Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Stankov írta: 2022.08.21. 15:44
alwin91 írta: 2022.08.21. 15:27 legnagyobb baromság volt Ranocchia elküldése, ha Acerbi jön a helyére.
Az egyetlen ésszerű magyarázat az hogy többet fog játszani mint Breki és valljuk be De Vrij formája miatt szükséges is. Tegnap is adott két ajándék szögletet a Spezianak.
Viszont hogy pont Acerbi...Ez nekem nem nagyon fog lemenni
Egyetertek, sajnos DeVrij formaja egyre inkabb megy lefele.
En lehet meggondolnam azt a hosszabbitast, most se volt erte erdeklodes pedig az ara nem volt magas.

Egyebkent en mar rettentoen varok azt a pillanatot, amikor uj tulajdonossal megengedhetjuk azt magunkank, hogy egy DeVrijt lecserelunk a kezdoben egy Bremerre.
Ez a jelenlegi helyzetre vetitve, -25m euros mercatot jelentt volna.
Es itt nem -60/70 milliokrol beszelunk, csak -25m-rol, ami manapsag mar semmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.08.21. 17:14-kor.
interfan

Cupi írta: 2022.08.21. 15:40 Akik azt írják elfér Acerbi és úgyis alig fog játszani hisz Rano perceit kapja meg azok szerintem tévednek. :D Inzaghi egyik kedvenc játékosa jön....majd biztos alig fog játszani. ;)
Szerintem igazad van, sajnos jellemzo ez az Olasz edzokre.
Ha bajnokok leszunk, amire meg mindig mi vagyunk az 1.szamu favoritok, akkor nem hiszem hogy zavarni minket Acerbi 4m koruli kiadasa.
En is azt gondolom, Acerbi nalunk nem 6.szamu KH lenne mint volt Ranocchia, sokkal inkabb 4.szamu.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

A La Párizsi es Lafontaine valamint Louis De Funes egybehangzo ertesulesei szerint döntő napok johetnek Skriniar ugyeben. Az Fc Troyes elso ajanlata 50 m volt de Zhang azt mondja 70 alatt nem elado. Az Oak Professor keselyu pokemonmester azonban eladja mert kell a 60 pluszos mercato. Helyette maga az ordog johet vagyis Acerbi aki csak azert jon hogy megfertozze tripperrel az egesz oltozot.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2022.08.21. 17:08
En is azt gondolom, Acerbi nalunk nem 6.szamu KH lenne mint volt Ranocchia, sokkal inkabb 4.szamu.
Igen erre céloztam. 4. számú lesz. Sok meccs miatt bőven fog játszani. Szerintem ezért is akar annyira ide jönni. Gondolom innen könnyebben segíthet a milannak is. :D :D ;)
DM22

Amugy vicceltem, Funes nem ezt mondta :D, csak hogy vigyek egy kis humort ha mar jon Acerbi.
interfan

Cupi írta: 2022.08.21. 17:32
interfan írta: 2022.08.21. 17:08
Igen erre céloztam. 4. számú lesz. Sok meccs miatt bőven fog játszani. Szerintem ezért is akar annyira ide jönni. Gondolom innen könnyebben segíthet a milannak is. :D :D ;)
Hamarosan Derby a Milan ellen. :D
Lazional Marusic orditotta le es ment neki a "veletlen" hibaja es orome utan a 93. percben a Milan gyoztes goljanal, nalunk rosszabbul jar ha pl Lukaku megy neki. :D
Kar hogy Caicedo mar nincs itt. :D
Mondjuk meg nincs csapata Caicedonak, szoval meg nem keso. :D
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Még a milan játékosok is Acerbi mezét vitték ki ünnepléskor a szurkolókhoz. Ilyen embert akarunk elcserélni az Interes Ranora.
DM22

BlueSky írta: 2022.08.21. 17:44 Még a milan játékosok is Acerbi mezét vitték ki ünnepléskor a szurkolókhoz. Ilyen embert akarunk elcserélni az Interes Ranora.
Mekkora tetü ez az ember, mindenesetre majd jó lesz Lukakunak előételnek egyik ebéd előtt. Remélem akkora tenyerest kap hogy megtekeredik a feje 360ban.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

BlueSky írta: 2022.08.21. 17:44 Még a milan játékosok is Acerbi mezét vitték ki ünnepléskor a szurkolókhoz.
De ez most komoly?
Mert lehetett olvasni arról hogy nagy bilanos, de ez durva.
Végre eltakarodott a gyökér rómas nainggolan, és főleg a seggarcú juves vidal, akitől sugárban okádtam minden meccsen, erre most hozunk egy ilyet?
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

mike írta: 2022.08.21. 19:46
BlueSky írta: 2022.08.21. 17:44 Még a milan játékosok is Acerbi mezét vitték ki ünnepléskor a szurkolókhoz.
De ez most komoly?
Mert lehetett olvasni arról hogy nagy bilanos, de ez durva.
Végre eltakarodott a gyökér rómas nainggolan, és főleg a seggarcú juves vidal, akitől sugárban okádtam minden meccsen, erre most hozunk egy ilyet?
Neten volt egy ilyen video ,Kessie és társai kifeszítve vitték Acerbi mezét a szurkolókhoz
Cupi

Acerbi kerte a szerzodesebe,hogy a hazai meccsek elott hasznalhassa a milan oltozojet. :D
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Cupi írta: 2022.08.21. 21:04 Acerbi kerte a szerzodesebe,hogy a hazai meccsek elott hasznalhassa a milan oltozojet. :D
:lol:
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Acerbi ügy linkjei:
Mezes eset:
https://www.besoccer.com/new/ac-milan-f ... ank-619587
Lazio- Milan 2:3 - Acerbi nem tudja örömét leplezni ,hogy a Milán megszerezte a győztes gólt
https://taketonews.com/acerbis-smile-af ... -him-hard/

No Comment, de annak is beteg az agya akinek eszébe jut ez milanista barom....
CsaSzi9294

segogabor írta: 2022.08.21. 21:28 Acerbi ügy linkjei:
Mezes eset:
https://www.besoccer.com/new/ac-milan-f ... ank-619587
Lazio- Milan 2:3 - Acerbi nem tudja örömét leplezni ,hogy a Milán megszerezte a győztes gólt
https://taketonews.com/acerbis-smile-af ... -him-hard/

No Comment, de annak is beteg az agya akinek eszébe jut ez milanista barom....
Hányok ettől az embertől. :sick:
Ha egyszer Inzaghi elmegy remélem egy Inter szívű edzőnk lesz (Deki?), akinek az effajta nevek eszébe se jutnak.
Annyira bízom benne, hogy ez a csöves képű végül nem jön, de erre egyre kevesebb az esély. Ha jön is, remélem jövő nyáron szerződést bontunk vele.
interfan

Acerbi:
Weah videoi, es szurkolokent a Curva Sud-bol nezett meccsek utan a Milan lett a celom.
Egy nap Paviaban ultem a kanapen es neztem a Milan meccset, majd mutattak a VIP szektort, a stadiont, es Rossoneri kispadjat, es azt mondtam magamban, ott akarok jatszani.
Ket ev mulva mar ott voltam, es emlekszem anyam olelesere utanna.
Megcsinaltam.
Ereztem megerkeztem ahova szerettem volna, es ugy ereztem akar 10 evig is itt lennenk.
A mostani fejemmel mar megtudtam volna csinalni, de akkor alibik vilagaban eltem.
4-5 kilo tulsulyom volt, minden kicsuszott a kezeim kozul.
Meg Allegri es Galliani is beszelt velem valtozzak, nem akartak elkuldeni.
Sajnos mar az elejen veszitettem.
De ha visszagondolok, nem egy fajdalmas emlek Milan,arra gondolok inkabb mekkora kar hogy igy alakult.
Eretlen voltam minden tekintetben.
https://www.goal.com/it/amp/notizie/mil ... qlv0r0y2zc
Cupi

interfan írta: 2022.08.22. 07:43 Acerbi:
Weah videoi, es szurkolokent a Curva Sud-bol nezett meccsek utan a Milan lett a celom.
Egy nap Paviaban ultem a kanapen es neztem a Milan meccset, majd mutattak a VIP szektort, a stadiont, es Rossoneri kispadjat, es azt mondtam magamban, ott akarok jatszani.
Ket ev mulva mar ott voltam, es emlekszem anyam olelesere utanna.
Megcsinaltam.
Ereztem megerkeztem ahova szerettem volna, es ugy ereztem akar 10 evig is itt lennenk.
A mostani fejemmel mar megtudtam volna csinalni, de akkor alibik vilagaban eltem.
4-5 kilo tulsulyom volt, minden kicsuszott a kezeim kozul.
Meg Allegri es Galliani is beszelt velem valtozzak, nem akartak elkuldeni.
Sajnos mar az elejen veszitettem.
De ha visszagondolok, nem egy fajdalmas emlek Milan,arra gondolok inkabb mekkora kar hogy igy alakult.
Eretlen voltam minden tekintetben.
https://www.goal.com/it/amp/notizie/mil ... qlv0r0y2zc
Képzelt folytatás:

Drága Milanos barátaim. Innen foglak tudni titeket igazán segíteni. Senki nem tehet majd arról ha utolsó emberként szabáytalankodok egyet és pirosat kapok vagy nem kötöm be jól a fűzőm és elesek benne. Ezek a fociban benne vannak. Mosolyomat a góljaitoknál még nem tudom hogyan rejtem el mert legutóbb sem sikerült. ;) Attól a nagy izmos csatáruktól még tartok de majd a mester megvéd mert örökre a szívébe zárt.
Higgyétek el sokat fogok játszani mert Inzaghi barátom számít rám. Szerinte még klasszis vagyok. ;)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ennek mi értelme,hogy Rano helyett ezt a szerencsétlent hozzuk?
mike

vaskalap írta: 2022.08.22. 09:28 Ennek mi értelme,hogy Rano helyett ezt a szerencsétlent hozzuk?
Eleve lenni kellene a klubvezetésben valakinek, aki őrködik az klubidentitás fellett.
Zanettinek kéne odaszólni hogy köcsög juvést, bilanost, rómást nem hozunk, és kész !!
Nem igaz hogy nem lehet megoldani, annyi játèkos szaladgál, és mi pont olyanokat hozunk akik az ellenfelekkel szimpatizálnak.

Inkább játszana Dambro sokkal többet, maradt volna Vanheusden, Pirola, mittudomén.

Mindegy letojom, a lényeg hogy Skriniar maradt, ez a legfontosabb.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

mike írta: 2022.08.22. 10:02
Mindegy letojom, a lényeg hogy Skriniar maradt, ez a legfontosabb.
Maradt,de csak egyelőre ! Én akkor fogok igazán örülni,ha aláírta az új mondjuk 2026.-ig tartó szerződését. :D
Furcsa számomra,hogy miért nem hosszabbított már régen ?? Zavaró ez az átmeneti állapot mert mi van ha a PSG az ígért 10 m€ /év fizetés mellé még bekínál neki mondjuk egy 15-20 millás aláírási pénzt is ?? Ha esetleg így lenne, jövő nyáron teljesen ingyen távozhatna ez pedig a klub jelenlegi anyagi helyzetében kész katasztrófa lenne. Ezért szerintem most a legfontosabb dolog lenne Skriniar és bizony De Vrij szerződés hosszabbítását aláírni,mert később ez egyre nehezebb lesz.....
interfan

Mazzola írta: 2022.08.22. 10:42 Maradt,de csak egyelőre ! Én akkor fogok igazán örülni,ha aláírta az új mondjuk 2026.-ig tartó szerződését. :D
Furcsa számomra,hogy miért nem hosszabbított már régen ?? Zavaró ez az átmeneti állapot mert mi van ha a PSG az ígért 10 m€ /év fizetés mellé még bekínál neki mondjuk egy 15-20 millás aláírási pénzt is ?? Ha esetleg így lenne, jövő nyáron teljesen ingyen távozhatna ez pedig a klub jelenlegi anyagi helyzetében kész katasztrófa lenne. Ezért szerintem most a legfontosabb dolog lenne Skriniar és bizony De Vrij szerződés hosszabbítását aláírni,mert később ez egyre nehezebb lesz.....
En meg akkor leszek igazan boldog, ha a jelenlegi tulajdonosi kor vegleg eltunik.
Mert addig barmikor johet a hitelbefektetoi dontes, hogy bizony nem eleg a +15m, januar van de most kell meg +45m.
Es hosszabbitas ide vagy oda, ha letesz valaki egy 70m-t Skriniar kapcsan, ugy irnak ala mint a huzat...

Szoval huzzuk be a Scudettot, mert ezzel a kerettel a legnagyobb eselyesek is vagyunk, es vegre elni kell a lehetoseggel, nem ugy mint tavaly.
Kozben pedig szepen talaljuk meg az uj tulajdonost, es 2023 nyaratol vegre orokre felejtsuk el azt a szot, hogy "aldozat" es "pluszos mercato".

DeVrij kapcsan en megmondom oszinten nem biztos hogy hosszabbitanek.
Most se kellett senkinek meg 15m-ert sem...
Sajnos a legutolso szezonban is lefele logott ki mar a vedelembol, foleg Skriniar es Bastonihoz kepest.
O sem lesz mar fiatalabb, es ha hosszabbitunk vele egy 3-4 evvel, akkor lathattunk sajnos sajat borunkon Lucio, Samuel, Vidic, Campagnaro, Godin jatekosokat, hogy mire "kepesek" mar 33-34-35 evesen.
Persze padra teljesen ok lenne, es 100000x inkabb DeVrij a padon mint 4.szamu, mint ilyen Acerbi fele kretenek.
Dehat az eves fizetes kiadas jelenleg is 7m euro, nem tudom mennyire adna ettol lejjebb.
+ az is egy jo kerdes, egy eves szinten 7m-ba kerulo jatekos mennyire fer majd bele a padon.
Es o is mennyire fogadna el ezt a szerepet...
mike

Mazzola írta: 2022.08.22. 10:42
mike írta: 2022.08.22. 10:02 Mindegy letojom, a lényeg hogy Skriniar maradt, ez a legfontosabb.
Maradt,de csak egyelőre ! Én akkor fogok igazán örülni,ha aláírta az új mondjuk 2026.-ig tartó szerződését. :D
Egyértelmű, de szerintem nem lesz nagy gond ezzel. Meg fognak egyezni

Magasabb fizu, magasabb kivásárlasi ár.
Mindenki jól jár.
interfan

Kehl a Dortmund sportigazgatoja elmondta, Akanji nem resze a terveiknek, tavoznia kell mar most, es o mar korabban dontott hogy elhagyja a Dortmundot.

Di Marzio szerint Marotta meg mindig ot szeretne, es megprobalja valahogyan ingyen elhozni Acerbi helyett.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Én vagyok az örök optimista.
Hiszem,hogy Ac Milánka azaz Acerbi helyett mégis Akenji érkezik meg.
Amennyi igazak a hírek a svájci gyerek nagyon ide akar jönni.
Remélem ő is kierőszakolja ahogy Lukaku tette.
Az Interben meg mindig több esélye van a bajnoki címre mint a max a BL helyen induló Dortmundnak.
interfan

Festa írta: 2022.08.22. 12:38 Én vagyok az örök optimista.
Hiszem,hogy Ac Milánka azaz Acerbi helyett mégis Akenji érkezik meg.
Amennyi igazak a hírek a svájci gyerek nagyon ide akar jönni.
Remélem ő is kierőszakolja ahogy Lukaku tette.
Az Interben meg mindig több esélye van a bajnoki címre mint a max a BL helyen induló Dortmundnak.
Egyszeruen ilyen Acerbit nem hagyhatjova az elnok, a szurkolok arconkopese, kerheti barmennyire is az edzo.
Mondjuk Vidal utan mar nehez mit mondani...

Remeljuk Marotta meggyozi Zhangot, hogy Akanjit okezza le.
Valamint remeljuk Akanji meggyozi a Dortmundot, hogy ingyen elengedje.
Cupi

interfan írta: 2022.08.22. 12:35 Kehl a Dortmund sportigazgatoja elmondta, Akanji nem resze a terveiknek, tavoznia kell mar most, es o mar korabban dontott hogy elhagyja a Dortmundot.

Di Marzio szerint Marotta meg mindig ot szeretne, es megprobalja valahogyan ingyen elhozni Acerbi helyett.
Végre mára egy jó hír. Hajrá Marotta. ;)
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Akanji korban nem rossz, de teljesítményben mit lehet tőle várni? Van annyira jó játékos előzetesen, hogy akár kiszorítsa de Vrijt?
Festa

bodimiki7 írta: 2022.08.22. 13:07 Akanji korban nem rossz, de teljesítményben mit lehet tőle várni? Van annyira jó játékos előzetesen, hogy akár kiszorítsa de Vrijt?
Dortmundban láttam párszor ügyes srác amúgy csak kérdés,hogy az olasz taktika mennyire megy neki.
Ha egy Milanba jó egy Kalulu akkor neked is.
interfan

bodimiki7 írta: 2022.08.22. 13:07 Akanji korban nem rossz, de teljesítményben mit lehet tőle várni? Van annyira jó játékos előzetesen, hogy akár kiszorítsa de Vrijt?
Inkabb pad szint mint kezdo.
Dortmundba egy kozepest hozott a teljes keretet nezve.
KH mutatokban Hummels mindig elozte, de egy atlag korulit kicsit tobbet hozott.

Inkabb ami aggaszto, az a serulesei.

Keresztszalag szakadasa volt, majdnem 1 ev kihagyas, es sajnos azota is nagyon gyakran elojonnek a gondok a terdenel.

Serult napok:

2021/22: 74 nap
2020/21: 43 nap
2019/20: 14 nap
2018/19: 98 nap

4 szezon = 229 nap

Es sajnos ezen serulesek nagyresze terd problema.

15/16-ban + 16/17-ben volt a keresztszalag szakadas a maga 300 napjaval + utana is terdproblemak tovabbi 40 nappal.

Egyebkent 1 milliardszor inkabb o mint Acerbi.
CsaSzi9294

CdS - Nem csak Akanji vagy Acerbi van képben a védelem megerősítésére, hanem a Chelsea-s Chalobah is. Kölcsön szeretnénk venni, viszont a londoniak egyenlőre nem hajlanak erre, ugyanakkor, ha sikerül a Fofana-Maguire kettősből az egyiket elvinniük, akkor ez változhat.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... bi-vicino/

A TS szerint pedig a Chelsea hajlandó lenne a sima kölcsönre Chalobah-val kapcsolatban, viszont csak olyan csapatba adnák, akik garantálnák a rendszeres játék perceket neki.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... one-inter/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2022.08.22. 14:17-kor.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

CsaSzi9294 írta: 2022.08.22. 13:51 CdS - Nem csak Akanji vagy Acerbi van képben a védelem megerősítésére, hanem a Chelsea-s Chalobah is. Kölcsön szeretnénk venni, viszont a londoniak egyenlőre nem hajlanak erre, ugyanakkor, ha sikerül a Fofana-Maguire kettősből az egyiket elvinniük, akkor ez változhat.
Ebbe a Chelsea-be már csak Mc Gayver kell.😁
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2022.08.22. 14:08
CsaSzi9294 írta: 2022.08.22. 13:51 CdS - Nem csak Akanji vagy Acerbi van képben a védelem megerősítésére, hanem a Chelsea-s Chalobah is. Kölcsön szeretnénk venni, viszont a londoniak egyenlőre nem hajlanak erre, ugyanakkor, ha sikerül a Fofana-Maguire kettősből az egyiket elvinniük, akkor ez változhat.
Igen, nem is értem őket. :)
Szerintem a United szurkolók most imádkoznak ezerrel. :)
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.08.22. 14:13
vaskalap írta: 2022.08.22. 14:08
Igen, nem is értem őket. :)
Szerintem a United szurkolók most imádkoznak ezerrel. :)
3-0-ra kikaptak tegnap, ezért meg kell erősíteni a védelmet egy Maguire-el. :D :D Zseniális. :D ;)
interfan

Sportmediaset is megerositi amit korabban kb mindenki (Sky, SportItalia, Gazzetta, Di Marzio, Romano, Pedulla, Schira), Acerbi gyakorlatilag egy lepesre az Intertol, es az uzletet mar blokkoltuk.
Viszont nem leptunk meg a lezarashoz, mivel Marotta tovabbra is Akanjit akarja inkabb, ezert tesz meg egy hosszabbitas + ingyen kolcson + sima opcios kiserletet erte.
Amennyiben a Dortmund igent mond, az elnoknek donteni kell Acerbi vagy Akanji ugyben.
mike

Rano helyett Akanji nagyon nagy upgrade lenne. Acerbinél is mérföldekkel jobb, és fiatalabb. A svájci válogatottban is jól nyomta.
interfan

Sky es Di Marzio helyett Acerbi kapcsan megvan a megallapodas, de az Inter szakmai vezetese (Marotta) mas profilu jatekost akar.
Akanji kerdeses ingyen van e esely, most Marotta a Chelsea kapcsan Chalobabt akarja.
Ingyen kolcsont akarunk + sima opciot, varjuk a Chelsea valaszat.

Pedulla szerint Acerbi alig varja hogy az Interbe igazoljon.
Inzaghi ahogy el is mondta, Acerbit valasztotta, Acerbi pedig Inzaghi miatt az Intert.
Viszont a szakmai vezetes Akanji vagy Chalobah nevet preferalja.

Gazzetta kiemeli, a szurkolok mar kifejtettek nem tetszesuket Acerbi miatt.
Marotta pedig a Dortmund utan, most a Chelseat probalja meggyozni egy ingyen kolcson + sima opcio kapcsan.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2022.08.23. 06:42 Sky es Di Marzio helyett Acerbi kapcsan megvan a megallapodas, de az Inter szakmai vezetese (Marotta) mas profilu jatekost akar.
Akanji kerdeses ingyen van e esely, most Marotta a Chelsea kapcsan Chalobabt akarja.

Pedulla szerint Acerbi alig varja hogy az Interbe igazoljon.
Inzaghi ahogy el is mondta, Acerbit valasztotta, Acerbi pedig Inzaghi miatt az Intert.
Viszont a szakmai vezetes Akanji vagy Chalobah nevet preferalja.

Gazzetta kiemeli, a szurkolok mar kifejtettek nem tetszesuket Acerbi miatt.
Marotta pedig a Dortmund utan, most a Chelseat probalja meggyozni egy ingyen kolcson + sima opcio kapcsan.
Jó hír, ne is jöjjön Acerbi. :crazy:
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.08.23. 06:42
...most Marotta a Chelsea kapcsan Chalobabt akarja.

Bevallom nem emlékszem, hogy láttam e már játszani, mit lehet tudni róla? Acerbinél csak jobb megoldás lehet, még így "látatlanba" is. :)
interfan

Gazzetta kapcsan ket ok miatt vetozott Marotta.
Egyik a szurkolok, akik nagyon nem orulnenek neki.
Masik pedig o maga, aki nem szeretne Acerbit itt latni, es nem tartja megfelelo jatekosnak.
Viszont a Gazzetta kiemeli, ettol fuggetlenul erkezhet Acerbi, mert Inzaghi ot szeretne.
Marotta most Chalobah es Akanji kapcsan probal ingyen megoldast talalni, ezzel alternativat allitani Zhang ele, hogy o kozuluk es valaszhat, es nem csak az Inzaghi altal akart Acerbit.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.08.23. 10:01 Gazzetta kapcsan ket ok miatt vetozott Marotta.
Masik pedig o maga, aki nem szeretne Acerbit itt latni, es nem tartja megfelelo jatekosnak.
Viszont a Gazzetta kiemeli, ettol fuggetlenul erkezhet Acerbi, mert Inzaghi ot szeretne.
Marotta most Chalobah es Akanji kapcsan probal ingyen megoldast talalni, ezzel alternativat allitani Zhang ele, hogy o kozuluk es valaszhat, es nem csak az Inzaghi altal akart Acerbit.
Ilyenkor az ember felteszi a kérdést...Inzaghi megőrült? Neki inkább egy 600 éves Milanista kell, mint Akanji vagy Chalobah? Néztem videót az angolról és hát hiába lehet ott összeszedni jó momentumokat játékosokról, de nekem szimpatikus a srác és iszonyat fiatal. Ő lehetne a mi Tomorink. Remélem Marotta az asztalra csap és tényleg nemet mond Acerbire a végén is.
CsaSzi9294

CdS szerint a Dortmund változtatott az álláspontján és nyitott lenne a kölcsönre Akanji kapcsán. 1 évvel meghosszabbítanák a szerződését, és elengednék hozzánk valószínüleg egy vételi kötelezetséggel.
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... ta-akanji/
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.08.23. 10:09
interfan írta: 2022.08.23. 10:01 Gazzetta kapcsan ket ok miatt vetozott Marotta.
Ilyenkor az ember felteszi a kérdést...Inzaghi megőrült? Neki inkább egy 600 éves Milanista kell, mint Akanji vagy Chalobah? Néztem videót az angolról és hát hiába lehet ott összeszedni jó momentumokat játékosokról, de nekem szimpatikus a srác és iszonyat fiatal. Ő lehetne a mi Tomorink. Remélem Marotta az asztalra csap és tényleg nemet mond Acerbire a végén is.
Vegso dontes mint mindig Zhang kezeben.

Egy dologban lehet remenykedni, hogy Marottanak sikerul az ingyen kolcson + sima opcio pl Chalobah kapcsan, de akar Akanji kapcsan is, es akkor ahogy a Gazzetta irja, lesz alternativa es valasztasi lehetoseg Zhangnal, es nem csak Acerbi.
Bandi76

Hozzászólás Szerző: Bandi76 »

Azt elfelejtitek, hogy Inzaghi lehet azért akarja a csapatban tudni Acerbit mert akkor nem tud több meccset eladni a Milannak... :)

Viccet félretéve, tényleg rendkívül unszimpatikus és egyben érthetetlen húzás lenne a leigazolása. Viszont ha Marotta tényleg ingyen hozna helyette egy Akanjit, Chalobah-t vagy Tanganga-t, hát az megint elképesztő húzás lenne a kaméleontól!!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.08.23. 09:01

Bevallom nem emlékszem, hogy láttam e már játszani, mit lehet tudni róla? Acerbinél csak jobb megoldás lehet, még így "látatlanba" is. :)
Nem is jatszott olyan keveset tavaly, mert 2000 perc korul volt, ami azert nem rossz egy Chelseaben 22 evesen.
Ezalatt a 2000 perc alatt kifejeztten jo statokat es szamokat hozott.
Osszatlagba is Chelsea elmezony, es KH mutatokban is abszolult jo szamokat hozott.
Passzmutato, hosszu passz mutato, szerelesekben kifejezetten jo szamok.
Tisztazasok is rendben volt, egyedul a kozbeavatkozasokban volt kicsit gyengebb, de minden masban nagyon biztatot hozott.
Jo persze ilyen Christensen, Rudiger elozik, dehat ok vilagklasszisok.
PL-ben azert ilyen statokat hozni szep teljesitmeny 23 evesen.

20/21-ben a Lorientba szinten rendben volt, es Lorient elmezonyben volt atlagok alapjan is.
Ott is kb minden KH mutatoja nagyon rendben volt.

23 eves, PL-bol jonne ami kifejetten elony, raadasul fejlodhet is meg boven, siman berobbanhat mint Tomori.
Es ilyen Akanjival ellentetben akinek a keresztszalalag szakadas kb tonkre is tette a terdet, es azota is minden egyes szezonban honapokat hagyj ki a terde miatt, Chalobah a serulesek is elkerulik, es egyaltalan nem serult sokat.

Nalam egyertelmuen Chalobah jonne.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Acerbi tavalyi számai milyenek? :D
Cupi

interfan írta: 2022.08.23. 10:30
Nalam egyertelmuen Chalobah jonne.
Az már senkit nem érdkel megint jön egy játékos akinek majd nem tudjuk jól leírni a nevét? :D :D
mike

interfan írta: 2022.08.23. 10:30 Nalam egyertelmuen Chalobah jonne.
Bármelyik eddig felmerült rohamnéger, csak ne Acerbi.
Cupi

bodimiki7 írta: 2022.08.23. 10:43 Acerbi tavalyi számai milyenek? :D
33-asban játszott. :D :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Chalobah Skriniar-poszt, gondolom a szlovák húzódna középre, ha De Vrij kiesne.
Akanji meg közép-közép.
A svájcit azért top csapatok figyelték az elmúlt 2-3 szezonban (Barca, Chelsea, MU), szerintem a jövőre nézve is jó lehetőség lenne, a 30 éves, lejáró szerződésű De Vrij helyett meg remek döntés.

Szóval Acerbi fog érkezni :lol:
Mivel olasz edzőnk van.
interfan

PellerG írta: 2022.08.23. 13:55 Szóval Acerbi fog érkezni :lol:
Mivel olasz edzőnk van.
Azert most nagyon eros a tiltakozas Acerbi ellen.
Gazzetta mar a 2014-es Vucinic-Guarin tiltakozashoz hasonlitja.

Valamint megnyugtat, hogy mar Romano is arrol ir, hogy Marotta megprobal egy 1 eves ingyen kolcson uzletet a Chelseavel Chalobah kapcsan.

En ertem hogy Inzaghi mit akar, el is mondta, de azert mindent nem lehet az Inter szurkolok torkan sem lenyomni.
Ezt pedig hiaba akarja Zhang mindig az edzo kereset kielegiteni, ezt figyelembe kell vegye.

Szoval jojjon szepen Chalobah. :)
Festa

CsaSzi9294 írta: 2022.08.23. 09:01

https://www.youtube.com/watch?v=mYW_4QZXncA

Itt a juve ellen játszott és nem is rosszul.
https://www.youtube.com/watch?v=mYW_4QZXncA
Válasz küldése