Amiatt meg en vagyok duhos,hogy a tokomert nem adta mar el a klubot....koszi a kupakat de ilyen fillerezve meg eladasokbol tomkodni a lyukakakat hosszutavon nem lehet.Huzhatna is mar.interfan írta: ↑2022.08.29. 18:16 Calciomercato.com szerint Zhang duhos es elegedetlen az eladasokkal es a bejovo penzzel, ezert blokkolta es nemet mondott az erkezo piacra, azaz Acerbire is.
Ennek oka szinten a fizetesek nem kellokeppen csokkentese.
Valamint a szponzori penzek elmarada is ehhez a megszoritashoz vezetnek.
FcInter1908 sajat forrasai szerint is minden megallt Acerbi ugyben, Zhang bezarta az erkezo piacot.
Biasin is megerositi, komoly a kockazata annak, hogy az uzletbol nem lesz semmi, mert Zhang mar nem akar tovabbi kiadast.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Cupi
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cupi 2022.08.29. 18:36-kor.
-
INTER-1908
Végre
Amit Acerbi lehozna azt az ifi is tudja
Amit Acerbi lehozna azt az ifi is tudja
- interfan
Kozben mar a Sky es Di Marzio is megerositi, Zhang elmondta nem fer bele tovabbi fizeteskiadas, mivel eleve nem sikerult kellokeppen csokkenteni, ezert az Acerbi uzletre nemet mondott.
Sky szerint a kovetkezo orakban kiderul vegleges e nem, Inzaghi meg megprobalja meggyozni Zhangot, hogy megis engedelyezze Acerbit.
Sky szerint a kovetkezo orakban kiderul vegleges e nem, Inzaghi meg megprobalja meggyozni Zhangot, hogy megis engedelyezze Acerbit.
- mike
Rohadék Zhang, pont Acerbit vetózza meg, pedig a mercato legfontosabb igazolása lett volna.
.
.
.
Jah nem
- bodimiki7
Nekem ez a Zhang ébredés porhintésnek tűnik (régen lezártuk a távozók oldalát és csak most lett figyelmes arra, hogy nem jól állnak a számok?
), hogy legyen egy utolsó érzelmi hullámvasutazás, mielőtt az utolsó utáni pillanatokban megérkezik, természetesen Inzaghi külön kérésére. Ezután tálcán kínálják majd a szurkolóknak Inzaghi fejét, nemcsak az elmaradó eredmények és játék miatt, de azért is, mert megkapta az általa nagyon óhajtott Acerbit, ennek ellenére az 5. fordulóban nem nyerte meg a bajnokságot. Ha az olasz véletlen játszik és hibázik egy olyat, mint Bremer tette a Samp ellen, akkor el se tudom gondolni milyen földindulás lesz, pláne, ha gólt is kapunk...
Off:
Ha valami, miatt akkor ezek miatt a menedzsmenten belüli feszültségek "kiszivárgása" miatt valóban rosszul működik a klub. De ez nem tegnapi történet. Nem tudom, hogy kinek, vagy minek köszönhető, hogy ennyire negatívan van a klub kezelve a sajtóba, kezdve attól, hogy nulladik perctől egy semmit sem nyert kerettel, illetve egy liga újonc edzővel (akit 2 héttel a bajnokság előtt neveztek ki) mi lettünk az anti-juve. Ezzel olyan nyomást téve a játékosokra, hogy innen csak bukni lehet. Érdekes, hogy annak a Juventusnak, akik 80 milliós támadót és majd 50 milliós védőt vesznek, időre van szüksége. Nem pedig minden történést egy szerkesztőségnyi emberi figyel, hogy hol fogunk hibázni és mit lehet egyből darabokra szedni.
Off:
Ha valami, miatt akkor ezek miatt a menedzsmenten belüli feszültségek "kiszivárgása" miatt valóban rosszul működik a klub. De ez nem tegnapi történet. Nem tudom, hogy kinek, vagy minek köszönhető, hogy ennyire negatívan van a klub kezelve a sajtóba, kezdve attól, hogy nulladik perctől egy semmit sem nyert kerettel, illetve egy liga újonc edzővel (akit 2 héttel a bajnokság előtt neveztek ki) mi lettünk az anti-juve. Ezzel olyan nyomást téve a játékosokra, hogy innen csak bukni lehet. Érdekes, hogy annak a Juventusnak, akik 80 milliós támadót és majd 50 milliós védőt vesznek, időre van szüksége. Nem pedig minden történést egy szerkesztőségnyi emberi figyel, hogy hol fogunk hibázni és mit lehet egyből darabokra szedni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodimiki7 2022.08.29. 20:55-kor.
- interfan
Sajnos a szivarogtatas valoban nem mai tortenet.
Spalletti anno pont errol beszelt, majd Conte elmondta kb ugyanazt mint Spalletti, hogy olyanokat tud meg a sajto, amiket csak a legbelso kor tud es hall.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.08.29. 19:29-kor.
-
cuchu11
- interfan
A jo oreg Piero.
Pedig mennyi "csodalatos" igazolast koszonhetunk neki.
Mondjuk egy 20% bevalasi aranyt talan megkozelit, a kb 300m penzel amit kiszort a selejtekre.
Piero mi igy szeretunk.
-
k.tomi880421
interfan írta: ↑2022.08.29. 09:25Egyebkent en nem tudom ki beszelt itt mezlengetesrol, mert en biztosan nem tettem erre hangsulyt, es talan 1-2 kommentet olvastam ezzel kapcsolatban osszesen, magyarul senkinek nem ez volt a lenyeges story.mike írta: ↑2022.08.29. 09:21Persze, Marotta is elmondta hogy jön egy védő és ennyi volt a mercato.
k.tomi, neked meg köszi az Acerbis infókat, mert én is sokalltam már Acerbi antikrisztusnak való beállítását. Nyilván nem ő adta oda a mezét hogy lengessétek. Meg nem rúgott 3 öngólt ezeken a meccseken.
Cserevédőnek jön, Rano helyére, nincs magasan a léc. Egyiket se választanám be a kispályás focicsapatomba.
Mindenki egy teljesen mas storyrol beszelt.
A 21-22-es ev Lazio-Milan meccserol, Acerbi oromerol, a mezlengetos storynak ehhez semmi koze, meg az ev sem stimmel.
Valamint Acerbi nyilatkozatarol, amiben nyilvanvaloan elmondja, o Milan szurkolo.
Nem kell senkit beallitani senkinek.
Acerbi nyiltan Milan szurkolo, mint ahogy Vidal Juves volt.
Nincs ebben semmi extra.
En megertem, hogy sokaknak nem tetszik, hogy nyiltan Juves es Milanos jatekosokat hozunk, raadasul 34 evesen, nekem sem tetszik.
Dehat ez van.
Legyen meg a bajnoki cim.
"Még a milan játékosok is Acerbi mezét vitték ki ünnepléskor a szurkolókhoz. Ilyen embert akarunk elcserélni az Interes Ranora.'"
"De ez most komoly?
Mert lehetett olvasni arról hogy nagy bilanos, de ez durva.
Végre eltakarodott a gyökér rómas nainggolan, és főleg a seggarcú juves vidal, akitől sugárban okádtam minden meccsen, erre most hozunk egy ilyet?"
"Lazio- Milan 2:3 - Acerbi nem tudja örömét leplezni ,hogy a Milán megszerezte a győztes gólt"
"Hányok ettől az embertől."
"Azt elfelejtitek, hogy Inzaghi lehet azért akarja a csapatban tudni Acerbit mert akkor nem tud több meccset eladni a Milannak... "
"Persze padra teljesen ok lenne, es 100000x inkabb DeVrij a padon mint 4.szamu, mint ilyen Acerbi fele kretenek."
ezt pedig te írtad, miért lenne kretén?
Volt egy beírás, hogy Acerbi mezét vitték ki ünnepelni mert akkora Milános, meg hogy nem tudta leplezni örömét a Milan góljánál és egy teljes oldalnyi Acerbi fikázás ment utána ennek hatására, szóval ne mondjad, hogy nem volt szó róla.
-
Francesco
Azért kezeljük a helyén ezt a Zhang dühös történetet.
Egyrészt övé az utolsó szó. Eladásban és vásárlásnál is.
Hozta Lukaku-t, pedig Dybala olcsóbb és ésszerűbb lett volna gazdaságilag.
Bastoni-t levette az eladók listájáról miután behisztizett (ha hinni lehet az újságíróknak)
Skriniar eladását megvétózta és engedélyt adott Bellanova érkezésére.
Ezek után most dühöng. Szinte látom is, biztos skizofrén a csávó és a két énje veszekszik.
Messze baromság. Sokkal inkább gondolom azt, hogy a szurkolók miatt vétózta meg az Acerbi transzfert. Mindamellett pedig egyértelműen látszik, hogy a plusz 60-80-120-kitudjamennyi mercato is kamu volt. Ennyire ő sem hülye és a hitelező sem, aki mindent vétózhat. Keveri a szart a média.
Bastoni-t levette az eladók listájáról miután behisztizett (ha hinni lehet az újságíróknak)
Ezek után most dühöng. Szinte látom is, biztos skizofrén a csávó és a két énje veszekszik.
Messze baromság. Sokkal inkább gondolom azt, hogy a szurkolók miatt vétózta meg az Acerbi transzfert. Mindamellett pedig egyértelműen látszik, hogy a plusz 60-80-120-kitudjamennyi mercato is kamu volt. Ennyire ő sem hülye és a hitelező sem, aki mindent vétózhat. Keveri a szart a média.
- interfan
Nem tudom ezek az idezetek kitol valoak, de 1db ami az enyem, az utolso.k.tomi880421 írta: ↑2022.08.29. 19:32interfan írta: ↑2022.08.29. 09:25Egyebkent en nem tudom ki beszelt itt mezlengetesrol, mert en biztosan nem tettem erre hangsulyt, es talan 1-2 kommentet olvastam ezzel kapcsolatban osszesen, magyarul senkinek nem ez volt a lenyeges story.mike írta: ↑2022.08.29. 09:21
Persze, Marotta is elmondta hogy jön egy védő és ennyi volt a mercato.
k.tomi, neked meg köszi az Acerbis infókat, mert én is sokalltam már Acerbi antikrisztusnak való beállítását. Nyilván nem ő adta oda a mezét hogy lengessétek. Meg nem rúgott 3 öngólt ezeken a meccseken.
Cserevédőnek jön, Rano helyére, nincs magasan a léc. Egyiket se választanám be a kispályás focicsapatomba.
Mindenki egy teljesen mas storyrol beszelt.
A 21-22-es ev Lazio-Milan meccserol, Acerbi oromerol, a mezlengetos storynak ehhez semmi koze, meg az ev sem stimmel.
Valamint Acerbi nyilatkozatarol, amiben nyilvanvaloan elmondja, o Milan szurkolo.
Nem kell senkit beallitani senkinek.
Acerbi nyiltan Milan szurkolo, mint ahogy Vidal Juves volt.
Nincs ebben semmi extra.
En megertem, hogy sokaknak nem tetszik, hogy nyiltan Juves es Milanos jatekosokat hozunk, raadasul 34 evesen, nekem sem tetszik.
Dehat ez van.
Legyen meg a bajnoki cim.
"Még a milan játékosok is Acerbi mezét vitték ki ünnepléskor a szurkolókhoz. Ilyen embert akarunk elcserélni az Interes Ranora.'"
"De ez most komoly?
Mert lehetett olvasni arról hogy nagy bilanos, de ez durva.
Végre eltakarodott a gyökér rómas nainggolan, és főleg a seggarcú juves vidal, akitől sugárban okádtam minden meccsen, erre most hozunk egy ilyet?"
"Lazio- Milan 2:3 - Acerbi nem tudja örömét leplezni ,hogy a Milán megszerezte a győztes gólt"
"Hányok ettől az embertől."
"Azt elfelejtitek, hogy Inzaghi lehet azért akarja a csapatban tudni Acerbit mert akkor nem tud több meccset eladni a Milannak... "
"Persze padra teljesen ok lenne, es 100000x inkabb DeVrij a padon mint 4.szamu, mint ilyen Acerbi fele kretenek."
ezt pedig te írtad, miért lenne kretén?
Volt egy beírás, hogy Acerbi mezét vitték ki ünnepelni mert akkora Milános, meg hogy nem tudta leplezni örömét a Milan góljánál és egy teljes oldalnyi Acerbi fikázás ment utána ennek hatására, szóval ne mondjad, hogy nem volt szó róla.
Azt is Akanji kapcsan irtam.
Acerbi mezes unneplesre meg ezen idezetek hatasra sem latok akkora hangsulyt.
Mint ahogy fentebbi kommentemben is irtam, talan 1-2 ilyen kommentet talalni osszvissz.
Eleve nem tudom kitol van az idezet, de 1db ilyen jellegu komment, ami mezes tema.
Tobbi ami a lenyegi tema, hogy mit nyilatkozott, es hogy a teljesen mas evben levo (2022) Lazio-Milan meccsen mit csinalt.
Most mar remenykedjunk a legjobbaknak, es hogy a kinti szurkolok vagya is teljesul, magyarul nem jon Acerbi.
Szerintem itt is ez a tobbseg vagya.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.08.29. 19:51-kor.
- interfan
Szerintem is nyilvanvaloan a kavaras megy.Francesco írta: ↑2022.08.29. 19:39 Azért kezeljük a helyén ezt a Zhang dühös történetet.
Marotta a hirek szerint hetek ota vetozza, es gyozkodi Zhangot, hogy ne hozza Acerbit.
+ amit irsz, a kinti szurkolok haragja.
Bastoniert nem jott ajanlat, ezert lett Skriniar az "aldozat" szerep.
Skriniar kapcsan meg egyertelmuen kimondtuk, tavozhat.
Dehat 60-70m-t kertunk, ami nagyon nem erkezett meg.
Ez is nekem vilagos story, megmondtuk az arat, ennyiert mehet.
Hat nem kaptunk ennyit, es 50m-ert nem adtuk.
+ 60m mercato pedig mar az elejen irtam, irrealis, ugy ha meg potolni is akarjuk.
Azt kimondtuk szo szerint "nagy pluszban kell zarni az idei mercatot is".
De olyat senki nem mondott, hogy +60m az a "nagy plusz".
- PellerG
Az év vicce lenne hogy a 34 éves 1.5 milla fizus Ranot elküldtük, a 34 éves 2.2 millás Acerbit meg hoznánk.
- CsaSzi9294
Az elmúlt napok történései után végre egy jó hír. Vissza is hozta a kedvemet. Holnap 4-0!
Arriverdeci Acerbi!
Arriverdeci Acerbi!
- mike
Szeretem az ilyen józan hangokatFrancesco írta: ↑2022.08.29. 19:39 Azért kezeljük a helyén ezt a Zhang dühös történetet.
Minden ami a "hírekben" megjelenik, osszuk el tízzel:)
- Cupi
Én már bíztam benne ma már láthatom Acerbit a pályán.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.29. 22:00 Az elmúlt napok történései után végre egy jó hír. Vissza is hozta a kedvemet. Holnap 4-0!![]()
![]()
Arriverdeci Acerbi!![]()
Mai meccsre visszatérve bár legyen neked igazad én nem várok sima meccset. Győzni kell ez nem kérdés és a rotálás fontos lenne.
- mike
Majd a lációban:)
Gyerekek, eltakarodott vidal, Vecino, elment Rano. Nem ment Skriniar, nem jött Acerbi.
Jött Lukaku.
Összességében kurvajó nyarunk volt:)
A védelem azért elég szűkös:
A kezdőhármas + Dambro + Dimarco és annyi. Remélem nem lesznek sérülések.
- Cupi
Azért a támadó sor is szűkös....1 hónapig az 1 szem Correa ül majd a padon.....heti 2 meccsekkel ez necces...
-
R9.
kolcson kell venni CR-t ugy hogy az MU allja a fizetesenek a 95%-t 
-
cuchu11
- CsaSzi9294
L'Equipe szerint a PSG nem adja fel és még egy utolsó ajánlattal akarnak elő állni, hogy megszerezzék Skriniart.
https://www.fcinter1908.it/copertina/eq ... -francesi/
- interfan
Szerencsere mar csak 2 napig kell ilyeneket olvasni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 10:52 L'Equipe szerint a PSG nem adja fel és még egy utolsó ajánlattal akarnak elő állni, hogy megszerezzék Skriniart.
Mondjuk az sem biztos, mert a kedves baratunk TS szerint 2023-ban kett "aldozat" is lesz.
Egyszerre tavozik majd Skriniar es Bastoni.
Oriasi.
- interfan
Az meg hagyjan, hogy 1 szem Correa ul majd a padon 1 honapig.cuchu11 írta: ↑2022.08.30. 10:44Hogy befejezzem a sort: a középpálya is szűkös lehet. Miki és Asllani is kétesélyes.
De van egy jó hírem: kapus poszton jól állunk!![]()
A nagyobb gond az, hogy egy 37. eleteveben jaro Dzeko lesz a kezdo...
KP-n nincs gond, en nem felek, ha kuka Asllani es Mkhitaryan sincs gond, ott a csodafegyverunk Gagliardini.
Lathattuk a Lazio ellen, o egymaga megold barmit.
- CsaSzi9294
Hosszú két nap lesz. Képes a PSG és tényleg bedob valami extrát. A City mellett ők azok aki leginkább képesek egy ilyenre.interfan írta: ↑2022.08.30. 10:56Szerencsere mar csak 2 napig kell ilyeneket olvasni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 10:52 L'Equipe szerint a PSG nem adja fel és még egy utolsó ajánlattal akarnak elő állni, hogy megszerezzék Skriniart.
Mondjuk az sem biztos, mert a kedves baratunk TS szerint 2023-ban kett "aldozat" is lesz.
Oriasi.![]()
![]()
- interfan
Majd a MU 100m Antony, hihetetlen.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 11:07Hosszú két nap lesz. Képes a PSG és tényleg bedob valami extrát. A City mellett ők azok aki leginkább képesek egy ilyenre.interfan írta: ↑2022.08.30. 10:56Szerencsere mar csak 2 napig kell ilyeneket olvasni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 10:52 L'Equipe szerint a PSG nem adja fel és még egy utolsó ajánlattal akarnak elő állni, hogy megszerezzék Skriniart.
Oriasi.![]()
![]()
Meg a Chelsea Fofana 90m.
-300 millio koruli osszegekkel zarjak a mercatot.
Felfoghatatlan...
Skriniar kapcsan nincs mar targyalas, azon a penteken vegleg lezarult minden.
Ezt mindenki megerositette.
- Cupi
Egyébként sajna ha a PSG igazán troll akkor beajánlanak az utolsó nap Skriniért egy 80 milliót
Mi azt nem utasítjuk vissza de pótolni sem tudjuk. Most lehet mondani neeem, azt nem hagynánk meg stb....de azért legyünk őszinték, 80 millióra tuti nem mondana nemet Zhang....
- interfan
Nyugi 65m-ra sem mondana nemet...Cupi írta: ↑2022.08.30. 11:14 Egyébként sajna ha a PSG igazán troll akkor beajánlanak az utolsó nap Skriniért egy 80 milliótMi azt nem utasítjuk vissza de pótolni sem tudjuk. Most lehet mondani neeem, azt nem hagynánk meg stb....de azért legyünk őszinték, 80 millióra tuti nem mondana nemet Zhang....
De ilyen ajanlat nem lesz ebben biztosak lehetunk.
-
cuchu11
Mondjuk a PSG még igazolni fog egy középhátvédet valszeg.interfan írta: ↑2022.08.30. 11:20Nyugi 65m-ra sem mondana nemet...Cupi írta: ↑2022.08.30. 11:14 Egyébként sajna ha a PSG igazán troll akkor beajánlanak az utolsó nap Skriniért egy 80 milliótMi azt nem utasítjuk vissza de pótolni sem tudjuk. Most lehet mondani neeem, azt nem hagynánk meg stb....de azért legyünk őszinték, 80 millióra tuti nem mondana nemet Zhang....
- interfan
Targyalnak is a Monacoval.cuchu11 írta: ↑2022.08.30. 11:27Mondjuk a PSG még igazolni fog egy középhátvédet valszeg.interfan írta: ↑2022.08.30. 11:20Nyugi 65m-ra sem mondana nemet...Cupi írta: ↑2022.08.30. 11:14 Egyébként sajna ha a PSG igazán troll akkor beajánlanak az utolsó nap Skriniért egy 80 milliótMi azt nem utasítjuk vissza de pótolni sem tudjuk. Most lehet mondani neeem, azt nem hagynánk meg stb....de azért legyünk őszinték, 80 millióra tuti nem mondana nemet Zhang....
-
cuchu11
Állítólag 50 millát kér Disasiért a Monaco.
Transfermarkt értéke 17 milla...
- interfan
Sajnos iden nyaron nem az "ertek" szamit.
Antony Transfermarkt szerinti erteke 35m, 100m-ert megy a MU-ba.
Fofana erteke 40m, 90m-ert megy a Chelseabe.
Cucurella 28m, 65m-ert vittek.
Martinez 32m, bonuszokkal egyutt 70m-ert vittek.
Nunez 55m, bonuszokkal egyutt 100m-ert vittek.
Tchouamneni 60m, bonuszokkal egyutt 100m-ert vittek.
Paqueta 35m, bonuszokkal egyutt 61m-ert vittek.
Isak 30m, 70m-ert vittek.
Casemiro 40m, 70m-ert vittek.
Dobbenet tenyleg ami most nyaron megy...
-
cuchu11
Értem én.interfan írta: ↑2022.08.30. 11:42Sajnos iden nyaron nem az "ertek" szamit.
De akkor Skriniart nehogymár 50 m-ért akarja elvinni ez a portugál köcsög vazze.
- interfan
Es az a vicc, hogy ennyit adtak volna erte...cuchu11 írta: ↑2022.08.30. 11:45Értem én.interfan írta: ↑2022.08.30. 11:42Sajnos iden nyaron nem az "ertek" szamit.
De akkor Skriniart nehogymár 50 m-ért akarja elvinni ez a portugál köcsög vazze.
De pl Bastoniert sem volt semmi, pedig aztan neki meg szerzodes problema sincsen.
Martinez detto...
Ha ezeket az arakat nezem, akkor Bastoni 120m, Skriniar 150m, Martinez 160m.
Rohej az egesz ami tenyleg most ment ezen a nyaron.
- CsaSzi9294
A GdS szerint Fontanarosa lesz a 6. számú védőnk, nem igazolunk már senkit.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... o-giovane/
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... o-giovane/
- mike
CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 10:52 L'Equipe szerint a PSG nem adja fel és még egy utolsó ajánlattal akarnak elő állni, hogy megszerezzék Skriniart.
Egeszen hihető, hogy van 5 védőnk, amiből Dimarco nem is igazán az, erre eladjuk a másik négyből a legjobbat;)
Ezért tényleg székház felgyújtás lenne
- CsaSzi9294
Úgy van vele Zhang majd akkor a biztosító fizet, ha már más nem akar.mike írta: ↑2022.08.30. 12:35CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 10:52 L'Equipe szerint a PSG nem adja fel és még egy utolsó ajánlattal akarnak elő állni, hogy megszerezzék Skriniart.![]()
![]()
Egeszen hihető, hogy van 5 védőnk, amiből Dimarco nem is igazán az, erre eladjuk a másik négyből a legjobbat;)
Ezért tényleg székház felgyújtás lenne![]()
- mike
Akkor a speckó Ferrariját is be kéne locsolniCsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 12:47Úgy van vele Zhang majd akkor a biztosító fizet, ha már más nem akar.mike írta: ↑2022.08.30. 12:35CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 10:52 L'Equipe szerint a PSG nem adja fel és még egy utolsó ajánlattal akarnak elő állni, hogy megszerezzék Skriniart.![]()
![]()
Ezért tényleg székház felgyújtás lenne![]()
![]()
- interfan
Galtier:
La Parisien szerint a PSG 55m fix + bonuszokat ajanlhat.
Ellenben az Inter tovabbra is 65-70m-t ker.
Marotta:Nem ert veget a Skriniar ugy.
Az atigazolasi idoszak vege mindig tartogatt meglepeteseket.
Skriniart regota akarjuk, az Interrel valo targyalas nehez, de meg mindig barmi lehetseges, meg van hatra 48 ora.
Francia forrasok szerint pedig kozvetlen Steven Zhang-Al Khelaifi targyalas lesz Skriniar kapcsan.A 4.fordulo is ugy zajlik, hogy nyitva van a piac.
Ezert minden klubnal komoly feszultsegek vannak, vannak ahol meg epiteni kell a keretet, mashol pedig eladni.
Nagy a nyugtalansag.
- CsaSzi9294
Ahhoz képest, hányan hivatalossá tették, hogy 100%, hogy marad.interfan írta: ↑2022.08.30. 14:01 Galtier:
Skriniart regota akarjuk, az Interrel valo targyalas nehez, de meg mindig barmi lehetseges, meg van hatra 48 ora.
Francia forrasok szerint pedig kozvetlen Steven Zhang-Al Khelaifi targyalas lesz Skriniar kapcsan.A 4.fordulo is ugy zajlik, hogy nyitva van a piac.
Ezert minden klubnal komoly feszultsegek vannak, vannak ahol meg epiteni kell a keretet, mashol pedig eladni.
Nagy a nyugtalansag.
Szerintem nem lesz jó vége ennek.
Zhang nem hiába offolta Acerbit, minden euro számít most neki. Az a 2m is amit az olasz elvinne.
Nem lepődnék meg ha a végén Skriniar 60m-ért Párizsba, Akanji meg jönne Milánóba 10-15-ért csütörtök éjjel a zárás előtt.
- interfan
4m amugy Acerbi, de en nem tartok ettol.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 14:15Ahhoz képest, hányan hivatalossá tették, hogy 100%, hogy marad.interfan írta: ↑2022.08.30. 14:01 Galtier:
Nagy a nyugtalansag.
Zhang nem hiába offolta Acerbit, minden euro számít most neki. Az a 2m is amit az olasz elvinne.
Nem lepődnék meg ha a végén Skriniar 60m-ért Párizsba, Akanji meg jönne Milánóba 10-15-ért csütörtök éjjel a zárás előtt.
Ez annyira a vilagvege lenne, hogy mar szavakat sem talalni ra.
Inzaghi is bejelentette, Skriniar marad.
Szerintem reg lezarult story ez, a PSG nem fog az eddigi 50m helyett most hirtelen 60-65m-t fizetni.
Inkabb ez egy taktika lehet mar Galtiertol, hogy a Monacos targyalas kapcsan mutassak, ok meg mindig Skriniart akarjak.
- CsaSzi9294
Legyen így, de a PSG elnökéről pont nem tudom elképzelni, hogy megijedne attól a 10m-tól. Ahogy mondod ő is taktikázik, várt arra, hogy majd amúgy is kell nekünk a pénz a végén elfogadjuk, ám ez valószínűleg nem jött be. És hát nehogy már bárki is visszautasítsa őt, mikor farokméregetésből kirakott 222m-t Neymarért anno. Benne van a fordulat, mondhat itt bárki bármit (Inzaghi, Marotta, Zhang).interfan írta: ↑2022.08.30. 14:174m amugy Acerbi, de en nem tartok ettol.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 14:15Ahhoz képest, hányan hivatalossá tették, hogy 100%, hogy marad.
Szerintem reg lezarult story ez, a PSG nem fog az eddigi 50m helyett most hirtelen 60-65m-t fizetni.
Inkabb ez egy taktika lehet mar Galtiertol, hogy a Monacos targyalas kapcsan mutassak, ok meg mindig Skriniart akarjak.
- interfan
Ez oke, de olyat senki nem mondott, hogy a PSG elnok kezd most targyalni az Interrel.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 14:21Legyen így, de a PSG elnökéről pont nem tudom elképzelni, hogy megijedne attól a 10m-tól. Ahogy mondod ő is taktikázik, várt arra, hogy majd amúgy is kell nekünk a pénz a végén elfogadjuk, ám ez valószínűleg nem jött be. És hát nehogy már bárki is visszautasítsa őt, mikor farokméregetésből kirakott 222m-t Neymarért anno. Benne van a fordulat, mondhat itt bárki bármit (Inzaghi, Marotta, Zhang).interfan írta: ↑2022.08.30. 14:174m amugy Acerbi, de en nem tartok ettol.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 14:15
Ahhoz képest, hányan hivatalossá tették, hogy 100%, hogy marad.
(Footmercato irta es ennyi)
2 honapjuk volt megtenni a 60-65m ajanlatot, nem tettek.
Ketszer 1,5 honap kulonbseggel tettek 50m-s ajanlatot, es ennyi.
Most is fizetett 300m-t Mbappenak, ez megint ok, de pont nekik akiknek semmit nem szamit a penz, minek szarakodnanak honapokat szaros 10m euro miatt.
Legyen meg mirol beszelni, ezert irja a Francia media.
Galtier meg azert csinalja, hogy a Monaco beszarjon.
- CsaSzi9294
Mert tudják, hogy csórók vagyunk és a végén kénytelenek leszünk elfogadni azt az 55-65-t is.
Miért nincs még megújítva a szerződése Skriniarnak? A Bremer blama után azonnal alá kellett volna íratni vele!!!
Gyanítom Zhangnek esze ágában sincs megtartani, csak bekamuzta, hogy a PSG megadja a 65-70et. Ennyire egyszerű ez szerintem. Mindenki a másikra vár. És ekkor jön majd Khelaifi csütörtök este 6kor és odab*ssza az asztalra a 60+bónuszt, mint végső ajánlat. Zhang meg nagy duzzogva el fogja fogadni, mert kell a cash és ez lesz a legjobb ajánlat.
Ne legyen így, de jó esély van egy ilyen forgatókönyvre.
- interfan
En szerintem semmi mas ez, mint a Francia media kavarasa, es Galtier taktikazasa.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 14:35Mert tudják, hogy csórók vagyunk és a végén kénytelenek leszünk elfogadni azt az 55-65-t is.
Miért nincs még megújítva a szerződése Skriniarnak? A Bremer blama után azonnal alá kellett volna íratni vele!!!
Gyanítom Zhangnek esze ágában sincs megtartani, csak bekamuzta, hogy a PSG megadja a 65-70et. Ennyire egyszerű ez szerintem. Mindenki a másikra vár. És ekkor jön majd Khelaifi csütörtök este 6kor és odab*ssza az asztalra a 60+bónuszt, mint végső ajánlat. Zhang meg nagy duzzogva el fogja fogadni, mert kell a cash és ez lesz a legjobb ajánlat.
Skriniar pedig biztosan marad.
Te szerinted pedig tavozni fog Skriniar, es jon a helyere Akanji.
Meglatjuk, 48 ora mulva kiderul.
- CsaSzi9294
Remélem neked lesz igazad!interfan írta: ↑2022.08.30. 14:41En szerintem semmi mas ez, mint a Francia media kavarasa, es Galtier taktikazasa.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.30. 14:35Mert tudják, hogy csórók vagyunk és a végén kénytelenek leszünk elfogadni azt az 55-65-t is.
Skriniar pedig biztosan marad.
Te szerinted pedig tavozni fog Skriniar, es jon a helyere Akanji.
Meglatjuk, 48 ora mulva kiderul.
- Cupi
Ezért mondtam, hogy ha az utolsó nap beajánlanak egy nagyobb összeget akkor.....sajnos nem biztos, hogy Zhang nemet mondana....interfan írta: ↑2022.08.30. 14:01 Galtier:
Nagy a nyugtalansag.
Próbálom hinni ebből nem lesz semmi mert így is kevesen vagyunk hátul....persze meg még eladjuk onnan a legjobbunkat. Világ kreténsége lenne. Pótolni sem tudnánk normálisan.
- interfan
Nekem errol a storyrol ennyi jut eszembe:
"Ha valami ugy nez ki mint egy kacsa, ha valami ugy hapog mint egy kacsa, ha valami ugy tutyog mint egy kacsa.
Az minden bizonnyal egy kacsa."
Szoval ha valami vilag kretensegenek nez ki minden oldalrol, akkor az a vilag kretensege is.
Nincs olyan orult, elmebeteg ember a vilagon aki egy ilyet megcsinal a mercato utolso napjan.
- CsaSzi9294
Kivéve ha már kretén vagy egy ideje és leszarod. A pénz viszont kell, és ha 5 millióval többet kaphatsz akkor is elfogadod, még ha az utolsó 3 órába is jön, te kivártad. Kretén Zhang, de csóró. És szerintem ez jobban érdekli őt.interfan írta: ↑2022.08.30. 15:01Nekem errol a storyrol ennyi jut eszembe:
"Ha valami ugy nez ki mint egy kacsa, ha valami ugy hapog mint egy kacsa, ha valami ugy tutyog mint egy kacsa.
Az minden bizonnyal egy kacsa."
Szoval ha valami vilag kretensegenek nez ki minden oldalrol, akkor az a vilag kretensege is.
Nincs olyan orult, elmebeteg ember a vilagon aki egy ilyet megcsinal a mercato utolso napjan.
- interfan
En 1mp-re sem aggodok, hatalmas kacsa es kavaras csak az egesz.
Csaszi 2 nap mulva te is megnyugszol, es belatod felesleges volt aggodni.
Csaszi 2 nap mulva te is megnyugszol, es belatod felesleges volt aggodni.
- CsaSzi9294
Jó-jó, csak már tele a tököm ezzel a mercatoval, meg az eddig látottakkal. Onana mai padozása is rátett egy lapáttal a kedvemre. Egyedül Acerbi offolása ad némi reményt a pozitív gondolkodásra.