Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Inter101

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Menjen csak G.Johnson a Tottenhambe, és akkor azzal az erővel már jöhet is hozzánk Bale! Remélem nem igaz hogy lecsapunk az angolra! Amit a vébém müvelt egyenlö volt a nullával. Még szabálytalankodni sem tud(taktikaira gondoltam), ami olaszban alapkövetelmény! Benitez meg lapát minnél hamarabb!! Forza INTER!!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Remélem nem zuhan annyira mélyre a fórum lelki állapota h vissza sírjuk Ibrát :?: :!: :!:
Valamelyest igazat adok Hazafinak Wes a kulcs ez tény, de játszhatna ő sokkal jobb formába de egyedül nem képes gól szerzésre,társakra meg nem lel elől, alig van mozgás.Nem hiába tárja szét a karját meccsenként 10-szer,nincs hova adni(hozzá tartozik h nem valami szimpi ahogy hisztizik a pályán sokszor)
Mindenesetre nehéz dolga van neki is így.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Azt gondolom, nagyon kevés játékos van az idei keretben, akik az eddigi mérkőzéseken többségében jól teljesítettek. Eto'o ugyan tényleg lehetne néha önzetlenebb, de eddig termelte szépen a gólokat, habár ez a vasárnapi fejes azért durva és sportszerűtlen volt tőle, még akkor is, ha Cesar valóban provokálta őt. Láthattuk néhány hete, hogy a Cagliari elleni mérkőzésen mennyivel elegánsabban reagálta le a mocskolódást, ami abban az esetben a lelátóról érkezett.
Zanettit emelném még ki, ő mindig megy, robotol, küzd többnyire a csapat lelke. A többiek azonban szinte kivétel nélkül fásultan, kedv nélkül játszanak már egy ideje, illetve vannak olyanok, akik ilyen-olyan okokból eredően, de vagy még, vagy már, vagy soha nem is nyújtottak igazán megfelelő teljesítményt.

Bízzunk a jobb folytatásban!

FORZA INTER!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Moggi megint hozta magát,rég várt erre a pillanatra,hogy végre (most talán jogosan)égesse az Intert.Szánalom a pali.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

vaskalap írta:Moggi megint hozta magát,rég várt erre a pillanatra,hogy végre (most talán jogosan)égesse az Intert.Szánalom a pali.

Nyomorék priuszos hókuszpók :lol: :mrgreen:
Kit érdekel mit zagyvál össze, tudja hogy ha ilyen baromságokat mondd akkor odafigyelnek rá.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

2 Argentin edzőt hoztak szóba velünk Diego Simeonéről és Marcelo Bielsáról. Bielsa tökéletes megoldás lenne, a Chilei csapattal masszív védelemet és egyben ötletes, szép támadó játékot játszatott.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

scolari is a braziloknál, aztán chelseavel megbukott :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Akkor már Oscar Tabarez-t, nagyon tetszett amit a vb-n uruguay-al produkáltak :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon.

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo.

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Jonathan Biabiany.

A VB-re nevezett játékosok listája...
Coutinho nem lett nevezve :shock: :? :o :cry:
R9.

mert még másfél hónapig sérült :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

R9. írta:mert még másfél hónapig sérült :D

Nagyon hülye vagyok... :lol: :lol: :lol: :lol:
Én kérek elnézést :oops: :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

és ha dec 15-ei elődöntő előtt vki megsérül a nevezett keretből, ők kaphatnak szerepet:
Cristiano Biraghi, Raffaele Di Gennaro, Mancini and Joel Obi.
sorger=giallo

Én Biraghit alapból neveztem volna.

FORZA INTER!!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Részlet egy Zingaro interjúból: Sajnálom, hogy csak rövid időt dolgoztunk együtt Mourinhóval, bár így is nagy dolgokat vittünk véghez. Azt egyébként máig nem magyarázta meg nekem, miért adott el a Barcának"

Ezt nem nagyon értem, ő akart minden áron a barcába igazolni..
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Csak azért mond baromságokat mert rajta kívül szinte mindenki jól járt ezzel. Na persze a barcat leszámítva.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Tommy írta:Részlet egy Zingaro interjúból: Sajnálom, hogy csak rövid időt dolgoztunk együtt Mourinhóval, bár így is nagy dolgokat vittünk véghez. Azt egyébként máig nem magyarázta meg nekem, miért adott el a Barcának"

Úgy emlékszek, barca mez csókolgatás közben annyira nem sajnálkozott, hogy oda került... :twisted:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy írta:Részlet egy Zingaro interjúból: Sajnálom, hogy csak rövid időt dolgoztunk együtt Mourinhóval, bár így is nagy dolgokat vittünk véghez. Azt egyébként máig nem magyarázta meg nekem, miért adott el a Barcának"

Vagy el lett fordítva, vagy rádöbbent hogy soha nem lesz BL győztes és ezt egy kicsit frusztrálja, azt vagdalkozik össze-vissza.
Mióta eljött a Barcaból azóta Guardiolat is osztja rendesen. :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:

Vagy el lett fordítva, vagy rádöbbent hogy soha nem lesz BL győztes és ezt egy kicsit frusztrálja, azt vagdalkozik össze-vissza.
Mióta eljött a Barcaból azóta Guardiolat is osztja rendesen. :D

Remélem,hogy sosem lesz a nyo.orékja.És én az vagyok aki már nálunk sem bírta a buráját.
Egyébként meg azt mondta,hogy 3 éven belül visszavonul,meg,hogy ő milyen jó :)
Miben a vándorlásban?Meg nagyon remélem,de még 3 év is sok belőle.Úgy sincs olyan mázlink...
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Nia írta:hogy ő milyen jó :)
Miben a vándorlásban?

Ibra igazolása alapvetően alapozta meg 2006 után a 3 Scudetto-t, amit vele, és elsősorban neki köszönhetően nyert a csapat.

Sokat tett azért, hogy újra nagy csapat legyünk.

Lehet utálni vagy szidni, de ő egy nyerő ember.
Nia

Süti írta:
Nia írta:hogy ő milyen jó :)
Miben a vándorlásban?

Ibra igazolása alapvetően alapozta meg 2006 után a 3 Scudetto-t, amit vele, és elsősorban neki köszönhetően nyert a csapat.

Sokat tett azért, hogy újra nagy csapat legyünk.

Lehet utálni vagy szidni, de ő egy nyerő ember.

De azért a kijelentése alapján durván el van szállva magától.Azért vannak nála sokkal jobb focisták is.Nem szeretem őt,nálunk sem szerettem.Ilyen lesz majd Cassano(bocs kiscivis),de egy pár dupla vagy tripla és enyhül a fagy :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát ez az!Vicc ez az ember.Össze-vissza nyilatkozik de minek?Kinél akar bevágódni?Nálunk?Azt nem hiszem.Hasonló a szitu mint anno Ronaldo-é ő akkor azt hangoztatta h Cúper miatt ment el aztán később kiderült (azt hiszem Mátrix önéletrajzi könyvéből talán) h majdnem hogy térden állva könyörgött h ne menjen el.Csak itt már az elején kiderült h mi van,hiszen Moratti nyilatkozta le h Ibra bement az irodájába és mondta h nem akar elmenni csak ha a Barca hívja akkor viszont egyezzenek meg!
R9.

Süti írta:Lehet utálni vagy szidni, de ő egy nyerő ember.

jaja, láttuk tavaly is :D annyira nyerő ember h pár jelentéktelen scudetton kívül semmit nem nyert
Tommy

Elég szomorú ha neked jelentéktelen az 3 scudetto amit vele nyertünk.

Nálam scudetto legalább olyan fontos mint bl, sőőt fontosabb is, mert az igazi riválisaink itt vannak a Serie A-ba, és nincs annál nagyobb öröm számomra, ha milan, juve kettős előtt nyerjük a scudettokat. :D Bár tény a tavalyi bl győzelem az mindent vitt, és az különösen fontos volt, mert előtte nem nyertük már meg ezer éve.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

R9. írta:jaja, láttuk tavaly is :D annyira nyerő ember h pár jelentéktelen scudetton kívül semmit nem nyert

Azt a pár jelentéktelen scudettot úgy nertük, hogy előtte legutóljára 1989-ben. szóval egyáltalán nem volt jelentéktelen.

BL-t meg remélem nem is fog nyerni Ibra soha. :) Emlékszem arra a mondatára, hogy azért megy el a Barcába mert BL-t szeretne nyerni és erre az Interrel nincs esélye....hehehehehe ;)
Az is jó lenne ha bajnokságot se nyerne többet Olaszországba, de mondjuk arra sajna van esélye. :?

Stílusát meg az arcát soha nem bírtam, de egy zseni, és sok örömet okoztak a góljai.
R9.

persze h fontos a scudetto, de tudja mindenki h nem volt nehéz őket behúzni, és még azt is utolsó fordulóban 2x
Tommy

R9. írta:persze h fontos a scudetto, de tudja mindenki h nem volt nehéz őket behúzni, és még azt is utolsó fordulóban 2x

Hát elmult 07/08-as és idei elég nehéz volt, nem? Most az semmit nem von le az értékéből, ha könyebb volt behúzni, ettől nem lesz "jelentéktelen". Juve is simán nyerte mielőttünk, sokszor 10 pontnál is több volt nekik.
R9.

nem von le semmit, de egy 01/02-es scudetto nagyobb elismerés lenne mint egy 07/08as
sorger=giallo

Szerintem Zlatan egy kiváló képességekkel megáldott csatár. Néha azért miket művel a pályán, kevesen képesek olyan meglepő és gyakran eredményes megoldásokra, mint ő. Amikor itt játszott, akkor is kitett magáért, sokszor ő vitte a hátán a csapatot. Az már más kérdés, hogy a BL-ben nem ment neki. Viszont mindezek mellett egy öntelt, arrogáns, klubhűséget, tiszteletet hírből sem ismerő jellemtelen figura, nem véletlen, hogy egyik ex-klubjánál sem sírják igazán vissza.

FORZA INTER!!!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Cupi írta:
R9. írta:jaja, láttuk tavaly is :D annyira nyerő ember h pár jelentéktelen scudetton kívül semmit nem nyert

Azt a pár jelentéktelen scudettot úgy nertük, hogy előtte legutóljára 1989-ben. szóval egyáltalán nem volt jelentéktelen.

BL-t meg remélem nem is fog nyerni Ibra soha. :) Emlékszem arra a mondatára, hogy azért megy el a Barcába mert BL-t szeretne nyerni és erre az Interrel nincs esélye....hehehehehe ;)
Az is jó lenne ha bajnokságot se nyerne többet Olaszországba, de mondjuk arra sajna van esélye. :?

Stílusát meg az arcát soha nem bírtam, de egy zseni, és sok örömet okoztak a góljai.

Szerintem ha Ibra nem nent volna ela kkor nem lettünk volna BL győztesek. Az ő árából jött Lucio, Milito, Motta, Eto'o, és Sneijder. Ráadásul a svéd a BL-ben elég gyenge volt
sorger=giallo

DaNi írta:Szerintem ha Ibra nem nent volna ela kkor nem lettünk volna BL győztesek. Az ő árából jött Lucio, Milito, Motta, Eto'o, és Sneijder. Ráadásul a svéd a BL-ben elég gyenge volt
Az tény. hogy sikerült jól befektetni az érte kapott pénzt. Ha ő marad és még érkezik Lucio, Sneijder, Milito, Eto'o, Motta (habár a brazilt és az argentint mintha még úgy vettük volna a Genoa-tól, hogy ő is a csapat tagja volt), lehet, hogy nem is nyerünk BL-t. A lényeg, hogy elment és szerintem kevesen szeretnék újra a csapatban látni, még akkor is, ha például jelen pillanatban nagy szükség lenne egy hozzá hasonlóan eredményes támadóra a keretben.

FORZA INTER!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

R9. írta:pár jelentéktelen scudetton kívül semmit nem nyert

Ez hihetetlen. :o

Az bassza sok ember csőrét -teljesen érthető módon - hogy a Milan-hoz szerződött, és szerintem idén hozzá is segíti majd a Milan-t egy újabb "jelentéktelen" Scudetto-hoz.

Annak jobban örülnék, hogyha maradt volna Spanyolországban, vagy a Man. City-hez szerződött volna, mert még 4-5 jó éve simán lesz.
mike

DaNi írta: Szerintem ha Ibra nem nent volna ela kkor nem lettünk volna BL győztesek. Az ő árából jött Lucio, Milito, Motta, Eto'o, és Sneijder. Ráadásul a svéd a BL-ben elég gyenge volt

Ez tutira így van, óriási nagy üzlet volt eladni a barcának.
Köszi neki hogy elhúzott :mrgreen:
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Könnyen elképzelhető, h a Portsmouth a bíróságon próbálja érvényesítettni a velünk szemben fennálló, kb 1 milliós követelését, ami Muntari üzlet szerint járna ( ?) nekik.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tud valaki segíteni abban, hogy a korábbi honlapon volt egy talán "bolhapiac" nevű menü, ahol volt egy link, ahol mezeket lehetett venni elég olcsón. Nem tudja véletlen valaki, hogy mi volt az oldal címe?

Előre is köszi és bocs az OFF-ért!
R9.

muntari azt hiszi oroszlánok kergetik :D

http://www.youtube.com/watch?v=BRFqRgsn ... r_embedded
mike

kiscivis írta:Könnyen elképzelhető, h a Portsmouth a bíróságon próbálja érvényesítettni a velünk szemben fennálló, kb 1 milliós követelését, ami Muntari üzlet szerint járna ( ?) nekik.

Vissza nekik Muntarit 8-)
Nia

mike írta:
kiscivis írta:Könnyen elképzelhető, h a Portsmouth a bíróságon próbálja érvényesítettni a velünk szemben fennálló, kb 1 milliós követelését, ami Muntari üzlet szerint járna ( ?) nekik.

Vissza nekik Muntarit 8-)

Hát ja.Azt mondták csekély 3 perc alatt már fejbe rúgott valakit.Érdekes ember...
Tommy

Natalinonak meghalt a nagybátyja.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

szegény. :(
R9.

olyan hírt olvastam h figo vehetné át benitez helyét :D
vicces lenne
Tommy

Akkor inkább maradjon Benitez. :) Jóhogy nem már egyből Matrix vagy Zanetti lenne az edző.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

valaki olyan kéne ha Benitez nem marad, helyette, aki tudja motiválni a srácokat és aki talán nem akar mindent ennyire professzionálisan megoldani, hanem több teret engedhet az individuumoknak is.

Ha Figo képes erre, miért ne? rosszabb nem nagyon lesz a csapat mint amilyen most.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Tommy írta:Natalinonak meghalt a nagybátyja.

Részvétünk.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tudom,hogy nem olvassa,de azért a tisztesség kedvéért: Részvétem

Figo szerintem csak pletyka.Azért a Pincérnek kellemes lehet a munkája,ha az öltözőben az terjed jön Figo. :D
Nálam ő, a portugál soha nem lesz egy ikon,akkor inkább Zenga jöjjön.De ha házon belül akarjuk megoldani és vannak rá ambíciói akkor Beppe. Figo helyében én elmennék a Sporting-hoz tanulni.vagy Portugáliába máshova.
de majd el dől.(inkább maradjon Benitez ,ha ezek a nevek reálisak :D)
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

A Seongnam Ilhwa Chunma 4-1-re vezet az Al-Wahda ellen a 90. percben. Szóval koreai ellenfelünk lesz.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Figot egyszer szívesen látnám a kispadunkon, ha már készen áll rá majd. Most ezt még nem érzem, de ha ő lesz akkor nem hiszem, hogy rosszabbak lennénk , mint Rafával. Capelloval viszont ki lennék egészen békülve.:)
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a klub VB-s meccseket közvetíti valamelyik magyar tv?
Tommy

Én meg Baresire lennék kiváncsi, itt van a csapatnál már ezer éve, szakmai tudása biztos megvan, Mourinho mellett is biztos sokat tanult.. Voltak olyan hírek, hogy erre a félévre Moratti ideiglenes megoldást akar, akkor már fellehetne kérni az öreget, csak kérdés elvállalná-e? Rosszabb biztos nem lenne vele a csapat, és aztán szezon végén meglátjuk mi lesz.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

"Joachim Löwöt választotta az év edzőjének a L'Équipe című francia sportlap" náluk José 3.,Vicente del Bosque 6.helyezés :roll:
Baresi-re én is kíváncsi lennék,de nem tudom milyen ambíciói vannak,mert 50 múlt kb és hát nem tudok róla,hogy lett volna valahol is vezetőedző.(volt?)
Örülnék neki,ha legalább egyszer kapna egy esélyt,de veszélyes lenne most. Az tuti,hogy Figo-nál biztos többet tud,meg ő egy ikon.
Remélem megnyerjük ezt a klub vb-t,ha már ennyire akarjuk,de ritka szar játékkal és kis szerencsével,hogy Moratti gondolkodás nélkül kirúghassa Rafát.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Baggio85 írta:Tud valaki segíteni abban, hogy a korábbi honlapon volt egy talán "bolhapiac" nevű menü, ahol volt egy link, ahol mezeket lehetett venni elég olcsón. Nem tudja véletlen valaki, hogy mi volt az oldal címe?

Előre is köszi és bocs az OFF-ért!

Ez engem is érdekelne ;)
Válasz küldése