Szóval az van, hogy szidhatjuk itt Dzeko-t, de Martinez ma is iszonyat nulla. Nekem sokkal nagyobb meglepetés az ő 5 gólja, mint, hogy Dzeko lőtt 7-et a bajnokságban.
Hihetetlen hogy ennyi szögletből és szabadrúgásból beíveléssel ennyire impotensek vagyunk.
Gyakorlatilag az összes veszélytelen.
Pedig Calhanoglunak pont ezt mondták mindig az erősségének.
És nem csak ma...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2021.10.24. 21:42-kor.
Francesco írta: ↑2021.10.24. 21:35
Szóval az van, hogy szidhatjuk itt Dzeko-t, de Martinez ma is iszonyat nulla. Nekem sokkal nagyobb meglepetés az ő 5 gólja, mint, hogy Dzeko lőtt 7-et a bajnokságban.
Eddig sokszor bejott hogy szidtad Martinezt majd golt rugott, remeljuk ma is ez lesz a forgatokony.
2-0 es mehet is haza a Juve 6 pontra tolunk, es 11 pontra az 1.helytol.
vaskalap írta: ↑2021.10.24. 21:41
Ez így elég vékony,a kp gyenge,Barella,Brozo duóra gondolok.Tuti jön majd a Dybala,Chiesa páros,akkor kell a gatyát felkötni.Tőlük tartok.
Szerintem Brozo az egyik legjobb eddig, nem látom mi a probléma vele, inkább Barella nagyon gyenge most.
Francesco írta: ↑2021.10.24. 21:35
Eddig sokszor bejott hogy szidtad Martinezt majd golt rugott, remeljuk ma is ez lesz a forgatokony.
2-0 es mehet is haza a Juve 6 pontra tolunk, es 11 pontra az 1.helytol.
PellerG írta: ↑2021.10.24. 22:19
Lautarót hozzuk már le, borzasztó ma...
Hihetetlen ez a szinészkedés, inkább visszatámadna, ha már elveszti a labdát. Gondolom azért nem cseréljük le, mert nincs senki aki bejöhetne.
Egyébként nem igazán olyan a meccs színvonala, amit az olasz rangadónak neveznék - egyik csapat sem túl veretes, remélem tudunk azért tempót váltani és egy második góllal el is dönthetnénk a meccset.
Ez nem volt kamu tizi. Kár volt Dámfrízt játszatni, meccsek óta látszik még kevés, egyszerűen nem egy juventus ellen kell játszatni.... Nem itt kell formába lendülni, itt vért kell izadni és kiadni mindent, ölni a győzelemért. A meccs egy retek unalmas, inzaghi meg allegri összetalálkozik, egyszerűen megölik a focit.... Szégyen mindkét csapatra nézve, 0 pontot adnék mind a kettőnek....
Inzaghi is a cirkuszolás helyett inkább szálljon magába, mert vicc, hogy 3-5-2-n kívül semmi mást nem tudunk játszani, nem tud belenyúlni a meccsbe. posztra cserél csak és várja a csodát, hogy valaki mutasson valamit.
Világ lúzerei vagyunk....2x egymás utáni meccsen eljátsszuk, hogy vezetünk és az ellenfélnek köze sincs a meccshez majd összehozunk egy 11-est.....komolyan mondom....nem is hiszem el....full szar volt ez a juve.....
Brutál csalódott és mérges vagyok....
sly89 írta: ↑2021.10.24. 22:45
Inzaghi is a cirkuszolás helyett inkább szálljon magába, mert vicc, hogy 3-5-2-n kívül semmi mást nem tudunk játszani, nem tud belenyúlni a meccsbe. posztra cserél csak és várja a csodát, hogy valaki mutasson valamit.
Azért valljuk be, túl sok opció nincs a padon... És akkor még finoman fogalmaztam.
Audipower írta: ↑2021.10.24. 22:40
Nem is érdemlünk győzelmet. A 65. perctől csak arra játszunk, hogy kihúzzuk valahogy. Nálam Inzaghi eddig nagyon kevés ide.
Conte is ezt játszatta kb. Csak nála bejött és kihúztuk és bajnokok lettünk...
Erre a rúgásra mi is számon kértük volna a tizit.
Értelmetlenül beletoszott egyet Alex Sandroba, jócskán lemaradva.
Az első félidő rendben volt, a másodikban semmit sem tettünk, hogy rúgjunk még egyet.
Várható volt, hogy ha jön Dybala és Chiesa, ez kevés lesz.
Amúgy sem vagyok Lautaro-fan, de ma le volt butítva a játéka, hátra volt vonva, nagyon nem állt jól neki.
Szerdán nyerni kell az Empoli ellen.
Szerencsére a Milannak is nehéz meccsek jönnek, Torót nem írom le, Róma idegen, ellenünk, majd Fior idegen.
Azért nem volt kamu tizi, mert már elrúgta a labdát és utána rúgta meg, ez ilyen egyszerű, elvakultság nélkül nézve ez jogos. Itt akit hibáztatni lehet, az a barom, mert nem 1, de kb .3 ütemes késett el vele.... Ilyen kockázatos mozdulatot 16-son belül nem csinálhat egy játékos ilyen szinten....
Kezdem azt gondolni hogy Sinzaghi kevés lesz ide! A Holland majomról nem is beszélve! Kurva dühös vagyok mert csaltuk a focit 60. Perc után! Gag be Calha helyett aki jól játszott! Nem is értem!
ricsinter írta: ↑2021.10.24. 22:47
Meg is érdemeltük, nem csak a második félidőben, hanem az egész meccsen nem volt semmi tudatossàg a játékban, talàltunk egy gólt aztàn ennyi…
Inzaghi is ismét levizsgázott, Dumfries meg egy béna pojáca, ugyanaz a suta nulla vonal, mint Dalbert, Lazaro és társaik.
Ez a juve egy nulla volt, simán nyerni kellett volna.
Mind a két csapat nulla volt. Bár 1-1 lett, mindkettő csapat szar volt, szerintem ettől függetlenül Inzaghi lemeccselte Allegrit.