Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ezzel lezárult egy nagy sorozat.

INTER CAMPIONI DEL MONDO!
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

sorger=giallo írta:Ez is megvan, szép volt fiúk! Remélem ez ad egy nagy löketet és egyenesbe jönnek a dolgok! Csak halkan jegyzem meg, de nagy kár az Atletico elleni mérkőzésért.

FORZA INTER!!!

bizony ám, nagy kár..
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Történelmi év volt 2010!!!

Inter campione del mondo!!!

GRAZIE RAGAZZI!!!

FORZA GRANDE INTER!!!
Tommy

Picsába már, éremosztásnál offline lett a link egyből, pont az ünneplésről maradok le, kurva életbeeeee! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Örülök ennek a kupának!
Egyértelmű, h tudni kell kik voltak az ellenfelek, finoman szólva sem Milan, MU, Bayern, de megnyertük.
Helyén kell kezelni, mert ettől nem hiszem, h majd magától értetődően elkezdünk szárnyalni a bajnokságban.
Benítez jövőjére kíváncsi leszek, meddig maradhat. Nyárnál remélem nem tovább.

Az a zacskós gólörömös jelenet mi volt, csak olvastam itt róla? :-)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez is megvan, szép volt fiúk! Remélem ez ad egy nagy löketet és egyenesbe jönnek a dolgok! Csak halkan jegyzem meg, de nagy kár az Atletico elleni mérkőzésért.

FORZA INTER!!!
Nerazzurri

Süti írta:Mindenkinek ajánlom a figyelmébe az inter.it kezdőlapját, gyönyörű!!!!!! :D :D

Már be is került háttérképnek. :D
Tommy

Campione del mondo, d'europa e d"italia..
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Mindenkinek ajánlom a figyelmébe az inter.it kezdőlapját, gyönyörű!!!!!! :D :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

R9. írta:jó akkor most benitez takarodhat a picsába :D

Na erre most jelentösen csökkent az esély.
Ezt a két 3-0 át Baresivel is elértük volna.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Istennek hála ez is sikerült. A 2010 -es esztendőt vaskosan a törikönyvekbe !!!
Hatalmasat alkotott az INTER és ezt senki de senki nem veheti el.
A meccsről nyilván van 1-2 kritikus megjegyezni valónk de ki a fenét érdekel akkor amikor a döntőben 3 góllal nyer a gárda ! :lol:
Csak a jót : Olykor annyira szépen ment az egyből passz foci na szóval van mibe belekapaszkodni ! Ja és emlékezni ! ;) Capitano ? Földig hajolni előtte!
Meg a csapat és a kiutazott szurkolók előtt is . Szép volt fiúk !
FORZA INTER !!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

akármilyen csapatok ellen is,de azért kurva jó érzés,hogy a világ bajnoka is mi vagyunk 8-) ,már elnézést.
Ez igazán feltette a 2009-2010-es évi I-re a pontot.Eszméletlen nagy dolog ez,elég csak az elbukott Uefa kupára vagy a Lazio ellen elbukott bajnoki címre gondolni,mikor a sok kárörvendő... Moratti munkája beérett és megcsinálta amit az apja is.Remélem sokáig marad még az elnökünk és túlszárnyalja az apját.
Most pedig kapjon ki a bilán a bohócok ellen!
Forza Inter! Köszi José!
hvmetal

R9. írta:jó akkor most benitez takarodhat a picsába :D

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/10/ ... 68x309.jpg
:lol:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát én most csak az egyik fórumozó társ nicknevét szeretném leirní
graziejosé!
FORZA INTER!!!!!
Baggio85

„Támogatásra van szükségem, és ezúttal is köszönöm azoknak, akik hittek bennem – mondta a spanyol szakvezető. – Le kell ülnöm Massimo Moratti elnökkel és Marco Branca igazgatóval, akiknek el kell dönteniük, kitartanak-e mellettem és segítik-e a munkámat. Arra van szükségem, hogy teljhatalmat kapjak a keret ügyeit illetően, és ez nemcsak a csapat összeállítására vonatkozik, hanem az átigazolási politikánkra is. Ha ez meglesz, megígérem, hogy továbbra is nyerni fogunk.”

Ez még nem is lenne baj, csak legalább INTER szintű játékosokat hozatna és ettől félek kicsit, hogy nem biztos, hogy így lesz. Egyébként kíváncsi leszek erre mit fog mondani Moratti. Vagy nem Benitteznek hívják holnaptól az Inter edzőjét vagy nagy bevásárlás lesz télen/nyáron. :)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Gyönyörű év volt, kár a bajnokságért (ez a félév, de még reménykedjünk :) ) és az európai szuperkupáért, de akkor is felejthetetlen... FORZA INTER!!!
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Fantasztikus dolog ez.. ezért az érzésért, hogy mi vagyunk a világ legnagyobbjai örökké hálásak lehetünk. Én azt hiszem, fogjuk ezt a csapatot még győzni látni.. FORZA RAGAZZI,GRAZIE RAGAZZI!!
Nerazzurri

Kikapott közben a bilan. Így még szebb a mai nap. :D
hvmetal

Baggio85 írta:„Támogatásra van szükségem, és ezúttal is köszönöm azoknak, akik hittek bennem – mondta a spanyol szakvezető. – Le kell ülnöm Massimo Moratti elnökkel és Marco Branca igazgatóval, akiknek el kell dönteniük, kitartanak-e mellettem és segítik-e a munkámat. Arra van szükségem, hogy teljhatalmat kapjak a keret ügyeit illetően, és ez nemcsak a csapat összeállítására vonatkozik, hanem az átigazolási politikánkra is. Ha ez meglesz, megígérem, hogy továbbra is nyerni fogunk.”

Ez még nem is lenne baj, csak legalább INTER szintű játékosokat hozatna és ettől félek kicsit, hogy nem biztos, hogy így lesz. Egyébként kíváncsi leszek erre mit fog mondani Moratti. Vagy nem Benitteznek hívják holnaptól az Inter edzőjét vagy nagy bevásárlás lesz télen/nyáron. :)

ha azt nézzük a Voronyin-os Inter mez 1-2 helyen olcsóbb lenne. Ez még viccnek is rossz.
Magyarul ő egy új csapatot akar építeni erre a taktikára és az ő elképzelése szerint jönnének és mennének emberek.
Nem akarom bántani,meg a Liverpool-nál azért Xabi Alonso,Reina,Torres,Garcia,az a zsidó aki átment a Chelsea-be nem voltak rossz igazolások,meg úgy korrekt,hogy tudnánk is kiket is akarna igazából,de szerintem ebből nem sok jó sülne ki. Ha azt nézzük az angol,spanyol foci nagyon nem olasz és látszik is,hogy a taktikája elvetélt a calcio-ba,na meg ő nem 1 Piros Multi áráról beszél. Remélem Brancáék nem buták és Rafá is 1 sikerrel búcsúzhat.
tejhatalmat tavaly még José sem kapott... Forza Inter
PellerG

Tejhatalmat Beníteznek?! Ez csak vicc!!
Hogy kipróbáljon újabb Josemiket, Voroninonak? A tervei közt van Reina(aki igaz, h bravúrkapus, de a legnagyobb potyások között van), Lucas, és egy ismeretlen Espanyolos Ruíz? Nee. Itt ne tesztelgessen "lehet h tud focizni" spanyolokkal.

Ha ez igaz, akkor eljött a búcsú ideje. Ezt sokan írtuk már, h a legunszimpatikusabb Rafaban az igazolási politikája
PellerG

"Megígérem, hogy nyerni fogunk".
Hagyjuk már!
Mert eddig nem akart nyerni!....Ááá!
Ennyit tud, taktikailag bukik meg, nem mer kockáztatni, már tavaly is, és nálunk elég ha csak a rangadókat vesszük.
Annyira irritált mindig is, nem akarom őt a csapat élén látni! Ez van
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

PellerG írta:Tejhatalmat Beníteznek?! Ez csak vicc!!

Ez legkevésbé sem az ő sikere, ezt a kupát még lehet a Magyar bajnok is megnyerte volna.
El kellett ide jutni, arra meg csak Mourinho lehetett képes.
Még mindig idegesít hogy Rafa elcseszte a szuperkupát az ATL ellen :cry:
Nagyarcú a spanyol, pedig amit nálunk csinál az alapján nincs mire....
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Rafa ultimátumot adott a vezetőségnek? :lol: :lol:
Nem fordítva kellett volna ez legyen? :D :D

Annyiban igazat adok neki, hogy Moratti labdatartós focit csak akkor fog látni (döntő előtti Etoo nyilatkozat alapján még mindig nem tett le róla), ha azt nem Pandevekkel kell megvalósítani...
Kérdés: mennyire éri meg szabad kezet adni Beniteznek az építésben...Mou első szezonjában igazolt egy csomó hulladékot (aminek a levét még ma is szívjuk, gondolok itt Mancini olasz szinten kiemelkedően magas fizetésére), a másodikban meg Branca összehozta mindenidők legjobb mercatoját...
Én nem kérek a Lucas, Kuyt duóból, Lucas Muntari szint, Kuyt meg vénember...
Inkább már jöjjön Bölöni Laci a padra, és Branca villogjon ismét :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

eme gyönyörű képet kaptam ma emailben az Intertől :D

Kép
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

mike írta:
PellerG írta:Tejhatalmat Beníteznek?! Ez csak vicc!!

Ez legkevésbé sem az ő sikere, ezt a kupát még lehet a Magyar bajnok is megnyerte volna.
El kellett ide jutni, arra meg csak Mourinho lehetett képes.
Még mindig idegesít hogy Rafa elcseszte a szuperkupát az ATL ellen :cry:
Nagyarcú a spanyol, pedig amit nálunk csinál az alapján nincs mire....

Teljesen egyet értek. A tegnap esti győzelem egyáltalán nem Benitez érdeme, sokkal inkább Mourinho-é. Abu dhabiba csak eljutni volt nehéz, lazább meccsek voltak mint a felkészülési időszakban megszokottak. Az meg hogy teljhatalmat kér, egyszerűen nevetséges.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hát ez érdekes ultimátum. Azért a vezetőség is hibás ha valóban ígértek neki 3 nevet, hogy idehozzák nyáron ha aláír hozzánk.
Csak arra lennék kiváncsi, hogy ki az a 3 név. Lehet, hogy Messi, Fabregas és Terry. :D Akkor tényleg jobbak lennénk utána. De ilyen Kuytot meg a többi liverpooli senkit hagyjuk már.
Baggio85

RenciDavid írta:többi liverpooli senkit hagyjuk már.

Hát azért ha mondjuk Gerrard-ot meg Torrest idehozná akkor nem reklamálna senki! :) Jó, nyilván őket nem fogja (tudni). Van igazság abban amit mond, meg itt a fórumon is sokan írták már, hogy Moratti is hibás abban, hogy nem igazolt a nyáron. Itt a lényeg tényleg az, hogy ha igazolunk, akkor hosszú távra igazoljunk Inter szintű játékosokat. Szerintem ha a jelenlegi keretben mindenki egészséges (Coutinho, Sneijder) , akkor egy középhátvéd kell és egy bal oldali védő. Vagy ha Chivu végre belsőt játszana, akkor elég lenne egy bal oldali védő. Vagy ha Santon összeszedné magát, akkor az sem kéne! :D Az a baj, hogy nagyon sok mindenen fog múlni a tavasz. Ha nem lesznek sérülések, akkor szerintem elég erős a keret, de ehhez az is kell, hogy a játékosok minden meccsen úgy odategyék magukat, ahogyan tavaly, meg most a VB-n. Ráadásul azt is jó lenne tisztázni, hogy most milyen a kapcsolat Benítez és a játékosok között, mert úgy nehéz irányítani egy csapatot, ha a játékosok nem hisznek az elvégzett munkában és az elképzelésekben.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

DSanton39 írta:eme gyönyörű képet kaptam ma emailben az Intertől :D

Én is! :)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nekem az nem tetszik hogy nyer Benitez egy kupát, aztán meg hirtelen nagy szája van mintha el kéne felejteni hogy éppen hol is áll az Inter a bajnokságban, a mutatott játékról már nem is beszélek! Én már a Twente elleni meccs előtt hazaküldtem volna! Ezt a kupát akkor is behuztuk volna! Én ugy fogadtam az érkezését hogy oké tiszta lappal nyit, na most ez a lap már réges rég betelt, sajnos csupa rosszal!! Ha Moratti kérte erre a labdajáratós játékra akkor kellett volna hogy nagy szája legyen, mondván a jelenlegi keret erre nem alkalmas!! Mivel nem kapott új játékosokat, akkor meg azt kellett volna mondania hogy oké kedves elnök úr nem kaptam megfelelő játékosokat sajnos ezzel a csapattal nem tudom a labdajáratós focit játszatni és játszatja azt a játékot amit tud ez a keret!! De nem, ő megprobálja a labdajáratósat, leégeti a csapatot és persze magát, majd nyer egy kupát, amit kis tulzással egy Serie B-s csapat is behuzott volna, és beleköt a csapat elnökébe és a vezetőségbe!! Egyfolytában csak magyarázkodik, ezt tette Liverpoolban is. Ezért nem megy, meg azért nem, meg a felettesem miatt nem tudunk jól szerepelni stb. Most nálunk is elkezdte a magyarázkodást illetve elkezdte már régen, mindenesetre szépen felépíti azt hogy ő aztán semmiért nem felelős!!! Ugy kirugnám hogy a lába sem érné a fóldet!! Forza INTER!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Nagyon kellett ez a győzelem, és a keretnek most lesz elég ideje kipihenni, összeszedni magát.

Benitez most kap még egy utolsó esélyt, remélem azért igazolhat 2-3 embert, aztán meglátjuk.

Oda kell érni az első három hely valamelyikére, különben nincs BL jövőre.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

jó benitez még ultimátumot ad morattinak meg MOURINHOT OKOLJA A SOK SÉRÜLT MIATT :D

ezek után sztem mehet :D
PellerG

Egyértelmű! De olvasom a híreket, és Milánóba visszaérve az Interesek "maradj velünk" plakátokkal fogadták őt! Háát ez hihetetlen, mit szeretnek benne? Egyszerűen mit lehet!? Egy irritáló tag! Munkailag, emberileg meg nem tetszik, játszotta a csöndes szerény, "meg nem mukkanok h esetleg motiváljam a csapatot" az egész félév alatt, aztán most h taktikailag? meg vert egy kóreai és egy kongói csapatot, rögtön neki áll feljebb? Hogy vagy kapok játékosokat, és nem engem szidnak tovább, mert ez a keret karcsú, vagy megyek?! Mourinhónak milyen kerete volt? Ezen a tornán melyik csapat nyert? Mert nem a tartalékos! Az Atletico ellen melyik 11 kapott ki simán? A rangadókon (Juve, Róma, Tottenham) melyik Interrel nem volt képes semmire sem?!

Áá most ideg vagyok. Nagyon remélem, h Moratti kiteszi! Itt a lehetőség, ő is ajánlja!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

"Benítez: Igazoljunk játékosokat vagy rúgjanak ki!"

Mindkettőt nagyon szeretném :mrgreen:
(Lavezzi,Rossi,L Diarra,Ranocchia jöhetne)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Telhetetlenek vagytok :lol:
Majd úgyis eldől a sorsa :)
Akár 7 pontra is olvadhat a hátrány.Le kell győzni otthon a Cesenat és idegenben az igencsak szar Fiot.Na és persze megverni a másodhegedűsöket.Sőt az már csak négy pont :) És az nem hátrány...
hvmetal

arra még azt mondom,hogy oké,ha azt mondja Mourinho-val 2év alatt a csapat felért a csúcsra és ennek a fáradtság,fásultság lett a következménye.A Chelsea-vel is a 3.éve már nem volt az igazi Josénak.bajnokságban már megelőzték őket,na meg pont Benitez csapata verte ki a BL-ből a Chelsea-t.Tehát abban lehet valami amit sokan rebesgetnek,hogy törvényszerű volt,hogy a csapat elfárad erre az évre és a rossz szereplés oka.
Na,de 1. ebben a bajnokságban még így is elől kéne lennünk
2.Benitez azóta is "izmos" edzéseket tart ami nem épp gyorsítja a sejtek,izmok regenerálását
3.ilyen szereplés után nekem nem lenne pofám az Inter élő legendáját szidni
Amúgy a játékosok kiállnak mellette,azt mondjátok páran,hogy Milánóban is szeretik.Lehet kint reálisabban látják a dolgokat,mint itt mi TV,meg média által.Én sem marasztalom és remélem,hogy nem ő intézi majd az igazolást ha marad. Adjon egy listát Brancáéknak aztán majd hoznak neki jókat.Ezt a klub vb-t maximum elbukni lehetett.
hvmetal

Nia írta:Telhetetlenek vagytok :lol:
Akár 7 pontra is olvadhat a hátrány.Le kell győzni otthon a Cesenat és idegenben az igencsak szar Fiot.Na és persze megverni a másodhegedűsöket.Sőt az már csak négy pont :) És az nem hátrány...

én úgy tudom,hogy először a Nápollyal és a catania-val meccselünk.Firenzei meccs később lesz,ahogy a Cesena elleni is. Ha a Napolit megtudjuk verni visszahozhatja a hitet,Milánnál törvényszerű lassan a szar forma,most kikaptak tehát nem lett 6 csak 3pont amit összeszedtek most,hogy nem játszottunk.Reálisan nézve is megnyerhetjük a bajnokságot.2szer x-elnek és ha hozzuk a meccseket már rajtuk vagyunk.onnantól kezdve nagy nyomás lenne a bilánon,Allegri meg még balfasz kezelni az ilyen helyzetet.
persze ehhez tisztázni kellene az edző ügyet,meg a Napoli-t megverni
Forza Inter!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

hvmetal írta:
Nia írta:Telhetetlenek vagytok :lol:

én úgy tudom,hogy először a Nápollyal és a catania-val meccselünk.Firenzei meccs később lesz,ahogy a Cesena elleni is.
Forza Inter!

Persze így van,de én csak most az elmaradt meccsekről beszéltem és a derbyről :)
A Cesena az 19.e a Fio-t meg nem tudom nélkülük is sűrű a január :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

hvmetal írta:Reálisan nézve is megnyerhetjük a bajnokságot.2szer x-elnek és ha hozzuk a meccseket már rajtuk vagyunk.onnantól kezdve nagy nyomás lenne a bilánon,Allegri meg még balfasz kezelni az ilyen helyzetet.
persze ehhez tisztázni kellene az edző ügyet,meg a Napoli-t megverni
Forza Inter!

Legyen igazad, csak az a baj nekünk az összes meccset nyernünk kell januárba a milan meg ha hibázik is az élen lesz még. Jelenleg még azt se tudom elképzelni, hogy zsinorban nyerjünk 3 meccset, nemhogy az összeset. :?
Persze mondom legyen igazad és álljunk fel ebből a hátrányból és a végén nyerjük meg a bajnokságot. ;) Én még hiszek benne. :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Az inter.it-n Moratti olyasmit mondott, hogy most nem kíván Benítezzel foglalkozni. Szerintem majd csak az ünnepek után rendeződik az edző kérdés.
Baggio85

So Benitez basically has your backing for the time being?

"I'm not going to talk about Benitez now."

And what about Marco Materazzi saying "we're not interested in what the coach says because what matters to us is what the club does"?

"If I had to comment on everything that anyone else has said [he smiles]... I think what he meant was that right now we're all happy because of what Inter has achieved, so we're all with the club. And it's only natural that he should say something like that."

Ezek alapján én inkább arra tippelek, hogy a Benitez által felsorolt lehetőségek közül nem az fog történni, hogy igazolunk 3-4 új játékost.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Azért amit Benitez mondott alapból gusztustalan megint és ez a sokadik ilyen nyilatkozata...
Mi az h rúgjanak ki? Talán felmondok nem? Nem kéne mindenáron ragaszkodni a végkielégítéshez. Kezdem azt hinni, h csak erre megy. Rúgják ki és felveszi a lóvét az el nem végzett munkáért. Gyökér egy ember.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Benitez nyilatkozata megint nevetséges, még ő ad ultimátumot a vezetőségnek. „Azt ígérték nekem, hogy három új futballista érkezik, de senki sem jött. Pillanatnyilag három lehetőség áll előttünk. 1: az Inter vehet három játékost és egy védőt Walter Samuel pótlására. 2: folytathatjuk ugyanígy az idény végéig, és akkor továbbra is engem tesznek majd egyedül felelőssé a helyzetünkért. A harmadik lehetőség az, hogy az Inter megegyezik az ügynökömmel, ha nincs meg felém a bizalom". Ezek után nem kérdés hogy nem maradhat itt, moratti pedig azt mondta, nem ezek voltak a megfelelő szavak beniteztől, és nem akar most róla és a jövöjéről beszélni mert most az ünneplése a fő szerep.
DSanton39

mike írta:"Benítez: Igazoljunk játékosokat vagy rúgjanak ki!"

Mindkettőt nagyon szeretném :mrgreen:
(Lavezzi,Rossi,L Diarra,Ranocchia jöhetne)

Benitez mellett Muntarit is jó volna lepasszolni (Manciniről már nem is beszélve, de az ő eladása álomszerű) :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én örülök hogy benitez ezt mondta legalább repülhet :D

viszont igaza van hogy kell samuel helyére 1 védő ez ranocchia lesz most szinte már biztos
meg 3 játékos + 1 EDZŐ! :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Egy érdekes cikk http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=34285
Ebben az áll hogy moratti és capello hosszasan beszélgetek a meccs előtt, capello jelen volt mint vendég, továbbá foglalkozik azzal a cikk miről beszélhetek, egy esetleges tárgyalás kezdete, talán egy jövőbeli megállapodás.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Na, ennyit Benítezről...
http://josemourinho.blog.nepsport.hu/ar ... enitezrol/

Érdekes cikk.Benitez csak egy Not special one.
Egy dologban hasonlit Mourinhora.Neki is nagy az arca csak josénak van mire arcoskodni.
Abban egyébként igaza van,hogy igazolni kell,de nem holmi Aggereket meg Rierákat.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DSanton39 írta:Benitez mellett Muntarit is jó volna lepasszolni (Manciniről már nem is beszélve, de az ő eladása álomszerű) :D

Azt nem lehetne, hogy Benítezt kirúgjuk és megkapja végkielégítésnek Muntarit meg Mancinit? :) Egyszerre 3 gondtól szabadulnánk meg. ;)
hvmetal

még jó,hogy nem 5éves szerződést kapott,így is sok pénzel lépne le,ha..
Nem értem,hogy mer ilyen hangnemben,illetve stílusban beszélni egy ilyen elnökről.(Mourinho ódákat zengett róla)
Mintha az ő dacoskodása miatt állna úgy a csapat ahogy... és vesztettük volna el az európai kupát.Ezzel amúgy is csak jobban megutáltatná magát.Mert most sokak szerint egy gyenge ürítő gyűrű,de ha tényleg dacból...szerintem felakasztanák Milánóban. Inkább örüljön,hogy nem Chievo erejű csapatok voltak a klub vébén és azt nem tudta elbukni.
Meccs közben lenne ennyire tüzes és spanolná fel a csapatot,nem pedig ülne ott,mint a dugott béka és rajzolna a noteszába.. Nyert egy olasz szuperkupát egy gyenge Róma ellen,valószínűleg még akkor José,mint a Rafa csapattal,nyert egy klub vb-t ilyen bohócok ellen.Bukott egy európai szuperkupát,1 kivétellel az összes rangadót(az Allegri Milánja ellen amelyik csak tőlünk nem kapott ki..) megalázóan játszott a csapat a Yids ellen 3 félidőn keresztül,a Werder ellen. Nagy önkritikája van,ha ezt tényleg ő és így nyilatkozta.
Forza Inter!
DSanton39

Cupi írta:
DSanton39 írta:Benitez mellett Muntarit is jó volna lepasszolni (Manciniről már nem is beszélve, de az ő eladása álomszerű) :D

Azt nem lehetne, hogy Benítezt kirúgjuk és megkapja végkielégítésnek Muntarit meg Mancinit? :) Egyszerre 3 gondtól szabadulnánk meg. ;)

abba nem menne bele, de ha Pandevet és Chivut ajánljuk neki.. :lol:
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ez embertelen.
Válasz küldése