Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

20recoba írta:pfuu jólvan, nagyon kellet ez már

Egyetlen negítívum, h így Benitez marad még egy darabig. De nagyon jó látni a csapatot is ünnepelni.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

20recoba írta:pfuu jólvan, nagyon kellet ez már

Rossz kimondani, de én egy x-nek most jobban örültem volna. Nem igazán bízok benne, hogy ettől majd beindul a szekér, főleg ezzel a kókler pincérrel.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Audipower írta:Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a dagadék maradni fog, legalább a hétvégéig. :(

Fegyelmezd magad.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

A 90. perctől négy olasz volt a pályán. Ilyet is rég láttam már.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Örülök, hogy nyertünk, de annak abszolút nem, hogy marad Benítez....
Jól írtátok, ez a gyenge Twente itt tartja nekünk Benítezt....
De az azért valószínű, hogy a bajnokásgban kemény meccsek jönnek, Eto'o nélkül, csatár nélkül.
Már vasárnap a Parma sem lesz egyszerű, aztán Laziohoz megyünk.
Azért ha tovább nőne a különbség, remélem Moratti már tényleg nem akarja majd itt tartani.
De ha valami módon ezt a szezont végigcsinálhatja nálunk, akkor is remélem, hogy maximum a nyárig marad majd!
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Végre !!
Győzelem !!!
Wes meg Sztanko azért bevághatta volna amit be kellett volna vágni egy ilyen szinten ...de most örüljünk Csucsunak !

FORZA INTER !!!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nyertünk és ennek örülök, de félek hogy ez megmentette rafat és a játék nem javul, és akkor megint sehogy nem állunk. De reménykedjünk, hátha beindul a szekér. Forza Inter!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Remélem most már kifelé jövünk a gödörből. Jön az Eto mentes bajnokság. Meg kell nyerni a klub vbt, akkor újra felpöröghet a csapat.

Pandev egy 0. Mit keresett Eto a bal szélen amikor Ő az ügyeletes gólfelelős? Érthetetlen.
Benitez maradni fog. Fogadja el mindenki, ha nehéz is.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

jó lenne valahogy csoportelsőnek befutni mert szinte csak nagycsapatot kapthatunk: Mu,Real,Barca,Bayern,Chelsea... Egyedül a Bayerntől nem félnék
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

na végre 8-)
számítani lehetett,hgy szar meccs lesz,de legalább a 3pont meg van.Cambiasso remélem végre egészséges marad és visszanyeri a formáját.Snidling elszomorító már.oké,hogy fáradt,vérszegény meg minden mi nem jó,de a kaput nem képes eltalálni.persze Stanko sem panaszkodhat :D
hétvégén lesz már a herceg? kíváncsi leszek mire lesz képes a csapat a kameruni nélkül.
nem tudni ez az eredmény mit jelent a jövőt tekintve.nem hiszem,hogy elküldenék most,de majd elválik úgyis.
Grat a csapatnék! Jó volt látni,hogy nem kapunk gólt,győztesen jön le a csapat a pályáról.
Forza Inter
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Tommy írta:
Audipower írta:Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a dagadék maradni fog, legalább a hétvégéig. :(

Fegyelmezd magad.

Most nem azért, de az, hogy "dagadék", mióta csúnya szó? Nekem Benítez unszimpatikus volt már a 'Pool-os tevékenysége idején is és vállalom, hogy nem csípem, semmi több.

Most nagy lesz a hurráhangulat itt a fórumon, de Eto'o nem lesz a köv. 3 fordulóban szóval nem hinném, hogy behúzzuk azokat a meccseket és akkor, ha Moratti-nak van egy kis józan esze, akkor kiteszi a "spanyol mágust".
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Félig lerobbant csapattal ez jó volt. Viszont a helyzetkihasználtságon továbbra is javítani kell mert ez így osztályzatban nem éri el a közepest. De a továbbjutás megvan ez volt a lényeg. Jó lenne kicsit lendületbe jönni.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

hvmetal írta:Snidling
:lol: Ez jó :lol:
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Audipower írta:Most nagy lesz a hurráhangulat itt a fórumon

Hát az azért túlzás. Győztünk ami úgymond kötelező volt de akadozik még a gép és ezen a meccsen sem lehetet rojtosra rágni a körmünket.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Remélem Moratti látta a meccset és nem változtat a véleményén a ma esti sovány győzelem miatt.
Amúgy mi az,hogy nálunk nincsenek olaszok??? A 92.percben 4 olasz játékos(Castelazzi,Materazzi,Santon,Biraghi) volt a pályán!
Eto'o túl sokat volt ma a szélen és ez nagyon idegesit.A werder meccsen bezzeg lehetet középről inditani.
Ha januárban nem jön egy támadó, mondjuk Cassano akkor komoly eredményt nem fogunk elérni.
Sneijdetr sajnáltam.A kaupufája bemehetett volna.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Jó volt néha látni egy-két játékos arcán a küzdeni akarást! Nem voltunk meggyőzőek ma sem, de jelen helyzetben ezt a győzelmet nagyon meg kell becsülni!

FORZA INTER!!!
kiscivis

Festa írta:Ha januárban nem jön egy támadó, mondjuk Cassano akkor komoly eredményt nem fogunk elérni.

Lehet Benzema-t kölcsön kéne kérni Josétól, úgyse nagyon kell neki, itt meg hátha magáratalálna.
hvmetal

Audipower írta:
Tommy írta:

Fegyelmezd magad.

Most nem azért, de az, hogy "dagadék", mióta csúnya szó? Nekem Benítez unszimpatikus volt már a 'Pool-os tevékenysége idején is és vállalom, hogy nem csípem, semmi több.

Most nagy lesz a hurráhangulat itt a fórumon, de Eto'o nem lesz a köv. 3 fordulóban szóval nem hinném, hogy behúzzuk azokat a meccseket és akkor, ha Moratti-nak van egy kis józan esze, akkor kiteszi a "spanyol mágust".

azt sem kell elfelejteni,hogy ettől még a sérülteknek nem lesz gyorsabb a felépülésük.Ha lesz az új edző is gondban lesz.Max ,ha Baggio jönne játékos edzőnek,beállhatna :D
ennyi meccs szenvedés után meg csak kijár egy kis jó kedv
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

kiscivis írta:
Festa írta:Ha januárban nem jön egy támadó, mondjuk Cassano akkor komoly eredményt nem fogunk elérni.

Lehet Benzema-t kölcsön kéne kérni Josétól, úgyse nagyon kell neki, itt meg hátha magáratalálna.

úgy legyen
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Hááát mondtam, h nyerünk:D Próbálkoztunk,mentünk előre,egy gól csak összejött,nagyon nagy makk volt:) De megvan,és ez a lényeg.Amúgy Sneijder...Hihetetlen..Komolyan mondom,ekkora formahanyatlást,vagy nem is tom mi ez már,még a megye 1-be se látni..Hihetetlenül gyenge,ráadásul semmi nem akar neki összejöni..Még Milito is jobb formában volt:S:(
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nerazzurri írta:
kiscivis írta:

úgy legyen
Benzema állítólag a Juventus felé tart.

FORZA INTER!!!
kiscivis

Nem hinném, h odamegy. Adebayor a napokban nyilatkozta le, h megy a zebrákhoz, 2 ilyen kaliber meg aligha kell nekik.
Na de ez már itt off.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hát én a mai meccs után azt gondolom, hogy hiába nyertünk a következő 3 bajnokiból nem nézek ki 5 pontnál többet. Időhúzásnak jó volt, de kétlem, hogy innentől rendben lesz minden.

Azt meg könyörgöm, hogy felejtsük már el, hogy mennyi sérült van és más edző sem tudna mit csinálni. Papíron minden egyes kezdőnk jóval erősebb volt az ellenfélnél, bőven nyerni kellett volna akármelyik meccset.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Az argentin középpályás a Bajnokok Ligájában legutóbb pontosan 9 hónapja a Chelsea ellen lőtt gólt, akkor is a San Siróban és akkor is az 55. percben.

Egy kis érdekesség :D
sorger=giallo

Audipower írta:Most nagy lesz a hurráhangulat itt a fórumon
Nem hiszem, mert szerintem mindenki tisztában van a még meglévő problémákkal, amiket a jövőben orvosolni kell. Ez csak egy epizód volt a (remélhetőleg) felfelé vezető úton, viszont szerintem simán örülhetünk a soványka győzelemnek, mert ebben a helyzetben ezt is meg kell becsülnünk.

FORZA INTER!!!
sorger=giallo

versenyszellem írta:
sorger=giallo írta:... Benithezzel ...

Tudom, hogy a tulajdonnevek más kategória, de Benitez, h nélkül.
Több helyen többféle módon írják, például itt így: http://news.bbc.co.uk/dna/606/A35395095, viszont a http://www.inter.it/aas/hp?L=it oldalon az általad említett módon. Korábban a spanyolok szinte kizárólag th-val, az angolok szintén, ezt szoktam meg. Viszont, ha valaki érdemi információt tud szolgáltatni, akkor (amennyiben szükséges) készséggel elismerem, hogy tévedtem. :D :geek: :lol:
Egyébként érdekes kérdés és külön öröm, hogy valaki figyel az apró részletekre is.

OFF vége!

FORZA INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én örülök,hogy győztünk és tudom ezzel egyedül vagyok.Nálam több érv szólt amellett,hogy győzzünk,mint amellett,hogy nem.
Meg egyébként sem tudnám azt mondani,hogy veszítsünk.
Külön öröm számomra,hogy ez nem volt annyira szenvedős meccs.Sőt egész nézhető volt.(De Benítez megint nem tudta mit is akar a cseréknél:)).A végén azért voltak megint forró pillanatok.Fortuna sem áll legtöbbször mellénk idén.Talán tavaly ellőttük azt a segítséget :)
Én még mindig hiszek a bajnoki címben.És ahogy mondtam augusztusban:egyre erősebb a megérzés egy Mourinhoval való találkára :)
Kell a fiúknak ez a löket,és kellene a bajnokságban is.De ahogy mondtam tegnap csettintésre nem változik semmi.

FORZA INTER
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nia írta:Én örülök,hogy győztünk és tudom ezzel egyedül vagyok.

Abszolút nem! ;) Tegnap is voltak problémáink, messze nem volt tökéletes(hez közeli sem) a játék, de nyertünk és ez a lényeg. Viszont az interjúkat olvasva, nagyon sokan a klub-nál úgy vannak vele, hogy innentől már csak felfelé vezet az út, én azért ezzel vigyáznék... Remélek ők is. Sok a hiba a játékunkban és elöl 0-0-nál eléggé a szokásos, kiismerhető sablonokat játszottuk, 1-0-nál mikor kinyíltak akkor volt több helyzetünk. Sajnos azokat kihagytuk. A tegnapi meccset inkább az Inter SZÍV-vel nyertük meg, mint a jó játékkal. Ha ilyen motivációval játszottunk volna az utóbbi időben a bajnokságban, akkor nem 9 pont lenne a hátrányunk.

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2010.11.25. 11:15-kor.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Baggio85 írta: Ha olyan motivációval játszottunk volna az utóbbi időben a bajnokságban, akkor nem 9 pont lenne a hátrányunk.
Azt hiszem, ezt itt a lényeg.

Kíváncsi leszek a folytatásra, mert Eto és Milito mentes időszakban, még nyomasztóbb lehet ez a szenvedés. Pandev, de főleg Sneijder iszonyat formán kívül van. Biabiany ügyes, de neki még sok az Inter. Gyakorlatilag a középpályásoknak kell majd gólt lőni a Parma elllen, mert Goran csúnyán beoltatta magát ellene.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

akkor lenne a legjobb a győzelem ha moratti kirúgná benitezt
egy szar 1:0-s győzelem után minden megfog változni???? komolyan gondolta moratti?
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

"Én örülök,hogy győztünk és tudom ezzel egyedül vagyok"

Már hogy lennél egyedül? Minden Inter szurkoló örül, hiszen továbbjutottunk a BL-ben, és most majd a Tottenham megy a nehezebb ellenfél otthonába. Azaz ha mi megverjük ezt a bűn gyenge Brement és a Twente a hazai pályán úgy vitézkedik ahogy szokott, akkor csoportelsők is lehetünk. Ezzel a BL most kipipálva egy időre. A bajnokságban nem szabad a Milan-t nézni. Túl vannak egy kilenc meccses elképesztő szérián. Nem mindig lesz náluk sem ez így. Az a fontos, hogy a Juve-Roma kettőssel szembeni 2-3 pontos hátrányunk már ne növekedjen ha lehet. Eto'o nélkül nehéz lesz, de majd csak kitalál valamit Benitez, akiben pozitívan csalódhattunk tagnap, hiszen végre letett az ő kedvenc 4:2:3:1-es hadrendjéről, ami eddig igencsak döcögött. Épüljenek fel a sérültek aztán majd meglátjuk mit hoz 2011 eleje. Ami most a legfontosabb, hogy a Klub VB-re egy jó keret tudjon elutazni, olyan amelyik képes a Karácsonyfa alá egy szép trófeát tenni! Akik meg Benitez elzavarásával vannak elfoglalva, azoknak hagyni kell, hogy kimérgelődjék magukat. Valahol igazuk van, még akkor is ha vannak olyanok -mint én- akik nem küldenék el a misztert. Moratti a főnök, majd ő meghozza a döntést!
RenciDavid

Komax írta:
Baggio85 írta: Ha olyan motivációval játszottunk volna az utóbbi időben a bajnokságban, akkor nem 9 pont lenne a hátrányunk.

Kíváncsi leszek a folytatásra, mert Eto és Milito mentes időszakban, még nyomasztóbb lehet ez a szenvedés. Pandev, de főleg Sneijder iszonyat formán kívül van. Biabiany ügyes, de neki még sok az Inter. Gyakorlatilag a középpályásoknak kell majd gólt lőni a Parma elllen, mert Goran csúnyán beoltatta magát ellene.

A Parma még ok, de a Lazio ellen én 1 forintot nem tennék a csapatra amennyiben se Eto és se Milito nem lesz.
hvmetal

RenciDavid írta:
Komax írta:

A Parma még ok, de a Lazio ellen én 1 forintot nem tennék a csapatra amennyiben se Eto és se Milito nem lesz.

nem,a Parma sem ok.nehezebb lesz ellenük,mint a Lazio ellen.
a csapat elég kétarcú.a BL-ben majdnem annyi gólt lőttünk 5meccs alatt,mint a bajnokságban 13? meccs alatt.
CHievo ellen az látszódott,hogy a csapat megakarja buktatni Benitezt.Twente ellen viszont küzdöttek rendesen.
Capitano is megmondta a firkászoknak.remélem innentől kezdve már egy feltüzelt Intert látunk.lehet ez kellett,hogy meglegyen a motiváció.Jön a klub vb ami talán ismét lendületet adhat a csapatnak.
Ha van a bajnokságban csapat amely képes lehet 9pontot visszahozni a sötétek ellen az az Inter!!
Valaki figyelte a Pincér fejét a gól után? :D kellett neki is és a csapatnak is a győzelem. Én még mindig annak örülnék ha az edző és a csapat egymásra találnának,a spanyol stábját kibasznák,Branca-ék tavalyi színvonalú játékosokat igazolnának.
Moratti szerintem 1 korszak végét akarja lezárni a BL győzelem után és egy új Intert akar felépíteni.nem véletlen a stílus váltás,fiatalítás.A gond ott kezdődött,hogy egy több 1-2éves munkát egyből és nem fokozatosan akartak megcsinálni.
Adnék még Beniteznek esélyt most,hogy talán visszatér a harci kedv páraknál.BL-ben végül is olyan rosszak nem vagyunk. Valószínűleg télig már marad,ha tovább nő a különbség a milán javára biztos,hogy megy.
arra leszek kíváncsi,hogy Moratti akkor le mond e a szép focit játszó,labdatartós Interéről vagy jövőre érkezik 1 Guardiola és belefuthatunk újra a késbe.Amúgy kicsit furcsa,ez a győzelem most olyan,mintha a BL döntőbe jutottunk volna be nekem,holott Twente... :D
Forza Inter
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta:Eto'o túl sokat volt ma a szélen és ez nagyon idegesit.A werder meccsen bezzeg lehetet középről inditani.
Sneijdetr sajnáltam.A kaupufája bemehetett volna.

Ez igen gáz volt, vagyis nem az, hogy Eto'o a szélen volt hanem inkább az, hogy Pandev volt a középcsatár.... :shock: Pandev a padon ülhetne inkább középen. ;)
Sneijder meg szar formában van, de nem is jön össze neki semmi. Ennek a fő oka az, hogy fizikailag totál kész van. Hogy miért? tavalyelőtt amikor a realba volt sokkal kevesebbet játszott, sokat padozott is, meg sérült is volt, aztán tavaly a nagy menetelésünkbe + VB (előtte sok felkészülési meccs) szétesett. Nála teljesen egyértelmű szerintem, hogy nem motivációs probléma van hanem fizikai kimerültség.
Tegnapi meccsről:nyertünk ez a lényeg, sokat kell még fejlődnünk, de most örüljünk a továbbjutásnak és remélem ez ad annyi lökést, hogy a Parma ellen nyerünk hazai pályán. bár a csatársorunk....kemény lesz. :?
Festa

Nyertünk nagy nehezen,de azért nem kéne azt hinni,hogy egyből világverő csapat lettünk.
Komolyan mintha BL-t nyertünk volna.Egyből mindenki bízik Benitezben meg kiállunk mellette.
Azért kiváncsi vagyok arra,hogy ha nem nyerünk a parma ellen és mondjuk nyer a milán akkor mit fog nyilatkozgatni.
Na mindegy nálam a bajnokság elment.Na nem azért mert 9 pont a hátrányunk hanem mert mg mindig Benitez az edzönk.
Annyi elönye van a továbbjutásnak,hogy egy új edzővel még tavasszal is alkothattunk a BL-ben.

Amúgy lekell számolni azzal tévhittel,hogy erős a keretünk!!! Pl Sneijdit senki nem tujda pótolni ahogy Eto'o-t sem.
Ha Moratti nem igazol januárban akkor nullázás lesz nem triplázás.Kéne egy balhátvéd,egy szélső és két támadó!!!
Attól már gyomorgöcsörm van,hogy típikus középhátvédek- Chivu,Cordoba- játsznak szélsőhátvédet.
Mondjuk ami igazán kéne egy két fiatal akinek INTER szíve van .
Nia

Festa írta:Nyertünk nagy nehezen,de azért nem kéne azt hinni,hogy egyből világverő csapat lettünk.
Komolyan mintha BL-t nyertünk volna.Egyből mindenki bízik Benitezben meg kiállunk mellette.

Ezt én senkitől nem olvastam sehol sem.
Youme
Adminisztrátor

"meg kiállunk mellette"

Van aki eddig is kiállt mellette. Nem csak tegnap óta. Én pl. az egész csapatot szeretem még Mancinit is, hisz ő is a mi "kölykünk", és anno pl. Greskot is szerettem akármilyen szerencsétlen volt. Az edző, a játékosok, Moratti, a vezetőség, a szurkolók, mi egy nagy csapat, egy nagy család vagyunk. Jóban rosszban. Ez csak így működik...
Nia

Youme írta:"meg kiállunk mellette"

Van aki eddig is kiállt mellette. Nem csak tegnap óta. Én pl. az egész csapatot szeretem még Mancinit is, hisz ő is a mi "kölykünk", és anno pl. Greskot is szerettem akármilyen szerencsétlen volt. Az edző, a játékosok, Moratti, a vezetőség, a szurkolók, mi egy nagy csapat, egy nagy család vagyunk. Jóban rosszban. Ez csak így működik...

Ebben is sok igazság van.Hisz egy jó drukker a sz.rban sem szidja össze-vissza a csapatot és kitart mellettük.Bár bevallom én pl. nem csípek mindenkit,de nem is küldöm melegebb éghajlatra.De azért azzal mindenki tisztában van,hogy ez csak egy lépés volt és senki nem állította,hogy ez a BL-t nyerő Inter még.Hinni kell.
És ahogy mondtam reggel én a töretlen optimizmus még mindig hisz a bajnoki címben Benítezzel vagy nélküle.
Festa

Nia írta:
Festa írta:Nyertünk nagy nehezen,de azért nem kéne azt hinni,hogy egyből világverő csapat lettünk.

Lehet félrérthető voltam!!!Nem a fórumoskra gondoltam.
Hanem Benitezre meg a játékosokra.
Nekem azok a nilyatkozatok amiket olvastam kicsit túlságosan is optimisták voltak.
Attól,hogy mélg nyertünk Benitez nem lesz nyerő ember és a taktikája nem müködik.

A jelszavam: " Mindhalálig INTER és soha többé Benitez"
hvmetal

Festa írta:
Nia írta:

Nekem azok a nilyatkozatok amiket olvastam kicsit túlságosan is optimisták voltak.
Attól,hogy mélg nyertünk Benitez nem lesz nyerő ember és a taktikája nem müködik.

Most akkor azt mondod az új Pazza Interbe neki ne legyen szólója?
Alkatra pedig jó tenor lenne.kár
Nia

Festa írta:

Akkor félreértettelek elnézést.
Youme
Adminisztrátor

Mivel ez a legolvasottabb topik ezért bocs az offért, de gondoltam ide beírom, hogy a fórum/szabadidő/Rendezvények (Találkozók, események, szurkolói foci, stb) részbe betettem egy új postot. A Juve szurkolók akarnak Karácsony és Szilveszter között szurkolói foci tornát rendezni, és várják az Inter szurkolókat is. A tövábbi részleteket ott beszéljétek meg légyszives ha lenne érdeklődés erre. Köszönöm!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Twente elleni 2. félidő abszolút vállalható volt és h a ez lett volna Rafa 2. vagy 3. meccse azt mondanám h na valami lesz de eltelt 3 hónap,ezalatt elvesztettük a szuper kupát 1rangadót nem nyertünk meg,és a "kis" csapatok meg leszívattak.Sztem a scudetto felejtős nem azért mert sok a 9 pont hanem mert olyan csapatok ellen vesztettünk pontokat akiket egy bajnok esélyesnek kötelező megverni.
Nagyon remélem h valami megmozdul és klub vb-t behúzzuk!
RenciDavid

Állítólag Cambiasso azt akarta/akarja, hogy menjen Benitez. Egy esetleges Morattival való találkozóról is írnak, ahol Cambiasso Rafa menesztését kérte Morattitól.
Moratti persze tagad mindent.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... at-esteban
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

A Parma ellen Alibec kezd...
Azt nyilatkozta a román sajtónak, hogy egy álma vált ezáltal valóra, szívvel-lélekkel fog küzdeni, a célja, hogy megdöntse a Mutu rekordájt (rekord a román foci szintjén) az Interben...

A Chiveo ellen Benitez mikor feltette, annyit mondott neki, hogy játszodj amit tudsz ( :lol: :lol: ), meccs végén annak ellenére hogy dühös volt a csapatra, megdicsérte őt...
Megnézve a ratings-et, a támadó szekcióban Eto mellett ő kapta a legnagyobb jegyet...
Szerintem is ügyeske volt, hátha berobban.... :roll:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

nane, bekapcsolom a streamet a 4. percben és vezet a parma...
nem hiszem el, mi folyik itt?? :(
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

:D vicc...
holnap már nem lesz beni
hvmetal

versenyszellem írta:nane, bekapcsolom a streamet a 4. percben és vezet a parma...
nem hiszem el, mi folyik itt?? :(

már csak abban lehet reménykedni,hogy edzőbuktatás... jó pár éve nem kezdtünk így otthon
eddig Biabiany az egyik legjobb..bekéne valahogy húzni
Forza Inter
hvmetal

Lucio ellenfél 16sánál cselezget
sokat tanult a csapat az ellen kontragóljaiból :cry:
RenciDavid

Remélem Moratti már telefonál a lehetséges új edzőnek, hogy holnaptól van meló...
Válasz küldése