Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sandor mate

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sandor mate »

Először is grat a fiúknak, hihetetlen nagy eredményt értek el, kár a bekapott gólért,de még így is nagyot játszottak!
A visszavágó nehéz lesz, de nem lehetetlen ennek a csapatnak!
Balotelli pedig egy buta gyerek, aki nem bírja kritikát és folyton meggondolatlanul cselekszik!
Lassan elhúzhat a szeretett Milánjába a sok primadonna közé! :evil:
FORZA INTER!
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Félelmetesen akartuk a sikert, meg is lett az eredménye. A gólarány hízelgő a Barcelonára, Jose megmondta, hogy még nem jutottunk tovább, de ha kikapunk 2-1-re a visszavágón, az azt jelenti jobb csapat a Barcelona. :lol:

Kegyetlenűl kihajtották magukat a srácok, Messit Cambiasso levette a pályáról, Alves meg egy szinészmajom. :lol:

Remélem Ibra jövő héten gratulál, hogy hülyeséget csinált, hogy odament. :)

Balo meg húzzon innen.

Milito szétgörcsölte a lábát, Pandev is jól játszott.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Mourinho egyet azért odapöckölt a Barcelonának, amiért a katalán játékosok elképesztő agresszívitással próbálták meggyőzni a játékvezetőt igazukról a játékoskijáróban. „Elfelejtették volna Övrebo tavalyi hibáját? Nem jó a memóriájuk... "

:D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Sziasztok! Fantasztikus volt a tegnapi este. Le a kalappal a csapat előtt. A 11-es, amit a bírón számonkértek a Barca játékosok nem volt az. Erre itt a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=CM0V0r65 ... h_response
2:14-nél!!!!
A videó mellesleg kicsit olyan "A birodalom visszavág" jellegű! :D
Forza Inter!
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Hihetetlen büszke vagyok a csapatra! Ami küzdöttek az nem volt mindennapi. A Nou Camp-ban is nagyon kemény lesz de nem lehetetlen. Bírói tévedés ide vagy oda, a győzelem teljesen megérdemelt egy jó csapat ellen egy hihetetlen küzdő játékkal. Balotelli meg hát, hogy is mondjam csak finoman fogalmazva, szóval vegye az útilaput és húzzon el Milanellóba vagy Angliába vagy bánom is én. Így nem viselkedhet egy játékos. A többiek a belüket húzzák a pályán mutogatnak neki ő meg sétál meg összevész a közönséggel. Földhöz vágja a mezt és hasonlók. Erre mondtam én, hogy nem fog benőni a feje lágya. Legalábbis nálunk nem mert nem is akar megváltozni. Túl átlátszó volt a múltkori bocsánatkérő nyilatkozat.
Pet

Hozzászólás Szerző: Pet »

Ha valaki megtud valamit Maicon-ról írja meg, remélem nem súlyos a sérülése.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Francesco írta:Sziasztok! Fantasztikus volt a tegnapi este. Le a kalappal a csapat előtt. A 11-es, amit a bírón számonkértek a Barca játékosok nem volt az. Erre itt a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=CM0V0r65 ... h_response
2:14-nél!!!!
A videó mellesleg kicsit olyan "A birodalom visszavág" jellegű! :D
Forza Inter!

Amúgy itt pont jól látszik, h Sneijder combja hozzáér Alves sarkához. Tény, h nem votl szándékos, azárt is terpsztett egy nagyot, mert látta, h a labdát nem éri el. Én azt mondom, a partjelző is közel volt így látták. Befújhatták is meg nem is. Nem tették. Innentől kezdve felesleges róla beszélni.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Pet írta:Ha valaki megtud valamit Maicon-ról írja meg, remélem nem súlyos a sérülése.

Kirepült a foga. Remélhetőleg jövőhétig rendbeteszik a fogsorát és harcra kész lesz.

A video vége felé jól látszik.

http://www.youtube.com/watch?v=WsJ2OHjXh-E
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Nagy meccs volt, kiemelném Etot és Zanettit hatalmas munkát végeztek, Ibra meg végig sétált... csak a szája jár...
Balotelli no comment nem normális.
A visszavágó piszok nehéz lesz, de ha rúgunk egyet , meg lehet a döntő!!!
ITT A NAGY ESÉLY AMIRE ÉVEK ÓTA VÁRUNK ÉLNI KELL VELE!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem akarok szuperlativuszokban beszélni a csapatról,mert ezt már páran megtették elöttem.Minden esetre erre a meccsre emlékezi fogunk egy jó ideig az biztos,0-1 után azt hittem itt a vég,erre egy fantasztikus győzelem!!Nagyon boldog vagyok.Nem szoktam Mou.-t sem dicsérni,de tegnap asszem az egész világnak bizonyitotta szakmai tudását,és ez elött meg kell hajolni,mégha a stilusa nem is mindenkinek szimpatikus.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Gyerekek! Amit tegnap láttunk az CSODA volt.
0.1-ről 3:1-re hozni a Barca ellen egy ilyen fontos meccset......
A suliban szinte mindenki gratulált , tanárok diákok egyaránt. Nekem gratuláltak mintha én lettem volna részese a győzelemnek.
Aztán ezt átgondolva . A bekapott gól útán szinte tönkrementem.
Ültem a föltön a TV előtt mint egy hülye.
Hát eddig tartott - gondoltam. És akkor jött a kis holland és :lol: :lol:
akkorát üvöltöttem örömömben , hogy ....áhh leírhatatlan az a boldogság amit kaptunk az INTERTŐL tegnap. Vert helyzetből 75 000 szurkolónknak meg
X,meg X milliónak boldogságot ajándékoztak !
Gondoltam nem írom de nem bírom ki: Balotalli ( Muntari) húzzon el de gyorsan.
Pimasz viselkedésével veszélybe hozta a szép győzelmünket és megsértette
híres clubbunkat !!!!! Távoznia kell!
Bocsánat a kemény szavakért.
FORZA INTER !!!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Tegnap nem voltam gépközelbe és hát most nem olvasok vissza ki mit ír, de gondolom mki öröm mámorban úszik :D Sokan annyira kételkedtek a meccs előt h semmi esélyünk és mégis istenien játszott a csapat.

A Balotellis témához annyit h én mindig védtem de már én se fogom. Nagyon sajnálom az egészet :S Nem csoda h Marco leszedte a fejét pedig nagy haverok... Le is cseréltem avatarom Mariorol... :(
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Grat az egész csapatnak nagyon jól játszottunk :!: Kivettük a játékból Messit és Xavit és bátran játszottunk :!: Csak Balotelli idegesített fel ,hogy a többiek majd meg szakadnak a pályán a hülyegyerek meg sétálgat :evil:
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Cupi írta:Azért a fütyülésnek megvolt az oka! Sétálgatott a pályán amikor a Barca ezerrel támadott és mindenki védekezett és vetődött bele a lövésekbve meg utolsó passzokba! Társak is ott mutogattak neki, hogy lépjen visza meg ilyenek Ő meg sétálgatott mintha a Váci utcábana kirakatokat nézegetné....
Bologna ellen amikor beállt és alázattal játszott senki nem fütyülte, akkor jól játszott
Már meg is akarták verni tegnap

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2025660

Bíztam ebben a srácban, milan mezes eset + ez viszont kijózanított vele kapcsolatban. Menjen a büdös francba innen.
Marco

Annyira sajnálom h nem láthatunk bele a fejébe. Hogy vajon miért csinálja ezt? Ennyire el akar innen menni? Meg akarja magát utáltatni? De miért? Régen szerették az ultrák is, meg Moratti nagy kedvence volt. Sajnálom őt. :?
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

balotelli produktuma: http://www.youtube.com/watch?v=2yveywxVYsk
NEM érdemli meg ezt a mezt! NEM érdemli meg a szurkolóinkat és NEM érdemli meg ezeket a társakat sem akik miatt lehet, hogy BL győztes lesz! :x :x
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Riky11 írta:balotelli produktuma: http://www.youtube.com/watch?v=2yveywxVYsk
NEM érdemli meg ezt a mezt! NEM érdemli meg a szurkolóinkat és NEM érdemli meg ezeket a társakat sem akik miatt lehet, hogy BL győztes lesz! :x :x

Szégyen ahogy viselkedik, emlékszem a 85.perc volt amikor a barca odaszegezett minket a kapu elé..és Eto'o a barca térfél közepéről sprintelt vissza mert ez a seggarc képtelen volt visszazárni...szánom az ilyen embert...itt neki már befellegzett..ezt nem lehet a szurkolókkal megcsinálni...meg senkivel se..akár milyen jó játékos...sztem senki nem kíváncsi a hisztijeire..menjen csak...nekünk biztos csatárokra van szükségünk nem 1 primadonnára...
Még annyit h a meccsből tökéletesen kiderült h sokkal többet érünk Eto'oval mint a sasorrú barátunkkal. Ha Ibrát nem hozza vki helyzetbe nem csinál semmit..míg Eto'o beadásából Sneijder fejelt kapura és abból lőtte Milito a gólt..szal.. ennyit erről
Riky11

Én akkor röhögtem fel mikor ibra lecserélésekor kiírták h Shots: 0, Shots on Target: 0, Goals: 0 :P

Eto'o meg végigfutotta, védekezte, támadta a meccset! Kaptunk 1 hatalmas zsenit, több tíz milló eurót és egy csodálatos győzelemet a Barcától... :)

...és nagyon remélem, hogy egy BL-döntőt is! :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Mondom egy kicsit elbízva magam,ha továbbjutunk:Mutassák totálban a képét:)Sokat adok érte.Én tuti vennék fel egy mezt ezzel az idézettel"Azért megyek a Barcaba,hogy BL-t nyerek.Az Interrel nem lehet" :mrgreen: :twisted:.Remélem,hogy ő sosem tudja meg milyen az....És ez jókívánság volt.
Riky11

Moratti valszeg megint ki fogja húzni balotellit a szarból! Sztem erre játszik a hülye feje h Moratti papa úgyis kihúzza majd a mindenből! Na ha egyszer Moratti is ellene szegűl akkor kő kövön biztos nem marad!
DaNi

A meccs elején azt vártam ,hogy játszani fog és ,hogy végre összeszedi magát, de ezt már nem lehet tovább tűrni ilyet nem tehet se a csapat társaival, se a szurkolókkal mert ez szerintem nem fer hogy a többiek meghalnak a pályán ő pedig sétál. Remélem, eladjuk az Arsenalnak vagy aki megveszi nekem 8 és helyette elhozzuk Cassanot vagy Rossit ők ezerszer jobban megérdemelnék ,hogy az Interbe játszanak
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Mario eljátszotta az utolsó esélyét is azt hiszem.. ezt a mezt még nem merte senki sem igy a földhöz vágni, nemhogy egy fiatal pelyhesállú eddig még az azstalra semmit le nem tevő gyerek.A győzelemhez gratulálok, életem eddigi egyik legszebb interes 90 perce volt, a vissazavágó elképesztően nehéz lesz, de én már megmondtam a meccs előtt is. Nekik Messijük van nekünk viszont Mourinhonk..Igy semmi sem lehetetlen.
intertomega

Akkora az örömünk , hogy majd szétvet bennünket ! Jogosan !
De ez a Balotellis dolog :evil: :oops:
Bele kellene látni a fejébe...írta egyik társam korábban.
Nos véleményem : Ennyire fiatalon egy ekkora csapatban és ennyi lóvé meg kocsi meg egyéb
Nem tudta feldolgozni . Milánnak drukkol ? Azonnal el innen ! Ne rontsa a levegőt tovább. Nem tud padozni ?????? Nah .......

Győzelem 10 emberrel a Barca ellen ! Na ehhez varrjanak gombot az ellendrukkerek :lol:
FORZA INTER !!!
Marco

intertomega írta:Győzelem 10 emberrel a Barca ellen ! Na ehhez varrjanak gombot az ellendrukkerek :lol:
FORZA INTER !!!

Azért ez így kicsit tulzás. Balo a 75. percben jött be addig nem voltunk úgymond eggyel kevesebben. És nagyon nem szabad elbízni magunkat mert nagyon nehéz lesz a visszavágó. Ezelőtt a meccs előtt én írtam mindig h nem kell tartani annyira a Barcától mint ahogy sokan mondják és h megtudjuk őket fogni, de kicsit félek h most nagyon nyeregbe érzik magukat és így most bekell látni mi lettünk mostmár a párharc esélyesei és elbizzák magukat. A Chelsea ellen és a tegnapi meccs előtt is mki lenézte az Intert h nincs sok esélye a csapatnak és ez jót tett nekünk. Rem nem fog most fordítva elsűlni.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Először is nagyon nagyot alkotott a csapat.Ma még egyszer megnéztem a meccset.Felejthetetlen élmény volt.Balotelli viselkedése felháborító és ideje lenne elgondolkodni azon hogy valami jó kis igazolásba belevenni akár még kölcsönjátékosként is.
Maicon állapotáról nem tud valaki valamit?
Riky11

Én örülnék ha csak annyi lehetőséget kapnék, mint Krhin! Nemhogy földhöz vágom a mezemet, mert kaptam a világ legjobb csapata ellen 15 percet! 1 percre is simán beállnék! Sőt majd kicsattannék az örömtől hogy akárcsak 1 percre is a szent pályán a szent mezben 70.000 ember előtt öregbítsem a jóhíremet! Gondolom ezzel minenki így van!

Erre ez a kisgyerek akinek 60 Ferrarija, luxusvillája, € milliói vannak elkezd hiztizni h 15 percet kap a Barca ellen és azt mezt amiben csak öröm lehet játszani lebassza a földre, mint valami rühes rongyot! Na nálam tegnap fullra betelt a pohár! Többször nem akarom Inter mezben látni balotellit!
Mehet isten hírével bárhová! Sok tehetséges játékos van még a világon akinek minden vágya lehet egy BL-re esélyes csapatban játszani! Bár nemis kell sokáig elmenni, mert sztem elég világos hogy Destro kinőtte az ifigárdát!

Kár hogy 1 ien pénzhajhász tinédzser miatt nem lehetett teljes az örömöm tegnap! Ha egy kicsit vulgáris voltam legyetek szívesek nézzétek el, mert ezt már nagyon ki kellett mondanom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Riky11 2010.04.21. 19:34-kor.
DaNi

Remélem legközelebb Arnautovic fogja megkapni azt a játéklehetőséget és nem az a hülyegyerek
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Marco írta:
intertomega írta:Győzelem 10 emberrel a Barca ellen ! Na ehhez varrjanak gombot az ellendrukkerek :lol:
FORZA INTER !!!

Azért ez így kicsit tulzás. Balo a 75. percben jött be addig nem voltunk úgymond eggyel kevesebben. És nagyon nem szabad elbízni magunkat mert nagyon nehéz lesz a visszavágó.
Egyetértek, hihetetlenül nehéz csata vár a mieinkre a Nou Camp-ban.

Őrületesen büszkéknek kell lennünk a csapatunkra! Amit ezek a srácok a kijevi mérkőzés óta produkálnak a BL-ben, az több, mint példa értékű. Tartás, férfias küzdeni akarás, alázat és tisztelet a futball iránt. Erről szól ez a sport és ezt tükrözi jelenleg az Inter játéka az európai futball elitben.

Mario egy szánalmas kis visszaeső. Most mi lesz? Néhány nap múlva újra elnézést kér és ártatlan kölyökképpel bizonygatja majd, hogy mennyire csak a foci érdekli? Abszolút hiteltelen, demoralizáló, jellemtelen hisztigép. El kell távolítani a keretből! Szerintem adjuk el a Real-nak, ott nyomhatná a primadonna szerepét. Esetleg cseréljük el Higuain-ra, vagy kapjon több lehetőséget helyette Arnautovic.

FORZA INTER!!!
alex.delpiero

Hozzászólás Szerző: alex.delpiero »

Utállak és irigyellek benneteket.Gratula, most már csak meg kell nyerni.Ez szép volt, ezt a Barcat megverni. A bajnokságot meg ti szórakoztátok el.Balotellit el kell adni nincs mese,a mezt földhöz vágni!Érthetetlen,remélem nem hozzánk jön.
Marco

Azért jó látni h vannak még normális ellendrukkerek is. ;)
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Na, hát akkor így utolsó sorba én is elírom, amit sokan CSODA volt, amit a csapat tegnap művelt. Pedig a bekapott gólnál azt hittem vége, de szerencsére van tartásunk, amit ez a meccs is remekül bizonyított. Azért azt nem hiszem, hogy elszállnának a fiúk, hisz azért mégis csak a címvédő ellen fogunk játszani idegenben és ott nekünk lesz pokol. Jose azért jól odatette a nyilatkozatot. Habár a barca fórumát végignyálazva szinte mindenki a bíróval foglalkozik és hogy a visszavágóra egy független bírót. Övreböt nem. Mert egyszer nem nyertek nem dől össze a világ. A tizenegyesnél lehet, hogy Sneijder hozzáért Alveshez, de a lábát úgy „emelve” tartotta és szerintem ezért nem kapták meg. Meg hát az a rúgás sem volt akkor, amekkorát Alves eljátszott. Megérdemelten nyertünk! Milito remélem, kap egy hatalmas lökést és most már nem kellesz három helyzet, hogy egyet berúgjon. Maiconnak mielőbbi jobbulást hatalmas szükség lenne rá a visszavágón. A hétvégére FORZA INTER. A Roma pontokat fogy hullajtani (szerintem).

Bocs ha kicsit sok lett.
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Nagyon nagyot játszott a csapat!

Ősz elején, miután eljött Madriból Robben felhívta Sneijdert, és megbeszélték, hogy még egyszer, egy meccs erejéig mindketten visszamennek a Bernabeuba. :)
intertomega

Marco írta:
FORZA INTER !!!

Azért ez így kicsit tulzás. Balo a 75. percben jött be addig nem voltunk úgymond eggyel kevesebben. És nagyon nem szabad elbízni magunkat mert nagyon nehéz lesz a visszavágó. Ezelőtt a meccs előtt én írtam mindig h nem kell tartani annyira a Barcától mint ahogy sokan mondják és h megtudjuk őket fogni, de kicsit félek h most nagyon nyeregbe érzik magukat és így most bekell látni mi lettünk mostmár a párharc esélyesei és elbizzák magukat. A Chelsea ellen és a tegnapi meccs előtt is mki lenézte az Intert h nincs sok esélye a csapatnak és ez jót tett nekünk. Rem nem fog most fordítva elsűlni.

Félreértettél mert félreérthetőt írtam. Boccs.
Persze , hogy 11 emberrel küzdöttünk csak Bal beállása nem segítette pl. a védekezést stb.
És naná , hogy rohadt nehéz dolgunk lesz 1 hét múlva. Van esélyünk , nem is kevés de a Barca nagy csapat és hatalmas csata vár ránk ! Nagyon nahéz dolgunk lesz.
FORZA INTER !!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Lehet csemegézni a kérdéses szituációkból: http://www.youtube.com/watch?v=MAZFWK-tlycMindenesetre amikor Klose példáját említik, az egy picit vicces.

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nálam is a tegnapi meccsel telt be a pohár Balotelli esetében.... Jó, gondoltam h egy ilyen mentalitású és viselkedésű játékos nem egyik napról a másikra fog megváltozni, de a bocsánatkérő levelével így még inkább aláásta magát.

Szerintem ha Mourinhonak nem sikerül(t) őt megnevelni, akkor más edzőnek sem menne!
Abszurd a helyzet, mivel végre van egy tehetséges, fiatal, olasz játékosunk, de az összképet nézve nem biztos h jól jár vele a csapat!
Eto'o center posztról jött vissza a saját 16-osunkig védekezni, meg még a félpályánál tartott a kocogásával. Milito és Maicon sérültre küzdötte magát, ő meg inkább csak joggingolt egyet.

Nehéz döntés, de én azt mondom: a nyáron Balotelli<-> Fabregas csere az Arsenallal.
Riky11

Marco írta:Azért jó látni h vannak még normális ellendrukkerek is. ;)

Valóban meglepő! ;)
A normális ellendrukkereket már lassan nagyítóval kéne keresni.. :?
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PellerG írta:Nehéz döntés, de én azt mondom: a nyáron Balotelli<-> Fabregas csere az Arsenallal.

Hát nálam nem nehéz a döntés :) egy ilyen cserébe még a legelvakultabb Balotelli fanok is belemennének...az 1ik oldalon 1 undorító kis rinyagép...a másikon meg a világ egyik legjobb középpályása...
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Olvastam a mai Nemzeti sportot, és hihetetlen de nagyon régóta először tényleg próbálnak tárgyilagosak lenni az Interrel.
Kiemelik Mourinho zseniális taktikáját, a bíráskodásnál hogy Militót tévesen megállították lesen a 10. percben, illetve hogy Sneijder nem szabálytalankodott Alves esésénél.
Ahhoz képest nem rossz hogy egyébként állandóan a vetélytársaink fenekét nyalják :mrgreen:
kovacs5

Hozzászólás Szerző: kovacs5 »

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... rtol-34507

Mario ha menni akar, akkor menjen. Jo játékos lenne, de látszik rajta, hogy nem akar itt játszani. Igy viszont nincs hasznára a csapatnak. Egy olyan csatarra van szukségunk aki hajt es nnem sétálgat a pályán. Menjen csak a milanba.jo helyen lessz ott.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

kovacs5 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-balotelli_el_akar_menni_az_intertol-34507

Mario ha menni akar, akkor menjen. Jo játékos lenne, de látszik rajta, hogy nem akar itt játszani. Igy viszont nincs hasznára a csapatnak. Egy olyan csatarra van szukségunk aki hajt es nnem sétálgat a pályán. Menjen csak a milanba.jo helyen lessz ott.

menjen is, jó pénzért Cityhez, vagy az Arsenalba, lehet hogy a képességei jók, de ilyen mentalitású játékosra nincs szükség, gyakorlatilag ő az új Adrianónk, állandóan vele van tele a sajtó.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Én is sokáig kiálltam mellette, de aki így és ennyire bomlaszt az inkább menjen. :|
kovacs5

Hozzászólás Szerző: kovacs5 »

Az esélyeit már rég eljátszotta. MErt volt neki éppen elég. Szerintem tobb is a kelleténél. Most a barca ellen is megvolt az esélye,hogy nagyot focizzon de cseszett rá magyarán megmondva. azért mer olasz nem kell itt tartani erovel. lesz még olasz játékosunk.ettol nem félek :)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2013.01.09. 16:54-kor.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Baggio85 írta:
Komax írta:Én is sokáig kiálltam mellette, de aki így és ennyire bomlaszt az inkább menjen. :|
Szerintem is menjen. INGYEN!!! Oda kell adni ingyen a PAKS-nak,
Ez jó ötlet úgyis itt lakom a szomszéd városban. :D Legalább én ki tudnám fütyülni. :D

Más:
Az Inter–Barcelona BL-mérkőzésen gólt rúgó, majd megsérülő Maicon valószínűleg nem léphet pályára az Atalanta elleni hétvégi bajnokin.

A brazil védő olyan szerencsétlenül ütközött össze Lionel Messivel, hogy a legfrissebb hírek szerint két fogát is elveszítette, ám a barcelonai visszavágón már jó eséllyel újra ott lehet társai között.

NSO
Marco

Baggio85 írta:
Komax írta:Én is sokáig kiálltam mellette, de aki így és ennyire bomlaszt az inkább menjen. :|

Szerintem is menjen. INGYEN!!! Oda kell adni ingyen a PAKS-nak, havi 80 ezer Ft fizetéssel, a jó kis magyar bajnokságban edződjön egy kicsit, pár évet 850 néző előtt. Hát ha így megtanulja, hogy mekkora lehetőséget is kapott az élettől! Nehogy már odaadjuk Angliába, ami a legtöbb játékos álma! Azzal csak jót tennénk neki!
Jó érzésű embernek szúrja a szemét, hogy ZANETTI-vel egy csapatban lát egy ilyen mentalitású játékost. ELDOBJA AZ INTER MEZT A FÖLDRE, amiért én 1000 km-t nem sajnálok utazni, hogy megvegyem 20 ezer forintért???????????????????????????? Ha valaki azt mondja, hogy jövőre tuti Bl-t nyerünk, ha itt marad Balotelli, akkor sem kell!!! Amit kedden csinált csak hab volt a tortán! Materazzi meg hogy lehet ilyen bolond, hogy megtámadja kedden?!ELŐBB KELLETT VOLNA, MIKOR Milan mezt VETT MAGÁRA!!!

Egyébként nem tudom látta-e valaki tegnap, hogy Van Gaal mit csinált, mikor Robben-nek nem tetszett, hogy lehozták?! Az a baj, hogy amíg pl. Muntari is megteheti, hogy szabotál egy meccset mikor neki nem tetszik, hogy lecserélik, addig sajnos ne várjuk, hogy rend legyen ilyen kérdésben a csapatban. Szerencsére csak 2 ilyen "intelligens" játékosunk van!

Én Robbent nem bántanám a tegnapiért, mert ő nem azért vergődött mert h "csak ennyi időt" kapott, hanem mert ott akart lenni a pályán és küzdeni, látszott rajta h egyedül többet csinált szinte mint az egész Bayern és ment hajtott. Míg Balo v Muntari egyszerüen baromkodtak de nem azért h a pályán legyenek és a szivüket is oda adják a csapatért...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Marco írta:
Baggio85 írta:

Szerintem is menjen. INGYEN!!! Oda kell adni ingyen a PAKS-nak, havi 80 ezer Ft fizetéssel, a jó kis magyar bajnokságban edződjön egy kicsit, pár évet 850 néző előtt. Hát ha így megtanulja, hogy mekkora lehetőséget is kapott az élettől! Nehogy már odaadjuk Angliába, ami a legtöbb játékos álma! Azzal csak jót tennénk neki!
Jó érzésű embernek szúrja a szemét, hogy ZANETTI-vel egy csapatban lát egy ilyen mentalitású játékost. ELDOBJA AZ INTER MEZT A FÖLDRE, amiért én 1000 km-t nem sajnálok utazni, hogy megvegyem 20 ezer forintért???????????????????????????? Ha valaki azt mondja, hogy jövőre tuti Bl-t nyerünk, ha itt marad Balotelli, akkor sem kell!!! Amit kedden csinált csak hab volt a tortán! Materazzi meg hogy lehet ilyen bolond, hogy megtámadja kedden?!ELŐBB KELLETT VOLNA, MIKOR Milan mezt VETT MAGÁRA!!!

Egyébként nem tudom látta-e valaki tegnap, hogy Van Gaal mit csinált, mikor Robben-nek nem tetszett, hogy lehozták?! Az a baj, hogy amíg pl. Muntari is megteheti, hogy szabotál egy meccset mikor neki nem tetszik, hogy lecserélik, addig sajnos ne várjuk, hogy rend legyen ilyen kérdésben a csapatban. Szerencsére csak 2 ilyen "intelligens" játékosunk van!

Én Robbent nem bántanám a tegnapiért, mert ő nem azért vergődött mert h "csak ennyi időt" kapott, hanem mert ott akart lenni a pályán és küzdeni, látszott rajta h egyedül többet csinált szinte mint az egész Bayern és ment hajtott. Míg Balo v Muntari egyszerüen baromkodtak de nem azért h a pályán legyenek és a szivüket is oda adják a csapatért...

Nem is erre akartam utalni, hanem arra, hogy Van Gaal még ott rögtön elmagyarázta neki, finoman szólva, hogy egy játékosnak, hogyan kell viselkednie ilyen esetben. Le is nyugodott egyből utána Robben. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy Van Gaal-nál szerintem Muntari meg Balotelli kb. 3 hetet lennének a csapatnál. Ez nem Mourinho kritikája, mert ő megpróbál mindent, dehát ha valami nem megy akkor nem kell ennyit erőltetni...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Komax írta: Az Inter–Barcelona BL-mérkőzésen gólt rúgó, majd megsérülő Maicon valószínűleg nem léphet pályára az Atalanta elleni hétvégi bajnokin.

A brazil védő olyan szerencsétlenül ütközött össze Lionel Messivel, hogy a legfrissebb hírek szerint két fogát is elveszítette, ám a barcelonai visszavágón már jó eséllyel újra ott lehet társai között. [/i]

NSO

Ez kemény! Fájhatott rendesen..... :cry: Mondjuk szerintem jobb is ha nem játszik és pihen! Nagyon nagyot focizott a sérülésééig és szükség lesz egy pihentebb Maiconra a visszavágón! Hazai pályán nélküle is nyerni kell az Atalanta ellen!
Mondjuk nem lesz könnyű, küzdenek a bentmaradásért
Marco

Baggio85 írta:
Nem is erre akartam utalni, hanem arra, hogy Van Gaal még ott rögtön elmagyarázta neki, finoman szólva, hogy egy játékosnak, hogyan kell viselkednie ilyen esetben. Le is nyugodott egyből utána Robben. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy Van Gaal-nál szerintem Muntari meg Balotelli kb. 3 hetet lennének a csapatnál. Ez nem Mourinho kritikája, mert ő megpróbál mindent, dehát ha valami nem megy akkor nem kell ennyit erőltetni...

Sztem Mou is van olyan kemény kezű edző mint Van Gaal. Azért Muntari se nagyon játszik már manapság és van egy olyan érzésem h Balo se fog bekerülni a keretbe egy darabig megint.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Baggio85 írta:Szerintem is menjen. INGYEN!!! Oda kell adni ingyen a PAKS-nak, havi 80 ezer Ft fizetéssel, a jó kis magyar bajnokságban edződjön egy kicsit, pár évet 850 néző előtt.

Szerencsére csak 2 ilyen "intelligens" játékosunk van!

Ez jó.Pont P :mrgreen: aks?Csak ne a Vidi,most nélküle sem rossz:)

Muntarit nem tudjuk elpasszolni.Nem kell senkinek.Van a nagy házalakítás,oda elmehet rombolni. :mrgreen: .Ő az egyetlen Inter játékos akiről nem tudom,hogy kerülhetett egyáltalán a csapat közelébe.

Mourinho is nagy fegyelmező.Szerintem egyszer elszólja magát hangosabban,még Zanetti is meghúzza magát.De biztos remek ember,tisztelik és szeretik a játékosok(hisztis Mirtil az más tészta,ő senkit nem tisztel:)
Válasz küldése