem spurs szurkolókat, akik a pool-nak is nagy riválisaik, és mivel egy zsidó gyökerű klub, zsidó szurkolókkal, ezért magatól értetendő az ellentét. Egy kezdetek óta ízig-vérig szélsőjobbos kanyar vs zsidó balos szurkolók, várható volt hogy lesz valami. Attól pedig hogy más angolokkal jóban vannak, még nem fognak minden angollal haverkodni, főleg nem a spurssel...

Nápolyiak pedig legbalhésabbak egész olaszországban, nem hiába nem utazhatnak szinte évek óta csak néhány helyre, akárhova mentek ott pusztítottak, magasan legjobb tábor az olaszoknál, európai szinten is top 5-os tábor. Várható volt, hogy a poolal (akik szintén sokszor törnek-zúznak ha kilépnek európába, és elég nagy hírük van a huligánjaiknak európában talán a legnagyobb) lesz valami balhé.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Tommy írta:Heysel csak a juve és pool szurkolókat érinti, többi bridágot nem érdekli ez az ellentét, tragédia. Sőőt a juve nagy riválisai még heyselezni is szoktak a juve ellen, hogy idegesítsek vele őket. Igazából az olasz ultrák és angolok között egyáltalán nincs ma már olyan nagy ellenséges kapcsolat mint régen. A Lazio jóba van a chelseavel, a Hellas szintén jóban van velük, a Torino a millwallal és mi a poolal.

A Kop 2 drapija pedig igen kint volt, és baráti kapcsolat is alakult velük ki, de nem is őket késelték meg hanem spurs szurkolókat, akik a pool-nak is nagy riválisaik, és mivel egy zsidó gyökerű klub, zsidó szurkolókkal, ezért magatól értetendő az ellentét. Egy kezdetek óta ízig-vérig szélsőjobbos kanyar vs zsidó balos szurkolók, várható volt hogy lesz valami. Attól pedig hogy más angolokkal jóban vannak, még nem fognak minden angollal haverkodni, főleg nem a spurssel...

Nápolyiak pedig legbalhésabbak egész olaszországban, nem hiába nem utazhatnak szinte évek óta csak néhány helyre, akárhova mentek ott pusztítottak, magasan legjobb tábor az olaszoknál, európai szinten is top 5-os tábor. Várható volt, hogy a poolal (akik szintén sokszor törnek-zúznak ha kilépnek európába, és elég nagy hírük van a huligánjaiknak európában talán a legnagyobb) lesz valami balhé.

Ezt nagyon is adom, a Chelsea-vel komolyak és jók a szurkolói kapcsolatok. A Napoli szurkolóit nem nem jellemezném inkább, az meg, hogy a legjobb tábor az olaszoknál... :shock:
Tomi, ez szíven ütött. :)
Tommy

Pedig jelenleg sajnos magasan legjobb olasz kanyar, én is utálom őket, de így van... Szurkolásban senki nem veri őket, 2 teli kanyarunk van ami egyedülálló jelenleg itáliában. Mondj olyan olasz tábort amelyik egy jelentéktelen barátságos meccsre 2 ezer fővel képviselteti magát külföldön, vagy egy tábort amelyik 20-25 ezer fővel megy a másik városba, nem tudsz jelenleg, régen ez alap volt, ma ezt csak a nápolyiak hozzák.

Kérdezz meg egy olasz ultrát csapattól függetlenül, ezt mondaná.. Olvastam régebben egy Viking Juve caponak a listáját, hogy melyik az 5 legerősebb tábor az olaszoknál ott is a Napolit volt az első.

Ez volt a sorrend:
1 napoli
2 roma
3 livorno
4 atalanta genoa
5 juve inter lazio

IRR-es barátom szerint is ők a legjobbak..
Tommy

genoa-INTER
Kép
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Én egyszer voltam Napoli meccsen,durvább mint a milanoi atmoszféra sokkal.
Unokatesom egy másik meccsen volt kint és azon még löttek is majdnem mellette,két pali fogta egymásra a stukkert. Azt mondta nem lötték le egymást csak amolyan harciaskodás volt. Ö meg a családtagjai szaladtak amerre láttak,többi olasz meg csak nyugodtan figyelte. Ebböl nekem az jön le elöfordulhat ott ilyesmi hétröl hétre.
Ahhh de szar belegondolni,hogy van ilyen és ez még természetes is.
Lazio meccsre el se mehetnek ha joltudom.
De gáz lenne az olaszoknak ha napoli europa ligát érö helyen végezne :lol: rászabadulnának Europára.
Split-Zenit egy kis szerb támogatással nagy bunyo lesz
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Azért egy Napoli - Crvena zvezda párharca kiváncsi lennék :D
BlueSky

pár éve volt zte-napoli meccs :lol:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

BlueSky írta:pár éve volt zte-napoli meccs :lol:

Le is lettek szurkolva!
Bár az hozzá tartozik kb 50en voltak :D
Tommy

londonban:
Kép
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

BlueSky írta:De gáz lenne az olaszoknak ha napoli europa ligát érö helyen végezne :lol: rászabadulnának Europára.

Már ott végzett. ;) Ma lehet lesz is valami bunyó a Liverpool - Napoli meccsen. Bár azt nem tudom mennyien utaztak ki.
Én tuti kimegyek 1x egy Napoli - Interre, na jó az igaz, hogy meghúzom magam, de kíváncsi vagyok a hangulatra élőben.
Tommy

Állítólag megint voltak késelések Pool-nápolyi cigányok meccs előtt, gondolom nem az angolok késeltek..

Napoli-Interen még nem voltam, idén tuti nem megyek, nem fér bele sajnos, de jövőre megpróbálok kijutni, bár milánóból is jó ha 50-en ha leszoktak menni, messze is van nagyon, meghát az a legrizikósabb túra egész idényben, oda csak legkomolyabb arcok szoktak leutazni, minden táborból, északiak nagyrészének a létszáma nápolyban a 100 főt se éri el általában.
Cupi

Tommy írta:Napoli-Interen még nem voltam, idén tuti nem megyek, nem fér bele sajnos, de jövőre megpróbálok kijutni, bár milánóból is jó ha 50-en ha leszoktak menni, messze is van nagyon, meghát az a legrizikósabb túra egész idényben, oda csak legkomolyabb arcok szoktak leutazni, minden táborból, északiak nagyrészének a létszáma nápolyban a 100 főt se éri el általában.

Igen az nagyon kemény lehet. Én idegenben csak Firenzébe voltam, Fiorentina - Interen. Kis stadion, de volt hangulat, fiorentina ultrák kitettek magukért.
Tervezem a következő szezonban, hogy ha úgy lesz pénzem pár idegenbeni meccsre kimenni, Genovába is jó lenne meg Rómába. Persze Szicília is jó lehet mondjuk egy Palermo - Inter, de az már nagyon messze van és igen költséges sajna.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Tomi nem 500 -at akratál írni.
Nápolyban egy másik csapat ultráinak nehéz lehet az bíztos de az INTER ultrák azért vagy 500 -an csak elkisérik a csapatot délre. (vagy nem :cry: )

Gondolom rengeteg a baloldali huligán Nápolyban.
Egy pap barátom mesélte , hogy Benedek pápa ellen tüntetés volt azért mert Őszentsége meg kívánta látogatni a várost. Egy rakat baloldali focihuligán tombolt .Szóval fura egy település lett a hajdan szebb napokat látott város.

FORZA INTER !!!
Tommy

Nem, helyes az 50, nápolyba ennyien szoktak kb menni, de nem csak mi részünkről.. Giuve, bilan, doria stb detto.

Napoli tábor tudomásom szerint nem politizál, de inkább a jobb felé húz mint balra.
Tommy

Cupi írta:
Tommy írta:Napoli-Interen még nem voltam, idén tuti nem megyek, nem fér bele sajnos, de jövőre megpróbálok kijutni, bár milánóból is jó ha 50-en ha leszoktak menni, messze is van nagyon, meghát az a legrizikósabb túra egész idényben, oda csak legkomolyabb arcok szoktak leutazni, minden táborból, északiak nagyrészének a létszáma nápolyban a 100 főt se éri el általában.

Igen az nagyon kemény lehet. Én idegenben csak Firenzébe voltam, Fiorentina - Interen. Kis stadion, de volt hangulat, fiorentina ultrák kitettek magukért.
Tervezem a következő szezonban, hogy ha úgy lesz pénzem pár idegenbeni meccsre kimenni, Genovába is jó lenne meg Rómába. Persze Szicília is jó lehet mondjuk egy Palermo - Inter, de az már nagyon messze van és igen költséges sajna.

Ha már dél akkor Catania-Inter inkább. Én mennék idegenbe rendszeresen, de nem nagyon fér bele, hazai meccsek és idegenbeli egyszerre, ennyi pénzem sajna nincs. :( Így maradnak a hazai meccsek többségben, de oda próbálok minél többre kijutni.
Cupi

intertomega írta:Tomi nem 500 -at akratál írni.
Nápolyban egy másik csapat ultráinak nehéz lehet az bíztos de az INTER ultrák azért vagy 500 -an csak elkisérik a csapatot délre. (vagy nem :cry: )

Sőt pár éve volt ha jól emlékszem, hogy 2!! bátor Interes akart bemenni, szerencsére a rendőrök még időben kiszúrták őket és a VIP páholyból nézték meg a meccset rendőri védelem mellett. :)
Szóval van, hogy még az 50-se jön össze Nápolyba.
Tommy

Az valószínű amiatt lehetett, mert megvolt tiltva hogy utazzanak, mert a nápolyiak se jöhetnek milánóba.

A 07-08-as szezonban voltak lent a fiúk nápolyban és a 08-09-esben is, kb 50-100 ember, a képeket elnézve azért jócskán több mint 50. Tavaly nem voltak, de sztem valami korlátozás miatt lehetett, mert olyan nincs hogy valahova senki ne menjen el.
BlueSky

Mikor én voltam asszem a regginával játszottak és franc tudja lehet én nem néztem jol körbe de nem láttam elkeritett részt ahol a vendégek lehettek volna,gondolom nem is voltak.
Még annyit,hogy mikor ott voltunk Inter sálat akartam venni egy boltba 8-) de az elado addig könyörgött mig más lett belöle. Azt hangsulyozta nagyon ha legalább nem is Napoli sálat de legalább egy déli csapatét vegyük,utána beültünk kajálni,na a pincér meg fosta a szot haver nem gyözött fordittani.
Amugy napoli sál lett a vége de unokatesomnak adtam aki késöbb szintén volt ott meccsen,rák se tartja meg
Tommy

Valahol biztos voltak, csak néha ugy eldugják a vendégket mikor kevesen vannak, hogy észre se lehet szinte őket venni.

Pl itt nápolyban tavalyelőtt bebaszták legszarabb helyre a srácokat: Kép
Esti Kornél
Kapcsolat:

Tommy írta:Pedig jelenleg sajnos magasan legjobb olasz kanyar, én is utálom őket, de így van... Szurkolásban senki nem veri őket, 2 teli kanyarunk van ami egyedülálló jelenleg itáliában. Mondj olyan olasz tábort amelyik egy jelentéktelen barátságos meccsre 2 ezer fővel képviselteti magát külföldön, vagy egy tábort amelyik 20-25 ezer fővel megy a másik városba, nem tudsz jelenleg, régen ez alap volt, ma ezt csak a nápolyiak hozzák.

Kérdezz meg egy olasz ultrát csapattól függetlenül, ezt mondaná.. Olvastam régebben egy Viking Juve caponak a listáját, hogy melyik az 5 legerősebb tábor az olaszoknál ott is a Napolit volt az első.

Ez volt a sorrend:
1 napoli
2 roma
3 livorno
4 atalanta genoa
5 juve inter lazio

IRR-es barátom szerint is ők a legjobbak..

Meggyőztél, igazad van. Rossz ezt elfogadni...

Már csak pár nap és eltelt a harmadik év is, hogy megtörtént... http://www.youtube.com/watch?v=Xlcudx715zo
Tommy

Nemrég ünnepelte volna a 31 születésnapját..
Tommy

Lazio-Roma: no coreo, no piro, no vendégultrák, félház, 15:00-as kezdés, hangulatról már ne is beszéljünk.. Nesze neked modern foci.. Maroni biztos nagy örömmel nézni a derbit, hogy rohadna meg.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Tommy írta:Lazio-Roma: no coreo, no piro, no vendégultrák, félház, 15:00-as kezdés, hangulatról már ne is beszéljünk.. Nesze neked modern foci.. Maroni biztos nagy örömmel nézni a derbit, hogy rohadna meg.

Teljesen egyetértek, ilyen kevesen nem is tudom mikor voltak utoljára. A romanisták is több ezerrel kevesebben voltak, mint szoktak - igaz a bérletesük is kevesebb idén - , a Lazio részéről pedig a normál jegyeket, ki tudja miért, 14 alatti és 60 feletti férfiaknak adták el, illetve nőknek, ezért a 14-60 közötti "srácoknak" maradt a Monte Mario, 100 euró feletti árért, az meg ugye nem olcsó és még így is viszonylag tele volt. Ez sem mentség persze, de nem csak hogy a meccs nem ért fel a rangjához, a körítés még úgy sem.

Más: most néztem bele a Liverpool-Napoli meccs ismétlésébe és véglegesen is igazat kell neked adnom: döbbenetes számban voltak olaszok a vendéglelátón, pedig "csak" EL, de ilyen tömött sorokat nem tudom mikor láttam. Irigyelni való, a Kop is csak nézett.
Tommy

2007. 11. 11.
2010. 11. 11.
GIUSTIZIA PER GABRIELE!
Esti Kornél
Kapcsolat:

Már 3 éve... Isten nyugosztaljon Gabbo! http://sslazio.blog.nepsport.hu/archive ... _Gabriele/
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A sztár sportban szokott lenni mindig Interes meccsre utazás hirdetés, és hozzá mindig ugyanaz a fénykép.
Azon rajta van közületek is valaki, itt a fórumozók közül? :-)
Többen is?
Tommy

Ja én rajta szoktam lennei, meg szerintem más is bolt már innét rajta.
Tommy

Komoly volt a derbi..

Lényegesebb képek:
Kép
Kép
Kiírás kb annyit jelent: Soha nem nyerünk. bilanisták évekig ezzel szivatták minket, hogy semmit nem nyerünk..
Kép
Kép
Curva Nord tripla
Curva Sud három fasz kb ilyesmit jelent. :lol:

Hangulat jó volt nagyon, egyedül akkor nem szidta egymást a 2 tábor mikor gabrielét életettük együtt, mindkét részről volt neki kiírás, első féldiő coreo második félidőben füst, görögtűz mindkét részről, rengeteg kiírás válaszolgatás a két kanyar részéről, mint a fénykorban a 80-as 90-es években. Kár hogy kikaptunk.
Cupi

Király lehetett a hangulat, jók a képek.
És Benítezről mi a vélemény kint? lehetett érzékelni valamit?
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Cupi írta:Király lehetett a hangulat, jók a képek.
És Benítezről mi a vélemény kint? lehetett érzékelni valamit?

A meccs elején a névsorolvasásnál Beniteznél elég sokan José Mourinho-t kiáltottak! :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Cupi írta:És Benítezről mi a vélemény kint? lehetett érzékelni valamit?
Épp ezt akartam én is kérdezni, kint mi a vélemény a jelenlegi helyzetről? Ha egyáltalán lehetett bármiféle infót szerezni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

benitez helyett sokan Obiora Nwankwo-t kiabáltak :D:D:D

tommy nálad főleg jó volt a hangulat :D
Tommy

Kurvajó volt minden. :) Én éltettem benitezt is! :lol:

Rafael benitez merda la la. :D

Szerintem én szidtam őt egyedül a nordban, amugy nem volt semmi dal, vagy kórus ellene, még bíznak a srácok benne, majd akkor aggódhat benitez ha az egész nord ellene lesz. :D
Cupi

Köszi az infókat. Jó tudni, hogy még bíznak benne, de szerintem ez a türelem hamar el fog fogyni ha folytatjuk ezt a remek szériát.... :evil:
Tommy

sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A Freddys drapi nem gyengén zsivány volt, hihetetlen látványt nyújtott!

FORZA INTER!!!
Tommy

lecce-INTER
Kép

Inter-twente
Kép
Kép
Támadjatok fel és küzdjetek mint az ultrák.
A Nord veletek van!
Kép
Nem tüntetünk ellenetek, európa bajnokai vagytok.
Játékosok és mister: Támadj! (vagy támadjatok felt)
Tommy

A Lazio-Inter meccsre nem engedik be a vendégszurkolókat a stadionba! Vicc!
Maroni figlio di troia!!!
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Egy ideje nem írtam ide semmit, csak követtem az eseményeket. Most sem írok túl sokat, csak az olasz kormány intézkedéseit jellemezném egyetlenegy szóval: NEVETSÉGES:/
Tommy

Pedig írhatnál többet, a hozzád hasonló emberek véleményét szívesen olvasnám a topikban.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Tommy, mi történt most, hogy nem mehetnek a kollegák a római meccsünkre?
Ez kinek a 'mire fel' döntése?

Köszi!
Tommy

PellerG írta:Tommy, mi történt most, hogy nem mehetnek a kollegák a római meccsünkre?
Ez kinek a 'mire fel' döntése?

Köszi!

Ez a casms döntése. (olasz sportrendezvények biztonságért felelnek)

A következő meccseket biztonsági szempontból túl veszélyesnek (haha) tartják, ezért nem engednek be vendégszurkolókat az adott régióból. Tehát a mi esetünkben Lombardiából senki nem mehet.

Lazio - Inter
Chievo Verona - Roma
Milan - Brescia
Portogruaro S. - Atalanta
Ascoli - Padova
Livorno - Pescara
Lecce - Genoa
Catania - Juventus
Cesena - Bologna
Torino - Siena
Sorrento - Spezia
Monza - Como
Lumezzane – Hellas Verona
Cavese - Andria
Nocerina – Gela J
Pisa - Viareggio
Lucchese – Juve Stabia
Giacomense - Giulianova
Taranto - Foggia

Legalább utanéznének ezek az idióták annak, hogy melyik tábor milyen kapcsolatot ápol.. De nincs ennyi eszük, nem tudom mire fel most ez a sok korlátozás, nem történt semmi komoly balhé, akkor szoktak ilyen intézkedések hozni csak. Meg akkor ezt a fos szurkolói káryát akkor minek találtak, ami totálisan csődöt mondott, persze nem ismerik be.
Cupi

Tommy írta:A Lazio-Inter meccsre nem engedik be a vendégszurkolókat a stadionba! Vicc!
Maroni figlio di troia!!!

Ez valami hatalmas nagy baromság....nevetséges :shock: Döntéshozók kissé nevetségessé teszik magukat. Kíváncsi lennék mi lehet a háttérbe mert ekkora hülyék csak nem lehetnek. :)
2 dologra gondolok:

- valakinek vagy valakiknek szúrja a szemét a tavalyi Lazio - Inter ami elég nagy barátságba telt a pályán is és ezzel akar oda bökni egyet (szánalmas lenne)

- két tábor nagy barátsága miatt tartanak tőle, hogy sokan utaznak le milánóból is és közösen tüntetnek vagy netán balhéznak a szurkolói kártya meg a sok egyéb baromság miatt. (persze ez is hülyeség)
Tommy

Mondjuk utóbbi verzioba van valami, ha ez a 2 tábor összeállna nem kis feladat lenne a sündőröknek, de nem fognak.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Most hogy konkrétan egész kanyarok és rengeteg csoport kise váltotta a kártyát, most azaz 50-100 tifo roppant veszélyes biztonsági szempontból. pl Szicíliába nemhiszem hogy 3-4 ezres juve áradat mönne le :)
A bressa nagy bilanbarát, meg tudtommal a pescaraiak is inkább balra húznak akárcsak a livornesik. A gond ottkezdődik hogy a kártyára a csapatok vezetőségei mind rábólintottak...
Nord megint kitette az uefának a drapit már ha jólszámolom vagy 3x, csak sajnos ottmeg olyanok ülnek akik az angol színház hívei és vagy elsem jut hozzájuk az üzenet vagy ha igen akkor meg jókat mosolyognak rajta.
Válasz küldése