segogabor írta: ↑2022.08.17. 14:13
Régóta szurkolok a csapatnak , de ennél undorítobb mercatot nem láttam az elmúlt 25 évbe ......
Minden nap csak szarabbnál szarabb átigazolási hírek .... Döbbenet ....
És le nyomják a torkunkon, hogy tartjuk a szintet.
Nálunk sóherebb csapat jelenleg kevés van, sőt talán nincs is. Eddig is szerettük a kölcsön+opciós megoldásokat, de mikor már a Dortmunddal azon kell egyezkedni, hogy hosszabbítsa meg egy játékosa szerződését (aki amúgy az Interbe szeretne jönni), hogy aztán kölcsön adják nekünk...ez valami szánalmas kabaré.
Csatár cserénk nincs, csak két paprikajancsi, aki maximum önmagukra veszélyesek, akiben meg lehetett volna bízni meccs közben, őt meg elüldözzük Marseillbe.
Van amúgy egy jó ifink, akik bajnokságot nyertek, de őket csak arra tartjuk, hogy veterán szupercsillagharcosokat hozzunk helyettük, akik ha nem is érnek semmit, legalább pár millióba kerülnek és a rehabot tudják működtetni, amire el lehet írni egy kis eurót. De majd 1-2 év múlva úgy is felbontjuk a szerződésüket végkielégítéssel, mert azzal tudunk majd spórolni. Casadei meg közben jó eséllyel befut majd és a jövő olasz csillaga lehet...
És akkor még ott van Skriniar esete is. 70m az ára, mert nagyon de nagyon kell a pénz, de 60ért nem adjuk oda, mert amúgy '23 júniusára elég lesz eladni egy nagy nevet, mondjuk Martinezt, akiben nagyon bíznak a kínaiak, hogy esetleg VB-t nyer és 150m-ért eladhatjuk majd a Reálba.
Undorító ez az idei mercato, de a lényeg, "szinten tartunk". Kérdés ilyen komolytalan vezetéssel bíró csapatba milyen játékosok igazolnak majd a jövőben? Engem baromira nem érdekel ki mennyiért igazol hozzánk. Én a csapatnak szurkolok és nem a kínaiak pénztárcájának. Meg volt az esélyük, hogy eladják, ehelyett szarban van a csapat és ilyen senkiházi Acerbiktől kell rettegni, meg minden reggel 3-4 imát kell elmondani, hogy ne arra keljen kelni, hogy a jövő kapitányát eladtuk...