Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Francesco írta: 2022.09.05. 11:01 Azért tegyük hozzá, hogy Onana még annyira nem ismeri a csapatot és a védőket. Ráadásul Handa azért csak nagyon gonosz módon okolható pár gólért. Itt sokkal nagyobb gond az, hogy a világszám Skriniar, Bastoni kettős úgy mozog, ahogy tavaly a rosszabb napjain De Vrij. Ráadásul Brozovic és Barella, meg úgy az egész középpályás sor védő munkája egy nagy nulla. Bárcsak az lenne a probléma, hogy nem Onana véd. Mindemellett a három védő egyik alapja, hogy a szélsőknek be kell tudni segíteni, de Darmian, Dimarco és Gosens ebbéli képességei egyelőre idén...
Ha nem teszi be még egy Cremo ellen sem a kamerunit, honnan fogja tudni, hogy mikor áll készen?
Viszont szerintem itt nem csak kapus gond a gond. A védőink puhányok lettek, mint ha a büntetőtől és a kiállítástól való félelem miatt Inzaghi nem akarná, hogy keményebben oda lépjenek. Semmi agresszív védekezést nem látni egyiktől sem.
Ahányszor Leaonál volt a labda csak hátráltak, eszük ágában sem volt oda lépni neki, ezzel közelebb kerülve a kapunkhoz, lövés után meg a berozsdásodott reflexű kapusunknak esélye se volt védeni. Cremonese ellen is csak nézte a labdát.
Handanovic nem tehet róla (gondolom), hogy a kapuba ragadt, itt Inzaghinak kell a védelmet össze rakni és nem csak játékban, hanem mentalitásban is, plusz akkor még a kapus poszton is már kötelező változtatnia.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Ne legyen igazam,most sokan lehet kinevetnek ezért de nekem úgy tünik mintha Inzaghi már kilőtte volna itt az összes puskaporát vagyis már nem tud újítani a csapattal és az ellenfelek meg már ki ismerték a játékunkat..Lehet úgy van vele hogy ami működött a múlt szezonban az most is fog de közben meg az ellenfelek is erősödtek, változtattak taktikáikon.
Ha látnám hogy igen változik a csapat játéka új elemeket,felállást próbálgat akkor azt mondom hogy hagyjunk neki időt mert lássa hogy baj van és mer változtatni, újitani,kijavítani. Leragad egy taktikánál,felállásnál amit szerintem már sokan ki ismertek.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Abszolút én is jobban örülnék, ha Onana védene, legalább felesben, csak arra akartam rávilágítani, hogy messze nagyobb problémák vannak a csapat háza táján.
CsaSzi9294

tomika431 írta: 2022.09.05. 11:13 Ne legyen igazam,most sokan lehet kinevetnek ezért de nekem úgy tünik mintha Inzaghi már kilőtte volna itt az összes puskaporát vagyis már nem tud újítani a csapattal és az ellenfelek meg már ki ismerték a játékunkat..Lehet úgy van vele hogy ami működött a múlt szezonban az most is fog de közben meg az ellenfelek is erősödtek, változtattak taktikáikon.
Ha látnám hogy igen változik a csapat játéka új elemeket,felállást próbálgat akkor azt mondom hogy hagyjunk neki időt mert lássa hogy baj van és mer változtatni, újitani,kijavítani. Leragad egy taktikánál,felállásnál amit szerintem már sokan ki ismertek.
Én tartom a tavalyi elméletemet róla, miszerint a tavalyi szezon első fele Conte és Pintus hagyatéka volt, ebből megélt. A második része pedig a sorsdöntő meccsek sorsdöntő (rossz) lépései, mint a BL-re való összpontosítás a bajnokság rovására, vagy a Milán elleni szörnyű cserék már az ő igazi arca volt. Vagyis totál igazad van, ő ennyi és kész.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Inzaghi bele fog bukni, ha marad a kapuban Handanovic. Teljes bizonytalanság van hátul, de már tavaly is érezhető volt. Gondoljatok bele úgy játszani, nehogy kapura menjen a labda, mert jó eséllyel gól lesz.
Nem ismeri fel Inzaghi, megérdemli, hogy ki rúgják.
Manchester United brutális mennyit javult már azzal, hogy csk hátvéd cserepadon van…
Nálunk is ez lenne szerintem, nagy a feszültség. Reakciók lassabbak, lábbal sosem volt jó és még hosszasan lehetne sorolni.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Azért ez a "világ vége" hangulat kicsit túlzó már, amit itt sokan éreznek. Néhány nappal a meccs után, amikor az emberben már nem forrnak az indulatok kicsit higgadtabban is tud értekelni.
Szerintem önmagában azok a tények, hogy az egyik kezdőcsatárunk nélkül (Lukaku) játszottuk le, az egyébként "idegenben" lévő rangadónkat, ahol a Milan szurkolók voltak túlnyomó többségben, ahol a Milan kapusa több elképesztő nagy bravúr védést is bemutatott, ott ahol az egyik legjobb formában lévő játékosunk hiánya egyértelműen nagy űrt hagyott maga után (Perisic), ott egy 3:2-es vereség azt gondolom nem szabad, hogy most ekkora drámát okozzon. Nyilván bosszantó, na de..
Reálisan nézve a keretet, most komolyan egy Dimarco - Darmian szélsőktől mit is várunk ?? Ha az egyik csatárunk kiesik, már meg vagyunk lőve... Tény, hogy a védelem az elmúlt években magasra tette a lécet, de az sem várható el mindig, hogy makulátlanul működjön a hátvédsor..
Tény, hogy Inzaghi is csinál hülyeségeket, de nagyon be vannak korlátozva lehetőségei, nincs pénzünk senkire, és ezek a játékosok egy jó része nem is Inter szint.. Ez igazság. A Lazio elleni meccs engem jobban zavart, mert ott egy beszari focit játszottunk, persze itt a Milan ellen is voltak sötét időszakok, de azért a Milan más szint, mint a Lazio.
Amúgy meg sokan elfelejtik, a csapatuk iránt érzett szenvedélyük által, hogy mi a realitás. Ez a csapat így ebben a formában semmivel sem esélyesebb a Scudetottra, mint a Juve, Milan páros. A kispadunk tragédia, a kezdőjátékosunk egy része pedig erősen korlátozott képeségekkel bír.
Az a legfájóbb nekem most inkább, hogy amíg a Milan halad előre a klub újraépítésében, addig mi meggyünk le a lejtőn. És hogy a következő nyár mit hoz, hogy egyáltalán lesz e tulajváltás, senki nem tudja, és ez a bizonytalanság, meg pénztelenség rengetek dologban gátolja a klubhoz méltó fejlődési lehetőséget..
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tombi1986 írta: 2022.09.05. 11:42 Inzaghi bele fog bukni, ha marad a kapuban Handanovic. Teljes bizonytalanság van hátul, de már tavaly is érezhető volt. Gondoljatok bele úgy játszani, nehogy kapura menjen a labda, mert jó eséllyel gól lesz.
Manchester United brutális mennyit javult már azzal, hogy csk hátvéd cserepadon van…
Nálunk is ez lenne szerintem, nagy a feszültség. Reakciók lassabbak, lábbal sosem volt jó és még hosszasan lehetne sorolni.
Szerintem felnagyitod ezt a Handanovic dolgot.
Mint irtam, en Onanant vedetnem mar reg, de ettol
fuggetlenul Handanovic a legkevesebe felelos azert mi jelenleg van, es sokkal-sokkal-sokkal gyengebb teljesitmenyek vannak tole a kezdonkbol.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2022.09.05. 12:30
Tombi1986 írta: 2022.09.05. 11:42 Inzaghi bele fog bukni, ha marad a kapuban Handanovic. Teljes bizonytalanság van hátul, de már tavaly is érezhető volt. Gondoljatok bele úgy játszani, nehogy kapura menjen a labda, mert jó eséllyel gól lesz.
fuggetlenul Handanovic a legkevesebe felelos azert mi jelenleg van, es sokkal-sokkal-sokkal gyengebb teljesitmenyek vannak tole a kezdonkbol.
Samir Handanovic 19 lövésből, 8 gólt kapott. A lövések 58%-át védte ki. A kapusok közt, a 18. helyet foglalja el ebben a statisztikában. A PSxG-je (kapura lövésekből várható gólok) 5.51, amire 8 gólt kapott. Ez pedig a legrosszabb mutató a Serie A-ban.
/forrás: Facebook/

Akkor is kipróbálnám a váltást. Rosszabbul nem hiszem, hogy járunk…
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Tombi1986 írta: 2022.09.05. 13:13
Samir Handanovic 19 lövésből, 8 gólt kapott. A lövések 58%-át védte ki. A kapusok közt, a 18. helyet foglalja el ebben a statisztikában. A PSxG-je (kapura lövésekből várható gólok) 5.51, amire 8 gólt kapott. Ez pedig a legrosszabb mutató a Serie A-ban.

Egyetértek. Védelem is magabiztosabb lehet ha tudja számíthat a kapusra. Sajna bár Handa klasszis volt már nem az....pontosan tudják a védők is nem fog annyi bravúrt bemutatni mint évekkel ezelőtt.
interfan

En alapbol Onananaval kezdtem volna a szezont, es mint irtam mar reges reg ot vedetnem.
Viszont azt tartom, nagyon nem Handanovic a felelos azert ami most van.
Es sajnos Handanovictol joval gyengebb teljesitmenyek vannak a jelenlegi Inter kezdo jatekosok kozott.
Bar annyi lenne a baj, hogy Handa pad, Onana kezd, es minden varazsutesre megvaltozik.
Szerintem nem ilyen egyszeru ez a tortenet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.09.05. 13:22

En alapbol Onananaval kezdtem volna a szezont, es mint irtam mar reges reg ot vedetnem.
Es sajnos Handanovictol joval gyengebb teljesitmenyek vannak a jelenlegi Inter kezdo jatekosok kozott.
Bar annyi lenne a baj, hogy Handa pad, Onana kezd, es minden varazsutesre megvaltozik.
Nem csak ő a felelős, de benne van ő is rendesen.
Cremonese ellen kapott gólja, Lazio ellen Felipe Anderson fejesére is kiléphetett volna (ebben Dimarco is benne volt), Pedro gólját is csak nézte a rövidből, ahova abszolút nem is mehetett volna a labda a védő miatt, valamint Leao hétvégi két találatából az egyiket is illő lett volna fogni. Csak ennyiben volt benne a 8ból...

Hétvégén minimum X lett volna, ha a mi kapunkban is egy Minyon véd. Egyszerűen muszáj Onanát berakni.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.09.05. 13:32

Nem ő a felelős, de benne van ő is rendesen.
Cremonese ellen kapott gólja, Lazio ellen Felipe Anderson fejesére is kiléphetett volna (ebben Dimarco is benne volt), Pedro gólját is csak nézte a rövidből, ahova abszolút nem is mehetett volna a labda a védő miatt, valamint Leao hétvégi két találatából az egyiket is illő lett volna fogni. Csak ennyiben volt benne a 8ból...

Egyszerűen muszáj Onanát berakni.
En egyaltalan nem gondolom, hogy Handanovic ezekben ennyire benne lett volna.
En egyaltalan nem lattam egyik meccsen sem hatalmas hibat.
Hany golban volt benne Skriniar? DeVrij? Bastoni?
Mindharman tragikus amit muvelnek, es ez az egesz felkeszulesre igaz.
De a bal WB posztot, Calhanoglut, es Lukakut is "kiemelhetnek" a kezdobol, akik az egesz felkeszules alatt, es a bajnoksagba eddig joval gyengebbek mint Handanovic.

A vedelmet is ossze kellene rakni, mint ahogy a csapatjatekot is, es a jatekosokat is fejben.

Onana vedjen, ez ok, de ezzel a millio meg egy problema nem fog megoldodni varazsutesre.
Leirhatjuk mi hogy vedjen Onana, "muszaj".
De Inzaghi vilagosan elmondta, Handanovic az 1.szamu kapusunk es o is lesz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.09.05. 13:37-kor.
Cupi

Hétvégén minimum X lett volna, ha a mi kapunkban is egy Minyon véd. Egyszerűen muszáj Onanát berakni.
Nagyot egyik gólnál sem hibázott de az tény a 8 gólból a felét 4-5 évvel ezelőtt fogta volna....ez nem is kérdés....
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.09.05. 13:35

Nem ő a felelős, de benne van ő is rendesen.

Egyszerűen muszáj Onanát berakni.
Hany golban volt benne Skriniar? DeVrij? Bastoni?
Mindharman tragikus amit muvelnek, es ez az egesz felkeszulesre igaz.

A vedelmet is ossze kellene rakni, mint ahogy a csapatjatekot is, es a jatekosokat is fejben.

Onana vedjen, ez ok, de ezzel a millio meg egy problema nem fog megoldodni varazsutesre.
Ezért írtam, hogy nem ő a felelős, de benne van ő is. Ne érts félre, nem az ő nyakába akarom varrni az összes gólt, de sajnos vagy nem sajnos amiket felsoroltam szitukat, azokat a rossz védelem ellenére is lehetett volna fogni.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.09.05. 13:36

Nagyot egyik gólnál sem hibázott de az tény a 8 gólból a felét 4-5 évvel ezelőtt fogta volna....ez nem is kérdés....
Felére rá sem mozdult. :roll:
CsaSzi9294

Nézd vissza a Lazio meccs összefoglalóját. Voltak hibák.
https://www.youtube.com/watch?v=uL0dk1pC8qc
0:50-nél 6-7 méterről fejelt F.A. (Igen Dimarco IS hibás), ő meg a vonaltól 2-3 méterre áll.
2:38-nál pedig állt a röviden, úgy hogy nem is lőhetett volna oda a védő miatt.

Cremonese ellen 2:34-nél 18-20 méterről kapott gólt is szépen végig nézte, még csak komolyabb erő sem volt a lövésben, ráaadásul ahhoz az oldalhoz volt közelebb..
https://www.youtube.com/watch?v=LZnQ-1JfYmY

De akár a Lecce ellen kapott góljára is lehetne mondani, hogy olyan lassan dőlt el, mint a krumplis zsák, az se volt egy Roberto Carlos bomba vagyis nem a védhetetlen kategória. 0:42-nél.
https://www.youtube.com/watch?v=TX3jUFBRVU0

De ne beszéljünk egymás ellen, úgy se fog Onana beállni, max 2-3 meccs múlva ha továbbra is úgy nyeljük a gólokat, mint kövér gyerek a Snikerst.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.09.05. 13:43

0:50-nél 6-7 méterről fejelt F.A. (Igen Dimarco IS hibás), ő meg a vonaltól 2-3 méterre áll.

Cremonese ellen 2:34-nél 18-20 méterről kapott gólt is szépen végig nézte, még csak komolyabb erő sem volt a lövésben, ráaadásul ahhoz az oldalhoz volt közelebb..

De akár a Lecce ellen kapott góljára is lehetne mondani, hogy olyan lassan dőlt el, mint a krumplis zsák, az se volt egy Roberto Carlos bomba. 0:42-nél.

De ne beszéljünk egymás ellen, úgy se fog Onana beállni, max 2-3 meccs múlva ha továbbra is úgy nyeljük a gólokat, mint kövér gyerek a Snikerst.
Ettol sokkal nagyobbakat hibazott kb barmikor Skriniar, DeVrij, Bastoni, Dimarco, Darmian.
Sokkal gyengebb eddig amit a vedelem hoz.
Es ugy osszesegeben a csapat.

Onananak kellene vedenie, de az eddig mutatott gyengelekedes nem Handanovic hibaja, es nem lesz varazsutes ha nem o ved es minden megvaltozik.
Nem Handanovicon mulik minden, mert a vedelemnek es a KP-nak is millio hibaja volt, amibol csak Istennek hala hogy nem lett gol.

Dehat felesleges a tema, Inzaghi egyertelmuen elmondta, Handanovic az 1.szamu kapus, o fog vedeni.
Ezzel mast nem tudunk csinalni, csak elfogadni.
Es remenykedni abban, hogy Inzaghi osszeszedi fejben a csapatot, osszerakja a vedezest, es a kulcsjatekosok kepesek kiemelkedot hozni.

Handanovicot mar tavaly le kellett volna cserelni, dehat nem tettuk, sot latjuk iden sem.
Viszont ez a nyar + ez amiota megy a bajnoksag nem egy szemelyeben az o hibaja.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.09.05. 13:57-kor.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Lazio elleni elsőbe egyetértek, jöhetett volna simán.
Cremonese ellen már kérdéses,de azért tény hogy még csak nem is mozdult pedig lábtartásbol lehetett volna olvasni hogy abból tekerés lesz, mint ahogy Lazio 3. Góljánál is Pedro lövésébe legalább dobhatta volna magát, egyértelmű volt hogy hosszút lövi.
Nehéz dolog ez a kapus téma mert sokszor ki vannak szolgáltatva,én többször is védtem Handát,de eljött a váltás ideje.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.09.05. 13:55

De akár a Lecce ellen kapott góljára is lehetne mondani, hogy olyan lassan dőlt el, mint a krumplis zsák, az se volt egy Roberto Carlos bomba. 0:42-nél.

Ettol sokkal nagyobbakat hibazott kb barmikor Skriniar, DeVrij, Bastoni, Dimarco, Darmian.
Sokkal gyengebb eddig amit a vedelem hoz.
Es ugy osszesegeben a csapat.

Onananak kellene vedenie, de az eddig mutatott gyengelekedes nem Handanovic hibaja, es nem lesz varazsutes ha nem o ved es minden megvaltozik.

Dehat felesleges a tema, Inzaghi egyertelmuen elmondta, Handanovic az 1.szamu kapus, o fog vedeni.
Ezzel mast nem tudunk csinalni, csak elfogadni.
Es remenykedni abban, hogy Inzaghi osszeszedi fejben a csapatot, osszerakja a vedezest, es a kulcsjatekosok kepesek kiemelkedot hozni.
Ez a baj, Inzaghi amit egyértelműen kimond abból csak a baj van. Ha nem képes változtatni, akkor amikor egyértelműen kell, akkor baj van, mert nem ide való. Ez ide kevés.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.09.05. 13:58
Ez a baj, Inzaghi amit egyértelműen kimond abból csak a baj van. Ha nem képes változtatni, akkor amikor egyértelműen kell, akkor baj van, mert nem ide való. Ez ide kevés.
Mivel most hosszabitott 2024 + 1 ev opcioval emelt fizuval, ugy sem lesz kiteve.
Ahhoz teljes osszeomlas kellene, ami nem lesz, mert ilyen Cremonese, Spezia Seria B szinteket minosegbol tudunk hozni.

Innentol csakis Inzaghiban lehet bizni, hogy osszeszedi a vedelmet, osszerakja a jatekot, es tesz elkepezelest a csapatba, a kiemelkedo jatekosokbol meg kihozza azt ami bennuk van.

Itt az elso lehetoseg a javitasra, a Bayern ellen.
Ha ugy megyunk ki 80 ezer ember elott hazai palyan, ahogy azt mindenki elvarja, akkor konnyen kijohetunk ebbol a jelenlegi godorbol es johet a meglepetes eredmeny.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.09.05. 14:10
Mivel most hosszabitott 2024 + 1 ev opcioval emelt fizuval, ugy sem lesz kiteve.
Ahhoz teljes osszeomlas kellene, ami nem lesz, mert ilyen Cremonese, Spezia Seria B szinteket minosegbol tudunk hozni.

Innentol csakis Inzaghiban lehet bizni, hogy osszeszedi a vedelmet, osszerakja a jatekot, es tesz elkepezelest a csapatba, a kiemelkedo jatekosokbol meg kihozza azt ami bennuk van.

Ha ugy megyunk ki 80 ezer ember elott hazai palyan, ahogy azt mindenki elvarja, akkor konnyen kijohetunk ebbol a jelenlegi godorbol es johet a meglepetes eredmeny.
És szerinted mi lesz akkor, hogy ha egy nagyobbat zakózunk szerdán? Netán Torinóba is vereség lesz? Ráfogják, hogy ugyan, most hosszabbítottunk...? Komolyan..mi lesz?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.09.05. 14:17
interfan írta: 2022.09.05. 14:10

És szerinted mi lesz akkor, hogy ha egy nagyobbat zakózunk szerdán? Netán Torinóba is vereség lesz? Ráfogják, hogy ugyan, most hosszabbítottunk...? Komolyan..mi lesz?
Szerintem nem fogunk zakozni szerdan, hanem porogni fogunk es jon egy meglepetes.
Mint ahogy ebbol a lenduletbol a Torot is behuzzuk
es az Udinet is.

Ha ne adja a jo eg, es ilyen katasztrofa forgatokonyvek lesznek amiket irsz, es nagy zako Bayern, Torot-Udinet se verjuk, akkor sem lesz jelenleg semmi.
Lesz egy szunet, majd Roma, Barca, Sassuolo, Barca 1,5 alatt.
Ha itt is folytatodna a kiltastalansag es veresegek X-ek folyamat, gyozelmek nelkul, akkor valtanank csak a padon.

De en erre nulla, azaz 0% eselyt adok.
Inzaghi azt hozta tavaly is amit a Lazioban tudott, iden is igy kezd, kicsiket bedaradjuk, nagyok ellen analfabetizmus a bajnoksagban.

Szoval verni fogjuk a Torinot es Udineset ebben biztos vagyok, es minden ilyen ketseg elolszik, meg ezek a remalmok is hogy 5-7.hely.
Bayern ellen sem lesz "nagy zako" ebben is biztos vagyok.
interfan

Sky is megerositi, a teljes szakmai vezetes Appianoban volt tegnap, ahol a jatekosokkal, es Inzaghival is kulon-kulon elbeszelgettek.
Azonnali reakciot varunk, es mas hozzaallast a Bayern ellen mindenkitol.

Sky szerint valtozas lehet a kezdot illetoen is.
Dzeko biztosan kezd Correa helyen.
Darmian helye sem biztos.
Valamint nem zarhato ki, hogy Calhanoglu helyen Mkhitaryan kezdhet.
Tobbi poszton az "alap" varhato.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2022.09.05. 14:37 Sky is megerositi, a teljes szakmai vezetes Appianoban volt tegnap, ahol a jatekosokkal, es Inzaghival is kulon-kulon elbeszelgettek.
Azonnali reakciot varunk, es mas hozzaallast a Bayern ellen mindenkitol.

Sky szerint valtozas lehet a kezdot illetoen is.
Dzeko biztosan kezd Correa helyen.
Darmian helye sem biztos.
Valamint nem zarhato ki, hogy Calhanoglu helyen Mkhitaryan kezdhet.
Tobbi poszton az "alap" varhato.
Viszont ha kikapunk úgy hogy mindent bele adtunk akkor gondolom Inzaghi kicsit megnyugodhat. Sima vereség esetén sem számitok váltásra. Mivel hosszabbítottunk Inzaghival az biztos hogy megvárjuk vele a szezon végét. Az biztos hogy nem fogunk szezon közben váltani, hisz jobb és elérhető edző nem igen lenne most a piacon. Esetleg akkor ha már nagyon nagy lesz az összezuhanás és veszélyben a BL hely akkor lesz váltás.
CsaSzi9294

Andrea Di Caro, a Gazzetta dello Sport igazgatóhelyettese az Inter nehézségeiről beszélt a DAZN stúdióiban.

"Inzgahi egy remek edző, de a Scudettot megnyerő csapat és a mostani között a menedzser a különbség. Sok mindenben vissza esett a csapat. Intenzitás, hevesség, meccsben maradás, illetve a rangadók eredményei. A csapat még mindig nagyon erős, de nem úgy teljesít, mint korábban. És szerintem ez a menedzser hibája."
https://www.fcinter1908.it/ultimora/di- ... a-inzaghi/

Cassano a Bobo TV-ben:

"1-1-es állásig az Inter irányított. Ezt követően csak egy csapat volt a pályán és a Milán megérdemelten nyerte meg a meccset. A védelemben Bastoni minden héten nagy hibát követ el, Skriniar is nehézségekkel küzd, DeVrij pedig az aki a legrosszabbul játszik.
Aki miatt még aggódom, az Barella. Minden képessége megvan, ő egy jó játékos, de nagyon kapkod. Brozovic, aki fizikai nehézségekkel küzd szintén aggaszt. Véleményem szerint eljött az a pont, amikor Asllanit kellene bevetni, aki eddig csak 24 percet játszott. Ezen kívül eljött az ideje, hogy elkezdjen Onana is játszani, bizalmat kell neki adni. Ezért azt mondom, hogy Onanat, Asllanit, Gosenst, Mkhitaryant és Dzekot többet kell játszatni, mert ezek a játékosok képesek arra, hogy változást hozzanak a jelenlegi helyzetben, amitől nem laposodik el a játék, ezen kívül azért is, mert vannak olyanok, akik azt hiszik biztos helyük van a kezdőben."
https://www.fcinternews.it/focus/cassan ... ani-904447

Vieri a Bobo TV-ben:

"A Milán jobban játszott, meg is fordította a meccset, ami sosem könnyű. Az Internek nem volt jó meccse, nagyon lassna játszott. Dzekoval megváltozott a játék, még az esély is meg volt, hogy pontot mentsen a csapat. Véleményem szerint az Inter továbbra is erős, de nem kezdtek jól, nagyon lassúak és ügyetlenek, amikor náluk van a labda, szerintem még a Cremonese ellen sem voltak anyira zseniálisak. Ha Lukaku nem tud játszani, Dzekonak kell a helyébe lépni, ezt bizonyítja is, hogy teljesen más Intert láttunk hétvégén a beállása után."
Hozzátette:
"Az Inter erős, de változtatni kell valamit. Gosensnek folyamatos lehetőséget kell adnia Inzaghinak, hogy az önbizalma vissza térjen és nem csak az utolsó fél órában becserélni."
https://www.fcinternews.it/news/vieri-s ... ens-904448

(Ha valahol hibás a fordítás köszönöm ha kijavítod!)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nekem egyrészről nem igazán szimpatikus az a "boszorkányüldözés", ami néhány játékossal szemben folyik jelenleg a médiában is, meg a szurkolók között is. Főleg olyanokkal szemben, akik már letettek pár dolgot itt az asztalra.
Másrészről, én általában inkább védeni szoktam a kínai tulajdonost és próbálok pozitív jövőképben gondolkodni, akár velük is, de a most lezárult mercato után kijelenthetjük, hogy sajnos jelenleg tényleg a "fejétől bűzlik a hal".
Persze, a játékos azért játékos, hogy csak a pályára koncentráljon, de azért nem olyan egyszerű dolog ez. Én azt látom, hogy a nyári mercatoval egyszerűen szét lett verve az a morál, ami az utóbbi években a győzelmeket hozta és ezt nagyon-nagyon nehéz újra építeni.
Francesco

Azért jó látni, hogy kint sem veszítette el mindenki a realitás érzékét. Bár nem szép dolog nevesíteni, mert a teljes képet nem látjuk, itt azért megtehetjük, de az más.
Inzaghi valóban egyelőre nem tűnik megoldásnak, de legalábbis valamit nagyon elszúr, remélem rájön mi az.
Onanának már kezdenie kellene, elképesztő, hogy momentumokat sem kap.
Bastoni, Skriniar, DeVrij, Barella és Brozovic mélyen tudásuk alatt játszanak. Ez szintén edzői felelősséget feltételez, mert azért ennyi ember egyszerre nem veszíti el a formáját.
Rotálni kéne a csapatot és Gosens-t beépíteni, mert Dimarco nem megoldás.
Az pedig, hogy ennyire pontatlanok és ügyetlenül játszanak szintén rendszer beli probléma. Ezek nem felejtenek el varázsütésre focizni, viszont mikor nem értik mit kell játszani, akkor jöhetnek az ilyen hibák.
Ez ellen szól, hogy Inzaghi az első szezonban pont, hogy szabadságot adott a játékosoknak, most meg gátolná őket?
Perisic hiánya nem a gólokban és gólpasszom terén mutatkozik meg főleg. Ő olyan szinten játszott, hogy ezzel óriási terhet vett le védekezésben és támadásban is a másik szélről és a középpályás sorról is. Hiányában plusz teher van a jobb oldalon és jóval többet kéne segítenie a védelembe a középpályásoknak is, ez pedig nem működik.
Cupi

Baggio85 írta: 2022.09.06. 09:39 Nekem egyrészről nem igazán szimpatikus az a "boszorkányüldözés", ami néhány játékossal szemben folyik jelenleg a médiában is, meg a szurkolók között is. Főleg olyanokkal szemben, akik már letettek pár dolgot itt az asztalra.
Másrészről, én általában inkább védeni szoktam a kínai tulajdonost és próbálok pozitív jövőképben gondolkodni, akár velük is, de a most lezárult mercato után kijelenthetjük, hogy sajnos jelenleg tényleg a "fejétől bűzlik a hal".
Persze, a játékos azért játékos, hogy csak a pályára koncentráljon, de azért nem olyan egyszerű dolog ez. Én azt látom, hogy a nyári mercatoval egyszerűen szét lett verve az a morál, ami az utóbbi években a győzelmeket hozta és ezt nagyon-nagyon nehéz újra építeni.
Pontosan...sajnops ami már a 2. nyáron ment az vicc és szánalom....minden másnap valakit épp árultunk...és lehet mondani sok kamu volt meg a média írta csak de ez nem igaz mert Marotta is többször nyilatkozta fontos a gazdasági egyensúly ezért lehetnek áldozatok. :? Ráadásul az sem titok a játékosok előtt sem, hogy mennyire szar a pénzügyi helyzetünk, mennyi tartozása van a klubnak, giga hitelek, nem fizet a szponzor, eladják e a klubot vagy nem.....
Butaság az is ők profik és ezért őket ez úgysem érdekli....ők is emberek, olvasnak híreket, tapasztalnak dolgokat és nyílván ez nem tesz jót a fejeknek. Ha az én cégemnél telt volna így a nyár már valószinű melót keresnék ezerrel..... :?
interfan

Inzaghi:
Mennyire fontos a hazai kozonsseg tamogatasa holnap?

Holnap a szurkoloink nagy segitsegunkre lesznek.
Pontosan ismerjuk az ellenfelunket, es tudjuk mi a sajat ertekunket is.
Nagyon versenykepes csapatunk van, viszont holnap egy nagyszeru meccsre lesz szuksegunk.
Ez a meccs egy olyan csalodas utan jon mint a Derby.

Bastoni? Barella?

Szombati vereseg utan nem szabad egyenekrol beszelni.
Ma mar nincs edzes, holnap dontot a kezdot illetoen.
10 pontot kell szereznunk a tovabbjutashoz.

A Derby vereseg egy lehetoseg, holnap johet a fordulopont?

Igen, azza kell vallnia.
A Milan ellen voltak pillanatok amikor ok, voltak amikor mi voltunk a jobbak.
De ok 3 golt rugtak, mi csak kettot.
Megerdemeltuk volna a dontetlen, de most mar csak elore kell nezzunk, es kemenyen dolgozzunk.

Nem tulzott a kitartas Handanovic mellett, nem akarsz valtani a hierchian?

Egyik kollegad az elobb Barellat es Bastonit vette elo, te meg most Handanovicot, es Onanat szeretned.
Vereseg eseten mindenki a bunost keresi, dehat ez normalis.
De en vagyok az edzo, es mindennap azert dolgozok, hogy jobbak legyunk.
Meccsrol meccsre haladunk, es mindennap fejlodunk.
Nem egyenek a bunosok, hanem mindenki.

Mane? Lewa? Ki a veszelyesebb?

Tavaly Maneval mar talalkoztunk, nagyszeru jatekos, orult tempoval.
A leheto legmagasabb szinten jatszik, mind tamado, mint vedekezo reszben is.
Lewandowskival meg Lazio edzokent talalkoztam, nagyszeru jatekos.
Masfel honap alatt jatszunk a Bayernel es Barcaval, nagyon nehez lesz, de izgalmas.

Mi volt a hiba a Derbyn?

Elemeztuk, es a legnagyobb hiba az volt, hogy megszereztek az egyenlito golt.
A csapat ezutan 25 pecre megallt, ezt a nagy meccseken nem engedhetjuk meg magunknak.

Mkhitaryan kezdhet holnap?

Mkhitaryan nagyon jol allt be a Milan ellen, minosegi jatekos aki sokat fog nekunk segiteni.
Holnap dontok a kezdot illetoen.

Gosens?

Nagyon jo edzesmunkat vegez, peldamutato mindenkinek.
A hosszu kihagyas, es a serulesenek kiujulasanak most fizette meg az arat.
Elegedett vagyok vele, de majd dontok a kezdot illetoen.

Bayern ket X-et jatszott utolso ket bajnokin, hogyan lehet ez szamodra jo?

Statisztikat alapjan nem volt kerdes, de a Gladbach es az Union jol tudott vedekezni, es ezzel lekorlatoztak a Bayernt.

Derby utan megszolaltak a "szenator jatekosok"
az oltozoben?

Igen.
Elmult ket edzesen is olyan volt mindenki, amit elvarok.
Rendkivuli dolgokat tesznek, es kaptam amiota veluk dolgozok.
Ebben a pillanatban vannak nehezsegek, elveszitettunk ket nagy meccset, de tudjuk hogy ki kell javitani a hibakat es fejlodni kell.
A Derbyt elvesziteni mindig faj, de a csapat nagyszeruen edz.
Egy nagyszeru csapatunk van, most le kell kuzdeni a nehezsegeket.

A kritikak motivalnak?

A futball resze a kritika, az epito jellegut meg is hallgatom.
Mindennap tobb tucat dontest kell hozzak, es mindig az Inter erdekeben probalok donteseket hozni.
CsaSzi9294

Vagyis mindenki kva jól tolja edzésen, a játékosok jól vannak, hiba volt gólt kapni a derbin és majd én eldöntöm ki fog kezdeni holnap, hiába a sok szaki aki jobban tudja nálam… :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

CsaSzi9294 írta: 2022.09.06. 18:07 Vagyis mindenki kva jól tolja edzésen, a játékosok jól vannak, hiba volt gólt kapni a derbin és majd én eldöntöm ki fog kezdeni holnap, hiába a sok szaki aki jobban tudja nálam… :)
És Onana megkapja majd az esélyét 1 db random meccsen, de ha lepkézik, legalább már nem követelitek majd a csapatba 😵🤣
CsaSzi9294

PellerG írta: 2022.09.06. 18:23
CsaSzi9294 írta: 2022.09.06. 18:07 Vagyis mindenki kva jól tolja edzésen, a játékosok jól vannak, hiba volt gólt kapni a derbin és majd én eldöntöm ki fog kezdeni holnap, hiába a sok szaki aki jobban tudja nálam… :)
És Onana megkapja majd az esélyét 1 db random meccsen, de ha lepkézik, legalább már nem követelitek majd a csapatba 😵🤣
Így van. :lol:
Nekem ne mondja meg senki, hogy kit és hova és mikor…
Ha nem tetszik, lehet szurkolni a Citynek is. :crazy:
interfan

En tartom, egy meccsen, barki ellen barmi lehet.
Lasd mai Dinamo-Chelsea 1-0.
Hiaba a kokazgad uj tulajdonos, hiaba az elkoltott 300m, hiaba a BL gyoztes csapat, egy meccsen barmi lehet.

Szoval en ezert holnap meglepetes varok.
Es ahogy Inzaghitol kerdeztek, "holnap johet a fordulopont".
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

CsaSzi9294 írta: 2022.09.06. 18:26
PellerG írta: 2022.09.06. 18:23
Így van. :lol:
Nekem ne mondja meg senki, hogy kit és hova és mikor…
Ha nem tetszik, lehet szurkolni a Citynek is. :crazy:
Én ezt teszem több mint 20 éve :) :D InterCity forever!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

interfan írta: 2022.09.06. 20:42 En tartom, egy meccsen, barki ellen barmi lehet.
Lasd mai Dinamo-Chelsea 1-0.
Hiaba a kokazgad uj tulajdonos, hiaba az elkoltott 300m, hiaba a BL gyoztes csapat, egy meccsen barmi lehet.

Szoval en ezert holnap meglepetes varok.
Es ahogy Inzaghitol kerdeztek, "holnap johet a fordulopont".
Azért olyan nagy meglepetés nem volt a Chelsea meccs, mégha vereséget valszeg nem sokan vártak.

A Chelsea eléggé hullámzó, míg a hazaiak elég jó formában várták a meccset. És BL-ben már nem egyszer láttuk, hogy ezek a közép-/kelet-európai csapatok nagyon szívósak tudnak lenni, főleg hazai pályán.
Elég csak az utóbbi 2 évünket megnézni a Shaktar ellen. Ők btw ma is remekül játszottak a gyenge formában lévő Leipzig ellen.

Ehhez képest mi szintén pocsék formában vagyunk, mentálisan is eléggé mélyen, hatalmas bravúr lenne a pont szerzés is a Bayern ellen.
Azért mégis csak az egyik fő esélyesről beszélünk ami a végső győztest illeti, és a hazai pálya előnye önmagában kevés lesz a rangadókon mutatott játékunk alapján. Nagyon össze kell kapniuk maguat a srácoknak holnapra.
interfan

Tuttosport szerint Onana ma biztos kezd.
Mint ahogy Gosens, Mkhitaryan, Dzeko is.

Hat ritkan mond ilyet az ember, de legyen igaza a TS-nek. :D
Ezzel mar az 1.meglepetes meg is lenne, es akkor johet az altalam vart meglepetes is az eredmeny. :)
Francesco

Annyira nincs egyben a csapat és teljesítenek kritikán alulian, hogy én nem látom hogy ebből hogyan lehet bármilyen meglepetés. Tavaly hoztunk egy jó átlagot és értünk el szép eredményeket a BL-ben, idén viszont teljes a káosz. Ha így, ilyen előzményekkel képesek vagyunk meglepetést okozni, ami nálam már a tisztes, szoros vereség kategória jelenleg, akkor elindulhatunk felfelé. Viszont valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy csapásra minden megváltozik.
Onana-t ilyen előzmények és ilyen szintű ellenfél ellen berakni első meccsre...nem a tipikus építsünk fel egy játékost mozzanat és kicsit tartok tőle, hogy egy több gólos vereség esetén el is felejtheti Inzaghi. Mondjuk ha a Tuttosport írja, akkor tuti Handa kezd. :D
CsaSzi9294

Francesco írta: 2022.09.07. 06:38 Annyira nincs egyben a csapat és teljesítenek kritikán alulian, hogy én nem látom hogy ebből hogyan lehet bármilyen meglepetés. Tavaly hoztunk egy jó átlagot és értünk el szép eredményeket a BL-ben, idén viszont teljes a káosz. Ha így, ilyen előzményekkel képesek vagyunk meglepetést okozni, ami nálam már a tisztes, szoros vereség kategória jelenleg, akkor elindulhatunk felfelé. Viszont valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy csapásra minden megváltozik.
Egyet értek. Nem ezen a meccsen kell várni a csapattól, hogy elindulunk felfelé. Szép dolog, hogy bízunk, én is bízom a győzelemben, még az X-ben is, de reálisan nézve nem véletlenül van 4-es szorzónk hazai pályán. A Milánból is kivett a hétvégi derbi nem is keveset, mi se 100%osan megyünk neki a meccsnek, ráadásul lélektanilag is szarul állunk. Nem hiszem, hogy a Bayern az Union ellen vért izzadt, szerintem pont lesz*rták azt az idegenbeli meccset.
Ha kikapunk úgy is jön a magyarázkodás, hogy fáradtak voltunk a derbi után, a BM más szint stb stb...és nekünk a Toro ellen kell igazán nyerni a hétvégén.
Mára egy tisztes helytállás lehet a reális elvárás, ne kapjunk zakót hazai közönség előtt. Ettől függetlenül Forza Inter!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.09.07. 08:02
Francesco írta: 2022.09.07. 06:38 Annyira nincs egyben a csapat és teljesítenek kritikán alulian, hogy én nem látom hogy ebből hogyan lehet bármilyen meglepetés. Tavaly hoztunk egy jó átlagot és értünk el szép eredményeket a BL-ben, idén viszont teljes a káosz. Ha így, ilyen előzményekkel képesek vagyunk meglepetést okozni, ami nálam már a tisztes, szoros vereség kategória jelenleg, akkor elindulhatunk felfelé. Viszont valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy csapásra minden megváltozik.
Egyet értek. Nem ezen a meccsen kell várni a csapattól, hogy elindulunk felfelé. Szép dolog, hogy bízunk, én is bízom a győzelemben, még az X-ben is, de reálisan nézve nem véletlenül van 4-es szorzónk hazai pályán. A Milánból is kivett a hétvégi derbi nem is keveset, mi se 100%osan megyünk neki a meccsnek, ráadásul lélektanilag is szarul állunk. Nem hiszem, hogy a Bayern az Union ellen vért izzadt, szerintem pont lesz*rták azt az idegenbeli meccset.
Ha kikapunk úgy is jön a magyarázkodás, hogy fáradtak voltunk a derbi után, a BM más szint stb stb...és nekünk a Toro ellen kell igazán nyerni a hétvégén.
Mára egy tisztes helytállás lehet a reális elvárás, ne kapjunk zakót hazai közönség előtt. Ettől függetlenül Forza Inter!
Pont az Oddsokra mondott mindig, hogy semmit nem jelent, hiaba voltunk tavaly is, es iden is a favoritok az Oddsok alapjan a bajnoksagban.

Egyebkent a Dinamo gyozelmere 8X odds volt.
Salzburg-Milanra pedig 3,80X.
Pont ugyanilyen 3,80X odds van rank is.

Nem lehet igy nekimenni egy telthazas hazai elso BL meccsnek, hogy tisztes vereseg, meg hogy ne kapjunk nagy zakot.
Ha a csapat is igy menne ki, akkor meg is erdemelnek a sorsunkat.
De biztos vagyok benne, hogy a csapat nem ezzel a hozzaallasal fog ma jatszani.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.09.07. 08:06
Pont az Oddsokra mondott mindig, hogy semmit nem jelent, hiaba voltunk tavaly is, es iden is a favoritok az Oddsok alapjan a bajnoksagban.

Nem lehet igy nekimenni egy telthazas hazai elso BL meccsnek, hogy tisztes vereseg, meg hogy ne kapjunk nagy zakot.
Odds ide vagy oda...Szerinted mi vagyunk az esélyesek? Tedd félre egy kicsit azt az optimizmust, ami mostanában árad belőled. Lehet annak lenni, de realitás is fontos. Épp elég szégyen, hogy hazai pályán 4 szeres pénzt fizetnek ránk.
Ha már hozzá állás, szólhattál volna nekik a derbi előtt is, hogy összeszart gatyával nem lehet kimenni egy Madonninára..Még jó, hogy a Bayernben nem lesz Leao..
Egyébként meg az elmúlt meccseken mutatott játék alapján mire lehet optimistának lenni? Szerintem senki nem vetheti senki szemére azt, hogy negatívabb a hangulata. A védelmünk nulla, a kp is jóval tudása alatt játszik, a csatárokhoz kb el se jut a labda, ha igen akkor van egy ezer éves Dzeko meg egy szem Martinez, akitől lehet valamit várni. A két edző közötti tudást és mentalitást nem is említve...

De ne forgasd ki a szavaimat, többször, kiemelve is leírtam, hogy nem azt akarom, hogy kikapjunk, drukkolni fogok a csapatnak, DE az se normális, hogy egy Union elleni vendég döntetlenre alapozod, hogy a BM kisebb gödörben van, miközben szórják a gólokat a meccseken, és a BL egyik ha nem a legnagyobb esélyesei. Ne akarj te lenni az optimizmus bajnoka, mikor nincs rá ok! És még egyszer mondom FORZA INTER!!!!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.09.07. 08:18

Odds ide vagy oda...Szerinted mi vagyunk az esélyesek? Tedd félre egy kicsit azt az optimizmust, ami mostanában árad belőled. Lehet annak lenni, de realitás is fontos. Épp elég szégyen, hogy hazai pályán 4 szeres pénzt fizetnek ránk.
Ha már hozzá állás, szólhattál volna nekik a derbi előtt is, hogy összeszart gatyával nem lehet kimenni egy Madonninára..Még jó, hogy a Bayernben nem lesz Leao..
Egyébként meg az elmúlt meccseken mutatott játék alapján mire lehet optimistának lenni? Szerintem senki nem vetheti senki szemére azt, hogy negatívabb a hangulata. A védelmünk nulla, a kp is jóval tudása alatt játszik, a csatárokhoz kb el se jut a labda, ha igen akkor van egy ezer éves Dzeko meg egy szem Martinez, akitől lehet valamit várni. A két edző közötti tudást és mentalitást nem is említve...

De ne forgasd ki a szavaimat, többször, kiemelve is leírtam, hogy nem azt akarom, hogy kikapjunk, drukkolni fogok a csapatnak, DE az se normális, hogy egy Union elleni vendég döntetlenre alapozod, hogy a BM kisebb gödörben van, miközben szórják a gólokat a meccseken, és a BL egyik ha nem a legnagyobb esélyesei. Ne akarj te lenni az optimizmus bajnoka, mikor nincs rá ok! És még egyszer mondom FORZA INTER!!!!
Nem gondolnam, hogy mi vagyunk az eselyesek, de pl a Dinamo sem volt a Chelsea ellen, vagy a Salzburg a Milan ellen.
Mint ahogy tavaly sem volt a Milan a Scudetto eselyese, erre megis...

Ketszer ugyanabba a hibaba nem szabad esni.
Vagy ha ma is olyan hozzaaallas lesz mint a Milan ellen, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
Az a minimum, hogy a Derby utan most mindent beleadva kuzdunk, es megyunk elore.
Igazad van, eddig fos minden, de nem maradhat orokke igy.
Egyszer jonnie kell egy "fordulopontnak".
Es ahogy Inzaghi is mondta, ez a Bayern meccs lehetoseg lesz erre.

Senki nem az Inter szurkolasod vonta kerdore.
En annyit irtam, amit tartok is, nem mehetunk ugy ki egy hazai, telthazas BL meccsre, hogy tisztes helytallas, es ne legyen nagy zako.
Ha igy megyunk ki, es beallunk vedekezni, akkor vegunk is lesz.
Ezt pedig tudnia kell mindenkinek.
Ebben az egeszben semmilyen "optimizmus bajnoka" nincs, egyszeru remeny es hit, hogy eljon a fordulat.
Ha a jatekosok es az edzo is hisz benne, es mindent megteszunk ma, akkor miert ne lehetne egy meglepetes.
Lasd Dinamo, lasd Salzburg...
Messze nem egy verhetetlen, tokeletes, csoda csapat ez a Bayern, akit soha senki nem tud meglepni.
Lasd tavaly Villareal, vagy most utolso ket bajnoki X.
A Derby utan pedig az a minimum, hogy megszakadunk ma a palyan, tamadunk, es a gyozelemre megyunk ra.
Mert ha vedekezni allunk be, es csak annyit akarunk, ne legyen nagy zako, akkor vegunk lesz.
Szoval bator tamadojatekot varok, amivel meglephetjuk a Bayernt, es bizonyitunk a szurkoloknak a borzalmas Derby utan.

Bayern meg minden evben a "BL legnagyobb eselyese", aztan latjuk az eredmenyuket...
Tavaly is 8 kozott Villareal, azelott 8 kozott PSG.
Covid BL-t nyertek, de azelott is 16 kozott kieses, azelott elodonto, azelott szinten 8 kozott.

Szoval hiaba a "legnagyobb eselyesek" kb mindig, megsem nagyon sikerul, es sem tavaly sem azelott nem a "legnagyobb eselyes" nyerte a BL-t.
CsaSzi9294

Mai várható kezdő:

Onana---D'Ambrosio, Skriniar, Bastoni---Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Gosens---Dzeko, Lautaro.

Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Sabitzer; Coman, Müller, Mané, Sané.

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... vic-904478
Megjött Inzaghi esze?
Cupi

Szerintem tök mindegy ki esélyes ki nem. Menjünk ki, játszunk egy jót és küzdjünk, hajtsunk, mentálisan szedjük össze magunkat. ;) Ha ez elég egy x-re vagy netán győzelemre akkor az nagy öröm és tuti nagy lökést adna. Ha kikapunk de tényleg mindent megtettünk és hajtott mindenki akkor azt is el lehet fogadni mert ez a BM erősebb és jobb csapat jelenleg nálunk. ;)
Én csak azt kérem ne legyen egy kilátástalan lélektelen játék mert akkor tuti lealáznak minket és az gáz lenne.
interfan

Cupi írta: 2022.09.07. 08:56 Szerintem tök mindegy ki esélyes ki nem. Menjünk ki, játszunk egy jót és küzdjünk, hajtsunk, mentálisan szedjük össze magunkat. ;) Ha ez elég egy x-re vagy netán győzelemre akkor az nagy öröm és tuti nagy lökést adna. Ha kikapunk de tényleg mindent megtettünk és hajtott mindenki akkor azt is el lehet fogadni mert ez a BM erősebb és jobb csapat jelenleg nálunk. ;)
Én csak azt kérem ne legyen egy kilátástalan lélektelen játék mert akkor tuti lealáznak minket és az gáz lenne.
Pontosan igy gondolom en is.
Teljesen mindegy az eselyek, menni kell, kuzdeni, hajtani, es megszakadni a palyan az Inter mezert.
Ez a minimum az idei szezon eddigi resze utan.

Ha beallunk vedekezni, es csak megakarjuk uszni valahogy, akkor vegunk van.
Tamadni kell, neki menni a Bayernek es megszakadni a palyan, akkor barmi lehet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.09.07. 09:00
Cupi írta: 2022.09.07. 08:56 Szerintem tök mindegy ki esélyes ki nem. Menjünk ki, játszunk egy jót és küzdjünk, hajtsunk, mentálisan szedjük össze magunkat. ;) Ha ez elég egy x-re vagy netán győzelemre akkor az nagy öröm és tuti nagy lökést adna. Ha kikapunk de tényleg mindent megtettünk és hajtott mindenki akkor azt is el lehet fogadni mert ez a BM erősebb és jobb csapat jelenleg nálunk. ;)
Teljesen mindegy az eselyek, menni kell, kuzdeni, hajtani, es megszakadni a palyan az Inter mezert.

Most minden eddigit félre téve, kicsit nyugodtabb fejjel írva a dolgokat..
Ha neki megyünk a Bayernnek, amire szerintem számítani fognak, akkor hamar ki fog jönni a derbi a játékosokon. Úgy értem hamar el fogunk fáradni, a Bayern meg jóval erősebb jelenleg fizikálisan. Én inkább a labdatartásra szavazok, kicsit lassítsuk le a játékot, várjuk meg míg megunják, kitámadnak és egy-egy kontrával alakítsunk ki gólhelyzetet (sok ilyen nem lesz). Ezt viszont csak hiba nélkül lehet megcsinálni, nem fér bele az eladott labda, mert akkor szét fognak minket futni.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.09.07. 09:06

Ha neki megyünk a Bayernnek, amire szerintem számítani fognak, akkor hamar ki fog jönni a derbi a játékosokon. Úgy értem hamar el fogunk fáradni, a Bayern meg jóval erősebb jelenleg fizikálisan. Én inkább a labdatartásra szavazok, kicsit lassítsuk le a játékot, várjuk meg míg megunják, kitámadnak és egy-egy kontrával alakítsunk ki gólhelyzetet (sok ilyen nem lesz). Ezt viszont csak hiba nélkül lehet megcsinálni, nem fér bele az eladott labda, mert akkor szét fognak minket futni.
Szerintem ez Conteval mukodott volna, de Inzaghival nem.
Inzaghival pont akkor tudunk eredmenyt elerni, ha tamadunk, es mi dominalunk.
A vedekezes + kontrajatek egyaltalan nem megy, es soha nem is ment Inzaghival.
Iden a vedelem pedig tragikus allapotban van, sajnos barcsak DeVrij lenne, Skriniar es Bastoni is legalabb annyira 0.

Lenyeg dominalni kell, es nekunk iranyitani a jatekot.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.09.07. 09:10
CsaSzi9294 írta: 2022.09.07. 09:06
Szerintem ez Conteval mukodott volna, de Inzaghival nem.
Inzaghival pont akkor tudunk eredmenyt elerni, ha tamadunk, es mi dominalunk.
A vedekezes + kontrajatek egyaltalan nem megy, es soha nem is ment Inzaghival.
Iden a vedelem pedig tragikus allapotban van, sajnos barcsak DeVrij lenne, Skriniar es Bastoni is legalabb annyira 0.

Lenyeg dominalni kell, es nekunk iranyitani a jatekot.
Jó, csak kérdés mennyire engedi ezt a Bayern? És meddig tudjuk fenntartani ezt a dolgot?
Na meg mi van akkor, ha a BM is úgy jön fel a pályára, hogy pörögnek ezerrel és ők is irányítani akarnak?
A másik meg, hogy ha elfáradunk ki jön be a padról?
Inzaghi nem egy zseni, én nem nézem ki belőle, hogy lemeccselje Nagelsmannt.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nyugi, gond egy szál se! Inzaghi majd bedobja a kezdőbe pióca Dambrot, ezzel semlegesítve Manét, hogy aztán az átmenetekben kíméletlenül érvényre juttassuk Gagliardini dinamikáját, aki aztán mértani pontosságú labdákkal kínálja meg a szélvészgyors Dzekot. :D
CsaSzi9294

Fan Gusto írta: 2022.09.07. 10:26 Nyugi, gond egy szál se! Inzaghi majd bedobja a kezdőbe pióca Dambrot, ezzel semlegesítve Manét, hogy aztán az átmenetekben kíméletlenül érvényre juttassuk Gagliardini dinamikáját, aki aztán mértani pontosságú labdákkal kínálja meg a szélvészgyors Dzekot. :D
Az a gond, hogy ezt Inzgahi még komolyan is gondolja. :)
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Azért nem kis különbség van egy sorozat győztesre kiírt odds és egy 1szeri meccs között.

A Bajnokság esetében ami támpont a Bookie-k szemében az leginkább a keretek értéke, mennyire összeszokott a csapat, illetve milyen eredményeket ért el a közelmúltban. Mivel a mi keretünk papíron a legértékesebb a bajnokságban, illetve mégis csak behúztunk 2 kupát, így nyilván beraknak minket a fő esélyesek közé.
+ Azt vegyük hozzá, hogy az ilyen típusú fogadások nem valószínű, hogy nagyban befolyásolják egy fogadóiroda bevételét, lévén nem éppen népszerű fogadni ilyen hosszútávra, szóval a bookmakerek se gondolják túl őket.

1szeri meccseknél meg sokszor torzítja az oddsokat a hazai/vendég szereplés, illetve, hogy mennyire népszerű egy csapat.
A Chelsea esetében pl ha jól emlékszem 1.40-1.45 körül volt az odds, ami egy klasszikus "trap", arra, hogy 1.5+ gólt rúgnak 1.50x szorzó volt (szintén vicc).

Annak az esélye, hogy a Milan pontot veszít meg jóval nagyobb volt tegnap, mint, hogy mi pontot szerzünk ma, de az oddsok ezt nem feltéten reflektálják.
Válasz küldése