SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

A sampra most nem lehet mondani, hogy nem vették komolyan, de a juve leszarta az egészet, ez látszott, nekik a bajnokság a fontos csak ezt ki is jelentették. Dehát tényleg vicc mennyire nem érdekli olasz klubokat, hogy a németek előznek, semmit nem tesznek érte, hogy ez ne történjen meg.. Bl csapatokat én nem hibáztatom, nem ott rosszabbak az olaszok (bár tény gyengébbek ott is mint régebben, de azért blben jobban szerepelnek a németeknél) és nem ott bukták el a 4. helyet, hanem az el-ben. Az el csapatok szépen megszopatták a blben indulókat mondhatni.. Aztán Sampdoria, Napoli, Palermo stb. szintű klub ezután ne sírjon, hogy oda bl 4. hely, mert ebben ők a legnagyobb hibásak.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:A sampra most nem lehet mondani, hogy nem vették komolyan, de a juve leszarta az egészet, ez látszott, nekik a bajnokság a fontos csak ezt ki is jelentették. Dehát tényleg vicc mennyire nem érdekli olasz klubokat, hogy a németek előznek, semmit nem tesznek érte, hogy ez ne történjen meg.. Bl csapatokat én nem hibáztatom, nem ott rosszabbak az olaszok (bár tény gyengébbek ott is mint régebben, de azért blben jobban szerepelnek a németeknél) és nem ott bukták el a 4. helyet, hanem az el-ben. Az el csapatok szépen megszopatták a blben indulókat mondhatni.. Aztán Sampdoria, Napoli, Palermo stb. szintű klub ezután ne sírjon, hogy oda bl 4. hely, mert ebben ők a legnagyobb hibásak.

Ezt mondom én is.És ha ez így folytatódik...
Egyébként a tegnapi Juve meccsre hacsak ránéztem már megfagytam...
Jó kis körülmények voltak...
Nia

Crespo megint vágott kettőt...:)
Formában van... :) Mindig csíptem őt,kár,hogy már nem sok van hátra neki se...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nia írta:Crespo megint vágott kettőt...:)
Formában van... :) Mindig csíptem őt,kár,hogy már nem sok van hátra neki se...

Jaja nagyon beindult :) De jó is lenne most nekünk egy jó formában lévő Crespo. Tudom volt a milanban is, de valahogy akkoris nagyon bírtam, és drukkolok neki, hogy szerezzen a szezonban 10-12 gólt. ;)
Nia

Quagliarella-val nagyon jól járt a Juve,ő is lőtt kettőt.
Talán jobban járt vele a Juve,mint Ibrahimovic-al a Milan.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Nia írta:Quagliarella-val nagyon jól járt a Juve,ő is lőtt kettőt.

Ugyan már. Quagliarella most lőtt kettőt lefogadom, hogy a következő 3-4 fordulóban nem talál majd be, ellenben Ibra fordulók óta hozza a pontokat a Milan-nak. (lásd legutóbb: Brescia)

És valahol ez a különbség kettejük között, hogy Ibra képes hosszútávon is egy szinten teljesíteni, míg az olasz hetekre eltűnik.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Süti írta:
Nia írta:Quagliarella-val nagyon jól járt a Juve,ő is lőtt kettőt.

Ugyan már. Quagliarella most lőtt kettőt lefogadom, hogy a következő 3-4 fordulóban nem talál majd be, ellenben Ibra fordulók óta hozza a pontokat a Milan-nak. (lásd legutóbb: Brescia)

És valahol ez a különbség kettejük között, hogy Ibra képes hosszútávon is egy szinten teljesíteni, míg az olasz hetekre eltűnik.

Vagy inkább csak túl Ibrahimovicra épül a milan, mindent fölvágnak rá, 90 perc alatt csak bever egyet, több évig csináltuk ezt mi is. Quagliarella nem hiszem, hogy rosszabb lenne. Az tény, hogy nem akkora név.
Nia

Nagyszerű csatár ahogy írtam és legalább innen messziről nem tűnik egy tapló nindzsának...
Cupi

Nia írta:Nagyszerű csatár ahogy írtam és legalább innen messziről nem tűnik egy tapló nindzsának...

nagyon jó rúgótechnikája van és vannak jó meccsei, de szerintem közel sem olyan nagy szám. Nem tud egyenletesen jó teljesítményt nyújtani, van, hogy meccsekre eltünik és észre se lehet venni (tavaly a Napoliba is ez volt) aztán meg lő egy álom gólt. ;)
Na meg láthattuk az EL-ben a nem túl acélos ellenfelek ellen se tudod sokat segíteni ő sem a juve továbbjutásáért.
Most nézem, hogy szezononként 13 gól fölé nem is ment az elmúlt 5 évben (szezononként legalább 30 meccset játszott)
Remélem a juvéba se fog túl sok gólt lőni. :) ;)
Tommy

Mondjuk ő nem is befejező csatár, olyan Cassano féle visszavont csatár, csak kicsit gyengébb kiadásban.
Nia

Cupi írta:
Nia írta:Nagyszerű csatár ahogy írtam és legalább innen messziről nem tűnik egy tapló nindzsának...

Na meg láthattuk az EL-ben a nem túl acélos ellenfelek ellen se tudod sokat segíteni ő sem a juve továbbjutásáért.

Nem is nevezték oda,nem lehetett már.
Tommy írta:Mondjuk ő nem is befejező csatár, olyan Cassano féle visszavont csatár, csak kicsit gyengébb kiadásban.

Ja,hát nem hiába azok a bombák,de egyébként most szerintem viszi a Juvét.na mindegy nem azért írtam,hogy igazoljuk le:)Csak jó játékosnak tartom és nem egy görénymovicnak....
Cupi

Nia írta:Nem is nevezték oda,nem lehetett már.

Ja akkor bocsi, erre nem emlékeztem, "sok" juve meccset néztem mostanában. :oops: ;)
Nia

Nem tudom írta e már valaki,de az Olasz kupa párosítása.

Napoli-Bologna
Internazionale-Genoa
Roma-Lazio
Juventus-Catania

Másik ág

Palermo-Chievo
Parma-Fiorentina
Milan-Bari
Sampdoria-Udinese

Napoli-Bologna/Inter-Genoa
Roma-Lazio/Juve-Catania

Másik ág

Palermo-Chivo/Parma-Fio
milan-Bari/Samp-Udinese

És így tovább...
Szóval max. a Milan a döntőben,Egyébként is nagyon kifogták az ágat...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nia írta:Nem tudom írta e már valaki,de az Olasz kupa párosítása.
Internazionale-Genoa
Mikor lesz a meccs?
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Komax írta:
Nia írta:Nem tudom írta e már valaki,de az Olasz kupa párosítása.
Internazionale-Genoa
Mikor lesz a meccs?

12/01/2011
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Adriano: végre mesterhármas - a szemetesben

Az AS Roma futballistája, Adriano „nyerte meg" a Serie A legrosszabb teljesítményt nyújtó játékosának járó Arany Szemetes-díjat. A brazil támadó immáron harmadszor érdemelte ki a rangosnak semmiképp sem mondható elismerést.
Adriano keveset játszott, mégis „elismerésben” részesült (Fotó: Action Images)

Egy játékos teljesítménye nem mindig függ attól, hogy melyik csapatban játszik. Erre bizonyíték Adriano, aki immár harmadszor érte el, hogy a Serie A legrosszabb futballistájának válasszák. Korábban még Inter-játékosként 2006-ban és 2007-ben részesült az elismerésben.
Hirdetés

A „negatív Aranylabdát" 2003 óta, a szurkolók szavazatai alapján ítélik oda az idény legrosszabb futballistájának az olasz élvonalban. Az eddigi nyolc alkalomból ötször brazil futballista „nyert".

Adriano fölénye az idén elsöprő volt, hozzávetőlegesen kétszer annyi szavazatot kapott, mint a második helyen záró juventusos Amauri. A harmadik helyet pedig végül a Milan futballistája, Ronaldinho „érdemelte ki″.

Adriano az elmúlt héten már hangot adott annak, hogy kevés játéklehetőséget kap Claudio Ranieri vezetőedzőtől. Mi tagadás, igaza is van: ebben a szezonban mindössze 144 percet töltött a pályán a támadó, aki ismét kilátásba helyezte, hogy hazatér Brazíliába.

Adriano honfitársa, Ronaldo állítólag csábítja is rendesen „hősünket", hogy csatlakozzon a Corinthianshoz. A Románál azonban egyelőre közölték: a játékos nem eladó.

AZ ARANY SZEMETES-DÍJ EDDIGI NYERTESEI
2003 Rivaldo AC Milan
2004 Nicola Legrottaglie Juventus
2005 Christian Vieri AC Milan
2006 Adriano Internazionale
2007 Adriano Internazionale
2008 Ricardo Quaresma Internazionale
2009 Felipe Melo Juventus
2010 Adriano AS Roma

Kép
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Az olasz kupában Crespo a legjobb 8 közé rúgta a Parmat.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

sorger=giallo írta:Az olasz kupában Crespo a legjobb 8 közé rúgta a Parmat.

Igen és hogy, 114. percben vezet a Fio. erre ver kettőt, a 115. és 117. percben.
Nia

graziejosé írta:
sorger=giallo írta:Az olasz kupában Crespo a legjobb 8 közé rúgta a Parmat.

Igen és hogy, 114. percben vezet a Fio. erre ver kettőt, a 115. és 117. percben.

Sokadik fénykorát éli az Argentin :)
Komax

Közben Cassano gyakorlatilag a milané...

Fasz kivan, Benitez out-saga miatt szépen lemaradunk minden elérhető erősítésről. :twisted:
Cupi

Jaja :cry:

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... l-2057355/

Mondja már meg nekem valaki, hogy amikor erre a posztra kéne játékos, akkor nekünk miért nem jó egy tehetséges, olasz, bagóért megszerezhető? Ne már, hogy Pandev, Biabiany meg a még tapasztalatlan Coutinho elég legyen oda.... :? Tudom, hogy problámás játékos Cassano, de ilyen körülmények között és a jelenlegi helyzetben igenis le kellett volna rá csapni, max nyáron kiraknánk rá az eladó táblát ha annyira gázosan viselkedik.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

moratti nem akar igazolni fél h visszasorolnak minket tavasszal a serie b-be
Süti

R9. írta:moratti nem akar igazolni fél h visszasorolnak minket tavasszal a serie b-be

Ezt most honnan vetted? :o
Süti

Cupi írta:amikor erre a posztra kéne játékos, akkor nekünk miért nem jó egy tehetséges, olasz, bagóért megszerezhető?

Valami itt nem stimmel. Én már többször írtam, hogy brutális hátéralkuk lehetnek.

Nem akarok újabb összeesküvéselméletet gyártani, de az nagyon érdekes, hogy a Calcipolli után igazoltunk, most meg semmi, valami a háttérben megváltozhatott.
Tommy

Semmit nem kell emögé bemagyarázni.. Volt egy nyár mikor Moratti nem igazolt játékosokat, és nem költött sokat, ugy gondolta bl győzelem után elég erős a csapat és nem szorul nagy erősítésekre, így nem akarta feleslegesen költeni a pénzt, és szerintem igaza is van. Bár 2-3 játékos valóban kellett volna de ez a keret a legerősebb a serie a-ban és simán vezetnünk kéne.

Cassano ügy szerintem meg mostmár egyértelmű, valószínű beniteznek kellett volna, és a klub is komolyan érdeklődött iránta, de hirtelen lemondtunk róla, egyértelmű hogy amiatt mert már Moratti tudta, hogy uj edzőnk lesz, így azt nem tudhatja előre neki milyen játékosokra van szüksége, ezért nem akarta idehozni szerintem cassanot.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Lehet h ez már tényleg abszolút mögé magyarázás, de hogy ha Moratti már azt is sejti h Capello lesz az edző, akkor lehet ez az oka a Cassano=nem-nek.
Ők híresen rosszban vannak.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Süti írta:
Cupi írta:amikor erre a posztra kéne játékos, akkor nekünk miért nem jó egy tehetséges, olasz, bagóért megszerezhető?

Valami itt nem stimmel. Én már többször írtam, hogy brutális hátéralkuk lehetnek.

Nem akarok újabb összeesküvéselméletet gyártani, de az nagyon érdekes, hogy a Calcipolli után igazoltunk, most meg semmi, valami a háttérben megváltozhatott.

sztem is, de nem merem kimondani mert olyan flém indulna mint még soha...
érdekes h mascheranot is simán eltudtok volna hozni még se hoztuk, cassanot simán tudtuk volna ő se kellett
melyik edzőnek nem kéne cassano? melyik edzőnek kéne inkább biabiany? hagyjuk már...
de remélem nincs igazam
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Elképzelem, ahogy edzésen Ibra csak úgy passzióból hátba rúg valakit a csapattársak közül (mert az nagyon megy neki), ezután Cassano leköpi Allegrit, mindeközben Robinho a honvágya miatt siránkozik és fizetésemelésért rikácsol, Ronaldinho pedig kipakolja a szekrényét az öltözőben és brazil módra elszambázik. :D
Persze ne legyünk rosszindulatúak, ha éppen lesz kedvük focizni, akkor félelmetes támadásokat fognak vezetni.
Nia

http://www.pepsifoci.hu/node/81739

Igazi fairplay szelleműek ezek a Milanisták :) Sosem volt szimpatikus túlságosan donald kacsa...még jó,hogy a kell szócska nem mindig válik valóra :)
Ronaldinho állítólagfél órát töltött az első edzésen,valószínű elpasszolják,legalább nem rontja többet a levegőt.
De érdekes,hogy milyen kétszínű banda az ott.Mindenkit el tudnak küldeni a francba,aki a nyamvadt seggüket sokszor kihúzta a szarból.
Cupi

Nia írta:http://www.pepsifoci.hu/node/81739

Igazi fairplay szelleműek ezek a Milanisták :) Sosem volt szimpatikus túlságosan donald kacsa...még jó,hogy a kell szócska nem mindig válik valóra :)

De figyu Nia, ha mondjuk Cambiasso vagy netán Zanetti átmenne edzősködni a milanhoz akkor Te sok trófeát kívánnál neki? :) Nem hiszem. ;)
Nia

Cupi írta:
Nia írta:http://www.pepsifoci.hu/node/81739

De figyu Nia, ha mondjuk Cambiasso vagy netán Zanetti átmenne edzősködni a milanhoz akkor Te sok trófeát kívánnál neki? :) Nem hiszem. ;)

Első fele kizárt :)
Naná....hogy nem :) De én nem vagyok játékos :)Viccet félretéve,tartsa meg a véleményét :) Remélem beelőzzük őket :)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

sztem ez csak annak szól, hogy a Milannak kíván sok trófeát és mivel ugyanazokban a sorozatokban érdekelt az Inter és a Milan, nyilván az Internek és semmilyen másik csapatnak sem kíván trófeát :D
Cupi

Nia írta:Naná....hogy nem :) De én nem vagyok játékos :)Viccet félretéve,tartsa meg a véleményét :) Remélem beelőzzük őket :)

Honnan tudod? lehet egy nap as roma játékos leszel és totyi lesz az edződ :D
Na azt Én is remélem, hogy beelőzzük őket, de szép is lesz. ;)
Nia

Cupi írta:Honnan tudod? lehet egy nap as roma játékos leszel és totyi lesz az edződ :D

Több okból is igen csekély a valószínűsége :) Meg ahogy szoktatok fogalmazni már "öreg" is vagyok :)
Tommy

Akik szerint a Bundesliga erősebb a serie a-nál ( :lol: ):

Carlo Garganese azt fejtegeti, miképpen juthatott a Bundesliga plusz egy Bajnokok Ligája indulóhoz a Serie A rovására, hiszen a német csapatok az utóbbi nyolc évben csak egyszer jutottak túl a negyeddöntőkön.

Edinson Cavani utolsó pillanatokban szerzett találatával a Napoli csapata egyedüli olaszként továbbjutott az Európa Liga következő szakaszába. Ez a tény azonban semmit sem változtat azon, hogy Olaszország a 2012/2013-as idénytől csak három csapatot indíthat Európa első számú kupasorozatában.

A jelen helyzet kialakulásáért az UEFA értelmetlen koefficiens számolási rendszere a felelős, amely az Európa Liga/UEFA Kupa résztvevőinek ugyanannyi pontot ad, mint a Bajnokok Ligájában szereplő csapatoknak. A németek éppen a második számú sorozatban az utóbbi öt évben szerzett pontjaikkal fogták be az olaszokat.

06/07 – A nyolcaddöntőkben csak egy olasz csapat van, míg a negyeddöntőkben 2 az elődöntőkben pedig 1 német

07/08 – A nyolcaddöntőkben 1 olasz és 4 német csapat, akik közül 1-1 jut el az elődöntőkig

08/09 – Egy olasz a negyeddöntőkben, 2 német az elődöntőkben és egy a döntőben

09/10 – Egyetlen olasz csapat van a nyolcaddöntőkben, 2 német a negyeddöntőkben és egy az elődöntőkben

10/11 – Egy olasz és két német gárda jutott a legjobb 32 közé

A Bundesliga rajongói a fenti adatokkal bizonygatják bajnokságuk erejét. Az igazat megvallva azonban az olasz csapatok nem nagyon törik magukat a kupáért, hiszen sem presztízs, sem anyagi okokból nincs egy szinten a BL kiírással. Az ő szemükben a sorozat csak terhet jelent a bajnokság mellett, amely értékes erőforrásokat von el a fő célkitűzés megvalósítástól.

Bárki, aki végigfutja a Serie A-s csapatok Európa Liga/UEFA Kupa szereplését az elmúlt 10 évben (amióta az UEFA megemelte a BL indulók számát) észreveszi, hogy a csapatok úgy lézengenek a pályán, mintha csak egy szezon előtti barátságos meccsen lennének. Ezen még az sem változtat, ha a tartalékcsapattal állnak fel és az ember azt várná, hogy a fiatalok majd megpróbálják bejátszani magukat a kezdőbe.

A német szurkolók szerint az olaszok gondja, ha nem veszik komolyan az Európa Ligát. De miért is kellene? A szponzoroktól és televíziós jogdíjakból származó pénzek még a jegybevételekkel együtt sem érik meg jobban, mint egy hétvégi hazai bajnoki. Az Atletico Madrid például csak 6 millió eurót rakott zsebre az egész sorozat alatt. A klubok nem fogják kockáztatni a bajnoki helyezésüket ilyen kicsi összegekért. A Sunderland például a Premier League-ben tavaly elért 13. helyével ennél jóval több pénzt kapott.

És akkor ott vannak még a csapatok, akik a Bajnokok Ligája helyezésekért küzdenek. Vajon a Napoli-nak melyik éri meg jobban? Megnyerni az Európa Ligát vagy elérni a Serie A első négy helyének valamelyikét? Ugye nem kell megválaszolnom? A pénzügyi különbségek már-már csillagászatiak. Az UEFA 2,1 milliót utal a selejtezőkben résztvevő klubok számlájára és 3,9 milliót a csoportkörért. Fél millió bónusz jár minden lejátszott meccsért, 0,8 millió a győzelemért, valamint 0,4 millió a döntetlenért. A csoportok továbbjutóinak további 3 milliót fizetnek, majd 3,3 milliót a negyeddöntőért, 4,2 milliót az elődöntőért és 5,2 milliót a döntőért. A győztes markát pedig 9 millió euró győzelmi prémium üti.

Az tehát, hogy az Európa Ligáért és a Bajnokok Ligájáért ugyanannyi UEFA koefficiens jár, enyhén szólva is nevetséges. Nézzünk egy példát. A Shakhtar Donetsk nyerte az utolsó UEFA Kupát többek között a CSKA Moszkvát, a Marseille-t, a Dynamo Kijevet és a Werder Bremen-t legyőzve. A Barcelona ugyanakkor a BL győzelemért olyan óriásokon gyalogolt végig, mint a Lyon, a Bayern München, a Chelsea és a Manchester United. És igen, a Shakhtar pontosan ugyanannyi pontot ért Ukrajna UEFA koefficiensének, mint a Barcelona Spanyolországénak.

Az Európa Ligát és a Bajnokok Ligáját külön kellene pontozni, amikor Olaszország vagy Németország BL indulást érő helyeiről döntenek. Ha tisztán a Bajnokok Ligáját nézzük az utóbbi egy, három, öt, 10, 15, 20 vagy 30 évben, a Serie A minden tekintetben lekörözi a Bundesliga-t.

06/07 – Csak a Bayern jut tovább a csoportból, akit a negyeddöntőben éppen a Milan ejt ki. Három olasz csapat vesz részt a nyolcaddöntőkben, kettő a negyeddöntőkben és a Milan a végső győztes

07/08 – Csak a Schalke jut tovább a csoportból, de a Barcelona megállítja őket a negyeddöntőben. Három olasz csapat jut a nyolcaddöntőbe, egy a negyeddöntőbe

08/09 – Csak a Bayern jut tovább a csoportból, de a Barcelona újfent kiejti az egyetlen német gárdát a negyeddöntőben. Három olasz csapat a nyolcaddöntőkben

09/10 – Két német és három olasz csapat éri el a nyolcaddöntőt. A Bayern-t a döntőben megveri az Inter

10/11 – Két német és három olasz csapat jut tovább a csoportokból

Az utóbbi nyolc évben csak egyetlen német csapat jutott tovább a negyeddöntőből, méghozzá tavaly a Bayern. A nyolcból 3 évben egyetlen Bundesliga résztvevő sem élte túl az első kiesési kört. A nyolc év alatt csak ötször játszott német csapat a negyeddöntőben, ebből négyszer a Bayern.

Most pedig nézzük meg az olasz csapatok teljesítményét. A Calciopoli ellenére a Serie A ugyanazon idő alatt 3 BL serleget gyűjtött, 5 döntős, 7 elődöntős és 14 negyeddöntős csapatot adott. Az utolsó négy kiírásból kettőt nyertek meg olasz klubok.

Olaszország fölénye számokkal

5 német csapat érte el a negyeddöntőt az utóbbi 8 évben

14 olasz csapat érte el a negyeddöntőt az utóbbi 8 évben

9 év telt el azóta, hogy német csapat nyerte meg a BL-t

2 BL serleget nyertek az olasz csapatok az utóbbi 4 évben

1 döntőben játszott német csapat az utóbbi 8 évben

5 döntőben játszott olasz csapat az utóbbi 8 évben

Végezetül nézzük meg kicsit a történelmet is. Az elmúlt 34 évben a Bundesliga csapatai 3 európai kupasorozatot nyertek meg, míg a Serie A csapatai 8 kupát hoztak haza. 17 olasz résztvevője volt az európai kupák utolsó 34 döntőjének, tehát pontosan a fele. Az utóbbi négy évben ugyanez az arány, sőt mindkétszer győztesen hagyták el a stadiont – ez a legjobb arány egész Európában, Angliát és Spanyolországot is beleértve.

Most pedig néhány idióta az UEFA-nál, akik talán életükben nem rúgtak még labdába, azt akarják megmagyarázni nekünk, hogy a Stuttgart-Odense és Sampdoria-Debrecen meccsek milyen sokat nyomnak a latba a BL helyek odaítélésekor…

Írta: Carlo Garganese (goal.com)

Fordította. Dudu (juventushungary)
Süti

Tommy írta:A német szurkolók szerint az olaszok gondja, ha nem veszik komolyan az Európa Ligát. De miért is kellene?

Talán azért kellett volna, hogy továbbra is négy indulási lehetőséget kapjon az olasz labdarúgás a BL-ben.

Értem én is a megrökönyödést sokaknál, az eredmények tükrében a két bajnokság között zongorázni lehet a különbséget, de ettől függetlenül szvsz alkalmazkodni kellett volna az Európa Ligában a jelenlegi körülményekhez.

Mert eddig mi történt? A nagycsapatok közül fix volt évekig az első három hely, a középcsapatok közül főleg az utóbbi években a negyedik hely volt a reális célkitűzés, abban lehetett reménykedni, de most ennek is vége.
Komax

Eddig sem az eredményekkel volt a baj, hanem a hozzáállással. 90-es években uralták az olaszok az uefa kupát. Ma érdektelenek tartják. Ha nem változtatnak szemléletet, a koefficienseket tekintve tovább fog süllyedni a liga. Németek csak kihasználták a rendszer előnyeit. Ott mazsoláztak ahol jutott nekik.
Süti

Komax írta:Ha nem változtatnak szemléletet, a koefficienseket tekintve tovább fog süllyedni a liga. Németek csak kihasználták a rendszer előnyeit. Ott mazsoláztak ahol jutott nekik.

Ez így van.
Nia

Úgy néz ki Federico Macheda a Sampban folytatja.Cassano pótlására fél éves kölcsön...

A Milánnál kidőlt Robinho(idióta sérülés),kapafog meg lelépni látszódik :)Már csak Ibrát kellene valami kamerásnak földre vinnie :)
Komax

kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

A vén kurvának jól indul az újév. melo 17. perc piros lap, ráadásul Quagliarella is megsérült.
kiscivis

kiscivis írta:A vén kurvának jól indul az újév. melo 17. perc piros lap, ráadásul Quagliarella is megsérült.

És Giovinco lőtte a Parma vezető gólját. :D
Nia

Na ne tegezd őket :)

Mutu repült a Fiorentinából is.Így lehet a legtökéltessebben elbaszni valamit :)

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... mutut.html
kiscivis

És a Parma második gólját is Giovinco lőtte. :D
Tommy

És Palladino belövi a negyediket. :lol: :D

Kicsit nagy fricska ez a juvénak.
kiscivis

Tommy írta:És Palladino belövi a negyediket. :lol: :D

Kicsit nagy fricska ez a juvénak.

Becsatlakoztam a meccs ucsó fél órájára, és elég szépen labdázgatott a Parma. Persze ez főleg az emberelőnynek köszönhető.
Szomorúan láttam viszont, h Aquilani is kezdi felvenni a juve-s tahó paraszt mentalitást. Mindenesetre tényleg nagy fricska ez a juvenak, pláne úgy, h 2 sajátnevelés rúgott nekik 3at.
Nia

Még egy jó kis Bilán vereséget ide az elejére.Aztán jók leszünk :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

kiscivis írta:És a Parma második gólját is Giovinco lőtte. :D

Éljen Giovinco :lol:
F Melonak megint elgurult a gyógyszere, nem futballpályára való az ilyen kretén...
de ha már játszik akkor a juvéban van a helye a többi kretén között :mrgreen:
kiscivis

A Cagliari nem tudom mikor akar gólt lőni. Matri szerelte a tök utolsó védőt, de elcseszte, ez nem elég. Abbiati a 16oson belül a tök egyedül álló Nenének passzolta a labdát, de ő is elcseszte.
kiscivis

Cassano gólpasszal nyitott.(bár sztem les volt) De ilyen a mi szerencsénk, h a 85 ill 86. percben a Roma és a Milan is megszerzi a vezetést.
Válasz küldése