Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: R9. »

schalke, münchen, donetsk
ez a 3 most kapásból

de azt ne feledjük h addigra egy teljesen más Inter lesz mint amit az elmúlt 1 hónapban láttunk
chelsea is milyen szar most? de addigra ők is felpörögnek majd
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

vajon mennyi az esély hogy a három angol csoportgyőztes a három olasz csoportmásodikat kapja? :((

amúgy, ha nyertük volna a csoportot, három csapat kihúzva, max Arsenal vagy Lyon lehetett volna komoly ellenfél, hatalmas öngól volt kihagyni a lehetőséget, még akkor is ha nyilván a Tottenhamnek sem kell megszakadnia, tudván, hogy mi égünk..
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Bayernt érzem. :D
Komax

versenyszellem írta:amúgy, ha nyertük volna a csoportot, három csapat kihúzva, max Arsenal vagy Lyon lehetett volna komoly ellenfél, hatalmas öngól volt kihagyni a lehetőséget, még akkor is ha nyilván a Tottenhamnek sem kell megszakadnia, tudván, hogy mi égünk..
Már a Twente elleni X-nél is szó volt róla, hogy hiányozhat majd az a 2pont, hát igaz lett. :(
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... aj-2055949

Úgy néz ki, h a pincérünk napjai igen csak megvannak számlálva végre a Moratti is átlát a szitán, h itt nem csak a sérülések miatt hanyatlunk.
Mert oké sok a sérült, de még az elképzelt taktika szikráját sem látni a pályán az akarásról nem is beszélve. A sok sérültet meg nem akarom teljesen az ő számlájára írni, de vmi szerepe csak van benne!
Mindenesetre én így előre is sok sikert kívánok neki a továbbiakban a remélhetőleg megnyert klub VB után csak nem itt. hanem vhol máshol:D
Forza Inter!!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

versenyszellem írta:vajon mennyi az esély hogy a három angol csoportgyőztes a három olasz csoportmásodikat kapja? :((

amúgy, ha nyertük volna a csoportot, három csapat kihúzva, max Arsenal vagy Lyon lehetett volna komoly ellenfél, hatalmas öngól volt kihagyni a lehetőséget, még akkor is ha nyilván a Tottenhamnek sem kell megszakadnia, tudván, hogy mi égünk..

az Arsenal-t már rég kaptuk meg. Liverpool,Mu,Chelsea már megvolt.most az ágyúsok jönnek.ők a legkönnyebben verhetőek. 1normális edzővel bárki ellen lehet esélyünk.Nem a Porto vagyunk,ha jön egy nagy edző és összeszedi a csapatot bárki ellen lenne esélyünk és rögtön 1 nagy kiverése újabb lendületet adhatna,mint tavaly és hitet,hogy megy José nélkül is. nem mondom,hogy megnyerjük újra,mert ahhoz nem sok esély van és,hogy nem eshetünk ki rögtön,de ennek a csapatnak csak egy karmesterre van szüksége,mint tavaly és pár új arcra.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:Bayernt érzem. :D

Én meg a Real-t akarom :)
Nindzsamovic meg kapja meg a Barcat,csak a tökéletesség kedvéért :)
R9.

realt akkor akarom ha capello ül a kispadon és elől 4 bomba formába lévő játékosunk lesz: sneijder,etoo,milito,cassano :P
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A Barcát és a Chelseát jó lenne elkerülni :!: Schalke 04, Manchester United, Bayern Munich, Shakhtar Donetsk simán verhetőek, természetesen új edzővel.
Érzésem szerinte a Realt is el lehet kapni és szerintem el is fogja őket kapni valaki ,ha nem is mi akkor majd más.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

hvmetal írta:
versenyszellem írta:vajon mennyi az esély hogy a három angol csoportgyőztes a három olasz csoportmásodikat kapja? :((

az Arsenal-t már rég kaptuk meg. Liverpool,Mu,Chelsea már megvolt.most az ágyúsok jönnek.ők a legkönnyebben verhetőek. 1normális edzővel bárki ellen lehet esélyünk.Nem a Porto vagyunk,ha jön egy nagy edző és összeszedi a csapatot bárki ellen lenne esélyünk és rögtön 1 nagy kiverése újabb lendületet adhatna,mint tavaly és hitet,hogy megy José nélkül is. nem mondom,hogy megnyerjük újra,mert ahhoz nem sok esély van és,hogy nem eshetünk ki rögtön,de ennek a csapatnak csak egy karmesterre van szüksége,mint tavaly és pár új arcra.

Az Arsenalt max akkor kaphatnánk, ha nyertük volna a csoportban.
ellenben a MU, Chelsea 'esélyes' nekünk, a Tottenhamnek meg jó lesz a Roma vagy a Milan, mindkettőt simán ki tudja verni.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

DaNi írta:A Barcát és a Chelseát jó lenne elkerülni :!: Schalke 04, Manchester United, Bayern Munich, Shakhtar Donetsk simán verhetőek, természetesen új edzővel.
Érzésem szerinte a Realt is el lehet kapni és szerintem el is fogja őket kapni valaki ,ha nem is mi akkor majd más.

Olvasom itt a kommentárokat, és azt mondjátok, hogy egy Manchestert, Bayernt, vagy akár 1 Schalke-t simán be tudunk húzni ??? Most én vagyok ennyire lenéző a csapattal, vagy csak reálisan látom, hogy a Werdertől kapunk sima 3at és a bajnokságba is, olyan kis csapatok ellen akiket tavaly nem tudtuk, "megalázni" olyanokat nem tudunk megverni és néhányan már Manchesterekről beszélnek, oké, hogy gyengék de mi azért finoman szólva nagyon elvagyunk eresztve.....
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Addigra remélhetőleg felépülnek a sérültek, és uj edzőnk lesz. Ez a csapat pedig ha jó formában van, akkor a világ bármelyik csapatát képes elkapni. Werder meg nem mérce, a c csapatunkal kikaptunk 3-0-ra, ugy hogy már a kezdő sípszó előtt feladtuk a meccset, ami szomorú de tény.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Kívánom Tommy, hogy neked legyen igazad, de én sajnos "nem látom az alagút végét", semmi bajom nem volt eddig Rb.vel sőt én azok közé tartoztam aki örült az érkezésének, de hát lassan már ellenszenves lessz :D

Forza Inter!!!!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Úgy néz ki, hogy elmarad a játékosok sztrájkja. Ezek szerint lesz forduló hétvégén? És ez minket érint? 15én van KlubVB meccs, elvileg holnap vagy szombaton még beleférne egy bajnoki.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

RenciDavid írta:Úgy néz ki, hogy elmarad a játékosok sztrájkja. Ezek szerint lesz forduló hétvégén? És ez minket érint? 15én van KlubVB meccs, elvileg holnap vagy szombaton még beleférne egy bajnoki.
Én úgy tudom, hogy a csapat holnap indul a helyszínre, tehát bajnoki mérkőzés már csak 2011-ben.

FORZA INTER!!!
hvmetal

jdanika írta:Kívánom Tommy, hogy neked legyen igazad, de én sajnos "nem látom az alagút végét", semmi bajom nem volt eddig Rb.vel sőt én azok közé tartoztam aki örült az érkezésének, de hát lassan már ellenszenves lessz :D

Forza Inter!!!!

Én is örültem neki,mert a Liverpool-al inkább alkotott,mint sem rombolt,ahogy sokan gondolják,ott nem az edző rombolt....Valencia-val is jó volt,de ő ide nem elég. Remélem elküldik Milánóból minél hamarabb.
Alagút az nincs a csapat előtt,inkább a motiválatlanság,az edző és stábja alkotott 1 "jelzőtáblát" ami eddig csak pirosan jelzett.Egy Capello tudású edzővel pár hét alatt visszajöhet minden.Vele nem hinném,hogy úgy járnánk,mint Lippi-vel és ez a keret elég volt egy BL-hez azért.Kell 1 kis frissítés,de nem hiszem,hogy ez a csapat kevés lenne már a Scudetto-hoz.Milánba szinte csak csatárok vannak és Thiago Silva,Juventus meg egy Del Neri-vel úgy sem fog semmit se nyerni.Ahogy egy Milán drukker haverom mondta: ezt a bajnokságot nem ők nyerik eddig,hanem az Inter bukja . (azért valamennyivel egységesebbek,mint tavaly,de még így sem az igazi a Milán)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

jdanika írta:Kívánom Tommy, hogy neked legyen igazad, de én sajnos "nem látom az alagút végét", semmi bajom nem volt eddig Rb.vel sőt én azok közé tartoztam aki örült az érkezésének, de hát lassan már ellenszenves lessz :D

Forza Inter!!!!

Én még pár hete is védtem. :D De már belátom hogy nem ide való. Van ilyen és pont. Vele melléfogtunk de ha időbe lépünk akkor gyorsabban kiérhetünk az alagútból talán.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

sorger=giallo írta:
RenciDavid írta:Úgy néz ki, hogy elmarad a játékosok sztrájkja. Ezek szerint lesz forduló hétvégén? És ez minket érint? 15én van KlubVB meccs, elvileg holnap vagy szombaton még beleférne egy bajnoki.
Én úgy tudom, hogy a csapat holnap indul a helyszínre, tehát bajnoki mérkőzés már csak 2011-ben.

FORZA INTER!!!

Pénteken megy a csapat második hazájába. :D Mostanába sok időt töltöttünk a sejkeknél.
Bajnokság idén nekünk nem lesz hál' Istennek. Nem kell szenvednünk.
Nia

BandInter írta:
sorger=giallo írta:

FORZA INTER!!!

Pénteken megy a csapat második hazájába. :D Mostanába sok időt töltöttünk a sejkeknél.
Bajnokság idén nekünk nem lesz hál' Istennek. Nem kell szenvednünk.

Azt hiszem majd 6.a körül belekezdünk a nagyon kemény kupás,pótlós,bajnokis januárba...
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Ki tudja,hogy mikor sorsolnak a BL.-ben? Melyik csatorna közvetíti ezt élőben? :roll:
Nia

Mazzola írta:Ki tudja,hogy mikor sorsolnak a BL.-ben? Melyik csatorna közvetíti ezt élőben? :roll:

Jövő péntek az EL miatt.Digisport biztos,eurosport nem tudom.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Mazzola írta:Ki tudja,hogy mikor sorsolnak a BL.-ben? Melyik csatorna közvetíti ezt élőben? :roll:

Örülök , hogy újra itt vagy !!
...így már nem vagyok egyedül ,,öreg'' :lol:
szép napot neked ... IS !

FORZA INTER !!!
Mazzola

intertomega írta:

Örülök , hogy újra itt vagy !!
...így már nem vagyok egyedül ,,öreg'' :lol:
szép napot neked ... IS !

FORZA INTER !!!

Üdv neked is kedves Tanár Úr!
Mi nem öregek,csak talán egy kicsit tapasztaltabbak vagyunk. :lol:
Közel fél éves önkéntes számüzetésem után már nem bírtam tovább , mert hiányoztatok!
Tanultam a korábbiakból,ezért csak ritkán és csak az igazán fontos témákhoz szeretnék hozzászólni.
Komax

Nia írta:

Jövő péntek az EL miatt.Digisport biztos,eurosport nem tudom.
Mindkettő élőben Dec.17 péntek 12.00-tól. (EL 13.00-tól)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A TP Mazembe csapatával játszunk :?
Szerintem simán verjük őket, bár ha benitez továbbra is így fog szerencsétlenkedni akkor nem olyan biztos. Ha már Capello úgy is ott van akkor már inkább ő készítse fel a csapatot :D
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Capello hol van?elment a csapat után?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interista23 írta:Capello hol van?elment a csapat után?

Igen, állítólag a helyszínen nézi a meccseket.
R9.

de capello fia nyilatkozta h nem az inter miatt ment ki hanem alapba is tervbe volt véve + nem érkezett semmilyen ajánlat az inter részéről
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

R9. írta:de capello fia nyilatkozta h nem az inter miatt ment ki hanem alapba is tervbe volt véve + nem érkezett semmilyen ajánlat az inter részéről

azért remélem ez csak terelés :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tény ezt mondta capello fia, de ha megkereste moratti biztos nem mondhatja azt hogy, igen azt inter miatt jött ki és már folynak a tárgyalások. A klub vb után pedig váltja benitezt.
R9.

persze :D
megy a kavarás direkt
benitez remélem nagyon rosszul érzi magát
Mazzola

zanetti88 írta:
DaNi írta:A TP Mazembe csapatával játszunk :?
Szerintem simán verjük őket, bár ha benitez továbbra is így fog szerencsétlenkedni akkor nem olyan biztos. Ha már Capello úgy is ott van akkor már inkább ő készítse fel a csapatot :D

hát ezt rosszul tudod...
a mazembe a brazil Inter-el játszik, mi meg valami koreaival

Lehet,hogy DaNi valamit nagyon megérzett.A Mazembe ugyanis óriási meglepetésre 2:0-ra verte a délamerikai druszánkat, - így ők már a döntőben vannak! :o
Ha este sikerül a koreaikak ellen a továbbjutásunk,akkor Inter- Mazembe döntő lesz .
Az elmúlt fél év siralmas játéka, és eredménytelensége miatt egyszerűen kötelező a Csapatnak a lehető legkomolyabban venni a következő két meccset, és hazahozni a Klub Vb.trófeát is. Moratti elnök úr és valamennyi INTER-ista nagyon várja,hogy a miénk legyen a Világ legjobb klubcsapatát megillető kupa! :D
FORZA INTER !!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Mazzola írta:
Lehet,hogy DaNi valamit nagyon megérzett.A Mazembe ugyanis óriási meglepetésre 2:0-ra verte a délamerikai druszánkat, - így ők már a döntőben vannak! :o
Ha este sikerül a koreaikak ellen a továbbjutásunk,akkor Inter- Mazembe döntő lesz .
Az elmúlt fél év siralmas játéka, és eredménytelensége miatt egyszerűen kötelező a Csapatnak a lehető legkomolyabban venni a következő két meccset, és hazahozni a Klub Vb.trófeát is. Moratti elnök úr és valamennyi INTER-ista nagyon várja,hogy a miénk legyen a Világ legjobb klubcsapatát megillető kupa! :D
FORZA INTER !!!

Ja ez nagyon meglepő. Innen nem nyerjük meg akkor....nagyon ciki. Braziloktól tartottam, szóval ezek után kötelező megnyerni :)
Első lépés holnap este kell megtenni, utána meg jöhet a döntő ;)
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

DaNi írta:A TP Mazembe csapatával játszunk :?

hát ezt rosszul tudod...
a mazembe a brazil Inter-el játszik, mi meg valami koreaival
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Holnapi 18 órás kezdés az itteni idő szerint lesz?
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Stankov írta:Holnapi 18 órás kezdés az itteni idő szerint lesz?

igen, magyar idő szerint.

ha döntőben jutunk, a Mazembe csapat vár ránk, akik verték a Pachucát és a brazil Intert is :shock:
hvmetal

DSanton39 írta:
Stankov írta:Holnapi 18 órás kezdés az itteni idő szerint lesz?

igen, magyar idő szerint.

ha döntőben jutunk, a Mazembe csapat vár ránk, akik verték a Pachucát és a brazil Intert is :shock:

annyira nem meglepő szerintem.gondolom fizikálisan jóval erősebb csapat vár ránk,mint egy Dél-Amerikai.Na meg fegyelmezettebb.Azért mi vagyunk az esélyesek és ciki lenne,ha.. :o jó lenne nézni valahol a meccset.Kíváncsi vagyok a csapatra
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Megvan a kezdő: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 6 Lucio, 26 Chivu; 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder, 27 Pandev, 9 Eto'o; 22 Milito.
Substitutes: 12 Castellazzi, 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 11 Muntari, 13 Maicon, 17 Mariga, 23 Materazzi, 31 Alibec, 36 Benedetti, 39 Santon, 40 Nwankwo, 88 Biabiany.

Nyerni kell, nincs mese. FORZA INTER!!!
Mazzola

Összesen 6 db (!) sport Tv csatornának vagyok előfizetője,de egyik sem közvetíti a mai meccset.
Nagyon pipa vagyok amiért egyik sem akar egy ilyen különleges meccsre áldozni! :twisted: :twisted: :twisted:
Tud valaki valamilyen linket ??? Minden esetre ma is szorítani fogok,és nagyon várom a csapattól a Club VB. címet !!!

Forza INTER !!!!
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

stankoooo szép volt! De hogy Sneijder megsérült ezt azért bazdmeg már nem hiszem el
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

1.perc Sneijder megsérült,2. Stanko. gólll.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

1-0 Dekii
Sneijder :?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Intertobi írta:stankoooo szép volt! De hogy Sneijder megsérült ezt azért bazdmeg már nem hiszem el

Hol nézitek??
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

interfan írta:Megvan a kezdő: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 6 Lucio, 26 Chivu; 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder, 27 Pandev, 9 Eto'o; 22 Milito.
Substitutes: 12 Castellazzi, 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 11 Muntari, 13 Maicon, 17 Mariga, 23 Materazzi, 31 Alibec, 36 Benedetti, 39 Santon, 40 Nwankwo, 88 Biabiany.

Nyerni kell, nincs mese. FORZA INTER!!!

Nyerni kell, csak Christian "mindenkimegforgataszélen" Chivu is a kezdőben van.
Na meg alibi Pandev, de hát ez van. Benítez szerelmei. :?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Sneijder.... :cry: Pont ezt írtam pár nap, hogy kell még egy támadó középpályás is mert mi lesz ha Ő lesérül vagy ilyenek....remélem nem komoly.
Mondjuk ezeket a csapatokat nélküle is ütnünk kell.
Sajna nem tudom nézni a meccset, majd szünetben légyszi valaki írjon, hogy milyenek voltunk. ;) Köszi
Lényeg, hogy vezetünk. :)
Komax

Parádés gól! :D
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Gyönyörű:D
Capitano mindig nagyon szép gólokat szerez:D
Komax

Kellemes sörmeccs hangulata van. Elfáradni nem fog senki. :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Eddig szerintem egész jól mozog a csapat, szervezettség van. Vártam is a szokásos 25. perc környékét, h na akkor majd most jön a leállás és szétesés, de eedig nem. Persze egyértelmű, h azért, mert az ellenfél nem a Barca, de még csak a Tottenham sem. De Javier gólja kicsit elfeledtette legalább a Benítez ellen szurkolásomat :-)
Válasz küldése