Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

Bandi76
Hozzászólások: 59
Csatlakozott: 2020.06.25. 11:45

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Bandi76 »

Azért azt ne felejtsük el, hogy Lautaro idén 10 bajnokin keresztül nem tudott gólt lőni és ezen meccsek alatt összesen 14 pontot vesztettünk ha jól számoltam. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy rajta ment el minden, de azért na...Nem néz ki jól. És persze év végére egész jó átlagai lettek, de nem mind1, hogy ezeken a meccseken lősz-e gólt vagy utána a Salernitanának versz hármat.
Ne értsetek félre, én sem szeretném, hogy távozzon mert kedvelem a játékát, csak azt mondom, hogy az ő távozása fájna a legkevésbé, hiszen többször is mutatta, hogy nem feltétlenül megbízható a gólok szállításával. Azért Lukaku-ról de még Dybala-ról se tudom elképzelni, hogy 3-nál több meccsen nem lőne gólt egymás után.
Skriniar a világ egyik legjobb védője jelen pillanatban, egyszerűen nem szabadna semmi pénzért eladni de sajnos a mai világban csak a pénz számít, így elképzelhető hogy lassan meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy elveszítjük... :(
Avatar
Mazzola
Hozzászólások: 384
Csatlakozott: 2010.04.09. 18:26

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Napi pletyka ezúttal Lautaroról :

https://www.fociclub.hu/2022/06/17/az-i ... -sajtohir/ :lol: :clap:
möszi
Hozzászólások: 549
Csatlakozott: 2010.05.16. 18:15

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: möszi »

PellerG írta: 2022.06.17. 10:03 Amikor a Fior 3 védőzött, Milenkovic a védelem jobb oldalán játszott (Skriniar-poszt).
Látta őt valaki többször is játszani esetleg?
Teljesen Ranocchia felépítés (195 cm), nem tudom mennyire csuklós busz feeling ő ott tempóban.
Ha valaki képben van, ne tartsa magában az infót :)
Helló! Én ugye voltam kint idén pár Fior meccsen, de az egyetlen Inter ellenit kivéve a 4 éves fiam is velem volt, akinek sokszor le kellett kötni a figyelmét. Aztán az utolsó meccsünkre sikerült rájönnöm, hogy a pályához nagyon közeli részre, az első sorba kell jegyet venni, ahol van egy nagyobb rész a szurkolók közlekedése miatt, így a meccs alatt szabadon futkoshatott... Ezt csak azért írom, mert sajnos jó esetben 20-30 percet ha láttam a meccsekből, mert vagy a gyereket figyeltem vagy a popcornos csávót kergettük... :D Amit láttam belőle azon meggyőző volt, igaz a védelemben ez az Igor gyerek nekem jobban feltűnt. Mindenesetre az látszott, hogy ennek az amúgy nem világverő védelemnek a közepén ő irányított, sokszor még a csk Biraghit is "rakosgatta" 1-1 szögletnél. Szerintem, ha igazak a hírek és valóban 15 millió, akkor jól járunk vele, igaz a mostani Skriniart jó ideig biztosan képtelen lesz pótolni.
Avatar
bodimiki7
Hozzászólások: 586
Csatlakozott: 2010.04.09. 18:08
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

interfan írta: 2022.06.17. 10:40
bodimiki7 írta: 2022.06.17. 10:31 Stevie a siker arcaként
Stevie a racionalizalas es a hiteletek arca. :D :D :D

De legalabb Antonellotol megtudtuk, az eladasok nem a leepitest jelentik, hanem a racionalizalast. :D
Ez bármennyire is megmosolyogtatónak tűnik igaz. A covid előtt a klub gazdaságilag fejlődő pályán volt (nem volt profitábilis, de egyre kisebb veszteségeket termelt) köszönhetően az ázsiai piacnak, azonban a szponzoraink többsége kínai volt, akiket meg köt a tőke külföldre áramlása stop, így fizetésképtelenné váltak a klubbal szemben, szerződést szegtek ugyan, de a pandémia egy vis maior eset, amire egész egyszerűen nem tudsz tervezni, azaz egyszerűen kifejezve felmentést ad a szerződésszegés alól. Mivel ezeket a teljesületlen szerződéseket a tavalyi gazdasági évben leírtuk így létrejött a rekord mínusz a klub életében.

A klubok nem magánszemélyek, hanem cégek, vállalkozások. Vannak hónapról hónapra fizetendő tételeik (irodaház bérlés, rezsi, fizetések, menza, stb) de ezeket az éves költségvetésből finanszírozzák, amelyeket minden évben terveznek, újra tárgyalnak.

A covid előtti időszakban az évünket az akkori "pénztárcánknak" megfelelően megterveztük, majd történt ami történt. Mivel a tervezetek megvoltak (prémium, fizuk, stadionbérlés, stb) ezeket már finanszíroznunk kellett valamiből, így jött a hitelfelvétel és kötvénykibocsátás.

Az idei év azért nehéz, mert eleve a rekord veszteséget kezelni kellett, a bevételeink csökkentek és még terhel minket a részletfizetés is. Így kellett megtervezni az idei gazdasági évet és a következő ciklusokat, miközben a jelenlegi kiadásainkat csökkenteni kell a rendelkezésre álló kerethez. Kisebb lett a kabát, amibe bele kell férni. A fogyás nem egyik pillanatról a másikra történik vagy ha igen akkor azt öncsonkításnak hívják és nagyon fájdalmas. :D

De ez egy szurkolót egyáltalán nem érdekel, hogy mi történik a székházakban, mikor csak annyit lát az egészből, hogy a húzóemberek távozhatnak, csak a pályán mutatott teljesítmény ami fontos.

Megjegyzem, hogy az önfenttartó klubok sajátja, hogy jó ajánlat esetén bárki távozhat, mert a klub gazdaságilag racionálisan működik, ott a Milan példája, fizetési keret van, senki kedvéért nem változtatnak rajta, annak árán sem, hogy a játékos ingyen távozik. Egy lejáró szerződésű játékoson a klub gazdaságilag nem bukik, mert a könyvekben szereplő értéke 0. A játékos piaci értékét bukja, mint potenciális extra bevétel.

Elnézést, ha hosszan próbáltam volna meg leírni, hogy amit a pályán visszalépésnek látunk az valóban gazdasági racionalizálás, hogy a jövőben egyszer újra a legjobbak szaladgálhassanak a pályán. Ezért fektetünk fiatalokba (elindulni látszik idén ez a vonal), akik ha beválnak és még mindig szar gazdasági helyzetben van a klub, akkor keressünk rajtuk, nem pedig random kieső csapat random középpályásában, aki 32 évesen meghozza a rutink hogy kell menekülni a kiesés elől :D, de cserébe olcsó és a keret felvan töltve vele.

Személyes vélemény, ha a kínaika el akarták volna adni a klubot, akkor már túladtak volna rajta az első pillanatban, mikor megijedhettek a nagy piros mínuszokat látva. Érdeklődő bizonyára volt is, így indultak a tárgyalások, amiket meghallgatni meglehet, elfogadni nem kötelesség, pláne, ha tisztában vagyok a tulajdonom értékével és a benne lévő potenciállal. Ha jól lemenedzselik a kínaiak a következő éveket, értsd rendbe teszik a klub gazdaságát a nyugati piacon és kipucolják a csontvázakat a szekrényekből, akkor nem a sajtóban keringő összegek 90%ért, hanem mint a Milan esetében 1,3-as felárral is túladhatnak az Interen.

Nyilván a nyugati világban egy amerikai vagy európai tulaj kedvezőbb feltételekkel indul, mert itt van kiterjedt kapcsolati hálója, nagyobb a bizalom, könnyebben szerez szponzorokat, stb. De mi kínai tulajdonban vagyunk és ezt el kell fogadni, mást úgysem tudunk tenni. Bízhatunk a klub alkalmazottainak szakértelmében, akik a gazdasági racionalizálást úgy viszik át a keretre és pályára, hogy a nevek lehet változnak, de a csapat teljesítményén ez ne mutatkozzon meg, vagy csak nagyon minimálisan.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

bodimiki7 írta: 2022.06.17. 11:47 A covid előtt a klub gazdaságilag fejlődő pályán volt (nem volt profitábilis, de egyre kisebb veszteségeket termelt)
Ez sajnos alapvetoen nem igaz.
2018-19-es evben amikor meg a Covidnak nyoma sem volt, majdnem 50m euros vesztesegunk volt, ami joval nagyobb volt mint az elozo evek.

Sajnos nekunk a gigahitel a mukodesre kellett.
Es amikor egy ilyen keselyualapot ideengedsz, utana mar sodrosz az arral.
Ott kellett volna eladni a klubot, es nem a penzt nezni.

Jelenleg torlesztest nem tudunk fizetni, ehyelyett a maradek 31% is a keselyuk zalogaba kerult.

Egy tulajdonos aki 2 eve fizeteskeptelen, es a keselyuk hitelebol mukodik a klub, hogyan fog jovore 250m euros torlesztot kifizetni?
Sehogy...

Onnantol meg vagagyalom, hogy 2 milliardert kelunk el, mint a Milan.
Mivel azonnal az Oaktree kezebe kerulunk, es a csapat ara onnantol 800m.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Covid elotti vesztesegek:

- 2018-19 = 48.3m veszteseg

- 2017/18 = 17.7m veszteseg

- 2016/17 = 24.6m veszteseg

Szoval sajnos ott is nottek a vesztesegek, pedig a Covid meg sehol nem volt.

Ezekben az evekben a Covid elott, boven-boven akadtak csapatok Olaszban, akik nyeresegesek voltak.
Es most ne is elsosorban ilyen Spezia, Verona, Udinese, Sassuolo, Genokat emlitsunk.
Hanem pl Atalanta, Lazio, sot a Napoli is.
De meg a Juve is CR erkezese elott evekig tudott nyeresegesen mukodni.
Avatar
brecsinho
Hozzászólások: 1434
Csatlakozott: 2010.07.15. 00:28
Tartózkodási hely: KINGS CITY

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

bodimiki7 írta: 2022.06.17. 11:47
Elnézést, ha hosszan próbáltam volna meg leírni, hogy amit a pályán visszalépésnek látunk az valóban gazdasági racionalizálás, hogy a jövőben egyszer újra a legjobbak szaladgálhassanak a pályán. Ezért fektetünk fiatalokba (elindulni látszik idén ez a vonal), akik ha beválnak és még mindig szar gazdasági helyzetben van a klub, akkor keressünk rajtuk, nem pedig random kieső csapat random középpályásában, aki 32 évesen meghozza a rutink hogy kell menekülni a kiesés elől :D, de cserébe olcsó és a keret felvan töltve vele.

Nagyon jól összeszedted, kb. én is így gondolom az elmúlt évek történéseinek hátterét :clap:

A Covid előtti években durván költöttünk a mercaton: Lukaku, Barella páros 100m felett, kivásároltuk Lautaro és Bastonit 50m felett, akik igazából az elején nem is játszottak vagy leakasztottuk télen Eriksent 25m ért, miközben eladás szinte semmi.
Főleg ezért volt a veszteség minden évben, mert pumpáltuk a pénzt a keretbe (ilyen Spalletti végkielégítés, Conte idehozatala horror fizuval, meg a Ninja,Dalbert,Lazaro businesseket már nem is számolva..), miközben lett egyre több kínai szponzorszerződés és erősödő marketing meló a háttérben, aztán beütött a krach. Ebből kéne két év után talpra állni valahogy és közben versenyképesnek is maradni, hát az biztos, hogy nem egyszerű mutatvány.

Nekem a minimum elvárás nyárra, hogy a nyugdíjas sort kitegyük(Kolarov, Rano, Vidal, Vecino,Sanchez,Dzeko,Caicedo),akiknek összértéke nincs 10m,de a fizujuk meg kb. 30m volt nettoban és hozni helyettük fiatal, piacképes játékosokat, akik évi 1-2m aláírnak és nem végkielégítéssel kell őket 2év múlva kitenni.

Ahhoz viszont, hogy versenyképesek is maradjunk, igazolni is kéne, ezért sajnos valakiből nagy pénz kell csinálni, feltéve, hogy nem akarjuk a fél csapatot kiárusítani. Nálam biztos nem Skriniar lenne a távozó, de mivel érte van komoly ajánlat és egy év múlva lejárna a szerződése, nagyon úgy néz ki, hogy be lesz áldozva. Cserébe viszont a LM,Dybala,Lukaku sort össze kell hozni, nem lehet még egy olyan szezon, hogy hónapokig nem lőnek gólt a csatáraink.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Pedulla ugye 90m lehetseges Spurs ajanlatot irt, a Republica szerint 75m-t ajanl majd a Tottenham Martinezert.

Lukaku uzlethez a kulcs ugynezki Dumfries lehet.
Tovabbra is az osszegeken megy a vita.

Gazzetta is megerositi, nincs megegyezes Dybala kapcsan.
Alairasi penzt + a bonuszokon nem sikerult eddig ezen hirek szerint megegyezni.
Ujra felmerult az Atletico es a Newcastle is.
cuchu11
Hozzászólások: 1239
Csatlakozott: 2014.07.30. 18:35
Tartózkodási hely: Győr

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

brecsinho írta: 2022.06.17. 12:31 miközben lett egyre több kínai szponzorszerződés és erősödő marketing meló a háttérben, aztán beütött a krach.
Bodimiki7 nagyon korrekt gazdasági összefoglalást írtál. Köszi.
Azt azért megkérdőjelezném, hogy ezek a kínai szponzorszerződések valós piaci jellegűek voltak.
Én úgy sejtem, ezek jelentős része a Suning által nyújtott bújtatott támogatások voltak.
De cáfoljatok meg, ha nem így volt...
Avatar
Stankov
Hozzászólások: 3268
Csatlakozott: 2010.04.13. 13:03

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2022.06.17. 10:03 Amikor a Fior 3 védőzött, Milenkovic a védelem jobb oldalán játszott (Skriniar-poszt).
Látta őt valaki többször is játszani esetleg?
Teljesen Ranocchia felépítés (195 cm), nem tudom mennyire csuklós busz feeling ő ott tempóban.
Ha valaki képben van, ne tartsa magában az infót :)
Ígéretesen indult ott 3 védőbe jkh-ba ,1-2 szezonja nagyon jó volt,aztán mikor elkezdtek váltogatni 4 védőre akkor torpant meg a teljesítménye.
Nem csuklós busz, abszolút bár alkata valóban arra utalhat, szerintem amúgy mozgékonyabb és labda ügyesebb mint Skriniar viszont védekezésbe hát... Nekem vannak kétségeim hogy megugorja a szint lépést, bár ebben megközelíteni a szlovákot nem lesz hálás.
Az én véleményem hogy tipikus jkh 3 védőbe ilyen átmenet a szélső védő és a kh között.
De ugyanaz vele a baj mint Igornál akit te is írtál többször mint potenciális Bastoni utód, hogy lejátszik 70 percet hiba nélkül klasszishoz közeli szinten aztán jön 3 akkora hiba hogy elmegy rajta a meccs.
Avatar
brecsinho
Hozzászólások: 1434
Csatlakozott: 2010.07.15. 00:28
Tartózkodási hely: KINGS CITY

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

cuchu11 írta: 2022.06.17. 12:48
brecsinho írta: 2022.06.17. 12:31 miközben lett egyre több kínai szponzorszerződés és erősödő marketing meló a háttérben, aztán beütött a krach.
Bodimiki7 nagyon korrekt gazdasági összefoglalást írtál. Köszi.
Azt azért megkérdőjelezném, hogy ezek a kínai szponzorszerződések valós piaci jellegűek voltak.
Én úgy sejtem, ezek jelentős része a Suning által nyújtott bújtatott támogatások voltak.
De cáfoljatok meg, ha nem így volt...
Nyilván ment az okoskodás ott is a háttérben a szponzorszerződésekkel, lásd az arab modellek City v PSG esetén...lehet pár évig így nyomtuk volna mi is, amíg kiépítenek egy top csapatot és brandet, aztán a piacról is működtünk volna, csak számunkra pont a legrosszabbkor és nagyon hirtelen megváltozott a világ, kínai háttérrel ez az út járhatatlan
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Stankov írta: 2022.06.17. 13:03
PellerG írta: 2022.06.17. 10:03 Amikor a Fior 3 védőzött, Milenkovic a védelem jobb oldalán játszott (Skriniar-poszt).
Látta őt valaki többször is játszani esetleg?
Teljesen Ranocchia felépítés (195 cm), nem tudom mennyire csuklós busz feeling ő ott tempóban.
Ha valaki képben van, ne tartsa magában az infót :)
Ígéretesen indult ott 3 védőbe jkh-ba ,1-2 szezonja nagyon jó volt,aztán mikor elkezdtek váltogatni 4 védőre akkor torpant meg a teljesítménye.
Nem csuklós busz, abszolút bár alkata valóban arra utalhat, szerintem amúgy mozgékonyabb és labda ügyesebb mint Skriniar viszont védekezésbe hát... Nekem vannak kétségeim hogy megugorja a szint lépést, bár ebben megközelíteni a szlovákot nem lesz hálás.
Az én véleményem hogy tipikus jkh 3 védőbe ilyen átmenet a szélső védő és a kh között.
De ugyanaz vele a baj mint Igornál akit te is írtál többször mint potenciális Bastoni utód, hogy lejátszik 70 percet hiba nélkül klasszishoz közeli szinten aztán jön 3 akkora hiba hogy elmegy rajta a meccs.
Most felejtsuk el a legfontosabbat, az Inter szivet, es azt hogy Skriniarban kb mindenki Zanetti/Bergomi utodot lat.

Ha csak a tudast es a minoseget nezem, az a helyzet, hogy lehetetlen ot potolni.
Ilyen Milenkovic max viccnek jo.

Es valahol az a baj, hogy nem csak a KH poszton van ez.
Hanem pl a jobb WB poszt is.
Dumfries nagyon nem egy Hakimi vagy Cancelo, ez biztos.
De azert tudott es hozott egy szintet a vegere, es azert rendben voltunk vele.
Most targyalunk ugye a Chelseavel, ne adja az eg elmegy, kivel potoljuk?
Bellanova?
Hagyjuk...
Paran emlegettek itt Molinat, latjuk az o ara is 30-40m, es senki nem tudja tudna e annyit mint Dumfries, pedig meg az aruk is kb ugyanaz.

Egyedul elol latom, hogy lehet minosegben potolni.
Mert Martinez valoban nagyon jo csatar, nagyon nagy potenciallal, de ot akarhonnan is nezem, lehetne minosegben potolni a Lukaku-Dybala parossal.
Avatar
bodimiki7
Hozzászólások: 586
Csatlakozott: 2010.04.09. 18:08
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

interfan írta: 2022.06.17. 12:31 Covid elotti vesztesegek:

- 2018-19 = 48.3m veszteseg

- 2017/18 = 17.7m veszteseg

- 2016/17 = 24.6m veszteseg

Szoval sajnos ott is nottek a vesztesegek, pedig a Covid meg sehol nem volt.

Ezekben az evekben a Covid elott, boven-boven akadtak csapatok Olaszban, akik nyeresegesek voltak.
Es most ne is elsosorban ilyen Spezia, Verona, Udinese, Sassuolo, Genokat emlitsunk.
Hanem pl Atalanta, Lazio, sot a Napoli is.
De meg a Juve is CR erkezese elott evekig tudott nyeresegesen mukodni.
Ezek így csak számok értelem nélkül. Emlékszünk, hogy Thohir alatt kötöttünk az UEFA-val Settlement Agreement, ami valóban a lassú leépülést jelentett, meg azt hogy a gazdasági fejlesztések nem látszódtak a pályán, mert minden az adósság rendezésére ment. Miután ez a megállapodás lejárt és már ránk is a sima FFP szabályok vonatkoztak természetes volt, hogy kicsit megerősödött gazdasággal a végterméket is fejleszteni akarjuk (ezek esetünkben a játékosok, akik kifutnak a pályára). Főleg hogy az FFP alatt 3 gazdasági évet vizsgáltak folyamatosan és volt kikötés, hogy mennyi lehet a veszteség a három mérlegfőösszeg alapján. Míg nem lép túl ezt a klub, addig nincs büntetés.

A többi csapat pénzügyei nem annyira érdekelnek, szóval lehet igazad van. Azon túlmenően az almát a körtével esetet hoztál be, mert se tulajváltás nem történt az említett, se nem úgy költekeztek jelentősen túl a BL cím érdekében és se nem esett vissza a tulaj fő bevételi forrása ezeket azért illik figyelembe venni, ha számokat nézünk.

A Juve tudott nyereségesen működni, csak kellett nekik egy SerieB meg az hogy profi szakemberek dolgozzanak náluk. Amúgy meg egy tőkeemeléssel a nagy mínuszok csökkenthetők, akár el is tüntethetők. Idén ez történt a Juventussal.

De ezek már gazdasági felfogások. Egy ázsiai máshogy áll a gazdasághoz, mert más a mentalitása, mint egy európai, amerikai vagy közel-keleti.

Utolsó off volt a részemről, mert ez nem mercato, még akkor sem, ha az igazolásokhoz pénz kell. :D
Avatar
tomika431
Hozzászólások: 975
Csatlakozott: 2010.05.26. 15:02

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Egyetértek interfan!
Ha Lautaro távozik helyette van és érkezik minoségi pótlás Lukaku,Dybala személyében.
Ha Skriniart eladjuk az o helyére milyen minoségi pótlás érkezik? Nem egy Bayern,Chelsea,Real,Manchaster City belso védoje ha nem egy Milenkovic vagy ne adj Isten Acerbi.
Ez a gond hogy eladunk és sokszor van hogy nem a megfelelo pótlás érkezik ha nem inkább tuzoltásnak valaki aki vagy bejon vagy nem.
Avatar
brecsinho
Hozzászólások: 1434
Csatlakozott: 2010.07.15. 00:28
Tartózkodási hely: KINGS CITY

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Skriniar szellemisége és a pályán való jelenléte pótolhatatlan, viszont ha már tényleg nincs más út, akkor Bremert mindenképpen be kéne húzni. Komoly kis játékosnak tűnik és elvileg mindenképp hozzánk akar jönni, meg kell szerezni.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

bodimiki7 írta: 2022.06.17. 13:26
interfan írta: 2022.06.17. 12:31 Covid elotti vesztesegek:

- 2018-19 = 48.3m veszteseg

- 2017/18 = 17.7m veszteseg

- 2016/17 = 24.6m veszteseg

Szoval sajnos ott is nottek a vesztesegek, pedig a Covid meg sehol nem volt.

Ezekben az evekben a Covid elott, boven-boven akadtak csapatok Olaszban, akik nyeresegesek voltak.
Es most ne is elsosorban ilyen Spezia, Verona, Udinese, Sassuolo, Genokat emlitsunk.
Hanem pl Atalanta, Lazio, sot a Napoli is.
De meg a Juve is CR erkezese elott evekig tudott nyeresegesen mukodni.
Ezek így csak számok értelem nélkül. Emlékszünk, hogy Thohir alatt kötöttünk az UEFA-val Settlement Agreement, ami valóban a lassú leépülést jelentett, meg azt hogy a gazdasági fejlesztések nem látszódtak a pályán, mert minden az adósság rendezésére ment. Miután ez a megállapodás lejárt és már ránk is a sima FFP szabályok vonatkoztak természetes volt, hogy kicsit megerősödött gazdasággal a végterméket is fejleszteni akarjuk (ezek esetünkben a játékosok, akik kifutnak a pályára). Főleg hogy az FFP alatt 3 gazdasági évet vizsgáltak folyamatosan és volt kikötés, hogy mennyi lehet a veszteség a három mérlegfőösszeg alapján. Míg nem lép túl ezt a klub, addig nincs büntetés.

A többi csapat pénzügyei nem annyira érdekelnek, szóval lehet igazad van. Azon túlmenően az almát a körtével esetet hoztál be, mert se tulajváltás nem történt az említett, se nem úgy költekeztek jelentősen túl a BL cím érdekében és se nem esett vissza a tulaj fő bevételi forrása ezeket azért illik figyelembe venni, ha számokat nézünk.

A Juve tudott nyereségesen működni, csak kellett nekik egy SerieB meg az hogy profi szakemberek dolgozzanak náluk. Amúgy meg egy tőkeemeléssel a nagy mínuszok csökkenthetők, akár el is tüntethetők. Idén ez történt a Juventussal.

De ezek már gazdasági felfogások. Egy ázsiai máshogy áll a gazdasághoz, mert más a mentalitása, mint egy európai, amerikai vagy közel-keleti.

Utolsó off volt a részemről, mert ez nem mercato, még akkor sem, ha az igazolásokhoz pénz kell. :D
Lenyeg az volt, hogy nem csokkentek a vesztesegek evrol evre.
Hanem sajnos nottek is...
Tehat mar ott sem volt valami rendben.

Mert ugye ezt irtad:
"A covid előtt a klub gazdaságilag fejlődő pályán volt (nem volt profitábilis, de egyre kisebb veszteségeket termelt"
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

tomika431 írta: 2022.06.17. 13:28 Egyetértek interfan!
Ha Lautaro távozik helyette van és érkezik minoségi pótlás Lukaku,Dybala személyében.
Ha Skriniart eladjuk az o helyére milyen minoségi pótlás érkezik? Nem egy Bayern,Chelsea,Real,Manchaster City belso védoje ha nem egy Milenkovic vagy ne adj Isten Acerbi.
Ez a gond hogy eladunk és sokszor van hogy nem a megfelelo pótlás érkezik ha nem inkább tuzoltásnak valaki aki vagy bejon vagy nem.
Pontosan ezt gondolom en is.
Martinez helyett egy Dybala-Lukaku, azert ez mindenkeppen elorelepes, de nagyon minimum a Zhang altal emlitett "szintentartas".

Viszont Skriniar helyett Milenkovic, hat ez minden csak nem elorelepes vagy szintentartas, hanem dobbenet leepites.

Es akkor ott van Dumfries esete is...

Nem tudom elkepzelni, hogy ezzel nincsenek odafenn tisztaban.
Avatar
bodimiki7
Hozzászólások: 586
Csatlakozott: 2010.04.09. 18:08
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

interfan írta: 2022.06.17. 13:29
Lenyeg az volt, hogy nem csokkentek a vesztesegek evrol evre.
Hanem sajnos nottek is...
Tehat mar ott sem volt valami rendben.

Mert ugye ezt irtad:
"A covid előtt a klub gazdaságilag fejlődő pályán volt (nem volt profitábilis, de egyre kisebb veszteségeket termelt"
Nem minden évben veszel egy talicska pénzért 3-4 játékost. Mikor ezt megteszed akkor túlköltekezel, de a gazdasági stabilitásod lehetőséget ad erre, mert ezeket a mínuszokat kinővöd néhány év alatt. Ezeket a brecsinho is leírta, de ahogy olvasom, ezt az információt nem szeretnéd befogadni. Rendben, nekem így is jó. :)
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

bodimiki7 írta: 2022.06.17. 13:38
interfan írta: 2022.06.17. 13:29
Lenyeg az volt, hogy nem csokkentek a vesztesegek evrol evre.
Hanem sajnos nottek is...
Tehat mar ott sem volt valami rendben.

Mert ugye ezt irtad:
"A covid előtt a klub gazdaságilag fejlődő pályán volt (nem volt profitábilis, de egyre kisebb veszteségeket termelt"
Nem minden évben veszel egy talicska pénzért 3-4 játékost. Mikor ezt megteszed akkor túlköltekezel, de a gazdasági stabilitásod lehetőséget ad erre, mert ezeket a mínuszokat kinővöd néhány év alatt. Ezeket a brecsinho is leírta, de ahogy olvasom, ezt az információt nem szeretnéd befogadni. Rendben, nekem így is jó. :)
Az a helyzet, hogy a Brecsinho altal irt igazolasok nem abban az evben voltak.
2018-19-es evben -11m-val zartuk a mercatot, es jelenleg arrol a gazdasagi evrol beszeltunk, hisz akkor volt 50m a minusz, es nott nem kicsit az elozo evekhez kepest.
Szoval akarhonnan is nezem, a klub nem "termelt egyre kisebb vesztesegeket".

Dehat ez mar tortenelem, es off is itt.

Egy dolog biztos, a jelenlegi allapot nem mehet tovabb, es a vilag osszes Inter szurkoloja mar az uj tulajdonost varja.
Azt hiszem ez ugyben a vilag osszes Inter szurkoloja egyetert.
Avatar
brecsinho
Hozzászólások: 1434
Csatlakozott: 2010.07.15. 00:28
Tartózkodási hely: KINGS CITY

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Szerintem meg az a helyzet, hogy a veszteség az egy sor a financial statementen, de nem csak azt kell nézni. Foci kluboknál meg teljesen más egy gazdálkodás, mint mondjuk a saját kft-be, szóval teljesen felesleges ezen rugózni, a lényeg az, hogy a covid előtti invesztálásokat, költségvetést, potenciált és gazdasági, piaci körülményeket nem lehet összevetni azzal, ami utána történt. 2019.végén új világ kezdődött, ezt azért észre kéne venni, nem hasonlíthatsz össze almát körtével ;)
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

brecsinho írta: 2022.06.17. 13:51 Szerintem meg az a helyzet, hogy a veszteség az egy sor a financial statementen, de nem csak azt kell nézni. Foci kluboknál meg teljesen más egy gazdálkodás, mint mondjuk a saját kft-be, szóval teljesen felesleges ezen rugózni, a lényeg az, hogy a covid előtti invesztálásokat, költségvetést, potenciált és gazdasági, piaci körülményeket nem lehet összevetni azzal, ami utána történt. 2019.végén új világ kezdődött, ezt azért észre kéne venni, nem hasonlíthatsz össze almát körtével ;)
Valoban mar tortenelem ami volt.

A lenyeg hogy uj tulajdonos kell, mert a jelenlegi evek ota fizeteskeptelen, a keselyuk meg fedaraboljak a klubot.
Avatar
Baggio85
Hozzászólások: 2008
Csatlakozott: 2010.04.09. 16:40

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Megmondom őszintén, már attól megfájdul a fejem, hogy a mai átigazolási híreket olvasom, ezért nincs erőm, kedvem bővebben utána olvasni, de azt meg tudja mondani valaki (akár Te, interfan), hogy most tegyük fel minden úgy van, ahogy képzeljük (Zhangék nem adták a klubot 800-1000 millióért, 1 év múlva nem tudnak fizetni és elveszítik az Intert és az Oaktree kezébe kerülünk), ez a Suning-nak mitől jó???
Szóval azt a hitel felvétele előtt is tudták, hogy ha az igaz minden, amit mi tudunk, akkor ők így elveszítik még azt a 800 milliót is és vele együtt az INTER-t. Steven még szeretne egy utolsót a Scudetto-val fényképezgetni, vagy nekik mi az elképzelésük?
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2022.06.17. 15:04 Megmondom őszintén, már attól megfájdul a fejem, hogy a mai átigazolási híreket olvasom, ezért nincs erőm, kedvem bővebben utána olvasni, de azt meg tudja mondani valaki (akár Te, interfan), hogy most tegyük fel minden úgy van, ahogy képzeljük (Zhangék nem adták a klubot 800-1000 millióért, 1 év múlva nem tudnak fizetni és elveszítik az Intert és az Oaktree kezébe kerülünk), ez a Suning-nak mitől jó???
Szóval azt a hitel felvétele előtt is tudták, hogy ha az igaz minden, amit mi tudunk, akkor ők így elveszítik még azt a 800 milliót is és vele együtt az INTER-t. Steven még szeretne egy utolsót a Scudetto-val fényképezgetni, vagy nekik mi az elképzelésük?
En egy pillantatra nem hinnem, hogy Scudetto fenykepezegetes miatt vannak meg itt.
Az semmi mas, csak marketing...

Sokkal inkabb azert vannak meg itt, mert ezer eve errol hallani, hogy ugy akarnak kiszallni nekik megerje.
Ezt maga Marotta is elmondta, hogy 700m korul tettek az Interbe, innentol mar egy eurot se fognak, es nem is varhato el, es meg kell erteni, hogy most mar nekik is meg kell erje az Inter.
Tavalyi nyilatkozata.

Tavaly visszadobtak a BC 750m-t, biztos biztak benne ez lesz meg tobb is, es a Scudetto meg akarmi miatt nagyobb lesz az erdeklodes, es megkapjak az 1 milliardot.
Mivel 0 eurot tesznek a kluba, mukodesre nem volt penz, ezert jott az ismert hitel, es a keselyuk.

Azota is azt az 1 milliardot kerik, valoszinu okkal.
800m hitel + 200m.

De ezt iden se kaptak meg, "csak" 900m-t.
Feljon a kerdes, azt miert nem fogadtak el.
A valasz valoszinu az, hogy nekik csak az 1 milliard eri meg, mivel Kinaba rengeteg birosagi vegrehajtas van ellenuk 100-150m euros ertekben.

Magyarul eladtak volna a klubot 800m + 100m-ert, a 100m-t egybol viszi a vegrehajto.
Magyarul nekik ez mindig kuka, mivel ertelmeszeruen nem akarnak fizetni a vegrehajtonak.

Innentol meg veszitenivaloja mar nincs, max nyernivaloja.
Mivel jovore nem fizeti a 250m torlesztot, iden sem fizettek az esedekes 100m-t, ezert is adtak hivatalosan is a maradek 31%-ot az Oaktree zalogaba, igy mar a klub 100%-a az Oaktree zalogaban van.
Az Oaktree megkapja a klubot jovore, Zhangek eltunnek, es 800m ugymond a zsebukbe marad.

Tehat ok nem tudnak 800m ala menni barmi is tortenik.
Es egyertelmu hogy varnak/vartak, hatha lesz aki fizet 1 milliardot.
Dehat ha egy befektesi csoport atvilagitast vegez, az pontosan latja a klub helyzetet, magyarul valoszinu nem veletlen, hogy tavaly a BC, es iden a Bridge sem fizetett volna 1 milliardot.
De a Zhang csaladnak veszitenivaloja mar nincs, csak nyerni tudnak ha megis bejon egy nagyobb ajanlat.
Vagy a masik opcio jon be, hogy erkezik egy uj tobbsegi tulajdonos, de ok is tudnak maradni 20-30-40%-al, es bizva a klub felfutasaban ez a 20-30-40% 2-3 ev mulva meg tobbet erhet.
Mert ugye ezt is hallani lehetett, sot maga Zhang mondta el tavaly, hogy tarstulajdonost is keresunk.
Avatar
Baggio85
Hozzászólások: 2008
Csatlakozott: 2010.04.09. 16:40

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2022.06.17. 15:13
Baggio85 írta: 2022.06.17. 15:04 Megmondom őszintén, már attól megfájdul a fejem, hogy a mai átigazolási híreket olvasom, ezért nincs erőm, kedvem bővebben utána olvasni, de azt meg tudja mondani valaki (akár Te, interfan), hogy most tegyük fel minden úgy van, ahogy képzeljük (Zhangék nem adták a klubot 800-1000 millióért, 1 év múlva nem tudnak fizetni és elveszítik az Intert és az Oaktree kezébe kerülünk), ez a Suning-nak mitől jó???
Szóval azt a hitel felvétele előtt is tudták, hogy ha az igaz minden, amit mi tudunk, akkor ők így elveszítik még azt a 800 milliót is és vele együtt az INTER-t. Steven még szeretne egy utolsót a Scudetto-val fényképezgetni, vagy nekik mi az elképzelésük?
Innentol meg veszitenivaloja mar nincs, max nyernivaloja.
Mivel jovore nem fizeti a 250m torlesztot, iden sem fizettek az esedekes 100m-t, ezert is adtak hivatalosan is a maradek 31%-ot az Oaktree zalogaba, igy mar a klub 100%-a az Oaktree zalogaban van.
Az Oaktree megkapja a klubot jovore, Zhangek eltunnek, es 800m ugymond a zsebukbe marad.
Huhh... Na ez a része itt nem igazán világos nekem. Ha ők nem tudnak fizetni a hitelezőnek, akkor elveszítik az Inter-t és nem kapnak egy Ft-t se (mondjuk azt valószínűleg nem is akarnak :D), maximum úgy, hogy a tartozásuk kevesebb mint a klub értéke, amit miután az Oaktree értékesít, ők megkapják a különbözetet. Mondom, abszolút nem vagyok képbe ezekkel a dolgokkal, de valahogy egy elzálogosított lakás esetében is hasonlóan működhet.
DE: Hogyan marad nekik 800 millió a zsebükben???
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2022.06.17. 15:26
interfan írta: 2022.06.17. 15:13
Baggio85 írta: 2022.06.17. 15:04 Megmondom őszintén, már attól megfájdul a fejem, hogy a mai átigazolási híreket olvasom, ezért nincs erőm, kedvem bővebben utána olvasni, de azt meg tudja mondani valaki (akár Te, interfan), hogy most tegyük fel minden úgy van, ahogy képzeljük (Zhangék nem adták a klubot 800-1000 millióért, 1 év múlva nem tudnak fizetni és elveszítik az Intert és az Oaktree kezébe kerülünk), ez a Suning-nak mitől jó???
Szóval azt a hitel felvétele előtt is tudták, hogy ha az igaz minden, amit mi tudunk, akkor ők így elveszítik még azt a 800 milliót is és vele együtt az INTER-t. Steven még szeretne egy utolsót a Scudetto-val fényképezgetni, vagy nekik mi az elképzelésük?
Innentol meg veszitenivaloja mar nincs, max nyernivaloja.
Mivel jovore nem fizeti a 250m torlesztot, iden sem fizettek az esedekes 100m-t, ezert is adtak hivatalosan is a maradek 31%-ot az Oaktree zalogaba, igy mar a klub 100%-a az Oaktree zalogaban van.
Az Oaktree megkapja a klubot jovore, Zhangek eltunnek, es 800m ugymond a zsebukbe marad.
Huhh... Na ez a része itt nem igazán világos nekem. Ha ők nem tudnak fizetni a hitelezőnek, akkor elveszítik az Inter-t és nem kapnak egy Ft-t se (mondjuk azt valószínűleg nem is akarnak :D), maximum úgy, hogy a tartozásuk kevesebb mint a klub értéke, amit miután az Oaktree értékesít, ők megkapják a különbözetet. Mondom, abszolút nem vagyok képbe ezekkel a dolgokkal, de valahogy egy elzálogosított lakás esetében is hasonlóan működhet.
DE: Hogyan marad nekik 800 millió a zsebükben???
Ugy marad a zsebukben a 800m, hogy nem nekik kell azt visszafizetni, azt a penzt meg egyszer megkaptak.

Oaktree fele 360m a tartozas, ezen felul van egy GS tartozas 420m.

Tehat iden nem fizettuk a 100m torlesztot, cserebe a maradek 31%-ot is megkapta az Oaktree zalogba.
(Tavaly ugye 69%-ot kaptak a 270m mukodesi hitelert)
Jovore nem fizeti a Zhang csalad a torlesztot, ezzel ok is el tunnek mint tulajdonos, de meg is szabadul a 800m hiteltertozastol ami a klubon van, onnantol az oket 1 euroval sem terheli.
Az uj tulajdonos az Oaktree, es aki megakarja venni az Intert annak kb 800m hiteltartozast kell atvallni.
Magyarul penzt nem fizet, csak atvallalja a tartozast.

Sajat szempontjubol teljesen logikus amit csinalnak, ha az o erdekeiket nezzuk.
De mi ugye Inter szurkolok vagyunk, nem Zhang csalad szurkolok, ezert nekunk mindig is az Inter erdekei lesznek a fontosak, es minden mas mellekes.
Avatar
Baggio85
Hozzászólások: 2008
Csatlakozott: 2010.04.09. 16:40

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2022.06.17. 15:33
Baggio85 írta: 2022.06.17. 15:26
interfan írta: 2022.06.17. 15:13

Innentol meg veszitenivaloja mar nincs, max nyernivaloja.
Mivel jovore nem fizeti a 250m torlesztot, iden sem fizettek az esedekes 100m-t, ezert is adtak hivatalosan is a maradek 31%-ot az Oaktree zalogaba, igy mar a klub 100%-a az Oaktree zalogaban van.
Az Oaktree megkapja a klubot jovore, Zhangek eltunnek, es 800m ugymond a zsebukbe marad.
Huhh... Na ez a része itt nem igazán világos nekem. Ha ők nem tudnak fizetni a hitelezőnek, akkor elveszítik az Inter-t és nem kapnak egy Ft-t se (mondjuk azt valószínűleg nem is akarnak :D), maximum úgy, hogy a tartozásuk kevesebb mint a klub értéke, amit miután az Oaktree értékesít, ők megkapják a különbözetet. Mondom, abszolút nem vagyok képbe ezekkel a dolgokkal, de valahogy egy elzálogosított lakás esetében is hasonlóan működhet.
DE: Hogyan marad nekik 800 millió a zsebükben???
Ugy marad a zsebukben a 800m, hogy nem nekik kell azt visszafizetni, azt a penzt meg egyszer megkaptak.

Oaktree fele 360m a tartozas, ezen felul van egy GS tartozas 420m.

Tehat iden nem fizettuk a 100m torlesztot, cserebe a maradek 31%-ot is megkapta az Oaktree zalogba.
(Tavaly ugye 69%-ot kaptak a 270m mukodesi hitelert)
Jovore nem fizeti a Zhang csalad a torlesztot, ezzel ok is el tunnek mint tulajdonos.
Az uj tulajdonos az Oaktree, es aki megakarja venni az Intert annak kb 800m hiteltartozast kell atvallni.
Magyarul penzt nem fizet, csak atvallalja a tartozast.
Ok, most már értem, hogy Te milyen nézőpontból közelíted a dolgot. Ebben is lehet ráció, de azért annyival mindenképpen ki kell egészíteni, hogy 800 millió ezen az alapon biztos nem marad a zsebükben, mert ennek egy jó részét a csapatra költötték, ahogyan Te is írod, működési költségként.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2022.06.17. 15:43
interfan írta: 2022.06.17. 15:33
Baggio85 írta: 2022.06.17. 15:26

Huhh... Na ez a része itt nem igazán világos nekem. Ha ők nem tudnak fizetni a hitelezőnek, akkor elveszítik az Inter-t és nem kapnak egy Ft-t se (mondjuk azt valószínűleg nem is akarnak :D), maximum úgy, hogy a tartozásuk kevesebb mint a klub értéke, amit miután az Oaktree értékesít, ők megkapják a különbözetet. Mondom, abszolút nem vagyok képbe ezekkel a dolgokkal, de valahogy egy elzálogosított lakás esetében is hasonlóan működhet.
DE: Hogyan marad nekik 800 millió a zsebükben???
Ugy marad a zsebukben a 800m, hogy nem nekik kell azt visszafizetni, azt a penzt meg egyszer megkaptak.

Oaktree fele 360m a tartozas, ezen felul van egy GS tartozas 420m.

Tehat iden nem fizettuk a 100m torlesztot, cserebe a maradek 31%-ot is megkapta az Oaktree zalogba.
(Tavaly ugye 69%-ot kaptak a 270m mukodesi hitelert)
Jovore nem fizeti a Zhang csalad a torlesztot, ezzel ok is el tunnek mint tulajdonos.
Az uj tulajdonos az Oaktree, es aki megakarja venni az Intert annak kb 800m hiteltartozast kell atvallni.
Magyarul penzt nem fizet, csak atvallalja a tartozast.
Ok, most már értem, hogy Te milyen nézőpontból közelíted a dolgot. Ebben is lehet ráció, de azért annyival mindenképpen ki kell egészíteni, hogy 800 millió ezen az alapon biztos nem marad a zsebükben, mert ennek egy jó részét a csapatra költötték, ahogyan Te is írod, működési költségként.
Persze, de amikor megvettek az Intert, ott is valami 150m hitel atvallalas volt a 300m vetelarbol.
Tehat konkretan csak 150m-t fizettuk a klubert.

Hogy mennyi penzt tettek mindennel egyutt az Interbe, ezt nehez megmondani.
Marotta szavai lehetnek indulopontok, aki ugye azt mondta 700m-t.
Viszont hogy ebbol a 700m-bol mennyi volt sajat zsebbol, mennyi volt hitelbol, es mennyi hitelatvalalas, hat azt szerintem sosem tudjuk meg.

Nekunk a legfontosabb az egeszben, hogy az Inter szinvonala es minosege a legmagasabb szinten legyen.
Ha sikerul megtartani legalabb 3 alappillert + Dumfriest, es esetleg legrosszabb esetben Martinez megy, helyere meg jon Lukaku-Dybala, akkor a szintugras megtortenhet, es nem is csak a "szinten tartas" amit ugye Zhang elmondott mint idei nyari "cel".

Valamint azert azt se felejtsuk el, hogy 24-tol jon az uj BL, amiben 42%-al nonek a bevetelek.
Ez eves szinten egy idei BL 16-ot nezve +30m.
8 koze jutas eseten akar 40m pluszt is jelenthet a jelenlegihez kepest.
Ezen felul targyalunk a Nikeval, a jelenlegi 13m szponzori helyett 30m korul akarnunk, az tovabbi +17m lenne.
Es akkor a stadiont nem is emlitem.
Szoval ha minden jol alakul, siman elerheto, hogy 24-tol az Inter legalabb onnfenntarto, sot akar nyereseges is legyen mint jopar Olasz klub.
Ne pedig 50m koruli veszteseg mint Covid elott, vagy 250m veszteseg mint Covid alatt, vagy 130m veszteseg mint Covid utan legyen.

Ezt nezve meg megint logikus Zhangek gondolkozasa, hogy akar mint kisebbsegi tulajdonos is maradnanak.
Hisz egy nyereseges csapatnal, ami magas szinten van mindenhol, sokkal-sokkal tobbet erhet egy 20-40% tulajdonjog is mint jelen pillanatban.

Tehat ha az o oldalukat nezem, es az o erdekeiket, akkor teljesen logikus es esszeru amit csinalnak.
Dehat ahogy irtam, mi Inter szurkolok vagyunk, es nem Zhang csalad szurkolok, ezert nekunk az Inter erdeke a fontos.
Avatar
Cupi
Hozzászólások: 7544
Csatlakozott: 2010.04.09. 17:47
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

De azt a részt akkor sem értem ha most 800-on felül eladják akkor az a pénz az övék....nem érné meg nekik akkor most pl. 850-ért eladni és keresni 50 milliót? Jövőre egy eurot nem kapnak már....jövőre valaki átvállalja majd a 800-as tartozást és annyi.
Nem hiszem el hogy 850-ért se mennénk el. Tudom erre mondjátok ok de ki venné meg most ennyiért ha jövőre 800-ért kapja meg? Mondjuk az, hogy 1 évet vár és lehet 800-ért sok érdeklődővel kell megküzdenie jövőre, most meg 850-ért az övé a klub.
Avatar
matrix23
Hozzászólások: 560
Csatlakozott: 2010.04.09. 19:27
Tartózkodási hely: Vác

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Cupi írta: 2022.06.17. 16:02 De azt a részt akkor sem értem ha most 800-on felül eladják akkor az a pénz az övék....nem érné meg nekik akkor most pl. 850-ért eladni és keresni 50 milliót? Jövőre egy eurot nem kapnak már....jövőre valaki átvállalja majd a 800-as tartozást és annyi.
Nem hiszem el hogy 850-ért se mennénk el. Tudom erre mondjátok ok de ki venné meg most ennyiért ha jövőre 800-ért kapja meg? Mondjuk az, hogy 1 évet vár és lehet 800-ért sok érdeklődővel kell megküzdenie jövőre, most meg 850-ért az övé a klub.
Ha jól veszem ki interfan szavait, akkor azért, mert azt a pénzt sem kapnák meg, mert azt is lefoglalnák tőlük. Ha kapnának 1 milliárdot a csapatért, kb akkor menne 50 millió a zsebükbe.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

matrix23 írta: 2022.06.17. 16:09
Cupi írta: 2022.06.17. 16:02 De azt a részt akkor sem értem ha most 800-on felül eladják akkor az a pénz az övék....nem érné meg nekik akkor most pl. 850-ért eladni és keresni 50 milliót? Jövőre egy eurot nem kapnak már....jövőre valaki átvállalja majd a 800-as tartozást és annyi.
Nem hiszem el hogy 850-ért se mennénk el. Tudom erre mondjátok ok de ki venné meg most ennyiért ha jövőre 800-ért kapja meg? Mondjuk az, hogy 1 évet vár és lehet 800-ért sok érdeklődővel kell megküzdenie jövőre, most meg 850-ért az övé a klub.
Ha jól veszem ki interfan szavait, akkor azért, mert azt a pénzt sem kapnák meg, mert azt is lefoglalnák tőlük. Ha kapnának 1 milliárdot a csapatért, kb akkor menne 50 millió a zsebükbe.
Igen pont kicsit feljebb beszeltunk errol.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Gazzetta szerint Martinez megfelelo ajanlat eseten tavozhat, ha jon Dybala es Lukaku is.
Atletico az egyik legfobb jelolt, akik keresik Suarez utodjat.
Masik az ismert Spurs.
Ezen kivul a Newcastle is kifizetne az Inter altal kert 80m eurot.

Szinten a Gazzetta szerint 10m + bonuszok ajanlatot tettunk az 1 eves sima kolcsonert Lukaku kapcsan.
Varjuk a Chelsea valaszat.

Satriano mindenben megegyezett az Empolival, ingyen kolcson az Asllani uzlet reszekent megy az Empoliba.
Asllani ugynoke pedig megerkezett a szekhazaba a szerzodeseket alairni, 1.2m fizetest kap Asllani es 5 eves szerzodest.
14m + 2m euro bonuszt fizetunk erte.

Asllani ugynoke:
"
Az Empoli es az Inter mindenben megegyezett az atigazolas kapcsan.
"
Avatar
Inter101
Hozzászólások: 2583
Csatlakozott: 2010.05.28. 22:26

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Jelen allas szerint az Internek van 800M euro tartozasa. Ezt egy adas-vetelnel a vevo atvallalja, ha a vetelar pontosan 800M akkor a kinaiak nem kapnak 1 fillert sem, alairnak es a vevo lesz az ados a kinaiak helyett.
Minden 800M feletti vetelar az a kinaiak zsebeben landol, elvileg! Fogalmunk nincs ezen felul meg kinek tartozik es mennyivel a ceg aki tulajdonolja a klubot!
Magyaran a kinaiak tudjak hogy mennyiert eri meg nekik eladni(800M ert biztosan nem!) mert ha annyiert nem sikerul akkor mi tortenik?? Hat az hogy nem tudjak majd torleszteni annak a bizonyos hitelnek(800M) az esedekes reszletet de nekik tok mindegy mert igy sincs a zsebukben 1 filler sem meg ugy sem!
Azert varnak ki mert lehet hogy hatha erkezik egy vevo aki hajlando annyit fizetni amennyinel mar az o zsebukben is marad valami es meg a torlesztesi hatarido elott( ez a jovo nyar) sikerul az adas-vetel.
Az Oaktree akinek a kezebe kerulhet az Inter siman eladja 800M ert(vagy tobbert ha tudja) a klubot hiszen ebben az osszegben mar benne van az o hiteluk is ami nagyon komoly kamatozasu(magyaran busasan megterul a befektetesuk)!
P-Inter
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2019.07.15. 23:13

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Én várom a pillanatot, hogy hivatalos legyen, az Inter elfogadta a PSG ajánlatát, 80millát Skriniért...
...majd jön az újabb bejelentés, hogy sajnos a franciák nem tudtak megállapodni a játékossal, így ő marad a klubnál. :D
Avatar
Baggio85
Hozzászólások: 2008
Csatlakozott: 2010.04.09. 16:40

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Inter101 írta: 2022.06.17. 19:44 Jelen allas szerint az Internek van 800M euro tartozasa. Ezt egy adas-vetelnel a vevo atvallalja, ha a vetelar pontosan 800M akkor a kinaiak nem kapnak 1 fillert sem, alairnak es a vevo lesz az ados a kinaiak helyett.
Minden 800M feletti vetelar az a kinaiak zsebeben landol, elvileg! Fogalmunk nincs ezen felul meg kinek tartozik es mennyivel a ceg aki tulajdonolja a klubot!
Magyaran a kinaiak tudjak hogy mennyiert eri meg nekik eladni(800M ert biztosan nem!) mert ha annyiert nem sikerul akkor mi tortenik?? Hat az hogy nem tudjak majd torleszteni annak a bizonyos hitelnek(800M) az esedekes reszletet de nekik tok mindegy mert igy sincs a zsebukben 1 filler sem meg ugy sem!
Azert varnak ki mert lehet hogy hatha erkezik egy vevo aki hajlando annyit fizetni amennyinel mar az o zsebukben is marad valami es meg a torlesztesi hatarido elott( ez a jovo nyar) sikerul az adas-vetel.
Az Oaktree akinek a kezebe kerulhet az Inter siman eladja 800M ert(vagy tobbert ha tudja) a klubot hiszen ebben az osszegben mar benne van az o hiteluk is ami nagyon komoly kamatozasu(magyaran busasan megterul a befektetesuk)!
Elnézést, ezt a témát én hoztam fel rossz helyen, bár közvetve azért kapcsolatban van az átigazolásokkal, de nem akarom itt túlbonyolítani.
Amit fent írsz, abban valószínűleg van igazság, de valahogy nekem ez még mindig nem ér körbe teljesen logikailag.
Egyébként azzal kapcsolatban egy nagyon fontos dolgot vetettél fel, hogy kérdés, hogy a hitelt a Suning vagy az Intert birtokló (ha jól tudom luxemburgi) cég vette e fel és ez által most pontosan kit terhel a kölcsön visszafizetésének kötelezettsége.
Avatar
Inter101
Hozzászólások: 2583
Csatlakozott: 2010.05.28. 22:26

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Baggio85 írta: 2022.06.17. 19:59
Inter101 írta: 2022.06.17. 19:44 Jelen allas szerint az Internek van 800M euro tartozasa. Ezt egy adas-vetelnel a vevo atvallalja, ha a vetelar pontosan 800M akkor a kinaiak nem kapnak 1 fillert sem, alairnak es a vevo lesz az ados a kinaiak helyett.
Minden 800M feletti vetelar az a kinaiak zsebeben landol, elvileg! Fogalmunk nincs ezen felul meg kinek tartozik es mennyivel a ceg aki tulajdonolja a klubot!
Magyaran a kinaiak tudjak hogy mennyiert eri meg nekik eladni(800M ert biztosan nem!) mert ha annyiert nem sikerul akkor mi tortenik?? Hat az hogy nem tudjak majd torleszteni annak a bizonyos hitelnek(800M) az esedekes reszletet de nekik tok mindegy mert igy sincs a zsebukben 1 filler sem meg ugy sem!
Azert varnak ki mert lehet hogy hatha erkezik egy vevo aki hajlando annyit fizetni amennyinel mar az o zsebukben is marad valami es meg a torlesztesi hatarido elott( ez a jovo nyar) sikerul az adas-vetel.
Az Oaktree akinek a kezebe kerulhet az Inter siman eladja 800M ert(vagy tobbert ha tudja) a klubot hiszen ebben az osszegben mar benne van az o hiteluk is ami nagyon komoly kamatozasu(magyaran busasan megterul a befektetesuk)!
Elnézést, ezt a témát én hoztam fel rossz helyen, bár közvetve azért kapcsolatban van az átigazolásokkal, de nem akarom itt túlbonyolítani.
Amit fent írsz, abban valószínűleg van igazság, de valahogy nekem ez még mindig nem ér körbe teljesen logikailag.
Egyébként azzal kapcsolatban egy nagyon fontos dolgot vetettél fel, hogy kérdés, hogy a hitelt a Suning vagy az Intert birtokló (ha jól tudom luxemburgi) cég vette e fel és ez által most pontosan kit terhel a kölcsön visszafizetésének kötelezettsége.
Mivel elzalogositottak a klubot csak úgy kapott hitelt ezért nyilván a hitelt felvevő egyenlő a klub tulajdonosával (akármelyik cég is legyen az!). A cég tulajdonosa pedig nyilván a Zhang család!
Avatar
Stankov
Hozzászólások: 3268
Csatlakozott: 2010.04.13. 13:03

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Stankov »

P-Inter írta: 2022.06.17. 19:59 Én várom a pillanatot, hogy hivatalos legyen, az Inter elfogadta a PSG ajánlatát, 80millát Skriniért...
...majd jön az újabb bejelentés, hogy sajnos a franciák nem tudtak megállapodni a játékossal, így ő marad a klubnál. :D
Én inkább azt hogy Lukaku és Dybala is hivatalos legyen és Martinezért jöjjenek az ajánlatok
Avatar
Inter101
Hozzászólások: 2583
Csatlakozott: 2010.05.28. 22:26

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Stankov írta: 2022.06.17. 20:14
P-Inter írta: 2022.06.17. 19:59 Én várom a pillanatot, hogy hivatalos legyen, az Inter elfogadta a PSG ajánlatát, 80millát Skriniért...
...majd jön az újabb bejelentés, hogy sajnos a franciák nem tudtak megállapodni a játékossal, így ő marad a klubnál. :D
Én inkább azt hogy Lukaku és Dybala is hivatalos legyen és Martinezért jöjjenek az ajánlatok
Véleményem szerint is ez lenne a legjobb az Internek!!
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tovabbra is a Lukaku uzlet lezarasan dolgozunk.
Tegnap ujabb targyalas volt, es ma is ujra leulnek a felek.
A Chelsea nyitott a sima 1 eves kolcsonre opcio nelkul, viszont a kolcson osszegen meg mindig megy a vita.

Gazzetta is megerositi a Skriniar-PSG megallapodast.
Ellenben a TS szerint lehet Skriniar vegul a Chelseabe mehet, ezt sehol mashol nem irjak, mindenhol biztosak a PSG-ben.

Corriere szerint pedig Dybalat jegeljuk jelenleg, es abszolult "stand by" uzemodba van az ugy, mivel Lukaku a cel, es Martinez jovoje sem biztos.

DiMarzio kiemeli, Bremer kapcsan a 15m euros kivasarlasi opcio csak 2023 nyaratol er.
A Toro pedig tovabbra is 40m felett ker jelenleg erte.
Avatar
mike
Hozzászólások: 8201
Csatlakozott: 2010.04.20. 22:44
Tartózkodási hely: Békéscsaba

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: mike »

Stankov írta: 2022.06.17. 20:14
P-Inter írta: 2022.06.17. 19:59 Én várom a pillanatot, hogy hivatalos legyen, az Inter elfogadta a PSG ajánlatát, 80millát Skriniért...
...majd jön az újabb bejelentés, hogy sajnos a franciák nem tudtak megállapodni a játékossal, így ő marad a klubnál. :D
Én inkább azt hogy Lukaku és Dybala is hivatalos legyen és Martinezért jöjjenek az ajánlatok
Sajnos ez önmagában nem zárná ki hogy Skriniar is eladásra kerülne, ami Lautaro eladásával együtt már tényleg alapos ok lenne a székház felgyújtására :|
Valami csodában reménykedek, hogy egyik kedvencet sem kell elveszítenünk, de erre kicsi az esély.

Milenkovic szerintem rendben van, de nem Skrini, hanem De Vrij helyett, különben lényegesen gyengül a védelmünk.
Ha a támadósorba be tudjuk zsákolni a Dybala-Lukaku kettőst, az nehezen elképzelhető hogy gyengébb lenne bármelyik idei csatár kettősünknél, és ez nem Lautaro hibája, örülnék ha ő is maradna.

A Dybala sztori jegelése meg biztosan kamu, nem vagyunk olyan helyzetben hogy egy ingyen igazolható klasszis játékost 'várassunk'.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

mike írta: 2022.06.18. 07:49 A Dybala sztori jegelése meg biztosan kamu, nem vagyunk olyan helyzetben hogy egy ingyen igazolható klasszis játékost 'várassunk'.
Ezt en igy gondolom, es kb feleve tartom Dybala jonni fog.

Viszont valami oka biztos van, hogy nincsenek bejelentesek.
Pont tegnap irta talan Cupi, hogy Onana, Mkhiy, Asllani, Dybala kb mind fix, vagy fix volt, es megsincs bejelentes.
Ennek valami oka biztosan van.
Es biztosan nem az, hogy arra vartunk, hogy a kicsi azsiai baratunk visszajojjon a halpiacrol, es pozolhasson az ujakkal.
(Ez annyira amator lenne, hogy mar szanalmas, szoval lepjunk is ezen tul.)

Tehat valami oka van ennek, kerdes mi az.
Lehet valami olyasmire jatszunk, hogy lezarjuk Lukakut is, es akkor egyszerre bejelentunk 5 nevet.
Ezaltal abban remenykedve, hogy a szurkolok majd ezzel foglalkoznak, es elteri a figyelmet a ne adja isten "top" nev tavozorol?

Nem tudom, de biztos van valami logikus magyarazat.
Avatar
CsaSzi9294
Hozzászólások: 8163
Csatlakozott: 2019.07.15. 18:08

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nem tudom elképzelni, hogy ha Skriniar megy, akkor egyedül Milenkovic érkezik. Szerintem Bremer, Miki, Asslani is meg van már, ahogy Dybala és Lukaku is, csak megy a találgatás az újságíróktól.

Ahogyan az újak bejelentése is várat ugyan úgy igaz ez a távozók oldaláról is. Eddig csak Skriniar van legközelebb a távozáshoz (najó Perkó ment is), ott lenne még Sanchez, Vidal, DeVrij, Pinamonti…

Valamire lényeg várhatunk, ami nekem egy új tulajdonossal lehet kapcsolatos. Nincs kizárva, hogy a háttérben a kínaiak megállapodtak valakivel a jövő évvel kapcsolatban és ezeket a transzfereket velük is közölni kell, és az ő “engedélyük” is kellhet, hogy kit igazolunk.
Csupán elmélet, de nem lehet kizárni szerintem.
Caldee
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2020.04.28. 12:00

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Caldee »

interfan írta: 2022.06.18. 08:24
mike írta: 2022.06.18. 07:49 A Dybala sztori jegelése meg biztosan kamu, nem vagyunk olyan helyzetben hogy egy ingyen igazolható klasszis játékost 'várassunk'.
Ezt en igy gondolom, es kb feleve tartom Dybala jonni fog.

Viszont valami oka biztos van, hogy nincsenek bejelentesek.
Pont tegnap irta talan Cupi, hogy Onana, Mkhiy, Asllani, Dybala kb mind fix, vagy fix volt, es megsincs bejelentes.
Ennek valami oka biztosan van.
Es biztosan nem az, hogy arra vartunk, hogy a kicsi azsiai baratunk visszajojjon a halpiacrol, es pozolhasson az ujakkal.
(Ez annyira amator lenne, hogy mar szanalmas, szoval lepjunk is ezen tul.)

Tehat valami oka van ennek, kerdes mi az.
Lehet valami olyasmire jatszunk, hogy lezarjuk Lukakut is, es akkor egyszerre bejelentunk 5 nevet.
Ezaltal abban remenykedve, hogy a szurkolok majd ezzel foglalkoznak, es elteri a figyelmet a ne adja isten "top" nev tavozorol?

Nem tudom, de biztos van valami logikus magyarazat.
Korábban az volt a sajtóinfó, hogy Dybala vakációja után lehet bármi is hivatalos, nem? Elég megnézni a közösségi oldalát, egy hete Correaval nyaral, még tegnap este is tett ki fotót Miamiból.
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Gazzetta szerint tovabbra is problemas Bremer helyzete, mivel a Torino 40-50m alatt nem adja, ez a penz nekunk nagyon sok, ennyit nem fizetunk.
Csakis ugy lehet kepbe, hogy a Toro megvenne Pinamontit, viszont jelenleg sem a jatekos, sem a csapat reszerol nincs erdeklodes.
Milenkovic keszen all 15m-ert mint Skriniar utod.
Viszont DeVrijert nincs erdeklodes, igy o valoszinuleg marad.
Korabban felmerult maximum 10-15m-t kaphatnak erte, es ez az osszeg is keves szamunkra.

Gazzetta szerint a PSG 7,7m + bonuszok ajanlatot tett Skriniarnak.
Az Inter tovabbra is varja az emelt ajanlatot, bonuszokkal egyutt 70m-t kerunk.
10m a diferencia jelenleg.

TS szerint megerkezehet a Tottenham ajanlata Martinezert.
Szeretnek ha maradna, o is maradni szeretne, de ugynoke nyitvhagyta a kaput, az Inter pedig 80m-ert eladna.
Ha erkezik Dybala es Lukaku is, akkor elindulhatnak a targyalasok Martinez kapcsan.
Interfan1000
Hozzászólások: 425
Csatlakozott: 2021.05.27. 14:18

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem!

Távozik: Skriniar, Martinez, Dumfries, Vidal, Sanchez

Érkezik: Dybala, Lukaku, Udogie, Bellanova, Asllani.

Kb 120 milliós pluszban zárunk!

Jövőre meg jön 15 millióért Bremer DeVrij helyett!
Interfan1000
Hozzászólások: 425
Csatlakozott: 2021.05.27. 14:18

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Milenkovic-Pinamonti csere kimaradt!
Avatar
Festa
Hozzászólások: 7210
Csatlakozott: 2010.04.16. 16:42

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Festa »

Interfan1000 írta: 2022.06.18. 09:00 Szerintem!

Távozik: Skriniar, Martinez, Dumfries, Vidal, Sanchez

Érkezik: Dybala, Lukaku, Udogie, Bellanova, Asllani.

Kb 120 milliós pluszban zárunk!

Jövőre meg jön 15 millióért Bremer DeVrij helyett!
Bellanova ,Asllani nagy lutri..
A védelem gyengül ezzel kb el is szállnának a bajnoki esélyeink.
Miért kéne 120 milliós+ban zárni?? Felül teljesíteni a 60 milliós+ bevételi tervet??
Avatar
Cupi
Hozzászólások: 7544
Csatlakozott: 2010.04.09. 17:47
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Inter101 írta: 2022.06.17. 20:35
Stankov írta: 2022.06.17. 20:14
P-Inter írta: 2022.06.17. 19:59 Én várom a pillanatot, hogy hivatalos legyen, az Inter elfogadta a PSG ajánlatát, 80millát Skriniért...
...majd jön az újabb bejelentés, hogy sajnos a franciák nem tudtak megállapodni a játékossal, így ő marad a klubnál. :D
Én inkább azt hogy Lukaku és Dybala is hivatalos legyen és Martinezért jöjjenek az ajánlatok
Véleményem szerint is ez lenne a legjobb az Internek!!
Tegnap ezt valaki írta is, hogy abba belegondoltatok ha most megy Martinez, jövőre meg marad a csóriság és Lukakut nem vesszük meg akkor itt maradunk egy szem Dybalaval? Dzeko tuti lép jövőre, idős is lesz. Correa meg nem az a szint....
Honnan fogunk csatárt szerezni? Meg milyet? :(
Persze mondhatjátok jövőre jön már tuti az új tulaj és minden ok lesz....erre én már nem alapoznék.... :?
Avatar
mike
Hozzászólások: 8201
Csatlakozott: 2010.04.20. 22:44
Tartózkodási hely: Békéscsaba

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2022.06.18. 08:38 Nem tudom elképzelni, hogy ha Skriniar megy, akkor egyedül Milenkovic érkezik. Szerintem Bremer, Miki, Asslani is meg van már, ahogy Dybala és Lukaku is, csak megy a találgatás az újságíróktól.
Most átváltottál extra pozitívba:)

Nem tudom elképzelni hogy 6 játékos is zsebben van, és semmit nem jelentünk be (Bremer és Lukaku szinte biztosan nincs meg).

De legyen igazad:))

Mondjuk Bremer érkezese nagy dolog lenne, de a másik oldala hogy akkor tuti menne Skriniar.
Érte hiába mantrázzák ezt a bónuszokkal 70 milliót, szerintem többet kérünk érte, helyesen tesszük.
Ha 70 lenne, már rég kifizették volna farzsebből.
Avatar
Inter101
Hozzászólások: 2583
Csatlakozott: 2010.05.28. 22:26

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Cupi írta: 2022.06.18. 09:34
Inter101 írta: 2022.06.17. 20:35
Stankov írta: 2022.06.17. 20:14

Én inkább azt hogy Lukaku és Dybala is hivatalos legyen és Martinezért jöjjenek az ajánlatok
Véleményem szerint is ez lenne a legjobb az Internek!!
Tegnap ezt valaki írta is, hogy abba belegondoltatok ha most megy Martinez, jövőre meg marad a csóriság és Lukakut nem vesszük meg akkor itt maradunk egy szem Dybalaval? Dzeko tuti lép jövőre, idős is lesz. Correa meg nem az a szint....
Honnan fogunk csatárt szerezni? Meg milyet? :(
Persze mondhatjátok jövőre jön már tuti az új tulaj és minden ok lesz....erre én már nem alapoznék.... :?
Ha annyira foglalkoznának a klubnál a jövővel akkor soha az életben nem adnak sem Kolarovnak sem Vidalnak stb szerződést! Nem mellesleg soha nem adnák el Skriniart!!!! De el fogják!
Akkor engedném el Martinezt ha Dybala ÉS Lukaku megvan. Ha jövőre elmegy Lukaku, ebben sem lehetünk biztosak hiszen felmerült a 2 éves kölcsön, akkor Dybala még itt lenne! Kb ugyanaz a szituáció Martinez out Dybala in. Correa sosem volt az a szint, az ő megvételét sem értem a sok másik igazolás mellett, Dzekora egy rossz szavunk nem lehet mert hát ennyi idősen kihozza a maximumot ebből a helyzetből!
Már a második éve játszunk a túlélésre. Folyamatosan megy a sakkozás, remélem jövőre nem kell többet sakkozni mert ha így megy le a következő nyári igazolási időszak akkor nagyon meg kell majd küzdeni a BL helyekért, nem csak mi tudjuk hogy emelik a díjazást hanem minden más csapat is és sok csapatnak lesz a BL cél akik nem gyengülnek hanem erősödnek!!!
Avatar
interfan
Hozzászólások: 24183
Csatlakozott: 2010.08.29. 14:28

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Gazzetta szerint Vanheusden nem marad, kolcsonbe tavozik, igy nem o lesz a tavozo Ranocchia utodja.
Gazzetta forrasai szerint Acerbi erkezhet, mint Ranocchia utod, Inzaghi tamogatja Acerbi erkezeset.
Gyakorlatilag ingyen erkezhet, mivel a Lazio szabadulni akar tole.
Válasz küldése