Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Fan Gusto

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Én is emlékszem valami hasonlóra Cúper ideje alatt, dehogy valóban ez volt e következmény az kérdéses.:?:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Mai hírek:

Moratti és Branca ma összeültek Benítez ügyben. Értékelték a kialakult helyzetet 3 órás beszélgetés keretében, majd az lett a döntés, hogy továbbra is kitart a bizalom. Moratti egyértelmű elvárása a Klub VB megnyerése!

Chivu lesérült a mai Román meccsen, h mennyi időre, még nem tudni.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Remélhetőleg egész évre. :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Tommy írta:Remélhetőleg egész évre. :D

:lol: :lol: :lol:
Nagyon jó középvédő...csak Benitez láma...még az a mák, hogy nem csatárnak teszi be... :lol: :lol:
Gabosska
Kapcsolat:

Egyebkent Chivu kocogás közben lesérült...tuti h az edzéseinkkel van a baj...
Tommy

Középhátvédnek tényleg nagyon jó, de beniteznek ha megduplázná Moratti a fizuját akkor sem rakná oda. Szal jelenleg az a legjobb ha kriszti barátunk egy ideig nem kerül a futtballpályák közelébe ahol az Inter játszik.
Gabosska
Kapcsolat:

Hátha feljön Faraoni....vagy Caldirola...vagy Biraghi... :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Gabosska írta:

Nekem ez a mentalitás továbbra is több, mint meglepő, különösen akkor visszatetsző, ha az egyik moderátorunktól tapasztalom.

OFF: Mindeközben csak nem ártana végre megtanulni helyesen írni, mert az is minősít. Persze tudom, ez itt nem egy délutáni nyelvtan szakkör, versmondó verseny, stb... :twisted:

Chivunak jobbulást, én szívesen látnám a védelem közepén, így oda nem is kellene igazolni, legfeljebb Ranocchiat, meg néha kipróbálni egy-két tehetséget a második csapatból (például Biraghit) .

FORZA INTER!!!
Gabosska
Kapcsolat:

Két hétig nem állhat pályára :(
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A Besiktas szélsője, Ricardo Quaresma most már tudja, hogy 2008-ban rossz döntést hozott...

A 27 éves játékos a következőket mondta a Publico című portugál lapnak: „Jól megy a játék, és jól is érzem magam Törökországban. Boldog vagyok, hogy immár magam mögött tudhatom a számomra nagy csalódást okozó Interes korszakomat. Hiba volt oda igazolnom, rosszul éreztem ott magam, és teljesen elvesztettem az önbizalmam is.

„José Mourinho nagyon gyorsan partvonalon túlra tett engem, onnantól pedig nem kaptam meg a lehetőséget. Betegnek éreztem magam, és minden reggel sírva ébredtem az edzések előtt. Mourinho akart a csapatához hozni, majd nem számított rám, ez nem volt fair az ő részéről. Tudom, hogy rosszul ment a játék, és pszichésen is gyenge voltam, de Mourinhónak segítenie kellett volna nekem, elvégre ő akarta, hogy az Inter játékosa legyek. Ráadásul ő nyilatkozta azt is a TV-ben, hogy nem tudom elviselni a szurkolók és a média által generált nagy nyomást - most Törökországban nincs ezzel problémám, pedig itt nagyobb súly van a vállamon."

EBBEN AZÉrt LEHET VALAMI!

ÉN még akkor is mondtam, mikor itt volt nálunk, hogy őt JOSÉ SZÚRTA EL!!!!! Persze nem csak az ő sara, de olyan 70 % Jm, 15% RQ, 15% egyéb körülmények.

Na mindegy... ő már sajnos a múlt... de azért gondoltam beszútom ide! :P
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

na ennél jobb hír nem is jöhetett volna h lesérült chivu :D
remélem 1 évig nem látjuk a pálya közelében
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

internaZIOnaLe írta:

„José Mourinho nagyon gyorsan partvonalon túlra tett engem, onnantól pedig nem kaptam meg a lehetőséget. Betegnek éreztem magam, és minden reggel sírva ébredtem az edzések előtt. Mourinho akart a csapatához hozni, majd nem számított rám, ez nem volt fair az ő részéről. Tudom, hogy rosszul ment a játék, és pszichésen is gyenge voltam, de Mourinhónak segítenie kellett volna nekem, elvégre ő akarta, hogy az Inter játékosa legyek. Ráadásul ő nyilatkozta azt is a TV-ben, hogy nem tudom elviselni a szurkolók és a média által generált nagy nyomást - most Törökországban nincs ezzel problémám, pedig itt nagyobb súly van a vállamon."

ÉN még akkor is mondtam, mikor itt volt nálunk, hogy őt JOSÉ SZÚRTA EL!!!!! Persze nem csak az ő sara, de olyan 70 % Jm, 15% RQ, 15% egyéb körülmények.

José mögött áll két bajnoki cím, egy Bl győzelem, egy kupagyőzelem, egy szperkupagyőzelem.
Quaresma mögött pedig néhány meccs és sok-sok kudarc.

Ezek alapján egyértelműnek tűnik, hogy José döntései nem kérdőjelezhetőek meg Quaresmával kapcsolatban, csak egy: teljesen felesleges volt leigazolni.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Végülis Mourinho 4:3:3-as koncepciója bukott meg már a kezdet kezdetén, amihez ő Quaresmát leigazolta. Amikor erről a 4:3:3-ról letett a miszter, akkor Quaresma is ment a kispadra. Mondhatjuk úgy is, hogy Mourinho 4:3:3-a Quaresmával együtt bukott meg Milánóban 2008 őszén.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... mself-from

Inter Give Rafael Benitez 180 Minutes To Save Himself From The Sack - Report
Inter hand Rafael Benitez 180 minutes to save his job and the clock is ticking.

Rafa mester kapott 2 meccset,hogy bizonytson.
Én úgy vagyok vele,hogy ha még nyernénk azt a 2 meccset akkor is menjen.
Ez a pár hónap elég volt arra,hogy kiderüljön,hogy alkalmatlan az Inter kispadjára.
Azt nem tudom,hogy egy Leonardo mennyire lenne jó megoldás,de azt már látszik,hogy az autista pincér nem tudja felrázni a csapatot.Amúgy a Realnál úgy rúgták ki annak idején Cappellot,hogy bajnokságot nyert.Szóval szerintem arra kell még egy hét Morattinak,hogy elintéze ami kell egy új edző szerzödéséhez
Gabosska
Kapcsolat:

Leonardo utolsó meccsén a milán játékosok halálra futották magukat...kiváncsi leszek, hogy a mieink kitetetik Benitezt, vagy szívvel-lélekkel harcolnak majd érte :roll:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Sztem Benitez marad ,legalábbis nyárig tuti.A csapatot pedig rendbe kell szedni mentálisan és fizikailag is.
Taktikáról meg hát.....
10 ember ellen gyömöszöljük a labdát,ívelgetünk a 170 cm "magas" emberkéknek+ Eto'o-nak?
Én azt gondoltam h az lesz a taktikánk a szezonra h 3 mozgékony emberünk elöl iszonyat keresztbe mozgással és kényszerítőkkel megmozgatjuk a védelmet és az üres területekbe be passzolja Wes a bőrt.Ebből semmi nem látszik,nem tudom mit akar a pincér és így bízni sem tudok nagyon benne.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Valamiről lemaradtam biztos, de miért csúfoljátok pincérnek?
sorger=giallo

Még korábbról ragadt rá ez a gúnynév, elsősorban a külseje, a ruházata, a stílusa és a kimért viselkedése miatt.

FORZA INTER!!!
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

internaZIOnaLe írta:A Besiktas szélsője, Ricardo Quaresma most már tudja, hogy 2008-ban rossz döntést hozott...

A 27 éves játékos a következőket mondta a Publico című portugál lapnak: „Jól megy a játék, és jól is érzem magam Törökországban. Boldog vagyok, hogy immár magam mögött tudhatom a számomra nagy csalódást okozó Interes korszakomat. Hiba volt oda igazolnom, rosszul éreztem ott magam, és teljesen elvesztettem az önbizalmam is.

Hadjuk már ezt a Quaresma ügyet, nem volt való abba a taktikába amit Mourinho kitalált.
Beéget Spanyolországban , Olaszországban és Angliában. Csak ott megy neki, ahol minden rá épül... :roll:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Mint ahogy azt írták, 2 sors döntő meccs következik, rafa és a csapat szemszögéből. Hátha sikerül rafanak a csapatot összerakni. De mi lesz ha, megin jön 2 x. Akkor nem nagyon lehet maradása, ahogy olvastam ez a pár név van, pletyka vagy valóság, döntse el mindenki maga. Spalletti, Leonardo, Trapattoni, és ami elég érdekes lehet, villas boas korábbi jose segítő jose klónak mondják. Porto nál eddig szép munkát végez. Nem tudom capellora mennyi esély lenne, de szvsz nem sok. Reméljük következik 2 győztes meccs, és ki jön a csapat a hullámvölgyből. De ha nem kezdhetünk gondolkodni.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ezt a videot ajánlom minden interista figyelmébe, hihetetlen érzéseket hoz elő az emberből, egyszerűen fantasztikus.
http://www.youtube.com/watch?v=78fZNztp ... re=related

Grazie jose, grazie inter.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Gondolom mindenki el van keseredve de nem támadja senki a csapatot.
A másik topikban valaki így érezte.
Nem támadás . Nem ! Keserűség inkább.
Szeretjük a csapatot !
Szeretem a clubbot ! Múltja miatt, a jelene miatt, a jövője miatt ! Magyar vonatkozásai miatt.
Csak a perpillanat az a ciki. :evil:
Zanettin kívül valahogy szinte mindenki gyengén produkál. De ezt tudjátok.
Mindenki bízik a következő meg az azutáni meg a azt követő mérkőzésben.
Reménykedünk reménykedünk.
Csak azt próbálom belétek szuggerálni - DE NE LEGYEN IGAZAM !-, hogy nem biztos , hogy megnyerjük a BL-t meg a bajnokságot. Lehet , hogy az olasz kupát sem.
Na és akkor mi van ? 4. vagy 6. hely ! Megszoktuk a sikert! A kudarcot nem !
Rengeteg örömet okoztak a kékek 5 éven keresztül ! Tehát ha az idei szezon nem jön össze NEM DŐL ÖSSZE A VILÁG !!!!!!!!!!!!!!!!!
( Persze a remény nem hal meg : tehát még az idei is hozhat kellemes meglepetést. pl. a 3-ból nyerhetünk 1 tán 2 aranyat.)
FORZA INTER !!!
Tommy

sorger=giallo írta:
Gabosska írta:

Nekem ez a mentalitás továbbra is több, mint meglepő, különösen akkor visszatetsző, ha az egyik moderátorunktól tapasztalom.

OFF: Mindeközben csak nem ártana végre megtanulni helyesen írni, mert az is minősít. Persze tudom, ez itt nem egy délutáni nyelvtan szakkör, versmondó verseny, stb... :twisted:

Engem meg továbbra sem érdekel a véleményed, ahogy másé sem ilyen ügyekben.

Helyesírásom meg olyan amilyen, gyorsan írok így néha becsúsznak hibák, ahogy másoktól is ezen a fórumon.. Ezért nem kell basztatnod senkit, mert már kurvára unalmas az hogy belekötsz a fél fórumba a helyesírás miatt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Fél éve alatt sikerült Rafffának liverpoolosan leépíteni a csapatunkat.
Most meg azzal mentené magát, és 'kér időt' a közben már az ő sorsáról tanácskozó Moratti-Branca párostól, h a januári igazolásaival helyrerázza a csapatot.
Azt megnézem!
Jelöltjei pl: Lucas, Kuyt, vmi Ruiz az Espanyolból, Cahill.
Utálom a liverpoolt, örültem h olyan csapatot csinált belőle tavaly amilyet. De nem akarom végignézni, ahogy velünk is eljátssza ezt!
Lehet, hogy megköveztek, de kapjunk ki vasárnap 2-0-ra, és Moratti küldje el!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

interfan írta:Ezt a videot ajánlom minden interista figyelmébe, hihetetlen érzéseket hoz elő az emberből, egyszerűen fantasztikus.

na igen.furcsa,hogy most nem a BL esélyesek között van a csapat,calcioban is csak botladozunk,de végül is,kell egy kis szenvedés,hogy örülni tudjon az ember.azért ne jöjjön egy újabb 20as :D
sorger=giallo

Tommy írta:Engem meg továbbra sem érdekel a véleményed, ahogy másé sem ilyen ügyekben.
Helyesírásom meg olyan amilyen, gyorsan írok így néha becsúsznak hibák, ahogy másoktól is ezen a fórumon.. Ezért nem kell basztatnod senkit, mert már kurvára unalmas az hogy belekötsz a fél fórumba a helyesírás miatt.
Szerintem inkább az unalmas, megdöbbentő és végtelenül igénytelen, hogy a "fél fórum" képtelen helyesen írni, fogalmazni és igazából még igény sincs rá. Ismétlem, nem az elgépelésekre gondolok elsősorban (bárkivel előfordulhat, így velem is, habár nagy mértékben szerintem az is bosszantó tud lenni) , hanem a helyesírási hibákra. Az, hogy melyik helyett "mejik" (ráadásul többször, egymás után) , még véletlenül sem elgépelés, az eset nem is olyan régi, ki lehet keresni, ha valaki kíváncsi rá. Sorolhatnám még a végtelenségig, de mintha a falnak beszélnék.
Helyesen írni, minek? Inkább élcelődjünk, kárörvendjünk bizonyos játékosok sérülésein, vagy bármi egyében. Ez a színvonal? Gratulálok!
Abban van igazság, hogy ezt nem nekem kellene szóvá tennem, de a moderátorok és Youme láthatóan nem érzik fontosnak a probléma orvoslását. Zavar, hogy én rendszeresen megemlítem ezt? Ez kinek a szégyene?
Tiszteljük kicsit jobban a fórumot!

Bocs az OFF-ért!

FORZA INTER!!!
hvmetal

Kverezsmáért nem kár.top ligában nem tudott maradandót alkotni.
Leonardo érdekes lenne.Nem tudom mire lenne képes, ha nem egy dróton rángatott báb lenne.Szimpatikus lett számomra mióta összebalhézott Berluval.De azért bilán ikon.Furcsa lenne.Trapattoni 20év után újra tudna nyerni a klubbal? Eredményei megvannak, de már 70 múlt.Jó kérdés az edző ügy.Dunga stílusa feküdne a keretnek,jobban,mint a jelenlegi buci arcú elképzelései. Azért reménykedek,hogy magába száll a pincér és elkezd alkotni.Nekem nincs vele bajom,szimpatikus fazon. Remélem azért látunk a bamba képén egy kis tüzet.
Csodálkozom,hogy Chivuért nem reklamál,hogy ha Wes esélyes az aranylabdáért akkor a román miért nem? :D
Gabosska
Kapcsolat:

Balhé van Chivu háza táján, ugyanis ez már a sokadik barátságos válogatott meccse, amelyre a klub vezetősége nem akarta elengedni, Chivu meg önfejűen pályára állt...ezen esetekből kétszer le is sérült (az első a Mou érában történt, az utolsó alkalom az olaszok elleni).
A román sajtó azzal van tele, hogy talán ez volt az utolsó csepp a pohárban és eladják :?:

Kényes kérdés az ilyesmi...hivatalos barátságos meccsre köteles elnegedni a vezetőség a játékosait, de barátságoson megmondhatja hogy mennyen-e vagy ne... amennyiben Chivunak meg volt mondva, hogy ne játszodj és mégis megtette (márpedig elképzelhető a sok sérült miatt), meg kell szankcionálni :!:
Én bánnám, ha eladjuk...középen klasszis játékos, Materazzi szezon végén visszavonul ( :?:), Cordoba majd átveszi a helyét, és Cordoba helyett jöhetne Chivu, mint megbízható csere...
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Középhátvédnek tényleg nagyon jó, de beniteznek ha megduplázná Moratti a fizuját akkor sem rakná oda. Szal jelenleg az a legjobb ha kriszti barátunk egy ideig nem kerül a futtballpályák közelébe ahol az Inter játszik.

Mert Benítez egy nagy hülye és nem veszi észre a dolgokat.A nyilatkozata a hétvégi meccs után már nálam is kiborította a bilit.Egyébként biztosan olyan jól állunk játékosokból,hogy örülni kellene Chivu kidőlésének.Mert aztán Cordoba villámgyors.Materazzi is megsérült,meg amúgy is a legnagyobb hiba volt kezdőbe tenni őt meccshiánnyal:)
Véleményem szerint idén még élvezhetjük a társaságát,sőt:)

Na mindegy FORZA INTER
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

intertomega írta:ha az idei szezon nem jön össze NEM DŐL ÖSSZE A VILÁG !!!!!!!!!!!!!!!!!

Persze hogy nem, de azt se felejtsük el, hogy a calciopoli után kialakult dominanciánkat sikerült nem egészen fél év alatt "eljátsza(t)ni".

Azt a képet, hogy a Serie A-ban szinte verhetetlen a csapat, és ezt nehéz lesz visszaszerezni.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:Ezt a videot ajánlom minden interista figyelmébe, hihetetlen érzéseket hoz elő az emberből, egyszerűen fantasztikus.

Megkönnyeztem. :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

sorger=giallo írta:Helyesen írni, minek? Inkább élcelődjünk, kárörvendjünk bizonyos játékosok sérülésein, vagy bármi egyében. Ez a színvonal? Gratulálok!
Abban van igazság, hogy ezt nem nekem kellene szóvá tennem, de a moderátorok és Youme láthatóan nem érzik fontosnak a probléma orvoslását. Zavar, hogy én rendszeresen megemlítem ezt? Ez kinek a szégyene?
Nem akarok beleszólni a vitátokba, de nem a Modik és Adminok tiszte elmagyarázni a magyar nyelvtan szabályait. Ha valaki analfabéta, az a hozzászólót minősíti és nem mást. ;) :)

on
R9.

sorger maradj már csöndbe kicsit
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... crocked-in

Ez komolyan mondom már kabaré!!! Még 2 hét és a Primavera csapatnak kell kiállnia a meccseken.
R9.

majd suazo játszik :D elvileg már felépült :D
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Coutinhoval együtt 9 sérültünk van. Nem akármilyen sérüléshullám ez a mostani. :(
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Innentől kezdve mondja azt vki, h Beníteznek nincs semmi köze a sérüléshullámhoz csak balszerencsések vagyunk!:)
Gabosska
Kapcsolat:

Twente elleni meccset is kihagyja...lesérült :? :o
Lassan Benitez következik :lol: :lol:

Hátha Stevanovic berobban és az évezred játékosát véljük felfedezni benne :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Süti írta: a calciopoli után kialakult dominanciánkat sikerült nem egészen fél év alatt "eljátsza(t)ni"

Itt a lényeg, ez zavar engem is a legjobban !
Pedig topligához mérten gyenge ez a bajnokság is, a milan,juve,roma hármas bukdácsol, de nem is csak velük van bajunk hanem a kisebb csapatokat sem bírjuk legyűrni, nehogy eredményben hanem ami a legszomorúbb még játékban sem :cry:
Tommy

sorger=giallo írta:
Tommy írta:Engem meg továbbra sem érdekel a véleményed, ahogy másé sem ilyen ügyekben.
Szerintem inkább az unalmas, megdöbbentő és végtelenül igénytelen, hogy a "fél fórum" képtelen helyesen írni, fogalmazni és igazából még igény sincs rá. Ismétlem, nem az elgépelésekre gondolok elsősorban (bárkivel előfordulhat, így velem is, habár nagy mértékben szerintem az is bosszantó tud lenni) , hanem a helyesírási hibákra. Az, hogy melyik helyett "mejik" (ráadásul többször, egymás után) , még véletlenül sem elgépelés, az eset nem is olyan régi, ki lehet keresni, ha valaki kíváncsi rá. Sorolhatnám még a végtelenségig, de mintha a falnak beszélnék.
Helyesen írni, minek? Inkább élcelődjünk, kárörvendjünk bizonyos játékosok sérülésein, vagy bármi egyében. Ez a színvonal? Gratulálok!

Bocs az OFF-ért!

FORZA INTER!!!

Óriási problémák.. Mejiket direkt szoktam mindig kis j-vel írni megszokás, továbbra is így fogom. :) Marha nagy probléma szerintem is az, hogy egyesek nem írnak helyesen.. MEGALOL Szerintem ez csak téged érdekel itt senki mást. :D Ugy ír mindenki ahogy akar, nem kell vele foglalkozni, vagy valami nyelvtantanár vagy, és itt tanítani akarod az embereket? :lol: Engem rohadtul nem érdekel ki hogy ír, ez nem az én problémám, ezért nem értem minek kell állandóan valakibe belekötnöd a helyesírás miatt, szerintem nem csak én unom hanem még elég sokan. Mindenki törődjön saját magával, nem kell neked itt minden emberrel foglalkozni aki nem ír helyesen..

"Helyesen írni, minek? Inkább élcelődjünk, kárörvendjünk bizonyos játékosok sérülésein, vagy bármi egyében. Ez a színvonal? Gratulálok! "

Ha chivura gondolsz akkor szerintem tévedsz, senki nem kivánt neki sérülést, nem annak örültünk itt többen hogy megsérült, hanem annak hogy egy ideig nem játszhat. A gobbo és bilanista játékosok meg más kategóriába tartoznak.

Egyébként ha ennyire nem tetszik a fórum, akkor nem muszáj ideírni, senkinek nem kötelező.. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne írj ide, tőlem írhatsz, de talán akkor nem kapod fel a vizet minden faszságon. Engem is sok hozzászólás irritál már régóta, de inkább figyelmen kívül hagyom, és nem foglalkozok vele, ilyen kis dolgokat meg pláne leszarok. Témát pedig le is zárhatjuk mostmár szerintem.
sorger=giallo

Szeretem a fórumot, személyes problémám nincs senkivel és nyelvtanár sem vagyok. Egyszerűen csak zavar az igénytelenség és a rosszindulat, de a jelek szerint ezzel itt egyedül vagyok. Nem probléma, ez van.

FORZA INTER!!!
sorger=giallo

Komax írta:
sorger=giallo írta:Helyesen írni, minek? Inkább élcelődjünk, kárörvendjünk bizonyos játékosok sérülésein, vagy bármi egyében. Ez a színvonal? Gratulálok!
Nem akarok beleszólni a vitátokba, de nem a Modik és Adminok tiszte elmagyarázni a magyar nyelvtan szabályait. Ha valaki analfabéta, az a hozzászólót minősíti és nem mást. ;) :)

on
Ezt senki nem is várja tőlük, viszont irányt és fazont szabni szerintem lehetne. A második felvetéseddel teljesen egyetértek.

A témát részemről befejeztem, elnézést az OFF-ért!

FORZA INTER!!!
intertomega

sorger=giallo írta:Szeretem a fórumot, személyes problémám nincs senkivel és nyelvtanár sem vagyok. Egyszerűen csak zavar az igénytelenség és a rosszindulat, de a jelek szerint ezzel itt egyedül vagyok. Nem probléma, ez van.

FORZA INTER!!!

Nem , nem ! Nem vagy egyedül.
Igényesség jellemezze ezt a fórumot! Tökéletesen egyetértek veled.
Viszont az tény ha nagyon gyorsan ütjük a billentyűket, be-be csúszhat 1-2 hiba.
Mindenkit kérnék : Próbáljuk ezt a gyönyörű nyelvet - a magyart- szépen és helyesen használni.
Köszönöm , hogy mindenki megértette. ;)
FORZA INTER !!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:
Ha chivura gondolsz akkor szerintem tévedsz, senki nem kivánt neki sérülést, nem annak örültünk itt többen hogy megsérült, hanem annak hogy egy ideig nem játszhat. A gobbo és bilanista játékosok meg más kategóriába tartoznak.

Na ez az ami nem igaz.De nem feltétlen neked szól ez.Akinek nem inge nem veszi magára.De mindegy ti tudjátok,engem mindenesetre "felháborít" némely megnyilvánulás :)
A gyorsírás meg:én a betűket cserélem fel gyakran,de általában javítom mielőtt elküldöm.De hiba becsúszik olykor.Fogalmazni meg...attól függ hány óra van :)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.11.19. 19:20-kor.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

sorger=giallo írta:Ezt senki nem is várja tőlük, viszont irányt és fazont szabni szerintem lehetne.

Volt iránya, és volt fazonja ennek a nagyszerű fórumnak ami mára már nagyon távolinak tűnik. Rengeteg új hír, statisztika egyebek voltak itt olvashatóak köszönhetően több nagyszerű fórumozónak. Ez egy igazi adatbázis volt, naprakész információkkal. Ebből mára semmi nem maradt. Mindenki fellengzősen leírja a véleményét, ha a másé véletlenül nem egyezik azzal akkor az hülyeség. Ahelyett pedig, hogy próbálnánk a "régi" vonalat követni, inkább a másik helyesírását cseszegetjük, ha már mást nem lehet. Természetesen én is elvárok egy szintet a nyelvismeretből, de úgy gondolom, hogy egy nyilvános fórumon nem ez a legfontosabb. Az a szép ebben, hogy bárki, tanulmányainak szintjétől függetlenül, mindenféle kötöttség nélkül írhat ide. Egyáltalán nem vészes az a stílus, ahogy itt páran írnak. Toleráljuk, h nem akarják kiírni a hogyot, mint pl én, mindössze azért mert így egyszerűbb, és gyorsabb.
Szóval ahelyett, h egymást cseszegetnénk próbáljunk meg kicsit a fórum tartalmi színvonalán segíteni egy kicsit, ami jelenleg a béka segge alatt van.
"Iránymutató moderátor"
intertomega

kiscivis írta:
sorger=giallo írta:Ezt senki nem is várja tőlük, viszont irányt és fazont szabni szerintem lehetne.

Volt iránya, és volt fazonja ennek a nagyszerű fórumnak ami mára már nagyon távolinak tűnik. Rengeteg új hír, statisztika egyebek voltak itt olvashatóak köszönhetően több nagyszerű fórumozónak. Ez egy igazi adatbázis volt, naprakész információkkal. Ebből mára semmi nem maradt. Mindenki fellengzősen leírja a véleményét, ha a másé véletlenül nem egyezik azzal akkor az hülyeség. Ahelyett pedig, hogy próbálnánk a "régi" vonalat követni, inkább a másik helyesírását cseszegetjük, ha már mást nem lehet. Természetesen én is elvárok egy szintet a nyelvismeretből, de úgy gondolom, hogy egy nyilvános fórumon nem ez a legfontosabb. Az a szép ebben, hogy bárki, tanulmányainak szintjétől függetlenül, mindenféle kötöttség nélkül írhat ide. Egyáltalán nem vészes az a stílus, ahogy itt páran írnak. Toleráljuk, h nem akarják kiírni a hogyot, mint pl én, mindössze azért mert így egyszerűbb, és gyorsabb.
Szóval ahelyett, h egymást cseszegetnénk próbáljunk meg kicsit a fórum tartalmi színvonalán segíteni egy kicsit, ami jelenleg a béka segge alatt van.
"Iránymutató moderátor"

Szia Kiscivis.
Sok mindennel egyetértek amit írtál de pl. a tartalmi színvonalat ami illeti sztem. nem olyan rossz a helyzet ahogyan gondolod. Statisztika , információk és egyéb írások léteznek a fórumon . Több érdekes írást is lehet itt olvasni és ez csak gazdagítja a fórumot. Nem gond ha különbözően látunk dolgokat. Az már igen ha - ahogyan írtad is- egymás véleményét letesszük, kritizáljuk.
Vannak érzékeny emberek akik nagyon meg tudnak sértődni. Pl. Mazzola. El is ment innen. A helyesírás meg szerintem igenis , hogy fontos. Áhh én is hibázok
de azért igyekszem.
Szerintem van egy ,,kis" gond a csapatunk háza táján és ezért feszültebb a hangulat. Ahogy beindul a gépezet, az örömtől változni fognak a dolgok ;)
FORZA INTER !!!
sorger=giallo

kiscivis írta:

"Iránymutató moderátor"
Ez azért így nem teljesen fedi a valóságot. A részleteket elküldtem PM-ben.

FORZA INTER!!!
hvmetal

:lol:
Arról nem tud senki semmit,hogy mi van Marco-val? (nem láttam,hogy írt volna valamelyikőtök róla,ha mégis akkor bocsi)
Ehhez a helyesíráshoz hozzászólva: nem tudom,hogy csak nálam e,de nálam például aláhúzza, ha valamit rosszul írok.Innentől kezdve inkább figyelmetlenség,gyorsaság a gond,mind sem tudás hiányosság.Na meg nyilván itt nem muszáj katonásan és jól csengő mondatokkal írni.Csak nem az adó bevallásunkat írjuk,hogy nem lehet hibázni.Vannak emberek akiknek ez rigolyájuk, vannak akiknek nem fontos.( nekem sem ameddig eltudom olvasni,nagyobb baj lenne a cirill betűk használata)
Még valami: pár hete, Juve - Milán előtt írtam,hogy maximum sérülésért tudok két csapat közti meccsen drukkolni,győzelemnek valamelyik félnek nem. Szóval ez tőlem ered.Román sérülésének nem örülök,mivel ha rajtam múlna középen játszana.De Beniteznél mozdíthatatlan a szélről.Ilyen szempontból jó,hogy sérült,nem kell játszania,Capitano vagy Santon megkaphatja a helyét.Szerencsétlent már nem tudom szidni,mert nem az ő hibája,hogy nem alkalmas a mostani posztjára,mégis játszik.
Szerintem senki nem annak örült,hogy lesérült,fájdalmai vannak.Inkább annak,hogy nem kell parázni attól hányszor verik meg,kibírja e a teljes meccset,ha már az 1.félidőben besárgul és lassabb sokkal az ellenél.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ha szabad a helyesirás témához hozzászolnom, én pl nem szeretek forumon hosszu betüket használni. Tudom hogy az elözö mondatban is van számtalan hiba de ezt nem tartom fontosnak söt direkt csinálom igy! Ez egyfajta rigoja nálam.
R9.

hvmetal írta: Szerintem senki nem annak örült,hogy lesérült,fájdalmai vannak.

jajj ne csináljunk már drámát ebből :D
ennyi pénzért nekem 2 évig lehetne nyugodtan fájdalmam a lábamba lefosnám :D ilyeneken sírni váááá :D szánalom már
Válasz küldése