Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa! Detto! Én is így voltam a meccsel!
Hogy felesleges edzőt váltani?! Nehogy valaki még időben megállítsa a zuhanásunkat? Benítez nem ide való, van ilyen, hogy valakivel mellé nyúl 1 klub, mi most így jártunk, de észre kell venni!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

1. lépés - Benitezt lapátra
2. lépés - A lélektelen játékért büntetni
3. lépés - Télen igazolni 2-3 sikerre éhes játékost aki hoz egy kis frisseséget az öltözőbe, és nagyobb versenyhelyzetet teremt.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Most már egyértelmű, hogy a dagadék pincért el kell zavarni. Nem szabad várni, mert akár még a jövő évi európai kupaszereplés is veszélybe kerülhet.

Sztem is a legjobb Hiddink lenne, de rá az esély egyenlő a 0-val.
A reális sztem Dunga, Leonardo és Trapattoni. Közülük én Dunga-ra szavaznék. Látszott már a brazil válogatottnál is, hogy nem szarakodik, ha egy-két sztárt ki kell rakni a csapatból. André Villas Boas-t is díjaznám,(Mourinho-ról csak ragadt rá valami) de sztem nem fogja év közben otthagyni a Porto-t.

Forza Inter!!! Merda Benítez!!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nagyon remélem, hogy mostmár elküldi Moratti benitezt, óriási kárt csinált a csapatnál, az elmult 10 év talán legkártékonyabb Inter edzője szerintem, így tönkrebaszni egy csapatot, és ezt nem lehet a sérültekre se fogni. Ebben a szezonban akkor lehet még valami keresnivalónk, ha most Moratti edzőt vált, másképp lőttek ennek a szezonnak, és zero titoli.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Semmi értelme várni! El kell küldeni! MOST!!
mike

Ilyen Leonardo,Dunga féléktől rosszul vagyok, akkor már egyből maradona :mrgreen:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Döbbenet! Komolyan, ezek után Benithez helyében meg sem várnám, amíg kirúgnak, távoznék önszántamból. Persze nyilván nem fog, csak, ha Moratti elküldi, mivel az önérzet, becsület satöbbi mellett rengeteg pénzről van szó. Én sem voltam elragadtatva attól, hogy ő került hozzánk nyáron, de ez van. Felesleges Mourinhot emlegetni, ő elment, RB van helyette.
A pályán lévő játékosoknak ennyit jelent a klub, a becsület, a tartás? Castellazzi legalább nem adta meg magát teljesen és Zanetti tett már annyit, hogy érinthetetlen legyen, de a többieket nagyon durván megbüntetném.
Így vagy úgy, de talpra kell állni és mindent meg kell tenni a becsületért!

FORZA INTER!!!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Tommy írta:Nagyon remélem, hogy mostmár elküldi Moratti benitezt, óriási kárt csinált a csapatnál, az elmult 10 év talán legkártékonyabb Inter edzője szerintem, így tönkrebaszni egy csapatot, és ezt nem lehet a sérültekre se fogni. Ebben a szezonban akkor lehet még valami keresnivalónk, ha most Moratti edzőt vált, másképp lőttek ennek a szezonnak, és zero titoli.

naja, csaképpen ha jön az új edző, akkor kérdés, hogy vele szemben mik lesznek Moratti elvárásai. Ugyanazt akarja-e tőle is mint Beniteztől vagy belátja hogy ez az eredményesség rovására menne?

Sajnos úgy tűnik Moratti 'terve' nem jött be és Benitezzel a csapat egy ideig még biztos nem lesz működőképes :(
Inter101

Ezt mondta Moratti tegnap: Rafa Benitez has my full confidence. At the moment we have a worrying list of injury problems but I hope things will return to normal soon." When questioned on the possible consequences of losing to Chievo tomorrow, Moratti added: "Even if we were to lose in Verona, there would still be plenty of time for the coach".

Rafa élvezi a teljes bizalmamat. Ebben a pillanatban van egy aggodalmas sérült listánk, remélem hamarosan a dolgok visszatérnek a normál kerékvágásba. Amikor megkérdezték hogy mi történne ha a csapat kikap a Chievo ellen, azt mondta: Még ha kikapunk Veronában akkor is rengeteg idöje lenne az edzőnek.

Tegnap mondta jo lenne ha meggondolná magát mára!!
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Ez van ! Mélységesen lesújtva.... :oops:
Volt már egyébként már ennél rosszabb helyzetben is a csapatunk de akkor Ti még picik voltatok. Van lejjebb ? Sajna van !

Most lehetne itt fikázni név szerint sokakat... de van-e értelme?
Benitez ? Gondoljátok egyedül ő a felelős ?
Mi lesz ha pl. Eto'o lesérül ? Vagy kedvét veszíti ? Miért ő hajtson egyedül ha a többi nem ? Vagy eltiltják ? Nem! Ebbe belegondolni sem szabad !

Na de szurkolók vagyunk és nem csak akkor állunk a gárda mellett amikor megy a szekér hanem akkor is amikor nem ! A gyönyörű közelmúltat sosem feledve állunk az INTER mellett MINDIG ! Így most is ! A mai meccs ? :evil:
Felejtsük ! Ezt is !

FORZA INTER !!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Hát ez ismét szép volt. Nem úgy fest, hogy a csapat Benitez mellett áll. Igaz csak a második félidőt láttam, de az akarás és a hajtás is hiányzott... Ez mindenképp elgondolkodtató. Ugyanakkor Moratti tegnapi nyilatkozata utána, ami a hivatalos honlapon lett leközölve meg lennék lepve, ha kirúgnák. Persze az is lehet, hogy csak azért mondta Moratti, hogy a játékosok ne arra apelláljanak, hogy ha kikapnak, akkor repítik. Majd meglátjuk, de szerintem marad.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Szerintem a legtöbben kiállnak a csapat mellett most is!
Csak az edző mellett nem áll már ki nagyon senki és a játékosok sem ez tisztán látszik.
Elég régóta szurkolók a csapatnak emlékszem még az ínséges időkre, de ilyen kilátástalan játékra, mint amit a legutóbbi meccseken láttam nem emlékszem...
De továbbra is Forza Inter!!!!
PellerG

Szerintem sokan érzünk így! Én pl. abszolút az edzőre pikkelek, és nem a játékosokra! Persze ők is hibásak, de az edzőnek kéne motiválni és rendbe tenni a fejeket! Taktikákat kidolgozni-nem csak 1 félét!!-, és merni változtatni, mondjuk Cambiasso helyett jöhetett volna Alibec, és nem Nwankwo, tehát valami bátrat húzni annak érdekében, hogy most már tényleg 3 pontot szerezzünk
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ezek után már nem tudok mit mondani, nem hiszem el pár hónapja mi voltunk a világ legjobb csapata, most meg hány pont is a hátrány, és nem csak a milanal szemben. Esélyünk nem volt pontot szerezni, ha moratti nem küldi el benitezt akkor a 4-ik helyért fogunk harcolni, de esélyünk nem lesz a bajnokságra, a bl-t nem is említem. Még baressi is jobb lenne, vagy keresni kell egy edzőt. De ez igy nem mehet tovább. Viszlát benitez, és forza inter.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Remélem Moratti ma le se teszi a telefont és nem pizzát rendel hanem új edző után kajtat.
Egyébként aki a sérüléshullámmal akarja mentegetni Bénit ezt,azoknak ajánalanék pár meccset.
Atlético elleni szuperkupadöntő vagy a Roma elleni idegenbeli meccs.Ott még messze nem volt ennyi sérült.

Azért sokkoló belegondolni,hogy már novemberben elbuktuki a scudettot......
Tudtuk,hogy mourinho után nem fogunk BL -t nyerni,de azért ekkora visszaesésre senki nem számitott.
Eto'o fejelése meg a tehetlenségről szól.Szerintem nagyon szenved a kameruni,hogy egyedül kéne megnyernie minden meccse.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Szerintem akit el tudunk hozni és jó edző az Spaletti és Trapattoni :!: Szeretném holnap azt olvasno ,hogy Benitez húz innen amerre lát és jön egy új edző aki tudja motiválni a csapatot és rendesen felkészíti őket a meccsekre
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nincs mese,itt már egyértelmű,lépni kell!A twente ellen,már másnak kell ülnie a padon.Amióta Inter szurkoló vagyok,még nem züllött a csapat ilyen szintre.Ez botrány.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Egyenlőre sehol nem olvasni leváltásról szóló cikkeket. A Goal.com tette csak fel szavazásra a kérdést és eddig 70% szerint mennie kell Rafának.

Ez aggodalomra ad okot... Etonak biztosra veszem a 2-3 meccs eltiltást és ezzel a támadósorral így a következő két meccsen is esélyes a két vereség.

Lépni kell mert el fog menni a bajnokság, a BL és a VB is. A bajnokságot én még nem temetném jelenleg, mi tudjuk a legjobban, hogy 8-10 pont előnyt el lehet bukni simán Májusig. Ha jön egy új edző akivel hozzuk a kötelezőket Januárig még bármi lehet.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

intertomega írta:Mi lesz ha pl. Eto'o lesérül ? Vagy kedvét veszíti ? Miért ő hajtson egyedül ha a többi nem ? Vagy eltiltják ? Nem! Ebbe belegondolni sem szabad !

Ezt most megfogjuk tudni mert utólag a fejelése miatt tuti fog kapni vagy 2 meccses eltíltást sajnos.... :? Milito sérült meg egyébként is formán kívül, szép lesz a Pandev - Biabiany csatár kettős.... :shock:
Kemény hetek jönnek
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Most nem olvasom el amit írtatok,majd máskor.Szóval gondolkoztam,hogy mit is mondjak a mai napról.Sokszor mondtátok már,hogy az meg amaz volt a szörnyű meccs.Hát,nem tudom megmagyarázni miért,de nekem ez volt a legszörnyűbb Inter meccs amit valaha láttam.
Lehet azért mert nálam most telt be a pohár.Ez is elképzelés nélküli volt egy már jó Interrel.Szóval nincs több csepp úgy hiszem.Érzésem szerint hamarosan megürül a Valencia vagy az Atletico kispadja.Szóval Mr. Benítez hazamehet,köszönjük.
Talán ennél még tényleg Luciano is jobb .

FORZA INTER
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Audipower írta:André Villas Boas-t is díjaznám,(Mourinho-ról csak ragadt rá valami) de sztem nem fogja év közben otthagyni a Porto-t.

A mai mérkőzés végérvényesen bebizonyította, hogy Benitez nem képes mit kezdeni ezzel a csapattal.

Mindenki tudta, hogy Mourinho után senkinek nem lesz majd könnyű dolga a padon, de ez minden elképzelést alulmúl.

A probléma pont az, hogy a Porto edzője most hülye lenne idejönni, egy romokban lévő csapathoz.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Ha Benitezben van egy szemernyi becsület, akkor reggel odasonfordál Moratti elé a felmondó levelével a kezében és megköszöni belé vetett bizalmát!
Én ebben a nagyon nehéz helyzetben Baresit bíznám meg bizonytalan időre. Régi motoros a szakmában, José mellett elleshette mi kell a sikerhez, és ha esze van leszűrhette tanulságként milyen út vezetett Benitez gyors és katasztrofális bukásához !
Ennél rosszabb helyzetet én már vele sem tudok elképzelni ,ha pedig sikerülne a csapatnak gyorsan kilábalni vele ebből a mély válságból, és nyerni tudna a csapat a klub VB.-n, Moratti véglegesíthetné és ezzel megalapozhatná a saját edzői karrierjét !
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Sajnos még egy tanulság:
Santon semmivel sem jobb, mint Chivu. Iszonyatosan bizonytalanul védekezik, gyakorlatilag szögleteknél azt sem tudja, hogy hol az embere többnyire. Támadó játékban kb annyit nyújt, mint Chivu.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

sokkal jobban támad mint chivu... miről beszélsz ember?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nerazzurri írta:Sajnos még egy tanulság:
Santon semmivel sem jobb, mint Chivu. Iszonyatosan bizonytalanul védekezik, gyakorlatilag szögleteknél azt sem tudja, hogy hol az embere többnyire. Támadó játékban kb annyit nyújt, mint Chivu.

míg Benitez az edző addig felesleges szélső hátvédekről beszélni.idén nem tudok ezen a poszton 1 meccset sem mondani amikor Maicon,Santon,Chivu,Cordoba :D közül jól játszott volna ott valaki is. Santon nagy jövő előtt áll.nem szabad eladni,leírni csak mert Benitez alatt ő is azok a játékosok közé tartozik akik gyengék.
remélem jövőhéten ilyenkor már 2 győztes meccsről beszélünk.új edzővel,stábbal
Carboni nagyon irritáló
PellerG

hvmetal egyetértek Carbonival kapcsolatban! Azt hittem csak engem zavar!
Már az nem tetszett, hogy miatta kitettük az ősinteres Orialit.
De ez meg egy igazi díszmajom, már a valenciás idők óta nagy haverok Benítezzel, és most idefurakodott mint kapcsolattartó az edző és a vezetőség közt.
Ha elküldenénk végre Benítezt, godnolom nem kis pénzt kéne kicsnegetnünk az egész stábjának....
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem vagyok egy szentimentális ember, de egy ilyen hitehagyott csapatot én talán még sose láttam. Anélkül azért nincs eredmény. Fejben is szétestünk (lásd:Eto'o), onnantól pedig game over. Sérülésekkel lehet magyarázni a helyzetet, de amikor Maicon, Milito, stb. hadra foghatóak voltak, akkor is formán kívül játszottak. Ha nem szedi magát össze a csapat, annak hosszútávon is következménye lesz. Ha nem érünk oda bl helyre, - a Scudetto egyre felejtősebb, mert még az alagút végét sem látni és már 9! pont mínuszba vagyunk - akkor topjátékos nem fog érkezni. Engem a 2007/2008-as milanra emlékeztet a helyzet, nyertek egy bl-t 2007-ben és hagyták a csapatot lesüllyedni, 5.-ek lettek az említett szezonban. Ha edzőváltás lesz, akkor Gasperini és Spalletti akik elérhetőek, talán már Hiddink jöhet számításba.
hvmetal

hát eddig még nem láttam semmi hírt edző váltásról.reménykedtem benne,hogy már új edző kacsint vissza reggelre ránk.félő,hogy így a Twente ellen sem lesz harci kedv.Én már Baresit ültetném le szerdán a padra.Ő sem fog vért adni meg,műhelyben új lábakat faragni,de hátha egy ős Interes jobban tudna hatni a társaságra.Sok szurkolókra biztos nyugtatóan hatna Beppe.
Olasz honból nincs valami híre valamelyikőtöknek?
mike

Komax írta:Ha edzőváltás lesz, akkor Gasperini és Spalletti akik elérhetőek, talán már Hiddink jöhet számításba.

Nagyon régóta követem a Serie A-t, de Gasperinit annyira nem ismerem,
asszem ha ebből a három névből kerül ki a befutó azt egyikünk sem bánná.

Hiddink álomszerű lenne, a kevesek egyike akinek tudása Mourinho-éval is felveszi a versenyt ;)
Nia

mike írta:[

Hiddink álomszerű lenne, a kevesek egyike akinek tudása Mourinho-éval is felveszi a versenyt ;)

Majd ott lesz nemsokára Ancelotti :mrgreen: :lol:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

„Az Internek befellegzett. A calciopoliból szerzett előnyük végleg elfogyott azzal, hogy Moratti Benítezt nevezte ki Mourinho helyére. Az Inter csapata most már csak egy gyenge csőcselékre emlékeztet. Ahhoz, hogy újra bajnokságot nyerjenek, valószínűleg egy újabb calcipolira lenne szükség” – nyilatkozta Moggi.

ez az ember egy mocsadék, de amit kiemeltem igaz sajnos.
Inter101

Azt gondolom hogy nem kell Moggival foglalkozni!! Mondjon azt amit akar, keserű a szőlő!!
hvmetal

Moggi :) soha nem hagyná ki,hogy beszólhasson az Internek.
Mourinhoval felesleges foglalkozni a következő 5évben.valószínűleg a Madridot is ott hagyja 2év után,lesz még MU vagy Pool edző aztán egy jó ideig Portugál szövetségi kapitány.egyszer talán visszatér még.az ilyen hírek csak jobban fájdítják az ember szívét. Na meg elég sikeres egy ilyen cikk.
Úgy néz ki marad a spanyol,hétvégéig biztosan.jobban örültem volna,ha beválik,nem lenne ekkora hátrány.
Nem szabad kikapni a Twente ellen.BL címvédőként ciki lenne.Bár elég lenne a bajnokságra koncentrálni és pár meccsel kevesebb a rizikó,hogy megint lesérül valaki.Cambiassoról tudtok valamit?
Győzni kéne,már csak büszkeségből is.Sokan lesajnálják a csapatot,sokan meg csak nevetnek.Nem jó ez így egy triplázónál. Benitez meg rajzolja tele a noteszát a spanyolba menő repülőn minél hamarabb.Majd Chivutól kap egy "Emlékezz rám" fotót
Forza Inter
Nia

Cambiasso nem sérült meg.Az én meglátásom szerint inkább "fáradtság" miatt cserélte le.Bár nála nem lehet tudni,de sérülést nem láttam és tegnap is edzett.
hvmetal

na kíváncsi vagyok mi lesz ma a Meazza-ba?
edzőbuktatás,küzdés a döntetlenért vagy az igazi Inter letarolja a hollandokat.sajnos az első 2 most reálisabb.
várom már a meccset,de nem tudok vereségért szurkolni,csak hogy Benitezt kirúgják.érdekes este lesz
gyakorlatilag nincs olyan eredmény ami jó lenne.
Forza Inter
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Én a borzasztó gyenge játék mellé társuló X-ért fogok szorítani. Ez talán elhozhatja a menesztést és a továbbjutást egyaránt.
De most kivételesen akkor sem búslakodnék ha kikapnánk és Benitez menne. Hosszú távon talán megéri az áldozatot.
mike

Érdekes vélemények ezek, de én is azt kívánom hogy játsszunk nagyon rosszul, és egy potyagóllal nyerjünk a végén ;)
Hátha akkor elmegy a pincér is :D
Nia

............Szerintem győzzünk.Mert ez a kedvenc csapatom,mert két vereséget láttam egymás után.Mert az Inter jobb,mint a Twente!És mert sosem mondanám azt,hogy veszítsünk.És mert nem akarom az EL-ben folytatni.És már mindkét oldalra ráférne egy győzelem,stb.
Egyébként is elsőnek és másodiknak lenni sem tökély,mindenhol elég nehéz.

Egyébként is csettintésre nem változik meg semmi.

FORZA INTERNAZIONALE
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.11.24. 17:01-kor.
Komax

hvmetal írta:na kíváncsi vagyok mi lesz ma a Meazza-ba?
edzőbuktatás,küzdés a döntetlenért vagy az igazi Inter letarolja a hollandokat.sajnos az első 2 most reálisabb.
várom már a meccset,de nem tudok vereségért szurkolni,csak hogy Benitezt kirúgják.érdekes este lesz
gyakorlatilag nincs olyan eredmény ami jó lenne.
Forza Inter
Hát igen az emberbe furcsa érzések kavarognak. Nem tudok vereségért szurkolni hogy Rafat kirúgják. Moratti keze is egy kicsit meg van kötve, klub vb előtt balgaság lenne, az nem tenne jót szerintem. Összefoglalva, mire ráálltunk Benitezre, (mert voltak labdatartós sok gólos meccseink is (Bari, Bréma, Spurs)) addigra - hülyén fogalmazva - belesérült az egész csapat. Sajnos nincs garancia arra sem, hogy egy másik edzővel a jelenleg hadra fogható játékosokkal komolyabb eredményt tudna elérni. Bízunk a jobb folytatásban, mert elmehet a szezon.
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Aki Benítez elküldéséért szurkol,annak rossz estéje lesz:D Ugyanis ma nyerni fogunk:) Azt nem tudom megmondani,h simán ,vagy nem,vagy mennyire nyerünk,de behúzzuk,és Benítez maradni fog!!!:) Mindenesetre nagyon érdekes este elé nézünk,jobban várom a meccset szinte,mint egy negyeddöntőt:P

FORZA INTER
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Szerintem a játékosokon áll vagy bukik a dolog :!: ha edzőváltást szeretne a többség, akkor szerintem x de ha nem (amire kevés az esély legalábbis szerintem) akkor behúzzuk a meccset.

Nagyon remélem, hogy elküldik a meccs végén, és holnap már azt olvasom, hogy "közös megegyezés alapján" felbontják a szerződését
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

remélem x lesz...nem szabad nyerni, az sokkal rosszabb a jövőre nézve..
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Nem ezen a meccsen múlik a menesztés. Én nem hiszek az 1 meccses ultimátumban. Ha már ultimátumot adsz valakinek akkor nem úgy bízol benne.
Amúgy amilyen lelki állapotba vannak a srácok senki ne várjon itt elsöprő győzelmet. Én egy szenvedős meccset tippelek. És én x-re tippelek de ha nyer is egyik fél max 1 góllal szerintem. És mondom szenvedős gyenge meccs lesz sztem.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

BandInter írta:Nem ezen a meccsen múlik a menesztés. Én nem hiszek az 1 meccses ultimátumban. Ha már ultimátumot adsz valakinek akkor nem úgy bízol benne.
Amúgy amilyen lelki állapotba vannak a srácok senki ne várjon itt elsöprő győzelmet. Én egy szenvedős meccset tippelek. És én x-re tippelek de ha nyer is egyik fél max 1 góllal szerintem. És mondom szenvedős gyenge meccs lesz sztem.

Ugyan ezt akartam írni az ultimátummal kapcsolatba!Én viszont ha nem is elsöprő de győzelmet várok
Nia

Nevetséges :)
Győzelemre fel.Nagyon jó lenne,rám férne már,na és a fiúkra is.
Bár nagy valószínűséggel ezt felvételről látom :(
sorger=giallo

Azért szerintem egy győzelem feltétlenül jót tesz a csapatnak, bármilyen irányból nézzük. Persze tudom, sokan elégedetlenek Benithezzel (én sem vagyok oda az eddigi teljesítményéért, meg úgy általában az egész emberért), de én azt kívánom, álljunk talpra, mutassuk meg mi az az Inter-szív és jussunk ma este tovább, a jövőben pedig nyerjük meg a klub VB-t és dolgozzuk le a hátrányt a Milannal szemben, vagyis gyűjtsük be az újabb scudettot! Utána a szezon végén váljon szét a klub és a spanyol útja békében, addigra lehet keresni egy megfelelő trénert a csapat élére.

FORZA INTER!!! :D :twisted: :roll:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nekem emelkedne na a szememben Moratti,hogyha esetleg szenvedve nyernék ma akkor is lapátra tűnné.
Egy győzelemmel nem lehet jóvá tenni az egész eddig szezont.
Kiváncsi leszek a holnapi La gazetta címlapra ;)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

sorger=giallo írta:Azért szerintem egy győzelem feltétlenül jót tesz a csapatnak, bármilyen irányból nézzük. Persze tudom, sokan elégedetlenek Benithezzel (én sem vagyok oda az eddigi teljesítményéért, meg úgy általában az egész emberért), de én azt kívánom, álljunk talpra, mutassuk meg mi az az Inter-szív és jussunk ma este tovább, a jövőben pedig nyerjük meg a klub VB-t és dolgozzuk le a hátrányt a Milannal szemben, vagyis gyűjtsük be az újabb scudettot! Utána a szezon végén váljon szét a klub és a spanyol útja békében, addigra lehet keresni egy megfelelő trénert a csapat élére.

FORZA INTER!!! :D :twisted: :roll:

A fálre értés elkerülése miatt elmondom hogy én is ezt szertném de reálisan nem ez az ami bekövetkezhet. Rossz állapotban az egész csapat. De boldog lennék ha rámcáfolna a csapat! :)
sorger=giallo

Nos, akkor mindent bele!

FORZA INTER!!!
Komax

Csak ne mi kapjuk az első gólt, mert onnantól horror.

Chatre vki? :)
Válasz küldése