Baggio85 írta: ↑2022.03.14. 08:54
Én 6 részre tudnám osztani azt, ami eddig történt:
1. Már a Scudetto megnyerése után is voltak róla hírek, hogy valakit be kell áldoznunk, ez végül Hakimi lett. Aztán pár hétre rá elment Conte. Majd jött, ami Eriksen-nel történt, végül a nyár végén Lukaku is szólt, hogy ő is menne. Tehát a bajnok csapat magjából, minimum 3 meghatározó elem távozott!
2. Jött a 12 milliót kereső Conte helyett a 3-4 milliót kereső Inzaghi, a 70 milliós Hakimi helyett a 12,5 milliós Dumfries és a 120 milliós Lukaku helyett ingyen, a kb. 4 milliós Dzeko. Allegri megérkezett a Juvéhoz. És ezen a ponton - aki azt mondja, hogy nem így volt, az (bocsánat, ha megbántok valakit), de nem mond igazat - egyértelműen a Juve lett toronymagasan kikiáltva a bajnoki cím legnagyobb esélyesének és nálunk a BL hely, mint (alap) cél lett kimondva. Nyilván volt egy Napoli, ahol kiderült, hogy Spalletti jobb edző, mint Gattuso, meg egy Milan, aki ugyan komolyan nem erősített a nyáron, de nekik az az előnyük megvolt, hogy az előző évben 2. helyezett csapatra tudtak építkezni Piolival.
3. Elindult a bajnokság, a Juve tö*ön lőtte magát, mi ugyan jobban kezdtünk, mint sokan várták a sok változás után, de azért bukdácsoltunk és a Napoli és a Milan olyan előnyre tettek szert, hogy már a közvélemény is arról beszélt, hogy ez egy 2 szereplős verseny lesz köztük.
Jött a Napoli ellen rangadó, ahol az általános vélemény az volt, hogy az utolsó esély, hogy legyen esélyünk visszajönni a versenybe. Tehát itt volt egy nagyon fontos pillanat!!! Egy meccsen múlt, a bajnokság 13. fordulójában, hogy nekünk milyen céljaink lehetnek idén. A szurkolók és a közvélemény szerint!
4. Megnyertük a rangadót és egy olyan sorozatba kezdtünk, amire tán senki nem számított, hogy Inzaghiban és a csapatban benne van! Ekkor, ha csak a játékot tekintjük, nem volt kérdés, hogy ki a bajnokság legjobb csapata. Amibe belerúgtunk gól volt. És azért itt érdemes még egy dolgot megemlíteni: bár a játékunk tényleg kimagasodott a mezőnyből, igazi előnyre sosem sikerült szert tennünk. Mert 4 pont nem az! Főleg nem a bajnokság felénél!
5. Jött 2022, de igazából már utolsó Torino elleni meccsen is látszott karácsonykor, hogy kicsit visszaestünk, dehát igazából ez teljesen normális dolog. Jött egy sorozat, ahol kevesbé játszottunk jól, de nyertünk egy szuperkupát, ugyan X-eltünk Bergamoban, de az akkor egy teljesen jó eredmény volt.
6.És megérkeztünk oda, ahol most vagyunk: ha valahol megtört valami, akkor az a Milan elleni meccs előtti 2 hét volt, amikor megmondom őszintén, én azt hittem, hogy kipihenten, frissen, odakoncentrálva, felmérve a lehetőségeinket, mint egy AKTUÁLIS BAJNOK, a bajnokságban megfelelő módon lehozzuk a fontos meccseket. Nem ez történt sajnos. Nagyon nem!
Azon szerintem felesleges vitatkozni, hogy a Liverpool elleni meccsek miatt estünk e vissza, mert IGEN, a Liverpool elleni meccsek belejátszottak abba, hogy a keret KIÉGETT mostanra. Erről lehet, hogy Inzaghi is tehet, sőt, Ő az edző, biztos, hogy Ő IS tehet róla, de ahogy mi is, Ő is inkább folyamatosan játszatta Barellat, meg Brozot, meg Dzekot, ahelyett, hogy adott volna kicsivel több játék percet Gag-nak, Vecinonak, meg Sensinek. De nem kell mondanom, hogy itt a fórumon is az előbbi kettőnek milyen a megítélése... De akkor ezért miért csak Inzaghi lenne a hibás, hogy nincs "padunk". Ment a szekér, kevesen nyúltak volna ebbe bele télen, hogy majd tavasszal jobb legyen.
Nekem most olyan érzésem van, mint amikor egy hosszútáv futó elindul egy versenyen, ahol nem ő az esélyes, aztán nagyon jó teljesítménnyel sokáig vezet, majd elfárad és elkezdi mindenki "anyázni", hogy miért nem nyert!! Lehet, hogy sz*r hasonlat.
De szerintem ez a csapat most pont ott van, ahol a szezon előtt várni lehetett, kicsit még többet is hoz annál és aki nem így gondolja, csak arra kérem, hogy olvassa el megint az első 3 pontot. Mondjuk elég hosszúra sikeredett.
FORZA INTER!!!